Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Verlaan, Mijdrecht10-06-2021
De gewenste afzuigkap en kooktoestel waren snel gevonden in de webshop en de offerte was snel gemaakt en akkoord. De levering en plaatsing binnen één 1 week gingen vlot en netjes. Alles werd schoongemaakt en opgeruimd en oude toestellen werden meegenomen.
Marja Bergs10-06-2021
Goed geholpen met advies, ga zeker nog terug om nieuw apparatuur te halen.Mooie spullen en ruime keuze
Jos10-06-2021
Koelkast was niet snel leverbaar maar dit werd snel gecommuniceerd door de shop. Uiteindelijk toch eerder en netjes afgeleverd.

Jacko10-06-2021
Stipte levering, en alles voortreffelijk georganiseerd..., en aan de afgesproken prijs! Waarvoor mij dank...
Henny09-06-2021
Levering was aan de late kant, maar dit is ruimschoots goed gemaakt. De monteur heeft vakwerk geleverd. Een nu zeer tevreden klant.
Arie09-06-2021
Goed advies en snel geleverd. Mooi produkt met een helaas minder duidelijke handleiding van de fabrikant.
Wieke Holtrop09-06-2021
Onze nieuwe smegkoelkast werkte bij aansluiting niet...en keukenloods heeft deze koelkast omgeruild zonder dat wij zelf contact hoefde op te nemen met smeg of een reparateur..we zijn heel blij met onze gele smeg koelkast en de service van keukenloods we gaan zeker vaker met dit bedrijf in zee. Grietjes wieke
P. Wijburg09-06-2021
Keukenloods heeft de verwachtingen ruimschoots waargemaakt. Initieel moesten we iets langer wachten op de levering van onze koelkast. Achteraf hebben we een nieuwer model geleverd gekregen tegen dezelfde condities. Vervolgens heeft onder regie van Keukenloods een professioneel keukenmontage bedrijf de plaatsing van de inbouwkoelkast en het overzetten van de deur uitgevoerd. Niet zomaar iemand die handig is met een schroevendraaier maar er komt een monteur die ervaring heeft met keukens en het afstellen van een deurtje etc. Super correct en professioneel dus!
JohnK09-06-2021
Een snelle en nette levering van een inductiekookplaat. Jammer dat ze geen perilexstekker op voorraad hadden. Moest ik helaas toch nog naar een andere winkel.
Rene09-06-2021
Ik ben zeer tevreden,nette afhandeling 👍dus ga zo door met het verkoop ,ik kan het iedereen aan bevelen 👍
Chantall09-06-2021
De hulp bij aankoop was snel geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en de medewerkers waren ook heel behulpzaam.
Ad Crol09-06-2021
Snelle beantwoording van vragen tijdens de bestelfase. Vlotte levering en goede montageservice
Familie Breeman09-06-2021
Heerlijke fijne en vooral grote koelkast. Keukenloods heeft een snelle communicatie en kon leveren op een dag het ons het beste uit kwam. Ideaal.
C.A. van den Berg09-06-2021
De inbouwkoelkast die ik kocht is keurig volgens afspraak geleverd en vakkundig ingebouwd. Het was duidelijk dat de medewerker zijn vak verstaat.
Petra09-06-2021
Apparatuur besteld via de webshop. Medewerker nam telefonisch contact op, en was heel behulpzaam met advies over keuze apparaat, levertijden en samen nog de maten doornemen. Communicatie over levering was duidelijk. Zeer tevreden over de apparatuur. Enige minpuntje was dat we de bezorger bij levering even moesten pushen om de oude apparaten mee te nemen. Was afgesproken maar hij probeerde er onderuit te komen. Maar uiteindelijk wel gedaan.
Anja09-06-2021
Een prachtige wasmachine gekocht, snelle levering, keurig bezorgd. Vandaag een kookplaat, weer bij jullie gekocht. Lage prijs en fijne bezorging. Super! Anja
Jac Kis.09-06-2021
Geven goede informatie. Helpen bij het bepalen welk apparaat je kunt nemen. Komen de afgesproken leverdata na. Goede communicatie over de levering. Bij de levering werd zelfs het apparaat voor ons in de auto gelegd. Wat je service noemt. TOP.
Afzuigkap09-06-2021
Monteur was correct en zeer ambitieus hij heeft kwalitatief zeer goed werk geleverd !
de Graaf09-06-2021
De betreffende verkoper gaf adequate adviezen, het berdrijf hanteert scherpe prijzen en de service is (tot nu toe) goed te noemen.
Nancy Dumon09-06-2021
Lang gezocht naar de juiste afmetingen voor deze inbouw microgolf. Blij deze bij jullie gevonden te hebben. Heel vlotte service en levering! Ben tevreden.
Hans Beks09-06-2021
Mooi product, juiste prijs, ruim assortiment. Volgens afspraak geleverd op het aangegeven tijdstip. Tot op heden is ons hele huis “Keukenloods” door de uitstekende service, prijs en keuze. Mocht je onverhoopt toch een fysieke winkel bezoeken dan kan je vertrouwen op vakkundige kennis. Ook altijd welkom.
Jos van Exsel09-06-2021
Correcte prijs , en alles volgens afspraak geleverd, nette aflevering met vriendelijke persoon
Jaap09-06-2021
Bestelling ging eenvoudig. Overleg over de inbouwmaten ging zoals gewenst, goede terugkoppeling. Levering super snel, installatie was ook heel goed en netjes. Monteur aardige en nette persoon. Alles is 100% naar wens verlopen. Helemaal top!👍🥇
Paulien Van thiel09-06-2021
Goede service snelle nette levering . De winkel heeft ook veel keuze mogelijkheden . Top
Lucas09-06-2021
Product naar wens en op afgesproken tijd geleverd!! Geweldig geïnstalleerd nette en vriendelijke monteurs.