Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans van Eijck 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snelle service en precies op tijd

Service
geen enkele klacht

Assortiment
uitgebreide site met vele mogelijkheden en merken

Aanbeveling
Prijstechnisch 100 % in orde . Zal jullie bij al mijn vrienden aanbevelen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauw 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bellen;bestellen;geleverd volgens afspraak

Service
Vriendelik;deskundg;snel

Assortiment
kijk op de site

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geca 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles staat mooi gesorteerd.

Service
Goeie informatie, konden zelf kiezen wanner er geleverd werd.
We werden goed op de hoogte gehopte via de mail

Assortiment
We konden vinden wat we zochten

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon makkelijk

Aanbeveling
Het product wat ik zocht stond wel op de site maar er stond geen prijs bij. Even gebeld en vervolgens kreeg ik een erg scherpe prijs dus meteen maar telefonisch besteld. Vervolgens werd ik een week later gebeld dat de chauffeur het zou komen afleveren. Ook aan een tijdsindicatie werd gedacht. Alles was goed geregeld. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mick Oudes 21-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige winkel met mooie showroom en vriendelijk personeel.

Service
vriendelijk en prima geholpen bij het uitzoeken van een vaatwasser.

Assortiment
genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
goede kwaliteit/prijs en service.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte product was snel gevonden en de bestelling was ook makkelijk en snel te plaatsen. Eerst nog telefonisch overlegd over de mogelijke leveringsmomenten.

Service
Na telefonisch overleg over de leveringsmomenten is de bestelling definitief gemaakt en de levering vond keurig binnen de afgesproken tijdstippen plaats.

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment

Aanbeveling
komt beloftes na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is duidelijk, je kunt een goede selectie laten maken wat je wensen zijn en deze dan weer met elkaar te vergelijken

Service
Bij mijn laatste bestelling was er een foutieve info verstrekking op de website.
Dit telefonisch aangegeven en zij hebben het product kosteloos omgeruild voor een vergelijkbaar product.

Assortiment
Er is voldoende keuze op de site. Er worden vele merken aangeboden.

Aanbeveling
Goede telefonische beantwoording van je vragen.
Reageren snel op mail en komen de besproken aflevering na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudige website en erg overzichtelihk zoeken.

Service
Aflevering kon er nog tussen geplanned worden om op zaterdag geleverd te worden. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid en scgerpe prijzen.

Aanbeveling
Groot arsortiment...veel keus en handige productvergelijking.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvanr 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supersnel geleverd.

Service
Ik belde omdat ik op internet een kortingscode tegenkwam die niet bleek te bestaan. Ik werd netjes te woord gestaan.

Assortiment
Compleet assortiment. Alle kleuren waren te bestellen.

Aanbeveling
Prima geregeld en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Horde 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen van mijn Kitchenaid ging gemakkelijk, de zoekopdracht via Google shopping was snel gevonden. Ik wilde de kitchenaid ontvangen voor de verjaardag van mijn moeder, na een telefoontje met de klantenservice werd ik binnen een paar minuten teruggebeld dat de kitchenaid ook op voorraad was bij de organisatie van verzending. Ik had de kitchenaid al binnen twee dagen in huis. Die service vind je tegenwoordig bijna nergens meer.

Service
zoals hierboven beschreven je merkt tijdens de communicatie met de klantenservice dat de medewerker je echt probeert te helpen en daar niet ongemotiveerd zijn tijd zit te volbrengen.

Assortiment
Na de service heb ik nog meer op de website rondgekeken om te kijken wat er nog meer allemaal te bestellen was, op het moment heb ik even niets meer nodig maar mocht ik wat bedenken kijk ik zeker op deze site.

Aanbeveling
DOor alle hierboven beschreven punten zou ik keukenloods.nl aan iedereen met een goed gevoel aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met een ruim assortiment.

Service
De vaatwasser die wij op het oog hadden was niet leverbaar. Ter compensatie kregen wij een duurder model voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
's Avonds om acht uur nog gewoon een medewerker aan de lijn met verstand van zaken. De volgende dag werd er keurig op de afgesproken tijd geleverd en de oude machine kon zonder problemen mee retour.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk ingedeeld in categorieën, je kan selecteren op product en dan specificeren op bv prijs, merk, kleur etc. Zo vind je snel wat je zoekt zonder eindeloos pagina's door te moeten scrollen.

Service
Bestelproces verloopt geheel digitaal en alle stappen worden bevestigd per mail. Inbouwafspraak is ook vlot gemaakt.

Assortiment
keuze genoeg. Divers wat merken en prijzen betreft.

Aanbeveling
Snel vinden wat je zoekt voor een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maurice van Dam 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven op de website. Het is zelfs aangegeven dat sommige apparatuur compatibel is voor een IKEA keuken.

Service
De heren hebben ons prima geholpen met het matchen van een fornuis en afzuigkap. Het zou wel makkelijker zijn geweest als er chat functie was.

Assortiment
Ook is er een ruime keuzen aan producten. Ik heb al onze keuken apparatuur hier kunnen bestellen. Ik heb het ook met veel andere aanbieders vergeleken en kwam dan toch weer uit op keukeloods qua aanbod en prijs.

Aanbeveling
Als het bij keukenloods te vinden is zou ik het hier kopen.

Extra toelichting
De levering ging als gepland ook erg tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd ruime keuze

Service
Altijd goede alternatieven

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed bereikbaar en prima advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Snel en goed

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 21-03-2016 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en ruime afdeling

Service
Je wordt geholpen als je het wilt, en zoniet dan kun je zelf rondkijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 21-03-2016 In de winkel gekocht
Telefonisch contact

Algemene score

9,0

Gemak
Alles kon telefonisch afgehandeld worden

Service
Het advies om de koelkast te vervangen en de plaatsing door de medewerkers

Extra toelichting
Beleefdheid en netheid staan hoog in het vaandel van de medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op het moment dat wij via de fabriek een keuze hadden gemaakt kwam jullie site snel naar voren.
Wij hebben in een telefoongesprek ook nog extra informatie van jullie gekregen zodat het een goed gevoel gaf en wij hebben besteld.

Service
zoals hierboven al aangegeven is de service heel goed. De afspraak die wij graag wilde maken zijn jullie goed nagekomen de oude afzuigkap is retour gegaan.

Assortiment
wat wij zochten hadden jullie in het assortiment was niet op voorraad maar kon snel geleverd worden.

Aanbeveling
duidelijk en een goede telefonisch ondersteuning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
prima oplossing bij problemen

Assortiment
in dit segment uitstekend assortiment

Aanbeveling
aanwezig wat je zoekt

Extra toelichting
reeds eerder gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cajverbeek 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk te vinden

Service
Snel en ter zake kundig geholpen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles in orde, van informatie, tot aankoop tot levering. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed beschreven op de site, makkelijk vanuit huis bestellen ipv verplicht naar een winkel moeten gaan

Service
Super snelle levering

Assortiment
Veel keus en duidelijke beschrijving en foto's

Aanbeveling
Volgende keer dat ik iets nodig heb weet ik mijn favoriete site te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel dat ik zocht was makkelijk te vinden

Service
Goede informatie, zowel direct bij de bestelling als later over de levertijd en aflevering

Assortiment
alle keukenapparatuur kun je bestellen

Aanbeveling
Alles bij elkaar een prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk bestellen

Service
snelle levering, op afspraak

Assortiment
aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling
goedkoopste prijs en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 20-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam

Algemene score

8,0

Gemak
netjes

Service
goed advies

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
kan wat meer keus bieden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bjorn 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtig en je kan per merk of per toestel selecteren

Service
Eerst een verkeerde eilandkap besteld, zonder problemen een andere kunnen bestellen en het teveel betaalde bedrag terug ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer ruime keuze, zeer gemakkelijk opzoeken en vriendelijke mensen en voldoende uitleg van het toestel op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Rue 20-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plezierige winkel. Goed assortiment. Heel erg behulpzaam

Service
Eerst zelf gekeken. Toen gevraagd wat de verschillen waren. Goede uitleg gehad. Niet opdringerig als je de winkel binnenkomt. Kom hier zeker terug.

Assortiment
Voldoende Assortiment.

Aanbeveling
Plezierige winkel. Goede uitleg. Heel erg netjes geholpen. Kom hier zeker nog terug.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Graaf 19-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keus in wat er op voorraad is.

Service
Keurig en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen 19-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijne site

Service
nette mensen

Assortiment
goed, heb weinig vergelijking

Aanbeveling
keurige winkel, nette service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R ter Smitten 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site, behulpzame verkoopmedewerkers, goede visuele weergave product

Service
Zowel tijdens het verkooptraject, als de aflevering door de chauffeur, werd duidelijk dat men hier Service met een hoofdletter schrijft.

Assortiment
De keuze is reuze. Voor elke beurs hebben ze een oplossing.

Aanbeveling
Ik zal de volgende keer eerst hen raadplegen, ipv alle andere alternatieven af te gaan. Echt een super aankoopervaring!

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhren 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Produkt makkelijk te vinden en de informatie erover ook.

Service
Zelfs in de avond goed bereikbaar en goed geholpen voor extra informatie over het te bestellen product.

Assortiment
Na telefonisch contact bleek het product niet meer verkrijgbaar, maar vervangend product wel. Zelfde type maar nieuwer type. Jammer alleen dat oude product nog wel op site staat (schoonheidsfoutje)

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik besteld heb. Beide keren makkelijk te bestellen en goed geleverd en geplaatst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pseudonomium 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij Keukenloods is het helder zoeken en rap bestellen.

Service
Je kunt ook té veel berichten over een order sturen, beste Keukenloods, maar beter dat dan het gevoel dat je order ergens in een la ligt.

Assortiment
Mijn keuze stond al vast vanwege de inbouweisen en het merk dat ik wenste, dus ik heb het overige assortiment niet bekeken. Keukenloods is een vertrouwd adres, dus was ik blij te zien dat mijn oven in het assortiment zat.

Aanbeveling
Als je in de Achterhoek bent, moet je maar eens langs gaan.

Extra toelichting
De prijs was laag, ik geloof zelfs de laagste. De levering snel. En de inbouwkosten waren de laagste die ik heb gezien, terwijl de heren beleefd en correct waren en in stilte hun werk goed en vlot deden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Maja 19-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
groot aanbod en goede beschrijvingen

Service
prima geholpen bij vragen

Assortiment
groot aanbod

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Suzanenfrans 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Makkelijk contact en serieus genomen worden

Assortiment
Heel veel keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Waar voor geld,aantrekkelijke aanbiedingen en van bestelling tot aflevering en nazorg een makkelijk te doorlopen traject.

Extra toelichting
Nee.erg positieve ervaringen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijne en duidelijke bestelsite

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijke specificatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Westley 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Vriendelijke service. Het product dezelfde dag mee kunnen nemen.

Assortiment
Ontzettend veel keuzes. In welke prijscategorie je ook zoekt, er is altijd wel iets te vinden.

Aanbeveling
Voldoende keuzes, prijs - kwaliteit is prima en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AJ 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van offerte naar opdracht ging op een hele prettige en eenvoudige wijze dat werd gewoon voor je geregeld

Service
Er was regelmatig contact om eventuele vragen te beantwoorden. Een pro-actieve instelling wat ik als prettig heb ervaren

Assortiment
Tja zoek maar naar een type en je vindt het op keukenloods

Aanbeveling
Voor keukenapparatuur de beste plek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en snel bezorgd

Service
Gratis update naar huidige model.

Aanbeveling
Niet op aan te merken. Snel bezorgd en alles in goede staat en nog een nieuwer model gekregen voor dezelfde prijs. Wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed en duidelijk
Ook de mogelijkheid om bij de deur af te rekenen als men dat wil.

Service
Steeds duidelijk op de hoogte gebracht van de bestelling.

Assortiment
Ik zocht een kookplaat en die heb ik gevonden.

Aanbeveling
Heel tevreden over de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 18-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijk en fijn personeel

Service
Heel behulpzaam en snel geregeld zonder opdringerig te zijn

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Goede prijzen, goede winkel daar kunnen currenten niet tegenop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vergeer 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit huis je aankopen kunnen doen.

Service
Ik had voor 9.30 in de ochtend besteld en volgens de voorwaarde zouden jullie de zelfde dag leveren. Dus ik heb de hele dag zitten wachten en uiteindelijk werd het pas de volgende dag geleverd. Dat vond ik een beetje vervelend. Maar verders geen klagen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A logtens 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk te vinden wat we zochten

Service
Op afgesproken dag geleverd

Assortiment
Meerdere kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima, duidelijke overzichtelijke website. Duidelijke orderbevestiging en track and trace, altijd fijn.

Service
Geweldige service! Ik was op zoek naar een rode handmixer van KitchenAid en keukenloods.nl bood deze het goedkoopst aan. Er stond een levertijd bij van 10 dagen. Hierop heb ik gebeld naar de klantenservice en zij gaven aan dat de mixer besteld moest worden bij de leverancier. Nog even geduld dus.. Echter, na 3 dagen al in huis! Wat een verrassing! Enorm tevreden met de snelle afhandeling!

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een bepaald product en heb daarom vluchtig door het overige assortiment gescrolld. Zag er goed uit. Ga het onthouden voor een nieuwe keuken in de toekomst.

Aanbeveling
Enorm tevreden over de service en snelheid van levering. Geen negatieve punten te noemen, zou de website aan een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 18-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, netjes

Service
Er werd zelfs geholpen om de aankoop in de auto te zetten.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ate 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk selecteren van producten. Zoekfunctie werkt goed. Bestellen eenvoudig zonder al te veel in te hoven voeren.

Service
Mensen zijn snel bechikbaar en zijn geven kundig advies.

Assortiment
Breed assortiment en door de zoekfunctie kun je snel met andere sites vergelijken.

Aanbeveling
Keukenloods is voor mij de eerste keuze als ik naar keukeapparatuur zoek. Breed assortiment, goede prijse en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline van der Vorst 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld

Service
Behulpzaam

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilleman 18-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle afwasmachines staan bij elkaar en zo werd het vergelijken eenvoudiger.

Service
Vriendelijke en duidelijke uitleg om een keuze te kunnen maken voor een apparaat.

Assortiment
Van verschillende merken en prijsklassen staan er afwasmachines opgesteld.

Aanbeveling
Wij zijn tevreden met de door ons gemaakte keuze door gegeven adviezen in de winkel. Zo is de machine inderdaad vrij stil als hij aanstaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Wijnen 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even 'n zoekopdracht via Google en ik had de keukenloods gevonden. Daar had ik nog nooit van gehoord maar de prijs van de Kitchenaid waterkoker trok mijn aandacht. Alle info staat duidelijk vermeld en bestellen is zo gepiept.

Service
Op de site staat duidelijk wanneer het artikel verzonden wordt, omdat ik 's avonds besteld heb was dit de volgende dag. De Kitchenaid waterkoker is netjes verpakt en op tijd geleverd! Service m.b.t. vragen of retourneren heb ik niet nodig gehad, ik ben een tevreden klant.

Assortiment
Assortiment is ruim en de prijs is aantrekkelijk. Ik zal de keukenloods zeker weer bezoeken als ik weer wat nodig heb.

Aanbeveling
Een zeer tevreden klant kan niet anders dan een 10 geven!

Extra toelichting
Ik heb mijn Kitchenaid waterkoker gelijk bij mij Facebook gezet en ook dat ik 'm bij keukenloods.nl gekocht heb. Ik kreeg mooie reacties en de keukenloods kreeg weer wat meer bekendheid 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website van te voren bekeken wat de opties waren, en daarna in de winkel de vaatwassers in het echt gezien. Verder heeft de verkoper alles netjes besteld. Leker makkelijk dus.

Service
Verkoper heeft alles geregeld, vaatwasser was binnen 2 dagen in huis

Assortiment
We hadden ruime keuze.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiaH 18-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzichtelijk

Service
directe levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Woudenberg 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij dé Keukenloods is uitzoeken en vergelijken van de producten erg gemakkelijk. Gemak dient de mens!

Service
Service is subliem! Je wordt netjes op de hoogte gehouden qua betaling, orderverwerking en bezorging. Zeer accurate afwikkeling en wordt netjes bezorg door vriendelijke en proffesionele bezorger. Oude kapotte vaatwasser is zelfs meegenomen. Dat heet service!

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Ik beveel een ieder deze winkel aan. Na onze bestelling hebben meerdere vrienden en familieleden ook producten aangeschaft via dé Keukenloods. Een ieder is zeer tevreden!

Extra toelichting
Waarom verder kijken? We ebben de winkel opgenomen in onze favorieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews