Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15847 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2678 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JHFAK 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De productkeuze was gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Toen het product van mijn keuze niet beschikbaar was werd me zonder enige beperking een duurder model aangeboden tegen dezelfde prijs. Grote klasse !

Assortiment
Een ruime sortering in merken en types.

Aanbeveling
Snelle levering, betalen bij aflevering en de oude vaatwasser werd mee terug genomen. Kortom gewoon TOP.

Extra toelichting
Snelle levering, betalen bij aflevering en de oude vaatwasser werd mee terug genomen. Kortom gewoon TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lia Kras 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keukenloods is een fijne winkel die mooie prijzen hanteert. Voor mij altijd Keukenloods

Service
Service is prima! Men komt op tijd alles afleveren en installeren. En is de prijs elders goedkoper wordt dat direct verrekend!!

Assortiment
Het assortiment is geweldig. Zoeken op productnaam of fabrieksnaam. Keukenloods heeft alles. En is de prijs elders goedkoper dan ontvang je het product ook voor die prijs.

Aanbeveling
Ik beveel Keukenloods aan iedereen. En met succes!!

Extra toelichting
Keukenloods vind ik een geweldige winkel met mooie prijzen en een fantastische service. En dat in deze tijd! Ga vooral zo door Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans van Uem 15-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zowel online als fysiek makkelijk toegankelijk

Service
Goed advies, goede kwaliteit, prima prijzen

Assortiment
goede keus uit apparatuur van sterke merken.

Aanbeveling
uitstekende service, lage prijzen, prima garantie

Extra toelichting
Vorige maand een nieuwe vaatwasser gekocht, waar we erg blij mee zijn. De vorige vaatwasser hadden we ook hier gekocht. Die was korter meegegaan dan de norm(van keukenloods). We kregen nog een leuke cent terug van het oude apparaat, omdat die niet lang genoeg mee was gegaan! Bleek standaard garantie te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurrian Beekman 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Besteld via internet en de volgende dag opgehaald in de vestiging. Prima service

Extra toelichting
Goede combi, van bestellen op internet en ophalen in de vestiging Zaandam. Goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order. Kleine opmerking dat degene in de winkel niet op de hoogte was van de internet aanbieding 'bij zelf afleveren een cadeaubon'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Sabelis 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makelijk te zoeken wat je wil hebben

Service
Gewoon snel en betrouwbaar

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelij

Aanbeveling
door eigen ervaring en prijstechnisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed almere 15-06-2015 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed parkeren en rustig rondkijken zonder dat er een verkoper in je nek hijgt

Service
Goed, werd er op gewezen dat er in de koopjeshoek de zelfde kookplaat stond kapotte doos en een stuk goedkoper met dezelfde garantie

Assortiment
Als je hier niet slaagt, slaag je nergens

Aanbeveling
Ik beveel iedereen deze winkel aan

Extra toelichting
Veel keus en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Verhoef 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na telefonisch contact snel de juiste combi-magnetron gevonden met een goed advies.

Service
Vrijdagmiddag besteld, maandag voor 9:00 uur in huis!

Assortiment
We waren gehecht aan Siemens, ondanks deze niet op de site stond toch, aan juiste type geholpen!

Aanbeveling
Snel, goede service en juiste advies, aanrader.

Extra toelichting
Heeft geen motivatie nodig voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b de roos 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vriendelijke klantenservice, werd goed te woord gestaan en geholpen. Snelle levering!!

Assortiment
Ruim assortiment in alles prijsklasses

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gizmosander 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meerdere locaties om bestelde artikelen af te halen. Vanwege meerdere vestigingen ook uitlopende producten voorradig

Service
Op zoek naar een uitlopend model stoomoven was bog voorradig in twee vestigingen. Wel verschillende prijsopgaven gekregen en uiteindelijk voor de goedkoopste gegaan. En wat ze zeggen gebeurt ook.

Assortiment
Vanwege een groter assortiment kunnen ze alle merken aanbieden. Niet alles aanwezig op een vesting maar dan ga je gewoon bij een andere kijken.

Aanbeveling
Mochten er mensen in mijn omgeving zijn die iets zoeken voor de keuken raad ik ze deze winkelketen zeker aan. Dit in tegenstelling van brugman keukens waar ik slechte ervaringen mee heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroens1 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
uitstekend

Service
ook per email uitstekende service op vragen

Assortiment
niks op aan te merken

Aanbeveling
prijs & service uitstekend

Extra toelichting
Onder de indruk van de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje88 15-06-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Genoeg keus, maar in de winkel niet op voorraad, dus ook daar alleen op de computer kunnen zien wat we kopen.

Service
Vriendelijke verkoper, mag wel meer technische informatie geven.

Assortiment
Genoeg keus uit vergelijkbare producten

Aanbeveling
Betrouwbare zaak met veel keus

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Nel52 15-06-2015

Algemene score

6,3

Service
contact formulier ingevuld, reactie gekregen, daarop weer gereageerd, niets meer !
weer contact formulier ingevuld, daarna per telefoon type nummer doorgekregen van het zelfde merk als ik had. Geen aanbeveling of motivatie om een ander merk te kiezen. Een filiaal bezocht, niet erg toeschietelijk.

Assortiment
kan ik op gebied van koelkasten niet beoordelen.

Aanbeveling
bij binnenkomst in filiaal zou je wel even aangesproken mogen worden.

Extra toelichting
uiteindelijk online besteld, aflevering was snel. handleiding montage kan beter.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

I van Ulden 15-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende

Extra toelichting
snelle levering, oven werkt perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronaldhino 14-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kijken, vergelijken en vervolgens internetbestelling in een paar klikken gedaan.

Service
Koelkast is netjes in huis gezet en oude koelkast is meegenomen, prima.

Assortiment
Prima, kan natuurlijk altijd meer.

Aanbeveling
Bestelling is geheel naar wens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie-L.P.A. 13-06-2015 In de winkel gekocht
weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis via internet alles uitzoeken

Service
bij telf.overleg meteen goed geholpen

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielzz89 12-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website werkt erg makkelijk. Telefonisch contact was ook goed. Echter zijn de technische tekening niet altijd makkelijk te interpreteren vanaf de website.

Service
Het afleveren is erg goed geregeld. Bij het product zat geen gebruiksaanwijzing. Deze heb ik na bellen dan ook via de mail gekregen.

Assortiment
Ruime keuze aan producten. Echter komt het ook voor dat er producten op de website staan waarbij staat op voorraad.. dit is echter niet altijd het geval. Gelukkig heeft men wel een alternatief tegen deze prijs!

Aanbeveling
Makkelijke website met een handige vergelijker. Daarnaast goed telefonisch bereikbaar voor advies.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marianneke65 09-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen en betalen

Service
Deze winkel gekozen via Kieskeurig. Levertermijn zou 1 a 2 dagen zijn. Eenmaal op de site is dit 3 a 4 werkdagen (indien voorradig bij leverancier). Order geplaats op 1-6-2015, en nog altijd geen idee wanneer de koelkast geleverd gaat worden. Al 2 keer navraag gedaan (telefonisch en schriftelijk) maar krijg een "vaag" antwoord. Erg teleurstellend.

Aanbeveling
Door de onduidelijkheid over de levering zou ik deze winkel niet aanbevelen.

Extra toelichting
Op de vraag "hoe lang in bezit" is niet de keuze gegeven "nog niet geleverd" dus heb ik de eerste keuze maar laten staan

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 10-06-2015

Beste mevrouw,

Natuurlijk vinden wij het jammer dat u, langer dan verwacht, moet wachten op uw aankoop. Onze excuses daarvoor.
De levertermijn is een verwachting, deze kan tegen- of meevallen. In uw geval viel deze helaas tegen, omdat de leverancier het product niet op voorraad had. Inmiddels hebben wij u geprobeerd te bellen, het ziet er naar uit dat wij uw aankoop deze week in ons magazijn ontvangen. Wanneer deze is ontvangen zullen wij contact met u opnemen voor een bezorgafspraak.

Hopende u goed te hebben geïnformeerd,
J. Gerssen
Keukenloods.nl

Reageer

vuuren 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
helder , duidelijk, genoeg informatie

Service
snel mail terug met duidelijke antwoorden, goede hulp aan de telefoon.
levertijden worden wel mooier voor gedaan. maar alles is toch op tijd geleverd.

Assortiment
veel keus, ook voor wat oudere modellen kun je terrecht

Aanbeveling
had zelf iets verkeerd uitgerekend qua maat, kon nog gewoon ruilen en terug geven. super!

Extra toelichting
goedkoop, goede service, op tijd geleverd, goede hulp via telefoon of mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel van der Vliet 07-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huid

Service
Uiterst vriendelijke telefonische uitleg

Extra toelichting
Vriendelijke betrouwbare service. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Haak 07-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
professionele medewerkers met kennis van zaken. ik werd goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van apparatuur. Bij het ophalen werd alles in de auto gezet en de oude apparatuur kon worden ingeleverd. Er werden geen servicekosten in rekening gebracht.

Assortiment
ruime keuze in typen en merken.

Aanbeveling
heel vriendelijk personeel, behulpzaam en attent.

Extra toelichting
Het bezoek aan Keukenloods was een goede ervaring. Attente medewerkers met kennis van zaken, ik werd goed geadviseerd. Men liet weten dat ik de oude combimagnetron kon inleveren. Bij bij het ophalen van de oven hebben 2 medewerkers geholpen bij het inladen in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fabian 23 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet niet naar de winkel

Service
het was de eerste keer dat we zoiets deden en was een beetje wantrouwig maar het is helemaal niet nodig daarom zijn we ook super tevreden en snel geleverd

Assortiment
ik was specifiek naar een spoelbak aan het zoeken

Aanbeveling
heel makkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwianne 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de duidelijke weergave van de apparaten is het super handig deze vanaf je pc te bekijken en bestellen.Super!

Service
Ja, bij omruilen of indien je een probleem hebt, er word meteen gereageerd en voor een oplossing gekeken. Geweldige ervaring!

Assortiment
Ruime keuze... in zowel budget apparaten als duurdere apparaten!

Aanbeveling
Ik heb een goede ervaring gehad bij Keukenloods dus dan mag dat doorgegeven worden vind ik. Ik raad het een ander aan!

Extra toelichting
Gewoon een goede internetzaak. Zoals het moet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajaxied02 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik hoefde niet te gaan lopen zoeken naar een goed merk

Service
de manier van ons te benaderen isw al een pluspunt

Assortiment
er werd ons gelijk 3 mogelijkheden aanbevolen

Aanbeveling
alles bij elkaar genomen vind ik het een prima oplossing. Je blijft thuis, je koopt goede apparatuur en goede service

Extra toelichting
zie vorige opmerking. conclusie: goed gedaan jongens !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron1933 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet uitzoeken

Service
Word allemaal goed geregeld

Aanbeveling
Algehele ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kroontje47 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, vooral de afbeeldingen met de duidelijke afmetingen van de koelkast zijn erg handig. Daarmee konden wij heel snel zien welke koelkast voor onze keuken geschikt was. De levering was snel en netjes!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karin the kath 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op te zoeken en als je vragen hebt wordt je telefonisch goed geholpen

Service
Ben iets komen halen en dat was vlot geregeld

Assortiment
genoeg keuze mss zelfs iets te veel

Aanbeveling
is al eens gebeurd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Soetekouw 04-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig zoeken op de site

Service
Service goed dacht alleen dat bestelling volgende dag in huis zou zijn dat heeft helaas een week geduurd.

Assortiment
Alles te vinden

Aanbeveling
Handig veel merken en types

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Niels-1972 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt heel makkelijk zoeken via de site en hebt snel gevonden wat je zoekt

Service
Goede service, de prijs ging snel naar beneden toen ik de oven ergens anders goedkoper had gevonden.

Assortiment
Bijna alles is te vinden bij Keukenloods !

Aanbeveling
Goede service, prijs is top en aftersales is snel en goed bij probleempjes.

Extra toelichting
Ga zo door, als ik weer wat nodig heb kom ik weer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Schuijt 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je zonder problemen alles vergelijken en betellen.

Service
Mijn ervaring met de keukenloods op het gebied van service is uitstekend de medewerkers doen hun uiterste best om de client terwille te zijn.

Assortiment
Uitstekend assortiment als hier geen keuze hebt kan je nergens terecht.
Uitstekende website

Aanbeveling
Door de grote betrouwbaarheid die ik heb ondervonden kan ik zonder enige bedenking de Keukenloods recommanderen

Extra toelichting
3 verschillende leveranties en plaatsing apparatuur is zonder enig probleem door het bedrijf uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diesel en Pluis 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles keurig thuis geleverd tot in de woonkamer

Service
Werd met alles zeer goed meegedacht!

Extra toelichting
Zeer onder de indruk over de service verlening en het meedenken,speciaal door Eric van Keukenloods Veendam.Goede adviezen ,meedenken, maar ook over onderhoud.Zeker erg belangrijk het nakomen van afspraken!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HG T 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken

Service
correcte afhandeling

Aanbeveling
totaal plaatje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascali 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk en voldoende aanwezig.

Assortiment
Ruim assortiment, genoeg keuze

Aanbeveling
Goed gemotiveerde mensen, en een ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ceesmaas 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Probleemloos, hoef niet het huis uit, makkelijk vergelijken

Service
Uitstekend afgeleverd en geïnstalleerd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie de Nijs 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk uitzoeken op internet en bekjjken in de winkel

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jideboer 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
na bestelling goed op de hoogte gehouden, zelfs meerdere malen per sms.
top

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
mij goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bebie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even een telefoontje en de zaak was geregeld

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gezien de beoordeling die ik heb gegeven in zeer hoge mate

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fran1957 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site staat duidelijk of het artikel snel leverbaar is.

Service
Service is goed wordt duidelijk op de hoogte gehouden wanneer er geleverd wordt.

Assortiment
Zeer uitgebreid. hierdoor soms moeilijk te kiezen.

Aanbeveling
Ik wil deze site aanbevelen omdat ze goed kijken naar andere leveranciers en de prijzen goed in de gaten houden.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ook nog telefonisch contact gehad of er nog een laatste bod was op het product dat ik wilde bestellen. Hierbij ben ik correct te word gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 8024 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vme
Akkelijk te vinden en duidelijk

Service
Vlotte aflevering van bestelde artikelen

Assortiment
Wat we zochten vond
Den we

Aanbeveling
Zieboven

Extra toelichting
Bij aflevering zette de chauffeur de dozen op een door ons gekozen plek, heel vriendelijk en vakkundig. Betaling met pin pas werd discreet afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge100 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en overzichtelijk.

Service
Top communicatie en zeer snelle afhandeling

Assortiment
In een woord top, echt alles is te verkrijgen, begeleid door een uitstekende product specificatie.

Aanbeveling
Om bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvh123 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er wordt goed meegedacht door de verkopers en ze sturen alles per mail door.

Service
Je kan meerdere keren overleggen en ook bij veranderingen die je wilt heb en helpen ze graag.

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende keukens en materialen.

Aanbeveling
Goede en prettige service met deskundig personeel.

Extra toelichting
Fijne winkel met deskundig personeel wat de tijd voor je neemt. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder dat je veel te veel betaald. Ook geen gladde praatjes van verkopers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Th.Cammeraat 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle reactie

Service
Buitengewoon goed

Assortiment
nog niet alles gezien

Aanbeveling
Hoge mate!

Extra toelichting
zeer goede behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lente en Zomer 2015 04-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Keukenloods heeft ons uitstekend geholpen en service verleend door een nieuwe magnetron te sturen.

Na moeilijkheden en onzinnige informatie met fabrikant Pelgrim die de 5 jaar garantie service verleent over de nieuwe magnetron die we gekocht hebben waarvan de deur scheef erin zat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jubetje 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat gemak betrft .is het lekker dichtbij en goede parkeergelegenheid

Service
Jaren geleden een inbouwafzuigkap gekocht .prima maar een lampje ging vaak uit !1 dat bleek een fitting te zijn gebeld en geen punt .er werd een nieuwe opgestuurd. Klasse dus

Assortiment
Wat moet ik daar over zeggen ze hebben heel veel, en als ze hebben wat ik nodig heb ,ben ik tevreden , Pas een nieuwe magnetron gekocht . overal gezocht ,nergens te vinden . keukenloods gebeld !!en ja hoor exact de zelfde nog te krijgen en dat als vervanger van een magnetron van ongeveer 15 jaar oud . . dus Top

Aanbeveling
Nou als ik er erg tevreden over ben, zal ik dat ook wel zeggen als zoiets ter spraken komt

Extra toelichting
ik dacht dat ik al aardig gemotiveerd ben geweest bij alle antwoorden ik hou er nu mee op hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dartbord73 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en duidelijke site heel overzichtelijk

Service
ook bij telefonische navraag werd ik enthousiast en duidlijk te woord gestaan

Aanbeveling
volgende dag geleverd, afspraken worden nagekomen,als heel prettig ervaren, dat verdiend mond op mond reclame

Extra toelichting
duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. prettig 'winkelen' op de site. Kom er in de toekomst zeker weer eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Rienstra 04-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overleg is mogelijk

Service
Gewoon zoals afgesproken

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Gewoon waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henry post 04-06-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
we werden super geholpen

Assortiment
het assortiment is goed uitgebreid

Aanbeveling
wij hadden via een kennis gehoord over keuken-loods en zullen u bedrijf aan derde
door vertellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EWering 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ruime keuze in apparatuur. door keuze mogelijkheden (gebruik, budget, kleur,andere eisen die je stelt)kom je al gauw bij de apparaten terecht die voor jou geschikt zijn. snel geleverd in prima conditie,en de afzuigkap is precies zoals verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nettie79 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk, kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De koelkast werd na afspraak op het juiste tijdstip geleverd. Oude netjes weer mee. Top!

Assortiment
Voldoende keuze. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snel en vakkundig geholpen, service die je graag wilt.

Extra toelichting
Alles was prima! Klantvriendelijk, duidelijk, goede service en prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van der Eerden 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen onlien was reuze handig en snel. Volgens mij ook het goedkoopst en betalen en klaar!

Service
Bestellingsgegevens werden goed nagekomen en levering was zoals vermeld.

Assortiment
Ruime keuze uit, in ons geval, koffiezet apparaten. Volgens mij ook de goedkoopste!

Aanbeveling
Aan een ieder.

Extra toelichting
Alles wat geschreven staat op de website qua levering, betaling etc. klopt. Alles wordt nagekomen en we zijn zeer tevreden over de aankoop en qualiteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkgebruiker 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
had iets besteld wat niet meer leverbaar was, werd onmiddellijk een alternatief gezocht en gevonden wat aan mijn wensen voldeed. meer prijs werd niet in rekening gebracht . prima service en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews