Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 18201 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke internet site.

Service
Keukenloods houdt je goed opende hoogte per email over de verloop van je bestelling

Assortiment
Breedt assortiment en genoeg keuze tussen verschillende merken en types.

Aanbeveling
Duidelijke site met veel keus. Bestelling loopt gesmeerd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Pakket wordt netjes geleverd met Track&trace en is netjes verpakt. Top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robert 12-01-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mensen met kennis die je aanhoren en dan goed inspelen op je wensen.

Service
goede duidelijke informatie omtrent aanschaf, prijs en levering

Assortiment
u zoekt en zij hebben het

Aanbeveling
fijne winkel met vriendelijk personeel dat op de hoogte is van de spullen die ze verkopen

Extra toelichting
duidelijke website, als product er niet meer is duidelijk aangegeven wat de vervanger is en de prijs word daar dan ook op aangepast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M ELzinga 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met de juiste gegevens bij de hand heb je zo gevonden wat je wilt

Service
de service is ene dag voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis. Maar toen wij aangaven dat de volgende dag niet uitkwam kon het in overleg ook een dag later...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 12-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Webshop is duidelijk en overzichtelijk

Service
Bezorgtijden zijn slecht te specificeren. Tegenwoordig werken veel mensen 40 uur per week en zit er niemand thuis. Door de bezorging nauwkeurig af te kunnen geven wordt het een stuk aangenamer. Eventueel bezorgen in de avond/wekend als optie.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Bezorg mogelijkheden is grootste struikelpunt

Extra toelichting
Fijne winkel met groot assortiment. Service is goed en ze zijn goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cora 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
ideaal online bestellen

Service
Prima service. Bij contact steeds direct een reactie.

Aanbeveling
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franklin Blog 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige webside artikelen zijn snel te vinden

Service
Een door mij gemaakte bestelbus werd snel en zonder problemen opgelost

Assortiment
Veel merken in voorraad

Aanbeveling
Prijs en service zijn in goede verhouding

Extra toelichting
Ook het transportbedrijf waar mee wordt samengewerkt is een prima firma en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martijn 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Netjes accuraat geholpen

Assortiment
Veel maar niet alles

Aanbeveling
Zeer goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenmachine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon onder de Apparatuur gemakkelijk vinden, wat ik nodig had.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Ik vond direct, wat ik nodig had en de levering was duidelijk en snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brugman 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Je kunt ook gelijk zien welke medewerkers aanwezig zijn voor service.

Service
Telefonisch gesproken. Duidelijk uitleg en snel kunnen bestellen. Ook laagste prijsgarantie.

Assortiment
Genoeg opties.

Aanbeveling
Fijne ervaring. Snelle afhandeling en bezorging volgende dag.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt heel makkelijk, binnen no time besteld.

Service
Ik was de aankoopfactuur kwijt, ik belde en er was geen wachttijd. werd meteen goed geholpen en de aankoopfactuur werd mij gemaild.

Aanbeveling
Goede service en beste prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 08-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed en overzichtelijk.

Assortiment
Uitgebreide sortering van meerdere merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jordi 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is goed en overzichtelijk.

Service
Wij hebben een nieuwe vaatwasser besteld. Deze werd tot in de keuken gebracht en tevens is de oude vaatwasser kosteloos meegenomen om af te voeren.

Assortiment
We hebben gekregen waarvoor we hebben betaald. We hadden met enige spoed een vaatwasser nodig voor een goede prijs, dit is gelukt.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Goede service, er is ook telefonisch doorgeven wanneer de bezorger langs zou komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

makelijke en snelle manier om te kopen 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk het juiste product te bestellen

Service
vragen worden via telefonisch contact goed opgelost

Assortiment
grote diversiteit aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kamstra 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website

Service
afspraken goed nagekomen

Assortiment
goede prijsstelling

Aanbeveling
groot assortiment

Extra toelichting
klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Langenberg 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk.
Goed geregeld!!

Service
Alles super verlopen zonder problemen

Assortiment
Ruim assortiment maar natuurlijk niet alles.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring

Extra toelichting
Fijne winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk smits 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
prima bezorging en plaatsing.

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
Zeer professioneel allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvG 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon zeer snel het gewenste product vinden en bestellen op klant/gebruiksvriendelijke website. Betalen met Ideal en keurmerk/waarborg webwinkels vinden we erg prettig.

Service
Zeer snelle afhandeling bestelling en contact + afspraak over montage van het apparaat (inbouwoven). Montage keurig en vakkundig uitgevoerd door nette en vriendelijke medewerkers.Oude apparaat en verpakkingen werden ook meegenomen.

Assortiment
Binnen het assortiment van ons gezochte product (inbouw heteluchtoven ter vervanging oude) zeer grote keuze aanwezig

Aanbeveling
verliep gewoon zeer soepel van bestellen t/m montage. Goede prijsstelling.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 06-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service.

Assortiment
Apparaat dat mij in eerste instantie werd aangeboden bleek niet op voorraad. Kreeg het duurdere model tegen korting mee naar huis.

Aanbeveling
Als ik weer eens iets nodig heb kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam martens elsloo 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede structuur voor apparatuur te zoeken

Service
Belde met vraaginzake type variaties, werd heel goed beantwoord.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie , ook telefonisch.
Levering super snel en zeer netjes.
Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Kortekaas 06-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Positief.

Service
Ja helemaal.

Assortiment
Goede prijs kwaliteit.

Aanbeveling
Vriendelijke mensen.

Extra toelichting
Zou zeker nog terug gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Bartelds 06-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim opgezet en overzichtelijk per categorie.

Service
Verkopers weten waar ze het over hebben en geven goed advies.

Assortiment
Elk merk, apparaat staat in de winkel. Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede service en prijs/kwaliteit. A merken voor zeer scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidekijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
je wordt goed op de hoogte gehouden over het afleveringsprocces.

Service
alles verliep volgens afspraak.

Assortiment
groot assortiment, duidelijk en overzichtelijk.
prijsverhouding met andere bedrijven is gelijk of goedkoper.

Aanbeveling
duidelijke site. door de reviews krijg je een redelijk beeld van de producten en hun kwaliteit.
hoe alles af te handelen en aan te pakken wordt duidelijk uitgelegd. geen onverwachte bijkomstigheden. geen addertjes onder het gras. komt heel oprecht over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser 06-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke website waar je je producten kunt uitzoeken en bestellen. uiteindelijk naar de winkel gegaan omdat deze dichtbij was maar het had ook via internet gekund

Service
de afhandeling verliep zeer prettig, ook de montage werd dezelfde dag nog geregeld. Betalen kon op verschillende manieren

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goede service, goed advies en ruime keuze

Extra toelichting
prima service, scherpe prijzen en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Fritz 06-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel product gevonden, besteld in de winkel

Service
retourprocedure is goed, levertijd volgens afspraak, snelle en correcte hulp bij keuze bepaling.

Assortiment
assortiment is goed

Aanbeveling
Gewoon GOED !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 06-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was in de buurt

Service
Werden uitstekend geholpen

Assortiment
Diverse soorten apparatuur

Aanbeveling
Je kom ook onderhandelen over de prijs als meer dingen koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk om het product te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Er werd een ander apparaat geoffreerd dan dat er besteld was. Direct gebeld en fijn dat ik zelfs in het weekend iemand aan de telefoon kreeg en dat werd uitgelegd wat er gebeurde.

Assortiment
Uitstekend uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Het product werd aangegeven als direct leverbaar (groen teken) en zelfs nadat bleek dat het product niet leverbaar was bleef dit zo op de site afgebeeld. Dit vond ik een beetje misleidend. Overigens kregen wij een duurdere uitvoering voor dezelfde prijs als het product wat we in de eerste instantie hadden uitgezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t dekker 06-01-2016 In de winkel gekocht
opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
info makkelijk te vinden

Service
we hadden schade aan het apparaat in de doos en door de servicelijn hadden we de volgende dag weer een nieuwe

Assortiment
werkt goed en gemakkelijk en een scherpe prijs

Aanbeveling
vlot geholpen en een goede hulplijn en prettige mensen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ED 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld, overzichtelijke site

Service
Netjes gebracht, verpakking ging mee en oude machine ook. Vriendelijke chauffeur

Assortiment
Zocht en vond wat ik nodig had. Bleek er achteraf niet te zijn kreeg o gevraagd upgrading van type afwasmachine

Aanbeveling
Prima en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 06-01-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
goed advies

Assortiment
breed

Aanbeveling
vriendelijk, deskundig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michèle 06-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Kwam voor een inbouwvaatwasser en de aankoop was zo gepiept.

Service
Werd door een keurige heer snel en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Omdat ik een integreerbaar exemplaar moest hebben was de keus niet groot. Wel groot genoeg. Het merk dat ik wilde hebben was aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon prima.

Extra toelichting
De monteur die het apparaat heeft ingebouwd wil ik absoluut een groot compliment maken. Een heel vriendelijke, hulpvaardige, correcte jongeman. Top. Deze is weliswaar niet van Keukenloods maar werkt wel namens Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch Vaatwasser 06-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Huidige Whirlpool ADG 9500 na bijna 4 jaar defect geraakt door een kapotte slang, mainboard en motor welke vervangen dient te worden voor een coulance bedrag van 225,00 bij keukenloods terecht gekomen en hebben een goed advies gegeven over een nieuwe vaatwasser. In Almere werd ik goed opgevangen.

Service
Afspraak is afspraak, komen het ook na. En sta versteld van de goede nazorg omtrent mijn aankoop. Kortom ik zal een ieder aanraden om naar Keukenloods te gaan.

Assortiment
Vaatwasser voor de kleine beurs tot een luxueuze hoogwaardige vaatwasser voor de man met een grote beurs. Ik had een gemiddeld bedrag om te besteden en heb een goed advies gekregen. Bosch vaatwasser

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en ruime keus.

Extra toelichting
Heb geen aanvullende opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk je eigen zoekcriteria aangeven. Zo selecteer je precies wat je nodig hebt.

Service
Goede service. Meerdere dingen besteld. 1 artikel was niet op voorraad. Direct een mailtje gehad om ons hierover te informeren.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 05-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan eenvoudig bestellen via de telefoon en je hoeft pas te betalen als het bestelde thuis wordt geleverd.

Service
Worden netjes geholpen en een misverstand werd binnen opgelost en per mail bevestigd

Assortiment
ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Brons 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Post.NL gaf veel leveringsproblemen. Ondanks dat keukenloods.nl hier niets aan kon doen, kregen wij als service gratis een keukenmessen set aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede kwaliteit 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Product werd geleverd op de dag dat ik graag wou

Extra toelichting
Fijne webwinkel. Makkelijk en betrouwbaar en levert kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henssen 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er is zoveel aanbod dat het niet altijd eenvoudig is om te vinden wat je zoekt. Zeker als je niet precies weet wat je voorwaarden zijn waarop je beslist.

Service
Uitstekende service. Deskundig, snel, efficiënt.
Ook de after sales reageert alert.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en wat niet op de site staat is met hulp van de verkoopmedewerkers toch te bestellen

Aanbeveling
Niemand is perfect,en daarom geen 10. Ik zou zeggen een 9.5 ( dan valt er nog wat te verbeteren :-))

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marius 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk zoeken

Service
levertijd makkelijk te volgen. duidelijke afspraken over bezorging die worden nagekomen.

Assortiment
precies kunnen vinden wat ik wil voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Absoluut.Mijn ervaring: de Keukenloods is betrouwbaar en betaalbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mark Bomer 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke en eenvoudige internetsite!

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen en goede verkoper aan de telefoon!

Zelfs levering nog een dag eerder als verwacht!

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert Punt 05-01-2016 In de winkel gekocht
Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vestiging Gouda goed bereikbaar en duidelijke (kleine) showroom.

Service
Goede afwikkeling ter plaatse (2dagen voor kerst) en tijdige levering. Dankzij extra belronde door betreffende medewerker en distributiecentrum.

Assortiment
Ruim voldoende. Niet onderscheidend ten opzichte van de markt.

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn Engel 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het online bestellen ging erg snel en de betaalopties waren ruim voldoende.

Service
We hadden een vraag, wat deels meteen ('s avonds) werd beantwoord. De volgende dag kregen we keurig een definitief antwoord.

Assortiment
Voldoende keuze, maar wij zochten een specifiek product.

Aanbeveling
We zijn een erg tevreden klant en erg blij met onze KitchenAid Artisan voor een hele mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het gewenste product kunnen vinden

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaddict 05-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen, afrekenen en meenemen

Service
Product werd in de auto geplaatst door medewerker

Assortiment
Giga

Aanbeveling
Heb geen reden voor minder dan een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Ruim Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie van Zon 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en de verkopers zijn dat ook

Service
Gewoon goed, zoals afgesproken. Oude machine retour en de nieuwe afgeleverd. Betaling handig met mobiel pinautomaatje

Assortiment
Veel vanalles!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, terzake kundige verkopers, een duidelijke website en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurens Lexmond 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede uitleg over alle apparatuur, ook doorverwijzingen naar de website van de fabrikant

Service
Uitgekozen apparaat was niet meer op voorraad en ik kreeg de luxere uitvoering voor dezelfde prijs, dat vind ik uitstekende service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande. Ook de aflevering prima gedaan en vriendelijk te woord gestaan. Oude apparaat werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabien luz 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en gemakkelijke website. Vooral fijn de technische tekeningen. Veel info over het produkt

Service
product was niet meer leverbaar en daarom duurder product zonder enig probleem gekregen. Fantastisch !

Assortiment
veel produkten en heel duidelijke uitleg zodat je goed kan kiezen

Aanbeveling
goede interactie via de telefoon. Zeer vriendelijk en het gaf je een goed gevoel dat je als leek niet lastig bent. Ik ben heel tevreden en heb daardoor al meerdere items gekocht

Extra toelichting
een website en winkel die presteert en begrijpt dat het om de klant draait. Ik beveel de keukenloods dan ook aan veel mensen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Baxewanos 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en ben zeer netjes geholpen.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korteweg 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen op het internet.

Service
De apparatuur werd vlot geleverd.

Assortiment
Er was volop keuze.

Aanbeveling
Ik had nog niet eerder van deze winkel gehoord, maar de kwaliteit en de service van deze winkel is prima!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen aan mijn familie, kennissen en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Meijerink 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De vaatwasser die we zouden willen was niet meer op voorraad, daarom kregen we een vaatwasser met meer opties en luxe voor dezelfde prijs. Wat een service!

Aanbeveling
Volgende dag in huis...keurig verpakt.
Aan de telefoon ook netjes behandeld.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Jansen 05-01-2016 In de winkel gekocht
Centrale magazijn in Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, makelijk te zoeken. via kieskeurig snelop terrecht gekomen

Service
winkel zit bij mij in de woonplaats,eenvoudig te bezoeken

Assortiment
Wat ik wilde kopen hadden ze als showroom model staan.

Aanbeveling
vriendelijk personeel!

Extra toelichting
uiteindelijk heb ik het product gekocht en opgehaald bij het centrale magazijn in Opmeer. erg vriendelijke mensen, kreeg ook nog een beetje afhaalkorting en een fles wijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews