Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2566 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adriaan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke productpresentatie en goed te vinden producten

Service
Bij navraag over het product snel antwoord van klantenservice (telefoon)

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Kievit 01-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker dichtbij ruime locatie

Aanbeveling
prettige behandeling er werd door de manager goed geadviseerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de Boer 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DH Goezinne 01-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk opstelling van de apparaten

Service
goeie uitleg en bestelling volgens offerte geleverd

Assortiment
voor iedereen betaalbare prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jokli 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijne website, duidelijke communicatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Alle merken vele met hele korte levertijden

Aanbeveling
Snel, geen onnodige poespas enheldere accurate communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

femmi 01-09-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Denken mee

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettig geholpen en goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke Dolfsma 01-09-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettig om zowel fysiek als online te winkelen

Service
Deskundig en prettige verkopers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Timmermans 01-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
parkeren gemakkelijk

Service
via internetsite is alles gemakkelijk op te zoeken

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er ging iets mis met de betaling, anders was het een 10 geweest!

Service
Toen de betaling misging heb ik via de mail contact gezocht en daarop werd heel snel gereageerd.

Assortiment
Ruime keus, erg uitgebreid en voor elke portemonnee!

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goede kwaliteit vd producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenaers 01-09-2015 In de winkel gekocht
weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk in de winkel geplaatst, en bij vragen staan de medewerkers meteen voor je klaar

Service
de medewerkers taan meteen voor je klaar en geven deskundig advies op je vragen

Assortiment
nog nooit een groter assortiment in een winkel gezien.

Aanbeveling
zoals uit de voorgaande antwoorden blijkt kun je niet anders dan een 9 geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariane 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de website is lekker duidelijk en alles is snel te vinden. niet lang zoeken en overzichtelijk

Service
de service was goed. ik werd al snel geïnformeerd dat mijn bestelling vertraging op liep. dat kan altijd en overal gebeuren. hier kunnen jullie niets aan doen.

Assortiment
veel keuze en de prijs is ook goed. logisch dat ik hier besteld heb. :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam de wilde 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk te vinden op internet

Service
alles heel netjes en snel geregeld en heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon

Assortiment
kan er eigenlijk niet veel over oordelen daar wij special voor een 70 cm inductiekookplaat gingen en niet verder gekeken

Aanbeveling
zoals gezegd een geweldige service en de bezorging was stipt. heel goed op de hoogte gehouden ivm bezorgtijden. TOP

Extra toelichting
inmiddels al andere klanten gestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edo Esveldt 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt via kieskeurig makkelijk op jullie site komen omdat al aangegeven is dat de keukenloods de goedkoopste is.

Service
Als er een probleem is kan ik jullie bellen.

Assortiment
Een grote verscheidenheid wat bij je past.

Aanbeveling
Het artikel wat ik besteld had had ik snel in huis.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aanraden te kijken op jullie site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schonekamp 01-09-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netjes en duidelijke opstelling.

Service
Werden netjes geholpen.

Assortiment
Veel, ruime keuze.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Alles was duidelijk, ook de bezorging was op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ap 01-09-2015 In de winkel gekocht
gaarnderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruim aanbod en van goedkoop tot duur en goed berijkbaar

Service
Zeer netjes geholpen.

Assortiment
prima

Aanbeveling
kom echt vaker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet Struijk 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mijn pc besteld, het vervolg is zeer correct verlopen. Exacte levermoment aangegeven en de besteller uit Hoorn was mooi op tijd in Ootmarsum (mooi stuk moeten rijden).
Kortom: afspraak correct nagekomen!

Service
Zie bovenstaand beoordeling. Mocht we in de toekomst van uw service gebruik moeten maken dan vertrouw ik volkomen.

Assortiment
Op uw website heeft een zeer assortiment geplaatst. Dus er is altijd wel een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Superlatieven zijn overbodig.
Gewoon goed!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinus weller 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
de levertijd was heel lang ik heb bijna een maand gewacht,toen mij terug laten bellen toen bleek dat het niet goed was gegaan met de de met lg en keukenloods, maar het netjes opgelost.ik snap er niets van,normaal gaat alles goed.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
je wordt terug gebeld als dat je wil.

Extra toelichting
alles is goed gegaan,geen klachten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anne Marie 31-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
De hulp bij het uitzoeken van de juiste keukenapparatuur was aangenaam en men neemt de tijd voor de juiste keuzes te maken.

Aanbeveling
Er worden ook andere opties via internet gezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patty 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Helder, overzichtelijk en makkelijke zoekmethodes

Service
Hele proces van bestellen tot levering ging volgens afspraak. Toen ik er niet helemaal uitkwam met het de-installeren van m'n oude inbouw vaatwasser heeft de helpdesk, die direct bereikbaar was, mij goed geholpen met tips.

Assortiment
Groot assortiment, prima omschrijving en apparatuur makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Beter dan dit kan het niet.

Extra toelichting
Extra plezierig: vanwege verkeersopstoppingen was de chauffeur, correcte jongeman, 15 minuten vertraagd en dit werd keurig half uur van te voren telefonisch gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Maes 31-08-2015 In de winkel gekocht
Nederweert.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker dichtbij in Nederweert!

Service
Alls volgens afspraak.

Assortiment
Jammer van de vaatwasser die een beweegbare deur moest hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is heel overzichtelijk, eenvoudig bestelproces en onder elk product vraag&antwoord.

Service
Op website en telefonisch deskundige antwoorden op vragen

Assortiment
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Deskundig, vlotte levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank Vrijsen 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt bijzonder vlotjes afspraken worden waar gemaakt

Assortiment
Erg grote en brede keuze, keurig uitleg door verkoper op onze vragen, scherpe prijzen

Aanbeveling
Deze winkel voldoet aan alle eisen die een klant wenst als webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
We zochten een bepaald type miele-afwasmachine uit.Deze was niet leverbaar. We kregen een nieuwer model voor dezelfde prijs. Fantastische service

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nicole 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudige website.

Service
Je krijgt een avond van tevoren een sms met het tijdstip dat de chauffeur langskomt. Super makkelijk!

Assortiment
Alles wat wij wilden hebben voor onze keuken, is te vinden op de website!

Extra toelichting
Al twee kee een grote bestelling gedaan via keukenloods! Twee keer super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webshop werkt volgens verwachting, ontstijgt nergens mijn verwachting.

Service
Het was mij bij het bestellen dat 1 van de artikelen niet op voorraad was. Inbouw werd door een andere partij gedaan.

Assortiment
Ben geen specialist maar het lijkt dat er heel veel te koop is via de site.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, zeker als je weet wat je moet hebben. Verder is volgens afspraak geleverd; dat is zeker wat waard.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

aja 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede zoekmachine maakt vinden van verschillende producten makkelijk

Service
montage werd geoffreerd tegen een goede prijs

Assortiment
veel producten van veel merken voorhanden

Aanbeveling
prima assortiment, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gil 30-08-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

5,5

Service
We hebben een kraan besteld, moesten hier 2x zelf achteraan bellen, wat niet de afspraak was. is wel een coulance regeling getroffen, daarom is het verder positief.

Aanbeveling
De winkel is telefonisch heel slecht bereikbaar.

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Koelkastkoper 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snelle levering volgens afspraak, keurige montage op de geplande tijd en vriendelijke en kundige monteurs. Zeer tevreden!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

B van den Berg 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zeer goede deskundige informatie,
met tip voor nieuwere model voor zelfde geld.
Snelle levering, op afgesproken tijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Egmond 28-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima, wij hebben bij de receptie gevraagd waar we moesten zijn en we werden meteen keurig te woord gestaan en verwezen naar de plek waar we moesten zijn.

Service
Super. We werden keurig teruggebeld eerst door de keukenloods en later door het montage team.

Assortiment
Het model wat wij uitgezocht hadden was er niet, maar we kregen een ander model, zelf nog beter voor dezelfde prijs als het model waar wij voor kwamen.

Aanbeveling
Prima winkel, zeer goede service.

Extra toelichting
Vriendelijke en klantvriendelijk personeel. Goede service.Ruime keus. Montageteam ook zeer klantvriendelijk. Oude vaatwasser werd meegenomen zo ook alle verpakkingsmaterialen. Alles werd keurig teruggeplaats, heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk overzicht

Service
makkelijk in contact te komen met het bedrijf. indien nodig snel doorverbonden met producent

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zeer goede eerste ervaring; to be continued!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product dat ik zocht was makkelijk te vinden op de website.

Service
Ik ben zeer tevreden over de service. Mijn vragen werden snel beantwoord via de mail en de afspraken rondom het bezorgen waren goed geregeld.

Aanbeveling
Ik heb niet te klagen over deze winkel

Extra toelichting
Mocht ik in de toekomst meer apparatuur nodig hebben dan zal ik weer voor Keukenloods kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 27-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

6,0

Gemak
Redelijk summiere website, verfijning in de zoekresultaten kan geoptimaliseerd worden.

Service
Productkennis is niet overdreven goed. Verschillen werden van de website van de fabrikant gehaald, maar niet onderbouwd. Door mijn vooronderzoek kon ik al meer vertellen dan de verkoper......

Assortiment
Assortiment is ten opzichte van de concurrentie beperkt. De prijzen liggen op hetzelfde niveau als van de concurrent.

Aanbeveling
Showroom is beperkt. Wij zochten een vaatwasser in het hogere segment, maar daar was niets van op voorraad.

Extra toelichting
Op de website staat levering circa 1-2 werkdagen indien voorradig bij de leverancier. Wij waren op vrijdagmiddag 16.00uur in de winkel. Op dat tijdstip kon men geen gegevens van de voorraad van de leverancier ophalen. Maandag krijgen wij een telefoontje dat het product op voorraad was, en uitgeleverd ging worden tweede helft van de week. Dat werd dus vrijdag om 13.00 uur.......... Vreemde werkdagen hebben ze bij de leverancier zou ik zeggen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

W Gouw 27-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helder en duidelijke pagina's

Service
Ik werd zeer goed geholpen, mensen met kennis, ik had een gaskookplaat gekocht en deze moest 2 weken later bezorgd worden bleek de desbetreffende plaat niet meer op voorraad maar geen nood er werd een andere voor mij uitgezocht en deze was ook nog eens goedkoper TOP

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
ik werd deskundig en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
goede keus voor mij,heb eerst op de site gekeken en toen naar de winkel geweest, zeker ook nog een compliment voor het bezorgen, Ik wist precies waar ik aan toe was kreeg duidelijk de bezorgtijd door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjon 27-08-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Contact gehad met winkel in Veendam zeer goed geholpen met keuze maken van artikelen.

Assortiment
Alles is aanwezig, is het er nou toevallig niet dan kunnen ze alles voor je regelen.

Aanbeveling
altijd prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balder 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kon goed op site vinden wat ik zocht

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering

Assortiment
Er is een goede keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Goede verhouding in prijs

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke; no-nonsens website.

Service
Keukenloods doet wat ze beloofd, prima! Bij een telefonische contact met een vraag over het te kopen product, was deze prima beantwoord.

Assortiment
Prima assortiment en nog betere prijzen!

Aanbeveling
Volgende keer ga ik weer eerst kijken bij de website van deze firma.

Extra toelichting
Het oude apparaat is netjes mee genomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanuit huis op de computer zoeken en bestellen vind ik prettig.

Service
De bestelling is vlot verlopen. Hoe de service zou gaan als er iets mis is, weet ik niet.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
De prijzen zijn gunstig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

marian 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken op de pc.

Service
werd keurig gebeld wanneer ze kwamen afleveren.

Assortiment
was aanwezig en de prijs is oke.

Aanbeveling
Werd keurig geholpen en kreeg op elke vraag antwoord,werd zelfs terug gebeld, wanneer ze gingen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 26-08-2015 In de winkel gekocht
Waddingsveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan rustig rond neuzen, daarna wordt je goed geholpen.

Service
Vrijwel niets op aan te merken, maar toch een beetje, zie verdere toelichting

Assortiment
Je kan zo gek niet bedenken of het is aanwezig met diverse merken.

Aanbeveling
Behoefd geen toelichting

Extra toelichting
Als we weer eens iets gaan uitzoeken, dan zou het leuk zijn als er een kopje koffie wordt aangeboden, het was wel aanwezig! Het was warm die dag, maar je gaat er niet speciaal om vragen. Dat is een beetje jammer (service)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 26-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitkiezen en meteen meenemen

Service
vakkundig personeel, weet waar ze het over hebben.

Assortiment
veel, heel veel showroom alles is te bestellen

Aanbeveling
zoek je een keuken of apparatuur kijk even bij de keukenloods ze hebben het vast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RonaldS 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon lekker online bestellen. Wij hadden een vraag, en dan is het ook heel makkelijk om iemand te spreken te krijgen en die heeft ons verder heel goed geholpen.

Service
Tijdens het beantwoorden van de vraag, moesten we even in de wacht. In die tijd hebben we gezien dat de prijs elders iets goedkoper was, maar op de site van Keukenloods staat dat je dat gewoon kunt melden. Eenmaal uit de "wacht", vertelden we dit aan de medewerker en ook Keukenloods ging mee in de goedkopere prijs! Wat een service!!!

Assortiment
goede keuze

Aanbeveling
fijn, dat er online gekocht kan worden, maar dat er ook fysieke winkels zijn, waar veel bekeken kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 25-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
keurig geholpen met de maten van kast meedenken

Assortiment
volop keus in alle prijs klassen

Extra toelichting
op tijd en netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno spee 25-08-2015 In de winkel gekocht
In Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en genoeg ruimte om te parkeren. In de winkel alles ruimtelijk en overzichtelijk opgezet. Heel goed geholpen en zeer vriendelijk personeel

Service
Denkt met je mee voor oplossingen en komt je tegemoet! En neemt alle tijd voor je!

Assortiment
Vele keuzes van apparatuur!

Aanbeveling
Omdat wij zeer tevreden zijn over personeel en afhandeling. En het vertrouwen in de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona kaak 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
Vriendelijk personeel en na de tijd met de bestelling ging het allemaal naar wens hoe de levering verder ging.

Assortiment
Je kan niet alles op voorraad zetten maar ik vond dat de vrijstaande koelkasten of vriezers er niet veel van stonden.

Aanbeveling
Je kan hier voor een goede prijs je producten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter P 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel mijn gewenste afzuigkap gevonden die aan bepaalde maten moest voldoen.

Service
alles ging goed.

Assortiment
heb kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele makkelijke website die zichzelf wijst.

Service
Goede en duidelijke communicatie, zowel per email als per sms. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de leverdag- en tijd.

Assortiment
Heel breed assortiment met scherpe prijzen.

Aanbeveling
De eerste keer dat we hier hebben besteld. Dit is een webwinkel die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima website , duidelijk

Service
Elders goedkoper gezien en heb een korting op de prijs gekregen !

Assortiment
Ruivoldoende, we zochten een goede koelkast en die was te vinden.

Aanbeveling
Jaren geleden ook een vaatwasser besteld, ook toen al prima service.

Extra toelichting
Prima, ga zo door met deze service en prijs stelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews