Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2277 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J SCHOUTEN 13-11-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed

Service
prima

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
goed geholpen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

MP 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk. Veel keuze en eerst kijken voordat je koopt.

Service
goede advisering in de winkel.

Assortiment
Heel veel merken beschikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Tuin 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
heb nu 2 x een artikel bij u gekocht en beide keren heel goed geholpen vooral met het oog op de inbouw en de bestaande maten, welke voor nieuwe app. nog al eens verschilt, de laatste aankoop, een inbouw combi magnetron paste op 1 cm. precies in de oude kast. Dank voor de hulp en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 12-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prachtig geordende winkel, ruimtelijk ingedeeld en toch compleet

Service
Aardige helpers, verkopers, weten waar zij over praten, zijn direct bereid informatie te geven en lopen met je mee naar het product

Assortiment
Heel veel te zien, wij kwamen niet om alles "te zien"maar voor een koelkast (Smeg), een oven (Smeg), en een magnetron. Dus kwamen bewust kiezen.

Aanbeveling
Nou ja, in bovenstaande heb ik alles al gezegd !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk Vroegop 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website gevonden wat ik zocht, een vervanging van mijn kapotte combimagnetron, een inbouw model van 38cm inbouwhoogte.

Service
De nieuwe magnetron werd 's-avonds aan de deur afgeleverd, je kan ook je oude meegeven, als die klaar staat.

Assortiment
Het nieuwe product past perfect in de inbouw kast en de prijs was echt voordelig.

Aanbeveling
Ik heb alleen via internet een nieuwe combi-magnetron van Etna bij deze winkel gekocht, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Visser 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestellen en goede informatie vooraf

Service
artikel keurig geleverd op overeengekomen levertijdstip. Apparaat werd netjes in huis geleverd

Assortiment
uitstekende prijs en ik moest nog extra frontpaneel hebben dat direct is meegeleverd

Aanbeveling
zou de volgende keer zeker weer kopen bij keukenloods

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Nijboer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is dmv criteria makkelijk om dat uit te zoeken wat aan je wensen voldoet.

Service
Er was iets niet op voorraad, maar daarentegen kregen we een aanbod, met dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reinier Snijders 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aflevering binnen een dag, en werd een half uur van te worden gebeld. Super !

Service
Product werd op gewenste plek afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Goed betaalbaar en snelle levering.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan met deze goede webshop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Horsman 11-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en een groot assortiment. Top top top.

Service
Werd meteen geholpen en kan de koelkast meteen meenemen.Top top top

Assortiment
Zeer veel en ook op voorraad.Top top top

Aanbeveling
Mooie grote winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 11-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima ontvangst door de verkoper en goede uitleg over de artikelen die wij wilden aanschaffen.

Assortiment
voor waar wij naar op zoek was er keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Moest zelf transport bedrijf bellen ipv dat Keukenloods dit regelde

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Gemiddelde van voorgaande vragen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L Bloemer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een telefoontje was voldoende voor de bestelling. Ik wilde n.l. weten of mijn bestelling op korte termijn beschikbaar kon zijn. Dit is prima opgepakt en kon twee werkdagen later mijn bestelling ophalen.

Service
Vriendelijk personeel, ook bij het afhaalcentrum

Assortiment
Zal wel goed zijn. In ieder geval het product dat ik wilde kopen zit in uw assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Dank u voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Proffesioneel

Service
Kon makkelijk order wisselen omdat product niet op vooraad was

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gemak

Extra toelichting
Prettige mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige keuzemogelijkheden

Service
Goede terugkoppeling

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Genoeg keuze en aandacht voor aftersales

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede site

Service
bereid ontbrekend info op te vragen bij leverancier

Extra toelichting
lange levertijd; geen consequente update

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TBras 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop en snelle levering.

Service
Goede info en levering.

Assortiment
Groot asortiment maar niet alle modellen op de site.

Aanbeveling
Gewoon een goede shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 11-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eigenlijk kwamen we kijken om ons te orienteren welke keuken mooi zou staan in ons huis. het showroommodel zou geweldig passen en na enig onderhandelen met de vriendelijke verkoper/bedrijfsleider is de koop besloten binnen een halfuur en onder het genot van een kopje koffie.

Service
netjes correct geholpen, beloftes worden gevolgd door daden. heel belangrijk.

Assortiment
er is voor ieder wat wils.

Aanbeveling
mensen, producten, service is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Myriam 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk zoeken

Service
vriendelijk behandeld aan de telefoon

Assortiment
Overzichtelijk en voldoende

Aanbeveling
goede service, snelle levering en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

joop 11-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd terplaatse door kundig medewerker geadviseerd over koelvriescombinatie (inbouw).
Levering op tijd.

Service
Zie boven.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met alle mogelijke huishoudelijke apparatuur.

Aanbeveling
Kan volgens mij niet veel beter.

Extra toelichting
Inbouwservice was uitstekend. Hij is wel twee uur bezig geweest en het resultaat was naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

smeg 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
superfijn om online iets te kunnen bekijken/"af te wegen" en te bestellen

Service
de aflevering werd wat later maar ze belde netjes dat dit het geval was en of het nog mogelijk was

Assortiment
ruim voldoende keus in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leontien Mees 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, weinig clicks

Service
Heel fijn dat je direct iemand kan bellen en op de site ook een naam en gezicht ziet. Dat maakt het heel persoonlijk. Het advies is ook heel duidelijk en prettig gebracht.

Assortiment
Ik vind het lastig dat beoordelen
En, maar ik heb wel heel snell gevonden wat ik nodig had. De hulp van jullie was daarbij heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Kaandorp 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In een inspirerende omgeving en in een ongedwongen sfeer je nieuwe keuken te kiezen. Je wordt op zeer professionele wijze geadviseerd waarbij de persoonlijke wensen centraal staan. Een feest.

Service
Niet moeilijk doen ook al heb je getekend om achteraf nog een detail of randapparatuur te wijzigen. Zorg tot alles naar wens is. Heerlijk.

Assortiment
De keuze is oneindig van duur naar goedkoop en in alle vormen en maten.

Aanbeveling
In een woord super goede service prijs kwaliteit mijn volgende keuken wordt weer een Keukenloods keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, besteld zonder problemen

Service
snelle levering , dag erna al in huis

Assortiment
ruime keus, scherpe aanbiedingen

Aanbeveling
prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst rond kijken op internet bij de Keukenloods daarna alles telefonisch besteld, dit kon tot 21.00 uur.

Service
Perfecte service, goede uitleg en snelle levering.

Assortiment
Zou bijna denken teveel, maar beter teveel dan weinig geen keus.

Aanbeveling
Ook hier een 9, bestellen, afhalen of laten bezorgen, net zo makkelijk.

Extra toelichting
De installatie was top, deze man wist wat hij moest doen. Dit is pas High Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke indeling. In twee klikken op de de juiste plaats (volledig integreerbare vaatwassers). Keuze gemaakt en besteld zonder problemen.

Service
Zaterdag besteld, maandag in huis! Zie ik vele andere webshops nog niet doen!

Assortiment
Ruime keus. Ons product had een hoge korting en die was ook de laagste die we hebben kunnen vinden. Andere webshops boden het zelfde product voor 100 euro meer aan!

Aanbeveling
Dit was de tweede keer dat we besteld hebben bij de Keukenloods en geen spijt. Als ik iets nodig heb voor de keuken kijken we eerst even bij de keukenloods.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk,

Service
Zeer goede service en klantvriendelijk

Assortiment
Omdat de combimagnetron die op de site stond uit verkocht was, maar hebben mij wel een alternatief geboden!

Aanbeveling
Nemen de tijd voor informatie over het apparaat

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsy 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is vlakbij

Service
medewerkers hebben vrijwel overal verstand van

Assortiment
Van het assortiment is er volop genoeg,en anders word het besteld

Aanbeveling
net wat ik zeg dichtbij ruime sortering ,volop parkeer gelegenheid,deskundige personeel, en zeer behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primauime keus en mooie aanbiedingen 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel zoek je het beoogde apparaat, vergelijkt het met andere, leest reacties van andere gebruikers.... Super gemakkelijk.

Service
Gekozen combi-ovens was niet meer voorradig. We kregen toen een vergelijkbaar (en iets duurder) apparaat voor dezelfde prijs.
Levering met inbouw was bovendien volgens afspraak en prima gedaan.

Assortiment
Veel merken in alle prijsklassen. Ook hele mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Reacties voorgaande vragen zeggen onzes inziens genoeg. Ruime keus en scherpe aanbiedingen, prima overleg met verkoper en levering en installatie zoals je het verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en corrct

Service
Snelle en goede levering

Extra toelichting
Goed en gedegen bedrijf,bestellen via internet top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 10-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben bij een winkel in de buurt geweest. Alle vragen werden goed onderbouwd beantwoordt en er werd qua prijs ook rekening gehouden met andere internet aanbieders.

Service
Wij hebben enorme vertraging gehad in de bouw terwijl onze keukenapparatuur al was besteld. Daarna apparatuur keurig zonder extra kosten in het magazijn laten staan. En op veel latere datum geleverd. Super!

Assortiment
Diverse merken apparatuur en op elk prijsniveau.
Ook de specificaties duidelijk uitgelegd en te vinden.

Aanbeveling
Van begin tot het eind super vriendelijk en begripvol geholpen en te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pathy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb gezocht op artikelnummer, dus had het zo gevonden op de site. Kan dus niet zeggen of de site makkelijk is.

Service
Mijn bestelling was beschadigd in de loods binnen gekomen en moest opnieuw besteld worden. Vervelend natuurlijk, maar ik was goed ingelicht en het werd erg snel na geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Zou niet weten waarom niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Kroonenburg 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Vakkundig, meedenkend

Assortiment
Gaggenau ontbreekt in de collectie, verder prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godfriedt 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk. De informatie op de website is duidelijk en zeer uitgebreid. Klanten kunnen vragen stellen over een product. De antwoorden worden dan gedeeld met andere klanten door deze bij het product weer te geven (vraag en antwoord).

Service
Het standaardproces voor bestellen en leveren is prima in orde. Daarbij zijn afwijkingen van het standaard proces ook goed mogelijk na overleg met de klantenservice. Bijvoorbeeld het op een later moment ophalen van de oude koelkast.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. De keuze mogelijkheid is groot.

Aanbeveling
Prima webinkel met een groot assortiment. De service is goed en de uitlevering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Langkemper 10-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk en je kan op je gemak rondkijken.

Service
Er werd erg goed mee gedacht zonder dat het opdringerig werd

Assortiment
We konden al onze wensen in het assortiment vinden

Aanbeveling
Fijne winkel, duidelijke overeenkomst vriendelijk geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brands 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling verliep soepel, kon zelf kiezen wanneer het apparaat gebracht werd

Service
Nette aflevering. binnen de gestelde tijd

Assortiment
genoeg keus!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Service
model was niet leverbaar, heb uiteindelijk betere model gekregen (binnen 24 uur na oorspronkelijke bestelling).

Oude vaatwasser werd mee terug genomen tijdens levering van nieuw exemplaar.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Dat wat ze mij hebben beloofd, zijn ze nagekomen.
Als de prijs en het gemak doorslaggevend is, dan zit je hier goed.

Extra toelichting
Heb het zondagavond besteld, en het is maandag rond 13:00 bezorgd. Daarnaast vond ik ze goed bereikbaar via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Tange 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het was echt reuze gemakkelijk om het juiste product te kiezen en een prijs opgave. Bestelling was ook telefonisch mogelijk zonder moeilijke opdracht bevestiging of aanmaken van profiel of account.

Service
Tijdens bestelling was aangegeven dat mijn artikel naar de bij mij dichtst bijzijnde winkel gebracht zou worden en ik het daar zelf zou ophalen. Vervolgens bleek het klaar te liggen in het hoofdmagazijn van Keukenloods. 1x gebeld en er werd meteen voorgesteld om het artikel kosteloos thuis te bezorgen. Geweldig toch? Communicatie met de transporteur was ook soepel en accuraat.

Assortiment
Via de keuken leverancier kon ik mijn artikel van Bauknecht niet snel krijgen, ik zat al 2 maanden te wachten. Keukenloods kon dat wel binnen 2 weken.
Daarnaast was de prijs bij keukenloods ongeveer 30% lager dan bij Keukenmaxx.

Aanbeveling
Een tien lijkt niet realistisch, dus dan maar een 9.

Extra toelichting
Echt top geholpen, snel en goede eerlijke prijs met gratis levering aan huis. Serieus zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DD 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ene keer is er een korting mogelijk bij meerdere producten en andere keer niet.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

van Waardenberg 10-11-2015 In de winkel gekocht
Almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
er waren voldoende opstellingen van keukens in de showroom

Service
We werden goed geholpen, en konden snel onze keuze bepalen.

Assortiment
via de website kwamen we in de winkel. Dan kun je concreet maken wat je wens is.

Aanbeveling
Goede en snelle hulp bij maken van de keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HV 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Doorzoeken van de site verloopt zeer goed.
Vergelijken van de produkten gaat wat moeizaam omdat dit niet echt overzichtelijk is. Teksten overgenomen van de leverancier.Een groot pluspunt zou zijn om deze in tabelvorm weer te geven waarbij je in één opslag kan zien wat de verschillen zijn.

Service
Keuze voor leveringsdag (België helaas alleen op maandag) met een tijdspanne van drie uur. Bovendien mogelijkheid om half uur op voorhand te laten verwittigen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod tov andere webwinkels, met een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het zoeken op binnen (uitsparing) afmetingen kan niet waardoor het soms lang en lastig zoeken door de omschrijvingen is.
Omschrijvingen en specificaties zijn vaak alleen die van de fabrikant.

Service
Levertijd was bij één product vele malen langer dan aangegeven en drie keer aangepast. Wat prettig geweest zou zijn als aangeboden zou zijn de andere wel leverbare producten alvast te verzenden. Uiteindelijk heb ik dat zelf maar gevraagd maar toen waren we al wel 4 weken verder.
Betaling kan of direct helemaal of bij aflevering pinnen. Credit card kan niet en dat is jammer i.v.m. verzekering die je bij de creditcard betaling krijgt.

Assortiment
Veel producten in diverse prijsklassen. Wat ik niet snap is waarom een Combi-oven duurder moet zijn dan een Combimagnetron terwijl ze exact hetzelfde kunnen. Zoeken op Combi

Aanbeveling
Prima webshop om keukenapparatuur uit te zoeken en te kopen voor concurerende prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yoeri 10-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten werden duidelijk en overzichtelijk op de website aangeboden.
In de winkel was het assortimenten (uiteraard) minder uitgebreid, maar wel diverse producten en merken ingebouwd in showmodellen.
Bestelling ging met behulp van een verkoopmedewerker, die uitstekend de bestelling heeft afgerond.

Service
Service was boven verwachting hoog. Werd prima geholpen door de verkoop medewerker.
Ondanks dat het product (vaatwasser) niet op voorraad was, hadden we de vaatwasser binnen een week in huis.

Assortiment
Het assortiment was zeer uitgebreid en alles wat we nodig hadden konden we direct bestellen.
Bij bestelling van de vaatwasser, bleek het moedel wat besteld moest worden niet meer leverbaar was. Het vervangend model was echter €150 duurder, maar kreeg het voor de prijs van het vorige model.

Aanbeveling
Ik heb nergens iets op aan te merken, alles was naar wens en super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HANS 10-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst gekeken op internet naar voorraad, bij binnenkomst gelijk naar de goede hoek gelopen, alwaar we heel deskundig geholpen werden en na advies toch met iets anders naar buiten gingen, naar volle tevredenheid

Service
Er moest een nieuwe gasslang aan en net zo lang gezocht tot we de passende hadden met goed puntstuk.

Assortiment
Bijna te veel om te kunnen kiezen!

Aanbeveling
Onze zoon heeft al twee kueukens van de keukenloods gehad en zijn er door hem opmerkzaam op gemaakt.
dus zelf ook een keukentje gekocht bij jullie.
Midden in het seizoen ging afwasmachine kapot, een telefoontje andere dag machine in huis! Geweldig.
Bij kapotte afwasmachine , telefonisch bestelt en andere dag in huis!

Extra toelichting
Onze keuken is geinstalleerd door een monteur van jullie en die ging niet eerder weg voordat alles werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Silleman 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn in Zaandam geweest en ondanks alles weg en leeg moet was de winkel overzichtelijk en alles stond duidelijk bij elkaar.

Service
De service was super goed, we wilde eerst voor een andere vaatwasser gaan, deze jongen gaf aan dat ondanks de kleurstelling een andere vaatwasser beter was, dit is super fijn, tenslotte koop je niet dagelijks een vaatwasser.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijk op de websiten en ook in de winkel.

Aanbeveling
Voortaan ga ik bij jullie mijn apparatuur halen, misschien in de toekomst ook onze nieuwe keuken.

Extra toelichting
Vond het een fijne winkel met goed personeel. Erg vriendelijk en weten veel, we waren zo klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smallbrother 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website

Service
Snelle afhandeling en snelle levering van het product

Assortiment
Ruime voorraad van diverse artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken

Assortiment
Ruime keuze en goede omschrijving bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Poot 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Assortiment
Zeer groot assortiment in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis en Evy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering . prima service

Service
snelle oplossing van klacht

Assortiment
snel gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
goedkoopste, voordeligste met snelle service en vriendelijke behandeling

Extra toelichting
uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Roest 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is duidelijk ingericht en er is ruime informatie te vinden. Dit geldt voor zowel de fysieke winkel als voor de webshop.

Service
Als je belt met de keukenloods kan iedereen die opneemt je gelijk helpen omdat alles netjes in het systeem staat. Daarnaast kun je zelf inloggen om je bestelling te bekijken en ook de installatietekening te downloaden.

Assortiment
Ruime keuze aan assortiment in elke prijs klasse.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B Nap 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Afwasmachine bezorgd op afgesproken tijdstip

Assortiment
Maximale keus

Aanbeveling
Goede service en snelle reactie via internet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews