Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16943 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 06-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam

Algemene score

7,0

Aanbeveling
snelle service, inbouwkoelkast snel en vakkundig geplaatst

Extra toelichting
inbouwkoelkast Liebherr

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maaike 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Van huis uit bestellen en wachten op de levering

Service
lastig om de bestelling op het juiste moment te kunnen ontvangen vanwege transportbedrijf Dutchned. Keukenloods heeft hierin wel goed bemiddeld

Assortiment
Erg veel keuze tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima winkel, maar ik beveel mensen in de regel geen witgoedleveranciers aan.

Extra toelichting
Alles staat & werkt inmiddels!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Pieper 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel kon gemakkelijk worden gevonden en voor een goede prijs. Gemakkelijke bestelprocede, betaling via ideal en goede berichtgeving dat bestelling klaarstaat.

Service
Uitstekende berichtgeving, zowel over de betaling, de bestelling en dat het artikel in de winkel van onze keuze klaarstaat. Kon zonder probleem later worden afgehaald, op een dag die goed uitkwaam.Nog een leuke kadobon wegens zelfs ophalen ontvangen.

Assortiment
Assortiment is divers en met goede prijzen. Zocht een speciaal merk en kon deze direct vinden.

Aanbeveling
tot nu toe alles naar wens verlopen. Kan niet mekkeren. Dus zonder meer antebevelen

Extra toelichting
De kadobon is leuk maar een grotere bestedingkeus (winkels of webwinkels) zou het nog leuker maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hooghiemstra 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
rustig rondkijken zonder dat er gelijk iemand bij je staat

Service
ervaren verkopers die je goe helpen ook bij een probleem in je keuken

Assortiment
ruimschoots voldoende

Aanbeveling
gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten Wouters 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop. Na een telefoontje duidelijk dat ik iets extra's nodig had voor de aansluiting en kon zo meegeleverd worden. Helemaal top.

Service
Fijne tijden qua telefonische bereikbaarheid. En zelfs antwoorden op vragen die ik zelf niet bedacht, maar uiteindelijk wel beantwoord wou hebben.

Assortiment
Ken het assortiment niet goed, want ik zocht zeer gericht.

Extra toelichting
Mijn volgende keukenapparatuur komt ook bij Keukenloods vandaan als de prijs weer zo aantrekkelijk is. De super gezellige bezorger die meedacht bij het neerzetten was ook heel fijn. En ik verwacht dat de 'nazorg' ook heel goed zal zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 06-10-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site met goede zoek mogelijkheden en vergelijkingsmogelijkheden.

Service
Prima en snelle service !

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe kookplaat. Ruime keuze en voldoende informatie gehad.

Aanbeveling
Kwaliteit, snelle levering en goed service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De laagste prijsgarantie werkte nu eens wel. Bij anderen vaak een probleem bij de Keukenloods niet een mailtje was genoeg.

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Zoek j gegevens over een product kijk bij de keukenloods en negen van de 10 keer vindt je het gezochte met de gegevens erbij. Ook handig dat bij veel producten de accessoires die de fabriek heeft vermeld staan.

Aanbeveling
Nou ik heb zo wel genoeg veren gestoken, dacht ik.

Extra toelichting
Ja de vriendelijke en deskundige dame die ons te woord stond in de winkel heeft uiteindelijk de doorslag gegeven van het bestellen van het product bij Keukenloods de laagste prijsgarantie deed de rest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theluh 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site die eenvoudig werkt door een logische opbouw.

Service
Super goede service, 6 jaar geleden toen ze nog klein waren en nu nog steeds een Super service.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb dus voor mij meer dan uitstekend

Aanbeveling
Super winkel wat je zelf moet ervaren.

Extra toelichting
6 jaar geleden alle apparatuur van mijn keuken gekocht, nu in nieuwe woning koelkast gekocht toen de oude stuk ging en over enkele jaren hoop ik weer van hun service gebruik te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel voorraad dus veel keus. Niet voorradig dan zoeken via de computer.

Service
We werden snel geholpen om een passende inductie kookplaat te vinden.

Assortiment
De benodigde kookplaat met aparte maten in ons granieten keukenblad was zo gevonden op de computer.
De prijs viel ons erg mee.

Aanbeveling
Ruim assortiment tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alie van Dalfsen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanaf mijn laptop heb ik de bestelling gedaan.

Service
Alles was keurig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zimdread 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is een duidelijk website

Service
de winkel is zeker haar levertijd nagekomen

Assortiment
heb alles wat ik zochte wel kunnen vinden

Aanbeveling
betaalbare maar hoog qualiteit spullen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken

Service
Bij een product dat elders goedkoper was, na melding, keurig een offerte van gelijkwaardig product ontvangen.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus, makkelijk iets te vinden voor ieders budget!

Service
Had een vaatwasser besteld die niet op voorraad was. Bij bevestiging van de bestelling werd gemeld dat de levertijd > 2 weken was, toen kon ik alsnog een vaatwasser bestellen die de volgende dag afgeleverd en geïnstalleerd kon worden.

Assortiment
Alle merken en veel soorten te bestellen.

Aanbeveling
Veel keus, goede service, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vermeulen 06-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
de communicatie kan/moet beter en afspraken dienen beter te worden nagekomen

Aanbeveling
hoewel wij meer dan een half jaar op onze bestelling hebben gewacht zullen wij toch toch aanbevelen

Extra toelichting
de communicatie tussen u en u vervoerder kan/moet verbeterd worden,één week voor levering telefonisch benaderd dat de bestelling binnen was en de datum vast gesteld, vooraf zouden we vernemen per mail op welk dagdeel het product zou worden afgeleverd. Maar op de dag van aflevering kregen wij pas om 9.50 uur een mail dat de bestelling tussen 14 en 17 uur geleverd zou worden. Maar omstreeks 10 uur is die dag ben kregen wij pas een mail dat het product tussen 14 en 17.00 uur afgeleverd zou worden en dat kost toch een gehele dag wat niet de afspraak was. Zelf een avond vooraf met de keukenloos gebeld om opheldering maar die verwezen ons naar de vervoerder die we na 9.00 uur konden bereiken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

L Lenoir 06-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk ingedaald

Service
Via internet de inductieplaat gezocht. Om 16:00u op zaterdag de winkel bezocht. Op maandag bezorgd. Sneller kan gewoon niet.

Assortiment
Eigenlijk was de keuze al op internet gemaakt. Daar kun je zien hoe ruim de keuze is.

Extra toelichting
heel attent op te wijzen op de aanvraag van de gratis pannenset die ik op de valreep nog kon aanvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AE Kieffer 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, ook per telefoon.
Gemakkelijk surfen op de website.
Goede en duidelijke levering.

Service
Snel, duidelijk en ook weer telefonisch te bereiken.
Per mail bevestiging.

Assortiment
Meer dan voldoende gesorteerd.

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan tevreden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narjiss 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

w de kool 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
in eerste instantie was de kookplaat die ik dacht te willen kopen niet in de keukenloods aanwezig, ben verwezen naar een showroom

Service
toch de kookplaat besteld en binnen enkele dagen al weer een berichtje dat hij gearriveerd was

Assortiment
veel/genoeg apparaten om een keuze te maken

Aanbeveling
prima plek en veel keuze/keurige bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Martine 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zuidoost Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

an 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
Op de site staat dat je kan aangeven wanneer het pakket geleverd wordt, en dat t je aan kon geven of t oude apparaat meegenomen kan worden. Ons pakket werd via een TNT bezorger geleverd, niet op de Voor keurslager n oude apparaat is daardoor niet meegegaan. T nieuwe apparaat was ook bezorgd bij buren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

G J Hofkamp 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker van uit je huiskamer alles rustig bekijken.

Service
Ook telefonisch kontakt gehad zeer netjes en kundig geholpen.

Assortiment
Het assortiment is overgeweldigend,maar wel overzichtelijk.

Aanbeveling
Wat je hebt gelezen en gezien en besteld krijg je ook, afspraak is afspraak,en dat komen ze ook na.

Extra toelichting
Had in een review gelezen,dat als je de mac 495 bestelde je dan automatisch de 696 kreeg, en daar zit nog al wat prijs verschil in heb ik over gebeld en inderdaad, dat was zo .Heel fijne combi oven dus meer oven dan magnetron precies wat wij zochten, dank voor de goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gon en John 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle duidelijke uitleg.

Service
Snelle levering met duidelijke voorwaarden.

Assortiment
Genoeg keuze voor iedere geldbuidel

Aanbeveling
Een winkel met deze kwaliteit bezoeken vanaf de bank is super.

Extra toelichting
Mijn vorige antwoorden spreken voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bakker 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke website waarop alles goed is te vinden.

Service
Wordt vriendelijk te woord gestaan en vragen worden correct beantwoord. Opgegeven levertijd is keurig aangehouden.

Assortiment
Wat ik zoek is leverbaar voor een goede prijs.

Aanbeveling
Kwaliteit en prima service tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 06-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Werd direct bij binnenkomst aangesproken waarnaar ik op zoek was

Service
Zeiden gelijk staat niet in de winkel, werd aan balie goed en adequaat geholpen

Assortiment
Werd meegedacht wat de juiste keuze zou moeten worden

Aanbeveling
Netjes, schoon, aantrekkelijk, overzichtelijk

Extra toelichting
Eerst al online gekeken en daarna fysiek geshopt, omdat de winkel bijna om de hoek lag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De site is duidelijk, en apparaten gemakkelijk te vergelijken

Service
Alles netjes volgens de afspraak geleverd

Assortiment
Zeer grote assortiment van inbouw keuken apparaten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

wim 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
snel en duidelijk en goede product onschrijving

Assortiment
een ruime keus

Aanbeveling
van het begin af was alles zeer duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keuken accessoires 06-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheid

Service
Algemeen

Aanbeveling
Blijkt uit beoordelingen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lien 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit mijn luie stoel zoek ik een Boretti uit!

Service
Prima even meegeholpen in de garage van ons nieuwe huis neerzetten!

Assortiment
Prijs is natuurlijk Top!
Mijn vorige Boretti ook bij jullie gekocht.
Deze bleef staan bij de verkoop van ons huis.

Aanbeveling
Op ieder gebied zijn het aantrekkelijke prijzen!
En veel keus!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker bij jullie kijken en waarschijnlijk ook kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korff 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Netjes.

Service
Binnen 24 uur storing opgelost

Aanbeveling
Klantvriendelijk. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas van der Raaf 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn geholpen door de verkoper die aan de telefoon was, ook goed advies gekregen.

Service
Prima, kregen steeds een mail om ons te informeren.

Assortiment
Wij waren gebonden aan een specifieken maat en daar konden we uit kiezen, goed advies van de verkoper.

Aanbeveling
Prettige gesprekken met de verkopers die we aan de lijn kregen en deze waren ook terzake kundig.

Extra toelichting
Hebben het artikel wat we gekocht hebben in laten bouwen, ook deze monteurs waren heel prettig, kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site ziet er goed uit en bij vragen wordt goed en duidelijk te woord gestaan.

Service
Goed en bij een kleine reparatie aan de oven, is door Siemens snel opgelost en de mail en SMS contacten lopen ook super!

Assortiment
Erg veel te koop

Aanbeveling
Bij aantrekkelijke/scherpe prijzen en een goede service, beveel je zeker de keukenloods aan.

Extra toelichting
Mogelijk in de toekomst nog meer bij jullie kopen! Hebben nog een kookboek te goed, helaas nog niet ontvangen?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik was op zoek naar een zelfde afzuigkap als die we in gebruik hadden. Deze was nl stuk. In de hoop dat deze nog leverbaar was heb ik op het typenummer gegoogled en kwam toen bij de Keukenloods terecht en bleek ook nog bij ons in de buurt te zitten.

Assortiment
Kon bij de Keukenloods het goedkoopst terecht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cor 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
geen klagen

Extra toelichting
gewoon in een woord alles geweldig pluim pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website; telefonisch goed bereikbaar en netjes en vriendelijk te woord gestaan

Service
bestelling telefonisch geplaatst en de volgende dag al geleverd op afgesproken tijdstip; nette vriendelijke chauffeur/bezorger

Assortiment
voldoende keus, nette prijzen

Aanbeveling
geen 10 want dan zou er geen ruimte voor verbetering meer zijn

Extra toelichting
veel webwinkels kunnen hier van leren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 06-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Is vlakbij in Zaandam

Service
Goed geholpen,en ook nog in de auto gezet

Assortiment
Genoeg in voorraad

Aanbeveling
Ruim op gezet,en voor iedereen wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anna 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Je kunt altijd bellen of chatten

Assortiment
ruime keuze voor apparatuur in je keuken

Aanbeveling
De tweede keer iets besteld en absoluut tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 06-10-2015 In de winkel gekocht
Almere buiten (doemere)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bereikbaarheid is goed.
Indeling winkel is goed

Service
We werden zeer vakkundig geholpen.
Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Wat we nodig hadden hadden ze niet op voorraad maar was binnen 2 dagen in de winkel en kon ik ophalen.
Geweldig geregeld dus

Aanbeveling
prijs kwaliteit staan goed in verhouding in combinatie met behulpzaamheid en vriendelijkheid van de medewerker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Heteren 06-10-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vriendelijk en toegankelijke bedrijf ...denkundig personeel.

Service
De service is prima in orde.

Aanbeveling
Geen enkele reden om niet nog eens iets te kopen bij uw bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
per pc of telefoon altijd goed bereikbaar en snel

Service
Zeer goed service en snel. We hadden onlangs een defect artikel en binnen een dag was het opgelost en vervangen, perfect !!

Assortiment
Geboeg keuze voor wat wij zoeken

Aanbeveling
Prijs, kwailiteit, service alles klopt

Extra toelichting
We zijn al 15 jaar klant en raden iedereen aan om bij inbouw.nl de producten te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke van dinteren 06-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Prima, altijd correcte afhandeling van reparatie tot een simpele vraag. Vriendelijke mensen.

Assortiment
Ruim en goede uitleg/beschrijving.
Staat het Artikel er niet bij,even vragen en dan kan het meestal bested worden.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, snelle service en goede communicatie. En de prijs is prima!

Extra toelichting
Of je dicht bij woont of ver weg de kosten zijn te overzien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dlvanhalm 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede informatie over de aflevering

Assortiment
Bij aflevering betalen is prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilda 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site om iets op te zoeken en te bestellen

Service
Telefonisch goed bereikbaar en goede uitleg op mijn vragen. levertijd nagekomen

Assortiment
Groot assortiment waar ik naar zocht

Aanbeveling
ben naar tevredenheid geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ester 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanuit de luie stoel te bestellen.

Service
Veel info online, telefonisch ook goed bereikbaar en nette afhandeling.

Assortiment
Het is haast te veel, maar overzichtelijke website.

Aanbeveling
Prima afhandeling, ook plaatsing is netjes gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus maar ook goed advies via de chat!

Service
via chat en tel. goed te bereiken,
goede prijs!

Assortiment
zeer ruim in alle prijsklassen

Aanbeveling
perfecte goedkope winkel met goed advies en vriendelijk personeel

Extra toelichting
prijs via site, chat, en telefoon kan wisselen dus moet je alle drie bij langs om jezelf niet in de vingers te snijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis uitzoeken en via Internet bestellen

Service
Alles snel en correct verwerkt

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Wij zijn er echt tevreden mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henrike 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De foto's op de site zouden iets duidelijker/goed in te zoomen mogen.

Service
Mij werd telefonisch goed uitgelegd uit welke inbouwkoelkasten ik kon kiezen. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Alles werd keurig opgeruimd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

aad angevare 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Goede producten, een heel goeie service en leveren wat is afgesproken.

Extra toelichting
Klasse van de mensen van de keukenloods

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Service
netjes aan de telefoon alles besproken

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
al aan vrienden aanbevolen

Extra toelichting
ga vooral zo door!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews