Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website laat niets aan duidelijkheid te wensen over. het zal er misschien wel zijn, maar ik kwam het niet tegen, vandaar een 9.

Service
De levertijd was volgens afspraak, snel.
Retourprocedure niet gebruikt.
Telefonisch vragen gesteld, en werden direct duidelijk beantwoord.

Assortiment
De prijs voor het product dat ik he gekocht was een scherpe prijs.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goede service. Ook het inbouwen ging precies volgens afspraak. Inbouwwerk is keurig netjes gedaan.

Extra toelichting
De 9 is in mijn geval dik verdient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 29-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Handig vergelijken met andere sites en snel geleverd

Assortiment
ruim assortiment en de goedkoopste

Aanbeveling
prima website

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

John 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Extra voordeel tegenover andere winkels is dat men ook cash kan betalen.

Service
Het transport werd ook door jullie diensten netjes afgehandeld.

Assortiment
Het assortiment dat jullie in de winkel hebben is bij velen niet te vinden. zeker niet in Belgie. De Boretti warme luchtoven met draaideur links of rechts, en de kookplaat Bertazonni met draaiknoppen is echt nergens te vinden. Prachtig toestel en wat een gemak van bediening.

Aanbeveling
Een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Poelman 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website! goede communicatie.
bestelling keurig op tijd en correct afgeleverd!
hebben veel gemak en plezier van de aankoop!
Ik raad veel vrienden etc. uw site aan!

Service
In goede verpakking tijdig afgeleverd

Assortiment
Veel keus en van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Aanbeveling
Kwaliteit en vetrouwd!

Extra toelichting
Ik ben nu vaste klant! En heb het volste vertrouwen in uw bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 29-03-2016 In de winkel gekocht
amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie zaak, fijn geholpen.

Service
goede service en hulpvaardigheid. Men neemt ook echt de tijd om met je te zitten en je wensen uit te werken. Ook installatie verliep snel en goed

Assortiment
ruim keus, zowel in de winkel als op internet.

Aanbeveling
kan deze zaak zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Bakker 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de grote keuze , en het gemak van het laten brengen

Service
Ik ben in verschillende zaken geweest, maar de deskundigheid van de bedienende mensen laat te wensen over.
Het is noodzakelijk dat je een studie maakt voor af van wat je wilt kopen.

Assortiment
Flinke ruime keuze

Aanbeveling
Wanneer je jezelf goed voor bereid d.m.v. de website, is het goed te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

G Bergsma 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
prima monteur die erg goed op de hoogte was ven de techniek en erg vriendelijk

Assortiment
veelzijdige produkten

Aanbeveling
ben zeer tevreden over alles

Extra toelichting
ga zo door met de service en ik kom vast een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 29-03-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk de website ,duidelijk en makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Super !!! meteen advies,en we kregen antwoord op vragen die we nog niet gesteld hadden

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
qua prijs, assortiment,en super personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkel goed bereikbaar, ruim en overzichtelijk

Service
We werden erg vriendelijk geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 29-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
werden duidelijk en netjes geholpen

Service
keurig op tijd afgeleverd en geplaatst, oude spullen en verpakking werden meegenomen

Assortiment
ze hebben een zeer ruime keuze

Aanbeveling
Netjes, houden zich aan de afspraak

Extra toelichting
volgende keer gaan we er weer heen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kunst 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke keuzes

Service
goede antwoorden en een goed alternatief tegen dezelfde prijs

Assortiment
Was aan het zoek naar hetzelfde apparaat

Aanbeveling
Duidelijk afspraken, goede communicatie en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Habernickel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld op internet en afgehaald in Zaandam

Service
Keurig op tijd

Aanbeveling
Tweeds goed enervating met service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg makkelijk om te bestellen. Duidelijke informatie

Service
Je wordt netjes geïnformeerd over de bestelling en je wordt gebeld om een afspraak in te plannen voor de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Heide 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is allemaal erg duidelijk en makkelijk te vinden. Bestellen, laten leveren en betalen is erg makkelijk en goed geregeld.

Service
Afspraken werden prima nagekomen en de aflevering ging ook mooi op tijd.

Assortiment
Het assortiment is groot en er is volop keuze.

Aanbeveling
Uitstekende prijsstelling (veel goedkoper dan concurrenten), prima service. Makkelijke bestel procedure.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Nass 29-03-2016 In de winkel gekocht
gaanderen

Algemene score

6,5

Gemak
Prima web site

Aanbeveling
We weten geholpen door een nieuwe medewerker
Die nog niet bekend was met systeem
En die werdt weer bij gestaan door een andere mede werker.
Dat ging niet soepel,zacht uitgedrukt
Mijn mening ruzie meningsverschillen ergens anders uit vechten en niet aan de balie

Review criteria:

Goed
Officiele reactie van Keukenloods 29-03-2016

Beste J Nass,

Vervelend om te lezen dat de collegas er niet op een vriendelijke manier uit kwamen samen. Klanten mogen natuurlijk geen last hebben van een klein meningsverschil op de werkvloer.
Onze verontschuldigingen voor die ervaring, we gaan zorgen dat ze het bijleggen ;-)

Vriendelijke groet,

Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Carole Marie 29-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn dat je niet slenk op de website maar ook naar een echte winkel kan kijken

Service
was snel en efficient, vriendelijk ( Zaandam)

Assortiment
omdat het een fijn aanbieding was :-)

Aanbeveling
voor die redenen allemaal al genoemd. Scoort goed op alle vlakken wat mij betreft. Blij mee.

Extra toelichting
nee, behalve volgende vraag. Ik zag het op de site, ging naar de winkel , dus allebei antwoorden gelden en dat is het fijne dat allebei konden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden site. Navigeren gaat goed dmv keuze mogelijkheden.

Service
Korte lijnen via mail. Telefonisch contact niet eens noodzakelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Zie antwoorden onder sevice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos Versteeven 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en goede klantenservice

Service
Goede klantenservice

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Th Vleeshhouwer 29-03-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam 't Schouw
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles te zien

Service
inbouw wordt geregeld

Assortiment
veel soorten aanwezig

Aanbeveling
goed bereikbaar

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de zoekmachine direct het juiste artikel gevonden en dit uiteindelijk ook gekocht.

Service
Snel..! 's Avonds brengen is geen probleem, uiterst vriendelijke en behulpzame bezorger. Zo te zien een flinke online bezetting voor vragen en hulp..!

Assortiment
In de categorie die ik zocht genoeg keuze. Moet ook niet te veel keuze zijn, want dan kom je er niet meer uit.

Aanbeveling
Recht door zee, geen poespas. Bijvoorbeeld onmiddellijk na aflevering de vraag per e-mail: "Alles ok? Ja / nee"

Extra toelichting
Ben heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bianca bergevoet 29-03-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bij winkel zelf besteld, lekker dichtbij

Service
snel gehandeld en gebeld of er voorraad is

Assortiment
genoeg keuze in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro Verbruggen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig alles op de site te vinden

Service
Perfekt geregeld incl. bezorging op ons adres en netjes binnengebracht

Assortiment
Breed assortiment en ruime keuze

Aanbeveling
Leuke winkel - site voor een betaalbare prijs

Extra toelichting
Via een vriend een tip van deze site gekregen en ook direct besteld omdat er een goede prijs - kwaliteit verhouding was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wessel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, makkelijk je keuze te vinden.

Service
Levering geheel en snel volgens afspraak.

Assortiment
Had specifieke merk/kleurwensen, die allen op voorraad waren.
Prijs was goed (op laagste prijsnivo wat ik kon vinden)

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerieke 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Besteld. Snel bericht wanneer het bezorgd werd.

Service
Winkel was goed bereikbaar. Had een vraag, binnen een uur bericht terug.

Aanbeveling
Duidelijke website. Snelle service. Niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon zeer gemakkelijk de gaskookplaat met mijn wensen vinden !!

Service
Zowel de telefonische begeleiding als de service bij levering en montage waren SUPER !!

Assortiment
Het assortiment is helemaal goed !!

Aanbeveling
Van begin tot eind helemaal tevreden !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en goed op de hoogte kunnen blijven via account

Service
Vraag werd goed beantwoord, niet meteen zeggen dat iets er wel of niet bij hoort maar even uitzoeken en er op terug komen, prima.

Assortiment
Via Google gezocht en de keukenloods had het in assortiment, ook ander producten die ik nog wil aanschaffen zijn hier aanwezig.

Aanbeveling
Altijd lastig om een webshop betrouwbaar te schatten, goed bereikbare klantenservice en fijn contact met medewerker hielpen mij over deze drempel heen.

Extra toelichting
Volgende keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

croijmans 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De medewerkers denken goed met je mee vooral als je iets nodig hebt wat niet standaard is!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze!

Extra toelichting
De twee monteurs waren heel erg vriendelijk en behulpzaam!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon heel makkelijk selecteren naar het produkt dat ik wilde hebben prima selectie criteria en dus snel overzicht van hetgeen ik wilde hebben.

Service
De prijzen waren al laag na een telefoontje nog wat goede aanschaf tips en nog een korting gekregen top gedaan.

Assortiment
Alles wat ik wilde was aanwezig

Aanbeveling
Is misschien overdreven en ongeloofwaardig maar kan echt niets aan te merken dus waarom dan geen 10 .......

Extra toelichting
geen op of aanmerkingen helaas kan jullie niet helpen te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elissen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bereiken via internet

Service
uitstekend en snel geleverd

Aanbeveling
zeer snelle en goede service. Alles klopte, vanaf de bestelling tot en met de eflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renzo Oostdam 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed inzichtelijk en evt zelfs s'avonds te bereiken via backoffice voor uitgebreide persoonlijke advies.

Service
Snelle comuncicatie, levering en zelfs bij omruiling. Vandaag besteld zelfs 's avonds dag er na in huis en ook leveringen 's avonds ideaal voor werkende mensen!!

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Ik kan niks ten nadele vertellen tov van een andere winkel alleen maar pluspunten !!!

Extra toelichting
Ga zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede web site

Service
Deskundig personeel

Assortiment
Veel merken

Aanbeveling
Snelle telefonische service mooie showroom

Extra toelichting
Zeer tevreden duidelijke communicatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B Janssen 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vooraf telefonisch hulp/advies gevraagd om teleurstellingen achteraf te voorkomen. En de had ik dus ook niet.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Zie voorgaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 28-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede parkeergelegenheid en veel ruimte in de winkel

Assortiment
Speciaal naar de winkel gegaan om product te zien. Was echter niet in winkel aanwezig,

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Olse 28-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed en deskundig personeel

Service
Kreeg nieuwer model voor zelfde prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Henk Claassens 28-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht op de website, bekeken showroom in mijn woonplaats met hulp van verkoopster

Service
Vriendelijke hulp, goede aftersales service, inzet voor versnelde levering

Assortiment
Altijd al gevonden wat we zochten voor een concurrerende prijs!

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen (meerdere aankopen!)Niets nadeligs te bedenken uitsluitend goede ervaringen dus waarom dan minder als 10nen geven?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bauknecht 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de bank

Service
Goede service en uitleg via de telefoon

Assortiment
Ze hebben alles voor de.laagste prijzen

Aanbeveling
De prijs is het bewijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luma 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site. Alles is makkelijk te vinden.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goeie communicatie met de klantenservice. Elke stap na de bestelling wordt gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley 28-03-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De plaatsen van de producten in de winkel zijn aangeduid door middel van bordjes, wat het zoeken naar het juiste product eenvoudig maakt.

Service
We zijn goed en netjes geholpen door een medewerker en hebben zo een goede keuze kunnen maken. Deze meneer nam de tijd voor ons, liet alle mogelijkheden zien en gaf uitleg over hoe het product gebruikt en gemonteerd moest worden. Dit was heel prettig.

Assortiment
Een breed assortiment met verschillende merken en prijzen, dus voor bijna iedereen zit er wel iets bij.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de service en ons product, dus zou deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon zelf de datum van levering bepalen..

Service
Vond een goedkoper exemplaar op internet en kreeg daarom een mooi aanbod van de Keukenloods

Assortiment
De keuze is reuze, en voor en goede prijs

Aanbeveling
Goede service voor een goede prijs..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke gebruiksvriendelijke internet site.

Service
Na elke gestelde vraag een snel antwoord.

Assortiment
Veel artikelen.

Aanbeveling
Makkelijk contact te leggen en snel antwoord op mijn vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten en een goede beschrijving bij de producten. Makkelijke lay out

Service
Duidelijke communicatie via de mail en snelle levering! Top!

Assortiment
Lager cijfer omdat ik gelijk gericht gezocht heb en gevonden dus heb geen producten vergeleken en dus geen goed oordeel hierover.

Aanbeveling
Zie commentaar hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

atie 27-03-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zowel in de winkel als online ben ik heel goed geholpen.

Service
na het plaatsen van mijn bestelling werd ik via de mail op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
keukenloods heeft een uitgebreid assortiment voor elk budget.

Aanbeveling
kopen via keukenloods is gemakkelijk, duidelijk, efficiënt.

Extra toelichting
ik wilde een vaatwasser van rond de 500 euro, die goed was en ingebouwd kon worden. ik kreeg diverse opties met duidelijke informatie via een online chat. daarna ben ik nog even in de winkel gaan kijken hoe de indeling van de vaatwasser was. dit kon makkelijk voor mij omdat de winkel hier ook vlakbij is en daarna heb ik hem daar ook besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bakker 27-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kan overzichtelijker

Service
terwijl de verkoper met ons bezig was, ging hij een andere klant helpen.

Assortiment
online groter assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Goudzwaard 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ze hebben veel artikelen in hun assortiment met een duidelijke zoekfunctie en zelfs met inbouwservice

Service
we werd met ons meegedacht of het gekozen apparaat wel paste zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan bij aflevering!

Assortiment
ze hebben een heel breed assortiment

Aanbeveling
we zijn heel tevreden over de kundigheid van de verkopers en de installatieservice was ook TOP

Extra toelichting
als je klantvriendelijkheid en een nette inbouwservice wilt is de keukenloods degene die je zoekt! En ze houden zich aan de laagste prijsgarantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berryr 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk met goede zoekfunctie

Service
Telefonisch zeer goed geholpen met advies en uitleg.
Monteur was erg vriendelijk, deskundig en goed in uitleg

Assortiment
Keuze te over voor wat wij zochten

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen en groot assortiment

Extra toelichting
Aan te bevelen.Mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij keukenloods plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronbo multidiensten 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan alles snel vinden op de website, en de technische specificaties zijn duidelijk.

Service
Geen lange wachttijd wanneer je belt en direct een ervaren persoon aan de lijn.

Assortiment
Tot nu toe slaag ik altijd prima.

Aanbeveling
Als bedrijf bestel ik vaker bij de keukenloods en tot nu toe ervaar ik dat als zeer prettig. Afspraken omtrent levering worden altijd prima nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Hoorn 26-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
we werden direct gebracht bij het apparaat dat wij op internet hadden uitgezocht.

Service
we kregen keurig bericht over de datum en tijd waarop de vaatwasser werd afgeleverd

Aanbeveling
goede service en klantvriendelijk personeel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Emrihan 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website heb ik als overzichtelijk en duidelijk ervaren.

Service
Snel, gemakkelijk en zeer klantvriendelijk. Een SMS ontvangen op de afspraak/afleverdatum werd bevestigd.

Assortiment
Ruim assortiment waarbij de prijs concurrerend is en daardoor aantrekkelijk.

Aanbeveling
De winkel als duidelijk, snel en klantvriendelijk ervaren. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semir 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makelijke website, genoeg product informatie

Service
Zelf ben je niet sneller en een vriendelijke bezorger.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik ga het zeker bij mijn vrinden aanbevelen. Bij deze ook bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Hooijmaijers 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Artikelen worden duidelijke gepresenteerd.

Service
Goede en snelle reactie via mail. Ook de link om bestelling te volgen is duidelijk. Ook de levering gebeurde binnen de afgesproken uren. Alleen tijdstip van levering wordt pas om 10.00 uur op de dag van levering bekent gemaakt. Daardoor moet je toch de hele dag vrij plannen.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Extra toelichting
Ik zou graag de dag voor levering (eind van de middag) weten wanneer levering plaats vindt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews