Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17522 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margriet Verkennis van de Mortel 06-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke inloop erg vriendelijk en behulpzaam en meedenken .

Service
Werd erg goed op de hoogte gehouden .Erg fijn als je pas weduwe bent en niet zo goed op de hoogte bent van dat soort zaken .

Assortiment
Wie daar de keus niet kan vinden vind het nergens .

Aanbeveling
Alles keurig en vriendelijk .Alles prima

Extra toelichting
Nee geen opmerkingen prima geholpen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken via internet.

Service
Duidelijke informatie per mail. En eventueel telefonisch goed bereikbaar.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had met duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Ik zou zo weer een product bij dit bedrijf bestellen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermine Mann 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle bezorging

Service
Prima probleemloos

Assortiment
Maakt winkel bezoek overbodig

Aanbeveling
Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carlyn 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vindbaar!

Service
Super service! Gratis bezorging en voor 0900 uur besteld is dezelfde dag in huis

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Prima winkel prima prijs!
Mijn model was niet op voorraad en zonder enig probleem kreeg ik een duurder en beter model voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koremans 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is duidelijk ingedeeld en de informatie omtrent het apparaat is duidelijk en goed te begrijpen.

Service
Klantenservice staat je goed en vriendelijk te woord en beantwoorden al je vragen duidelijk en correct.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Alles wordt geleverd zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ek 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Het is niet fijn om meer dan een week langer zonder kookplaat te zitten terwijl de concurrent levering de volgende dag garandeert

Service
Ze garanderen op de website 1 of 2 dagen levertijd. Telefonisch ook nog gecheckt. Na bestelling moet ik toch nog tien dagen wachten

Assortiment
Het assortiment dat ze beloven hebben ze niet op voorraad

Aanbeveling
Belacchelijk dat ze telefonisch een levering garanderen die ze gewoon niet hebben. Tien dagen zonder kookplaat is erg vervelend als je al 750 betaald hebt

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2015

Geachte Ek,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Kunt u uw naam en ordernummer of postcode mailen naar info@keukenloods.nl? Dan kunnen wij dit voor u uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

henk 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
nieuwe produkten worden gerepareerd ipv omgeruild voor een andere nieuwe

Aanbeveling
na indienen klacht geen reaktie meer.
zeer klantONvriendelijk !!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2015

Geachte Henk,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Kunt u uw naam en ordernummer of postcode mailen naar info@keukenloods.nl? (Op de naam Henk kunnen wij uw order helaas niet terugvinden).
Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

tdw 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de diverse filters maken het erg makkelijk snel te vinden wat je zoekt.

Service
wij hadden een verhogingsset voor KITH95 besteld. Een van de poten had het verkeerde schroefdraad. Het is een raadsel hoe zoiets kan gebeuren, moet in de fabriek al mis gegaan zijn. Iets waar keukenloods natuurlijk helemaal niets aan kon doen. In het weekend contact opgenomen en zodra er weer mensen in het magazijn aanwezig waren is er een nieuwe set opgestuurd. Hele fijne service.

Aanbeveling
zelfs in het weekend altijd mensen aanwezig die informatie kunnen geven, dat vond ik erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Binnen 24u bezorgd

Assortiment
Veel keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik op internet had gezien en aangeboden had gekregen was vanuit de winkel niet leverbaar. Wel goed geholpen.

Service
Wat ik besteld had, en precies op tijd

Aanbeveling
Snelle levering, goed assortiment, scherpe aanbieding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met scherpe prijzen en voorraad is online te zien

Service
Zeer snelle levering kon zelfs al een dag eerder dan gevraagd. En er werd een nieuwere versie van het bestelde apparaat geleverd.

Assortiment
Ruime keus in verschillende merken en uitvoeringen.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede communicatie zowel via de mail als telefonisch. Snelle levering en scherpe prijzen tov de concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel vd lande 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
ik vind dat er best bij de afzuigkap had mogen staan dat de standaard afwerklat niet meegeleverd wordt. Daarna onverwacht nog 31 euro betalen voor zo'n lat is niet leuk. gelukkig hoefde ik het transport vd nalevering niet te betalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zaandam 04-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Er is een groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AVER 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste apparaat snel te vinden voldoende zoekcriteria

Service
Snelle levering, goede communicatie.

Aanbeveling
Ik koop hier zakelijk en zowel privé dat zegt genoeg

Extra toelichting
Ze zijn ook nog de laagste in prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima duidelijke site.

Service
duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Assortiment
heb gevonden wat ik zocht dus prima.

Aanbeveling
duidelijke site goede prijs stelling en tot nu toe afspraken na gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

afzuigkap 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
benodigheden gemakkelijk te vinden op de site

Service
snel, correct

Aanbeveling
prijs/ kwalioteit

Extra toelichting
neen, doorgaan zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Heerde 04-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bedrijf was makkelijk te vinden op internet en dichtbij de toonzaal die we voordien op Keukenloods advies bezochten.

Service
Levertijd vlgs afspraak en direct antwoord op technische vraag

Assortiment
De door ons benodigde apparaten waren gemakkelijk te vinden. De prijs was laag, al had ik iets meer korting verwacht omdat ik 3 apparaten tegelijk kocht.

Aanbeveling
Ik heb geen negatieve zaken meegemaakt, mondelinge toelichtingen waren eerlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chr 04-11-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten snel en makkelijk te vinden.

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Voldoende keus en een goede prijs.

Aanbeveling
Prima geholpen

Extra toelichting
Ruime parkeerplaats. Vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees van Oers 04-11-2015 In de winkel gekocht
In Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is zeer duidelijk te vinden

Service
De mensen die er werkte waren zeer behulpzaam

Assortiment
Wat je ook zoekt, ze hebben van alles

Aanbeveling
Je hebt zo gevonden wat je zoekt

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees en Ellen 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekend. Goede website. Goede zoek en selectietools. Goede telefonische hulp. Niet vooraf (aanbetalen). Levering op door de klant geselecteerde data + vooraf aangekondigd met tijdsvenster

Service
Telefonisch deskundige advies ontvangen over de technische specificaties en inbouw van de apparatuur.

Assortiment
Zeer breed en divers assortiment. Scherp geprijsd.

Aanbeveling
Snel, veelzijdig klantgericht en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Groot 04-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij de keuze maken werd goed uitgelegd wel type ik moest hebben.
Deur bij de koelkast is erg belangrijk dat je de goede heb. Toppy

Service
Zeer aardige bezorger. Beleefd en behulpzaam. Toppy.

Assortiment
Wist wat ik nodig had. Mij niet in verdiept.

Aanbeveling
Weten precies waar ze over praten. Betrouwbaar voor mij. Bezorging ook precies op tijd.

Extra toelichting
Gaat zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco heemskerk 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
prima service, jammer dat het fornuis niet naar binnen werd gebracht, staat niet duidelijk genoeg in de voorwaarden

Assortiment
veel keus en goede prijs

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José Meijer 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg makkelijk dat het op voorraad is en de volgende dag in huis super

Service
Even gebeld met wat vragen werden direct goed beantwoord

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben Blom 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruim aanbod

Service
alles verlopen volgens afspraak

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
groot aanbod tegen een billijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht op artikel en nummer. Dit ging snel.

Service
Binnen 24 uur aan huis bezorgd en dan pas betalen per pin.

Assortiment
Er was genoeg keuze.

Aanbeveling
Normaal een tien, maar er moet ook iets zijn om nog beter te presteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld betaalt volgende dag ontvangen

Service
Klein probleem met inbouw magnetron prima per telefoon besproken en opgelost betreft zelf montage laten

Assortiment
Gezocht naar inbouw magnetron groot assortiment snel juiste maat gevonden verder niet in de winkel gekeken

Aanbeveling
Niet helemaal bekeken alleen gezocht naar magnetron

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig zoeken (en vinden) in de shop. Duidelijke omschrijvingen en goede foto's. Erg belangrijk voor mij.

Service
Zowel tijdens aankoop (paar keer gechat met verkoop) als daarna nuttige informatie ontvangen.

Assortiment
Hoewel ik niet alles nodig heb groot, diep assortiment.

Aanbeveling
Overall kan ik geen nadelen vinden.

Extra toelichting
Laagste prijs is heel duidelijk. Ook in vergelijkingsites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Appelman 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden, voldoende parkeergelegenheid

Service
vriendelijk personeel die ook nog mijn bestelling in de auto heeft gezet. Heel aardig en attent!

Assortiment
gevonden via internet, kwam keukenloods er als beste uit en voldoende keuze

Aanbeveling
alles bij elkaar super geregeld. Snel, vriendelijk en goed bereikbaar

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke webside. goed overzicht

Service
service was zeer goed

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is snel gevonden met goede informatie.

Service
Prima, de bestelde vaatwasser werd binnen 24 uur bezorgd. Per mail ontving ik informatie over het tijdsblok waar binnen bezorgd zou worden.

Assortiment
Heel veel merken, sorteermogelijkheden op diverse punten. Scherpe prijzen!

Aanbeveling
Snel kiezen, makkelijk betalen, snelle bezorging, goede informatie en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 04-11-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij zochten een kookplaat. Er lagen een heleboel "gewone" platen.
Maar wij zochten een speciale; op propaangas.
Die konden ze me ook laten zien in de winkel, zodat ik wist welke besteld zou worden. Zo gezegd zo gedaan en en 2 dagen later konden we de plaat al ophalen.

Service
Wij zochten ook een kookplaat voor thuis. We willen overstappen van een electrische plaat naar een gasplaat.
De meneer die ons geholpen heeft heeft het hele assortiment ondersteboven gezet om te kijken of er een geschikte plaat voor ons was qua maat.
Die service is ons goed bevallen.

Assortiment
Assortiment was groot, wij zijn voor de propaan gasplaat goed geslaagd.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, voor ons doel goede keuze, goede service en snel binnen bij evt bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

R Hoogstraat 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar en verkoper is vriendelijk en kent het product. Zoekopdracht werkt goed, maar daarna geen mogelijkheid gezien voor sorteren op prijs.

Service
Zeer snel :), maar minimale hulp bij aflevering.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans W 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een ding was me niet helemaal duidelijk. Of de oude machine zou worden opgehaald.

Service
Netjes ruimschoots op tijd bezorgd tot in de keuken. En de oude machine zonder het daar verder over te hebben meegenomen.

Assortiment
Ik zocht alleen vaatwassers. Keukenloods had wat ik zocht. Over al het andere kan ik geen oordeel geven.

Aanbeveling
Alles verliep probleemloos en keurig conform wat werd vermeld op de website.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het is gemakkelijk om via de website te bestellen, alleen miste ik voorraad informatie op de site. Daardoor blijf ik steken op een 7.

Service
Ook hierbij geldt: doordat er niet goed wordt aangeduid wanneer de bestelling geleverd wordt (een specifieke datum ipv een weeknummer), hier ook een 7. De koerier was absoluut service gericht en vriendelijk. Voor hem geldt zeker een 8.

Extra toelichting
De gebrekkige voorraadinformatie is voor mij een reden om Keukenloods niet direct aan te raden aan derden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arnie 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk terug te vinden. Snelle levering.

Service
Doormiddel van e-mails word je goed op de hoogte gehouden van je aankoop. Levering vond, dit terwijl het niet opvoorraad was, ook daadwerkelijk in de beloofde week plaats.

Assortiment
Er is veel keus en de prijzen zijn ontzettend scherp.

Extra toelichting
Duidelijke website met veel producten die snel geleverd kunnen worden. Doormiddel van de e-mails word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoPi 04-11-2015 In de winkel gekocht
Waddixveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed overzicht en makkelijk vergelijk via de site

Service
Goede ondersteuning bij telefonische contact waarbij de afspraken worden nagekomen

Assortiment
Veel keuze en merken, waardoor een vergelijk goed is te maken.

Aanbeveling
Achter deze site zit werkelijk mensen die met je meedenken en juist adviseren.

Extra toelichting
Goede afspraken te maken over levering van de produchten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel overzichtelijk en goede achtergrond info

Service
duidelijke uitleg, mail van alle stappen

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
prima winkel welke ik zeker zal aanbevelen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige webwinkel; ruime keus, duidelijke navigatie door webwinkel

Service
Snelle en duidelijke afspraken over levertijd, leverdag en leverdatum

Assortiment
Ruime keus, duidelijk gesorteert

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harkema 03-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Google gezocht naar een specifiek product, waarbij de Keukenloods als eerste in beeld kwam. Direct duidelijke informatie, maar vooral ook alternatieven die daarbij in beeld gebracht werden. Als zeer prettig ervaren.

Service
In een andere winkel telefonisch contact gezocht met de keukenloods over een Combimagnetron die zij goedkoper aanboden. Netjes te woord gestaan en direct ingelicht over de voorraad. De combimagnetron was op voorraad en stond zelf al klaar toen we een half uurtje later arriveerde.

Assortiment
Zeer ruime keus. en vindt vooral de "top 10" prettig.
Dit maakt de keuze een stuk makkelijker.

Aanbeveling
In de winkel waar wij waren zijn we zeer netjes en vriendelijk ontvangen. Zelfs nog aangeboden om alsnog even andere producten te bekijken en te vergelijken, zodat we zeker met de juiste keuze naar huis gingen. Zeer geduldig, geen verkooppraatjes maar eerlijk en oprecht.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste ervaring met De Keukenloods, en heb dit als zeer prettig ervaren. In de toekomst hoef ik niet verder te zoeken en weet direct waar we naar toe moeten. Hebben al in de winkel al laten weten dat we meer plannen met de keuken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJN 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Ondanks ruime aanbod veel mogelijkheden om je zoekcriteria aan te passen. Bestelling plaatsen gaat intuitief.

Service
Ruime communicatie over bestelde producten, levertijd en afleverdatum/tijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prijs kwaliteit uitstekend. Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana Raterimg 03-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Parkeerplek voor de deur.Top

Service
Vriendelijk en snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap meijer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Snelle reactie op vragen en snelle levering.

Assortiment
Onwijs grote keuze met vele top merken.

Aanbeveling
Wij bevelen iedereen keukenvloer.nl aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en nog eens goed snel

Service
Uitermate vriendelijke en behulpzaam personeel.

Assortiment
GROOTS

Aanbeveling
ik kan niet anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hoegen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te bestellen via internet

Service
goede service en aflevering op het afgesproken tijdstip

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede winkel die levert volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarveelLelystad 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk en vlot contact, makkelijk betalen

Service
Uitermate goede service

Assortiment
Goed assortiment, uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Service telt voor mij het zwaarst en is dus ook zo direct te vertalen naar het cijfer wat ik aan KeukenLoods.nl geef!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Bos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke duidelijke website en medewerkers zijn ook zeer duidelijk en correct in de email

Service
Chauffeur was zeer attent en heeft alles netjes binnengebracht

Assortiment
Assortiment is geweldig en volop keus

Aanbeveling
Duidelijke website dus je producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marissa 03-11-2015 In de winkel gekocht
Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Goed geholpen door verkoper, erg behulpzaam en meedenkend.

Assortiment
Doordat het een kleine winkel is is niet alles op voorraad. Echt kon dit wel besteld worden.

Extra toelichting
Fijn dat de koelkast die nog besteld moest worden zo snel kon worden geleverd aan huis!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

harrie 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goed dingen te vinden op naam en product type

Service
levering goed en dudelijk

Assortiment
stiekem toch paar producten niet gevonden

Aanbeveling
verder fijne winkel al eerder dingen besteld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

henkie 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
vergelijk en neem de goedkoopste

Service
jammer hij was niet op voorraad duurde iets langer

Assortiment
keuze was snel gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
HEt is gewoon super makkelijk dat je vanachter je laptop kunt uitzoeken, vergelijken en bestellen. Soms is het even zoeken ivm levertijden.

Service
Als iets niet duidelijk is bel je en krijg je direct goed antwoord.

Assortiment
Prima alleen wilde ik voor de extra garantie gaan dan is het echt zoeken naar iets wat je er dan nog bij wilt en wat dan ook nog leverbaar en 'nuttig is'

Aanbeveling
Gewoon hartstikke goed. Had even mijn bedenkingen want ik ben niet gewend zulke grote aankopen via internet te doen maar door de service had ik gewoon het gevoel dat ik in een 'echte' winkel kocht

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews