Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15839 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2673 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fanny10 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is gemakkelijk te gebruiken, producten vergelijken is super

Service
werd goed geinformeerd over de bezorging, kon makkelijk betalen, ik kon een verkeerde aankoop gewoon terugbrengen, kreeg mijn geld retour

Assortiment
geweldig!

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over keukenloods, gemak, service, en kwaliteit, alles bij elkaar een gouden greep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spikker Specials 04-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Service
ondanks herhaaldelijk telefoneren en mailen hebben we erg lang moeten wachten op onze bevestiging en dito levering

Aanbeveling
zie de opmerkingen bij het vak service - communicatief niet geweldig !

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik op de naam Spikker Specials geen order in ons systeem vinden.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan. Ons steven is om de producten zo snel mogelijk te leveren.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Kip1969 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed telefonisch geholpen. Kreeg zonder meerkosten een upgrade van de vaatwasser; top!

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Vaatwasser ging stuk en vond het lastig om een nieuwe uit te zoeken. Werd telefonisch erg goed geholpen en beschikte snel over een nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Marincic 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kwam gauw op de site en genakklijk bestellen

Service
prima afgeleverd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rire 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een volle webpagina maar als je 1x door hebt hoe het werkt gaat het prima

Service
goed geholpen met het zoeken van een vervangend product

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
zeer tevreden over de service en voorwaarden

Extra toelichting
heerlijk makkelijk en snel bestellen en laten bezorgen of ophalen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiller46 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
heb het nog niet lang genoeg om te kunnen oordelen....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 2015 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en het na twee dagwen bezorgd (zeer nette chaufeur)

Service
zeer goed

Assortiment
goed aanbod altijd wel wat te vinden

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
goede zaak en deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariese 03-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen opdringerige verkoop praatje. Goed bereikbaar.
Overzichtelijke showroom.

Service
Goede voorlichting en bruikbare oplossingen.

Assortiment
Ruime keuze ook in keukenbladen en apparatuur.

Aanbeveling
Zie boven vermelde motivatie.

Extra toelichting
Deskundige adviseurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Israf00 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online makkelijk bestellen

Service
coulant met omruilen in winkel nadat online een andere kookplaat was gekocht

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
scherpe prijs, goede service

Extra toelichting
prijs kwaliteit helemaal prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndréP1969 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere informatie op de website en apparatuur goed vergelijkbaar.

Service
Op een vraag per mail werd adequaat en snel gereageerd.

Extra toelichting
Prima geadviseerd door Keukenloods. Levering verliep uitstekend. Aftersales ook prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBrijn 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en snel thuis.

Service
Vraag werd snel beantwoord.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Goeie ervaring.

Extra toelichting
Snelle service na goede informatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

menorca437 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
tijdens een telefoontje werd het goed en duidelijk uitgelegd

Assortiment
van alles is er ruim voldoende om een keuze te maken

Aanbeveling
zoals gezegd je kan thuisblijven en wordt toch snel en goed geholpen

Extra toelichting
ze verdienen een pluim voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jhonnie 03-06-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles zeer klant vriendelijk

Service
Zeer goed geholpen niet aandringgerig

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Aanrader voor iedereen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

dacia 03-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via kieskeurig de beste en goedkoopste en dan kom je al snel bij de Keukenloods

Service
Koelkasttype was bekend maar wilden hem in het echt zien De afzuigkap hadden we hoge eisen maar niets gevonden De verkoper met veel kennis en zonder verkooppraatjes ons naar de juiste keus geleid

Assortiment
Wat we nodig hadden hadden ze zeer snel op voorraad

Aanbeveling
uitstekend geholpen dus op verjaardagen gaat de gesprekken zeker ook wel over de Keukenloods

Extra toelichting
Siemens inbouwkoelkast en Atag afzuigkap hebben we nu 2 maand (is hieronder niet inte vullen) Via Kieskeurig naar keukenloods geleid maan in de winkel de aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea Berendse 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
e kan op je gemak uitzoeken wat je hebben wilt

Service
ik heb nog 2 keer telefonisch contact gehad en de antwoorden op mijn vragen waren afdoende

Assortiment
hetgeen ik zocht was ruim vertegenwoordigd

Aanbeveling
ik heb deze winkel al gepromoot bij mijn dochter en bij vrienden

Extra toelichting
de prijs-kwaliteit verhouding is goed en een goede, vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Vivie 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was een van de weinige leveranciers die model dat vergelijkbaar was met oude qua inbouw binnen week kon leveren

Service
Koelkast netjes ingebouwd, oude ook meegenomen inclusief losse onderdelen en verpakking nieuwe koelkast

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Al meerder keren aanbevolen bij anderen, ook al meer keren wat besteld

Extra toelichting
Prettige online winkel tegen concurerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elles zelf 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
We werden in de winkel vriendelijk en snel geholpen. De informatie was duidelijk en doeltreffend.

We konden de oven meteen meenemen! Hij werd zelfs door een keukenloods-medewerker naar onze auto gebracht.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, dus meer dan genoeg vergelijkingsmateriaal om tot een goeie keuze te komen.
We hadden ergens anders een lagere prijs gezien. We kregen direct dezelfde korting!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daisy203 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via internet bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Zeer tevreden, ook over inbouw service. keurig werk geleverd. echt een aanbeveling waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker1978 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Ook de kleuren zijn goed gekozen. Zodat je het goed kan zien en lezen. Alleen zou ik graag zien dat je meer gespecificeerd kan zoeken.

Service
Ik vond het geweldig dat keukenloods dagprijzen hanteerde. Uiteindelijk kreeg ik een koelkast voor een geweldige prijs. Het nieuwste model voor een top prijs

Assortiment
Heel veel modellen en genoeg om uit te kiezen. Meer is altijd welkom

Aanbeveling
Dit omdat de prijzen zeer scherp zijn en service uitstekend is. Heb al meerdere vrienden en familie geïnformeerd om eerst hier op de site te kijken

Extra toelichting
Heb via keukenloods een bosch combi stoom oven/bosch glas kookplaat/Bauknecht koel, vries combinatie gekocht. Al deze apparaten werden keurig geleverd en werken uitstekend zonder problemen. Ik ben zeer te vreden over hoe alles verlopen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MamaKS 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Als ze het niet hebben gewoon even mailen en vaak kunnen ze het wel leveren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herfst63 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van online bestellen.

Service
Je word op de hoogte gehouden. En houden zich ook aan de afspraak.

Assortiment
Een hele ruime keuze.

Aanbeveling
Het is gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel-B 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen op een site die veel info en vergelijk biedt.

Service
Na telefonisch contact alle uitleg gekregen over onze vaatwasser en een tip voor een betere die door een goed aanbod nog voordeliger was ook.

Assortiment
Veel keuze aan producten

Aanbeveling
Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Zeer prettige organisatie met verstand. In eerste instantie was het product van mijn keuze niet voorradig zou ietsje duren, maar door het meedenken van de medewerker een aanbieding gekregen voor een ander model dat meer functies heeft en stiller is, die dan voordeliger uitpakte en binnen een paar dagen was geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees1946 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keurig overzichtelijk

Service
snel en netjes geregeld

Assortiment
prima overzicht

Aanbeveling
netjes en correct geleverd

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikkieRakker 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website was het makkelijk om een filiaal in de omgeving te vinden en de showroom te bekijken en aldaar de bestelling geplaatst

Service
wegens een lange levertijd een duurder model, zonder bijbetaling gekregen. hiervoor werd vooraf overleg gepleegd zodat we geen verassingen haddden met inbouw of montage.

Assortiment
op de website is een zeer ruim assortiment te zien. dit is in geen winkel te stallen. toch ook in de winkel een duidelijk assortiment.

Aanbeveling
ik ben erg tevreden over de gekochte spullen. en kan dit zeker andere aanbevelen

Extra toelichting
het fornuis en afzuigkap dat ik gekocht heb voldoen aan de verwachtingenen, en is mijn keueken weer compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niet zichtbare klant 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ruime assortiment maar dan moet je wel meerdere winkels bezoeken want er is erg veel wat niet in een winkel past. Goede en vriendelijke service. De prijs tussen winkel en de onlineshop kan verschillen. Echt een aanrader voor wie keukenspullen wilt aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sarah en Muk 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke informatie over het artikel d.m.v. keuze bij prijsklasse en merk e.d. wordt de keus vergemakkelijkt

Service
Mijn combi- magnetron werd netjes tot in de keuken gebracht ,ondanks hij ook een paar hoge drempels moest passeren

Assortiment
meer als voldoende keus

Aanbeveling
ik heb hem al enkele keren persoonlijk bij andere mensen geadviseerd

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop . geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrearoosen 03-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te doen

Service
Prima

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Net wat je nodig hebt

Extra toelichting
Makkelijk en snel afgehandeld

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

BoyK 03-06-2015

Algemene score

4,0

Gemak
Niets mis met de bestelprocedure.

Assortiment
Zeer slechte service. Na het ontvangen van een defect product kon ik het zelf maar uitzoeken met de fabrikant. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij de keukenloods.

Aanbeveling
Keukenloods zal in veel gevallen wel hebben wat je zoekt en ook voor een goede prijs. Maar na mijn ervaring zijn die paar tientjes echt niet de moeite waard geweest. In plaats van 1 werkdag ben ik 2 weken bezig geweest voor ik een correct apparaat in huis had. Jammer, het zou zo makkelijk verholpen kunnen worden. Hierdoor zal ik de rest van mijn apparatuur elders aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik onder de naam BoyK geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg, dan ga ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan.
Indien er bij u een defect product is geleverd dienen wij deze direct om te ruilen.

Onze excuses en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Wendy_ 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Makkelijk om telefonisch contact met jullie te leggen om nog iets te checken (aangaande de maten van de afzuigkap) alvorens te bestellen. Na levering van het apparaat leken eerst de handleiding en ophanghaakjes ontbreken, maar na mailcontact met jullie bleek e.e.a. in het apparaat zelf verstopt te zitten. Snel antwoord en ik kon weer verder. Heel prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen Douma 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, overzichtelijk en goede vergelijking tussen producten

Service
's ochtends besteld (rond 8 uur), 's middags rond 14:00 uur in huis! Beter kan niet :)

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
voor iemand die weet wat die wil is dit de perfecte website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarBer 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige, duidelijke site.

Service
Na levering bleek dat we de verkeerde "maat" vaatwasser hadden besteld. Moest XL zijn. Na telefonisch contact werd ons verteld dat het geen probleem was. Konden zonder problemen het apparaat omwisselen. Hoefden enkel het verschil in prijs en wat verzendkosten te betalen.

Aanbeveling
Goede, snelle levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine Klazen 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het intikken op Google van het slangetje wat ik nodig had kwam ik op de site van de keukenloods. Artikel was hier het goedkoopste dus gelijk besteld. Even de adres gegevens en naam invullen, betalen met iDEAL, en klaar.
Gelijk een mail gehad dat de bestelling in goede orde was ontvangen.

Service
Maandag besteld en dezelfde week geleverd.
Precies zoals afgesproken in de mail

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, ik heb hier niets negatiefs over te zeggen, voor mij alleen maar positief. Er wordt na gekomen wat belooft is.

Extra toelichting
Prima website, gemakkelijk te bestellen en er word nagekomen wat belooft word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 1970 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
sávonds bestellen en volgende dag in huis, Top !

Service
telefonisch uitstekend geholpen, daarnaast werd technische vraag per mail goed beantwoord

Assortiment
goede vergelijkingsmogelijkheden en beste deal voorstel werkt ook super

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zou jullie aan iedereen durven aan te bevelen. Dat ik deze lijst invul zegt al dat ik jullie serieus een goede partij vind.

Extra toelichting
Ik heb in korte tijd 2 produkten gekocht en beide volledig naar wens, als het gaat om produkt, service en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Parmentier Alex 02-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Levertermijn week af van de aangegeven tijd op de website.

Aanbeveling
Aanbod en prijs zijn interessant. Levertermijn naar België was helaas een beetje langer dan aangekondigd op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea Schipper 02-06-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je hebt een probleem .
je belt, wordt keurig netjes terug gebeld .er wordt naar een oplossing gezocht.

Service
alles wordt keurig geregeld geen verdere kosten perfect.

Assortiment
ruime keuze ruim voldoende.

Aanbeveling
ik zou hem zeker aanbevelen
heb dat ook al eens gedaan niet de mooiste show room maar wel prima kwaliteit service en goede raad.

Extra toelichting
heb ik hier boven al gezegd wij zijn dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klant in Landgraaf 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect telefonisch bereik! Van heel vroeg tot heel laat!! Zelfs op zondag.

Service
Goede advies via de telefonische helpdesk.

Assortiment
Groet assortiment tegen een heel scherpe prijs.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring. Oude apparaat wordt netjes afgevoerd. Inbouw is zelfs mogelijk tegen een heel redelijk tarief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tineke80 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bereikbaar, snelle feedback, en keus uit een ruim assortiment. Website is overzichtelijk.

Service
Snel geholpen en denken mee

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen. Met name door het ruime assortiment en scherpe prijzen. Klantenservice ook toegankelijk.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen. Overall erg positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WARMEN 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede keus, makkelijk zoeken op website

Service
Komen afspraken na, bezorgen op tijd. Doen niet moeilijk bij bijvoorbeeld ruilen.

Assortiment
zeer ruime keuze. prima!

Aanbeveling
goede webshop, goede service, snelle bezorging.

Extra toelichting
prima winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Makkelijk zoeken en bestellen. Snelle levering. Meedenken indien gebeld. Niet moeilijk doen met, zoals in ons geval, een ruiling van product voor een ander product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D. Groen 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site van Keukenloods.nl is zeer uitgebreid en volledig. Als er toch nog iets onduidelijk blijkt kun je bellen en krijg je ook echt iemand aan de telefoon.

Service
Zeer behulpzaam, kennis van zaken en aardig.

Assortiment
Bijna te veel om uit te kiezen, maar zodoende is er zeker voor ieder wat wils

Aanbeveling
Gewoon goed, gemakkelijk en duidelijk

Extra toelichting
Wij hebben in een echte 'winkel' een rondje gelopen en werden daar ook uiterst vriendelijk te woord gestaan. Het bestellen van het product via de website was makkelijk en snel, geen verrassingen. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy Kniest 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer correcte informatie via telefoon en email

Service
Alles volgens afspraak.
Zeer duidelijk in de afspraak

Assortiment
zeer ruime keuze in alle artikelen.
Prijs van merkartikelen ver onder de winkelprijs

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismakking met de keukenloods.
Zeer goed bevallen en is zeker een aanrader vooral de duidelijkheid, afspraken en prijs

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen een zeer tevreden klant een 10 kan ik niet geven omdat dan het streven naar nog betere service dan niet meer mogelijk is. eerlijk gezegd zou ik ook niet kunnen zeggen wat er nog verbeterd moet worden. Houd deze hoge lat vast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjcramakers 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik vond de website heel duidelijk en overzichtelijk;
betalen is een makkie;
producten goed te vinden;
bestelprocedure goed te doen;
bij alles wat je doet, verwachtingspatroon goed

Service
contact is snel gelegd, service aan de telefoon goed;
levertijd snel en goed geregeld; je hoeft geen hele dag ervoor thuis te blijven

Assortiment
assortiment is voldoende; als je het ergens anders vindt, prijsaanpassing.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeer willen aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luus67 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig bereikbaar via Internet of telefoon

Service
Goede afspraken omtrent levering en leveringstijden.

Assortiment
We hadden een combi magnetron nodig. Via Keukenloods is er een ruim aanbod. Ook als er een type nr. niet vermeld is, kun je deze vaak via Keukenloods verkrijgen tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Snelle scherpe offerte en prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurina 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is heel overzichtelijk terug te vinden in de koeler

Service
Prima service prima aflevering

Assortiment
Wij hebben al veel apparaten gekocht prima keuze in alles

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over alles niet duur goede keuzes

Extra toelichting
Wij zijn in alle opzichten heel tevreden over Keukenloods als we weer iets nodig zijn kijken wij eerst op Keukenloods. Goede service vlotte aflevering netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Raben 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super goed geholpen en hebben duidelijk advies gekregen tijden de aankoop van de keukens.

Service
Service is Top. De levering kwam precies op de afgesproken datum en tijd. Betaling loopt heel eenvoudig via een link op de webpagina. De keukens zijn allemaal compleet en perfect geleverd.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim.
De keuze is ook enorm.

Aanbeveling
Alle afspraken zijn nagekomen!

Extra toelichting
We zijn super blij en tevreden met de keukens! Alles is gelopen zoals afgesproken! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Rozemuller 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uitleg op de site makkelijk te bestellen. ook telefonisch overleg was eenvoudig gerealiseerd

Service
Nav telefonisch overleg een vraag uitgezet. Werd keurig binnen kwartier teruggebeld

Aanbeveling
Absoluut aan vrienden en familie!

Extra toelichting
Super tevreden over zowel bestellen en afleveren en plaatsen, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HH Alkmaar 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was duidelijk en product informatie was voldoende. Mogelijkheid tot aangeven van een terugbel verzoek en chat

Service
Website 24/7 online
telefonisch bereikbaar en mogelijkheid tot chat

Assortiment
Voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Goed assortiment. Prima kwaliteit en concurrerende prijsstelling!
Product werd volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oudeschild 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon, makkelijk.

Service
alles prima

Assortiment
er waren artikelen die jullie niet in het assortiment hebben. Is inmiddels opgelost via lokale leverancier.

Aanbeveling
Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnB55 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles ging naar verwachting ook die van de inbouwploeg (netjes en vriendelijk).

Assortiment
De keuze kan iets ruimer, maar doordat ik in de lagere prijsklasse zocht leg je jezelf ook de beperking op van minder keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin Hattingh 01-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede online site. Ook telefonische zeer gemakkelijk contact

Service
Goede telefonsiche sales afdeling. Goede email notificaties.

Assortiment
Veel, en nog meer.

Aanbeveling
Accuraat, compleet en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad Matena 01-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede keuze wat je zoekt

Service
Levering perfect op tijd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Ik zal iedereen adviseren eerst op Keukenloods te kijken

Extra toelichting
Het is allemaal perfect geregeld, daarvoor mijn dank,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews