Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16502 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2568 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruben 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke winkel.

Service
Vriendelijk personeel en na de tijd met de bestelling ging het allemaal naar wens hoe de levering verder ging.

Assortiment
Je kan niet alles op voorraad zetten maar ik vond dat de vrijstaande koelkasten of vriezers er niet veel van stonden.

Aanbeveling
Je kan hier voor een goede prijs je producten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter P 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel mijn gewenste afzuigkap gevonden die aan bepaalde maten moest voldoen.

Service
alles ging goed.

Assortiment
heb kunnen vinden wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harmen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een hele makkelijke website die zichzelf wijst.

Service
Goede en duidelijke communicatie, zowel per email als per sms. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de leverdag- en tijd.

Assortiment
Heel breed assortiment met scherpe prijzen.

Aanbeveling
De eerste keer dat we hier hebben besteld. Dit is een webwinkel die voldoet aan de hedendaagse verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima website , duidelijk

Service
Elders goedkoper gezien en heb een korting op de prijs gekregen !

Assortiment
Ruivoldoende, we zochten een goede koelkast en die was te vinden.

Aanbeveling
Jaren geleden ook een vaatwasser besteld, ook toen al prima service.

Extra toelichting
Prima, ga zo door met deze service en prijs stelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Men zou de oude koelkast afvoeren. De chauffeur beloofde dat hij de volgende dag terug zou komen omdat hij geen ruimte in zijn vrachtwagen had. Helaas is hij dat vergeten. Na een belletje is de oude koelkast alsnog enkele dagen later opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jurgen 25-08-2015 In de winkel gekocht
keukenloods gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bij het uitzoeken kijken ze mee, en geven advies over welke keuze te maken zonder opdringerig te zijn

Service
alle informatie wordt toegestuurd via de mail incl. de te verwachten levertijd.

Assortiment
Alle merken volop keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online besteld en snel en makkelijk op te halen

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel die helpt de aankoop in de auto te plaatsen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Geen enkele minpunten kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekker 25-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ruime opstelling,niet meteen een verkoper op je dak,maar als je hem nodig hebt is hij er wel en ter zake kundig

Service
zie hierboven

Assortiment
enorme sortering

Aanbeveling
de prijzen zijn goed evenals het aangeboden assortiment.Het moet raar lopen als je niet slaagt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

julian 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keuze en duidelijk uit te zoeken wat je zoekt.

Aanbeveling
goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk menu en makkelijk navigeren
Duidelijke info over de artikelen met omschrijving, foto en prijs.

Service
Zovel via mail als telefonisch goed advies en snelle antwoorden gekregen.

Assortiment
Keuze is erg uitgebreid.
Verschillende merken beschikbaar per artikelgroep.

Aanbeveling
Vlotte levering op afgesproken uur en duidelijke communicatie.
Ook betaling bij levering ging zeer vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat makkelijk en telefonisch advies is prima wat het uitzoeken makkelijk maakt

Service
Goede telefonische support en vakkundige inbouw

Assortiment
Kunnen vinden wat ik wilde en ruime keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michelle Grootelaar 25-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jullie zijn goed bereikbaar per email, telefoon en chat

Service
Perongeluk verkeerde maat koelkast besteld, werd niet moeilijk gedaan. Kregen nieuwe koelkast voor kleine vergoeding! !

Assortiment
Heel veel keuze met goed advies

Aanbeveling
Voor ieder budget, smaak, gemak wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Verhoeven 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk opgezet

Service
heel klantvriendelijk en alle tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
thuis winkelen

Service
snelle levering

Assortiment
meer dan genoeg

Aanbeveling
kom zeker terug om iets te kopen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jody 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan makkelijk zoeken op de site. Het bestellen gaat ook erg makkelijk

Aanbeveling
Snel en makkelijk apparatuur te bestellen. Levertijd die wordt aangegeven is ook de daadwerkelijke levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

multem 25-08-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,0

Gemak
overzichtiglijk opgestelt

Service
men denkt met je mee

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
keurig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

walter 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
zonder gedonder goed geregeld

Assortiment
moeiteloos een goede betaalbare machine gevonden

Aanbeveling
goed, snel en voordelig

Extra toelichting
De monteur was ook een dikke 10 waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website waaruit makkelijk te bestellen was.

Service
Zeer tevreden over de levering en contact over de leverings datum

Assortiment
Product gevonden voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Duidelijk overzicht en goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle info is snel te vinden; vergelijken is een nuttige extra. Bestellen gaat makkelijk en snel.

Service
Een extra vraag werd telefonisch - en snel - naar alle tevredenheid beantwoord. Gewoon even persoonlijk contact is heel prettig en vertrouwd = meerwaarde!

Assortiment
Bijna alle modellen van topmerken zijn leverbaar.

Aanbeveling
Ook gezien eerder ervaringen is dit de beste winkel om de grotere (duurdere apparatuur) online aan te schaffen.

Extra toelichting
Na de orderbevestiging werd ik goed op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum, tot en met het dagdeel. De bezorger belde in die periode ook nog netjes om een kleine vertraging te melden (buiten hun schuld). Heel attent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Joosten 25-08-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te bekijken. Ruim van opzet.

Service
Vriendelijke en hulpzame bediening.

Assortiment
Ruim assortiment en indien niet aanwezig kunnen ze het altijd voor je opzoeken.

Aanbeveling
Was er al eerder geweest en had ook toen een goede ervaring. Goed prijs, kwaliteit en service verhouding.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-08-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het hele bestelproces was transparant

Service
Winkel was goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig verkooppersoneel en alle toezeggingen werden perfect nagekomen

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prima en deskundige voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snelle levering.

Service
Snelle bevestiging en goede communicatie naar klant

Assortiment
Ruim en groot assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring en zal zeker in de toekomst nog meerdere bestellingen plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy Visser 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel geregeld. Heldere site. Duidelijk contact. Geen valse verwachtingen.

Service
Goed meegedacht, order bijgesteld toen het nodig was. Levering perfect!

Aanbeveling
Prijzen goed, service goed. Montageteam top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige website met duidelijk overzicht en vergelijk apparatuur.

Service
Goed geholpen door de medewerkers aan de telefoon, ook over leveren veel informatie.

Assortiment
Breed aanbod, eenvoudig, luxe, design alles is er.

Aanbeveling
Zou het de volgende keer weer doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookgek71 25-08-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Precies gevonden wat we zochten.

Service
Snelle levering ook datgene wat niet direct op voorraad was.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Alles piekfijn geregeld via keukenloods Veendam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jamvanstraaten 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen zowel via internet als telefonisch

Service
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van tijdstip van aflevering en pas betalen bij aflevering

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goed advies via de telefoon

Aanbeveling
Goede en snelle service. Gewoon zeer correct behandeld en alles opgepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mal1219 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle beantwoording van vragen, overzichtelijke website.

Service
Fornuis kon alleen op een bepaalde dag worden geleverd, na 1 telefoontje met Keukenloods was alles geregeld.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik zou het zo weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adequaat 25-08-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
dichtbij en overzichtelijk

Service
goed

Aanbeveling
redelijk eenvoudige winkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lucie 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk vanuit huis je keukenapperatuur bestellen.

Service
Prima service kwam er niet helemaal uit, maar telefonisch op een prettige manier en na volle tevredenheid geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Door goede ervaring zal ik andere mensen ook wijzen op jullie site.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

art 6602 a 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede website, makkelijk bestellen

Service
vriendelijk personeel, het product werd veel eerder afgeleverd als gedacht.

Assortiment
prima assortiment, je kunt ook prima vergelijken.

Aanbeveling
mijn volgende aankoop ga ik weer naar keukenloods.

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nils 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site met handige selectieopties en goede info

Service
telefonische hulp perfect verzorgd !! complimenten voor de medewerker...echt meedenken en niet alleen vragen beantwoorden...hulde !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoek criteria zijn redelijk goed in te stellen, maar meer zoek criteria zou prettig zijn.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.

Extra toelichting
Enige onduidelijkheid was de extra garantie aanvraag.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is even zoeken

Service
aan de telefoon een service gerichte en heel vriendeljke medeweker

Assortiment
prijs aangepast aan collega
verder een ruime sortering

Aanbeveling
mens achter de web shop

Extra toelichting
je vraagt erg veel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ab alberts 24-08-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er staat zoveel, dat het niet gemakkelijk is om een keuze te maken. vandaar dat ik geen hoger cijfer kan geven.

Service
alles werd prima uitgezocht, en tot de levering werden we prima op de hoogte gesteld w.b.tijden etc.

Extra toelichting
prima spullen voor een prima prijs. bij andere winkels heb ik wel eens het gevoel dat ik bij een foute autoverkoper zit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te doen

Service
prima

Assortiment
gericht gezocht

Aanbeveling
altijd de keukenloods checken als je op zoek bent naar iets speciaals

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Active By Choice 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en makkelijk zoeken en bestellen.

Service
snel en vriendelijk

Assortiment
goed, genoeg keuze

Aanbeveling
prijs en merken zijn scherp en over het algemeen goedkoop in de branche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvdb 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Na telefonisch contact is er meerdere keren door meerdere medewerkers gezocht naar maten koelvriescombi's die in mijn huidige keuken zou passen. Top! Kon ook nog wat van de prijs af. De combi paste net overigens. Netjes dat bij niet passen ik de combi kosteloos mocht terugsturen.

Extra toelichting
Ik had met spoed een nieuwe koelvriescombi nodig. Kon de volgende dag geleverd worden! Zelf gekozen voor twee dagen later. Het was handig geweest als mij was verteld dat de montage door een ander bedrijf werd gedaan en die pas een week later konden. Zo had mijn spoedbestelling nog weinig zin. Uiteindelijke gekozen om door ander bedrijf goedkoper te laten plaatsen. Daarnaast zat er een flinke deuk in mijn koelkast. Bezorging wordt ook uitbesteed, dus is keukenloods niet te verwijten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bootsma 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met goede filtermogelijkheden.

Service
Telefonisch uitgebreid advies gekregen en het apparaat werd keurig conform afspraak de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Komt zijn afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Boer 23-08-2015 In de winkel gekocht
Capelle aan Ijsel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles word duidelijk uitgelegt, en veel is als voorbeeld in de winkel aanwezig

Service
Niets was teveel voor de verkoper (Fred in ons geval)

Assortiment
Ruime keuze en mogelijkheden

Aanbeveling
Geen opdringerege verkopers, iets wat ik als heel fijn ervaren heb.

Extra toelichting
Voor een redelijke prijs een plaatje van een keuken gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig thuis alles uitzoeken

Service
Er wordt snel opgenomen als je belt en de hulp is vriendelijk en adequaat

Assortiment
Groot assortiment. Er worden alternatieven geboden als iets niet besteld kan worden.

Aanbeveling
Alhoewel het totale bedrag van mijn bestelling rond de 2600,- lag, is mij, zonder dat ik daarom vroeg, een prijs aangeboden van 2500,-. De artikelen werden netjes afgeleverd en ik kon ter plekke met pin betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima geholpen en de aankoop was snel geregeld.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en alles verzorgd volgen sgemaakte afspraken.

Aanbeveling
Prima geholpen en onze keus was voorradig voor een acceptabele prijs.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede service en goede informatie

Service
Keurige aflevering en oude machine wordt meegenomen

Assortiment
Veel keus en verschillende merken

Aanbeveling
Duidelijk wn makkelijk vindbaar

Extra toelichting
prima winkel en goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterbroeren 22-08-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder een dak keukens en bij behorende apparaten

Service
Service is prima

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Zeker zal ik Keukenloods aanbevelen zoals ik al lang doe bij mijn vrienden en familie , ik koop er al jaren

Extra toelichting
Deze mensen hebben altijd tijd om een bakje koffie aan te bieden Deskundig begeleiding bij aankoop van keuken en bij behorende aperatuur Min punten geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima ruim opgezet

Service
in de winkel een mindere service. er was niet veel aandacht voor de klant. Dit is natuurlijk een momentopname. Online en telefonisch besteld en daar gewoon goed geholpen

Assortiment
alles is verkrijgbaar. Er zijn natuurlijk maar een paar types die binnen 24H leverbaar zijn waardoor de keuze voor een nieuwe vaatwasser bij ons makkelijker werd.

Aanbeveling
op prijs en leversnelheid gewoon goed!

Extra toelichting
meer filteropties op de website. Bijvoorbeeld bij vaatwassers wilde ik meteen kunnen filteren op het aantal couverts.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Meijknecht 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website die snel te vinden is.

Service
Vriendelijk te woord gestaan en se levering.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Vakkundig en vriendelijk te woord gestaan.

Extra toelichting
Website van keukenloods gaf alle info die ik nodig had om een goede keus te maken. De gedetailleerde tekeningen gaven helder en duidelijk aan hoe ik de nieuwe oven in kon bouwen. Kortom bij een nieuwe aanschaf weer naar de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alie 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je hoeft zelf niet op pad om iets te kopen.

Service
De koelkast die we hadden uitgezocht was niet leverbaar. Er werd een goed alternatief aangeboden door de verkoper. En hierbij een goeie prijs!!

Assortiment
Voldoende keus en merken apparaten

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herma 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet zeer goed bereikbaar, op de website zijn alle artikelen met productinformatie te vinden.

Service
Meerdere keren telefonisch contact gehad, goed geïnformeerd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Bijzonder goed als webwinkel, assortiment in winkel Almere beduidend minder.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dasvie 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede service en behulpzaam

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lubbes 21-08-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zijn prima geholpen in de winkel

Service
Het apparaat is keurig geplaatst

Assortiment
De keuze uit de apparatuur was ruim voldoende

Aanbeveling
Goede voorlichting en uitleg over de keuze

Extra toelichting
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van der valk 21-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website ,duidelijk en overzichtelijk.en de verkoop telefonisch goed bereikbaar.

Service
Zeer snel geholpen en goed geadviseerd over de producten en met behulp van de verkoper de juiste keuze kunnen maken.

Assortiment
Voor ieder wat wils,en goede productomschrijving.ruime keuze.voor ieder budget.

Aanbeveling
Op alle vlakken positief .after sales,service,assortiment,klantvriendelijkheid.en prijs.

Extra toelichting
Veel van de grote bedrijven kunnen een voorbeeld hier van nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews