Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16939 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2205 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick Wienbeck 06-10-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en tevens snel

Service
service top
het geen ik besteld had stond niet in de loods.
ze hebben het zelf smiddags nog geleverd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
winkel en personeel zijn oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel zoekcriteria beschikbaar

Service
sneller dan verwacht en direct geïnformeerd over wijzigingen

Assortiment
Ik heb niets ontbrekends aangetroffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BBoom 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijk.

Service
Netjes afgeleverd. Goed verpakt.

Assortiment
ruim en een aantrekkelijk prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig overzichtelijk

Service
Super dat er een bevestigingsmal kwam waarop ik kon zien waar mijn product was. En hij was er zelfs eerder dan verwacht.

Extra toelichting
Er prettig en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel loohuizen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen en laten brengen mee denken met andere goed koperen optie

Aanbeveling
Goed geholpen en bij ophalen goede uitleg product

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

novy d691 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Handige chatfunctie. Duidelijke site. Bestellingen naar België iets moeilijker af te ronden.

Service
Chatfunctie en opvolging bestelling prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Direct geholpen

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L Dane 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldige en overzichtelijke website.

Service
Bestelling keurig volgens planning geleverd.

Assortiment
Eerste bestelling voor mij maar gelet op en assortiment hoevig nergens anders meer te kijken.

Aanbeveling
Een 9,5 omdat tienen lastig zijn te halen en zo blijft er nog ruimte voor verbetering.

Extra toelichting
Nee, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
werd op tijd geleverd en goed verpakt

Aanbeveling
makkelijk vanuit de bank bestellen en netjes bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan van Blanken 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zowel via de site of door telefonisch contact verliep de bestelling soepel. En dus gemakkelijk.

Service
Keurig volgens afspraak werd het fornuis en de vriezer afgeleverd. Vriendelijke mannen brachten het bij de bestemde plaats.

Assortiment
Ruime keuze. Ik zoek echter een groen gekleurde koelkast van 150 cm hoog zonder vriesvak. Deze kan ik nog niet vinden. Als u een tip heeft houd ik mij aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 05-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering,prima service

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaanderen 05-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel geholpen en duidelijk.

Service
Gelijk actie bij binnenkomst en goed op de hoogte gehouden bij levering

Assortiment
Voldoende keus en gevonden wat ik wou hebben.

Aanbeveling
Prima winkel en alles wat je nodig hebt en prettig geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SK Merkus 05-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product niet gekocht via de web-site.

Service
Prettige verkopers die een extra stap deden om ons te helpen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan afzuigkappen zodat we een goede keuze konden maken

Extra toelichting
Prettige winkel. We kwamen met de gedachte een afzuigkap uit te kiezen en onder de arm mee te nemen, en dat lukte. Doel bereikt dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse van Vliet 05-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wij hebben in de winkel de order geplaatst, kregen bericht toen het klaar was en werd bezorgd op een moment dat ons uitkwam, heel fijn.

Service
We werden goed geholpen in de winkel, heeft de tijd voor ons genomen.

Assortiment
Veel keuze! Wij wisten van te voren al een beetje wat we wilden, dat scheelde weer.

Aanbeveling
Zeker een 9, goede service, groot assortiment en goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

rhu 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, direct kunnen vinden wat ik zocht.

Service
Medewerker keukenloods hielp ons goed om de juiste leverdatum te krijgen.

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden.

Aanbeveling
goede, betrouwbare site. Via website goed en direct contact als er vragen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit huis rustig winkelen

Service
Vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Assortiment
niet alle merken en typen leverbaar

Extra toelichting
Het product wat ik kocht kon niet contant betaald worden bij aflevering terwijl dit wel vermeld werd bij het plaatsen van mijn bestelling. Het zou fijner zijn dat dit beter toegelicht werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy 05-10-2015 In de winkel gekocht
XXL winkel Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Helder, veel info beschikbaar.

Service
Ik moest voor levering een paar keer nabellen. Toen bij winkel bleek dat product gereed was voor installatie, bleek de montage-afdeling niet dezelfde info te hebben. Al met al ruim 2 weken doorlooptijd, terwijl op website levertijd van 2-3 dagen staat. Dan verwacht dat alles binnen 1 week rond is. Montageploeg ter plekke overigens uitstekend!

Assortiment
Veel direct te zien, ook in XXL winkel.

Aanbeveling
Wanneer winkel en montage onderling beter afstemmen kan het een 9 worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PJH 05-10-2015 In de winkel gekocht
keukenloods Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk, krakende vloeren
Het ging om een vaatwasser.

Service
Prima advies dat leidde tot aankoop van een duurder en beter apparaat tegen gelijke kosten

Assortiment
beperkte sortering van vaatwassers

Aanbeveling
goede service en betaalbare prijzen voor een goed produkt

Extra toelichting
Landelijk gezien de laagste prijzen, tegen levering van A merken (Bosch vaatwasser)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Amber van Driel 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen en aangeven wanneer te bezorgen

Service
Houd de klant netjes op de hoogte van bestelling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden dus makkelijk aanbevelen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles was goed te vinden

Service
super service na 2 dagen al in huis.

Aanbeveling
ik heb hem al bij de familie aanbevolen

Extra toelichting
Ga zo door en als ik weer wat nodig heb denk ik het eerste aan jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ de Boer 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en duidelijk antwoord op je vragen via de site

Service
Indien het onverhoopt toch niet past wordt het kosteloos omgeruild, monteurs werken zeer netjes en laten ook alles weer netjes achter

Assortiment
Vrijwel alles te krijgen

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede en snelle service en prima monteurs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bestelproces

Service
Gaven aan op de website dat er binnen 24 ur geleverd werd en dit maakten ze nog waar ook! Daarnaast keurig op tijd geleverd met een belletje 30 minuten voor levering

Assortiment
Gevarieerd aanbod van diverse merken

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, eerlijke prijs. Top geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J de Jong 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gekocht via de webwinkel , mooi makkelijk.
Achter de PC op m'n gemakkier alles uitgezocht..
Goede berichtgeving cq communicatie via E-mail

Service
Er werd een verkeerde oven afgeleverd , maar na een telefoontje over en weer werd twee dagen later de juiste oven afgeleverd.(zelfs een iets duurdere tegen de zelfde prijs.)

Assortiment
Zeer duidelijke assortiment , gemakkelijk op te zoeken.

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen, t.o.v. de adviesprijzen van de fabrikant.

Extra toelichting
Voor de eerste maal voor zo,n bedrag via internet gekocht. De offertes / opdrachtbevestiging keurig verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouterse 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
we kregen een beschadigd product. Dit wordt wel opgelost, maar duurt naar mijn idee wel lang.We zijn weer 2 weken verder.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Korp 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Groot aanbod en makkelijk te vergelijken

Service
Snelle levering en volledig volgens afspraak.
Helaas werkt de chat niet altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hijden 03-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg overzichtelijk

Service
superklantvriedelijk

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
kan en hoeft niet beter of anders....

Extra toelichting
nooit meer ergens anders....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rins 02-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te vinden, artikel makkelijk te bestellen

Service
Een onderdeel zat er niet bij en na een telefoontje werd het de volgende dag bezorgd!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen , vooral om de fantastische service

Extra toelichting
Artikel was hier het goedkoopst en de service was net zo goed of beter dan van bekende webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Loos 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Maakte gebruik van de " laagste prijs-garantie".
Produkt was elders ruim 100 euro goedkoper, Keukenloods nam deze prijs over.

Assortiment
Best veel keus

Aanbeveling
Toch de laagste-prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 01-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Grote winkel in Zaandam. Meest gangbare apparaten zijn aanwezig , dat is prettig

Service
superaardige jongens, heel behulpzaam! Lopen overal mee naar toe en zoeken alles voor je op.

Assortiment
Helaas kan niet alles in de winkel geplaatst worden. Verder prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rethans 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Even bellen, bestellen, direct middels mail factuur en status levering, afrekenen bij levering.

Service
snelheid, info over werkwijze is helder. Laagste prijs wordt direct geaccepteerd. Bezorgingsweg inzichtelijk en op tijd.

Aanbeveling
Alle genoemde motieven. Van prettige voorlichting bij de bestelling tot aflevering in/aan huis.

Extra toelichting
Ook prettig: het oude apparaat wordt meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Loots 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijke betaling

Service
Snel contact en goede uitleg over de gestelde vragen'.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Goede service. Bestelde machine was niet meer leverbaar maar kon nieuwer en duurder model voor dezelfde prijs hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toko adri 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk en overzichtelijke website

Service
Bij het product stond aangegeven dat er binnen 1 a 2 werkdagen geleverd kon worden. Door omstandigheden was dat niet haalbaar (weet eigenlijk niet waarom), maar dan nog was het binnen een week bij ons thuis.

Assortiment
Het assortiment is zeker divers, ik zocht een specifieke oven die bij jullie het goedkoopst was.

Aanbeveling
Het ging gemakkelijk en snel, niet alleen het zoeken en bestellen, maar ook het bezorgen. Fijne ervaring!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nick 01-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De selecti-e was overzichtelijk en de keuzeprocedure was makkelijk te doorlopen.

Service
De geconstateerde problemen met de vriezer zijn door een monteur slechts tijdelijk verholpen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en geeft voldoende keuzemogelijkheden om een weloverwogen, definitieve keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Het assortiment is uitgebreid en alle contacten met het personeel waren heel positief. Oplossingsgericht en met een luisterend oor. Erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

van Peppen 01-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Je wordt er correct geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witteveen 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet klik en klaar

Service
Omdat wij naar de vestiging Zwaag hadden gebeld (deze was bij ons bekent) hadden ze ons product niet op voorraad. Na een telefoontje werd de order gestuurd naar Opmeer. Daar konden we het product ophalen nadat er een mail factuur was gestuurd. Dezelfde dag hadden we het product nog in huis!!.

Assortiment
Daar waar wij naar zochten was heel uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, leuk contact met de verkoper die er alles aan deed om het product zo snel mogelijk te leveren

Extra toelichting
We hebben nog meer producten nodig en gaan daar zeker even kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giovanni Massaro 30-09-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Redelijk dichtbij; direct geholpen.

Service
In de winkel vlot en deskundig geholpen, met veel begrip en aandacht voor mijn specifieke wensen.

Assortiment
Kon online zien en vergelijken uit een vrij ruim en divers assortiment vaatwassers. Kreeg daar in de winkel nog aanvullende informatie over

Aanbeveling
Zelden zo snel en deskundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Werkhoven 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed kunnen vinden via internet.

Service
Prima service.

Assortiment
Ruime keuzes. Via de website de keuzes gemaakt voor welk merk we zijn gegaan. Wel telefonisch de bestelling gedaan omdat we de prijs van de oven ergens anders goedkoper zagen. Ook deze prijs hebben wij ervoor gekregen.

Aanbeveling
Alle artikelen heel makkelijk telefonisch besteld.
Hoewel alles niet voorradig was hadden we de bestelling met goed een week in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grvanderpijl 30-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichterlijk en ruim

Service
Zeer netjes, en goed personeel. Geen enkele moeite teveel begeleiden me zelfs in de lift

Assortiment
Veel keuze in alle merken/prijzen. Duidelijke uitleg van personeel.

Aanbeveling
Prachtige winkel met heel veel keuze voor een mooie/eerlijke prijs.

Extra toelichting
We kregen een duurder produkt voor dezelfde prijs omdat deze niet opvoorraad was. Dat is klantbinding we komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DCA Dekkers 30-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vakkundig

Assortiment
Assortiment zou iets uitgebreider mogen zijn

Aanbeveling
Altijd kunnen slagen als we iets zoeken en worden goed en vakkundig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carolien 30-09-2015 In de winkel gekocht
Zaadam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel

Service
Zeer vriendelijke verkopers

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
ik raad iedereen deze winkel aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles zeer duidelijk aangegeven

Service
telefoon panel was top !

Assortiment
voor ons meer dan genoeg

Extra toelichting
als wij weer iets nodig hebben komen we zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Combimagetron 30-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig website

Service
Prima sevice en uitleg

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima web winkel maar ook telefonisch prima uitleg

Extra toelichting
Prima webwinkel pima service en uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferenc 29-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Dit oordeel gaat over de fysieke winkel...bij binnenkomst geeft het een rommelige indruk. De website is veder prima en overzichtelijk

Service
Prima, goed geholpen vriendelijk en deskundig personeel;

Assortiment
Wat ik zocht hadden ze

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De producten waren snel en eenvoudig te selecteren

Service
Op vragen werd snel gereageerd en met een duidelijk antwoord

Assortiment
Ruim assortiment van producten. Snelle levering.

Aanbeveling
Goed tevreden en voldoende mogelijkheden. Levering na betaling de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 29-09-2015 In de winkel gekocht
Doemere in Almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ontdek een deuk bij de vaatwasser, foto mailen naar winkel. 4 uur later uitslag dat dat geen gevolgen heeft voor de goede werking

Assortiment
Prijs stelling is oke, via kieskeurig kwamen wij terecht bij Keukenloods. Deze was 500 meter bij ons vandaan.

Aanbeveling
Geen directe verplicht tot koop, kregen veel informatie over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, met een goed gefilterde zoekoptie.

Service
Goede service, en ik werd goed geholpen ook al was mijn product niet op voorraad. Er werd een goed alternatief geboden, of even geduld met de levertijd van het gekozen product (uiteindelijk 5 Dagen).

Assortiment
Wat je maar nodig hebt op keukengebied(zeer ruim), kun je krijgen bij keukenloods.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, mogelijkheid om te chatten, of te worden teruggebeld,...hoe eenvoudig kan het zijn.

Extra toelichting
Heb hier vaker wat besteld, voor een mooie prijs, goede service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goede service van vriendelijk personeel

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment .Wat er niet is kan besteld worden .

Aanbeveling
Het model inbouwoven dat wij wilde hebben was niet aanwezig als showmodel .Op advies van personeelslid naar Bosch adviescentrum in Badhoevedorp ,daar ook goede adviezen gehad en uiteindelijk besteld bij de keukenloods .snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Heb online besteld

Service
Na telefonisch contact netjes en snel een correcte offerte (ivm verzekeringskwestie)

Extra toelichting
Bij aflevering krijg je geopende doos mee, vermoed dat ter controle de doos is gecheckt. maar plak hem dan weer nestjes dicht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Combi magnetron 29-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Werd snel gebeld na bestelling voor een leveringsafspraak !

Assortiment
Gewoon veel keuze, groot assortiment vwb merken

Aanbeveling
Gewoon TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews