Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16476 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2559 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo Martens 09-09-2015 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel is overzichtelijk

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
goed geholpen afspraken klopten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

O Klink 09-09-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service kevin , verkeerde koelvriescombinatie was besteld, maar door goede service en meedenken is alles goed gekomen me een ander type

Extra toelichting
firma die alles heeft ingebouwd was ook zeer professioneel en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John lambregts 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
vandaag bestelt,, morgen in huis, super!!

Assortiment
ruime keus aan keukenapparatuur,alles in een winkel met zeer concurrerende prijzen!!!

Aanbeveling
nogmaals overzichtelijk!!

Extra toelichting
Ik heb meerdere artikelen gekocht via webshop en rechtstreeks in de winkel, vriendelijk ontvangst, ze laten je lekker shoppen zonder gezeur of verkooppraatjes, als je wat wil weten staan ze paraat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig, zeer duidelijk.

Service
Prima, precies zoals mijn het verteld was.

Assortiment
Deze online winkel was precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Wat men verteld, zijn ze nagekomen.

Extra toelichting
Nee deze heb ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy Edens 08-09-2015 In de winkel gekocht
Nee, contact gehad met Marcel van het schouw te almere en wil hier wel graag duidelijkheid over

Algemene score

7,2

Gemak
Ben bekend bij het schouw te almere en kwam automatisch hier terecht, even wennen maar kreeg goede service

Service
Goede service, maar had graag de zaken doorgezet met het schouw

Assortiment
behoorlijk groot en leverbaar

Aanbeveling
Ben niet bekend met keukenloods, had het schouw als ervaring van 15 jaar geleden liever gehad, maar is er niets mis tot zover

Extra toelichting
wil meer duidelijkheid en graag antwoordt van het schouw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BT 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site die redelijk snel zoekt

Service
snelle levertijd en je wordt daarbij goed geinformeerd
Ook een snelle reactie op een vraag over de maatvoering.

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Engeltje 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De communicatie verloopt erg soepel en is duidelijk en volledig zodat je niet voor verrassingen komt te staan.verder hoef je pas te betalen bij levering. Contant of met de pin. Als je het duidelijk aan geeft dat het oude apparaat meegenomen moet worden, doen ze dat ook. Verder kreeg ik 's morgens keurig een email met het tijdstip waarop ze het apparaat kwamen bezorgen. Super geregeld allemaal

Service
Het apparaat werd snel op de juiste plaats neergezet. Alles verliep volgens verwachting

Assortiment
Ruime keuze voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles was naar wens

Extra toelichting
Alleen de zoekfunctie op de website werkte mijns inziens niet helemaal goed. Daarom geen 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 08-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed geholpen en uitstekend info ook na de koop t.a.v. Levering e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-09-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een ietwat onpersoonlijke en niet zo klant gericht contact in de winkel

Service
Op tijd geleverd en volgens afspraak service inbouw geleverd.
Niet helder wat er wel en niet inbegrepen is in de service (bijvoorbeeld materialen).

Assortiment
Prijs is uitstekend.

Aanbeveling
Over algemeen prima.

Extra toelichting
Produkt bleek niet geheel in orde. Inbouwteam heeft nu Siemens service ingeschakeld. Prima dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Boone 08-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site. Prima geholpen in de winkel in Waddinxveen

Service
zie hierboven

Assortiment
Voldoende keus, waardoor we in de winkel snel geholpen konden worden

Aanbeveling
Op de site al een keuze gemaakt, in de winkel door de verkoper toch nog gekeken of er iets in de outlet voor ons was. Niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

L Derix 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via internet gevonden en via de telefoon goede info gekregen.

Service
Zij regelen voor jou het inbouwen via een ander bedrijf.

Assortiment
Zij hadden toch het lastigere inbouwmodel van een koelkast met boven een klein diepvriesdeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Veen 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 08-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

stef 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel te vinden op de site

Service
levering werd verlaat. prima communicatie

Assortiment
keuze genoeg!

Aanbeveling
duidelijk, keurige levering, goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Piers 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik ben constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling tot aan de levering, erg fijn.

Aanbeveling
De service is goed en de prijzen meer dan scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk online bestellen met goede filters

Service
alles zoals beloofd, niets op aan te merken

Assortiment
meer dan voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandro Otten 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website en duidelijke communicatie over levertijden.

Service
Goed bereikbaar, makkelijk ruilen of order wijzigen

Aanbeveling
Top bedrijf! Keukenloods snapt wat customer service is..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P Korse 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis uit zoeken das is gemakkelijk op deze site

Service
Goede uitleg over de bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 08-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende keuze op internet, per merk en type gerangschikt

Service
produkt kennis en duidelijke indicatie mbt prijzen en leveringstermijn

Assortiment
Alles gevonden om de juiste keuze te maken

Extra toelichting
raadzaam de winkel te bezoeken, produkt kennis is aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 08-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te vinden duidelijke balie, virendelijke personeel

Service
Goed en professioneel geholpen

Assortiment
alles wat je in een keuken nodig hebt is los te krijgen

Aanbeveling
Goede service en adekwaat geholpen met wat we nodig hadden

Extra toelichting
Fijn dat de nieuwe onderdelen ook proffesioneel ingebouwd worden door ervaren monteurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j bommer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk parkeren

Service
Goed geholpen

Aanbeveling
Eerst in de winkel gekeken,waar we goed werden geholpen en er was heel veel keus. Daarna op de website besteld. We hadden een goedkopere gezien,nadat we hier melding van maakte werd de prijs meteen aangepast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 08-09-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
veel aanbod van alle producten

Service
Goed gemotiveerd personeel geen antwoord is teveel of moeilijk, er wordt direct werk van gemaakt. super verdiend een duim

Aanbeveling
Ruime indeling waardoor de producten goed bekeken kunnen worden.

Extra toelichting
Eerst een spoelbak gekocht maar deze bleek iets te klein te zijn.Ik gebeld of er een iets grotere was maar deze moest besteld worden. Na enkele dagen was deze binnen en heb hem geruild. Geen moeilijke vragen gewoon zeer fijn en goed geholpen. Dat noem ik SERVICE leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Beumer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle reacties en alles to the point

Service
Reeds meer ervaring opgedaan met Keukenloods, ook deze keer geen enkel minpunt

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
Tot op heden nog geen enkele teleurstelling ondervonden

Extra toelichting
Wel een minpunt is dat leverancier LG geen instrukties wilde verstrekken voor het omwisselen van de draairichting van de deur(en) en uitsluitend een monteur wilde sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hand 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
altijd gemakkelijk bestellen via internet

Service
Wij zijn in de winkel geweest daar werden we vriendelijk en adequaat geholpen

Aanbeveling
uitstekende service bij het minste geringste in afleveringstijd krijg je een email

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Vercoulen 08-09-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wist al wat ik ging bestellen, dus winkel niet bekeken, maar direct aan de balie besteld

Service
Zeer goed zeker nadat bleek dat de oven niet leverbaar was en zij geholpen heeft met zoeken naar alternatief

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zie andere beoordelingen

Extra toelichting
Omdat een oven op dat moment niet te leveren was een alternatief aangeboden gekregen. De Juffrouw heeft me daar perfect mee geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruin 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is een ruim aanbod aan producten

Aanbeveling
Bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd en je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-09-2015 In de winkel gekocht
weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker rondkijken, goed advies en geen vervelende verkoper die om je heen plakt

Service
Tot nu toe alles op tijd en tegen de afgesproken condities

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. Donker 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Assortiment
goed overzicht van de verschillende producten

Aanbeveling
goede levering en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
ik ben steeds snel en correct geinformeerd

Assortiment
ik wist wat ik wilde en vond dat snel en gemakkelijk op de site.

Aanbeveling
Hele fijne fijne verhouding van prijs, kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riba 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruik gemaakt website, alles eenvoudig en goed te vinden

Service
Artikel op andere website aanzienlijk goedkoper. Na mail mijnerzijds artikel voor dezelfde lagere prijs gekregen. Ook verdere informatie met afleverdata etc goed en duidelijk.

Assortiment
Veel keus, groot assortiment.

Aanbeveling
Alles keurig geregeld, ook aflevering van de goederen

Extra toelichting
Wellicht zinvol om bij de bestelling opgegeven afleverdatum beter te communiceren met bedrijf/afdeling die bezorging regelt. Hoeft dan niet nogmaals door dit bedrijf telefonisch contact met mij te worden opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
wij hebben gericht gezocht naar een specifieke afzuigkap en deze direct gevonden.

Service
Op de staat dat vermeld dat de levertijd 3-4 dagen is. Wij hebben echter 2 weken moeten wachten op de afzuigkap.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt snel iets vinden en het bestellen loopt vlotjes

Service
Ik was iets vergeten mee te bestellen dat niet op voorraad bleek te zijn maar wat ik wel snel nodig had. Na een aantal telefoontjes is dat allemaal goed gekomen

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Zie de vorige vragen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 08-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wenste iets uitgezocht

Service
Gebeld om te bestellen volgende dag bezorgd en ook nog een half uur van te voren gebeld dat ze er aan kwamen

Assortiment
Was er de volgende dag

Aanbeveling
Heb al vaker besteld gewoon top elke keer weer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat super makkelijk.

Service
Gelijk dezelfde middag werd ik al gebeld voor het maken van een afspraak om het app. in te bouwen.

Assortiment
Er is zoveel keuze. Je moet je product wel kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik beveel jullie al bij iedereen aan. Ben erg tevreden.

Extra toelichting
Ook ben ik erg tevreden over het inbouwteam. Keurige nette jongens die snel en netjes werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Babilim 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De zoekfunctie in de webshop is prima.

Service
Snelle levering, al de volgende dag.

Aanbeveling
prima webshop, de winkel zelf ben ik nooit geweest en kan daar dus niets over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne Blijdesteijn 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld, soms mistte ik alleen een tekeningetje met de maten en aansluitpunten.

Service
Prima, niets op aan te merken

Assortiment
Genoeg en voldoende.

Aanbeveling
Tegenwoordig ga ik naar jullie site als ik iets 'keukentechnisch' zoek, ipv eerst breed op internet te zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L J Meijer 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, product snel te vinden.
Prima en correcte afhandeling

Service
Een vraag werd correct beantwoord.
Just in time geleverd

Assortiment
Wij zochten alleen naar een koeler.
Prijs was concurrerend. Een tel. gestelde vraag werd naar tevredenheid beantwoord.

Aanbeveling
Correct-scherpe prijs-komt afspraak na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fiten 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede toelichtingen op de site waardoor het snel gekozen was

Service
alle gemaakte afspraken zijn ook volledig naar wens uitgevoerd

Assortiment
Ze hebben de meeste apparaten, zoniet bellen of mailen en gegarandeerd kunnen ze deze toch nog leveren aan een mooie prijs

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia van den heuvel 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet bestellen super gemakkelijk

Service
goede informatie voorziening en levering op afgesproken tijd

Assortiment
eigenlijk hebben ze alles

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eline 08-09-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site en keurige showroom

Service
duidelijke service

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
ruim opgezette winkel

Extra toelichting
voor de 2x aankoop gedaan bij keukenloods. Wederom erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul joosen 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Van begin tot eind eenvoudig en vriendelijk geholpen

Service
Perfect, koelkast werd netjes via achter binnengezet

Assortiment
Enige plek waar ik de desbetreffende smeg kon vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel informatie. Volgorde prijs of merk zou makkelijker zijn.

Service
Snelle bevestiging en levering conform afspraak

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram v W 07-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het ging dit keer iets moeilijker dan de vorige keer, maar het betreffende onderdeel wel gevonden op de site. Zoekfunctie kon iets beter, invoeren van het fabrikantnummer gaf geen resultaat.

Service
Service was wederom zeer goed. Mensen zijn zeer hulpvaardig en reageren op tijd.

Assortiment
Niet alles is te koop, maar wel veul.

Aanbeveling
Over het algemeen genomen een zeer goede winkel en zeer servicegericht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Rob 06-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke opstelling van de div. apparatuur.

Service
De verkoper mag wel iets vriendelijker zijn.

Assortiment
Heel veel keuze. Niet op voorraad, dan is een bestelling snel geleverd.

Aanbeveling
Veel keuzemogelijkheden en interessante prijzen.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam van Eijk 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie en duidelijke webshop.

Service
Goede helpdeskondersteuning van de webshop.
Geeft duidelijk aan wanneer de bestelling geleverd wordt, ook welk dagdeel.

Assortiment
zo'n uitgebreid en compleet programma, echt top!!

Aanbeveling
Scherpe prijzen in combinatie met top service,
daar wordt iedereen blij van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conisa 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik ben dyslectisch en heb moeite met het invullen van formulieren. De uitleg was duidelijk waardoor het invullen van het formulier makkelijk verliep

Service
Ik belde omdat ik zag dat er een alternatieve bestelling was geplaatst. Er werd mij vriendelijk uitgelegd wat daar de reden van was. Ook werd er meegedacht vanaf jullie kant toen ik om de maten vroeg en of dat gelijk was met de afwasmachine welke ik eigenlijk besteld had. Er werd zelfs nog even een maat gevraagd waar ik helemaal niet aan gedacht had. Dat wordt door mij als goede service ervaren en niet een nr die wat besteld heeft.

Assortiment
Ik wilde een bepaalde maat afwasmachine hebben. De verschillen op de site werden goed aangegeven. Hierdoor ervaar ik dat er voldoende assortiment is want ik had keuze zat.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de duidelijkheid, service en levering van jullie product. Zal in de toekomst wanneer ik weer iets nodig heb toch als eerste op jullie site gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Van Kroonenburg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Oven zat een enorme levertijd op heb met korting een andere gekregen.

Assortiment
Te veel keus ;)

Aanbeveling
Gewoon goed en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews