Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16941 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website hoop specificaties

Service
Snelle levertijd. Goede en stevige verpakking

Assortiment
Groot assortiment met een goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
door eenvoudige filter was het makkelijk kiezen en bestellen

Service
ik wilde het fornuis fysiek even zien, winkel is goed bereikbaar en prettig en kundig personeel. De dag erna al levering en chauffeur behulpzaam.

Assortiment
de bekendste merken staan er en personeel hielp goed met de verschillen

Aanbeveling
Prettig en in alle rust geholpen bij de keuze

Extra toelichting
Ik vind het altijd prettig in tabelvorm de verschillen te zien van een selectie. Nu moet je per fornuis de beschrijving lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na telefonisch contact, gelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Assortiment
Veel keuze en anders wordt wel naar een oplossing gezocht.

Aanbeveling
Goede en snelle levering voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
altijd op de hoogte van je aankoop, correct afgehandeld

Assortiment
keus genoeg voor iedereen

Extra toelichting
al het gemak op de site te vinden, ook voor de inbouwmaten en aanvullende informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vaunit een luie stoel shoppen.

Service
Gewoon goed netjes thuisbezorgd. Ik had mail dat het later zou zijn maar was er toch veel sneller dan gezegd

Assortiment
Veel keus voor iemand die er weinig verstand van heeft.

Aanbeveling
Zeg ook tegen iedereen op keukenloods.nl moet je zijn net zoals ik ook die tip kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze, heldere prijzen, makkelijk sorteren op bijvoorbeeld breedte fornuis ed.

Service
We hadden een erg korte deadline en keukenloods wilde de order splitsen voor ons zodat wat al op voorraad was direct geleverd kon worden. En wij de volgende dag konden beginnen met de inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Snel, groot assortiment en tot laat bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en to the point

Service
gelijk een afspraak en prima op tijd geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gebruik vd webshop

Service
goede en snelle service

Assortiment
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed werkende website. overzichtelijk en duidelijk.

Service
snelle levering.

Assortiment
door de hoeveelheid keuze was het moeilijk kiezen :-)

Aanbeveling
goed bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F Roos 17-10-2015 In de winkel gekocht
almere

Algemene score

5,0

Service
Het kostte onnodig veel moeite een defect aan de lamp van een nieuwe (!) afzuigkap te regelen. Eerst kregen we alleen een lamp. Moesten steeds bellen voor een monteur. Slechte service.

Aanbeveling
Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 19-10-2015

Geachte mevrouw Roos,

Ik heb even contact gehad met de winkel.
Zij geven aan dat, na contact met de leverancier van de afzuigkap, er een lampje naar u is opgestuurd. (Zodat deze op uw adres aanwezig was als de monteur langskwam).
De monteur was echter -per abuis- niet ingepland door de leverancier, waardoor het lampje wel bij u aanwezig was, maar de monteur niet. Dat vinden wij uiteraard heel vervelend. Onze winkel heeft er toen alles aan gedaan om te zorgen dat de monteur alsnog bij u langskwam. Afgelopen donderdag is deze bij u geweest om de reparatie te doen.

Wij hopen dat alles nu naar tevredenheid is opgelost.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

Victor 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen bleek dat op het tijdstip van bezorging het product goedkoper was dan tijdens de bestelling, heeft Keukenloods het verschil op mijn rekening teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boffert 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Werd prima geholpen bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 17-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk site, alles duidelijk

Service
Goed telefonisch bereikbaar, er wordt goed meegedacht.

Assortiment
Zeer ruime keus, waar je ook naar zocht op keukengebied. Overal maten en technische gegevens van kunnen vinden

Aanbeveling
We zijn prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zag er allemaal goed uit.

Service
Alle email berichten kwamen goed van pas

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht en veel keuze

Aanbeveling
Alles ziet er verzorgd uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Smits 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk.

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Aanbeveling
Duidelijke website, overzichtelijk.
Snel geleverd. Kon zelf dag van levering kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Gartsen 15-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en toegankelijke website

Service
Uiters correcte behandeling, zowel telefonisch als bij ons bezoek in de winkel te Gaanderen

Assortiment
Voor hetgeen wij zochten was de keuze ruim voldoende

Aanbeveling
Correcte bediening, wordt tijd voor je vrijgemaakt zonder dat de verkoper opdringerig wordt.

Extra toelichting
Zou de Keukenloods bij een ieder willen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vindbaarheid en compleetheid van de gewenste informatie, voldoet aan de verwachting

Service
Op de afgesproken datum en tijdsblok.

Assortiment
Voldoet prima.

Aanbeveling
Klantgericht, compleet en vindbaar.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen; goede informatie

Service
Goed geluisterd naar wensen

Assortiment
Niet alles mogelijk en aanwezig; wel veel

Aanbeveling
Goede inrichting; duidelijk waar wat staat

Extra toelichting
Ga vooral zo verder!!! Voor wat de levering betreft is het jammer dat Bosch niet snel kon leveren!!! De oven/magnetron op 09-04-1015 besteld en deze is helaas pas op 30-09-2015 geleverd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

wouter teske 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken van en naar het gewenste product

Service
Telefonisch contact uiterst vriendelijk vakkundig en snelle informatie

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding en gedegen kennis van zaken van de medewerkers.

Extra toelichting
Zal zeker indien nodig weer gebruik maken van Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en goed gespecificeerd wat het product allemaal kan

Service
Alles netjes nagekomen

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

juriaan van Woerkom 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel en overzichtelijk. Zou idee zijn om combinatie pakket aan te bieden online?

Service
kundig en vriendelijk. Goede tips gekregen

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
goede uitstraling. Betaalbaar en gevoel dat jullie de goedkoopste zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
helder inzichtelijk

Service
snel

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJL Verschoor 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Procedure van bestellen eenvoudig.

Service
Direct e-mail ontvangen met verdere procedure. Afspraak gemaakt voor bezorgen. Bezorger belde dat hij wat later zou arriveren (15 minuten). Heel netjes!

Assortiment
Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Krom 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Web-side bezoeken kiezen klaar helder en duidelijk.

Assortiment
Voldoende mogelijkheden.

Aanbeveling
Na telefonisch een helder en duidelijk antwoord.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zwaagie 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met behulp van de filteropties snel het artikel te vinden wat ik wilde hebben

Service
Goed bereikbaar, netjes antwoord op mijn vraag en alles zoals besproken afgehandeld

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen een ruim assortiment van veel merken en types.

Aanbeveling
Gewoon goed, je krijgt naar verwachting geleverd.

Extra toelichting
Tot mijn verbazing bleek de kookplaat die ik kocht voor € 789,00 op de dagen erna ineens ruim € 1400,00 te kosten. Voor mij maakt het niet uit maar het heeft bij mij een vreemd gevoel achtergelaten over de prijs structuur bij Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Verbruggen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
na het intypen van artikel, komt het juiste artikel te voorschijn. chathulp als je na een aantal keren een typeopdracht hebt gegeven en direct reactie.

Service
Super adequate hulp, geen problemen ervaren. wel een paar keer teveel gebeld om na te gaan of ik wist dat de bestelling klaar stond ondanks de afspraak "bezorgen op afroep. Maar liever te veel dan dat je er zelf achteraan moet zitten.

Assortiment
Ik heb een fornuis en afzuigkap gekocht, antraciet, de RvS achterwand die daarbij hoort was zwart en peperduur. Ik heb deze dus niet gedaan, maar zoek dus dezelfde kleur achterwand. ik denk als ik bel dat deze er wel is, maar vond het toch jammer. verder zie je bij je artikel alles wat er bij hoort of past en dat is handig.

Aanbeveling
bovenstaande zegt genoeg lijkt me

Extra toelichting
g.b

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Heide 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, goed overzichtelijk

Service
Zeer snelle en nette afhandeling

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het was voor ons de eerste keer dat wij iets bij jullie bestelt hebben, maar gaan dat in de toekomst zeker meer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik heb zo gevonden wat ik zocht. ook zonder dat ik klant was, telefonisch kunnen bestellen. medewerker maakte alles in orde.

Service
Toen bleek dat bestelde item niet meer voorradig was, werd er goed contact met mij opgenomen. Doordat de medewerker alle vestigingen nog na ging, heb ik toch het verjaardagscadeau voor mijn vriendin kunnen laten bezorgen.

Assortiment
een van de winkels die wel de aeg mixer in de kleur rood kon leveren voor mijn vriendin.

Aanbeveling
prima winkel, nette persoonlijke service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

E Witebol 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is vlak bij huis.

Service
We werden prettig geholpen. + gunstige prijs

Assortiment
Veel keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Geelen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, maar niet uit het oog springend. gewoon duidelijk

Service
Al diverse keren te maken gehad met kleine storingen die goed opgepakt werden door de medewerkers van het filiaal Zwaag (alleen daar heb ik mee te maken gehad)

Assortiment
Misschien niet de hele dure apparaten, maar daar heb ik toch geen interesse naar.

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en daar gaat het om.

Extra toelichting
Veel beter dan al die zaken die bij elkaar blijken te horen zoals Keuken concurent/ keuken gigant/ mandemakers etc. Daar voelden we ons gewoon opgelicht worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja van Gils 13-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en overzichtelijk ingericht.

Service
Het ontvangst en advies was prima. Snelle levering en precies volgens afspraak. Het inbouwteam was deskundig en uitermate beleefd.

Assortiment
We kwamen met een specifieke vraag over een fornuis, keuze was toereikend.

Aanbeveling
Buiten de klantvriendelijkheid en goede service, doen ze een prijsvergelijking en bieden de laagste prijsgarantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B bank 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een goede en overzichtelijke site en wat is er nou makkelijker om van uit je stoel een goed product te kiezen

Service
Het is fijn dat je bestelling terug gekoppeld wordt .en duidelijk wanneer en wat voor een tijd het bezorgt wordt .
En ik werdt netjes te woord gestaan op mijn vragen.en er werdt direct gebeld met de AEG of het product voorradig was erg fijn allemaal .

Assortiment
Meer dan voldoende keus een groot assortiment van goede merken

Aanbeveling
Alleen al voor de service en de duidelijkheid een goede zaak

Extra toelichting
De service van de bezorger die was heel vriendelijk ,en ook fijn dat jullie voor de dure artikelen een eigen bezorgservice hebben.en ik vond het erg prettig dat ik thuis kon pinnen,ik het product in huis en dan pas betalen net als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zoekfunctie op specifieke attributen kan beter: ihb breedte, diepte en hoogte zoudenafzonderlijk maar ook qua interavl te selecteren moeten zijn (afmetingen kookplaat)

Service
Na telefonisch contact en tussentijds overleg bevredigend antwoord

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dekker 13-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam z/o
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had website goed bekeken en had toch nog een vraag over het product en ben naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan en ik werd daar bijzonder aardig en buitengewoon adequaat geholpen

Assortiment
Het gekozene paste niet in mijn bestaande keuken en het personeel van keukenloods heeft net zolang gezocht tot zij de gewenste afmetingen betreffende het apparaat hadden gevonden.

Aanbeveling
In de winkel was geen wachttijd. Dit personeel wist gelijk wat je wilde hebben..

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima info

Assortiment
Grote keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Met deze aankoop en ook met een eerdere aankoop zijn wij uitermate content. Ook de bezorging verliep snel en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Janny 13-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk duidelijke prijzen

Service
Prima geregeld, wordt op tijd geïnformeerd denken mee als iets niet op korte termijn geleverd kan worden

Assortiment
Keuze genoeg in elke prijsklassen

Aanbeveling
Je prima geholpen mensen hebben verstand van wat ze verkopen.

Extra toelichting
Het is fijn om via de webshop te kijken om vervolgens naar de dicht bijzijnde winkel te bellen of te gaan om het fysiek te bekijken en of het op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schutten 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon mijn produkt wat ik zocht goed en duidelijk vinden.☺

Service
De service was uitstekent via mail kreeg je duidelijk antwoorden op je vragen en als iets niet duidelijk had had je snel een antwoordt terug.👍

Assortiment
Goed,voor iedereen die iets zoekt,nodig is kan het hier wel vinden. Prijzen zijn voor kleine en grote inkomens.

Aanbeveling
Ik heb deze 1e keer een goede ervaring en als bij mij weer wat stuk is kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een bijzonder tevreden klant 13-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijke en uitgebreide website; je kunt er alles vinden op gebied van koelen, drogen, wassen, vriezen, koken, kortom te veel om op te noemen. Vrijstaand of inbouw: ga maar naar Keukenloods.

Service
Wisten wat we wilden en bespraken dat met Keukenloods. Kregen een mail gestuurd met daarin vermeld wat we wilden en voor elk artikel een optie met de bijbehorende prijzen. Over service gesproken!

Assortiment
Was i.v.m. verbouwing en nieuwe inrichting van de winkel niet veel aanwezig in de winkel maar met de laptop erbij weet je niet waar je het eerst of laatst moet kijken.

Aanbeveling
Is nu niet makkelijk te beoordelen maar ben er van overtuigd dat als de verbouwing achter de rug en bevoorrading van artikelen heeft plaatsgevonden, je kunt bekijken wat je op de website hebt gezien.

Extra toelichting
We zijn geholpen door Wendy en zou ik een zaak gehad hebben had ik haar graag in dienst willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Reeuwijk 13-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
De hulp van de verkoper, en zijn deskundigheid.

Service
De afzuigkap zou na twee dagen op vrijdag geleverd worden volgens afspraak met verkoper, als we niet gebeld hadden zou dat pas een week later op vrijdag gebeurd zijn. Dat weer met wat moeite terug gedraaid naar de eerste maandag. De foute levering was trouwens een fout van Pelgrim. Dus het cijfer voor de service geld voor Pelgrim. De service van jullie kant was goed.

Assortiment
Goed en uitgebreid.

Aanbeveling
Je wordt prettig en goed geholpen.

Extra toelichting
Zie punt service over Pelgrim.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jacobus 13-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

6,0

Service
Heb sinds 02-10-2015 dus net een week een pelgrim oven/magnetron de mac696rvs de ovenfunctie kan ik niet gebruiken want de grill springt dan ook aan en begint te roken. Gevraagd om hem om te ruilen de doos heb ik ook nog maar er moet eerst iemand van pelgrim langs komen en dat duurt bijna 2 weken. Heel lang vind ik dat.

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk

Extra toelichting
Jammer dat ze geen technici in dienst hebben. Nu moet je wachten op technicus van Pelgrim en dat duurt 2 weken. Erg lang

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Smits 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.
Betaalmogelijkheden een makkie.

Service
Kreeg een nieuw model apparaat voor de oude prijs! Warme douche!

Aanbeveling
Uitstekende service, scherpe prijzen, prima assortiment.Ook de communicatie betreft de voortgang van de bestelling is uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide informatie van het product. Ook de vragen (inclusief antwoord) over het specifieke product is erg prettig.

Service
Zeer prettig geholpen, zeer kundig advies waarbij ook alternatieven worden voorgedragen.

Bij levering bleek een onderdeel van het smeg fornuis kapot te zijn, dit werd zeer snel opgepakt en een paar uur later was het al opgelost, super!

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Kundig advies, snel geholpen, levering op dag naar keus, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsbreker de Walvis 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na telefonische bestelling was het pakket klaar gezet we konden het zonder mankeren ophalen na deze gecontroleerd tehebben.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
goede spullen van kwaliteit

Extra toelichting
goede sfeer in de winkel onder personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rkuijpers 13-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
De door mij gezochte koeler stond niet tussen het assortiment koelers. Nadat ik op typenummer zocht, vind ik hen alsnog. Als ik niet verder had gezocht, had ik de koeler noodgedwongen elders besteld!

Service
Ik werd niet op de hoogte gehouden van de bestelstatus via e-mail. Heb zelf geconstateerd dat de status gewijzigd was op de site (in magazijn) en heb hens zelf meteen bellen of de koeler inmiddels aangekomen was. Daarna heb ik zelf weer een ander nummer moeten bellen voor het maken van een bezorg afspraak. Verder werd een leveringstermijn aangegeven van 1-3 dagen, en heeft het een week geduurd voordat de koeler bezorgd kon worden. Dit ondanks het bij de bestelling apart aangegeven verzoek om z.s.m. te leveren aangezien onze oude koelkast kapot was gegaan.

Assortiment
Voldoende keus, hoewel niet alles even gemakkelijk te vinden is op de website (typenummer invullen was nodig om koeler te kunnen vinden, stond niet bij het assortiment koelers, wel gewoon leverbaar)

Aanbeveling
Goedkope leverancier, maar wél met haken en ogen. Je moet de bestelstatus zelf goed in de gaten blijven houden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Snel en goed geregeld 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kon het wel goed vinden,maar op de website stond de machine die ik eerst wilde hebben op voorraad,terwijl dat niet het geval was.

Service
Snel wel andere gevonden,en afspraak gemaakt voor inbouw.

Assortiment
Zijn genoeg modellen te vinden,en hadden de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Heb meer producten daar gekocht,en altijd snel en vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Beveel keukenloods aan,zijn qua prijs meestal de goedkoopste,denken met je mee,service gericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan jager 13-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er werd meegedacht over mijn probleem

Service
Er kon meteen geleverd worden

Extra toelichting
Prima service waardoor ik snel weer een nieuwe koelkast had. Moest er even voor naar Opmeer maar dat was geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies van der Ham 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed ingedeelde website, overzichtelijk en veel filter mogelijkheden.

Service
ivm langere levertijd werd er een andere optie geboden, helaas was dit voor ons financieel gezien niet mogelijk anders waren we hier zeker op ingegaan. Er wordt energie in de klant gestoken!

Assortiment
sommige modellen die bijv. Coolblue wel aanbiedt waren bij Keukenloods niet terug te vinden.

Aanbeveling
Doorgegeven aan de mensen die onze apparatuur hebben gezien en het super mooi vonden. Keukenloods echt aanbevolen!

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Schuyl Texel 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoveel keus in de winkel, er moet wel wat bijzijn
wat jou past. Het wordt bezorgt wanneer jij het wil,
ook al is het een half jaar later. En tegen de
voorwaarden die toen afgesproken zijn. Grote klasse.

Assortiment
Zie vraag 1

Aanbeveling
Heel vriendelijk personeel, zonder dat ze zich
opdringen. En goed advies

Extra toelichting
Artikelen moeten nog in de keuken geplaatst worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
we wisten wat we wilden dus even zoeken en we waren met 5 min klaar

Service
service was top, er was wat ongemak met het geleverde gasfornuis, maar dit is zeer goed opgelost. helaas niet zo snel als we wilden, maar dat kwam omdat er een weekend tussen zat.

Assortiment
voor ons keuze genoeg, we vonden wat we wilden hebben.

Aanbeveling
overzichtelijke site, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen van Zoest 12-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke informatie en ruimte voor vragen

Service
Goede en volledige informatie

Assortiment
Dat wat er niet staat, kan digitaal geshowd worden

Aanbeveling
Duidelijk en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews