Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2434 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Goederaad 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klantvriendelijke website
artikelen gemakkelijk te vinden

Service
Alternatief aanbieding voor gekozen apparaat duurder apparaat tegen zelfde prijs als gekozen apparaat.
snelle levering.
per omgaande order bevestiging.
betaling per PIN bij bezorgende chauffeur.
Op tijd bezorgd in blok van 3 uur hoefde niet de hele dag te wachten.

Assortiment
Heb alleen naar een vaatwasser gekeken heb hier geen oordeel over.

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en handig vanuit de luie stoel

Service
Op de afgesproken tijd geleverd, goede mailservice met handige info en de apparatuur wordt in huis afgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, nooit gedacht deze machine via Internet te kunnen bestellen.

Aanbeveling
Alles klopt en alles wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Eerste levering ging niet door omdat men schade aan de te leveren apparatuur had geconstateerd. Fantastische service toch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 15-12-2015 In de winkel gekocht
Gebeld naar service afdeling ivm die prijsverhoging.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer klantvriendelijk, product was opeens veel in prijs verhoogd, heb het toch voor de lage prijs gekregen.

Assortiment
Alles kan besteld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a3nne 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is heel duidelijk

Service
Omruilen als het artikel niet bevalt zonder problemen geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eugene 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel makkelijk gevonden op de website

Service
De keukenmachine wordt volgens afspraak de volgende werkdag in keurige staat geleverd.

Assortiment
Ik was specifiek opzoek naar een Kitchenaid machine en heb niet verder gekeken. In de kitchenaid machines is het aanbod zeer groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk en snel niet te veel poes pas

Service
Nette manier van benadere

Assortiment
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Simhoffer 15-12-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangename personeelsleden, vriendelijk en hulpvaardig

Service
Snel, duidelijk, ruimen op na installatie, perfect.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor je keuken is aanwezig

Aanbeveling
Iedereen dient zo behandeld te worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Rotter 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles liep van een leien dakje

Service
Geleverd op tijd en volgens afspraak

Assortiment
geen 10 het kan altijd iets goedkoper

Aanbeveling
gewoon hartstikke goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska de Vries 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Na kort telefonisch contact was mijn bestelling geplaatst. Alles was in 1x correct en ik ontving direct een bevestiging van de order per mail.

Service
Ik had nog wat vragen over de vaatwasser die ik wilde bestellen. De medewerker aan de telefoon gaf duidelijke antwoorden waar ik iets mee kon (type, wensen etc.)

Assortiment
Ik kocht een actueel model vaatwasser die voor een scherpe prijs werd aangeboden door jullie.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe een uitstekende ervaring gehad en zou het anderen ook aanbevelen als zij op zoek zijn naar nieuwe apparatuur.

Extra toelichting
De samenwerking met de montageservice vond ik ook top. Ze kwamen op het afgesproken tijdstip langs en hebben de vaatwasser vakkundig gemonteerd. De monteur nam de tijd en deed nog een paar (niet gesproken) klusjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat een eenvoud, snel zoeken en vinden wat je zoekt.

Service
Retour, heb ik geen gebruik van gemaakt. Maar vandaag bestellen en morgen in huis... dat is TOP. Want één dag wachten kan goed ook al is het lastig zonder een oven/magnetron te overleven.

Assortiment
Er is voldoende keus, maar wanneer je gericht zoekt kijk je zelden naar andere zaken.

Aanbeveling
Alles volgens afspraak. Pinnen aan huis, leveren binnen 24 uur en oude apparatuur weer meegenomen. Top georganiseerd.

Extra toelichting
Soms is het handig wanneer er een foto wordt toegvoegd van de binnenzijde van bv ovens en magnetrons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascall 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, met zeer aantrekkelijke prijzen!

Service
Onze vaatwasser paste niet, kon probleemloos worden omgeruild.

Assortiment
Ruim assortiment, volop keuze dus.

Aanbeveling
Er wordt tijd voor je genomen om de juiste keukenaanschaf te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 14-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en winkel dichtbij

Service
Duidelijk en vriendelijk geholpen. Snelle levering tegen voordelige prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De zoekmachine van keukenloods heeft aan 1 woord genoeg, produkt snel gevonden

Service
Vlot en vriendelijk antwoord op de gestelde vragen

Assortiment
Tot nu toe bijna alles gevonden wat ik nodig had de afgelopen jaren

Aanbeveling
Als je de bovenstaande scores optelt bij het afhaalpunt om de hoek (opmeer) is deze winkel voor mij een ideale leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiny 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
contact is goed, verzending volgende dag op afgesproken tijd is super.
Chauffeur nam alleen niet de oude koelkast mee terug omdat bus nog vol stond met aflever producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 14-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website en overzichtelijk

Service
fijn personeel erg service gericht

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
positieve ervaring om bij jullie te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend Mansens 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je kunt alles aanklikken wat je van een product verwacht of wil. Het bestelproces ging gemakkelijk en je werd steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling

Service
Nadat ik het product ontvangen had, had ik een vraag over het installeren. Op de site kun je zien of er medewerkers online zijn, en die kun je dan meteen bellen.
De levering was conform de afspraak.

Assortiment
Wat ik zocht, heb ik snel kunnen vinden. De prijs was gunstig.

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals ik het in mijn gedachten had gepland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Have 14-12-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen. ( bij Doetinchem)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim , overzichtelijk was prettig binnen komen.

Service
medewerker was erg behulpzaam en prettig in zijn contact naar ons toe.

Assortiment
waar voor wij kwamen meer dan voldoende keus , kreeg de verleiding om veel meer te kopen.

Aanbeveling
winkel was ruim opgezet en erg overzichtelijk.

Extra toelichting
komen was nog eens terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besselaar 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk goede info

Service
je kunt altijd even bellen

Assortiment
bij keukenloods was het assortiment groter dan verwacht

Aanbeveling
goede prijs service snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joep 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Omschrijving is duidelijk. Je kunt meestal vinden wat je zoekt.

Service
Professioneel en behulpzaam te woord gestaan ook via de telefonische helpdesk.

Assortiment
Keuze uit verschillende modellen in verschillende prijscategorieën.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Handig om te vermelden dat er een verloopstuk van 150mm naar 120 mm. bij de afzuigkap wordt meegeleverd. Dit is niet duidelijk terug te vinden op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beumer 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke en duidelijke bestellingsite

Service
Goede communicatie via mail

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RS 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie

Service
Medewerkers servicedesk zeer vriendelijk, deskundig behulpzaam!

Assortiment
Keuze uit Veel merken in verschillende prijsklassen. Er is voor elk budget iets te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering! Duidelijke communicatie

Assortiment
Ik was eerlijk gezegd gewoon opzoek naar de Kitchenaid keukemachine en daar was de keuze erg ruim!

Aanbeveling
Goede service en alles netjes afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piekstra 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Grote keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Snelle aflevering, scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMBO 13-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Heeft veel producten overzichtelijk in de showroom en op de webshop

Service
(te) weinig actief personeel, 3 keer in de winkel geweest geen enkel persoon die mij aanspreekt.
Daarnaast vindt ik de binnen 14 dagen retour voorwaarden te kort

Assortiment
Heeft veel producten overzichtelijk in de showroom, prijs kwaliteit verhouding is goed

Aanbeveling
Webshop en winkel worden hoog gewaardeerd, Personeel niet actief genoeg, dit brengt de score omlaag.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joop 13-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kennis en deskundigheid te samen!

Service
Perfecte levering en afwikkeling

Assortiment
Wat hebben ze niet?????

Aanbeveling
Top zaak!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snelle service

Assortiment
Genoeg

Extra toelichting
Super blij met de keuken loods. Top geregeld allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nw 13-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Apparaten staan overzichtelijk opgesteld met duidelijke omschrijving

Service
Vlot, helder, betrouwbaar

Assortiment
Voor elke wens en portemonnaie is er een ruime keuze

Aanbeveling
Vriendelijke, niet opdringerige bediening die met je mee denkt.

Extra toelichting
Prettig concept

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjerk 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
uitstekend

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
mooie site

Extra toelichting
mooi zo door gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
snelle levering conform afspraak ondanks de drukke sinterklaastijd

Assortiment
Heb doelgericht naar één artikel gezocht, dus kan hier in feite niets over melden

Aanbeveling
Alles is prima verlopen en ik kan dus met een gerust hart een 10 geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie koog aan de zaan 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime keuze in apparatuur

Service
goede hulp bij het maken van de juiste keuze.
probleemoplossend.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede offerte gekregen met zeer scherpe prijzen op de door ons uitgezochte apparatuur.
installatie prima en zonder problemen verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moeke G 12-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar en je kunt er rustig rondkijken

Service
Keurig geholpen en vlot

Assortiment
Enorm veel keus in div. Merken

Aanbeveling
Gewoon in alles erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coenen 12-12-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruim opgezet en overzichtelijk

Service
je wordt vriendelijk en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende en wat niet aanwezig is kan worden besteld

Aanbeveling
alles goed voor elkaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kitchenaid geweldige prijs 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Idd makkelijk te bestellen.

Service
Ik had een vraag en goed antwoord gekregen.

Assortiment
Hadden alles en kon goed kiezen.

Aanbeveling
Geweldige snelle service!!!
Dag erna al in huis!!!!!
En de goedkoopste!!!

Extra toelichting
Ik heb de Kitchenaid zwart gekocht en de dag erna had ik hem al in huis! En dat 2 dg voor Sinterklaas! Een week had ik nog een vraag via email en werd meteen terug gemaild en geweldig geholpen. En de goedkoopste Kom graag nog eens terug op deze site:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruis 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf je pc een nieuwe wasmachine bestellen was voor mij nieuw en goed bevallen.

Service
Na overleg waren ze bereid om de wasmachine 's avonds nog af te leveren. Dit i.v.m. opname in een ziekenhuis.

Assortiment
wat betreft wit goed: ze leveren praktisch alles.

Aanbeveling
Ook bij mijn dochter hebben ze een vaatwasser geleverd.
Alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk zijn de producten gerangschikt, helaas zijn niet alle technische gegevens beschikbaar of zijn onduidelijk aangegeven.

Service
advisering ging niet zo goed en was niet duidelijk afgestemd op onze wensen. Nadat we een product hadden besteld die achteraf niet aangesloten kon worden wensten wij omruiling en andere advisering. Ook dit verliep niet soepel, ik heb dan maar zelf de fabrikant gebeld voor de benodigde informatie van het product aangezien dit lang op zich liet wachten bij keukenloods.

Assortiment
Vrij ruim assortiment en genoeg modellen en stijlen dus grote kans dat je smaak en stijl ertussen zit.

Aanbeveling
Service had beter gekund maar gezien de prijzen en ruime assortiment de voor mij onvoldoende service maar voor lief genomen.Toch een voldoende omdat de bereikbaarheid van de klantenservice goed is en geen wachttijden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
De site is traag. Zeker bij meerdere pagina's.

Service
Niet duidelijk wanneer er geleverd zou worden. Na een telefoontje werd de bestelling de volgende dag geleverd.

Assortiment
Ook de accessoires zijn ruim voldoende te bestellen.

Aanbeveling
Ruim assortiment met lage prijzen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

runderkamp 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pak je laptop en bestel,perfect

Service
Je krijgt een bevestiging binnen en ze bellen je zelfs op voor een bezorg afspraak,perfect.

Assortiment
Er is van alles te krijgen.

Aanbeveling
Hoeft geen nadere uitleg.

Extra toelichting
Denk dat ik wel duidelijk ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iepje 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op internet gevonden en hadden al goede ervaring

Service
Snel

Assortiment
Vele en goede artikelen

Extra toelichting
Goede prijs voor artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitchenmaid Artisan vulkanisch zwart 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker overzichtelijk, veel keuze en mooie eerlijke prijzen.

Service
Snelle service.

Assortiment
Hele ruim assortiment.

Aanbeveling
Mooi winkel met goede vriendelijke service. Ik ben hier een nieuwe klant en ik was blij verrast.

Extra toelichting
Ik denk als ik in de toekomst nog spullen zoek voor mijn keuken dat ik hier wel als eerste na toe ga.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Questor 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heldere website. Veel info, meestal voldoende specs zoals afmetingen , vermogens e.d.

Service
Voor telefonische vragen is de Keukenloods snel te bereiken. Korte of geen wachttijden opgemerkt.
Deskundig advies.

Aanbeveling
Waardering is natuurlijk gebaseerd op maar een persoonlijke ervaring, maar die was wel goed

Extra toelichting
De indruk van alles wat met de winkel te maken heeft is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Koos van Baalen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte telefonische afhandeling van mijn bestelling en artikelen goed te vinden op het WEB

Service
Ik heb zelden zo'n perfecte installatie meegemaakt (Installatieteam) met een heel klantgerichte medewerker en de juiste nazorg door De Keukenloods. Alles conform afspraak en levertijd

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zocht en de prijs was concurrerend in vgl met de andere websites

Aanbeveling
Geen enkel minpunt ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet Laan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het gaat eenvoudig via internet.

Service
Bestellingen zijn goed gegaan

Assortiment
Er is uit voldoende te kiezen

Aanbeveling
wij hebben er goede herinneringen aan

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robin 11-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonische bestelling gedaan. Dit ging soepel met goed advies en werd door Keukenloods netjes per mail bevestigd.

Service
Goede service, ik werd keurig voor de levering gebeld. Hierbij had ik keuze in alle dagen en werd me geen dag van levering opgelegd.

Assortiment
Veel keus, in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Prima service, goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans uit Zwolle 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zondagavond besteld en maandag middag al in huis! Top!

Service
Aardige en nette bezorger, keurig afgeleverd en de oude koelkast meegenomen.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar en gewoon goed.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strootman 11-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, ruimte in en om de winkel

Service
Klantvriendelijk goed advies en een belletje als het bestelde er is

Assortiment
Hebben veel en zoniet bestellen ze het voor je

Aanbeveling
Goede service voor een mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk, zoekfunctie werkt perfect en dan kan je ook nog d zoekresultatetn filteren op diversen criteria

Service
Website is goed up to dat mbt de aangegeven levertijden. Order status word prima bijgehouden.

Assortiment
Al 5 verschillende apparaten gekocht bij keukenloods dus het assortiment is voor mijn meer dan voldoende

Aanbeveling
Gewoon een prima webwinkel, duidelijk site, eventueel ophalen, zeer scherpe prijzen en soms word zelfs een (beter) alternatief aangeboden voor de zelfde prijs en snelle levertijden. Mijn volgende apparaat komt zeker weer bij keukenloods vandaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DT 11-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
besteld en na een paar dagen gratis bezorgt

Service
gewoon ok met goede info en updates over levering

Assortiment
meerdere vestigingen allemaal via online of telefonisch bestellen

Aanbeveling
ruim en netjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

L B 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wisten wat we ongeveer zochten en konden dat makkelijk vinden

Service
WE hebben meerdere keren gebeld met vragen waarop we vlot en duidelijk antwoord kregen. Over de levertijd zeker niets te klagen zo snel als ze er waren. We wonen niet op een handige locatie maar ze hebben het gevonden. en dat in het donker 's avonds. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heb telefonisch advies ingewonnen en moet zeggen dat Emiel van de klantenservice goed met mij meedacht over het aan te schaffen product. Ik had niet het gevoel zoals bij anderen dat hij graag wilde verkopen wat ik als zeer prettig ervaarde. Mede hierdoor mijn keuze voor Keukenloods.

Service
Eerste instantie ben ik bij een filiaal in Amsterdam ZO geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat degeen die mij hier had geholpen mij niet op de juiste manier heeft geholpen. Daarentegen bewijst het filiaal in Zaandam het tegenovergestelde. Tja!

Assortiment
De prijzen zijn geweldig. Nergens heb ik het product goedkoper kunnen vinden. En nee niks gereduceerde producten, gewoon nieuw in doos en met garantie.

Aanbeveling
Zaandam XL is handig omdat ernaast ook een winkel is waar alle producten te zien zijn. Daarbij werd ik bijzonder vriendelijk geholpen en kreeg ik zelfs een waardebon twv €25.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen vanaf de luie stoel en iin mijn geval, een hybride afzuigkap, 3 dagen later afgeleverd aan de voordeur. Top!

Service
Kleine lettertjes vermeldden een event. korting bij telefonisch bestellen. Ze doen wat ze beloven. Een leuke extra korting op een toch al mooie prijs.

Aanbeveling
Ik geef geen tienen. Niets is volmaakt

Extra toelichting
Zal hier zeker de ook mijn andere kookapparatuur aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews