Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17343 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2261 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is snel gevonden met goede informatie.

Service
Prima, de bestelde vaatwasser werd binnen 24 uur bezorgd. Per mail ontving ik informatie over het tijdsblok waar binnen bezorgd zou worden.

Assortiment
Heel veel merken, sorteermogelijkheden op diverse punten. Scherpe prijzen!

Aanbeveling
Snel kiezen, makkelijk betalen, snelle bezorging, goede informatie en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 04-11-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij zochten een kookplaat. Er lagen een heleboel "gewone" platen.
Maar wij zochten een speciale; op propaangas.
Die konden ze me ook laten zien in de winkel, zodat ik wist welke besteld zou worden. Zo gezegd zo gedaan en en 2 dagen later konden we de plaat al ophalen.

Service
Wij zochten ook een kookplaat voor thuis. We willen overstappen van een electrische plaat naar een gasplaat.
De meneer die ons geholpen heeft heeft het hele assortiment ondersteboven gezet om te kijken of er een geschikte plaat voor ons was qua maat.
Die service is ons goed bevallen.

Assortiment
Assortiment was groot, wij zijn voor de propaan gasplaat goed geslaagd.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid, voor ons doel goede keuze, goede service en snel binnen bij evt bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

R Hoogstraat 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar en verkoper is vriendelijk en kent het product. Zoekopdracht werkt goed, maar daarna geen mogelijkheid gezien voor sorteren op prijs.

Service
Zeer snel :), maar minimale hulp bij aflevering.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans W 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een ding was me niet helemaal duidelijk. Of de oude machine zou worden opgehaald.

Service
Netjes ruimschoots op tijd bezorgd tot in de keuken. En de oude machine zonder het daar verder over te hebben meegenomen.

Assortiment
Ik zocht alleen vaatwassers. Keukenloods had wat ik zocht. Over al het andere kan ik geen oordeel geven.

Aanbeveling
Alles verliep probleemloos en keurig conform wat werd vermeld op de website.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het is gemakkelijk om via de website te bestellen, alleen miste ik voorraad informatie op de site. Daardoor blijf ik steken op een 7.

Service
Ook hierbij geldt: doordat er niet goed wordt aangeduid wanneer de bestelling geleverd wordt (een specifieke datum ipv een weeknummer), hier ook een 7. De koerier was absoluut service gericht en vriendelijk. Voor hem geldt zeker een 8.

Extra toelichting
De gebrekkige voorraadinformatie is voor mij een reden om Keukenloods niet direct aan te raden aan derden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arnie 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Producten zijn makkelijk terug te vinden. Snelle levering.

Service
Doormiddel van e-mails word je goed op de hoogte gehouden van je aankoop. Levering vond, dit terwijl het niet opvoorraad was, ook daadwerkelijk in de beloofde week plaats.

Assortiment
Er is veel keus en de prijzen zijn ontzettend scherp.

Extra toelichting
Duidelijke website met veel producten die snel geleverd kunnen worden. Doormiddel van de e-mails word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoPi 04-11-2015 In de winkel gekocht
Waddixveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed overzicht en makkelijk vergelijk via de site

Service
Goede ondersteuning bij telefonische contact waarbij de afspraken worden nagekomen

Assortiment
Veel keuze en merken, waardoor een vergelijk goed is te maken.

Aanbeveling
Achter deze site zit werkelijk mensen die met je meedenken en juist adviseren.

Extra toelichting
Goede afspraken te maken over levering van de produchten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel overzichtelijk en goede achtergrond info

Service
duidelijke uitleg, mail van alle stappen

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
prima winkel welke ik zeker zal aanbevelen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige webwinkel; ruime keus, duidelijke navigatie door webwinkel

Service
Snelle en duidelijke afspraken over levertijd, leverdag en leverdatum

Assortiment
Ruime keus, duidelijk gesorteert

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harkema 03-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Google gezocht naar een specifiek product, waarbij de Keukenloods als eerste in beeld kwam. Direct duidelijke informatie, maar vooral ook alternatieven die daarbij in beeld gebracht werden. Als zeer prettig ervaren.

Service
In een andere winkel telefonisch contact gezocht met de keukenloods over een Combimagnetron die zij goedkoper aanboden. Netjes te woord gestaan en direct ingelicht over de voorraad. De combimagnetron was op voorraad en stond zelf al klaar toen we een half uurtje later arriveerde.

Assortiment
Zeer ruime keus. en vindt vooral de "top 10" prettig.
Dit maakt de keuze een stuk makkelijker.

Aanbeveling
In de winkel waar wij waren zijn we zeer netjes en vriendelijk ontvangen. Zelfs nog aangeboden om alsnog even andere producten te bekijken en te vergelijken, zodat we zeker met de juiste keuze naar huis gingen. Zeer geduldig, geen verkooppraatjes maar eerlijk en oprecht.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste ervaring met De Keukenloods, en heb dit als zeer prettig ervaren. In de toekomst hoef ik niet verder te zoeken en weet direct waar we naar toe moeten. Hebben al in de winkel al laten weten dat we meer plannen met de keuken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJN 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Ondanks ruime aanbod veel mogelijkheden om je zoekcriteria aan te passen. Bestelling plaatsen gaat intuitief.

Service
Ruime communicatie over bestelde producten, levertijd en afleverdatum/tijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prijs kwaliteit uitstekend. Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana Raterimg 03-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Parkeerplek voor de deur.Top

Service
Vriendelijk en snel geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap meijer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Snelle reactie op vragen en snelle levering.

Assortiment
Onwijs grote keuze met vele top merken.

Aanbeveling
Wij bevelen iedereen keukenvloer.nl aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en nog eens goed snel

Service
Uitermate vriendelijke en behulpzaam personeel.

Assortiment
GROOTS

Aanbeveling
ik kan niet anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hoegen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te bestellen via internet

Service
goede service en aflevering op het afgesproken tijdstip

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede winkel die levert volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarveelLelystad 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk zoeken, makkelijk bestellen, makkelijk en vlot contact, makkelijk betalen

Service
Uitermate goede service

Assortiment
Goed assortiment, uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Service telt voor mij het zwaarst en is dus ook zo direct te vertalen naar het cijfer wat ik aan KeukenLoods.nl geef!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Bos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke duidelijke website en medewerkers zijn ook zeer duidelijk en correct in de email

Service
Chauffeur was zeer attent en heeft alles netjes binnengebracht

Assortiment
Assortiment is geweldig en volop keus

Aanbeveling
Duidelijke website dus je producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marissa 03-11-2015 In de winkel gekocht
Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Goed geholpen door verkoper, erg behulpzaam en meedenkend.

Assortiment
Doordat het een kleine winkel is is niet alles op voorraad. Echt kon dit wel besteld worden.

Extra toelichting
Fijn dat de koelkast die nog besteld moest worden zo snel kon worden geleverd aan huis!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

harrie 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goed dingen te vinden op naam en product type

Service
levering goed en dudelijk

Assortiment
stiekem toch paar producten niet gevonden

Aanbeveling
verder fijne winkel al eerder dingen besteld

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

henkie 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
vergelijk en neem de goedkoopste

Service
jammer hij was niet op voorraad duurde iets langer

Assortiment
keuze was snel gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
HEt is gewoon super makkelijk dat je vanachter je laptop kunt uitzoeken, vergelijken en bestellen. Soms is het even zoeken ivm levertijden.

Service
Als iets niet duidelijk is bel je en krijg je direct goed antwoord.

Assortiment
Prima alleen wilde ik voor de extra garantie gaan dan is het echt zoeken naar iets wat je er dan nog bij wilt en wat dan ook nog leverbaar en 'nuttig is'

Aanbeveling
Gewoon hartstikke goed. Had even mijn bedenkingen want ik ben niet gewend zulke grote aankopen via internet te doen maar door de service had ik gewoon het gevoel dat ik in een 'echte' winkel kocht

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A de Bruin 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke site met ruime keuze

Service
Zelf op het allerlaatste moment vlak voor levering! Werd de prijs nog aangepast nadat ik melde dat de prijs bij de concurrent was gezakt.

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gebruik gemaakt van de webwinkel

Service
prima aflevering en optijd

Assortiment
genoeg uitzoek in alle prijsklassen

Aanbeveling
grote sortering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alfred 03-11-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je wordt goed en vooral duidelijk op weg geholpen, men tracht je niets duurder of extra's te verkopen. ... Maar bovenal, ze zijn vrijwel de goedkoopste **

Service
Netjes en correct geholpen.

Assortiment
Heel veel en anders is het tegen een zeer scherpe prijs te bestellen. Onze moeilijke maat koelkast, zat niet meer standaard in het pakket en moest afzonderlijk besteld worden, een wk later hadden we 'm. Anderen gaven gewoon niet thuis

Aanbeveling
Totaalplaatje dik op orde,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 03-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Vriendelijk geholpen maar bovenal een goed advies!

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede keurige winkel

Extra toelichting
Vakkundig advies en monteur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 03-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle service

Assortiment
Genoeg via de site

Aanbeveling
werk snel en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DY Beije 03-11-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eerst online gekeken naar een bepaalde combi magnetron inbouw. Daarna naar de winkel om meer info. Kon ook bellen, maar wilde gewoon even het apparaat zien en tegelijk kijken of het direct uit de winkel beschikbaar was.

Service
Zaterdag besteld, maandag geleverd. De oven bleek een productiefout te bevatten (een geluid bij het openen van de deur). Gelijk gebeld en gelijk 2 opties: of monteur langs voor reparatie of omruilen. Omdat het een duidelijke mechanische fout was gelijk voor ruiling gekozen. Snel weer een afspraak geregeld en diezelfde week 's avonds werd kosteloos een nieuwe in de doos afgeleverd en de oude retour genomen. Keurig!

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Heldere informatie gehad
Snelle levering
Goede service qua levering en probleem oplossen

Mocht nog een apparaat het begeven, dan ga ik eerst hier kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
ruim voldoende, werd goed meegedacht

Assortiment
m.b.t. combi magnetrons niet veel keuze wat betreft grote inhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Raymond 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ipv winkel in en uit, goed gedocumenteerd op de bank de keuze maken

Service
Keuze gemaakt en daarna werden we gebeld wanneer bezorgen uitkwam. Dat is klantgericht. Prima service dus.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik zou echt iedereen aanbevelen om op deze manier te kopen. Gebruiksgemak, veel keuze en uiteraard erg belangrijk: goede prijs

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en concurrerend met prijzen

Service
Na bestelling snelle en nette levering

Assortiment
Goede keuze en een groot assortiment, je kan in ieder geval een keus maken

Aanbeveling
Altijd goedkoop meeste in voorraad en dat is noodzakelijk wanneer je apparatuur defect raakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gemakkelijk te vinden met google

Service
telefonisch prima afspraken mee te maken

Aanbeveling
alles ging perfect en volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Simone van den Hil 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online duidelijk aanbod telefonische hulp erg prettig

Service
Goed duidelijk geholpen
Heldere afspraken
Duidelijke adviezen

Assortiment
Veel keuze betaalbaar

Aanbeveling
Al voor de tweede keer apparaten gekocht
De keuken destijds ook en nu een monteur geweest die naast de inbouw van de apparatuur ook de kastjes uit onze 9 jaar oude keuken weer in ere heeft hersteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ineke 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet, goed overzicht van de produkten

Service
Snel en keurig geleverd. Erg vriendelijke chauffeur.

Assortiment
precies wat ik zocht, ruime keuze.

Extra toelichting
Ook met telefonisch contact goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 03-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk eerst op internet bekijken en dan nogeens bij de keukenloods voor je een beslissing neemt

Service
Op tijd een mailtje en en keurig op de afgesproken dag en tijd bezorgd

Assortiment
Veel merken

Aanbeveling
Prettige verkopers en goed advies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Brandsen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met juiste filters.

Service
Beknopte mail over opvolging/verloop order.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Gewoon een tien omdat er geen aanmerkingen zijn.

Extra toelichting
Ook duidelijke en niet te ruime tijdsaanduiding voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VOF Cornelis 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Netjes volgens afspraak alles geleverd en op tijd

Service
Wat wordt afgesproken gebeurt ook.

Assortiment
Voldoende ruime keuze en prijs/kwaliteit goed in orde.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Makkelijk te vinden op internet,afspraak maken en betalen en leveren alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekmogelijkheden

Service
Komen afspraken na

Assortiment
Bijna alles voorradig

Aanbeveling
Tot nu toe prima ervaringen

Extra toelichting
Erg goedkoop ten opzichte van anderen, ook de kosten van montage vallen erg mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld, kort telefonisch advies ingewonnen, hierbij ook accuraat geholpen.

Aanbeveling
concurrerende prijzen, snelle service en eenvoudige wijze van afhalen van spullen mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub Janssen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wij waren geen gemakkelijke klanten, maar jullie hebben ons goed geholpen.

Service
Zie boven

Assortiment
We hebben niet zo zeer op het assortiment gelet, maar eerder op een actie-aanbieding.

Aanbeveling
we zijn achteraf heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolbert 03-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk qua afdelingen. Types staan niet gesorteerd.

Service
Er was te weinig personeel op zaterdag in de winkel, toch was de afhandeling aan de balie snel en vriendelijk.

Assortiment
Super!

Aanbeveling
Scherpe prijzen, groot assortiment en makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marleen 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met veel gemak kon ik mijn bestelling plaatsen, de producten worden goed en duidelijk voorgesteld met goede uitgebreide informatie over de producten.

Service
Ik had een verkeerd toestel besteld, heb toen meteen gebeld en ik werd heel vriendelijk geholpen en gerustgesteld, het retourneren was geen enkel probleem! Ging erg snel, mailtje gestuurd en 24 uur later kreeg ik het juiste toestel!

Assortiment
Ik moest complete nieuwe apparatuur voor mijn keuken bestellen, op de oven na kon ik alles kopen bij de keukenloods. De prijzen zijn erg concurrentieel, ik kreeg zelfs een duurdere vaatwasser voor de prijs van mijn bestelling omdat het toestel dat ik besteld had niet voorradig was.

Aanbeveling
Een volgende keer koop ik weer mijn toestellen bij de keukenloods, snel, goed, goede prijs, snelle levering tot in de keuken en ook vriendelijk personeel aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruud kleiss 03-11-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed geholpen in de winkel

Service
Goed de problemen met de mislukte bezorging opgelost

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Broer 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keukenloods heeft een overzichtelijke website met uitstekende zoek-, selecteer- en vergelijkfuncties. Vervolgens ging het bestellen van de door onze gekozen apparatuur eenvoudig.

Service
Ondanks de heldere website is persoonlijk contact soms toch even nodig en de medewerkers van Keukenloods zijn daarvoor prima bereikbaar en behulpzaam. Zowel via de chatmogelijkheid als telefonisch.

Assortiment
Het assortiment is zeer breed waardoor wij de apparatuur die aan onze persoonlijke wensen voldoet goed konden vinden. De prijzen zijn nergens scherper!

Aanbeveling
Keukenapparatuur schaf je niet wekelijks aan. Daarom hadden wij onze twijfels over het online aankopen daarvan. Keukenloods heeft onze twijfels weggenomen vanwege uitstekende leverings- en garantievoorwaarden. Daarbij komt dat de prijzen nergens anders zo scherp zijn. De website is zeer gebruiksvriendelijk en de medewerkers zijn telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Daarom beoordelen wij Keukenloods goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bekker 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het algemene gemak van een webwinkel.

Service
Niets aan te merken op de service, de bezorgtijd is alleen minder snel dan bij sommige andere leveranciers. Daar staat echter een langere garantie tegenover.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Codi 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, producten zijn eenvoudig te vinden. Bestellen is duidelijk en simpel.

Service
Zeer goed telefonisch te bereiken en daar op alle vragen een snel en duidelijk antwoord. De bezorging is correct en snel.

Assortiment
De meeste merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Als ik iets op inbouw gebied nodig heb zal ik zeker eerst bij De Keukenloods kijken en dit ook aan andere aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yv 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Moeilijk juiste apparaat te kiezen, eigenlijk te veel keus als je er niet mee bekend bent 😀

Service
Super service

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Kom zeker terug voor een vlgd bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batjn 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke webshop

Service
Savonds besteld, volgende dag netjes optijd geleverd.

Assortiment
Keuze genoeg, in elke prijsklasse genoeg keus

Aanbeveling
Goeie service, snelle levering, netjes optijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk producten geselecteerd via website, daarna per e-mail het e.e.a. geverifieerd en aangepast. Hele snelle reactie per mail!

Service
Per e-mail en telefonisch contact inzake de bestellen is dik in orde!
Meedenken met de klant en samen tot een uitstekende deal gekomen!
Levering netjes op tijd op afsproken datum en tijdstip van de klant.
Alles netjes in orde!

Assortiment
Ruim aanbod! Gehele keuken en witgoed apparatuur besteld!

Aanbeveling
Zoals al eerder aangegeven, snel en duidelijk contact, meedenkend met de klant en snelle en correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 03-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk uitgestald

Service
Ze luisteren naar je ideeën en geven daarna goed advies

Assortiment
Er is voor ieder iets wils

Aanbeveling
Goede service En bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online bestellen en betalen

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews