Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Gewoon goed !!!
Snel en goed op de hoogte gehouden tussen aankoop en levering.
Wij hebben al meer huishoudelijke apparaten bij de keukenloods gekocht.
de prijs is altijd wat lager, snel bezorgtvvolgens afspraak,nnooit geen pro-
blemen gehad.
Alles perfect verlopen. Bestelling via webshop, leveringsproblemen (Covid) werden goed opgevangen en andere oplossing aangereikt. Tijdens afhaling toestellen hulp bij het laden gekregen.
Snelle levering prijsvoordelig keurig op tijd geleverd met berichtgeving vooraf
Makkelijke site. Snelle levering en een goede service. En goedkoper dan elders.
Wij kochten een Bosch afzuigkap.
Keukenloods heeft een zeer ruime keuze aan keuken apparatuur tegen aantrekkelijke prijzen.
Bij het opstellen van de offerte denken ze mee. Bij vragen aan de klanten service worden deze passend beantwoord.
Goede en snelle levering en service. Goede producten ook. Uitstekend geholpen
Duidelijke communicatie, op tijd geleverd en goed geïnstalleerd. Vriendelijke monteurs.
vriendelijk geholpen in de winkel, perfecte levering en retour oude koelkast
De meest duidelijke informatie over het aan te schaffen product, alsmede de snelle levertijd die ook is waargemaakt. Dank
Groot sortiment ,vriendelijk personeel met productkennis en snelle levering.
Snelle bezorging na bestellen. Zijn ook tevreden over de aanlevering bij ons. Ik heb wel een vraag. De koelkast is 3mm te breed voor de inbouwkast. Bestaan er ook plattere scharnieren. Want ze sluit niet echt goed daardoor.
Top service. 1 puntje van kritiek. Dat overstappen van koken op gas naar elektrisch zoveel duurder zou worden, hadden we graag eerder geweten. Bij netwerk verandering kwamen we standaard € 57,00 per maand hoger uit. Toch een € 700,00 per jaar. Dit hoort bij de voorlichting, zulke info. Verder alleen maar tevreden.
Keuken gekocht bij lokaal filiaal. De beste prijs voor apparaten en uiteindelijk ook voor de keuken. Er is wel veel mis gegaan met de plaatsing maar eerlijk is eerlijk uiteindelijk alles naar tevredenheid opgelost.
Wat een fijne vaatwasser heb ik gekocht zo stil en als het programma klaar is gaat de deur vanzelf open en de lichtjes zijn ook gelijk uit
Snel besloten, goed geholpen. Vakkundig geplaatst. Mocht ik weer wat nodig hebben zal ik eerst hier eens kijken.
Goede, ruime keuze en accurate levering. Ook de informatie omtrent het tijdstip van levering is helder.
Bij telefonisch contact ben ik vriendelijk te woord gestaan. Het type vaatwasser dat ik had gekozen was niet meer leverbaar en stond nog wel op de site. De vernieuwde variant kreeg ik daardoor voor dezelfde prijs! Super
Goede service in het verleden en nu weer. In de winkel goed geholpen en de eigen installatie service is erg fijn.
Perfect. Supersnelle levering. Bezorger hielp mee de grote doos naar binnen te brengen.
Gewoon een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf
een duidelijke en gebruik vriendelijke site en een zekere behandeling met duidelijke uitleg en afspraak en levering
Snelle levering en nette service door monteurs. Goed op de hoogte gehouden van status bestelling.
Goede site, goed advies en flexibel toen er een en ander na levering gewijzigd werd. Prima service en goede prijzen.
Netjes geholpen personeel met verstand van zaken. Had een aantal vragen en die werden duidelijk beantwoord.
Personeel nam ook gewoon de tijd voor me om diversen verschillende apparaten uitleg over te geven, wat de verschillen waren.
Daarna gelijk besteld nadat ik keuze had gemaakt en toen de bestelling binnen was hebben ze me geholpen het in de auto te zetten. Werd door internet op de hoogte gehouden waarneer me bestelling zou binnen komen.
Dus ja al met al was ik zeer tevereden over hoe alles is gegaan.
Goeie service, zeer vriendelijke monteur. Doe heel goed werk heeft geleverd. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.