Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21192 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3199 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 16-01-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over onze aankoop bij Keukenloods, goede voorlichting bij ons bezoek aan de winkel in Nederweert.
De aflevering was volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olivier 16-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redenen waarom ik koos voor een aankoop bij keukenloods:
- De beschrijving van het product was duidelijk
- productkennis van medewerker was goed
- site en medewerkers kwamen betrouwbaar over
- medewerker kon goed aangeven wanneer product geleverd zou worden.
- medewerker nam tijdens eerste contact meteen contact op met leverancier voor levertijd
Prijs was niet de laagste maar bovenstaande heeft doorslag gegeven.
Prettig was:
- medewerker checkte details na plaatsen van bestelling
- aankoop werd opbeloofde dag en tijdstip geleverd

Minpunten

  • Dit formulier is niet geschikt voor smartphones
  • Mag maar 50 karakters gebruiken in dit veld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Duijn 16-01-2017

vaatwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel tevreden met deze shop.Dit is de tweede keer dat wij iets gekocht hebben.De eerste keer was een inbouw koelkast en nu een inbouw vaatwasser. De uitleg was van alle 2 heel goed voor het inbouwen. We zijn heel tevreden en onze portemonnee ook.Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker daar naar toe.We zullen zeker andere mensen deze shop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2017 Via de website gekocht

Bestelling Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces loopt soepel, Keukenloods is het goedkoopst en 14 uur later wordt er gebeld en staat de vaatwasser voor de deur...ook wordt de oude meegenomen, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CHS Vastgoed 16-01-2017 Via de website gekocht

CHS Vastgoed

Algemene score

9,0
Prima behandeld de order, na bestelling werd ik gebeld dat er een ander type machine wordt geleverd, maar bij plaatsing bleek deze niet te passen, Daarna de goede geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend afgehandeld deze order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmely 16-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De apparatuur die ik online besteld had werd de volgende werkdag geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur die voorzichtig met de spullen is omgegaan. Helaas was de koelkast toch niet je juiste maat maar deze werd gewoon weer thuis opgehaald. In de vestiging in Roosendaal heb ik een aanrechtblad besteld en ook hierbij werd ik zeer vriendelijk en kundig geholpen, terwijl de verkoper eigenlijk lunchpauze had.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Prettige klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael s. 16-01-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wachttijd duurde omdat hij niet leverbaar bij de fabriek was iets langer.
Voor een mooie prijs, (bij de concurrent duurder en er ging hier ook nog een korting erbij af) een heel mooi gasfornuis.
Netjes opgebeld voor de levering, en zelf een tijd kunnen kiezen.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoogervorst 16-01-2017 Via de website gekocht

prima service goede spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service goede afhandeling snel geleverd
goede webside zeker aan te bevelen bij anderen als ze iets nodig mochten hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Hemmink 16-01-2017 Via de website gekocht

Top&vlot

Algemene score

8,0
Na wat speuren op het internet bij keukenloods uitgekomen. Na telefonisch contact goed advies gekregen. O.a. Welke afzuigkap precies kon passen in de bestaande keukenkastjes.
Prima en snelle levering.

Pluspunten

  • Goede telefonische service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki Wijkniet 16-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser besteld bij keukenloods. We konden zelf een leverdatum kiezen, dat is fijn! Verder is er duidelijke communicatie per mail over hoe laat ze komen (en nog een herinnering per sms). Andere pluspunten waren dat de oude vaatwasser weer werd meegenomen en dat ik met de pin kon betalen bij aflevering. Zeer tevreden over keukenloods.nl

Pluspunten

  • Betalen met pin bij aflevering
  • Bezorgdatum zelf kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Runar 16-01-2017 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast, goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via prijs vergelijken uitgekomen bij keukenloods. Daar nog advies via telefoon gevraagd omdat ik op zoek was naar een afwijkende breedte van 70cm. Omdat er geen zoekfunctie op breedte is heb ik even gebeld of er nog alternatieven waren.
Gelijk telefonisch besteld en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teun S 15-01-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Plaatsing nieuwe afzuigkap keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en secuur geïnstalleerd door het installatieream van klantvriendelijke mensen van Keukenloods! Afspraak maken ging eenvoudig en levering was op de juiste tijdstip van de afspraak.

Pluspunten

  • Netjes gewerkt
  • Prima apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Konings 15-01-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe vaatwasser besteld en werden keurig nagebeld om te controleren of de nieuwe vaatwasser in onze bestaande keuken past ! Prima geregeld !

Pluspunten

  • Er word meegedacht !
  • Keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 14-01-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap Whirlpool schouwkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en levering zoals het beschreven staat.
'S avonds besteld en 2 werkdagen later ontvangen zoals beschreven.
Wordt keurig geleverd op tijdstip welke je vooraf via de mail ontvangt

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Werkt naar behoren

Minpunten

  • Rammelt op hoogste stand
  • Handleiding niet echt duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris boogers 14-01-2017 Via de website gekocht

Prima service, goede prijs!

Algemene score

9,0
Zondag avond om 20 u gebeld om levering te cancelen( omwille van te grote oven besteld) die maandag ingepland stond . Woensdag hadden we onze juiste combi oven al. Prima service en zeer goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 14-01-2017 Via de website gekocht

Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie oven aangeschaft werkt goed, goede levering Bij nieuwe aanschaf gaan we zeker op de site van keukenloods kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gj bruyn 14-01-2017 In de winkel gekocht
zaandam

fijne winkel met goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen in de winkel om te kijken naar een type oven. Na een fijn gesprek met een adviseur heeft hij ons geadviseerd om naar een heel ander type oven te kijken.
Thuis gekomen zijn we nog steeds zeer tevreden met de oven

Pluspunten

  • advies
  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.v.Benthem 13-01-2017 Via de website gekocht

J.van Benthem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is prima verzorgd; er is volop keuze voor de diverse artikelen en de prijzen liggen gunstig t.o.v. andere bedrijven. Met bestellen van een artikel gaat makkelijk en indien er iets niet goed is wordt er direct actie ondernomen. Top.

Pluspunten

  • Komen belofte na

Minpunten

  • Transport bode slotdig
  • Slordig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 12-01-2017 Via de website gekocht

Keukenloods.nl Duidelijke site, scherpe prijzen.

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en plaatsing van onze nieuwe Bosch inbouw koelvries combi. Keukenloods heeft een duidelijke website en scherpe prijzen. Het was gemakkelijk om contact te maken. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces. Levering en plaatsing is snel gegaan.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn 12-01-2017 Via de website gekocht

Bosch SMV40C2EU

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag 29 december om 23:30 een vaatwasser besteld bij Keukenloods.
Volgende dag om 16:00 kwamen ze de vaatwasser brengen en ook nog eens boven neer gezet!!

Product is helemaal wat ik ervan verwacht had.

Top service!!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Productbeschrijving goed.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.F. van Nuland 12-01-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk scherp geprijsd en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bijzonder meedenkend en super scherp! Had offerte verkregen van diverse leveranciers, maar echt: Keukenloods spant echt de kroon. Netjes geleverd aan huis. Voordeel: apparatuur is sneller in huis dan je keuken....

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid
  • Aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-01-2017 Via de website gekocht

Miele inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods is snel en vakkundig en had de kookplaat veel goedkoper staan dan andere websites. Ik zou ze de volgende keer zeker weer gebruiken.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • Goede service
  • voordelig

Minpunten

  • Geen instructie welk merk pannen niet te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Alkmaar 12-01-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe koelkast nodig die paste in onze bestaande keuken. Na advies hebben we een koelkast uitgekozen en deze werd snel en zonder problemen afgeleverd. De koelkast hebben we zelf ingebouwd en deze paste precies. Al met al een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 12-01-2017 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Na bestelling van de Bosch vaatwasser online
kwam deze na 2 dagen . Ik heb een goed gevoel over de Bosch vaatwasser inbouw
SMV40C20EU.Hij droogt zelfs op het korte programma heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boelen 12-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, goede beschrijving van het product, zeer snelle regeling en natuurlijk de lage prijs.
Wij hebben onlangs (tussen kerst en oud jaars dag) een nieuw Smeg fornuis aangeschaft via de website, deze werd de volgende dag geleverd. Hij is nu een week ingebruik en voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjon 12-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens inductie kookplaat besteld via Keukenloods.nl tijdens de kerstperiode. Het bestelde artikel bleek achteraf niet meer leverbaar, Keukenloods heeft vanuit zichzelf een nieuwere en duurdere versie van Siemens geleverd zonder meerprijs. Kookplaat ook laten inbouwen door het eigeninbouwteam. Zowel levering als inbouw prima op tijd volgens afspraak. Gewoon uitstekende service.

Pluspunten

  • service
  • eigen inbouwteam
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 12-01-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recent een grote Amerikaanse koelkast gekocht bij Keukenloods. Was wat gedoe met de vervoerder die het apparaat kwam brengen over datum en tijdstip. Keukenloods medewerkers reageerden direct en zorgden voor aflevering op gewesnte datum.

Pluspunten

  • snelle reactietijd
  • meedenken om probleem op te lossen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia 12-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goed geholpen met het zoeken naar een kookplaat met afwijkende inbouwmaten.jammer genoeg geen `live `model kunnen zien in de winkel,maar wel op de webshop.

Pluspunten

  • vriendelijk personeel
  • nemen de tijd om mee te denken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carien 12-01-2017 Via de website gekocht

Koop geannuleerd

Algemene score

5,0
Ik kocht via de website een vaatwasser van Siemens (SM69M002NL), maar nadat ik de aankoopbevestiging in mijn mail kreeg, bleek het model net iets anders te zijn (SM69M001NL). Dus ik bel hierover op en kreeg een vriendelijke maar snel pratende medewerker die me uitlegde dat het model dat ik kreeg net iets uitgebreider en zelfs wat duurder was. Maar toen ik de modellen vergeleek op hun site bleek van het model geen prijsopgave te zijn. De uitleg was dat het een winkelmodel van Siemens betrof en ze daarom de prijs van Siemens niet mochten vermelden, anders zouden ze problemen krijgen.
Uiteindelijk heb ik de modellen bij Siemens zelf vergeleken en bleek het model dat ik zou krijgen (maar niet had besteld) €130,00 goedkoper was. Het had een aantal andere functies en ook een kunststof binnenbehuizing. Het model dat ik zelf wilde had een RVS binnenbehuizing.
Al met al heb ik zonder problemen mijn bestelling kunnen annuleren en enkele dagen had ik ook weer mijn geld terug op mijn rekening.
Maar toch, na een aantal reviews gelezen te hebben op diverse sites, waaruit blijkt dat ze dit vaker doen, is dit voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen bij hun.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-01-2017

Beste Carien,

Wat vervelend om te lezen dat het niet naar wens is verlopen. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik misschien nog iets voor je kan betekenen. Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Menno 11-01-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Goed advies, mooie keuken, scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Michel gaf ons goed advies, dacht goed mee. Na de plaatsing moesten er nog wat kleine zaken opgelost worden. Duurde iets te lang, ook door de feestdagen, maar het werd allemaal prima opgelost, dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goed advies
  • Veel keuze
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • iets beter communiceren over kleine puntjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Josè van Eeert 11-01-2017 Via de website gekocht

vertrouwd winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer vertrouwelijk is een groot pluspunt en netjes
te woord gestaan met duidelijke afspraak heel corect dank u wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 09-01-2017 Via de website gekocht

inductie kooplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling van gewenste kookplaat bleek op orderbevestiging automatisch omgezet naar ander type. Eén belletje was genoeg om alsnog het gewenste model geleverd te krijgen. Wel even opletten dus.

Pluspunten

  • éen belletje en gewenste model alsnog geleverd
  • prijs

Minpunten

  • bestelling autoimatisch omgezet naar ander type

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

PvH

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een duidelijke informatie en een scherpe prijs werd een deal gesloten, die vergelijk met andere webshops kan doorstaan. Levering keurig en op tijd. Betaling per pin bij levering. Alles prima.

Pluspunten

  • volledig programma
  • showroom
  • scherpe prijs
  • levering op maat
  • betaling bij levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoekstra 09-01-2017 Via de website gekocht

Goed, Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs alle apparatuur voor onze nieuwe keuken besteld bij Keukenloods. De bestelling was erg prettig, eerst via website en daarna aan de telefoon. Wat me opviel was dat ze graag willen verkopen en daar ook veel voor doen maar, in tegenstelling tot sommige reguliere keukenzaken, je tijd geven om er rustig over na te denken.

De communicatie is helder en snel. Ook geen 'gedoe' bij levering. 1 artikel was niet meer leverbaar maar werd vervangen door een duurder exemplaar voor dezelfde prijs. Top!

Rustig zelf uitzoeken, geen hijgerige verkoper achter je of zo. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Lage en duidelijke prijzen
  • Bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 09-01-2017 Via de website gekocht

Keukenapparatuur

Algemene score

9,0
Snelle service en goede levering. Na telefonisch contact binnen een paar uur een offerte ontvangen. Na akkoord werd er goed meegedacht over het levermoment en werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Bij levering werd alle apparatuur netjes binnen gezet.

Pluspunten

  • Snel service
  • Goede prijs
  • Goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petar Angelov 09-01-2017 Via de website gekocht

Sharp price and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The price for the product was the lowest on the market, with the fastest delivery time. Communication was also efficient via both email and SMS. The only downside was that the delivery guy refused to bring the oven further than the front door.

Pluspunten

  • Price
  • Delivery time

Minpunten

  • Delivery service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods Roosendaal. 09-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed overzichtelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpenen zeer vriendelijk.
We zijn te vrede en hoe ze de klanten benaderen.
Ze hebben er veel tijd in gestoken om te verkopen.

Pluspunten

  • We zijn er meer bij je geweest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anita 08-01-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch contact zeer prettig, denken echt mee met de klant en zoeken naar passende oplossingen als je er zelf niet uitkomt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans H 08-01-2017 Via de website gekocht

Hans H

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoekend naar het product kwam ik op Keukenloods.nl en vond dat de site Makkelijk toegankelijk was, en dat er eerlijke prijzen worden gehanteerd.

Pluspunten

  • snelle levering
  • meteen bericht dat niet alles op voorraad was
  • Bij navraag vriendelijk geholpen
  • Behulpzaam

Minpunten

  • bestelling niet compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 08-01-2017 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Het juiste product voor een goede prijs. Aflevering viel verder niets op aan te merken, bezorger belde op toen hij voor de deur van de flat stond om te controleren of hij op de goede plek stond, alles prima afgehandeld.

Pluspunten

  • Nette bezorgers
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry 08-01-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie op offerteaanvraag en emaiberichten. Onze vaatwasser Bosch sbv93m60 werd nergens anders goedkoper aangeboden. Gekocht met installatie door monteur die het aardig en erg netjes deed.

Pluspunten

  • Snelle reacties
  • Erg goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 08-01-2017 In de winkel gekocht
Weert

Goede voorlichting

Algemene score

9,0
Goede verhouding produkt en prijs en een ruime keuze aan produkten, levering snel en volgens afspraak. Een goede overzicht aan modellen keukens en apparatuur

Pluspunten

  • Voorlichting
  • Produkt- prijs goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly Badra-Poel 08-01-2017 In de winkel gekocht
Hoorn (Zwaag)

ske

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste mensen, onlangs weer een nieuwe koelkast gekocht voor de inbouwkeuken. De vorige begaf het na 11 jaar trouwe dienst (Whirlpool ca. € 600,= ). Natúúrlijk weer geslaagd bij Keukenloods. Uiteraard oriënteren wij ons op het Internet en in div. winkels, maar komen altijd weer uit op keukenloods. Waarom? Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en prima service. De inbouwapparaten worden altijd snel geleverd en ingebouwd (ca. 1 week). Ook het leveren in inbouwen biedt uitstekende service en is heel voordelig! Wij hopen dat keukendoos nog lang mag bestaan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico van Wijk 08-01-2017 Via de website gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een duidelijke webwinkel, met een goed advies en een correcte afhandeling. De koelkast werd keurig in de keuken neer gezet en de oude mee terug genomen.

Pluspunten

  • Levering
  • Zeer netten afhandeling

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 08-01-2017 Via de website gekocht

keurig snel correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor het eerst inbouwapparatuur voor keuken besteld. Telefonisch keurig en snel te woord gestaan. Goede informatie en hulp gekregen bij bestellen. Snel geleverd. Kon een monteur er bij vragen. Heel correct en netjes afgeleverd. Ik ben zeer tevreden. !

Pluspunten

  • correct
  • snel
  • juiste informatie
  • prijs/kwaliteit
  • monteur mogelijk ! vind ik heel belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom. Broers 07-01-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Snelle levering top prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet op voorraad, snel geleverd sneller dan afgesproken op internet gevonden filiaal in Zwaag prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dries 07-01-2017 Via de website gekocht

tevreden

Algemene score

8,0
deze shop met z'n online aanbod is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik als je vragen hebt wordt je alsook snel van antwoord bediend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

yvon 07-01-2017 Via de website gekocht

Mw Winter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier al een paar keer wat gekocht en ben altijd goed behandeld en kreeg waar voor mijn geld! Service is echt prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.Noyen 07-01-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Wat je ver van huis koopt is: prima service en prijs

Algemene score

9,0
Zaak gevonden door op internet te zoeken. Kwamen er toevallig bij uit. Het prettige telefonisch contact gaf de doorslag om in de auto te stappen en de keukenapparaten te bestellen. Geen spijt gehad van onze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine te Loo 07-01-2017 In de winkel gekocht
Terborg

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze shop gekozen omdat bij ons in de buurt een winkel zit zodat we na het op de site bekeken te hebben , de apparatuur ook in het echt te kunnen zien. Tevens extra uitleg.
Was niet op voorraad maar werd de volgende dag al geleverd. Goede uitleg snelle levering. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews