Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2247 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

johan 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
alles is te vragen er word
mee gedacht

Assortiment
goed

Aanbeveling
goede service goed behandeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nanda 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site lees je gemakkelijk welke producten voldoen aan je wensen en welke het beste bij je past. De keuze kan zo verstandig, kritisch en onderbouwd plaatsvinden en teleurstelling wordt voorkomen.

Service
Via de mail en per sms word je als koper nauwgezet op de hoogte gehouden van de bestelling, de voorwaarden en de aflevering van het product. Onze aankoop werd in samenspraak met ons zeer snel afgeleverd op een voor ons passend moment.

Assortiment
Er is ruim voldoende aanbod om een goede keuze uit te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik heb verschillende mensen, die hun enthousiasme voor onze nieuwe aankoop (fornuis) al gewezen op het gemak en de service van bestellen via keukenloods.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de wijze waarop we bij het bestellen en afleveren op de hoogte zijn gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lienn 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De artikelen staan duidelijk vermeld met bijbehorende specificaties.

Service
Wij hadden op dinsdag een vaatwasser besteld met een levertijd van 1-2 dagen, mits op voorraad bij de leverancier. Een week later maar eens gebeld dat we nog niets vernomen hadden en hoe dit zat. We zouden worden teruggebeld, maar dit is niet gebeurd. Vervolgens nogmaals gebeld en de desbetreffende persoon zou de volgende ochtend de situatie uitzoeken en terugbellen. Opnieuw niet teruggebeld. Maar weer zelf gebeld.. uiteindelijk is met veel moeite de vaatwasser aan het einde van die week geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
De service kan beter, tot twee keer toe zeggen dat je een klant terugbelt en vervolgens niets laat horen vind ik niet klantvriendelijk. En dan heb ik het nog niet over de levertijd gehad die in plaats van 1-2 dagen ruim anderhalve week werd nadat ik zelf aan de bel getrokken had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, goede zoekmogelijkheden

Service
Snelle terugkoppeling over bezorgtijden

Assortiment
Alles wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede prijzen voor apparatuur, waar je elders over moet onderhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken via de site. Gewenste artikelnr. makkelijk te vinden.

Service
Goede berichtgeving mbt de levering.

Assortiment
Voldoende keuze in merken

Aanbeveling
Tevreden over de gehele bestelling en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Breuk 21-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker in de buurt en snel geholpen

Service
Vaatwasser had iets en moest zelf met SMEG bellen

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prima winkel met scherpe prijzen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag (Hoorn)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De show opstellingen geven een goed beeld van het assortiment waardoor je makkelijk een keuze kan maken.

Service
Advies en uitleg van de apparatuur is duidelijk en de verkoper is behulpzaam en vriendelijk.

Assortiment
De meeste modellen die wij vooraf op internet gezien hebben waren aanwezig.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit van deze winkel is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is helder en eenvoudig te doorzoeken

Service
goede telefonische ondersteuning en verstand van zaken

Assortiment
prima; heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
wat will een mens nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woody 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk en duidelijk

Service
Zeer goed, vriendelijk personeel en levering conform afspraak

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek Niessen 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had ergens iets goedkoper gezien en kon makkelijk onderhandelen alles heel schappelijk en te gemoed komend

Service
wordt goed op de hoogte gehouden! en goed bereikbaar.

Extra toelichting
de site is makkelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke webwinkel

Service
Tijdens de bestelling al aangegeven welke dag ik graag geleverd wilde hebben, dit is meteen verwerkt en kon gelukkig ook.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen, in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Goede en snelle mailcommunicatie. Er wordt ook geleverd wat je bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is erg overzichtelijk, de producten zijn makkelijk te vinden. Waarbij de uitleg over de producten duidelijk is.

Service
De service is uitstekend, de klantenservice is goed te bereiken en geeft deskundig advies. Ze denken mee in alternatieven of helpen je zoeken naar het juiste product.

Assortiment
Assortiment is goed! Veel keuze in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ml 21-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel prettig

Service
medewerker zeer behulpzaam, doet veel moeite ondanks bijna sluiting tijd

Assortiment
je kunt bijna alles kopen

Aanbeveling
goede assortiment, prettige medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klein 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelprocedure is heel makkelijk en duidelijk in informatie over levering en product.

Service
Ze komen hun woord na. Ze bellen en mailen netjes. En staan je goed te woord

Assortiment
opde site voldoende keuze in merken en type. Als het porduct er niet is wat je hebt besteld , krijg je een vervangend beter/nieuw type zonder bijbetaling.

Aanbeveling
De webshop winkel is gewoon super goed. We hebben hier ook gekocht omdat een kennis ook zeer goede ervaring heeft met keukenloods.nl

Extra toelichting
De plaatsing van het apparatuur is ook netjes gebeurt. Nette man die zich voorsteld en die voorstelde om alle oude spullen weer kosteloos mee temen. Hoef je het zelf ook niet aftevoeren. TIP!! Er zit maar 1 rooster in voor om de pizza te bakken. Deze kun je makkellijk via BCC op site of winkel bij bestellen. Zijn zeer makkelijk want ze zijn uitschuifbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keuze in de specifieke kleur die we wilde. En daarbij gewoon 2 klikjes en achteraf contant betalen was zeer plezierig

Service
We moesten kijken of alles in orde was terwijl we midden jn verbouwing zaten en ik oersoonlijk dat liever 2 weken later had gedaan

Assortiment
Veel antraciet kleuren

Aanbeveling
Prima shop

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Corine 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten worden duidelijk omschreven en kunnen zelfs met elkaar vergeleken worden.

Service
Verkoper wist goed uit te leggen welk model het beste geschikt was voor onze wensen en ruimte in de keuken.

Assortiment
Alle gangbare en kwalitatief hoogstaande merken zijn te verkrijgen, maar ook voor de kleinere beurs nog genoeg aan keuze.

Aanbeveling
Fijne website, voldoende keuze en razendsnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen

Service
Vijf goed geïnformeerd over de bestelling en levering

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Goede ervaring ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en getailleerde website

Service
men deed er alles aan om informatie in te winnen over de leveringstijd.

Assortiment
je keuze er gewoon bij zitten

Aanbeveling
gewoon niets over te klagen, goed = goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th van Eert 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk via internet

Service
mooi op de afgesproken tijd netjes afgeleverd

Assortiment
pressies wat ik wilde hebben

Aanbeveling
zeer tevreden netjes te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 20-10-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede service en niet moelijk doen en goed advies

Service
prima in orde

Assortiment
oudere model magnetrons zijn er bijna niet te vinden wegens inbouwmaten

Aanbeveling
voor de rest is de winkel in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H Boonstra 20-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling in de winkel Veendam en tevens in een later stadium ook nog iets telefonisch besteld, in beide gevallen uitstekend geholpen.

Service
Zie gemak

Assortiment
Grote keuze uit magnetron en hete luchtovens voor de inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicklet 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Handig bestellen en bezorg afspraak te maken

Service
Besteld en door privé omstandigheden moest de bezorgdag verplaatst worden. Maar ik kreeg een nummer waar ikzelf mijn bestelling moest verplaatsen. Maar de bezorgddienst was zeer flexibel. Top

Assortiment
Veel keus in alle prijsklassen!

Aanbeveling
Snelle en goed service. Goed prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

peter middel 20-10-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eerste indruk is vaak de beste .. warm en vertrouwd

Service
je word netjes aangesproken zodat je je op je gemak voeld

Assortiment
de keuze vond ik wel reuze ..

Aanbeveling
ik geef een 8 want dat is wel erg veel ..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den brink 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis

Service
Goede levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede levering, prijs en keuze

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel Machielse 20-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker overzichtelijk, verscheidene keukenopstellingen en veel apparatuur te bezichtigen.

Service
Meerdere malen langs geweest om apparatuur te bekijken en altijd goed geholpen.

Aanbeveling
Kundig personeel wat de tijd voor je neemt

Extra toelichting
Wij bevelen keukenloods zeker aan bij vrienden en zullen bij volgende aankopen ook zeker weer aankloppen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is gewoon duidelijk en eenvoudig te volgen

Service
Levering klopt. Goede meldingen vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel overzicht van alles wat ik zocht!

Service
Ik vond het artikel elders goedkoper maar Keukenloods bood hetzelfde artikel zelfs voor een lagere prijs!

Assortiment
Ik kon kiezen uit meerdere modellen met zeer duidelijke omschrijving waardoor je zeer overwogen een keuze kan maken

Aanbeveling
We kregen het artikel voor een lagere prijs dan elders en het werd zeer vlot en keurig verpakt afgeleverd

Extra toelichting
De service was zeer vlot en erg klantvriendelijk. Ook via de mail was de correspondentie erg snel en duidelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gangi 20-10-2015 In de winkel gekocht
ganderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
We werden netjes behandeld en diegene di ons hielp wist precies waar over praten ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

motten 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, veel keuze. Geen 10 omdat sommige apparaten die worden aangeboden eigenlijk niet meer leverbaar zijn. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld.

Service
Snelle helpdesk, kundige mensen aan de telefoon.

Assortiment
veel keuze. Geen 10 omdat sommige apparaten die worden aangeboden eigenlijk niet meer leverbaar zijn. Dit zou duidelijker moeten worden vermeld.

Aanbeveling
Ik heb hier al twee keer een keuken ingericht, meer motivatie lijkt me niet nodig voor mijn positieve beoordeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Tevreden 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken.

Service
Keukenloods belde zelf dat zij de levertijd onacceptabel vonden. Deden een alternatief voorstel dat inhield voor dezelfde prijs een duurdere machine en de volgende ochtend kwart over 7 afgeleverd. Dat noem ik KLASSE

Assortiment
Ruime sortering, genoeg keus

Aanbeveling
Dik tevreden, kan het iedereen aanraden!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima assortiment en duidelijke informatie

Service
Er werd prettig meegedacht in bezorgtijd i.v.m. verhuizing. Heel fijn!

Assortiment
Prima, maar men kan natuurlijk nooit alles aanbieden wat er op de markt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
perfect

Service
niets op aan te merken

Extra toelichting
ik heb geen op of aanmerkingen alles is perfect verlopn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 20-10-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden met ruime parkeergelegenheid.

Service
Uitstekende service. Dame tilde zelfs de kookplaat naar mijn auto. Top.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Vriendelijke hulpvaardigheid ondanks de verbouwing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Troeter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld, dus super makkelijk

Service
Werd netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering zou komen.

Assortiment
Gevarieerd aanbod.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanbevelen. Dit vanwege assortiment en lage prijzen ten opzichte van andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeg 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kreeg een goeie uitleg.
Duidelijk advies over het plaatsen

Service
De service erg goed nadien gevraagd of alles klopte.
Vragen via internet snel en duidelijk beantwoord.

Assortiment
Heel veel keus vooral op internet. Duidelijke beschrijving erbij

Aanbeveling
Ruime keuze netjes genoeg tijd nemen voor advies

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Baars 20-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We konden eerst rustig rond kijken

Service
Goed

Assortiment
Genoeg om een keuze te maken

Aanbeveling
Rustige en nette winkel en goede uitleg over de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fred 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel geholpen

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
We hoeven er niet de deur voor uit. Ruime keuze.

Service
Voldoende. Makkelijk bereid voor advies etc. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel alle antwoorden op mijn vragen gekregen ,zowel via de mail,als via een persoonlijk gesprek

Assortiment
Veel keus, met een goede prijs

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik dacht dat ik een storing had met het apparaat. De volgende dag stond er al een monteur van Siemens op de stoep,geregeld door Keukenloods Het bleek een gebruikersfout te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webwinkel. Met goede zoekmachine zodat je snel wegwijs bent in de grootte keuze

Service
Ongekende service voor een bedrijf van dit formaat en zulke lage prijzen. Zowel telefonisch als via de mail zo goed geholpen dat dit de doorslag gaf om in Zaandam de xxl winkel te bekijken.

Assortiment
Via de webwinkel zie je door de bomen het bos (bijna) niet meer. Wat een keus!

Aanbeveling
Ik kan echt geen minpuntje bedenken. Vanaf het zoeken op internet. De telefonische hulp, hulp via mail, de medewerkers in de winkel tot aan het bezorgen en inbouwen toe. Allemaal top!
Deze service zou je alleen nog maar verwachten van een klein dorpswinkeltje maar dan met heel andere prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn goed te vinden, ook op basis van typenummer, prijs en waardering. Webwinkel oogt fris en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie bij vragen en vooral een snelle en duidelijke afhandeling van de bestelling. Bij het afleveren van het bestelde artikel werd het defecte apparaat netjes meegenomen.

Assortiment
Door het ruime assortiment ook veel keus in apparaten in verschillende prijsgroepen. Zodoende is er voor iedere portemonnee een prima apparaat te vinden.

Aanbeveling
Prima online-winkel om keukenapparatuur bij te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo velsink 20-10-2015 In de winkel gekocht
keukenloods gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vakkundig geadviseerd

Service
snel en duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
goede parkeermogelijkheid
goede service

Extra toelichting
tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijk internet.

Service
Chauffeur bracht en zette de koelvriescombinatie op de juiste aangewezen plek. Top

Assortiment
Groot en goed assortiment en goed te vergelijken.

Aanbeveling
Het kan altijd nog en nog beter, vandaar de 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Huismans 20-10-2015 In de winkel gekocht
Duiven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles op de site te vinden.

Service
Snel en netjes geholpen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed en snel geholpen, apparaten zoals afgesproken op tijd geleverd.

Extra toelichting
Was een beetje huiverig dat de combi-magnetrons niet op tijd geleverd zouden worden, dit is gelukkig goed gekomen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Michalis Afrathianakis 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
via chat met een medewerker alle informatie gekregen die ik nodig gat plus een extra 100 euro korting!

Service
snelle levering, pinnen bij levering!

Assortiment
een nogal moeilijk te verkrijgen koelkast van Samsung via deze site besteld!

Aanbeveling
Top winkel! het beste prijzen on-line, een duidelijke site en snelle levering. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E v Rijn 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
Bij mijn keuze werd een alternatief aangeboden welke uiteindelijk beter en goedkoper was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
maandagmiddag besteld; dinsdagmiddag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Wolfs 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De verkoper heeft voldoende aandacht aan ons besteed en een correcte uitleg over de apparaten.

Service
Telefonisch afspraak was prima! En een snelle service 👍

Assortiment
Had veel keuze in de winkel en prijs is schrikwekkende laag!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Goede hulp en advies

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Binnen de branche behoort keukenloods tot de beteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graus Piet 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk van thuis uit alle opties bekijk en vergelijkbaar.

Service
Mijn voorkeur toestel bleek niet meer voorradig, het personeel bekeek mijn voorkeur en bood een ander vergelijkbaar toestel aan.

Assortiment
Je vindt er gewoon alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews