Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17312 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2237 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Godfriedt 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestelproces is eenvoudig en overzichtelijk. De informatie op de website is duidelijk en zeer uitgebreid. Klanten kunnen vragen stellen over een product. De antwoorden worden dan gedeeld met andere klanten door deze bij het product weer te geven (vraag en antwoord).

Service
Het standaardproces voor bestellen en leveren is prima in orde. Daarbij zijn afwijkingen van het standaard proces ook goed mogelijk na overleg met de klantenservice. Bijvoorbeeld het op een later moment ophalen van de oude koelkast.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. De keuze mogelijkheid is groot.

Aanbeveling
Prima webinkel met een groot assortiment. De service is goed en de uitlevering is snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Langkemper 10-11-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk en je kan op je gemak rondkijken.

Service
Er werd erg goed mee gedacht zonder dat het opdringerig werd

Assortiment
We konden al onze wensen in het assortiment vinden

Aanbeveling
Fijne winkel, duidelijke overeenkomst vriendelijk geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brands 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling verliep soepel, kon zelf kiezen wanneer het apparaat gebracht werd

Service
Nette aflevering. binnen de gestelde tijd

Assortiment
genoeg keus!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Service
model was niet leverbaar, heb uiteindelijk betere model gekregen (binnen 24 uur na oorspronkelijke bestelling).

Oude vaatwasser werd mee terug genomen tijdens levering van nieuw exemplaar.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Dat wat ze mij hebben beloofd, zijn ze nagekomen.
Als de prijs en het gemak doorslaggevend is, dan zit je hier goed.

Extra toelichting
Heb het zondagavond besteld, en het is maandag rond 13:00 bezorgd. Daarnaast vond ik ze goed bereikbaar via de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Tange 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het was echt reuze gemakkelijk om het juiste product te kiezen en een prijs opgave. Bestelling was ook telefonisch mogelijk zonder moeilijke opdracht bevestiging of aanmaken van profiel of account.

Service
Tijdens bestelling was aangegeven dat mijn artikel naar de bij mij dichtst bijzijnde winkel gebracht zou worden en ik het daar zelf zou ophalen. Vervolgens bleek het klaar te liggen in het hoofdmagazijn van Keukenloods. 1x gebeld en er werd meteen voorgesteld om het artikel kosteloos thuis te bezorgen. Geweldig toch? Communicatie met de transporteur was ook soepel en accuraat.

Assortiment
Via de keuken leverancier kon ik mijn artikel van Bauknecht niet snel krijgen, ik zat al 2 maanden te wachten. Keukenloods kon dat wel binnen 2 weken.
Daarnaast was de prijs bij keukenloods ongeveer 30% lager dan bij Keukenmaxx.

Aanbeveling
Een tien lijkt niet realistisch, dus dan maar een 9.

Extra toelichting
Echt top geholpen, snel en goede eerlijke prijs met gratis levering aan huis. Serieus zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DD 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
Ene keer is er een korting mogelijk bij meerdere producten en andere keer niet.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

van Waardenberg 10-11-2015 In de winkel gekocht
Almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
er waren voldoende opstellingen van keukens in de showroom

Service
We werden goed geholpen, en konden snel onze keuze bepalen.

Assortiment
via de website kwamen we in de winkel. Dan kun je concreet maken wat je wens is.

Aanbeveling
Goede en snelle hulp bij maken van de keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

HV 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Doorzoeken van de site verloopt zeer goed.
Vergelijken van de produkten gaat wat moeizaam omdat dit niet echt overzichtelijk is. Teksten overgenomen van de leverancier.Een groot pluspunt zou zijn om deze in tabelvorm weer te geven waarbij je in één opslag kan zien wat de verschillen zijn.

Service
Keuze voor leveringsdag (België helaas alleen op maandag) met een tijdspanne van drie uur. Bovendien mogelijkheid om half uur op voorhand te laten verwittigen.

Assortiment
Zeer ruim aanbod tov andere webwinkels, met een goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan 10-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het zoeken op binnen (uitsparing) afmetingen kan niet waardoor het soms lang en lastig zoeken door de omschrijvingen is.
Omschrijvingen en specificaties zijn vaak alleen die van de fabrikant.

Service
Levertijd was bij één product vele malen langer dan aangegeven en drie keer aangepast. Wat prettig geweest zou zijn als aangeboden zou zijn de andere wel leverbare producten alvast te verzenden. Uiteindelijk heb ik dat zelf maar gevraagd maar toen waren we al wel 4 weken verder.
Betaling kan of direct helemaal of bij aflevering pinnen. Credit card kan niet en dat is jammer i.v.m. verzekering die je bij de creditcard betaling krijgt.

Assortiment
Veel producten in diverse prijsklassen. Wat ik niet snap is waarom een Combi-oven duurder moet zijn dan een Combimagnetron terwijl ze exact hetzelfde kunnen. Zoeken op Combi

Aanbeveling
Prima webshop om keukenapparatuur uit te zoeken en te kopen voor concurerende prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yoeri 10-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten werden duidelijk en overzichtelijk op de website aangeboden.
In de winkel was het assortimenten (uiteraard) minder uitgebreid, maar wel diverse producten en merken ingebouwd in showmodellen.
Bestelling ging met behulp van een verkoopmedewerker, die uitstekend de bestelling heeft afgerond.

Service
Service was boven verwachting hoog. Werd prima geholpen door de verkoop medewerker.
Ondanks dat het product (vaatwasser) niet op voorraad was, hadden we de vaatwasser binnen een week in huis.

Assortiment
Het assortiment was zeer uitgebreid en alles wat we nodig hadden konden we direct bestellen.
Bij bestelling van de vaatwasser, bleek het moedel wat besteld moest worden niet meer leverbaar was. Het vervangend model was echter €150 duurder, maar kreeg het voor de prijs van het vorige model.

Aanbeveling
Ik heb nergens iets op aan te merken, alles was naar wens en super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HANS 10-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst gekeken op internet naar voorraad, bij binnenkomst gelijk naar de goede hoek gelopen, alwaar we heel deskundig geholpen werden en na advies toch met iets anders naar buiten gingen, naar volle tevredenheid

Service
Er moest een nieuwe gasslang aan en net zo lang gezocht tot we de passende hadden met goed puntstuk.

Assortiment
Bijna te veel om te kunnen kiezen!

Aanbeveling
Onze zoon heeft al twee kueukens van de keukenloods gehad en zijn er door hem opmerkzaam op gemaakt.
dus zelf ook een keukentje gekocht bij jullie.
Midden in het seizoen ging afwasmachine kapot, een telefoontje andere dag machine in huis! Geweldig.
Bij kapotte afwasmachine , telefonisch bestelt en andere dag in huis!

Extra toelichting
Onze keuken is geinstalleerd door een monteur van jullie en die ging niet eerder weg voordat alles werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Silleman 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn in Zaandam geweest en ondanks alles weg en leeg moet was de winkel overzichtelijk en alles stond duidelijk bij elkaar.

Service
De service was super goed, we wilde eerst voor een andere vaatwasser gaan, deze jongen gaf aan dat ondanks de kleurstelling een andere vaatwasser beter was, dit is super fijn, tenslotte koop je niet dagelijks een vaatwasser.

Assortiment
Groot assortiment, duidelijk op de websiten en ook in de winkel.

Aanbeveling
Voortaan ga ik bij jullie mijn apparatuur halen, misschien in de toekomst ook onze nieuwe keuken.

Extra toelichting
Vond het een fijne winkel met goed personeel. Erg vriendelijk en weten veel, we waren zo klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smallbrother 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke, overzichtelijke website

Service
Snelle afhandeling en snelle levering van het product

Assortiment
Ruime voorraad van diverse artikelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken

Assortiment
Ruime keuze en goede omschrijving bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Poot 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Assortiment
Zeer groot assortiment in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis en Evy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering . prima service

Service
snelle oplossing van klacht

Assortiment
snel gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
goedkoopste, voordeligste met snelle service en vriendelijke behandeling

Extra toelichting
uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Roest 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel is duidelijk ingericht en er is ruime informatie te vinden. Dit geldt voor zowel de fysieke winkel als voor de webshop.

Service
Als je belt met de keukenloods kan iedereen die opneemt je gelijk helpen omdat alles netjes in het systeem staat. Daarnaast kun je zelf inloggen om je bestelling te bekijken en ook de installatietekening te downloaden.

Assortiment
Ruime keuze aan assortiment in elke prijs klasse.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B Nap 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijke site

Service
Afwasmachine bezorgd op afgesproken tijdstip

Assortiment
Maximale keus

Aanbeveling
Goede service en snelle reactie via internet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans van Dartel 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk om het artikel dat je zoekt op de site te vinden.

Service
Je wordt erg op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de verwachte leverdatum en het tijdstip.

Assortiment
Ruime keuze en in iedere prijsklasse is wel iets te vinden.

Aanbeveling
Zeer tevreden over het gemak waarmee je, je spullen kunt bestellen, betalen en de manier waarop je constant geïnformeerd wordt.
Een zaak die vertrouwen uitstraalt en afspraken nakomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goran 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en overzichtlijnen.

Service
Nvt

Aanbeveling
Overzichtelijk en overvol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den hartog 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebeld en alles was gelijk geregeld

Service
netjes op tijd en bij de deur afgeleverd

Assortiment
die ik zocht was er

Aanbeveling
goede service en erg makkelijk en netjes op tijd zoals afgesproken en goede prijs verhouding

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product goed vindbaar

Service
supersnelle levering en goed verpakt.

Assortiment
ruime keuze en betaalbaar.

Aanbeveling
Voor iedereen interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Met één telefoontje kon ik de juiste keuze maken en was alles geregeld. Erg gemakkelijk.

Service
Zeer tevreden. Ik heb eerder gebeld naar een grote onderneming met witgoed en keukenapparatuur met gerichte vragen voor ik bij de keukenloods terecht kwam maar daar kreeg ik niet de informatie die ik nodig had. Ik moest maar naar de winkel komen misschien konden zij mij daar helpen. Bij de Keukenloods wist men wel waar ik het over had en kreeg ik direct de antwoorden die ik nodig had. Zeer tevreden hierover!

Aanbeveling
Prettig telefonisch contact, goede schriftelijke communicatie en bevestiging en prettige service bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 10-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is 3 km van woonadres, gelijk geholpen door een medewerker en gaf duidelijke informatie mbt het product waar ik naar zocht. Snel afgehandeld en binnen 1 week kon ik 't ophalen.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, duidelijke informatie naar de klant, redelijke prijzen, snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roelie 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super makkelijk om een bestelling te plaatsen, goede service, goede levering!

Service
Service is goed! Geen enkele problemen gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Zwaan 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed advies, nemen de tijd voor je. Gemakkelijke website met chat voor ondersteuning. Ruim aanbod, met mogelijkheid tot offerte bij meerdere goederen in een koop.

Service
Goede service en advies.

Assortiment
Heel ruim voldoende, in alle prijsklasse en merken.

Aanbeveling
Mede door goede advies en assortiment, en snelle levertijd.

Extra toelichting
Combi van website en winkel is mooi concept, wat orientatie naar goederen vergemakkelijkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Griffioen 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, goed functionerende website

Service
Prima service, heldere communicatie. Wel jammer dat je, bij een orderwaarde van deze grootte, niet de mogelijkheid hebt om de items te laten bezorgen tot in de keuken (ook 3 hoog).

Assortiment
Ontzettend veel keuze en bovenal de goedkoopste online.

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te vinden

Service
Uit de kunst

Aanbeveling
uitstekend.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins 08-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig een bestelling te plaatsen en de goede producten uit te kiezen

Service
Goed geholpen door het personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vries 08-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles bij elkaar

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden
Vriendelijk

Assortiment
Jammer dat er weinig wasdrogers waren, maar ik ben wel geslaagd

Aanbeveling
Vooral de vriendelijkheid,

Extra toelichting
Heb totaal geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claymond Willemsen 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vinden van het juiste product en het bestellen gaat erg vlot vanwege de goed categorisering en de eenvoudige bestelmodule.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden, kunt zelf tussentijds online in je account alles nakijken, ontvangt een kort tijdvak voor de levering en kan een ook nog eens half uur voor de levering gebeld worden zodat je niet een hele of halve dag vrij hoeft te nemen. Tevens wordt je product netjes binnen gebracht door een vriendelijke transporteur. De betalingsmogelijkheden zijn ook uitgebreid, zo kan je vooruit betalen via Ideal (tot 2 uur van te voren), via overboeking of zelfs contant aan de vervoerder.

Assortiment
Een ruim assortiment met uitgekiende zoek opties.

Aanbeveling
Alle facetten zijn goed in orde, tevens wordt er enkele dagen na de levering nog gevraagd of alles naar wens is verlopen. Dik in orde!

Extra toelichting
Ook het telefonisch contact heb ik als zeer prettig ervaren, je wordt vlot geholpen door deskundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Nanninga 07-11-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en het is dus erg overzichtelijk

Service
Duidelijke antwoorden op vragen en afspraken worden netjes nagekomen

Assortiment
Ruime keus dus voor iedere smaak een keuken

Aanbeveling
Je wordt erg vriendelijk behandeld en het personeel heeft verstand van zaken. Duidelijke " Jip en Janneke " taal

Extra toelichting
Ik kan iedereen Keukenloods aanbevelen want alles word correct en netjes afgehandelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

theo kuin 07-11-2015 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima verkoopster met verstand inzicht

Service
er ontbrak een onderdeel binnen drie dagen onderdeel binnen

Assortiment
keuze genoeg aan inbouw koelkasten

Aanbeveling
prima begeleiding en men komt na wat er afgesproken word

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KIV34V50 Bosch koelvries 07-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken.

Service
Het was onmogelijk om de leverdatum een dagje te verplaatsen, uiteindelijk duurde het 8 dagen voordat ik mijn koelkast had..

Aanbeveling
Niet hoger omdat service niet goed was.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Marion Groffen 06-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatie werd duidelijk verstrekt

Service
Keurig op het gevraagde tijdstip geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreif

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Essen 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kan gebracht worden of je kan het ophalen

Service
behulpzaam

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huib 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima winkel en webshop.

Service
's-avonds besteld de volgende dag al in huis op het aangegeven tijdstip.

Assortiment
Goed vergelijk van ruime keus aan producten.

Extra toelichting
Heerlijk die veiligheid om pas te hoeven betalen (contant of pin) bij aflevering. De aanbieding voor de laagste prijs is niet direct zichtbaar in het product overzicht, even kijken op de aanbiedingen van de webshop kan je nog wat extra euro's schelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Super fijne service, vooral bellen is ook heel toegankelijk. en juiste informatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack Pannekeet 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig zoeken.

Service
Vlotte afhandeling inclusief montage

Assortiment
Heel divers

Aanbeveling
Alom tevreden over website, bestelproces, en afleving c.q. installatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bri5601 06-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
De 24.uur service is alleen op aanvraag, via een vinkje op de winkelsite.
Als je besteld een produkt op donderdag, dan wordt deze pas op dinsdag geleverd. Zeer slecht.
Er is ook een vinkje voor zaterdag te leveren ( tegen meer prijs), maar dat is niet van toepassing op vrijdag.

Aanbeveling
Ik vind het misleiden om te adverteren: Binnen 24 uur leveren, morgen in huis, om klanten te trekken als dat niet automatische gaat.

Extra toelichting
Na mijn annulering op mijn produkt, is er is wel werk van gemaakt om alsnog probeer dat recht te trekken. De klachtendienst werkt goed.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Het klopt inderdaad dat je als klant in het winkelwagentje een vinkje moet plaatsen om te melden dat je gebruik wilt maken van de 24uurs levering.
Uiteraard is deze service GRATIS.
Vink je de 24 uurs levering niet aan, dan word je door onze transportafdeling gebeld om gezamenlijk een leverdatum in te plannen.

Blijkbaar is dit niet geheel duidelijk en we gaan kijken of we dit nog duidelijker kunnen weergeven.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Margriet Verkennis van de Mortel 06-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke inloop erg vriendelijk en behulpzaam en meedenken .

Service
Werd erg goed op de hoogte gehouden .Erg fijn als je pas weduwe bent en niet zo goed op de hoogte bent van dat soort zaken .

Assortiment
Wie daar de keus niet kan vinden vind het nergens .

Aanbeveling
Alles keurig en vriendelijk .Alles prima

Extra toelichting
Nee geen opmerkingen prima geholpen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken via internet.

Service
Duidelijke informatie per mail. En eventueel telefonisch goed bereikbaar.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat ik nodig had met duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Ik zou zo weer een product bij dit bedrijf bestellen indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermine Mann 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle bezorging

Service
Prima probleemloos

Assortiment
Maakt winkel bezoek overbodig

Aanbeveling
Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carlyn 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vindbaar!

Service
Super service! Gratis bezorging en voor 0900 uur besteld is dezelfde dag in huis

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Prima winkel prima prijs!
Mijn model was niet op voorraad en zonder enig probleem kreeg ik een duurder en beter model voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koremans 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is duidelijk ingedeeld en de informatie omtrent het apparaat is duidelijk en goed te begrijpen.

Service
Klantenservice staat je goed en vriendelijk te woord en beantwoorden al je vragen duidelijk en correct.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Alles wordt geleverd zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ek 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Het is niet fijn om meer dan een week langer zonder kookplaat te zitten terwijl de concurrent levering de volgende dag garandeert

Service
Ze garanderen op de website 1 of 2 dagen levertijd. Telefonisch ook nog gecheckt. Na bestelling moet ik toch nog tien dagen wachten

Assortiment
Het assortiment dat ze beloven hebben ze niet op voorraad

Aanbeveling
Belacchelijk dat ze telefonisch een levering garanderen die ze gewoon niet hebben. Tien dagen zonder kookplaat is erg vervelend als je al 750 betaald hebt

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2015

Geachte Ek,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Kunt u uw naam en ordernummer of postcode mailen naar info@keukenloods.nl? Dan kunnen wij dit voor u uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

henk 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
nieuwe produkten worden gerepareerd ipv omgeruild voor een andere nieuwe

Aanbeveling
na indienen klacht geen reaktie meer.
zeer klantONvriendelijk !!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-11-2015

Geachte Henk,

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Kunt u uw naam en ordernummer of postcode mailen naar info@keukenloods.nl? (Op de naam Henk kunnen wij uw order helaas niet terugvinden).
Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

tdw 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de diverse filters maken het erg makkelijk snel te vinden wat je zoekt.

Service
wij hadden een verhogingsset voor KITH95 besteld. Een van de poten had het verkeerde schroefdraad. Het is een raadsel hoe zoiets kan gebeuren, moet in de fabriek al mis gegaan zijn. Iets waar keukenloods natuurlijk helemaal niets aan kon doen. In het weekend contact opgenomen en zodra er weer mensen in het magazijn aanwezig waren is er een nieuwe set opgestuurd. Hele fijne service.

Aanbeveling
zelfs in het weekend altijd mensen aanwezig die informatie kunnen geven, dat vond ik erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huub 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Binnen 24u bezorgd

Assortiment
Veel keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat ik op internet had gezien en aangeboden had gekregen was vanuit de winkel niet leverbaar. Wel goed geholpen.

Service
Wat ik besteld had, en precies op tijd

Aanbeveling
Snelle levering, goed assortiment, scherpe aanbieding

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews