Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17759 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2405 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is eenvoudig en snel te vinden.

Service
Duidelijk en heldere communicatie

Assortiment
Zeer ruim assortiment, klanten service is goed te bereiken voor vragen en/of problemen.

Aanbeveling
Prettige winkel, duidelijk en overzichtelijk. Producten worden snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaabs 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je luie stoel bestellen is makkelijk als je weet wat je graag wilt hebben.

Service
Vandaag besteld en morgen ook écht ontvangen. Netjes verpakt en afgeleverd.

Assortiment
Groot assortiment, het verschil tussen producten is niet altijd even duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A van Elburg 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn snel en makkelijk te vinden !

Service
Product was niet direct leverbaar uit voorraad maar kreeg wel meteen een ander/duurder product aangeboden !

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Echt de moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super makkelijk zoeken & vinden

Service
Nog geen ervaring

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Alfredo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online winkelen is gemak.

Gratis bezorging is ideaal.

Service
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Er wordt met je meegedacht.

Assortiment
Breed en diep. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ruim assortiment, gemak voorzien van een goede service. Apparatuur perfect te combineren met bijvoorbeeld Ikea keukenmodules.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
Bezorger was erg bot en kortaf en liet de wasmachine op straat staan. Ik heb duidelijk aangegeven meer te willen en kunnen betalen als hij het portiek trapje op zou helpen tillen. Uiteindelijk hielp hij wel mee, maar liep scheldend en vloekend de deur uit. Beetje jammer...

Extra toelichting
Prima allemaal! Bezorging kon beter, maar niet jullie schuld

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Hans Allaart 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kan gewoon vanuit Curacao bestellen. Er is een overvloed aan keuze en dat tegen zeer voordelige prijzen!

Service
Snel antwoord op vragen betreffende uitvoer terug gave btw etc.

Assortiment
Alles wat ik nodig had in 1x besteld, direct betaald en direct een bevestiging ontvangen.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen. Snel antwoord op mijn vragen en snelle levering. En heel belangrijk duidelijke informatie betreffende de levering.
Ik kan wel een 10 geven maar er moet een prikkel blijven om te perfectioneren!

Extra toelichting
Ik wil aangeven hoe makkelijk het is om ook vanuit het buitenland, in mijn geval Curacao bestellingen te doen btw terug te kunnen krijgen en deze bestelling via een forwarder naar Curacao te sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 17-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via de website heb ik me georienteerd op een kookplaat en een oven (inbouw). Gezien de enorme keuze wilde ik toch deskundig advies en ben ik alsnog naar een winkel gegaan.

Service
In de winkel werd ik deskundig geholpen en kon direct de bestelling geplaatst worden

Aanbeveling
Zowel via de webwinkel als in de fysieke winkel word je goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 16-12-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door de verbouwing beetje rommelig

Service
Zeer vriendelijk personeel, en bewhulpzaam

Assortiment
Veel in voorraad

Aanbeveling
Wegens de verbouwing beetje rommelig, na de verbouwing ws veel beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo, vanuit je luie stoel.

Service
Kwamen later terug om oude apparaat op te halen.

Aanbeveling
Keukenloods is een aanrader. Zal hier zeker nog wel eens wat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 16-12-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel. Duidelijke beknopte omschrijvingen bij de keukens.

Service
Werd goed geholpen, niet opdringerig. Personeel zag goed welk moment we zelf wilden kijken of hulp nodig hadden.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Alles prima. Niets meer aan doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia Snoek 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke webpagina, handig te vergelijken van artikelen

Service
goede feedback van de service telefoon, goede afspraken helder en duidelijk

Assortiment
veel merken en groot assortiment ook binnen de merken, voor elke portemonnee is er assortiment.

Aanbeveling
gewoon goed, en hele lage prijzen, zal hem zeker aanbevelen aan derde

Extra toelichting
we zijn erg tevreden over prijs, service, levering en advies, vriendelijk te woord gestaan door personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeevaart 16-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
beetje rommelig, maar er was een verbouwing gaande

Service
accuraat en deskundig geholpen

Assortiment
men kan alle merken kennelijk leveren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bep van riemsdijk 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site om mee te werken

Service
model afwasmachine was niet leverbaar, kreeg daarvoor in de plaats een duurder model wat ik heel netjes vind

Assortiment
je hebt genoeg keus

Aanbeveling
een tien omdat ze volgens mij niet beter kunnen

Extra toelichting
nee kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling was in een mum van tijd gepiept

Service
Veel keuzemogelijkheden mbt betalen en bezorgen

Assortiment
Ruime voordelige keuzes

Aanbeveling
Volgende keer zelf ook weer

Extra toelichting
Zeer makkelijke overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker kiezen uit de luie stoel

Service
Correct en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Prima assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Toen bleek dat het artikel niet op voorraad was werd ons een vervangend artikel tegen dezelfde prijs aangeboden. Echt klasse!

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk, meedenken en afspraken nakomen

Extra toelichting
Niet verder zoeken, gewoon hier je vaatwasser kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Teunissen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en heel duidelijk.

Service
telefonisch keurig geholpen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prima levering binnen 24 uur, bestelling netjes ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed overzichtelijk

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Alle afspraken worden goed nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p litjens 16-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles voor de keuken is aan wezig

Service
Is gewoon goed

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Altijd behulp saam ook al koop je niks

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alke 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke, snelle, overzichtelijke website. Gemakkelijk te volgen.

Assortiment
Heel uitgebreid Kitchenaid assortiment.

Aanbeveling
Prima website, uitgebreid assortiment, lage prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

De Vries 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Telefonisch contact met info vraag van mijn kant goed en snel beantwoord. Mogelijkheden voor betalen prima.

Assortiment
Het apparaat dat ik wilde was aanwezig.

Aanbeveling
Prima assortiment. Goed m.b.t. betalingsmogelijkheden, zoals bij aflevering betalen. Vooruitbetalen hoeft dus niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 16-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Dit was goed geregeld.

Service
Ook dit was goed geregeld.

Assortiment
Dit was voldoende.

Aanbeveling
Omdat je niet van te voren aan kon geven hoe laat je bestelling gebracht kon worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem52 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke webwinkel.

Service
De chat op de we webwinkel is erg praktisch en kwam goed van pas!

Assortiment
Veel rubrieken en erg veel soorten in maten en typen.

Aanbeveling
Goede webwinkel qua zoeken en aantal artikelen, veel informatie is voorhanden, plus een chat mogelijkheid.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atiti Amsterdam 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was duidelijk. De levertijd was voor mij een dag te vroeg, in verband met eerder gemaakte afspraken. Na een telefoontje werd dit keurig opgelost.

Service
Telefoon werd onmiddellijk opgenomen en ik werd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Gemaakte afspraak over leverdatum klopte als een bus!

Assortiment
Was voor mij ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles klopte.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Groot 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is in het begin nog even zoeken maar dat kwam snel goed

Service
snelle levering, op tijd. Pinnen aan de deur.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
voorziet in de behoefte van snelle en voordelige vervanging van je keuken apparatuur

Extra toelichting
Deze Siemens is een prima oven magnetron combinatie, zelfs de schroefgaten zitten op dezelfde plek als zijn 12 jaar oudere voorganger, dus vervangen was een peuleschil! Verder is het handig om prominenter bij de productinfo te zetten of de combi een draaischijf heeft of niet want dat blijkt voor veel mensen een keuze kriterium en dat bespaart jullie klantenservice veel antwoorden op deze zelfde vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred van der Vlist 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ZEER OVERZICHTELIJKE SITE

Service
Zeer snelle telefonische reactie na doen van mijn bestelling. Vervolgens een constant en duidelijk op de hoogte stellen van de voortgang van de levering.

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Uitstekende service. Lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Wijnberg 16-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd adequate oplossingen om van mijn kant onvoorziene rest puntjes op te lossen

Service
Snelle soepele afwikkeling

Assortiment
Goede prijs prestatie verhouding

Aanbeveling
Pepernoten op de bar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaan 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dekkers 15-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Op ons verzoek bestelling in 3 keer moeten leveren. Werd niet moeilijk over gedaan en is prima verlopen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima geholpen en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sannie 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekkere winkel, alle prijsklassen vind je er.

Service
Snelle service , netjes afgeleverd.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Bos 15-12-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime en goed gesorteerd assortiment,duidelijk en heel overzichtelijk.

Service
ruime beoordeling en dat is omdat de winkel goed bereikbaar is,netjes schoon en de service en levering is optimaal.

Assortiment
zeer ruim assortiment en alles wat we nodig waren was er te verkrijgen en zeer scherp geprijst

Aanbeveling
een ruime 9 hoor!!! nogmaals absoluut aan te bevelen voor iedereen.

Extra toelichting
Wij werden er zeer vriendelijk ontvangen en alle tijd werd genomen om ons alles duidelijk uit te leggen. alle producten werden snel en onbeschadigd,zeer goed verpakt op de plaats van bestemming afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ga zo door: kenmerk eerlijke voorlichting en jullie komen de afspraak na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en veel informatie

Service
in één woord goed

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kitchenaid 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
site is overzichtelijk

Service
bij telefonische navraag over de leverings datum, was het antwoord...dat weet ik niet.

Assortiment
ruim en makkelijk te vinden

Aanbeveling
score is iets lager door het onduidelijke antwoord bij levering navraag

Extra toelichting
prima winkel en goede spullen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam Wildschut 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is overzichtelijk en makkelijk door te 'cruisen'.

Service
Goed bereikbaar voor aanvullende vragen omtrent het product. Zeer prettig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vries 15-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt je on line oriënterend en bij de winkel makkelijk parkeren

Service
Ze houden je goed op fe hoogte, duidelijke afspraken waar ze xich aan houden

Extra toelichting
Personeel id vriendelijk, loopt mee e bied de lift aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Uitmuntend goed. Ik heb zeker 6 verschillende personen van Keukenloods aan de telefoon gehad en werd door iedereen even vriendelijk en adequaat geholpen.

Extra toelichting
Echt opvallend goed en vriendelijk personeel. Zelfs toen ik het verkeerde apparaat besteld bleek te hebben werd ook voor de serviceorder met dezelfde inzet en enthousiastme verwerkt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van den Berg 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wij hebben 4 bestellingen tegelijk gedaan, een was weliswaar niet voorradig, maar werd toch gelijk geleverd met de rest van de apparatuur. Degene die achter de telefoon zit is uiterst alert en helpt prima mee om de bestelling in orde te maken en vragen te beantwoorden. Op een mailtje terug hoef je niet echt te wachten, het is er heel snel!

Service
Zie boven

Assortiment
Lijkt me ook prima in orde

Aanbeveling
We middelen naar boven - 10. De prijzen zijn ook dik in orde. De besteldienst is vriendelijk en voorzichtig bij het plaatsen van de apparatuur!

Extra toelichting
Wat valt er verder nog te zeggen? Alles staat en werkt, alles ziet er mooi uit. De afgedankte apparaten zijn keurig meegenomen. Wij hebben niets te wensen over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stigchel 15-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goed geholpen door vriendelijk personeel

Assortiment
We waren eerst ergens anders wezen kijken voor een fornuis van 90 cm breed die hadden er maar 2 staan. Wij naar keukenloods wat een fornuizen zeg keken onze ogen uit zoveel keus.

Aanbeveling
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nette overzichtelijke website

Service
Werd goed op de hoogte gehouden wanneer levering mogelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semper Fi Ranch 15-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Genoeg keuzes, deskundig advies.

Service
Prettig, makkelijk, no-nonsense approach.

Assortiment
Keuzes.

Aanbeveling
Had misschien hoger gekund maar wij waren zo snel klaar....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pe9046 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie duidelijke site

Service
Nadat wij onze bestelling gedaan hadden wilden wij toch een ander apparaat. Dit werd zonder enige moeite voor ons aangepast.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben zeer tevreden.

Extra toelichting
De aflevering verliep ook perfect. De chauffeur bracht de artikelen precies op de plaats waar ik ze nodig had. Dit scheelde mij een hoop gesjouw. Ook werd de oude apparatuur direct netjes afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima bedrijf en dito service 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het woord zegt het al: gemak.

Service
Snelle service. Na bestelling snel in huis. Bij e-mailverkeer snel antwoord.

Assortiment
Wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Geen reden voor een lager cijfer.

Extra toelichting
Ik wacht nu nog op een 2e reactie van vraag ivm een beschadiging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan B 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemak is dat het thuis bezorgd wordt en hoeft hiervoor de deur niet uit.

Service
Bestelde vaatwasser was niet op tijd leverbaar. Hiervoor werdt netjes een andere vaatwasser aangeboden.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Dionysia 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De winkel is makkelijk te bereiken voor vragen.

Assortiment
Veel keus, tegen zeer lage prijzen.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanbevelen om hier te kopen, ruime keuze tegen lage prijzen. Snelle levering !

Extra toelichting
10 +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron DIngs 15-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert, in Webshop uitgezocht en daarna via winkel Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed, alle apparatuur doorgegeven die we wilden bestellen en in 1 duidelijk offerte alles weergegeven door Keukenloods

Service
Service was zeer goed vanuit de vestiging Nederweert.
Verkeerde besteld en werd zonder problemen omgeruild.

Assortiment
zeer uitgebreidt, Alle inbouwapparatuur incl quooker kunnen kopen

Aanbeveling
Service en klantvriendelijkheid en meedenken zeer goed

Extra toelichting
Zeer prettige samenwerking en service, zeker een aanrader voor in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Hendriks 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Waar het ook nog goed vergelijken is tussen de producten.

Service
Goed geholpen en ook nog uitstekende product informatie gekregen van de servicedesk

Assortiment
Gewoon grote keuze

Aanbeveling
zeer professioneel en dus kennis van zaken.

Extra toelichting
Belangrijk is dat jullie verstand hebben van de producten die aangeboden worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne van den dungen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind de websit erg duidelijk ik kon snel en makkelijk het goede apparaat vinden die ik nodig had en het bestellen was ook zo klaar

Service
Super top! Ik kreeg gelijk al een factuur binnen en alles was goed ik had sochtends besteld en had gewoon de zelfde avond nog mijn bestelling binnen, erg vriendelijke man die de vaatwasser voor me na binnen had getild!

Assortiment
Ik had eigenlijk al snel gevonden wat ik nodig had en ik zal in de toekomst als ik weer iets nodig zal hebben zal ik zeker weer op deze webshop kijken!

Extra toelichting
Ik vind het super fijn dar we op jullie hebben kunnen vertrouwen in de snelle levering en de verloop van onze vaatwasser we zijn er super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Wit 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze waren heel flexibel met het aanpassen van de leverdag ivm wijziging in de plaatsing van onze nieuwe keuken.

Assortiment
Alles gevonden wat we zochten.

Extra toelichting
Hele prettige klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews