Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15839 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2673 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne vd H 30-06-2015 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke site, makkelijk contact te maken

Service
prijs van apparatuur werd aangepast n.a.v. voordeligere prijzen op een andere site, erg goede service!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de service. Ik zal keukenloods zeker aanraden bij kennissen/ vrienden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jannie66 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geregeld via internet

Service
Snel bezorgd en geplaatst

Extra toelichting
Service is uitstekend en monteurs leveren goed werk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan.olij 30-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Even bellen en is geregeld

Service
Levering afspraken nagekomen verder van service nog geen mening.

Assortiment
Je kan natuurilijk niet alles verkopen

Extra toelichting
Afspraken in zijn geheel nagekomen,dat schort er tegenwoordig nogal aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geraldo82 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prettig en makkelijk bestellen
Duidelijke beschrijving bij de producten.

Service
Hele goede service
Snelle levertijd
Goed geholpen

Assortiment
Groot assortiment zeer goede prijzen

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden om bij keukeloods te bestellen
Goede winkel goede service en snelle levertijd met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrl 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met gemakkelijk bestel- en betaalproces. Ook eenvoudig montage bij te bestellen.

Service
Via de website een vraag gesteld en binnen een dag een goed antwoord terug. Heel fijn! Daarnaast ook een heel keurig montageteam, dat beleefd was en het werk snel en vakkundig uitvoerde.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima totaalservice.

Extra toelichting
Een duidelijke webshop, met prima services en een actief verkoopteam. Heel prettig om hier wat te hebben besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.M.1993 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle Thuisbezorging van artikelen. Zaterdag gekocht en maandag al geleverd.

Service
Klantvriendelijk en goed geholpen

Assortiment
Voor wat wij nodig hadden, prima keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en snelle levering was top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Vleeshakker 30-06-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij zijn eerst in de winkel in Zaandam agan kijken en hebben meteen daar onze vaatwasser gekocht

Service
Productkennis is goed van het personeel wij zijn op een zeer vriendelijke manier geholpen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
altijd

Extra toelichting
Een winkel waar je terugkomt vanwege het assortiment en de hulpvaardigheid en de vriendelijkheid van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Schipper 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had inbouwvaatwasser nodig. Papieren van oude machine opgestuurd en gevraagd of de machine die ik op het oog had, zou passen. Vlot een (bevestigend) antwoord ontvangen. Daarna machine per telefoon besteld. Geen gezeur over aanbetaling enz.

Service
Service is prima. Vooral de telefonische bereikbaarheid in avond is fijn voor werkende mensen. Levertijd is ook zeer goed. Als je het wilt kan je machine de volgende dag in huis hebben. Inbouwen duurt slechts enkele dagen.

Assortiment
Ruime keuze. Gevoel van voldoende voorraad. Tijdens alternatief weken is het helemaal interessant want dan lukt het goed om duurdere machine te krijgen voor prijs goedkoper model.

Aanbeveling
Snel, voldoende keuze, scherp geprijsde artikelen en geen aanbetaling. Inbouwservice.

Extra toelichting
Inbouw team heeft de machine netjes ingebouwd. Er werd rekening gehouden met voorkomen van schade aan bijvoorbeeld mijn houten vloer. Prestatie boven mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Deckers 30-06-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Product in de winkel gekocht. Moest besteld worden bij de leverancier. Werd snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan door personeel

Assortiment
Prima assortiment en wat er niet Is kan besteld worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saskia Bruggeman 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is te vinden op internet, daarna bezoek aan de winkel gedaan. Goed bereikbaar

Service
Bestelling in de winkel gedaan, nog voordat ik thuis was werd ik al gebeld voor bezorgafspraak.

Assortiment
alles op het gebied van inbouwapparatuur is te vinden

Aanbeveling
duidelijke site, mooie goed bereikbare showroom, aardig personeel en snelle levering, dus zeker een aanbeveling waard.

Extra toelichting
zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

14 trix 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima voorlichting

Service
goed geholpen door de verkoper en prima advies

Assortiment
de gaskookplaat doet alles aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
de prima voorlichting in de winkel en behulpzaam

Extra toelichting
ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Eindelijk een gas plaat met voldoende ruimte voor mijn pannen en een wok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbert v H 29-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden en te bereiken

Service
snel en volgens afspraak

Assortiment
Hebben grote keuze van producten en goede prijzen

Aanbeveling
vanwege klantvriendelijkheid en service

Extra toelichting
Netjes gedaan door verkoper met goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MennMie 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijke bestelprocedure,

Service
maken waar wat ze zeggen

Assortiment
voldoende keuze qua meerken, prijzen e.d.

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
goede prijs-kwaliteitverhouding duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen ze maken waar wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raymond.alice 28-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In Zaandam prima overzichtelijke winkel met deskundig personeel.

Service
Prima service en correcte afspraken

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Prima prijs/kwaliteit + prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timoo88 28-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer toegankelijke winkel met enorm veel keuze. Veel modellen direct in werkelijkheid te vergelijken.

Service
Thuis bezorgen in overleg, een beschadiging werd keurig opgelost evenals een korte toelichting om het apparaat te installeren.

Assortiment
Bijna alle gangbare modellen van populaire merken wel beschikbaar. Evenals een paar goede (onbekende) alternatieven.

Aanbeveling
Prettig geholpen, goede prijzen en prima service.

Extra toelichting
Zeer tevreden over kwaliteit en service. Enige verbeterpunt: meer keuze in af te leveren tijdstip van bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanhetzelfde 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Juist de bereikbaarheid is doorslaggevend om te bestellen bij de Keukenloods stel een vraag online en je wordt teruggebeld door een deskundige.

Assortiment
Alles is te vinden op de website en de keuze is net zo ruim als het aanbod op de markt

Aanbeveling
De snelle levering en de bezorging .
De betrouwbaarheid van de winkel en de bereikbaarheid van een deskundige.
De bezorging is correct en pinnen doe je bij de chauffeur
Alles is top geregeld

Extra toelichting
Je wilt betrouwbaar kopen met advies en voor de laagste prijs . Betalen bij aflevering. Het kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris_29 27-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima service, prima prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrij Hissink 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet snel een aankoop regelen is gemakkelijk en handig!

Service
Snelle levering en de plaatsing van het apparaat ging professioneel en deskundig!

Assortiment
Genoeg keuze waaruit ik kon kiezen!

Aanbeveling
Goed, deskundig en betrouwbaar bedrijf!

Extra toelichting
Betrouwbaar bedrijf is mijn ervaring!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkvfr800 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel te bestellen, behulpzaam personeel, voor mij makkelijk afhaalpunt/of bezorging

Service
Duurde even voor de bestelling doorkwam in de nevenvestiging. Na medling echter heel snel opgepakt

Extra toelichting
erg tevreden, ook al over de eerder bestelde koelkast !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.de Boer 65 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede site met mogelijkheden om specifiek te zoeken.

Service
via de helpdesk direct doorverbonden naar de vestiging Zaandam. Daar uitstekend geholpen aan de telefoon en bij het ophalen van de combimagnetron. Prijs was uitstekend gezien de prijs bij de concurrent. Eventueel gratis bezorging was ook mogelijk. Was in de buurt ivm bezoek A'dam zodat ik zelf kon ophalen.

Assortiment
veel keuze en mogelijkheid om te zoeken op kastmaat.

Aanbeveling
Inmiddels al meerdere mensen aangegeven om eens te kijken bij Keukenloods. In de toekomst zal ik bij het aanschaffen van witgoed zeker ook de website bezoeken.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Vormer 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wordt goed geholpen, en het verloop vaN DE KOOP EN BEZORGING IS OOK GOED.
Een aanrader.

Assortiment
Veel keus en anders wordt het opgezocht via de computer.
Zo is het bij ons gegaan.

Aanbeveling
Heb het al vele malen gedaan.

Extra toelichting
Goede service , goede behandeling en alles goed geleverd. Geen aanmerkingen .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EMLO 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemak op de website bestellen.
Niet zo duidelijk vermeld, de maten boven het artikel, het ging hier over een vaatwasser. Waardoor we meer naar de prijs dan de maten werden getrokken en hierdoor de verkeerde maat vaatwasser bestelde omdat we dachten dat het om een standaard vaatwasser ging.

Service
Zeer goed geholpen door medewerkers.
Bereikbaarheid zeer goed.
Omruiling koste 35 euro extra, was onze fout, omdat we niet goed genoeg op de maten hadden gelet. De medewerkers hebben goed advies gegeven om een andere vaatwasser in dezelfde prijsklasse te kunnen leveren.
Levertijden was geen probleem voor ons.

Assortiment
Er is eigenlijk teveel keus.

Aanbeveling
Heb al aan diverse mensen jullie aanbevolen.

Extra toelichting
Dik tevreden

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JacqS1989 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was makkelijk te vinden en te bestellen

Service
Ik heb nog een paar keer gebeld met vragen en werd prima geholpen

Assortiment
Er was aanwezig wat ik nodig had, ik zocht gericht dus heb verder niet rondgekeken

Aanbeveling
Ik was zo verrast over het feit hoe makkelijk het ging, m'n vragen die goed beantwoord werden en de vriendelijkheid.. Stukken beter dan andere keten!!!!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Filemene 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet makkelijk te vinden(vaatwasser);makkelijk te betalen en zelf af te halen bij magazijn

Service
vlot beantwoorden van onze vragen;op korte termijn afhalen vaatwasser.

Assortiment
voor ons ruim voldoende

Aanbeveling
gezien onze ervaring,aan ieder die het horen wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton2015 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, goede informatie over levering

Service
Zeer vakkundig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Keukenloods heeft een ruim en overzichtelijk assortiment met scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ginger259 26-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en goed geregeld

Service
Bij problemen komt er iemand langs

Assortiment
Ruim. Zowel in prijs als in kwaliteiten.

Aanbeveling
Aan vrienden en bekenden. Dat doe ik al.

Extra toelichting
Prettige contacten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Vd Broek 26-06-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben goede uitleg gekregen bij de winkel over de aanschaf van onze vaatwasser. Ook warden we zelf benaderd over wanneer de vaatwasser geleverd zou worden. Zelfs op de dag zelf volgde nog een telefoontje met de verwachte levertijd.

Service
Zie boven, dit geeft al aan hoe goed de service verlening is. Geen verdere woorden nodig.

Assortiment
Voldoende keuze tussen verschillende vaatwassers, van goedkoop tot duur, van goede tot super kwaliteit.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Extra toelichting
Zie boven alle motivatie voor een positieve beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franchesse 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de Keukenloods heb ik ervaren dat ik erg goed geholpen werd bij het kiezen van de verschillende producten.

Service
Men heeft steeds adequaat gereageerd als dat nodig was. Het product bleek een langere levertijd te hebben dan verwacht - men heeft mij daar steeds keurig van op de hoogte gehouden.

Assortiment
De Keukenloods heeft een grote sortering en ik kan dan voor vrijwel alles terecht.

Aanbeveling
Ik heb al heel vaak bij de Keukenloods gekocht en de zaak ook al heel vaak aanbevolen.

Extra toelichting
De Keukenloods is een zaak waar ik graag kom als ik bepaalde artikelen nodig heb. Wij hebben er in het verleden ook een keuken gekocht en daar zijn wij ook heel tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benj46 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een overzichtelijke site en goed aanbod.

Service
na gebeld te hebben met Keukenloods werd alles binnen een uur geregeld. Dit zie je niet vaak.

Assortiment
genoeg keus.

Aanbeveling
kan geen slechte eigenschappen ontdekken. ben erg plezierig geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gadidjah 25-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Makkelijke bestelling, snel en goede service.

Extra toelichting
Mijn koelkast had een lichte beschadeging bij aankomst, helaas wel zichtbaar in het aanzicht. Binnen een paar dagen werd hij omgeruild. Heb vaker apparaten hier gekocht, en ik zou het zo weer doen. Scherpe prijzen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs76 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en de zoekfuncties zijn goad afgestemd op de wensen van de klant

Service
Wij zijn zelf naar de winkel in Nederweert gegaan en zijn daar zeer goed geholpen, wijzigingen achteraf waren ook geen problem.

Assortiment
Alles wat we wilden hebben konden we vinden en vergelijken.

Aanbeveling
Absoluut. Mijn aanbeveling zou het ook zijn om in de winkel zelf ook te gaan kijken, vanwege de goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bestelling keukenloods 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
zeer tevreden,snelle levering en goed bereikbaar via telefoon !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie Winands 24-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig zoeken met achtergrond informatie

Service
meedenken van personeel

Assortiment
we konden alles vinden wat we nodig hadden

Aanbeveling
betrouwbare keten met ervaren personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R teunisse 24-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Komt redelijk snel iemand om je evt te helpen

Service
Duidelijke antwoorden op onze vragen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Er is voor elk budget apparatuur te vinden

Extra toelichting
Overall prima winkel en veel keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbjtan 24-06-2015

Algemene score

7,5

Service
Kraan die volgens website op voorraad was bleek in de winkel niet op voorraad te zijn. Gratis toezending werd geregeld. Had ook bijvoorbeeld nog 10% korting kunnen zijn....

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

H. Bruil-Niekamp 24-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonische vragen gesteld en telefonisch besteld. Ook nog gratis thuisbezorgd.

Service
Weet niet. Nog maar een week in bezit. Maar denk dat dat wel goed zit.

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Vriendelijke Mario de Boer. Super bedankt voor het te woord staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

reinjan 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje en we kregen goed advies een mooie offerte en een makkelijke bestelling.

Service
zie hierboven.

Assortiment
wat wij wilden hebben ze dus een groot assortiment.

Aanbeveling
gemakkelijk snel en betaalbaar.

Extra toelichting
wij zijn zeer tevreden en hebben al tweemaal eerder hier iets gekocht du als we in de toekomst iets nodig hebben gaan we dat zeker hier doen. mvg jantine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

straver67 24-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak van het assortiment in de winkels en ook de internet site is bijzonder overzichtelijk

Service
de service is helemaaal goed!!
wanneer je een bestelling hebt gemaakt word je voortdurend op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
ook het personeel is zeer behulpzaam

Assortiment
een hele grote keuze in het assortiment

Aanbeveling
Goede service en zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
wij hebben totaal geen spijt dat we onze producten bij de keukenloods gekocht hebben. in de winkels word er de tijd genomen voor al je vragen en informatie. de levering was perfect geregeld. zou er zeker weer een aankoop doen als dat nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel harskamp 24-06-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk en makkelijke site

Service
bezorging werd netjes telefonisch gepland en bij een vraag van mij werd gelijk nakeken en uitgelegt

Assortiment
zeer ruime keuze met duidelijke omschrijving en prijs

Aanbeveling
zeer tevreden dus is sowieso aan te raden

Extra toelichting
zeer tevreden dus is sowieso aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henjuk 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Verkoper nam de tijd, gaf duidelijk uitleg en advies.
Sfeer vriendelijk en niet opdringerig, kreeg de tijd om rustig vragen te stellen en na te denken

Assortiment
assortiment ruim voldoende, werden zelfs via internet vergelijkingen getoond.

Aanbeveling
Heel erg tevreden, klantvriendelijk, nemen de tijd voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC Wilhelmsson 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms is het wel moeilijk een vergelijkbare product te vinden als de kozen product niet meer leverbaar is. Maar ik heb andere websites gebruikt om de specificaties uit te vinden, die belangrijk voor waren.
Snelle en correcte reactie een informatie over de leveringstijd een de levering zelf.

Service
Vriendelijke en snelle reacties. Een keer heb ik geen reactie gekregen en heb daarom gebeld. Maar de andere keren heb ik een snelle reactie gehad.

Assortiment
Soms zijn er apparatuur dat wanneer je wilt bestellen, zijn ze niet te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Teunisse 23-06-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik ben uitstekend geholpen tijdens de aankoop. de inbouw van de gekochte apparatuur is keurig geregeld, zonder ook maar één keer na te hoeven bellen.

Service
apparatuur thuisbezorgd door inbouwbedrijf. Ontbrekende zaken werden direct dezelfde dag nog thuis bezorgd. De inbouwer zelf was hier ook erg blij mee.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik zou hier zelf bij een volgende aankoop zeker naar terug gaan

Extra toelichting
prettige omgang met de klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wil.gielen 23-06-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ervaren en kundig winkel personeel Nederweert !!
Levertijd super !!

Assortiment
Alles voor de inrichting van een nieuwe keuken kunnen vinden tegen een zeer scherpe prijs !!

Aanbeveling
Goede prettige en
vriendelijke contacten gehad met personeel Nederweert. Maar vooral voor de zeer scherpe prijzen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ndroog 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Koelkast werd thuis bezorgd en binnen 45 min was oude koelkast uit de kast gehaald en nieuwe koelkast geplaatst.

Service
Ook rooster van de keuken dat los zat werd door de monteur nog even vastgezet

Aanbeveling
Snelle duidelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JW Verheul 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke pagina

Service
telefonisch contact erg plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny68 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Na wat voorwerk, waarbij ik alle benodigde gegevens bij elkaar had gezocht, was een telefoontje naar Keukenloods voldoende om snel de bestelling af te kunnen ronden.

Service
Snelle levering met de mogelijkheid om de apparatuur in te laten bouwen. Bij de inbouw is helaas een frontpaneel beschadigd. Er wordt echter alles aan gedaan om dit te herstellen. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende apparaten en merken, met een uitgebreide variëteit in inbouwmaten.

Aanbeveling
Combinatie van bovenstaande, in combinatie met voordelige prijzen. Daarbij het gemak van de keuze om apparatuur in te laten bouwen.

Extra toelichting
Ruime keuze,breed assortiment, in combinatie met voordelige prijzen. Daarbij het gemak van de keuze om apparatuur in te laten bouwen. Ook als daarbij iets anders loopt dan verwacht (zoals in mijn geval schade aan frontpaneel) dan wordt initiatief genomen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Herrmann 23-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We hebben het product via de winkel besteld. We vinden het fijn om eerst geadviseerd te worden alvorens een keuze te maken. Via de winkel hebben we de online bestelling geplaatst waarna een kleine aanbetaling gemaakt moest worden.

Service
Goede service van personeel. Tevens goede service van het inbouwteam

Assortiment
Het assortiment is zeer breed. Binnen elke prijsklasse is er wel een product te vinden.

Aanbeveling
Wij hebben al meerdere producten via Keukenloods besteld en zouden dit zeker willen aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toerse 23-06-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel warm en veilig

Service
direct netjes en correct geholpen

Assortiment
zag er netjes en overzichtelijk uit, doch wij hebben niet verder gekeken dan waar wij voor kwamen, dus kunnen wij op het andere niet oordelen.

Aanbeveling
Ja, wij hebben hier een goed gevoel bij.

Extra toelichting
ik ben trots op mijn product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirella van der Veen 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website. Zonder problemen kun je verschillende artikelen vergelijken. Het bestellen was zo gebeurt en wat betreft de betaling: je kunt direct betalen met iDEAL of bij aflevering. Wij hebben gekozen voor het laatste en we hebben geen dag langer hoeven wachten op de bezorging als wanneer we het direct hadden betaald.

Service
We werden keurig op de hoogte gehouden via email hoe het ervoor stond met onze bestelling. En toen de gehele bestelling compleet was werden we gebeld voor een lever afspraak. De jongeman die hem heeft bezorgd heeft hem zelfs binnen gezet terwijl ze dit helemaal noet hoeven te doen.

Assortiment
Ruime keus in de artikelen die ze aanbieden en overal een duidelijke beschrijving bij.

Aanbeveling
Mocht er in onze omgeving iemand zijn die een nieuwe keuken of nieuwe apparatuur nodig is dan zullen we ze zeker doorverwijzen naar Keukenloods.

Extra toelichting
Al met al een keurige winkel en een keurige afhandeling van onze bestelling. Ik zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William van den Hatert 23-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en bezorgen

Service
prettige mensen aan de telefoon en bezorging ok

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima zaak!

Extra toelichting
Goede samenwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews