Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2408 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MG 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
telefonisch goed bereikbaar voor juist de laatste, belangrijke, info

Service
op tijd geleverd en zonder problemen

Aanbeveling
Goede producten voor goede prijs; meestal een van de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els B 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke website, makkelijk om zoekopdracht te verfijnen

Service
Alles verliep naar wens, ook de levering was op tijd

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen

Aanbeveling
Heel positieve ervaring, zou het zeker aanraden aan familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Traas 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede aflevering en op tijd levering in orde

Service
geweldig

Aanbeveling
Netjes af gehandeld tot volle tevredenheid

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen zijn goed gerubriceerd en eenvoudig te vinden.

Service
Simpele bestelling en goede aflevering

Assortiment
Alles onder een dak!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desmootje 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en overzichtelijk alles te vinden

Service
Meteen aan gesproken door vriendelijk personeel

Assortiment
Ruime Keus uit veel merken

Aanbeveling
De volgende aankoop zal ook hier zijn en adviseer ook andere dat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunie 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijk!

Service
had nog vragen, toen gebeld en goed advies gekregen!

Assortiment
Goede prijs en keuze genoeg!

Aanbeveling
Makkelijk, ze komen na wat ze beloven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van den Bosch 23-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed parkeren voor de deur

Service
Uitstekend hadden een lekkende vaatwasser bezorgd gekregen en werd direkt nwe bezorgd naa het weekend

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ontevreden 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
Geen gemak in mijn geval, had gevraagd contact op te nemen wanneer een artikel niet voorradig zou zijn, je raad het al, ze moeten nu nog bellen. Ik kreeg ontwijkende antwoorden, verschillende contacten. Weinig gemak dus.

Service
Ik kreeg geen contact, geen service, geen belletje, geen excuus, geen antwoorden op standaard vragen (wanneer kan ik het bestelde dan wel verwachten....?) ehhhh, en toen was het stil....

Assortiment
In mijn geval bleek er niets voorradig, alleen versturen via de importeur. Waardeloos, geen snelle levering, alleen maar lellende voor klanten, die wel een snelle levering verwachten en wat volgens de website wordt verteld.

Aanbeveling
Artikel was volgens de website voorradig, wat een levertijd berekend van maximaal 24 uur, zie website. We zijn inmiddels een week verder.

Ik zou zelfs mijn schoonmoeder hier niet naar toe sturen, en die komt uit Beverwijk.....

Extra toelichting
In mijn geval geen service, niet proactief, niet meedenken, kortom, ik bestel hier nooit weer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-12-2015

Goedemiddag, dit klinkt niet goed. Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kan ik met u meekijken en helpen. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Officiele reactie van Keukenloods 24-12-2015

Bedankt voor uw gegevens ik heb inmiddels begrepen dat mijn collega u heeft gesproken.
Nogmaals onze excuses. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Anke 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De mailwisseling om een goede keuze te maken verliep voorspoedig.

Service
Ik heb snel en goede adviezen ontvangen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service, afspraak voor levering en monteur verliep perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schuurman 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle bezorging

Service
Ik had gebeld voor vragen netjes te woord gestaan

Assortiment
Goed

Aanbeveling
van wegen tot nu goede service

Extra toelichting
Ja ik zal het ook aan andere mensen aan prijzen om hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Ruijter 23-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ongelooflijk ruim aanbod. Als je weet wat je hebben wilt is het snel geregeld.

Service
Wij kochten een Liebherr koelkast. Na uitpakken en installeren bleek deze nagelnieuwe koelkast defect. (geen koelvloeistof agv lekkage). Dan komt het erop aan. Binnen 24 uur geregeld door Keukenloods ism Liebherr. Vette pluim voor alle betrokkenen!

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen heel scherpe prijzen

Aanbeveling
Echt beoordelen kan pas als het er op aankomt. De service bij gebleken defect was perfect. Dus daarom overall een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk. Producten makkelijk te vinden.

Service
Beloftes worden nagekomen. Snelle correcte aflevering

Assortiment
Heel uitgebreid. Alles waar ik naar zocht, gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Richard 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke internet site

Service
Zeer snel antwoord op inhoudelijke vragen over de apparatuur. Waarbij we beleefd te woord zijn gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, goed bereikbaar.

Service
Heb doorgegeven wat ik zocht en kwamen met een passend voorstel. Ook toen iets niet tijdig geleverd kon worden hebben ze een goed alternatief bedacht.

Assortiment
gevarieerd

Aanbeveling
heb goed rondgekeken, maar waren toch echt de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken loods 23-12-2015 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
klantviendelijk

Assortiment
genoeg voorraad

Aanbeveling
alles mooi ruim uitgestald goede service

Extra toelichting
nee alles is gewoon goed .ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty 23-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zodat je je kan oriënteren voordat je naar de winkel gaat.

Service
De oven die niet beviel mocht ik omruilen voor een andere.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijkheid over de maat en het artikel . Zeer overzichtelijk en makkelijk te vergelijken

Service
Verschillende berichten gekregen Hoe laat het bezorgd ging worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

guus blankenburgh 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je op basis van een goed advies de juiste keus maken

Service
Het uitleveren van de order verliep zeer precies en op tijd

Assortiment
Was op zoek naar een oven met spit. Jullie waren de eersten, die een passend advies konden geven

Aanbeveling
Je krijgt waar voor je geld op een prettige manier

Extra toelichting
Als jullie zo doorgaan, is het gebeurd met de grote winkelketens. We zijn toch niet gek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger visser 23-12-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk opgestelde apparatuur.

Service
Goede voorlichting en afhandeling. Ook bij retouren perfecte reactie.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Perfecte combinatie van assortiment en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 23-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website

Service
Goed geholpen bij afhalen en alles netjes verpakt.

Assortiment
Helder assortiment

Aanbeveling
Tot de volgende aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
De factuur wekte de indruk dat er veel later geleverd zou worden (verwacht bij klant: week 0-2016). Ik heb daarom gebeld enwerd vriendelijk te woord gestaan). Toch was mijn ongerustheid niet helemaal weg (de medewerker leek niet helemaal te snappen wat ik bedoelde). Maar uiteindelijk had de medewerker wel gelijk en kreeg ik het aparaat keurig op tijd. Dus: wel wat verwarrend, maar het klopte wel.

Assortiment
Goede prijs!

Extra toelichting
De opmerking: nu besteld, morgen in huis, klopte niet, er zat nog een dag tussen. Op zich niet erg, maar ik had het liever willen weten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lida 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichterlijk

Service
Heel goed geholpen en duidelijke afspraken

Assortiment
Ik zocht een magnetron en er waren er heel veel

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om te kijken en er wat te kopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Stapelbroek 23-12-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen, Keukenloods
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Goed advies en keurig alles klaar gemaakt voor de bestelling

Assortiment
Ruime keuze in witgoed en fornuizen

Aanbeveling
ik vond dat ik vriendelijk en duidelijk werd geholpen.

Extra toelichting
De bestelde spullen zijn keurig geleverd en voldoen uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EA 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Levering was later dan de website deed beloven.
Na een telefoontje naar keukenloods, was hij wel de volgende dag binnen. Daarom toch een 5.

Assortiment
Zeer goede prijs voor zo;n mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

jammer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen en snel geregeld

Service
afhalen kan, zaken staan klaar

Assortiment
wat je zoekt, vind je

Aanbeveling
goed spul snelle levering, veel in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website en duidelijke omschrijving van het product.

Service
Zoals bij alle bestelde producten bij keukenloods, super uitleg en vriendelijk personeel. Gewoon altijd goed geregeld.

Assortiment
Ruime keuze. Ook de accessoires van het bestelde product zijn meestal mee te bestellen.

Aanbeveling
Super webwinkel en vriendelijk personeel. Nooit lang wachten voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Ze bellen altijd terug en zou je zelf niet opnemen ontvang je netjes een mail van keukenloods met alle informatie over het bestelde product. Vandaar mijn score van 10!

Extra toelichting
Alles perfect dus verder geen toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enkhuizen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige website en afhandeling

Service
Goed voorzien van informatie.

Aanbeveling
Goede prijs en perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speet 21-12-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze

Service
Klantvriendelijk

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Ik moet nog wel de levering afwachten Zit wel goed, heb hier al vaker gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert 21-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De artikelen zijn logisch gerangschikt. Info is helder en er is voldoende vakbekwaam personeel

Service
Er wordt goed meegedacht. Levering van artikelen gaat volgens vooraf gemaakte afspraken.

Assortiment
Er is heel veel keuze!

Aanbeveling
Door assorti, service en vakkennis. En, een scherpe prijs!

Extra toelichting
Dit was het vierde product op rij in twee jaar tijd. Geen spijt van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine velthuizen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site was duidelijk.

Service
jullie hebben geleverd als beloofd

Assortiment
volgens mij hebben jullie alle kleuren

Extra toelichting
het produkt is in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette van den Heuvel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk

Service
afspraak nakomen

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siemens 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de website is gebruiksvriendelijk het bestelproces verliep perfect

Service
de winkel is de levertijd nagekomen

Assortiment
ik heb mijn product kunnen vinden . prijsvergelijking heb ik niet gedaan

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijk levering perfect

Extra toelichting
ik kan iedereen aanraden om op deze manier zijn aankopen te doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 21-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en met elkaar te vergelijken.

Service
Geen vraag was teveel en er werd ook meteen naar andere bedrijven gebeld voor info.

Assortiment
Ruim maar wij kwamen voor bepaald product en merk.

Extra toelichting
Werden erg vriendelijk en goed behandeld. Niets was teveel. Erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site. De vaatwasser die ik zocht was snel te vinden.
Bijzonder scherpe prijs. Ik kon hem elders niet goedkoper vinden.

Service
Ik was aangenaam verrast over de grote snelheid van leveren. Op zondag besteld en op maandag al geleverd.

Assortiment
Bijzonder scherpe prijs. Ik kon hem elders niet goedkoper vinden.

Aanbeveling
Prima winkel!

Extra toelichting
Het type vaatwasser dat we hadden gekozen bleek niet meer leverbaar. We kregen zonder meerprijs een nieuwer model geleverd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 20-12-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen, Keukenloods
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Goed advies en keurig alles klaar gemaakt voor de bestelling

Assortiment
Ruime keuze in witgoed en fornuizen

Aanbeveling
ik vond dat ik vriendelijk en duidelijk werd geholpen.

Extra toelichting
De bestelde spullen zijn keurig geleverd en voldoen uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk weergegeven!

Service
Binnen levertijd geleverd. Goed verpakt, gelukkig niets retour hoeven te sturen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry van de winkel 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
De bezorger heeft zich keurig aan de afspraken gehouden ! Bezorger belde keurig uur van te voren en vervolgens stond ik in de file en hebben we geregeld contact gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek de Groot 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Afspraken na gekomen

Assortiment
Was aanwezig wat ik zocht

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henri de Mildt 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
perfecte leveringen zeer klantgericht

Service
uitstekend en voorkomend

Aanbeveling
Zeer klantgericht

Extra toelichting
Al meerdere malen uitstekende ervari

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Oorspronkelijk geprobeert the chatten, maar chatfunctie bleef melden 'geen beschikbaarheid'. Werkte niet, dan weg gaf onvoldoende info mbt wachttijd.

Service
Gewenste apparaat niet beschibaar (was verwacht). Wel goed alternatief gegeven, welke helaas niet online vindbaar was. Telefonisch link naar de fabrikant website gekregen.
Later teruggebeld met nogmaals alternatief, Siemens ipv Bosch, met zelfde prijs, iets meer funtie. Dit gaf de 10.

Assortiment
Assortiment ruim, echter 'mists beschikbaarheid leverancier' werkt misleidend. Tevens is er een 2e website met dezelfde personen (en foto's) die andere levertijd aangeeft.
Dit vraagt extra communicatie.
Het uiteindelijk voorgestelde en bestelde apparaat is op de site niet zichtbaar.

Aanbeveling
Verkopers moeten gebeld worden en denken mee. Prettig.
Levering snel en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ten Holte 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is vlot verlopen!

Service
Er waren wel wat lever problemen van het bestelde artikel, maar dat is keurig en snel opgelost

Extra toelichting
Prima winkel, reageren heel snel bv email! Goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vlotman 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan makkelijk op site uitzoeken en bestellen

Service
Direct bevestiging van beschikbaarheid en leveringsdatum

Assortiment
Kan alles vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rubia 18-12-2015 In de winkel gekocht
Zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Goede deskundige service! Ook de aftersales is zeer goed, vandaag even contact met de servicelijn gehad voor wat installatievragen, ook daar weer zeer deskundig eb goed advies ontvangen! Bedankt voor jullie goede hulp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cevo 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Door het transportbedrijf werd een verkeerd artikel afgeleverd. Werd de volgende dag omgeruild. Dus probleem snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 18-12-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld en snel gekregen.

Service
Correcte afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ Agerbeek 18-12-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed geholpen door Erwin

Assortiment
In de winkel wel weinig uitgestalde vaatwassers aanwezig

Extra toelichting
Vervoersbedrijf had zelf een bezorgdatum en tijd ingepland zonder overleg. Na gebeld te hebben zeiden ze dat het niet meer aangepast kon worden..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tessa Nieuwenburg van der Poel 18-12-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed geholpen in de winkel en fijne installateurs!

Service
Super!

Assortiment
Alles wat wij wensten was mogelijk, ook de nabestelling.

Aanbeveling
Wij zijn super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Kreeft 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit je luiestoel kun je gemakkeleijk bestellen.
Bij vragen is er life chat,

Service
Netjes op de afgesproken tijd geleverd.
Werd in de garage gezet door de vervoerder.

Assortiment
Keus is ruim voldoende

Aanbeveling
Alles netjes geleverd en op tijd . Men word steeds op de hoogte gehouden van de order status.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden wat moet je dan nog meer zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op de afgesproken tijd geleverd. Telefonisch ook heel correct te woord gestaan en meedenkend met de klant

Aanbeveling
Het gemak om online je vaatwasmachine te bestellen en die de volgende dag in huis te hebben, is natuurlijk perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving app

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende app

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews