Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon 22-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je krijgt snel contact er wordt eerlijk gehandeld over de prijs

Service
zie gemak

Assortiment
Voor mijn aankoop was het assortiment genoeg omdat ik wist wat ik moest hebben.

Aanbeveling
Goede en snelle service, kan zelf bepalen of het bezorgd wordt of dat ik het kan ophalen en ter plaatse kan controleren. Mede doordat een filiaal in de buurt ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 22-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima support

Service
Keurig op afspraak geleverd, van te voren telkens goed herinnerd aan de komende afspraak

Assortiment
Alle grote merken aanwezig

Aanbeveling
Goede prijs-prestatieverhoding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelly van den Akker 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site

Service
Keurig duurder alternatief aangeboden

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Er zal altijd wat te verbeteren zijn maar gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos en Joke 22-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Dichtbij, ruim assortiment

Service
Wordt goed meegedacht met de klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise Bakker 22-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Super makkelijk aan te rijden. Er werken fijne behulpzame medewerkers die de klanten helpen met het samenstellen van een prachtige keuken naar de wens van de klant.

Service
Ik ben ontzettend fijn geholpen door medewerker Pierre Bakker. Hij heeft mij goed, maar bovenal eerlijk geadviseerd. Zonder hem had ik niet de prachtige keuken kunnen samenstellen die er nu staat.

Assortiment
In de showroom staat een grote diversiteit aan keukens opgesteld. Dit geeft de klant een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn. Dit zorgt voor inspiratie, iets wat een klant vaak nodig heeft bij een grote aankoop.

Aanbeveling
De winkel heeft een hele fijne lichte showroom. Er hangt een goede sfeer (bitterballen in het weekend) en vrolijke medewerkers. Ook hebben ze een mooi assortiment met witgoed staan.

Extra toelichting
Ik ben ontzettend goed geholpen door Pierre Bakker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Savries 22-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
In de winkel hebben we zo kang moeten wachten om geholpen te worden dat we uiteindelijk maar weggegaan zijn. Maar telefonisch via de klantenservice werden we snel en zeer vriendelijk geholpen!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Arie de Bruijn 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk in gebruik, overzichtelijk en duidelijk.

Service
Ik heb een aantal keren contact gehad met meerdere medewerkers over mijn bestelling. dit voornamelijk omdat ik wou weten wanneer ik het pakket kon verwachten voor een verjaardag. Elke keer ben ik netjes en duidelijk te woord gestaan en kon ik rekenen op een geruststellend antwoord. Er is zelfs moeite gedaan om de leverancier van het product te bellen om het een en ander wat te versnellen naar mijn idee omdat er echt haast achter het product zat. Toppers dus.

Assortiment
Er is veel te vinden, van keukens tot keuken apparatuur. kort gezegd, alles wat je nodig kunt hebben in een keuken is hier bijna wel te vinden.

Aanbeveling
Ik ben niet snel van het uitgeven van een dikke 10, maar in dit geval heb ik echt niets aan te merken op de winkel afgezien van positieve kritiek. ga zo door en ik kom zeker nog een keer of wat langs voor het een en ander.

Extra toelichting
Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 22-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Ben goed geholpen en de levering was precies volgens afspraak.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semper Horstius 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uit de wasmachinetest wist ik welk merk en type wasmachine ik wilde hebben. Even intikken bij zoeken binnen de site en klaar. Een makkie dus.......

Service
In de winkel geweest omdat niet het type vaatwasser op korte termijn niet leverbaar was. Mij werd hierop een aanbod gedaan van een duurdere variant voor dezelfde prijs. Kan je dan weigeren of er iets tegenin brengen? Gekocht en nog steeds blij met het aanbod wat mij geboden werd. Echt super.

Assortiment
Jullie staan op nummer 1 in mijn favorieten. Als ik iets op keukengebied of keukenaccessoires moet hebben dan ga ik bij voorbaat op jullie site kijken. In zoeken binnen de site heb je 9 van de 10 x een hit van wat je hebben moet

Aanbeveling
Moet ik met bovenstaande nog motiveren waarom ik deze winkel/site aanbeveel? Spreekt toch voor zich........

Extra toelichting
Door het aanbod van een vervangende en duurder type vaatwasser voor hetzelfde geld ben ik trouw aan Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Pater 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Van uit huis uitzoeken en bestellen.

Aanbeveling
Zonder enige onduidelijkheden alles perfect geregeld en afgesproken.

Extra toelichting
Installatie vakkundig verricht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoeper 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met de diverse keuzes heel overzichtelijk, dus snel bij de juiste keuze

Service
volgens afspraak snelle levering, goede communicatie en een kleinigheidje heel vlot verholpen: chapeau!

Assortiment
ruime keuze en zeer aantrekkelijk geprijsd

Aanbeveling
voor de volgende aankoop zal ik zeker eerst bij Keukenloods kijken

Extra toelichting
de constante briefing over de stand van zaken betreffende de levering, via de email, heb ik als zeer prettig ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, de producten worden prima omschreven.

Service
Prima service, goed bereikbaar bij vragen.

Assortiment
Voldoende keus en duidelijk geordend per bepaalde groep

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwart 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
goede service, meteen e-mails, vriendelijk, behulpzaam en geduldig

Aanbeveling
klantvriendelijk

Extra toelichting
nee alles prima verlopen, geen klachten, kon niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valentin 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen

Service
Getelefoneerd en goede en juiste info gekregen

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel. Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Burggraaff 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kiezen, klik en klaar

Service
snel en juist geleverd

Assortiment
van alles te koop

Aanbeveling
als je weet wat je moeten, is Keukenloods de beste!

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnaud M 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk ondanks de enorme keus. Makkelijk onderverdeeld in overzichtelijke rubrieken. Keuze criteria zeer uitgebreid. Makkelijk te bestellen met hele snelle orderbevestigingen.

Service
Men doet wat men belooft in een zeer kort tijdsbestek. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer ruime keus in alle kwaliteits en prijscategoriën

Aanbeveling
Snelle levering en pas betaling met mobiel pinapparaat. Geen poespas. Gewoon goed en goedkoop. Dit is de derde keer dat ik bij Keukenloods koop en een vierde keer gaat er zeker komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kleijn 21-10-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mkkelijkzoekem overzichtelijke winkel, aardig personeel

Service
zie boven incl levering op afspraak

Assortiment
ruim voldoende keuze uit de diverse productgroepen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ED 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk contact

Service
Snelle reactie op vragen via mail.

Assortiment
Bijna alles is te krijgen

Aanbeveling
Super service, Super assortiment, Super Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heldere en overzichtelijke site, zeer klantvriendelijk behandeld.

Service
Goed begeleid naar mijn aankoop en bij plannen van bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjo van Gorp 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, snel en betaalbaar.

Service
Prima betaal mogelijkheden.

Aanbeveling
Voor elke beurs. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvdK 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed toegangkelijk en duidelijk.

Service
De service is fantastisch, het niet voorradig zijn van de bestelde vaatwasser, werd een uitgebreide en duurdere machine geleverd voor dezelfde prijs

Assortiment
Deze winkel heeft een ruim assortiment, dus ruim voldoende keus

Extra toelichting
Ik kan iedereen deze winkel aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stanley 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Werd goed geholpen

Assortiment
Er was veel keuze, voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 21-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prettige verkoper met goede tips

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik ben er prettig geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Nuijten 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en zeer deskundige bediening door X die ik al ken.

Service
Snelle levering en montage.

Assortiment
Altijd ruime keus (ik was al klant bij Kookwereld)

Aanbeveling
Gewoon goed en zeer uitgebreid, stuur al jaren mensen er naar toe

Extra toelichting
gewoon doorgaan. (zorg wel voor goede aftersale

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim opgezette showroom overzichtelijk met koopjeshoek

Service
naar het zoeken van een kookplaat en spoelbak werden we prima en vakkundig geholpen en direct een bestelling gedaan.We werden via mail keurig op de hoogte gehouden wanneer goederen werden geleverd.

Assortiment
ruim assortiment,en niet op voorraad binnen 5 werkdagen geleverd.

Aanbeveling
Een 10 klink misschien hoog,maar alles liep probleemloos en naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 21-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb de aanschaf gedaan in de winkel, maar als prettig ervaren.

Service
Vrijdags gekocht en op maandag al thuis bezorgd.

Assortiment
Voldoende keus en overzichtelijke opstelling

Aanbeveling
Goed binnenkomen.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het keuze proces was zeer eenvoudig

Service
er werd een ander model geleverd dan besteld maar we zijn zeer tevreden over de vervaning

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Al eerder bij de keukenloods gekocht en ook nu weer zijn we erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

nicolaas anthonius 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen vanuit je huiskamer

Service
keurig aangemeld wanneer ik de zending kon verwachten

Assortiment
enorm ruime sortering en concurerend

Aanbeveling
weet geen eerlijke verbeter punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 21-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel bestelling gedaan dus dat is altijd makkelijk

Service
Prima service ,goede uitleg .lekker kopje koffie erbij

Assortiment
Er was genoeg keus

Aanbeveling
Werd in de winkel prettig geholpen ,ondanks dat het druk was

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

George Neperus 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ff surfen en een belletje en je weet alles!

Service
Goed geholpen in pre sale en after sale

Assortiment
alles wat je denkt te willen is er wel

Aanbeveling
klantvriendelijk, gemak, snelheid en service.

Extra toelichting
jullie hebben mijn vetrouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Vogelezang 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle levering

Service
Levering op de afgesproken tijd, mogelijk om oude apparaat retour te geven

Assortiment
Ruime keus in de beoogde prijsklasse.

Aanbeveling
Levering en financiële afwikkeling was 100%. Duidelijke bijgevoegde informatie waardoor het installeren vlot verliep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaandam 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
vriendelijk, behulpzaam, geduld, snel e-mails

Aanbeveling
kan niet anders zeggen, dat het kopen en de hele afwikkeling van ons gasfornuis La Germania erg goed is verlopen

Extra toelichting
nee, helemaal geen klachten, gewoon prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Beltzer 21-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim van opzet,assortiment overzichtelijk.Tijdens ons bezoek was men welliswaar aan het verbouwen doch wij hadden een goede indruk van de winkel.

Service
Toen wij onze naam noemden aan de charmante medewerkster kregen wij een blijk van herkenning.
Wij hebben in het verleden 2 keukens bij de firma gekocht.

Assortiment
Wij waren niet uit op een keuken doch onze interesse ging uit naar een vaatwasser.Wij zagen diverse typen en het verdere assortiment deed ons ook versteld staan.

Aanbeveling
Goed assortiment en goede prijzen.Als men internet afstroopt ziet men hoe goed Keukenloods in de markt ligt.

Extra toelichting
Onze keuken is nu ruim 11 jaar oud.Als er in de toekomst apparaten de geest geven (wij hopen dat dit nog lang op zich laat wachten)komen wij graag weer bij u buurten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

familie van der wal 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
online thuis bestellen.
een duidelijke website.
geen fratsen

Service
op de afgesproken tijd bezorgd.
nieuwe apparaat op de plek gezet.
oude apparaat meegenomen.

Assortiment
genoeg keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
ja, 10 zou te gek zijn want dan valt er niets te verbeteren!!!!
p.s. ik zou niet weten wat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Vries 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en handig.

Service
In bijkeuken afgeleverd, ondanks hoge opstap buitendeur.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en redelijke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Dijck 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de producten staat een duidelijke beschrijving

Service
De bestelling is zeer netjes afgehandeld.
Werd op tijd op de hoogte gebracht van tijdstip levering en ook met mijn wensen werd rekening gehouden.

Assortiment
Voldoende keus. Meer hoeft niet want dan zie je door de bomen het bos niet meer

Aanbeveling
Gewoon zeer tevreden. Binnenkort willen we onze keuken aan gaan passen en ik zal zeker hier op deze site kijken voor apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank B 21-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
Alles rustig bekijken niet steeds een verkoper in je nek

Service
Prettig

Assortiment
Weinig keus gas op glas kookplaten daarvoor naar de importeur gegaan

Aanbeveling
Bij aflevering via de winkel liep het e.e.a niet goed melding krijgen dat alles binnen is kom je kookplaat er niet bij maar wel de loodgieter laten komen kon ik dus weg sturen (kosten)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Wiertz 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk en overzichtje site.

Assortiment
Kon vinden wat ik wou hebben.

Aanbeveling
Werd telefonisch ook heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia van den berg schellings 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Ze staan je goed te woord aan de telefoon

Assortiment
Gewoon veel keuzes

Extra toelichting
Goed vakmanschap heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Els 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker thuis uitzoeken.

Service
Volgens de site was de levertijd 1 dag, maar na telefonisch contact werd direct al gemeld dat dit niet haalbaar is. (was geen probleem voor ons)

Assortiment
Ruim voldoende en scherp geprijst.

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marleen 21-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Vooraf contact gehad en daarin werd gezegd dat product op voorraad was. Na bestelling bleek dit toch niet het geval en was er enkele weken levertijd.

Service
Ook de levering kon pas gebeuren twee weken nadat het product bij keukenloods zelf was toegekomen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

W R 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk een bestelling geplaatst en overzichtelijke productvergelijkingen

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Product wat ik had besteld was er niet meer en kreeg zonder bij te betalen een nieuwere versie.

Assortiment
Compleet assortiment

Aanbeveling
Goede product/prijs verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anja van sunder 21-10-2015 In de winkel gekocht
Keukenloods zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon fijne overzichtelijke winkel plus goede parkeergelegenheid

Service
Erg behulpzaam en meedenkend

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Zie alle antwoorden hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SVB 21-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zuid-oost

Algemene score

7,5

Gemak
erg makkelijk met bestellen en bezorgen.

Service
Goede service, maar in de winkel wel erg aan het pushen op eigen favoriete (hogere marge?!) merken.

Assortiment
groot

Aanbeveling
prima prijs/kwaliteit.

Extra toelichting
tevreden met aankoop en bezorging. Ik moest wel mijn best doen om bij de verkoper mijn ipv zijn zin te krijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Westeneng 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik wilde

Service
Mijn telefonische vraag over leveringsdatum werd adequaat beantwoord. lEvering vond netjes en op tijd plaats.

Aanbeveling
Gewoon goed voor een redelijke prijs. Het fornuis dat ik kocht heeft geen aansluiting die past bij een standaard Nederlandse gasslang. Dat zou expliciet vermeld kunnen worden. Ook zat er geen stekker aan het snoer voor de oven. Nu moet je die er inderdaad vaak afhalen voor doorvoer door een kastje, maar toch is het ook handig om dit expliciet op de site te zetten dan hoef ik niet naar de Bouwmarkt na de levering, maar kam ik daar vooraf rekening mee houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mulder 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb al meerdere keren besteld bij Keukenloods en via de site maar ook telefonisch gaat dit er makkelijk.

Service
Ik ben alle keren erg goed geholpen aan de telefoon. Juiste advies over het aan te schaffen product!

Assortiment
Voldoende keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met goede informatie. Handig zou zijn doorlink naar de fabrikant

Service
De aankoop ging goed; alles netjes en snel per mail bevestigd.

Assortiment
Veel verschillende keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TjeuL 21-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dichtbij huis

Service
Moeilijk bezorgen

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Roel 21-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel en verder geen poes pas

Service
Duidelijk verhaal en goed advies over het gekochte product

Assortiment
Ik ging alleen voor een oven maar ik vond het assortiment verrassend uitgebreid.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gérard de Vos 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel met zoeken en navigeren

Service
Of je nu telefonisch, via de websitechat of een email stuurt. Je wordt altijd correct geholpen

Assortiment
Nagenoeg alles is te bestellen

Aanbeveling
Ik raad de keukenloods zelfs bij vrienden en collega's aan.


ps. ik ben geen medewerker en heb ook geen aandelen in de Keukenloods. Gewoon een tevreden klant

Extra toelichting
Jaren geleden ook een fornuis bij jullie gekocht. Zelfs toen al goede website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews