Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17312 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2237 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het is makkelijk zoeken op de site

Service
Er stond levering binnen 1 dag, maar dat werd een dag later. Geeft op zich niet, maar dan moet het er niet bij staan.

Aanbeveling
Prima service en bezorging.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lucette Aafjes 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ben niet technisch dus moest toch telefonisch advies inwinnen

Service
Bij de vaatwasser had ik graag de uitvoering met verlichting gehad. Deze is mij niet aangeboden.

Assortiment
Helaas niet alle merken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joke 17-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk navigeren op de site. Ook de chat wordt goed verzorgt als je vragen hebt.

Service
De winkel kon ik zelf om 21.30 uur nog bellen voor een vraag en kreeg keurig antwoord en advies

Assortiment
Ik vind de keuze prima en als de prijs te hoog is wordt hij aangepast.

Aanbeveling
Ik heb al verschillende mensen op de hoogte gebracht van keukenloods.nl dit omdat ik zelf zeer te vrede ben.

Extra toelichting
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam dat is ook veel waard. Zeker als je wat ouder wordt en niet meer zo goed Jan tillen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te sorteren op verschillende producten en categorieën

Service
Snelle levering en afhandeling. Je wordt goed op de hoogte gehouden qua bestelling,levering en aflevering

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden qua witgoed. Vorige keer was het een koelkast. Dit keer een wasdroger. Beiden tegen het laagste tarief dat vindbaar was, zelfs lager dan een aanbiedingsprijs bij de Mediamarkt.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe geen scherpere prijzen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Stel 17-11-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten -Doe mere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was overzichtelijk

Service
Wij waren op zoek naar specifiek advies en zijn daarin goed geholpen

Assortiment
Op zoek naar specifiek product en dit was op voorraad

Aanbeveling
Vriendelijk en kundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houten 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk door te zoeken. Het vergelijken van producten is ook zeer gemakkelijk te doen. De website was wel aan de trage kant zo nu en dan.

Service
Zeer vriendelijke verkopers via de klantenservice met goede adviezen. Een verkoper wees me op het gegeven dat er mogelijk nog garantie op het oude apparaat was. helaas bleek dit niet het geval, maar dit bond me wel aan jullie bedrijf.
Het inbouwen werd vervolgens ook zeer professioneel aangepakt. Ondanks een aantal kleine hindernissen door de oude vaatwasser die moeilijk te verwijderen bleek, is de klus mooi geklaard en ziet alles er weer netjes uit.

Assortiment
Uitgebreid, wat betreft vaatwassers. Blijkbaar ook steeds vernieuwend, ik bestelde een model en kreeg de nieuwere voor dezelfde prijs, vanwege vervanging van het oudere model. Zeer netjes

Aanbeveling
Kortom goede en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Addriaensen 17-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan rustig rondkijken zonder dat ze opdringerig zijn.

Service
Deskundig advies.
Zonder je het duurste artikel aan te smeren.

Assortiment
Weinig winkels hebben nog vaatwassers staan
En als ze eral staan misschien 3 of 4 stuks dan staan alleen de hele dure er.
Hier staan in alle prijsklasse diverse soorten.

Aanbeveling
Nette winkel.
Overzichtelijk
Goede service.
Goed personeel wat niet opdringerig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en groot assortiment

Service
Vriendelijke hulp en uitleg

Extra toelichting
Ook goede service nadat we 2x pech hadden met het fornuis vlak na aankoop. Beide keren keurig opgelost en gerepareerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 16-11-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De keukenloods was de goedkoopste bij het aanbod van apparatuur die ik voor mijn keuken nodig had. ik heb op de website me geïnformeerd en in de winkel besteld.

Service
Er werd uitgebreid de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Levering was volgens afspraak. Prima service. Ook eerlijke informatie over het aanrechtblad wat ik wilde hebben. Deze was minder geschikt voor een hoekblad.

Assortiment
Prima prijs kwaliteit verhouding. Ook eerlijke informatie over het aanrechtblad wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Nette winkel. Gevarieerd assortiment. Vriendelijk en eerlijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Betty Veldhuizen 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk stappenplan

Service
toen een van de door mij bestelde producten defect bleek te zijn, werd er onmiddellijk goed actie ondernomen.Top.

Assortiment
heb genoeg kunnen vinden. prijzen zijn prima

Aanbeveling
topwinkel voor mij

Extra toelichting
Kom in ieder geval hier terug

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het bestelproces verliep erg traag maar Keukenloods was hierbij afhankelijk van de hoofdleverancier (LG)

Service
De eerste geleverde koelkast voldeed niet aan onze verwachtingen. Wij hebben deze zonder problemen kunnen retourneren en een nieuwe uitgezocht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

AW Molenaar 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke website, helder en overzichtelijk

Service
netjes en vriendelijk. er wordt gedaan wat er beloofd is.

Assortiment
wij zochten een wasmachine. deze zijn te verkrijgen in alle prijsklasses en types

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Adorp 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten zijn goed en duidelijk te vinden

Service
Dag en tijd van bezorgen zijn prima geregeld

Assortiment
Goede prijs /product verhouding

Aanbeveling
Goed product voor goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hartogh 15-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
prettige behandeling, juiste informatie

Assortiment
kan ik niet goed beoordelen maar lijkt mij ruim voldoende , ruime keuze

Extra toelichting
prettige after sales service, toen met de koelkast iets mogelijk mis was heeft de medewerker (waarvan ik helaas de naam niet meer weet) de technische dienst van Whirlpool direct gebeld. Goede service. bedankt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

marja 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
snel verzonden en prima verpakt

Aanbeveling
al vaker wat besteld in de familie en prima afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telefonisch Tom de Ruiter en Marc de Boer 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
mooie website

Service
telefonisch goed geholpen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
scherpe prijzen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jacob 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Afwasmachine van Siemens gekocht helemaal blij mee
Na 16jaar was mijn oude siemens ermee opgehouden
Eens een Siemens altijd een siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clabbers 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
super goed advies

Service
snel in contact opnemen

Assortiment
altijd wel een goede oplossing te vinden

Aanbeveling
goed en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J SCHOUTEN 13-11-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed

Service
prima

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
goed geholpen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

MP 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk. Veel keuze en eerst kijken voordat je koopt.

Service
goede advisering in de winkel.

Assortiment
Heel veel merken beschikbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Tuin 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
heb nu 2 x een artikel bij u gekocht en beide keren heel goed geholpen vooral met het oog op de inbouw en de bestaande maten, welke voor nieuwe app. nog al eens verschilt, de laatste aankoop, een inbouw combi magnetron paste op 1 cm. precies in de oude kast. Dank voor de hulp en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 12-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prachtig geordende winkel, ruimtelijk ingedeeld en toch compleet

Service
Aardige helpers, verkopers, weten waar zij over praten, zijn direct bereid informatie te geven en lopen met je mee naar het product

Assortiment
Heel veel te zien, wij kwamen niet om alles "te zien"maar voor een koelkast (Smeg), een oven (Smeg), en een magnetron. Dus kwamen bewust kiezen.

Aanbeveling
Nou ja, in bovenstaande heb ik alles al gezegd !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk Vroegop 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de website gevonden wat ik zocht, een vervanging van mijn kapotte combimagnetron, een inbouw model van 38cm inbouwhoogte.

Service
De nieuwe magnetron werd 's-avonds aan de deur afgeleverd, je kan ook je oude meegeven, als die klaar staat.

Assortiment
Het nieuwe product past perfect in de inbouw kast en de prijs was echt voordelig.

Aanbeveling
Ik heb alleen via internet een nieuwe combi-magnetron van Etna bij deze winkel gekocht, ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen Visser 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig bestellen en goede informatie vooraf

Service
artikel keurig geleverd op overeengekomen levertijdstip. Apparaat werd netjes in huis geleverd

Assortiment
uitstekende prijs en ik moest nog extra frontpaneel hebben dat direct is meegeleverd

Aanbeveling
zou de volgende keer zeker weer kopen bij keukenloods

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Nijboer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is dmv criteria makkelijk om dat uit te zoeken wat aan je wensen voldoet.

Service
Er was iets niet op voorraad, maar daarentegen kregen we een aanbod, met dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs.

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reinier Snijders 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aflevering binnen een dag, en werd een half uur van te worden gebeld. Super !

Service
Product werd op gewenste plek afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze aan producten.

Aanbeveling
Goed betaalbaar en snelle levering.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan met deze goede webshop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Horsman 11-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en een groot assortiment. Top top top.

Service
Werd meteen geholpen en kan de koelkast meteen meenemen.Top top top

Assortiment
Zeer veel en ook op voorraad.Top top top

Aanbeveling
Mooie grote winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 11-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Prima ontvangst door de verkoper en goede uitleg over de artikelen die wij wilden aanschaffen.

Assortiment
voor waar wij naar op zoek was er keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Moest zelf transport bedrijf bellen ipv dat Keukenloods dit regelde

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Gemiddelde van voorgaande vragen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L Bloemer 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een telefoontje was voldoende voor de bestelling. Ik wilde n.l. weten of mijn bestelling op korte termijn beschikbaar kon zijn. Dit is prima opgepakt en kon twee werkdagen later mijn bestelling ophalen.

Service
Vriendelijk personeel, ook bij het afhaalcentrum

Assortiment
Zal wel goed zijn. In ieder geval het product dat ik wilde kopen zit in uw assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Dank u voor de snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Proffesioneel

Service
Kon makkelijk order wisselen omdat product niet op vooraad was

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gemak

Extra toelichting
Prettige mensen aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige keuzemogelijkheden

Service
Goede terugkoppeling

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Genoeg keuze en aandacht voor aftersales

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede site

Service
bereid ontbrekend info op te vragen bij leverancier

Extra toelichting
lange levertijd; geen consequente update

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TBras 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop en snelle levering.

Service
Goede info en levering.

Assortiment
Groot asortiment maar niet alle modellen op de site.

Aanbeveling
Gewoon een goede shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 11-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eigenlijk kwamen we kijken om ons te orienteren welke keuken mooi zou staan in ons huis. het showroommodel zou geweldig passen en na enig onderhandelen met de vriendelijke verkoper/bedrijfsleider is de koop besloten binnen een halfuur en onder het genot van een kopje koffie.

Service
netjes correct geholpen, beloftes worden gevolgd door daden. heel belangrijk.

Assortiment
er is voor ieder wat wils.

Aanbeveling
mensen, producten, service is gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Myriam 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk zoeken

Service
vriendelijk behandeld aan de telefoon

Assortiment
Overzichtelijk en voldoende

Aanbeveling
goede service, snelle levering en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

joop 11-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werd terplaatse door kundig medewerker geadviseerd over koelvriescombinatie (inbouw).
Levering op tijd.

Service
Zie boven.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met alle mogelijke huishoudelijke apparatuur.

Aanbeveling
Kan volgens mij niet veel beter.

Extra toelichting
Inbouwservice was uitstekend. Hij is wel twee uur bezig geweest en het resultaat was naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

smeg 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
superfijn om online iets te kunnen bekijken/"af te wegen" en te bestellen

Service
de aflevering werd wat later maar ze belde netjes dat dit het geval was en of het nog mogelijk was

Assortiment
ruim voldoende keus in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leontien Mees 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, weinig clicks

Service
Heel fijn dat je direct iemand kan bellen en op de site ook een naam en gezicht ziet. Dat maakt het heel persoonlijk. Het advies is ook heel duidelijk en prettig gebracht.

Assortiment
Ik vind het lastig dat beoordelen
En, maar ik heb wel heel snell gevonden wat ik nodig had. De hulp van jullie was daarbij heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon Kaandorp 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In een inspirerende omgeving en in een ongedwongen sfeer je nieuwe keuken te kiezen. Je wordt op zeer professionele wijze geadviseerd waarbij de persoonlijke wensen centraal staan. Een feest.

Service
Niet moeilijk doen ook al heb je getekend om achteraf nog een detail of randapparatuur te wijzigen. Zorg tot alles naar wens is. Heerlijk.

Assortiment
De keuze is oneindig van duur naar goedkoop en in alle vormen en maten.

Aanbeveling
In een woord super goede service prijs kwaliteit mijn volgende keuken wordt weer een Keukenloods keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website, besteld zonder problemen

Service
snelle levering , dag erna al in huis

Assortiment
ruime keus, scherpe aanbiedingen

Aanbeveling
prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst rond kijken op internet bij de Keukenloods daarna alles telefonisch besteld, dit kon tot 21.00 uur.

Service
Perfecte service, goede uitleg en snelle levering.

Assortiment
Zou bijna denken teveel, maar beter teveel dan weinig geen keus.

Aanbeveling
Ook hier een 9, bestellen, afhalen of laten bezorgen, net zo makkelijk.

Extra toelichting
De installatie was top, deze man wist wat hij moest doen. Dit is pas High Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke indeling. In twee klikken op de de juiste plaats (volledig integreerbare vaatwassers). Keuze gemaakt en besteld zonder problemen.

Service
Zaterdag besteld, maandag in huis! Zie ik vele andere webshops nog niet doen!

Assortiment
Ruime keus. Ons product had een hoge korting en die was ook de laagste die we hebben kunnen vinden. Andere webshops boden het zelfde product voor 100 euro meer aan!

Aanbeveling
Dit was de tweede keer dat we besteld hebben bij de Keukenloods en geen spijt. Als ik iets nodig heb voor de keuken kijken we eerst even bij de keukenloods.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk,

Service
Zeer goede service en klantvriendelijk

Assortiment
Omdat de combimagnetron die op de site stond uit verkocht was, maar hebben mij wel een alternatief geboden!

Aanbeveling
Nemen de tijd voor informatie over het apparaat

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsy 10-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is vlakbij

Service
medewerkers hebben vrijwel overal verstand van

Assortiment
Van het assortiment is er volop genoeg,en anders word het besteld

Aanbeveling
net wat ik zeg dichtbij ruime sortering ,volop parkeer gelegenheid,deskundige personeel, en zeer behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primauime keus en mooie aanbiedingen 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel zoek je het beoogde apparaat, vergelijkt het met andere, leest reacties van andere gebruikers.... Super gemakkelijk.

Service
Gekozen combi-ovens was niet meer voorradig. We kregen toen een vergelijkbaar (en iets duurder) apparaat voor dezelfde prijs.
Levering met inbouw was bovendien volgens afspraak en prima gedaan.

Assortiment
Veel merken in alle prijsklassen. Ook hele mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Reacties voorgaande vragen zeggen onzes inziens genoeg. Ruime keus en scherpe aanbiedingen, prima overleg met verkoper en levering en installatie zoals je het verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en corrct

Service
Snelle en goede levering

Extra toelichting
Goed en gedegen bedrijf,bestellen via internet top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 10-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben bij een winkel in de buurt geweest. Alle vragen werden goed onderbouwd beantwoordt en er werd qua prijs ook rekening gehouden met andere internet aanbieders.

Service
Wij hebben enorme vertraging gehad in de bouw terwijl onze keukenapparatuur al was besteld. Daarna apparatuur keurig zonder extra kosten in het magazijn laten staan. En op veel latere datum geleverd. Super!

Assortiment
Diverse merken apparatuur en op elk prijsniveau.
Ook de specificaties duidelijk uitgelegd en te vinden.

Aanbeveling
Van begin tot het eind super vriendelijk en begripvol geholpen en te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pathy 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb gezocht op artikelnummer, dus had het zo gevonden op de site. Kan dus niet zeggen of de site makkelijk is.

Service
Mijn bestelling was beschadigd in de loods binnen gekomen en moest opnieuw besteld worden. Vervelend natuurlijk, maar ik was goed ingelicht en het werd erg snel na geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Zou niet weten waarom niet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Kroonenburg 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Vakkundig, meedenkend

Assortiment
Gaggenau ontbreekt in de collectie, verder prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews