Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kruijer 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, alles overzichtelijk

Service
Uitstekende follow up voor vragen en ook uitstekend de kennis van zaken.

Assortiment
Genoeg keuze. Wat ik elders niet kon vinden, hier wel.

Aanbeveling
Gewoon prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Begje Hendriks 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk

Service
Een aardig iemand gesproken, die ook de bestelling heeft geregeld.

Aanbeveling
Prettig bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan huijbrechts 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt gelijk iemand aan de lijn voor het beantwoorden van je vraag

Service
In eerste instantie bij een andere zaak het product besteld maar kreeg later te horen dat product niet te leveren was. Dankzij een van uw medewerkers kon het artikel wel worden besteld

Assortiment
Ruim assortiment en als het niet op voorraad leverbaar is dan wordt gekeken naar een vervangend en kwalitatief vergelijkbaar product

Aanbeveling
goede service vanaf het begin tot het eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online is alles goed te vinden en in de winkel krijg je een goed beeld van verschillende opties.

Service
Met ons lijstje naar de winkel geweest en daar dit nog even doorgenomen en op basis van het goede advies van de verkoper enkele aanpassingen gemaakt die beter bij onze keuken pasten.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze alles en als het niet direct makkelijk leverbaar is, is er een soortgelijkproduct uit een hoger segment dat je als alternatief kan bestellen voor dezelfde prijs; enige minpuntje was dat een oven die we besteld hadden en toen op voorraad was, opeens niet meer op voorraad was toen een paar weken later de order bezorgd ging worden. Dat is toen keurig afgehandeld met 2 aparte bezorgmomenten wanneer het ons uitkwam zonder extra kosten of gedoe.

Aanbeveling
Ik had al eerder een enkel product besteld en daarom nu alle producten voor de nieuwe keuken ook via Keukenloods besteld en als we niet net een nieuwe keuken hadden, zou ik dat direct weer doen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godelieve Janssen 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en staan duidelijk beschreven

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Geruime keuzes in assortiment

Aanbeveling
Prima webshop met snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fem 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel veel dagen open en bereikbaar

Service
Heel vriendelijk, duidelijk en rustig geholpen

Assortiment
Alles is te krijgen!

Aanbeveling
Vakmanschap, duidelijk servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk thuis uit zoeken op je gemak en dingen vergelijken op je eigen tijd

Service
Wordt goed geïnformeerd over levertijd kan zelf aangeven wanneer het jou uitkomt. Verder nog geen ervaring met de service

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Burges 19-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Grote overzichtelijke zaak met veel keus.

Service
Uw medewerker die ons adviseerde, heeft ons goede informatie gegeven waardoor wij een keuze konden maken.

Assortiment
Een enorme keuze en zo aangeboden dat er een keuze gemaakt kon worden.

Aanbeveling
Als iemand in onze omgeving op zoek is naar "witgoed" dan beveel ik graag uw winkel aan.

Extra toelichting
Ook het telefonisch contact voor de bestelling, de afspraken rond de bezorging en de feitelijke bezorging zijn naar onze tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kees manders 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Duidelijke site en bij vragen word je snel en goed geholpen.
Snelle bezorging. Ruim assortiment.KLASSE

Aanbeveling
zie bovenstaand,..dus gewoon klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop en Monique 18-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Vragen werden in de winkel snel beantwoord, geen moeilijk personeel, heel betrokken bij de zaak

Assortiment
Alles is te krijgen voor eerlijke lage prijzen

Aanbeveling
Boven in de zaak een beetje rommel, niet erg overzichtelijk. Opruimen en de zaak ordenen dan verdienen jullie een 10

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 18-05-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een open opstelling van de winkel waar je makkelijk naar binnen loopt.wij hebben geen gebruik gemaakt van de webshop

Service
bij de aankoop van de vaatwasser geen gedoe over betaling,gewoon pinnen bij de bezorging.
ook het plaatsen/aansluiten was geen probleem.
afspraak gemaakt en deze is keurig nagekomen.

Assortiment
diverse keuken apparatuur.
wij werden geadviseerd door verkoopmedewerker.
binnen no time hebben wij de aankoop gedaan.
de prijs,garantie en advies kwamen zo vertrouwd bij ons over dat wij niet eens de moeite genomen hebben om verder te kijken.

Aanbeveling
ongedwongen geen verkoop gehijg in je nek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lonneke 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze, veel recensies, goede zoekfunctie

Service
Service telefonisch prima! Goed en lang bereikbaar.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
We hebben Keukenloods al geadviseers bij vrienden en familie! Veel keuze, fijne website, goede klantenservice en levering ook prima. Betrokken mensen aan de telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Mortier 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke site waardoor het gewenste product snel gevonden kon worden.

Service
Het toestel werd binnen de verwachte termijn aan huis geleverd.

Assortiment
Er is een ruime keuze aan producten en dit aan een scherpe prijs!

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat wij iets aankochten via de website keukenloods.nl en wij zijn zeer tevreden over hoe alles verlopen is. Wij gaan er dan ook van uit dat wij bij een volgende aankoop van keukenelektro opnieuw beroep zullen doen op keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooijer 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Een ruim assortiment.

Aanbeveling
Top! Alles duidelijk en men wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin van Trigt 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel toevallig had ik dezelfde verkoper(Boyd) aan de lijn en wederom zijn wij erg goed door hem geholpen!

Service
Op alle vragen betreffende het apparaat, afmetingen etc. had bovenstaande verkoper antwoord op, hij was erg geduldig en correct!

Assortiment
Groot assortiment, wanneer men niet bij de Keukenloods slaagt, slaagt men nergens. Voor ieder budget en smaak.

Aanbeveling
Ik heb jullie bedrijf al aan meerdere mensen aanbevolen. Zelf kregen wij het advies om bij jullie te kopen van mijn zus en zwager, zij waren ook zeer tevreden over jullie bedrijf!

Extra toelichting
Jazeker, het installatiebedrijf waar de Keukenloods mee samen werkt is ook perfect. Zowel bij het plaatsen van de vaatwasser en de magnetron! Keurige monteurs, beleefd en echte vakmannen. Nadat zij de apparaten hadden geplaatst, werd alles keurig opgeruimd en de oude apparaten werden door het Inbouwteam afgevoerd. Dus ook een 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Aanbeveling
Makkelijk bestellen tegen prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhlis Sari 18-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Via de mail heb ik op mijn gemak een KitchenAid gereserveerd en alles is zoals gehoopt en afgesproken verlopen

Assortiment
Mijn vrouw is helemaal weg van de kitchenaid

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Extra toelichting
İs besteld via webshop maar gekocht in winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een erg duidelijke website, waarbij meteen overzichtelijk is welke medewerkers online zijn en hulp kunnen bieden bij vragen of het bestelproces. Wanneer iets anders loopt dan gehoopt, staan ze meteen voor je klaar en bieden de juiste service.

Service
De bestelling was te laat binnen gekomen bij de fabrikant, waardoor bezorging op de volgende dag niet mogelijk was. Door de goede service was het mogelijk om de verzenddatum te wijzigen naar een datum die beter uit kwam. Perfect geregeld!

Assortiment
Ruime keuze, van de KitchenAid keukenmachine hebben ze werkelijk alle kleuren in het assortiment zitten.

Aanbeveling
Goede winkel met een breed assortiment en geweldige service!K

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroyw 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
We hebben een Novy afzuigkap besteld. Bij die zonder motor was duidelijk dat er geen motor bij zat, maar bij die mét motor was niet helemaal duidelijk of deze er ook bij zat.

Service
Zelfs last minute gevraagd of het op een (nabij gelegen) adres afgeleverd kon worden wegens betaling en werk en dit was geen probleem.

Assortiment
Alles kunnen vinden wat we wilden en hadden het niet hier besteld als het geen goede prijs was.

Extra toelichting
Je kan met je vragen ook 's avonds terecht én de persoon die het telefoontje aan nam wist ook waar hij het over had.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurens aaftink 18-05-2016 In de winkel gekocht
amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
super behulpzaam

Service
keurige monteur lekker 0p tijd

Assortiment
je kan het zo gek niet bedenken en jullie hebben het

Aanbeveling
gaat zeker terug als we weer wat nodig hebben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mullink Harmsen 18-05-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er wordt voldoende informatie aangeleverd en indien nodig kan met de winkel geschakeld worden voor additionele informatie

Service
Ik ga er van uit dat het hier een aankoop van 1 apparaat betreft. Met de KL een openstaand issue van de keuken besproken. Hier zijn we op uitstekende wijze uit gekomen door in overleg een keukenmachine bestellen, waarbij KL en wijzelf ieder een deel v.d. kosten voor onze rekening hebben genomen. Dit naar volle tevredenheid van ons als klant.

Assortiment
zeer uitgebreid binnen gehanteerde merken.

Aanbeveling
Komen afspraken na en aftersales is op orde. Ingeval van fouten worden deze naar redelijkheid geaccepteerd en keurig afgehandeld.

Extra toelichting
Wij hebben meerdere malen met Keukenloods te maken gehad. Ondanks het feit dat er wel eens iets mis kan gaan heeft de Keulenloods dit keurg opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Guldemeester 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kunt snel zoeken en de site geeft prima inzicht in de mogelijkheden en maten van het apparaat

Service
Helaas duurde de aanlevering langer dan de geadverteerde levertijd

Assortiment
Veel apparatuur en de meest gebruikelijke

Aanbeveling
Wij zijn tevreden ondanks de latere aanlevering.
Het gekochte apparaat (Miele koffiezetter) functioneert prima.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

William 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, artikels zijn goed te vergelijken

Service
Telefonisch bereikbaar tot 21.00

Assortiment
We zochten een goede inbouw koelkast en daarin zijn we prima geslaagd

Aanbeveling
Duidelijke website, daarna nog even gebeld met een vraag over de levering. Dat was om 21 uur 's avonds en de volgende dag geleverd. Betaling naar keuze bij de chauffeur, dus geen risico's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel!

Service
snelle en fijne service.

Assortiment
goede gebruikersvriendelijke kookplaat

Aanbeveling
snelle en goede service, klantvriendelijk !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 18-05-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk aanbod

Service
Vriendelijke en behulpzame medewerkers, supersnelle levering

Assortiment
Mooie spullen voor aantrekkelijke prijs

Extra toelichting
De chat-mogelijkheid op de website is erg handig om extra info te krijgen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website met ruime informatie over het product (voor mij een afzuigkap).

Service
De mogelijkheid om te betalen aan de chauffeur bij aflevering vind ik heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joke kok 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
prettig winkelen ,veel modellen beschikbaar
groot assortiment

Aanbeveling
zeer vriendelijk personeel

Extra toelichting
snelle service ,direct montage geregeld alles heel vlot

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rivkeh 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Jullie hadden een fornuis van 70cm dat ik nergens anders kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klein Breteler 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we vroegen of we gebeld konden worden binnen 5 minuten werd er contact met ons opgenomen en deden onze bestelling

Service
Na ontvangst van ons fornuis bleek er schade te zijn.foto gemaakt van de schade na een snelle beoordeling regeling voor omruiling helaas wel een weekje moeten wachten waardoor ik niet kon koken

Assortiment
snel gevonden wat we zochten

Aanbeveling
goede service en bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renee 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Oude machine werd mee terug genomen. Installatie hulpvraag duidelijk beantwoord per telefoon Door winkel medewerker. Kregen nieuwere afwasmachine voor zelfde prijs omdat gekozen apparaat er niet meer was.

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

6,0

Gemak
Tijdens het ontwerpen van je keuken wordt je goed geadviseerd.

Service
Denk je een "complete" keuken voor je nieuwbouw woning te kopen... Bij het inmeten van de leiding wordt er door Keukenloods modeling bevestigd dat alles correct is aangelegd door de aannemer. Tijdens de montage van je keuken komen er ineens meerkosten bij voor de aansluiting van je keuken op het leiding werk. Daarna blijkt dat de filters voor je recirculatie afzuigkap niet geleverd zijn. Als je vraagt wanneer ze wel worden geleverd wordt er aangegeven dat je deze helemaal niet hebt gekocht... Terwijl besproken was de eerste set filters erbij te leveren.

Extra toelichting
Al met al is Keukenloods wel een goede keuken winkel. Prijzen zijn eerlijk alleen je moet de kleinste detail van je aankoop ook goed vast laten leggen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Bij de keukenloods 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goed contact.

Assortiment
Vele mogelijk heden tot aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

APS 11-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en makkelijk zoeken. Precies wat je verwacht.

Service
Eén van de apparaten moest apart besteld worden. Omdat we zonder oven zaten werd keurig voorgesteld om de bestelling te splitsen. De leverancier was uiteindelijk erg snel en binnen een dag stond alles thuis bij ons.

Assortiment
Voor de merken die ze voeren wordt gewoon alles geleverd.

Aanbeveling
Als je van no-nonsense houdt en zelf gewend bent een beetje rond te kijken dan is dit een uitstekende optie. Gewoon kwaliteit van merken tegen lage / zeer lage / laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 11-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel en kan snel op je doel afgaan

Service
Was niet tevreden over een inbouw oven en had met dit model veel problemen. Kon zonder problemen een ander model uitkiezen

Assortiment
Veel keus uit verschillende ovens en combi ovens.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en personeel met verstand van de apparatuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lesley Cuyvers 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, en gemakkelijk te kiezen dankzij de verschillende criteria aan te klikken.

Service
Snel en goed voortgeholpen via de chat-functie van de website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZANUSSI ZBA15021SV 11-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
het plaatsen plannen duurde op termijn te lang. ruim één week verder.
De monteurs erg vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
de website kan beter. als je op een pagina inbouw klikt, moet je daar blijven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Theo 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Zeer goed geholpen, goed advies

Aanbeveling
Alles keurig geregeld inclusief inbouw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick plooij 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk ook over de prijs

Service
Eerst gebeld met een vraag over de inbouw gelijk duidelijk antwoord

Assortiment
Ruime keuze voor iedere prijs keuze zat

Aanbeveling
Voor iedereen wat

Extra toelichting
Gewoon goed aan iedereen aanteraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manonp 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site! Snel gevonden wat ik zocht!

Service
Super service! Niks van te zeggen! Besteld en een half uur later al gebeld worden wanneer de levering plaats mag vinden!! Top!

Aanbeveling
Gewoon hele fijne ervaring! Ook de montage en levering was super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brouwer 11-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijke te vinden

Service
was erg goed

Assortiment
ruime keuze in het assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiepje 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, snel in huis

Service
Duidelijke beschrijvingen en regelingen

Assortiment
Prima voor mijn zoektocht

Aanbeveling
Prettige prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berendsen 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
dichtbij om even te kijken/vergelijken en dan via internet bestellen

Service
werd in de winkel fijn geadviseerd

Assortiment
veel en ruim

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els Klein Egelink 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker bestellen via je pc.

Service
Netjes ingebouwd en een vriendelijke monteur.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Hebben ook al eerder bij Keukenloods gekocht.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in de winkel en ook via internet,.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. duidelijke omschrijving van het soort artikel duidelijke tekening erbij van de inbouwmaten. Pinnen bij aflevering.

Service
Ik heb niet echt gebruik hoeven maken van de service. Zoals ik al schreef was de website duidelijk volledig en makkelijk te navigeren. Per mail werd ik op de hoogte gesteld van het tijdsvenster waarin de levering zou plaatsvinden

Assortiment
in de categorie waarin wij ons artikel besteld hebben was de keuze ruim voldoende. Op andere websites ben ik afgehaakt omdat er slechts 1 of 2 modellen aan onze zoekcriteria voldeden. Bij keukenloods hadden we een stuk ruimere keuze.

Aanbeveling
Bij het gemiddelde van de voorgaande categorieën scoort keukenloods een 8. En dat is wel representatief voor mijn aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jh joosten 10-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goed en waardig gesprek en uit leg

Service
we werden steeds op de hoogte gehouden van de levering

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
mooie winkel goede service

Extra toelichting
zal deze winkel zeker aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickB 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk qua order status en levering

Service
Combi oven netjes ingebouwd, incl. verplaatsen contactdoos. Oude apparatuur afgevoerd.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Bruin 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Supermakkelijk. Geen enkele aanmerking. Top!

Service
Superduidelijk. Snelle bevestiging van de bestelling. Overduidelijke informatieverstrekking.
De bestelde machine was niet meer leverbaar en ik kreeg een gratis upgrade naar een nieuwer type.Top!

Assortiment
Kan ik niet beoordelen, daarom geen 10, maar ik ga ervan uit dat dat ook dik in orde is.

Aanbeveling
Kijk niet verder. Hier moet je zijn!

Extra toelichting
Bij een volgende keer zal ik zeker weer bij Keukenloods.nl mijn aankoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S van den Broek 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken, ruim aanbod

Service
Snelle levering, direct contact en de gemaakte afspraak naar voren kunnen schuiven ivm een planningsfoutje van mijn kant. Daarnaast netjes gewerkt, oude koelkast afgevoerd en alle verpakkingsmaterialen. Ook nog de deurtjes goed afgesteld

Assortiment
Ruim aanbod, diverse merken tegen naar mijn idee goede prijzen.

Aanbeveling
Zoals boven beschreven. Makkelijk zoeken, snelle levering, direct en correct telefonisch contact, netjes en op de afgesproken tijd geïnstalleerd en geen troep achter gelaten. Prima ervaring dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anita 10-05-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
het is allemaal duidelijk waar je moet zijn

Service
we werden goed geholpen,maar tot twee keer toe verschilde de prijs die gezegd werd met toen we moesten afrekenen

Assortiment
het ligt eraan waar je voor komt,van het één is veel maar van het andere weer minder keuze

Aanbeveling
uiteindelijk is er voldoende assortiment en zijn er goede kortingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

carlo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de werknemers beschikken over veel kennis - je krijgt hier echt goede informatie

Service
service zoals het hoort

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon: zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews