Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louis de Vries 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kiezen en kopen

Service
Had een onderbouwvriezer gekozen dacht ik. Werd door de verkoper geattendeerd op het feit dat het een tafelmodel was. Waarvoor hartelijk dank.

Assortiment
Wat ze niet hebben kan je eventueel vragen of naar een alternatief laten kijken.

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gaf het ons een zeer prettige en positieve ervaring weer. Reeds voor de derde keer er iets besteld. Gaat allemaal steeds prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten.

Service
Makkelijk direct contact met deskundige mensen.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid en wordt overzichtelijk getoond.

Aanbeveling
Het door mij gekochte product werd snel en op de aangegeven tijd geleverd en deskundig ingebouwd, het oude product werd uitgebouwd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leer Werkbedrijf Bakkum 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Kon artikelen gemakkelijk vinden.

Service
winkel goed bereikbaar. Bij vragen zeer behulpzaam

Assortiment
Prijs kwaliteit goed. Breed assortiment.

Aanbeveling
Snelle, correcte, vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Len 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk, ruim aanbod en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

katelijne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle service, duidelijke communicatie, mooi spul!

Service
snel en duidelijk

Assortiment
droom van mijn spulletjes, helemaal blij

Aanbeveling
geshopt bij verschillende zaken, expertise hier aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Boer 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Assortiment
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Aanbeveling
Super deskundig, niet 1 persoon maar allemaal, geweldige service snel geregeld, ook een alternatief Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L bosch 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is toegankelijk erg duidelijk!

Service
Bij het registreren van de Quooker zag ik dat er een gratis upgrade was, keukenloods zat niet bij de deelnemende leveranciers maar jullie hebben het bij Quooker toch voor ons voor elkaar gekregen!

Aanbeveling
Tot nu toe erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bekeken gebeld en besteld

Service
direct bevestiging en werden op tijd gebeld voor levering

Assortiment
wat we zochten was aanwezig

Aanbeveling
prima service geen gebreken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Keulen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snel en prettig geregeld. Ook de plaatsing ging soepel Er was een probleem met het aanrecht blad waardoor een tweede afspraak gemaakt moest worden. Dit ging zonder extra kosten!

Extra toelichting
Goedkoop en netjes verzorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis alles bekijken en vergelijken is fijn

Service
De service van 1 apparaat inbouwen en 1 niet was geen probleem. Alles volgens afspraak met uiterst vriendelijke monteurs gerealsieerd.

Assortiment
Ook op andere websites geweest, maar volede het meest voor Keukenloods,

Aanbeveling
Op voorgaande onderdelen ook een 10

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EOne 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoveel keuze en dan ook nog de laagste prijs.

Service
2x gebeld met keukenloods voor advies over een nieuwe inductieplaat. Eerste keer of de inbouwservice dat 100% zou doen ivm stekker overzetten met 2 fases. Tweede keer omdat in de winkelwagen niet de juiste prijs hanteerde toen ik de WISSELACTIE gebruikte. Via de telefoon werd alles in orde gemaakt en volgde een belletje met de inbouwservice (apart bedrijf) voor een afspraak want ik kon niet meer koken.

Aanbeveling
Echt een goede service en laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeets 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig toegankelijke en complete website

Service
zeer snelle afhandeling en levering. Verder zeer snel en duidelijke informatie m.b.t. leveringstijdstip. We ontvingen zelfs een duurder model aan dezelfde prijs.

Assortiment
Eenvoudige keuze uit meerdere modellen, voor elk wat wils.

Aanbeveling
algemeen zeer goede service en levering. Eerste keer voor ons, zeker zullen wij bij een volgende aanschaf deze winkel mee overwegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is compleet, goede service in de winkel (na enig aandringen weliswaar - de eerste verkoper had er duidelijk geen zin in), orderproces verloopt goed met prima communicatie over levering.

Service
Service in winkel kon beter. Eerste verkoper was allesbehalve servicegericht; met de tweede persoon hebben we het beter getroffen. Ook levering was prima; op tijd en behulpzaam.

Assortiment
Ruim assortiment online. In winkel was echter beperkt assortiment aanwezig; dit zou wat mij betreft wat uitgebreider mogen.

Aanbeveling
Conclusie: zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WJB 30-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Prima webshop, prima keuze wat betreft betaalmogelijkheden.

Service
Op de website stond dat de levering de volgende dag mogelijk was. Echter hier zaten 6 dagen tussen in mijn geval. De vaatwasser die ik bestelde kwam uit de categorie: "Ikea alternatieven" maar past niet in een Ikea keuken, dat vind ik slordig.

Assortiment
Genoeg keuze wat betreft verschillende merken en prijscategorien.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-05-2016

Beste WJB,

Inderdaad stonden er tot voor kort enkele verkeerde vaatwassers in deze categorie! Onze verontschuldigingen hiervoor, vervelend natuurlijk! U heeft er niet veel meer aan, maar we laten toch graag weten dat dit inmiddels is opgelost!

Met vriendelijke groet,
Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Roelof Holtrop 29-05-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
goed advies

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles wat de klant wil heeft deze winkel, goed en vakkundig personeel, ruim assortiment, goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette Van Rijn 29-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De aankoop wordt gratis bij je thuis bezorgt, wanneer het jouw het beste uit komt.

Service
Als je een aankoop thuis laat bezorgen, dan wordt het oude apparaat ook nog eens gratis meegenomen. Dat noem ik service

Assortiment
Ruime keuze/assortiment. Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Je kunt rustig rond snuffelen, goed advies, vriendelijk personeel

Extra toelichting
De aankoop die je doet kan( als je daar gebruik van wil maken) zonder aanbetaling een jaar voor je gereserveerd worden. Prettig om te weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig bladeren door de artikelen

Service
dag later bezorgd, heel netjes

Assortiment
ruim asortiment

Aanbeveling
een 9 omdat ik nooit een 10 geef

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

echantyb 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website met correcte bestelprocedure.

Service
even gebeld voordat ik een online bestelling plaatste, en kreeg een duidelijk en correct antwoord.

Assortiment
wat ik zocht vond ik hier, top dus!

Aanbeveling
bij mijn laatste bestelling stelde ik online om 21.03 uur een vraag en kreeg binnen 4 minuten antwoord! Supersnel dus! Dag erna een keurige passende oplossing ontvangen, ik kan niet anders zeggen dan meedenkend en service-gericht!

Extra toelichting
ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominik 27-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk

Service
erg servicegericht. Denken mee met de klant

Assortiment
Erg ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vdveen 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig te bestellen en te betalen

Service
Je wordt goed geholpen in de winkel

Assortiment
Het assortiment is enorm en goede kwaliteit

Aanbeveling
Ben zeer tevreden hoe geholpen werd in de winkel door de medewerker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sven Bongartz 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudige website met goed functionerende terug bel functie!

Service
Netjes online geholpen, telefonisch goed geholpen en een vriendelijke chauffeur die alles afleverde.

Assortiment
De nieuws collectie Siemens staat niet op de website. Maar als je artikel nummer achterlaat belt men dag erna terug en hebben ze het alsnog.

Aanbeveling
Gewoon goed. Scherpe prijzen ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cynthia 27-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Koelkast was snel besteld en website was duidelijk.

Service
Ik moest 3 keer opnieuw contact hebben om de leverdatum juist in het systeem te krijgen, maar uiteindelijk ging het goed.

Assortiment
Goede keuze in assortiment.

Aanbeveling
Goed aanbod en redelijke prijzen, snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jessica 27-05-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te bekijken en de medewerkers weten waar ze over praten

Service
We zijn keurig geholpen

Assortiment
Online zeer uitgebreid en goed te bekijken, in de winkel de online uitgezochte combimagnetron kunnen bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 26-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
we werden netjes te woord gestaan. Er werd er niets opgedrongen en goed geluisterd

Service
Er werd verteld over een actie die over enkele dagen van start ging. Zodat wij indien wij dat wilde van deze actie gebruik konden maken.

Assortiment
Uit Alle quooker konden wij kiezen, breed assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment, vriendelijke te woord gestaan een goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Keukenloods 26-05-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Assortiment
Wilde graag een Bosch maar er stonden maar 2 stuks

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gertjan Nijman 26-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Netjes alles gerangschikt

Service
Goed geholpen en duidelijke info

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prettige winkel

Extra toelichting
Al vaker wat gekocht en goedkoop en goeie service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 25-05-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en goede locatie van de fysieke winkel: niets op aan te merken

Service
Ik werd vriendelijk, professioneel en deskundig geholpen : dat voelde goed

Assortiment
Fijn om veel producten in de fysieke winkel / loods te kunnen zien

Aanbeveling
Deskundig personeel, veel producten, lage prijs : top !

Extra toelichting
Duidelijke opties, ook duidelijke afspraken, mooie 3D tekening gekregen. Ik kan haast niet wachten tot het moment dat de keuken er daadwerkelijk staat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P de Ridder 25-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim duidelijk overzicht

Service
Men neemt alle tijd voor goede duidelijke uitleg en niet opdringerig

Assortiment
Alles in alle soorten aanwezig

Aanbeveling
Omdat je prettig wordt geholpen en goede service

Extra toelichting
Kan alleen maar hopen dat het zo goed blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hetgeen we zochten, hebben we eenvoudig gevonden

Service
alles tip top geregeld, waaronder de service van de montage, erg aardige bediening, keurig geplaats, echt tevreden

Assortiment
dit geeft geen waardering, maar is simpelweg om een antwoord te kunnen geven. we waren op zoek naar een speciaal item, verder hebben we niet gewinkeld, dus ik heb geen idee over het assortiment. Maar we zijn erg tevreden.

Aanbeveling
zie eerdere antwoorden, dus als we zelf weer iets nodig hebben, komen we op zeker weer digitaal winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Engelsma 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat is er gemakkelijker dan vanuit je huis de apparatuur die je wilt uitzoeken, in een offerte laten zetten en bestellen?

Service
De service is goed. Echter de informatie op de site bij de quooker provac3 is onvoldoende. Er staat niet bij dat deze niet geschikt is voor cv installaties die verder dan 6 meter van de tap af geplaatst zijn. Deze informatie las ik pas in de gebruiksaanwijzing bij het apparaat. De naam provac3 leek mij een type aanduiding van een betere versie dan het type combi 2. Dit is dus niet zo. Hier kon wat meer uitleg bij. Bij het omruilen waren de verzendkosten voor mij, wat jammer is. Als ik de juiste informatie had gehad had ik direct het juiste type genomen.

Aanbeveling
Scherpe prijs, prima onderhandeling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Vollebregt 24-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak en de rust die je krijgt als je de zaak binnen komt, er springen niet meteen verkopers in je nek, zodat wij rustig onze oven en kookplaat in alle rust konden uitzoeken

Service
ik liet een opmerking vallen over een pizza steen in een oven rooster, de medewerker ging bellen met de fabrikant, terwijl een andere mederwerker mij wenkte naar een tafel, en daar lag een pizza steen die ik kon passen of hij paste in de keuze van mijn oven, hij had mijn opmerking gehoord en heeft de steen uit het magazijn gehaald, dat is nou oplettendheid en aandacht voor de klant

Assortiment
Ruime keuze van alle merken, en er is veel afwisseling van de produkten en klasse...

Aanbeveling
ik beveel deze winkel 110% aan ervaar en laat je overtuigen zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling en afhandeling gaat super makkelijk en snel.

Service
Prima. De chauffeur had beloofd even te bellen van te voren. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans T 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed toegankelijke webpagina's.

Service
Toen ik het alternatief "aanklikte" bleef de pagina blank maar een telefoontje naar de service line loste dat adequaat op.

Assortiment
Zeer gevarieerd en uitgebreid.

Aanbeveling
Prima persoonlijk contact, vlekkeloze levering met accurate aflevertijd.

Extra toelichting
Reeds derde bestelling bij deze firma en voor nabestellingen van onderdelen e.d. zeer hulpvaardig kortom prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Born 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt rustig alles apparatuur bekijken

Service
Na het bellen voor een afspraak,konden we in overleg nog een aantal dagen eerder het artikel geplaatst krijgen.

Assortiment
Er is veel keus.

Aanbeveling
Na de bestelling is alles perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Website is duidelijk en werkt goed, op 1 onderdeel na "Elders goedkoper" deed het niet. Gelukkig kon de klantenservice mij ook hierbij helpen.

Service
Altijd netjes geholpen en de koelkast was goedkoper dan bij de concurrent door de elders goedkoper optie(telefonisch dit keer).

Assortiment
Ik heb gezocht op dit specifiek model en deze was aanwezig, wel was de koelkast lange tijd niet op voorraad.

Aanbeveling
Prima webwinkel en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maayke Rijk 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig vanuit huis te bestellen.

Service
Ik werd super snel geholpen, ik mailde in de avond met vragen en kreeg direct antwoord. Ook konden ze de apparatuur leveren die ik niet op hun site kon vinden.

Assortiment
Ze konden alles leveren wat ik zocht.

Aanbeveling
Super snelle en vriendelijke service. En ze konden alles leveren wat ik zocht op korte termijn.

Extra toelichting
Ik raad deze zaak aan vrienden en kennisen aan. Vanwege de snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelproces verliep eenvoudig.

Service
Afspraak werd in overleg ingepland. Omdat bestelde vaatwasser niet leverbaar was, werd deze zonder meerprijs geupgrade naar een nieuwer model.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mullink 24-05-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Goed gelopen, goede uitleg.
Snelle service én uitstekend geplaatst.
Wij zijn erg tevreden!

Extra toelichting
Kunnen wij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en makkelijk zoeken en aanvinken wat je wel en niet wil

Service
Netjes geleverd op de afgesproken dag, tevens kort maar zeer correct telefonisch contact gehad.

Assortiment
Nieuwe en oude modellen alles wat je wil, en ook nog duidelijk vergelijkbaar

Aanbeveling
Zeer netjes en correct geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmee 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling telefonisch gedaan via medewerker en precieze dag kunnen afspreken

Service
prima, vriendelijke medewerker, bezorging op de afgesproken dag en nog via mail op deze dag het tijdstip van bezorging doorgekregen en betaling bij de chauffeur kunnen afrekenen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Alles prima volgens afspraak verlopen en zal dus binnenkort ook nog een Novy afzuigkap gaan bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, alles is makkelijk te vinden en een eenvoudig bestelproces.

Service
Goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk aan de telefoon.
Snelle levering op het aangegeven tijdstip.

Assortiment
Groot assortiment en alles tegen zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
De eerste keer dat ik hier besteld heb, alles verliep netjes zoals aangegeven.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Bonekamp 23-05-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
Website overzichtelijk, wel wat onduidelijkheid over leveringsdatum

Service
Vrij nonchalante houding en soms onduidelijk met afspraken

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Vooral de prijs is de aanrader, Service kan beter

Extra toelichting
Product werd de ene dag goedkoper aangeboden dan de andere dag, werd uitgelegd als fout van verkoper, werd niet voor geëxcuseerd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

jmvanderwal 23-05-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aardige verkopers

Service
Goed geinformeerd

Assortiment
Best veel keus

Extra toelichting
Maand geleden ook nog een koelkast, gasfornuis, afzuigkap en stoomoven aangeschaft. Nu de vaatwasser. Goede prijs kwaliteitverhouding, sympathieke mensen, graag tot een volgende keer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Greetje 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk zoeken en duidelijke omschrijving. Ook fijn dat er reviews over de producten bij vermeld worden.

Assortiment
De breedte maat van het fornuis was niet overal te koop. Bij de keukendoek keuze uit 2 modellen.

Aanbeveling
De bestelling ging vlekkeloos en ook de bezorgdiensten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na een paar keer telefonisch overleg bleek vlak voor de definitieve bestelling toch dat er een te hoge vaatwasser was geoffreerd. Maar gelukkig kwam dit op tijd aan het licht.

Service
Levering keurig volgens afspraak

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht voor een redelijke prijs

Aanbeveling
Ik stel hoge eisen aan een webshop en Keukenloods heeft me niet teleurgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment waaruit gemakkelijk te kiezen is d.m.v. aan te brengen filters.

Service
Snelle en correcte afhandeling

Assortiment
Grote diversiteit aan apparatuur

Aanbeveling
Groot assortiment met een uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barnack 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijke webshop. Zijn eerst in de winkel wezen kijkenen hebben daar een keuze gemaakt.

Service
Op vragen via mail en telefoon werd gelijk een antwoord gegeven.

Assortiment
in één woord: Gigantisch!

Aanbeveling
Ook bij eventuele volgende aankopen zal ik zeker eerst bij Keukenloods gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Verzellenberg 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, accuraat en behulpzaam

Service
zonder problemen wordt er gehandeld

Assortiment
je vind er werkelijk alles op het gebied van apparaten en dan ook nog voordelig

Aanbeveling
er is geen betere

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomassen 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestellingsprocedure was goed te begrijpen

Service
men kwam de afspraken volledig na

Assortiment
ik kon goed kiezen

Aanbeveling
probleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Poelman 21-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Online alles uitgezocht en telefonisch nog advies gekregen Top!

Service
Suoerservice. Wij hebben er niet aan gedacht om het pinlimiet omhoog te brengen toen de apparaten gebracht werden...een paar dagen later werd alles nog eens gebracht. Ik heb er zelf niet voor hoeven bellen, alles werd me aangereikt.

Assortiment
99 % is bestelbaar.

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden. Snel, fijne nette mensen aan de telefoon, en een hele goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews