Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 16-01-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser , afzuigkap , keukenmengkraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop , groot arsortement , makkelijke en gebruiksvriendelijke site, keurig en vriendelijke personeel die je te woord staan aan de telefoon en die je goed en vakkundig helpen bij evt vragen , ZEER snelle levering , betaling bij levering ( dus niet vooraf ) pinnen bij chauffeur of overmaken . Vakkundig personeel bij inbouwen van apparatuur .
En mijn ervaring is : ik had fout gemaak bij opnemen van vaatwasser , had geen rekening gehouden met hoogte , dus verkeerde vaatwasser besteld , en deze werd zonder enige probleem terug genomen en andere besteld die wel goed was , en ze rekende geen extra kosten voor transport en de monteur , ECHT TOP 👍
Voor ons alleen nog maar Keukenloods .
Voor Keukenloods een warme douche 👍
als ik bij Radar zou zitten.

Pluspunten

  • Klantvriendelijkheid
  • Bestellen
  • Levering
  • Montage
  • Producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 16-01-2017

review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs hebben mijn vriend en ik een combi-magnetron en een gaskookplaat besteld via keukenloods en zijn hier erg tevreden mee. Wij hadden een aantal vragen hierover en werden telefonisch goed geholpen. Ook werden wij een paar dagen na de bestelling netjes gebeld over de levering van deze producten. De kwaliteit van deze producten zijn goed en wij zijn hier dan ook erg blij mee. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Pluspunten

  • snelle, goede levering
  • goede service
  • betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 16-01-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Mooi fornuis, maar levering kan beter

Algemene score

7,0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. grote winkel met een ruim assortiment. In de winkel geholpen door vriendelijk personeel. Productkennis van het persoon kon iets beter: bij de vraag over het verschil tussen twee bijna identieke fornuizen van hetzelfde merk die ruim €200 in prijs verschilden, kon de verkoper geen goed antwoord geven. Personeel was wel goed meedenkend en adviserend in het uitzoeken van een afzuigkap. Bezorging ging in eerste instantie erg snel, behalve dat de bezorger zegt aan de deur geweest te zijn en niemand thuis trof terwijl er wel degelijk de hele dag iemand aanwezig was. Er is ook niet een extra keer aangebeld of telefonisch contact gezocht, maar gelijk vertrokken. Daarna was het erg onduidelijk hoe de nieuwe bezorging geregeld kon worden: de bezorgdienst verwees naar de winkel en de winkel verwees naar de bezorgdienst. De tweede keer ging gelukkig goed en het product is erg netjes geleverd (en zelfs afgeleverd tot de plaats waar het product uiteindelijk moet komen te staan i.p.v. tot de voordeur zoals aangegeven was). Mooi fornuis!

Pluspunten

  • Duidelijke en gebruiksvriendelijke website
  • Vriendelijk personeel
  • Snelle bezorgdienst

Minpunten

  • Productkennis personeel niet optimaal
  • Bezorging verloopt niet altijd vlekkeloos

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

chantal 16-01-2017 Via de website gekocht

SMEG koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service. 1 groot minpunt: de bezorger/monteur heeft schade gemaakt aan ons deurkozijn, hier ben ik niet blij mee.

Pluspunten

  • levering op zaterdag

Minpunten

  • schade deurkozijn

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 16-01-2017 Via de website gekocht

Plezierig zorgvuldig en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen van Keukenloods zijn zorgvuldig en snel. Dat wat je besteld wordt gecheckt op maatvoering zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer professioneel!
Afspraken worden nagekomen.
Aanrader.

Pluspunten

  • Zorgvuldig
  • Professioneel
  • Concurrerend
  • Flexibel
  • Zeer goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Breems 16-01-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

keukenloods een aanrader voor iedereen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer goed geholpen bij de aankoop van een inductie-plaat.Wij hadden zelf al een type op internet opgezocht maar deze bleek niet leverbaar.De jonge maar zeer gedreven verkoopster heeft samen met ons naar een vergelijkbaar type gezocht en ook gevonden!
De inductie-plaat was binnen een week leverbaar ondanks dat het precies rond de feestdagen was !!
Keukenloods is dus zeker aan te raden!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 16-01-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima aankoop gedaan bij de Keukenloods. De verkoper had ook duidelijk verstand van zaken en verkocht ons een stillere Siemens vaatwasser.

Pluspunten

  • Verstand van zaken
  • goede vaatwasser
  • kundige montage
  • prijs oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Stet 16-01-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Smeg fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in het filiaal in Alkmaar geweest. We kregen daar zeer goed advies en konden daar onze keuze maken. Nu staat er een pracht van een fornuis met 6 pitten en een mega oven in onze keuken. Echt een sieraad voor de keuken. Ook de bezorging ging primals. Hij moest later worden bezorgd in verband met een verhuizing maar dat was allemaal geen probleem. Kortom. Een aanrader. Goed advies, ruime keuze en een goede prijs.

Pluspunten

  • Goed advies
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 16-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods doet qua omvang zijn naam eer aan. Zeer uitgebreid assortiment, supersnelle levering en goede support vooraf al meteen met een snelle reactietijd.

Pluspunten

  • assortiment
  • snelle levering
  • support

Minpunten

  • uhmmm?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Grietje 16-01-2017 Via de website gekocht

goed geholpen wij zijn zeer tevreemet de aankoop

Algemene score

8,0
Ze wisten bij keukenloods precies wat we zochten, en hebben het met een klaar gezet om af te halen Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 16-01-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en communicatie en snelle levering
We hebben een etna afzuigkap gekocht plus de installatie service erbij gedaan. Is heel goed bevallen !

Pluspunten

  • Servuce
  • Snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 16-01-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over onze aankoop bij Keukenloods, goede voorlichting bij ons bezoek aan de winkel in Nederweert.
De aflevering was volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Olivier 16-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redenen waarom ik koos voor een aankoop bij keukenloods:
- De beschrijving van het product was duidelijk
- productkennis van medewerker was goed
- site en medewerkers kwamen betrouwbaar over
- medewerker kon goed aangeven wanneer product geleverd zou worden.
- medewerker nam tijdens eerste contact meteen contact op met leverancier voor levertijd
Prijs was niet de laagste maar bovenstaande heeft doorslag gegeven.
Prettig was:
- medewerker checkte details na plaatsen van bestelling
- aankoop werd opbeloofde dag en tijdstip geleverd

Minpunten

  • Dit formulier is niet geschikt voor smartphones
  • Mag maar 50 karakters gebruiken in dit veld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.Duijn 16-01-2017

vaatwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel tevreden met deze shop.Dit is de tweede keer dat wij iets gekocht hebben.De eerste keer was een inbouw koelkast en nu een inbouw vaatwasser. De uitleg was van alle 2 heel goed voor het inbouwen. We zijn heel tevreden en onze portemonnee ook.Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker daar naar toe.We zullen zeker andere mensen deze shop aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2017 Via de website gekocht

Bestelling Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces loopt soepel, Keukenloods is het goedkoopst en 14 uur later wordt er gebeld en staat de vaatwasser voor de deur...ook wordt de oude meegenomen, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CHS Vastgoed 16-01-2017 Via de website gekocht

CHS Vastgoed

Algemene score

9,0
Prima behandeld de order, na bestelling werd ik gebeld dat er een ander type machine wordt geleverd, maar bij plaatsing bleek deze niet te passen, Daarna de goede geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend afgehandeld deze order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmely 16-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De apparatuur die ik online besteld had werd de volgende werkdag geleverd door een zeer vriendelijke chauffeur die voorzichtig met de spullen is omgegaan. Helaas was de koelkast toch niet je juiste maat maar deze werd gewoon weer thuis opgehaald. In de vestiging in Roosendaal heb ik een aanrechtblad besteld en ook hierbij werd ik zeer vriendelijk en kundig geholpen, terwijl de verkoper eigenlijk lunchpauze had.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Prettige klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael s. 16-01-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wachttijd duurde omdat hij niet leverbaar bij de fabriek was iets langer.
Voor een mooie prijs, (bij de concurrent duurder en er ging hier ook nog een korting erbij af) een heel mooi gasfornuis.
Netjes opgebeld voor de levering, en zelf een tijd kunnen kiezen.
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoogervorst 16-01-2017 Via de website gekocht

prima service goede spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service goede afhandeling snel geleverd
goede webside zeker aan te bevelen bij anderen als ze iets nodig mochten hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Hemmink 16-01-2017 Via de website gekocht

Top&vlot

Algemene score

8,0
Na wat speuren op het internet bij keukenloods uitgekomen. Na telefonisch contact goed advies gekregen. O.a. Welke afzuigkap precies kon passen in de bestaande keukenkastjes.
Prima en snelle levering.

Pluspunten

  • Goede telefonische service
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki Wijkniet 16-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vaatwasser besteld bij keukenloods. We konden zelf een leverdatum kiezen, dat is fijn! Verder is er duidelijke communicatie per mail over hoe laat ze komen (en nog een herinnering per sms). Andere pluspunten waren dat de oude vaatwasser weer werd meegenomen en dat ik met de pin kon betalen bij aflevering. Zeer tevreden over keukenloods.nl

Pluspunten

  • Betalen met pin bij aflevering
  • Bezorgdatum zelf kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Runar 16-01-2017 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast, goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via prijs vergelijken uitgekomen bij keukenloods. Daar nog advies via telefoon gevraagd omdat ik op zoek was naar een afwijkende breedte van 70cm. Omdat er geen zoekfunctie op breedte is heb ik even gebeld of er nog alternatieven waren.
Gelijk telefonisch besteld en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teun S 15-01-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Plaatsing nieuwe afzuigkap keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en secuur geïnstalleerd door het installatieream van klantvriendelijke mensen van Keukenloods! Afspraak maken ging eenvoudig en levering was op de juiste tijdstip van de afspraak.

Pluspunten

  • Netjes gewerkt
  • Prima apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Konings 15-01-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een nieuwe vaatwasser besteld en werden keurig nagebeld om te controleren of de nieuwe vaatwasser in onze bestaande keuken past ! Prima geregeld !

Pluspunten

  • Er word meegedacht !
  • Keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 14-01-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap Whirlpool schouwkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en levering zoals het beschreven staat.
'S avonds besteld en 2 werkdagen later ontvangen zoals beschreven.
Wordt keurig geleverd op tijdstip welke je vooraf via de mail ontvangt

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Werkt naar behoren

Minpunten

  • Rammelt op hoogste stand
  • Handleiding niet echt duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris boogers 14-01-2017 Via de website gekocht

Prima service, goede prijs!

Algemene score

9,0
Zondag avond om 20 u gebeld om levering te cancelen( omwille van te grote oven besteld) die maandag ingepland stond . Woensdag hadden we onze juiste combi oven al. Prima service en zeer goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 14-01-2017 Via de website gekocht

Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie oven aangeschaft werkt goed, goede levering Bij nieuwe aanschaf gaan we zeker op de site van keukenloods kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gj bruyn 14-01-2017 In de winkel gekocht
zaandam

fijne winkel met goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen in de winkel om te kijken naar een type oven. Na een fijn gesprek met een adviseur heeft hij ons geadviseerd om naar een heel ander type oven te kijken.
Thuis gekomen zijn we nog steeds zeer tevreden met de oven

Pluspunten

  • advies
  • prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

J.v.Benthem 13-01-2017 Via de website gekocht

J.van Benthem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is prima verzorgd; er is volop keuze voor de diverse artikelen en de prijzen liggen gunstig t.o.v. andere bedrijven. Met bestellen van een artikel gaat makkelijk en indien er iets niet goed is wordt er direct actie ondernomen. Top.

Pluspunten

  • Komen belofte na

Minpunten

  • Transport bode slotdig
  • Slordig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 12-01-2017 Via de website gekocht

Keukenloods.nl Duidelijke site, scherpe prijzen.

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop en plaatsing van onze nieuwe Bosch inbouw koelvries combi. Keukenloods heeft een duidelijke website en scherpe prijzen. Het was gemakkelijk om contact te maken. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces. Levering en plaatsing is snel gegaan.

Pluspunten

  • Goede prijs
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bjorn 12-01-2017 Via de website gekocht

Bosch SMV40C2EU

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Donderdag 29 december om 23:30 een vaatwasser besteld bij Keukenloods.
Volgende dag om 16:00 kwamen ze de vaatwasser brengen en ook nog eens boven neer gezet!!

Product is helemaal wat ik ervan verwacht had.

Top service!!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Productbeschrijving goed.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.F. van Nuland 12-01-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk scherp geprijsd en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bijzonder meedenkend en super scherp! Had offerte verkregen van diverse leveranciers, maar echt: Keukenloods spant echt de kroon. Netjes geleverd aan huis. Voordeel: apparatuur is sneller in huis dan je keuken....

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid
  • Aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-01-2017 Via de website gekocht

Miele inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods is snel en vakkundig en had de kookplaat veel goedkoper staan dan andere websites. Ik zou ze de volgende keer zeker weer gebruiken.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • Goede service
  • voordelig

Minpunten

  • Geen instructie welk merk pannen niet te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Alkmaar 12-01-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe koelkast nodig die paste in onze bestaande keuken. Na advies hebben we een koelkast uitgekozen en deze werd snel en zonder problemen afgeleverd. De koelkast hebben we zelf ingebouwd en deze paste precies. Al met al een prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 12-01-2017 Via de website gekocht

Algemene score

9,0
Na bestelling van de Bosch vaatwasser online
kwam deze na 2 dagen . Ik heb een goed gevoel over de Bosch vaatwasser inbouw
SMV40C20EU.Hij droogt zelfs op het korte programma heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boelen 12-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, goede beschrijving van het product, zeer snelle regeling en natuurlijk de lage prijs.
Wij hebben onlangs (tussen kerst en oud jaars dag) een nieuw Smeg fornuis aangeschaft via de website, deze werd de volgende dag geleverd. Hij is nu een week ingebruik en voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjon 12-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Siemens inductie kookplaat besteld via Keukenloods.nl tijdens de kerstperiode. Het bestelde artikel bleek achteraf niet meer leverbaar, Keukenloods heeft vanuit zichzelf een nieuwere en duurdere versie van Siemens geleverd zonder meerprijs. Kookplaat ook laten inbouwen door het eigeninbouwteam. Zowel levering als inbouw prima op tijd volgens afspraak. Gewoon uitstekende service.

Pluspunten

  • service
  • eigen inbouwteam
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 12-01-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recent een grote Amerikaanse koelkast gekocht bij Keukenloods. Was wat gedoe met de vervoerder die het apparaat kwam brengen over datum en tijdstip. Keukenloods medewerkers reageerden direct en zorgden voor aflevering op gewesnte datum.

Pluspunten

  • snelle reactietijd
  • meedenken om probleem op te lossen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia 12-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goed geholpen met het zoeken naar een kookplaat met afwijkende inbouwmaten.jammer genoeg geen `live `model kunnen zien in de winkel,maar wel op de webshop.

Pluspunten

  • vriendelijk personeel
  • nemen de tijd om mee te denken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carien 12-01-2017 Via de website gekocht

Koop geannuleerd

Algemene score

5,0
Ik kocht via de website een vaatwasser van Siemens (SM69M002NL), maar nadat ik de aankoopbevestiging in mijn mail kreeg, bleek het model net iets anders te zijn (SM69M001NL). Dus ik bel hierover op en kreeg een vriendelijke maar snel pratende medewerker die me uitlegde dat het model dat ik kreeg net iets uitgebreider en zelfs wat duurder was. Maar toen ik de modellen vergeleek op hun site bleek van het model geen prijsopgave te zijn. De uitleg was dat het een winkelmodel van Siemens betrof en ze daarom de prijs van Siemens niet mochten vermelden, anders zouden ze problemen krijgen.
Uiteindelijk heb ik de modellen bij Siemens zelf vergeleken en bleek het model dat ik zou krijgen (maar niet had besteld) €130,00 goedkoper was. Het had een aantal andere functies en ook een kunststof binnenbehuizing. Het model dat ik zelf wilde had een RVS binnenbehuizing.
Al met al heb ik zonder problemen mijn bestelling kunnen annuleren en enkele dagen had ik ook weer mijn geld terug op mijn rekening.
Maar toch, na een aantal reviews gelezen te hebben op diverse sites, waaruit blijkt dat ze dit vaker doen, is dit voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen bij hun.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-01-2017

Beste Carien,

Wat vervelend om te lezen dat het niet naar wens is verlopen. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik misschien nog iets voor je kan betekenen. Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Menno 11-01-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Goed advies, mooie keuken, scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Michel gaf ons goed advies, dacht goed mee. Na de plaatsing moesten er nog wat kleine zaken opgelost worden. Duurde iets te lang, ook door de feestdagen, maar het werd allemaal prima opgelost, dus zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goed advies
  • Veel keuze
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • iets beter communiceren over kleine puntjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Josè van Eeert 11-01-2017 Via de website gekocht

vertrouwd winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer vertrouwelijk is een groot pluspunt en netjes
te woord gestaan met duidelijke afspraak heel corect dank u wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 09-01-2017 Via de website gekocht

inductie kooplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling van gewenste kookplaat bleek op orderbevestiging automatisch omgezet naar ander type. Eén belletje was genoeg om alsnog het gewenste model geleverd te krijgen. Wel even opletten dus.

Pluspunten

  • éen belletje en gewenste model alsnog geleverd
  • prijs

Minpunten

  • bestelling autoimatisch omgezet naar ander type

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

PvH

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met een duidelijke informatie en een scherpe prijs werd een deal gesloten, die vergelijk met andere webshops kan doorstaan. Levering keurig en op tijd. Betaling per pin bij levering. Alles prima.

Pluspunten

  • volledig programma
  • showroom
  • scherpe prijs
  • levering op maat
  • betaling bij levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoekstra 09-01-2017 Via de website gekocht

Goed, Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs alle apparatuur voor onze nieuwe keuken besteld bij Keukenloods. De bestelling was erg prettig, eerst via website en daarna aan de telefoon. Wat me opviel was dat ze graag willen verkopen en daar ook veel voor doen maar, in tegenstelling tot sommige reguliere keukenzaken, je tijd geven om er rustig over na te denken.

De communicatie is helder en snel. Ook geen 'gedoe' bij levering. 1 artikel was niet meer leverbaar maar werd vervangen door een duurder exemplaar voor dezelfde prijs. Top!

Rustig zelf uitzoeken, geen hijgerige verkoper achter je of zo. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Lage en duidelijke prijzen
  • Bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 09-01-2017 Via de website gekocht

Keukenapparatuur

Algemene score

9,0
Snelle service en goede levering. Na telefonisch contact binnen een paar uur een offerte ontvangen. Na akkoord werd er goed meegedacht over het levermoment en werd ik goed op de hoogte gehouden van de levering. Bij levering werd alle apparatuur netjes binnen gezet.

Pluspunten

  • Snel service
  • Goede prijs
  • Goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petar Angelov 09-01-2017 Via de website gekocht

Sharp price and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The price for the product was the lowest on the market, with the fastest delivery time. Communication was also efficient via both email and SMS. The only downside was that the delivery guy refused to bring the oven further than the front door.

Pluspunten

  • Price
  • Delivery time

Minpunten

  • Delivery service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods Roosendaal. 09-01-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed overzichtelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpenen zeer vriendelijk.
We zijn te vrede en hoe ze de klanten benaderen.
Ze hebben er veel tijd in gestoken om te verkopen.

Pluspunten

  • We zijn er meer bij je geweest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anita 08-01-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch contact zeer prettig, denken echt mee met de klant en zoeken naar passende oplossingen als je er zelf niet uitkomt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans H 08-01-2017 Via de website gekocht

Hans H

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoekend naar het product kwam ik op Keukenloods.nl en vond dat de site Makkelijk toegankelijk was, en dat er eerlijke prijzen worden gehanteerd.

Pluspunten

  • snelle levering
  • meteen bericht dat niet alles op voorraad was
  • Bij navraag vriendelijk geholpen
  • Behulpzaam

Minpunten

  • bestelling niet compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews