Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R Fokkink 14-06-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was overzichterlijk.

Service
werden netjes geholpen

Assortiment
de keuze die er was is prima

Aanbeveling
Alles wat je nodig hebt is er, en is niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijke zoekfunctie en overzichtelijke site

Service
Alle spullen zijn netjes volgens afspraak geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
Vrijwel alles is leverbaar. Ook voor elk budget.

Aanbeveling
Al met al een fijne, overzichtelijke webshop.
Ga zo door!

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, voldoende keuze.
De bestelling en de berichtgeving daarover uitstekend

Service
De levering was keurig op tijd, volgens afspraak

Assortiment
Volledig assortiment en de prijs was de goedkoopste aanbieding op internet

Aanbeveling
Alles probleemloos verlopen zowel de bestelling, bezorging en de service daarna

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika Mekes 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en reviews van de apparaten te bekijken.

Service
Een verkeerd apparaat besteld. Kon zo omgeruild worden.

Assortiment
Groot assortiment en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Bij inbouwapparatuur aangeven dat nismaat geen opbouwmaat is. Scheelt onnodig omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees op den Velde 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede voorlichting,eerlijk,luisteren wat de klant wil,veelkeus,flexibel,veel keus.

Service
Niet moeilijk met eventuele omruiling.

Assortiment
Groot assortiment,goede prijs.

Aanbeveling
Goede benadering klant

Extra toelichting
Zaken doen met keukenloods is een prettige ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site

Service
Snelle en nette service

Assortiment
Heel veel keus

Extra toelichting
We konden snel onze keuze maken omdat het overzichtelijk is. En een hele snelle keurige nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via internet bestellen en werd dus gebeld om zelf dag van levering te bepalen

Service
Prima, werd gebeld om zelf dag van levering te bepalen. Bij levering ook geen enkele moeite om koelkast op andere plek te zetten en oude oelkast ook meegenomen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Vriendelijke telefonische hulp. Levering volgens afgesproken dag en tijd. Goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was makkelijk te vinden en de bestelling was simpel te plaatsen. Vooral de snelle service was erg prettig.

Service
Prima service. We hadden een vraag over het product en die werd snel en duidelijk beantwoord. Afleverservice ook perfect geregeld

Assortiment
Wat wij zochten, daarin was keuze genoeg, voor ieder wat wils zeg maar

Aanbeveling
Geen negatieve punten kunnen vinden en ik ga er van uit dat wanneer we het product dagelijks gaan gebruiken en er mocht wat mis zijn, de service ook goed zal zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment, duidelijke website. Fijn dat je alles kunt laten installeren door professionals voor een redelijke prijs.

Service
Keukenloods zelf zeer goed, echter bij deze laatste aankoop wat strubbelingen gehad met het inbouwteam. Eerste poging voor niets zitten wachten. Echter werd het wel goed opgepakt en een installatie op afgesproken tijdstip op zeer korte termijn volgde.

Assortiment
Groot assortiment, zeer goed geprijsd, goede kwaliteit!

Aanbeveling
Zeer goed assortiment, al onze apparatuur komt hier vandaan. Altijd goede ervaringen. Inbouwteam werkt netjes. Goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mike 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke site

Service
Van alle stappen krijg je een mail of bericht. Ook leveringen via dutchned zijn goed geregeld. Een sms de dag voor de levering is erg prettig aangezien we tegenwoordig allemaal een mobiel hebben en soms een mail missen.

Assortiment
Grote keuze van alles wat je in een keuken wenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via google ben ik op de site gekomen. Met een aantal klikjes had ik binnen enkele seconden mijn product besteld

Service
Nog nooit errder zo snel geholpen. Direct een afspraak gemaakt en volgende dag stip op tijd mijn bestelling ontvangen.

Assortiment
Ook mijn inbouw vaatwasser wil ik in de toekomst hier bestellen.

Aanbeveling
Alles wat je zoek is hier te vinden. Site is makkelijk en overzichtelijk. Service is uitstekend

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles ruim opgezet

Service
Goede service met kennis

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Paar keer wat gehaald zeer tevreden dus het aanraden waard

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jeroen E 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik had een afzuigkap besteld, bij aflevering bleek deze beschadigd te zijn. Na het opsturen van enkele foto's van de schade werd deze kostenloos omgeruild

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lise 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk. Snelle doorschakeling

Service
Bezorging speciaal vervroegd. En na 18.00u kunnen bezorgen. Zo hoef ik geen snipperuren op te nemen

Assortiment
Ik had een aparte bestelling (koelkast 55 cm.) Die zijn er maar 3, maar goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Goede service, snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat op de website

Service
Bij eventuele vragen, krijg je ook netjes antwoord

Assortiment
Veel merken, dus er staat altijd wel iets tussen

Aanbeveling
Netjes geleverd, bij ons al voor 07:00 uur 'à morgens, dus je hoefde er niet thuis meer voor te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob kunst 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele gemakkelijk en overzichtelijk site

Service
Goede monteur,netjes en overzichtelijk

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Internet shop helder en duidelijk

Extra toelichting
Monteur maakte mij nog attent op actie via siemens,uiteindelijk nog pannendeksels gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website - maar niet dezelfde informatie op de 1e overzicht pagina

Service
duidelijke info aan telefoon, snelle levering en instalatie.

Assortiment
Groot assortiment. Veel op voorraad.Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
geen klachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Berendsen 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Heel gemakkelijk kijken en zoeken.

Service
Nette levering. Komt belofte na.

Assortiment
Ik heb niet alles bekeken omdat we 1 apparaat nodig hadden.

Aanbeveling
Zeer goede prijs - artikel verhouding

Extra toelichting
Mijn dank voor de goede service ! Als we nog eens iets nodig hebben kijken we eerst bij jullie.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bakker 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zwaag Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed zichtbare opstelling

Service
Prima voorlichting

Assortiment
Ruime sortering en alles is te bestellen

Aanbeveling
Zie vorige

Extra toelichting
Bij aankoop fornuis aangeven dat de klant er ook een gasslang bij moet kopen. Nu heeft de monteur die ook in zijn wagen zitten dus werd het goed opgelost

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies Brons 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekende website, overzichtelijk en waar je snel kunt vinden wat je zoekt

Service
Vriendelijke mensen aan de telefoon en de bezorging is uitstekend geregeld

Assortiment
Alle merken en prijsklassen vertegenwoordigd

Aanbeveling
Uitstekende sortering, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romijn 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Volgens ons alles duidelijk en goed te vinden wat we zochten.

Service
's avonds besteld en anderhalve dag later bezorgd. Zelfs met de tijd van bezorging erbij.

Assortiment
Genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon héél goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 13-06-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
stonden veel artikelen naast elkaar zodat je goed kon vergelijken

Service
goed geholpen ik zit in een rolstoel en werd goed geholpen met de lift

Assortiment
veel verschillende merken en prijzen keuze genoeg

Aanbeveling
is voor ieder wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan het snel vinden wat ik wil.

Service
De levertijd was in orde hier op geen commentaar.
Het ander is niet van toepassing.

Assortiment
In precieze alles kunnen vinden.
Jullie hebben veel in assortiment.
De prijs is ook het geen waarom ik bij jullie bestel en op eerdere bestellingen die ik bij jullie heb gedaan.

Aanbeveling
Tien zou betekenen dat jullie perfect zijn.
En niemand is perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemieke 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht een inbouwafwasmachine,kon makkelijk kiezen uit bepaalde machines

Service
kreeg de volgende dag al een telefoontje om een afspraak te maken voor de levering

Assortiment
prima keuzes uit goedkoop tot duurdere

Aanbeveling
prima geregeld!

Extra toelichting
binnen een week had ik de afwasmachine ingebouwd en kon hij aan de slag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice 13-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnenlopen, bestellen, betalen en zorgvuldig nagekeken of alles naar wens is.

Service
De bestelling was eerder binnen dan verwacht.

Assortiment
Keukenloods had wat ik nodig had.

Aanbeveling
Keukenloods is zowel direct online als fysiek te benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hommeles 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzicht op de website.

Service
Op zondagavond besteld. De volgende dag geleverd. Met een defecte koelkast top service.

Assortiment
Genoeg keuze in merken en prijs.

Aanbeveling
Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles op de internet site is duidelijk en makkelijk te vinden.

Service
Na telefonisch advies goed te woord gestaan. we hebben goed advies gekregen na onze wensen kenbaar gemaakt te hebben.

Assortiment
ruim assortiment aan produkten

Extra toelichting
goed advies, snelle levering en keurige bezorging en plaatsing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark Knopjes 13-06-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De verkoopadviseur heeft alles voor ons geregeld en via e-mails zijn we keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

Service
De verkoopadviseur dacht echt mee vanuit onze situatie.

Assortiment
Alles wat wij in gedachten hadden was zichtbaar in de showroom en levertijd van de spullen was binnen enkele dagen.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding en service was prima, een aanrader dus!

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolet 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk

Service
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samuels 13-06-2016 In de winkel gekocht
Almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Je kan rustig even zelf kijken voordat iemand gelijk ertussen komt dat vindt ik erg fijn

Assortiment
Genoeg keuze en duidelijk wat de functies zijn van bijv. De ovens

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anco AHM Nanninga 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar. Vlotte service

Service
Vlotte en duidelijke service

Assortiment
Meer dan voldoende keus tegen aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ook in het verleden alleen maar bijzonder goede ervaringen met dit bedrijf gehad.

Extra toelichting
Volgende keer weer naar Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lef 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keuze mogelijk op div criteria zoals prijs verbruik dB.

Service
Supersnel. Op zondagmiddag besteld en betaald: op maandagmiddag al thuisbezorgd.

Assortiment
Veel keuze, maar ja, je hoeft er maar één!

Aanbeveling
Vooral omdat ze zo supersnel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Bezorging is goed te volgen en volgens afspraak binnen bezorgtijd probleemloos afgeleverd.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Het gemak de duidelijke info,service en het ruim assortiment vergemakkelijkt het kiezen.

Extra toelichting
Goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan Tanis 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk te vinden

Service
word goed op de hoogte van de status van mijn order

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
fijne web shop goede prijs en service.
al meerder malen wat bested op deze site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

installatieservice Rieks 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed te vinden en nooit moeilijk.

Service
Geen probleem bij retour of bezorgen er wordt altijd een oplossing gevonden.Is product er niet of moeilijk te leveren is er altijd een oplossing

Assortiment
Is goed en ruime keus

Aanbeveling
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alida 12-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
Website was duidelijk. Toch naar de winkel gegaan om het product te zien.

Service
In vestiging Waddinxveen werd ik erg onpersoonlijk
geholpen. Liefst zo snel mogelijk de deur uit.

Assortiment
Veel keus. Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nel Vreeburg 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot assortiment met uitstekende informatie en goede zoekfunctie

Service
Aankoop inbouwoven na vraag over inbouwmaat (stond duidelijk bij de info . . .) Werd ik gewezen op alternatieven waar ik nu profijt van heb.

Assortiment
Zeer breed met alle bekende merken en uitvoeringen

Aanbeveling
Perfecte service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van der Sterren 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met klik was de koelkast besteld

Service
De chauffeur was erg behulpzaam en belde keurig half uur van te voren dat ze aankomen.

Assortiment
Onze keuze was in collectie.

Aanbeveling
Online gewinkeld en was duidelijke bestelmethode.

Extra toelichting
Vlotte correspondentie na bestelling geplaatst te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Beukeboom 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
binnen 24 uur in je bezit

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
met een acht

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ard Kuijper 10-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed te vinden met heldere linken

Service
Na bestellen zijn de afspraken die gemaakt worden mbt afleveren duidelijk en worden per mail/sms bevestigd.

Assortiment
Gewoon goed!

Aanbeveling
Compleet praktisch en juiste service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanachter pc of tablet is aanbod te bekijken. Ook de telefonische bereikbaarheid is goed. Niet meer dan drie wachtenden voor me gehad.

Service
Aflevermoment was makkelijk in onderling overleg aan te passen.

Assortiment
In de maatvoering die wij nodig hadden was de keuzemogelijkheid beperkt.

Aanbeveling
Je krijgt wat je wordt beloofd. Ook het advies over prijs kwaliteit verhouding tussen de verschillende machines was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

B N van Schaick 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne webside

Service
Perfect op tijd nette chauffeur

Assortiment
Behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Het is gewoon een fijn bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooiman 09-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk om in de buurt toch nog even te kijken. zo kun je beter een inschatting maken hoe groot het is en hoe deurtjes e.d sluiten

Service
in de winkel was het snel, snel, snel, hier kunt u pinnen.
Al lacherig gingen we de auto weer in. Bovendien staat op de website dat het binnen 1 werkdag bezorgd werd, dit was bij ons 3 werkdagen. Is niet heel erg, maar zet dan niet op de website dat het de volgende dag binnen is.

Assortiment
veel nieuwe up-to-date spullen. ook kregen wij een vernieuwde versie van de oven en niet de oude versie

Aanbeveling
zie bovengenoemde on het kopje service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TSP 09-06-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en niet teveel poes pas

Service
goed en snel

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prijs en kwaliteit ligt goed

Extra toelichting
ik heb alleen maar tevreden klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samshuijzen 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overduidelijke website

Service
zeer snelle reactie en levering

Assortiment
groot en vrij breed assortiment

Aanbeveling
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellyschuddeboom 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet heel lange wachttijd bij het telefoneren.

Service
Geen probleem bij omruilen van apparaat dat niet helemaal aan verwachtingen voldeed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
keuze gemaakt op de site en besteld. dit kon niet makkelijker

Service
goede berichtgeving over het verloop van de zending

Assortiment
zover ik het heb bekeken kon ik alles bestellen wat ik zou willen

Aanbeveling
het heeft een kleine week geduurt voor onze vaatwasser werd geleverd, was blijkbaar niet op voorraad en moest dus via de leverancier eerst naar jullie en toen weer naar ons gestuurd worden. dat was wel jammer maar geen ramp

Extra toelichting
Alles was prima, prijs ook de laagste, het zou fijn zijn als je de exacte levertijd van te voren zou weten, dan kan je daar rekening mee houden. verder alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dj 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in een paar klikken besteld

Service
keurig volgens gemaakte afspraken geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede oplossing geboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Brakenhoff 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vergelijken tussen 2 typen inductiekookplaten ervaarde ik als wat lastig

Service
vandaag bestellen, morgen in huis ging niet geheel op. Ik bestelde meen ik op een woensdag, gaf aan dat ik vrijdags niet thuis zou zijn maar dan op zaterdag bezorgd zou kunnen worden. Ontving echter een mailbericht dat op dinsdag geleverd zou worden.

Assortiment
voldoet geheel aan wat je als klant mag verwachten

Aanbeveling
zie vorige beoordeling (onder Assortiment)

Extra toelichting
Een verrassende klantgerichtheid. Uniek te ervaren hoe compleet, welhaast overdadig, je gedurende het gehele bestellingstraject geÏnformeerd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry Mostert 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hi! Fantastische koel-/vriescombi aangeschaft voor een scherpe prijs en na de eerste montage was het nog niet perfect maar binnen een week kwam een servicegerichte en knappe monteur alsnog m'n deurtjes goed afstellen. Dat maakte het weer extra goed! Keukenloods geef ik een 9, want een 10... dat zullen we straks zien :)

Service
Service is het zeker als je slechts voor 79 euro je oude koelkast laat demonteren en je nieuwe laat installeren. De 'klacht'behandeling is ook zeer oké;)

Assortiment
Zo te zien genoeg keuze en een eerlijke webwinkel. Dat is tegen de lage prijzen altijd nog de vraag, maar het is toch echt een echte webwinkel!

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede prijzen en goede service.

Extra toelichting
Van een 9 naar een 10?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews