Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17312 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2237 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Siemens 20-11-2015 In de winkel gekocht
Alphen aan den Rijn of dat een winkel is of webshop weet ik niet
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wegwoeien thuis vanuit mijn luie stoel een bestelling gedaan en goed geholpen.

Service
Super hoe de man die me hielp advies heeft gegeven en heeft nagekeken wat er wel en niet op het kooktoestel zat.

Assortiment
Voldoende tot goed, van sommige had er iets meer mogen zijn.

Aanbeveling
Zoals ik geholpen ben, zo zou je ook in een winkel geholpen willen word en dat gebeurt helaas niet altijd meer.

Extra toelichting
Ga zo door, of maak het nog beter. Blijf in ider geval zo positief jullie best don.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A Zwart 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Prima, ook telefonisch

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Prima, doen wat ze zeggen!!

Extra toelichting
Prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Afzuigkap 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering,top.

Aanbeveling
Dat wat wij nodig hadden was op voorraad,en binnen 2dagen hadden wij het binnen,waren daar zo blij mee

Extra toelichting
Zou zeggen,iedereen eerst naar deze website kijken,voor dat je ergens anders naar kijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré 20-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had een keuken loods verwacht zoals de naam aangeeft maar wat een mooie winkel en de keuze is echt enorm.

Service
wist al een beetje wat we wilde werd erbij met goed advies geholpen in mijn keuze .

Assortiment
Had keuze uit veel modellen en kon dus ook goed vergelijken 9het is toch anders dan op een plaatje.

Aanbeveling
Servies goed, prijs goed,breed assortiment.
Goede afspraken die ook nagekomen worden.
Lekker duidelijk

Extra toelichting
Mooie zaak.Kom zeker terug als ik weer wat nodig heb. Kan het ook iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik moest reullen zonder problem

Assortiment
Goed Sorteert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Rond 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en goede filtermogelijkheden

Service
Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en bezorging door vriendelijke en nette chauffeur

Assortiment
Bijna niet kunnen kiezen door de grote collectie :-)

Aanbeveling
Prima winkel, prima prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Handige website.

Service
Mijn vraag werd snel, maar onjuist per email beantwoord.

Assortiment
Heel veel keuze met goede beschrijving product.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, groot aanbod. Helaas duurder levering langer dan op website stond. De koerier van Keukenloods levert niet op zaterdag en kan niet op voorhand zeggen om hoe laat pakket op afgesproken datum geleverd zal worden. Zeer onhandig voor mensen die voltijds werken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ton Leliveld 20-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online goed de voorraad te zien.

Service
adequaat en behulpzaam

Assortiment
waar ik naar zocht was makkelijk te vinden en op voorraad

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Kock 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk opzoeken

Service
Vlot bezorgd op tijd !

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Goed en Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Smarty1975 20-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met goede informatie. Makkelijk online bestellen. Telefonisch goed bereikbaar. Vlotte afhandeling per email.

Service
Mijn bestelde model bleek niet meer leverbaar. Als alternatief werd een opvolgend (beter) model met meer functies aangeboden voor dezelfde zeer scherpe prijs (vergeleken met concurrenten op dat moment). Er werd duidelijk een voorbehoud gemaakt dat ze binnen twee weken zouden binnen krijgen en dat indien onvoldoende binnenkomt zelfs 2 maanden zou kunnen duren. 3 dagen later werd ik gebeld dat apparaat binnen was, dus supersnelle levering!

Aanbeveling
Betrouwbaar, transparante communicatie en goede service!

Extra toelichting
Aanvankelijk via webshop, maar uiteindelijk voor levering in Waddinxveen gekozen die ook het snelle alternatief hebben geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dammers 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb betere versie aangeboden gekregen voor dezelfde prijs, omdat gewenst model uitverkocht was. Prima.

Service
Telefonisch gelijk en goed geholpen, nadat ik er op de site niet uitkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ap 20-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle artikelen staan overzichtelijk uitgestald wat het kiezen vereenvoudigt

Service
Personeel was eerlijk en behulpzaam.

Assortiment
Het assortiment was in de winkel veel kleiner dan op het internet, dat kan m.i. beter op elkaar afgestemd worden

Aanbeveling
Een dikke acht is voldoende motivatie. Winkel is makkelijk bereikbaar, internetsite is duidelijk en je weet waar je aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

mike 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk veel filters

Service
Simpel en doeltreffend

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Zou ook zelf nogmaals bezoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lambert 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen een minuut besteld.
Goede vergelijkingsmogelijkheden op site.

Service
Levering op de afgesproken tijd. Ook heel fijn!
Bij ontbrekend pootje meteen excuses en actie.

Assortiment
Te veel om uit te kiezen ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super service! Ik belde en werd meteen goed te woord gestaan. Geen lange wachttijden en doorverbinden!

Service
bezorging top! prima zoals afgesproken en zeer snel in huis.

Assortiment
Prima echter kwam ik met een bepaald doel nml een afzuigkap en die konden hun wel leveren terwijl de winkel die er een prijsstunt mee had helemaal niks had meer. De prijs was ook super!

Aanbeveling
Zeer tevreden over levering/communicatie/snelheid/korte lijnen. Ik heb de afzuigkap die ik wilde gegoogled en daardoor kwam ik bij jullie uit. Door de goede service zal ik zeker terugkomen om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans en Marianne 19-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De medewerker neemt alle tijd voor je.

Service
Het bestelde artikel (afzuigkap) kwam keurig op tijd.

Assortiment
Zeer veel verschillende modellen in de showroom. Daarnaast zijn nog meer modellen te bestellen.

Aanbeveling
Was voor de eerste keer dat wij bij de keukenloods waren. Voor een relatief kleine aankoop kregen wij een alle aandacht. Als wij toe zijn aan een complete keuken zullen wij zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina Janssen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk

Service
Super service !

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk zoeken en direct bestellen

Service
kon bellen rondom specifieke dingen van bezorging

Assortiment
van de6 specifieke items die we zochten 4 het goedkoopst bij keukenloods gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ja bestellen gaat gemakkelijk. En ik kan betalen bij aflevering.

Service
heb 1x gebeld. Werd netjes te woord gestaan. Prima.

Aanbeveling
Makkelijk te bestellen. Je weet precies wanneer het product wordt bezorgd. En je kunt betalen bij aflevering. Mooi zo.!!

Extra toelichting
Zal dit verder aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site is het eenvoudig zoeken, vinden en bestellen!

Service
Prima service. Je kan door de week bellen tot 21 uur. Ik had een aantal vragen. Kreeg direct iemand aan de lijn. Deze persoon was vriendelijk en goed op de hoogte van het product dat ik wilde bestellen (Miele afwasmachine). In eerste instantie belde ik om te checken of de lage prijs wel klopte. Dat was wel het geval. Ook een supersnelle levering. Geen ervaring met de retourprocedure, het product voldeed aan de verwachting en was in goede staat.

Assortiment
Zoals hierboven beschreven heb ik nog gebeld met keukenloods.nl omdat ik verbaasd was over de lage prijs (300 euro lager dan de concurrenten)! Maar de prijs klopte wel degelijk.

Aanbeveling
Bovenstaande zegt genoeg, lijkt mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
E winkel waar de bestelling is gedaan

Service
Advies gevraagd in A'dam Zuid Oost en toen besteld online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergmans 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website in orde en overzichtelijk. Makkelijk om te vergelijken

Service
Snel en adequate mailwisseling

Assortiment
Ruim voldoende assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Heb nu voor de tweede keer iets laten leveren. Keurige mannen aan de deur en elke keer conform afspraken. Niet op aan te merken, zoals het hoort

Extra toelichting
Prijs en service top. Bestel de volgende aanschaf ook weer bij de Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannnie 19-11-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is erg duidelijk en er staat veel informatie op zodat je goed voorbereid naar de winkel kunt gaan

Service
We werden ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
Keukenloods Almere zat op het moment van ons bezoek in een verbouwing. Daardoor was een deel van het assortiment niet zichtbaar. Gelukkig wel de dingen waar wij voor kwamen

Aanbeveling
Goedkoop en toch netjes geholpen. Dat gaat lang niet altijd samen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Spel 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Snelle levering. Kreeg betere prijs bij mailen. Snelle reactie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 19-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zag er verzorgd uit.

Service
Persoonlijke benadering van verkoper

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
geen enkel probleem ondervonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alex 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker makkelijk en snel geen rompslomp

Service
lekker makkelijk en snel geen rompslomp

Assortiment
lekker makkelijk en snel geen rompslomp

Aanbeveling
lekker makkelijk en snel geen rompslomp

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

N Bellemans 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker winkelen

Service
indien en vraag, zowel per mail als per telefoon wordt er goede informatie doorgegeven

Assortiment
er is meer als voldoende keuze, voor elk wat wils..

Aanbeveling
niets op aan te merken

Extra toelichting
als ik nog eens iets nodig heb, zal ik het zeker bij jullie bestellen, echt top, doe zo voort!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris Bijkerk 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Goed, duidelijk en snel.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Goed assortiment met scherpe prijzen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jan 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet.

Service
Alleen telefonisch contact gehad, maar dit was zeer plezierig en kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Ze hadden precies het merk dat ik wou hebben in verschillende uitvoeringen voor een goede prijs.

Aanbeveling
Het grootste voordeel van keukenloods is dat je niet hoeft vooruit te betalen maar dat je betaald bij levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

yvonne bins 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijk een kind kan de was doen.

Service
Wat ze beloven doen ze ook. Vandaag bestellen voor 23.00 uur morgen in huis.

Assortiment
Ruime keuze voor ieder zijn budget.

Aanbeveling
Ruime keus en klantvriendelijk

Extra toelichting
Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paola den Outer 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk in gebruik

Service
Product was niet direct leverbaar, maar duidelijke en heldere communicatie via de mail.

Assortiment
Grote keuze, meer dan bij de concurent.

Aanbeveling
Grote keuze, scherp geprijsd en goede service

Extra toelichting
Voor mij de winkel om witgoed te kopen (want ik was op zoek naar een wasmachine)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

doorman 17-11-2015 In de winkel gekocht
zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
als je binnen komt staan ze niet meteen achter je.je kan op je gemak eerst alles zelf bekijken.

Service
de verkoper neemt goed de tijd voor je en legt alles goed uit.

Assortiment
is goed er staat genoeg van alle merken en goed overzichtelijk

Aanbeveling
fijn personeel goed overzichtelijk geven je de tijd om eerst zelf alles op je gemak te bekijken.

Extra toelichting
nee is goedzo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan 17-11-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en de winkel zit ook nog eens om de hoek.

Service
Leuk en vlot geholpen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
nette, eerlijke winkel

Extra toelichting
Voor de volgende aankom kijk ik eerst bij de keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 17-11-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen

Algemene score

7,5

Gemak
Op de side was makkelijk te vinden wat wij zochten.
Duidelijke hoofdindeling per groep.

Service
Geen goede communicatie als er iets is betreffende het te leveren apparaat. Uitstel/wijziging levering.
Later een duurder app. gekregen voor dezelfde prijs.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Ruim voldoende keuze en merken.

Extra toelichting
Zie opmerking service.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rita 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
1 telefoontje en binnen een minuut alles geregeld.

Service
had het zelfde artikel 8 weken geleden al bij de concurrent gekocht en nog steeds niet ontvangen ,en 1 telefoontje s avonds naar de Keukenloods en de volgende dag had ik het al in huis.

Extra toelichting
Blijf vooral zo door gaan prima service en zeer klantvriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcel 17-11-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en vriedelijk geholpen

Service
Hele goede service

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Overzichtelijk

Extra toelichting
Ga zo door goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon Tobben 17-11-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
goede uitleg, snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gertjan 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten eenvoudig te zoeken en vinden en de informatie die gegeven wordt over de bestelling is duidelijk en up-to-date.

Service
Ook telefonisch goed bereikbaar en het toe laten voegen van de service om de bestelde producten boven te laten bezorgen was geen enkel probleem.

Assortiment
Alles wat ik wilde hebben, kon ik vinden.

Aanbeveling
Met een 9. De medewerker aan de telefoon en de bezorgers waren zeer klantvriendeijk en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
op internet was het product makkelijk vindbaar.

Service
de mensen waren vriendelijk en behulpzaam. De bestelde spullen werden zelfs naar mijn auto gedragen. De gemelde levertijd is ruimschoots behaald

Assortiment
geen commentaar

Aanbeveling
vriendelijke medewerkers met veel kennis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvh 17-11-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,2

Gemak
Toen wij kwamen kijken was de vestiging in Roosendaal aan het verbouwen. Niet alle keukens waren te bezichtigen. Verder werden wij goed geholpen en werd er met ons meegedacht.

Service
Goed meegedacht en een interessante prijsopgave gemaakt. Het was fijn geweest als de apparatuur en de keukenkasten op 1 dag geleverd konden worden. Nu moest ik achter de kasten aanbellen omdat die op een andere factuur stonden. Tevens was het fijn geweest als keukenloods ons van te voren op de hoogte had gesteld van de extra levertijd van onze stoomoven.

Assortiment
Veel keuze en vaak veel goedkoper dan bij een andere zaak.

Aanbeveling
Goede, aardige en deskundige medewerkers. Het was fijn geweest als ze ons iets meer op de hoogte hadden gehouden van de vooruitgang van de productie omtrent de stoomoven van Siemens.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Edgar 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon een top winkel

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Slingerland 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en eenvoudig bestellen

Service
netjes terug koppeling via mail mbt leverweek en aflever datum

Assortiment
super kwaliteit en van alle top merken voorzien

Aanbeveling
Een echt aanrader van een tevreden meervoudige klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 17-11-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is goed toegankelijk en heeft een prima uitstraling.

Service
Ik werd prima geholpen en de afwikkeling van de order liep zoals verwacht!

Assortiment
Prima in orde!

Aanbeveling
Goede service, prima behandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dennis 17-11-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Er is een zeer grote sortering van apparatuur opgesteld, hierdoor kan je van te voren goed zien wat je koopt

Service
De service vind ik echt super!

Een kast zoals wij hem wilde hebben was helaas niet leverbaar. Geen probleem de kast werd bij ons op locatie gemaakt.

Aanbeveling
Ruimte overzichtelijke showroom met voldoende bekwaam personeel.

Extra toelichting
Prima prijs kwaliteit verhouding. De prijs voor onze keuken was uiteindelijk gelijk aan de keuken van de Ikea Alleen nu met merk apparatuur en sloot deze nog beter aan op onze wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site

Service
Nog eerder geleverd als afspraak

Aanbeveling
Wat je ziet krijg je! Tenminste na betaling ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom van der Klein 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk selecties te maken binnen zoekapdrachten

Service
vriendelijk geholpen

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Donk 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat we zochten

Service
Toch nog een paar vragen telefonisch beantwoord gekregen

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Alles correct en naar tevredenheid verlopen

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden met deze koelkast. Lekker ruim, goed licht en geen geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Straver 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke zoekfuncties en snel contact

Service
snelle levering, ook na een klein probleem ging het omruilen heel snel.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
snelle levering en goed contact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LMJ van der Valk 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zocht op de maten van mijn huidige opening in het keukenblok, merk maakte me niets uit maar het moest passen
Vrij moeilijk toch wel ( bij iedereen)

Service
prima geregeld, snelle antwoorden toen de keus er was

Assortiment
zie vraag 1

Aanbeveling
makkelijk zoeken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijike Scholten 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk, overzichtelijk, ruime keuze (in de webwinkel)

Service
Na een klacht over een afwasmachine werd kosteloos een nieuw apparaat geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snelle afhandeling van de klacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews