Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2249 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martine 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prima winkel, overzichtelijke site, goede prijs, nette service. Bovendien erg fijn dat ze het oude apparaat kosteloos hebben meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivi 24-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super goed geholpen in de winkel

Assortiment
Bijna alle inbouwapparatuur te kopen

Aanbeveling
Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Lochtenberg 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is altijd handig. Met name wanneer levering de volgende dag al kan

Service
cijfer spreekt voor zich

Assortiment
wat staat er niet op?

Aanbeveling
Er moet altijd ruimte voor verbetering zijn

Extra toelichting
Buitengewoon goede service en vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en bieden door de tel bwvs nog een kop koffie aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meetje 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Kl 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site met behoorlijk veel recensies waardoor artikelen goed te vergelijken zijn.

Service
Vanwege de beschikbaarheid kreeg ik een alternatief op mijn orginele bestelde vaatwasser. Deze was zeker niet minder dan die ik had besteld.

Assortiment
Ruimschoots voldoende keuze aan artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cisca 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles geen zeer makkelijk

Service
Snel, netjes vooraf aangekondigd per mail en telefonisch.

Aanbeveling
Groot gebruiksgemak en Snelle correcte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m van domselaar 24-10-2015 In de winkel gekocht
XL Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles tav maten, kleuren, prestaties zijn goed aangegeven

Service
Voor ons was ook passen tav kleur en stijl belangrijk; dit was geen probleem en klopte ook achteraf

Assortiment
Eigenlijk was de keus te groot: een luxe probleem, maar wat we zochten was er

Aanbeveling
Gegeven het antwoord op de voorgaande vragen een logische uitkomst

Extra toelichting
NB. Eerste oriëntatie op website, daarna naar winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed aanbod via kieskeurig

Service
goede levertijd en info hier over

Assortiment
goed aanbod van inbouw apparatuur en fysiek in winkel te beoordelen.

Aanbeveling
Goed eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goed geholpen door klantenservice

Assortiment
veel diverse producten en overzichtelijk op de website

Extra toelichting
Snelle levering, 's avond om 21.30 besteld en de volgende dag al om 11.00 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Spils 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Wij zijn door een medewerker van filiaal Almere gewezen op de website en het gemak waarmee je je keuze kunt maken. Toch nog even voor de zekerheid telefonisch contact opgenomen i.v.m. vraagje over de mogelijke levering.

Service
Bij filiaal Almere goede uitleg gekregen. Uiteindelijk besteld via het telefoonnummer op de website. Ook daar uitermate vriendelijk geholpen door de betreffende medewerker.

Assortiment
Voor de keuze van een combi-oven in de prijsklasse en de maatvoering die wij zochten, was het aanbod voldoende.

Aanbeveling
Vanwege het gemak, de ervaren service en de zeer snelle levering volgens afspraak, kunnen wij deze winkel zeker aanbevelen. Bij een volgende keuze voor een nieuw keukenapparaat komen wij zeker bij Keukenloods.nl terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janssen 24-10-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele duidelijke en overzichtelijke website. Alles is goed te vinden

Service
Prima service! Snel geholpen, levertijd was exact zoals afgesproken

Assortiment
Ruim assortiment, er is van alles mogelijk.

Aanbeveling
Hele goede ervaringen gehad met de keukenloods in gaanderen. Heel goed geholpen, erg klantvriendelijk. Onze keuken is volledig compleet en op tijd afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEG afzuigkap 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt vanuit je stoel artikelen uitzoeken en bestellen.

Service
Het volgen van de bestelling en tijdig aangeven wanneer artikel geleverd wordt.

Assortiment
Keukenloods heeft een zeer gevarieerd aanbod van artikelen wat het kiezen van een artikel makkelijker maakt.

Aanbeveling
Na bestellen wordt alle informatie helder en duidelijk doorgegeven, terwijl het aanbod van artikelen zeer gevarieerd is.

Extra toelichting
Hier valt niets meer aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keuken 24-10-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vakkundig personeel !

Service
Inbouw koelvriescombinatie paste perfect!

Assortiment
Wij hadden door onze maat niet zoveel keus maar zijn er zeer tevreden over wat de verkoper ons vertelde en dat het zeker zou passen.
Het paste inderdaad perfect.

Aanbeveling
Personeel weet alles goed uit te leggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A neijzing 24-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak bij huis en overzichtelijk in aanbod

Service
Ging gewoon goed

Assortiment
We hadden genoeg keuze

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke van Eechoud 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle informatie was snel en goed te vinden, incl benodigde afmetingen van de keukenkast. Bestellen makkelijk en goed contact daarover.

Service
Snelle afspraak over de levering, precies nagekomen. Ik heb nagevraagd of de monteurs ook de planken in de keukenkast konden aanpassen (nieuwe koel/vrieskast groter dan die er al in zat). Snelle reactie dat ze dat deden, meerkosten daarvoor werden niet in rekening gebracht, terwijl dat wel op de site staat. Fijn! Na een week stopte de koelkast, Siemens gevraagd langs te komen, bleek dat de (eerst onvindbare) stekker door de achterkant van een keukenkastje uit het stopcontact was geduwd. Kosten van bezoek Siemens (geen gebrek Siemens apparaat) werden direct door Keukenloods betaald en ook kwam op advies van Siemens de monteur opnieuw langs om de ventilatie te verbeteren, zonder extra kosten te berekenen.

Assortiment
Ik kon direct vinden wat ik zocht en de prijs was gunstig toen ik vergeleek met andere leveranciers.

Aanbeveling
Hele proces en contact duidelijk en prettig. De losrakende stekker was even onhandig, maar geweldig en schappelijk opgelost!

Extra toelichting
Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Smit 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters om het zoeken makkelijker te maken.
Duidelijke beschrijvingen van producten.

Service
Professioneel zonder gladde verkoop praatjes.

Assortiment
Heel veel keus in verschillende producten en merken.

Aanbeveling
Groot in assortiment.
Makkelijk zoeken in de webshop door uitgebreide filters.
Snelle levering tot in je huis.

Extra toelichting
Ik was aangenaam verrast door de professionele aanpak en mensen die er vaktechnisch echt veel verstand van de producten hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede filters
duidelijk

Service
Goed op de hoogte gehouden van de levering en of
veranderingen.

Assortiment
bijna alles is op voorraad en veel merkkeuze.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk tot in je huis bij leveren.
Tijd van leveren uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vriendelijk goede service en advies. Tot op heden altijd de goedkoopste ik heb er de kookplaat oven koelkast en vaatwasser gekocht. Alles is geweldig en met de goede website een makkelijke manier om de juiste keuze voor jouw wensen en budget te zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos biemans 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel vindbaar wat ik zoek

Service
snel levering en duidelijke begeleiding.

Assortiment
Wat ik zocht was snel gevonden

Aanbeveling
Perfect kunnen kiezen, snelle levering, giede infra begeleiding.

Extra toelichting
Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jagessar 23-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen

Service
Sneller levering, goed afgeleverd en ingebouwd

Assortiment
Product was op voorraad en goedkoper dan vermeld in de winkel. Websiteprijs aangehouden in voordeel van consument.

Aanbeveling
Goede service/prijs/kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Willems 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Kon de oven in de winkel afhalen ,was wel makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 23-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik heb in de winkel gekocht, niet op de website. Ik heb de producten wel op de website bekeken en vergeleken. Toch heb ik een goed aanvullend advies in de winkel gehad.

Assortiment
Ruim voldoende keuze in alle soorten en maten en voordelige/voordeligste prijs

Aanbeveling
Prima!

Extra toelichting
Levering netjes en op tijd. Wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia Duyts 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, het is gemakkelijk zoeken naar wat voor merk of indeling je wilt. De medewerkers van keukenloods zijn zijn altijd telefonisch bereikbaar.

Service
Ze hebben een zeer snelle service, de zelfde dag nog maken ze telefonisch een afspraak met wanneer ze de koelkast ( in ons geval ) in overleg met ons kunnen brengen.

Assortiment
Ruim aanbod en allemaal goede merken.

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb, ga ik zeker weer naar keukenloods, zal het ook aan ieder aan bevelen.

Extra toelichting
Een vriend van ons rade keukenloods aan toen wij een koelkast zochten en terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Zon 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
wat je zoekt is snel te vinden op de website

Service
snel digitale of telefonische beantwoording van vragen

Assortiment
zover ik kan beoordelen alle gangbare merken te verkrijgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WAT 23-10-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
veel te zien

Service
iets minder kennis van de apparatuur dan ik gedacht en gehoopt had

Assortiment
voldoende keus per item

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Beetsma 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te gebruiken site

Service
Snelle en vriendelijke service

Assortiment
Groot en gevarieerd productaanbod, incl passende adviezen

Aanbeveling
Goede website, mooie producten, goede service

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gereformeerde kerk tnv Kees Slot 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website is goed en na een telefoontje voor overleg prima behandeld

Service
voor de telefoon prima en ook de aflevering volgens afspraak

Assortiment
we zochten een afzuigkap en die waren er in ruimte mate en ook e maat en kleur van onze wensen

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
prima. En het was mooi dicht inde buurt voor het geval ik het zou willen afhalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Breure 23-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Ik werd vrijwel direct gecontacteerd over mijn bestelling, en over de leverdatum. Uitstekende service.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen aan de telefoon, en ook de bezorging is super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 23-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker overzichtelijk

Service
Heel goed geholpen en snel de juiste artikelen gevonden om voor- en -nadelen tegenelkaar af te kunnen wegen. Kwam drie dagen later terug bleek van mijn keus de prijs inmiddels van 498 naar 604 euro te zijn gegaan. Maar ik had een printje met de product info waar de lage prijs op stond en dus kreeg ik hem daar ook voor.

Assortiment
Ik had voor mijn lastige vraag bij andere bedrijven gehoord dat het niet meer geleverd werd.

Aanbeveling
Zie bovenstaande teksten en vooral de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keukenloods 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bellen bestellen klaar

Service
afleveren monteren klaar

Assortiment
zeer veel keus

Extra toelichting
gemak dient de mens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

godschalk 22-10-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dicht bij huis

Service
goed gesprek en uitleg verkoper

snelle levering

Assortiment
meerdere keuze van kookplaten

Aanbeveling
vakkundig personeel

waar ik in de toekomst als het nodig is zeker weer binnen loop ,

Extra toelichting
Goede service vakkundig personeel ruime keus lage prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Tduidelijke website, snelle levering

Service
Telefonisch kundig personeel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lakamp E 22-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij zijn zelf naar de winkel in Veendam geweest en zijn er uitstekend geholpen goede uitleg over het produkt echt een aanrader.

Service
Ook alles prima verlopen we werden zelfs gebeld dat ze tussen een bepaalde tijd het produkt kwamen brengen, perfekt geregeld.

Assortiment
Ruime keus en heb via internet vergeleken met andere bedrijven maar niet 1 kan hier tegen op .

Aanbeveling
Echt een kijkje waard.

Extra toelichting
Goed geholpen. Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Leenders 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken op type nummer onderdelen.

Service
Snelle reactie na bestelling.

Assortiment
De enige site die alles had wat we wilde bestellen.

Aanbeveling
Makkelijk hebben veel makkelijk zoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaanderen 22-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed geholpen. Alles volgens afspraak! En ook de levering, keurig verzorgd. Ook de chauffeur. Personeel winkel en telefoniste van de levering. Allemaal een cijfer 9

Assortiment
Bijna alles is te koop! Klasse!!

Aanbeveling
Allemaal netjes! Personeel gemotiveerd en netjes geholpen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter vd Boogaard 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Siemens afzuigkap LI46631 telefonisch besteld. Artikel was niet op voorraad, zeer snelle levering van Siemens via Keukenloods naar mij.

Assortiment
Keus uit veel merken!

Aanbeveling
Zeer tevreden over de snelle levering!

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke Attema 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitkiezen, vergelijken en als je vragen hebt gebruik maken van keukenloods zijn professionele advies

Service
Duidelijk in afspraken, advies over keuze product welke voldoet aan mijn wensen. Montage op stipt tijdstip, snel naar bestelling en geen rommel achtergelaten

Assortiment
Op de site vergelijken en met een telefoontje advies gekregen om de juiste keuze te maken. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snel, goeie prijs/kwaliteitsverhoging! Uiterst tevreden met mijn product de levering hiervan

Extra toelichting
Voor vragen snel een medewerker aan de telefoon die meedenkt in mijn situatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Directe en duidelijke product presentatie

Service
Duidelijke en vlotte communicatie via mail en snelle response

Assortiment
Hebben niet alle daagse producten gekozen en waren sneller dan verwacht leverbaar en geleverd

Aanbeveling
Niets dan positieve comentaar. Alles is vlot en correct verlopen. Wou dat het overal zoals bij jullie was op alle punten.

Extra toelichting
Hartelijk bedankt voor deze samenwerking en proficiat voor de geweldige service. Doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein van Stiphout 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, producten goed op maat,prijs,en merk te vinden. Producten goed beschreven en bij inbouwproducten juiste maten vermeld.

Service
Helder, duidelijke communicatie. Voldoende bevestigingsmails ontvangen. Product geleverd binnen de toegezegde termijn.

Assortiment
Prijzen van producten zijn er scherp. Het is voor ons niet de eerste keer dat we iets kopen bij de Keukenloods en wij zijn ervan overtuigd dat wij in de toekomst daar meer gaan kopen ook vanwege het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Absoluut een goede webwinkel met deskundig (al dan niet online) advies. Het inbouwteam bestaat uit deskundige enthousiaste medewerkers.
Service en klantvriendelijkheid zijn kenmerkend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos beemsterboer 22-10-2015 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke uitleg

Service
tot nu toe prima

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gé Kerkvliet 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed en snel te woord gestaan

Service
Prettige medewerkers

Assortiment
Alles wat je nodig heb

Aanbeveling
Snelle afhandeling van je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaatwasmachine 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoef de deur niet uit om het te bestellen

Service
Nette aflevering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Alles keurig geregeld

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Viset 22-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote, ruim opgezette winkel met duidelijke verschillende afdelingen en mooi opgestelde keukens.

Service
Goed advies, direct naar beschikbare voorraden gekeken en kon de artikelen direct ophalen bij het magazijn.

Assortiment
De produkten zijn duidelijk zichtbaar opgehangen, veel verschillende merken en modellen, een keuze is makkelijk te maken.

Aanbeveling
Mooie, overzichtelijke winkel, goed en aardig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Degen 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je weet wat je wilt hebben, vul je de zoekcriteria in en dan is de keuze makkelijk

Service
Snelle en correcte service

Assortiment
Voldoende keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Ideaal om thuis te winkelen en het wordt tevens thuis afgeleverd.

Extra toelichting
Ideaal is ook dat het oude apparaat mee retour genomen kan worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 22-10-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
De service in de winkel was super. Wij zijn erg goed geholpen met de keuze van de vaatwasser. Daarnaast had Keukenloods goede ideeën met betrekking tot een keukenkastje om te bouwen om de vaatwasser erin te plaatsen. Top service en erg klantvriendelijk! Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Botman 22-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb via de webshop zeer eenvoudig producten vergeleken en een aantal artikelen in mijn winkelmandje geplaatst en ben vervolgens naar de vestiging in Zwaag gegaan om de mening van de medewerkers.

Service
De medewerkers hebben me keurig advies gegeven over de producten die ik uitgezocht had en hebben me erop gewezen dat ik beter een maxiline vaatwasser kon aanschaffen aangezien een ik een hoge keuken bouw.

Assortiment
Ik heb zelf een keuken gebouwd, dus het was fijn geweest als Keukenloods ook onderdelen zoals ladegeleiders en scharnieren verkocht.

Aanbeveling
Snel, de goedkoopste en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marad 22-10-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
niet te vol.

Service
eerlijk advies en snelle levering.

Assortiment
ruim assortiment, niet alles staat opgesteld in de showroom.

Extra toelichting
wij zijn prettig geholpen bij de Keukenloods in Alkmaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kevin 22-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk online te bestellen en thuis bezorgd

Service
Omslachtig leveringssysteem, wel goede feedback via mail

Assortiment
Ruime keuze tegen goede prijzen

Aanbeveling
Over algemeen goede webshop. Alleen tijd tot bezorging was later dan aangegeven + omslachtig leveringssysteem

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ac 22-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
in de fysieke winkel werden we prima geholpen en geadviseerd. Ook bij vragen in de webshop werd er effectief gereageerd

Service
Snelle service en levering. Zonder problemen werd de mogelijkheid tot het melden van schade iets verlengd. Dit was nodig omdat de keuken een paar dagen later dan verwacht werd geplaatst.

Assortiment
kon alles vinden wat nodig was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans Lievens 22-10-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel online als de winkel zijn goed bereikbaar

Service
Ik maakte een fout bij de eerste bestelling, maar bij het aanpassen van deze bestelling werd ik meer dan vriendelijk geholpen om de bestelling aan te passen.

Assortiment
Ze hadden precies wat ik nodig had

Aanbeveling
De klantvriendelijkheid, de deskundigheid en prijsstelling zijn mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews