Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 15847 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2678 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gorinchem0183 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is zeer duidelijk, ook de chauffeur die netjes alles boven bracht ondanks het niet moest

Service
Kwam mijn oven elders goedkoper tegen.
Jullie kwamen met een goede aanbieding daarop

Assortiment
Kwa koelkasten vooral met samsung koelkasten mag het aanbod groter

Aanbeveling
Goede service.
Volgende dag in huis.
Gratis bezorging.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, ik kom zeker terug hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eigenmaarwijs 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Doordat ik ervoor had gekozen mijn bestelling op de locatie Veendam te halen, duurde het een paard dagen extra, maar ik had geen haast, dus was het voor mij geen probleem

Service
even een belletje ipv van mail dat de bestelling op plaats van bestemming was.
Wel zo fijn

Assortiment
voor zover ik het kan beoordelen is er een hele royale keuze van het assortiment.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met keukenloods is prima geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Als je telefonisch contact hebt word er meegedacht.

Assortiment
goede prijzen

Aanbeveling
heb al meerdere apparaten besteld, en ben erg tevreden over de service.

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen tot nu toe. Dat de service uitstekend is. Toppie ga zo door. Het volgende apparaat word weer bij jullie besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien1950 07-07-2015

Algemene score

9,0

Gemak
thuis bestellen met prima uitleg

Service
zeer goed en snel

Assortiment
zeer ruim assortiment. goed overzichtelijk en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVP007 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer goed

Service
op tijd geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan iedereen die ik ken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Huijbregts 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10minuten achter de pc en klaar is kees

Service
meteen een mail over stand van zaken

Assortiment
goed assortiment en uitgebreide tekst erbij

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop MM 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Prima geholpen om juiste apparaat te vinden.

Assortiment
Ruime keuze uit 1e klas merken

Aanbeveling
Ruim assortiment met aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Geheel tevreden over de levering van onze nieuwe Siemens inbouwkoelkast. Ook de inbouwservice was snel en vakkundig uitgevoerd voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langegijs 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en rubrieken duidelijk gesorteerd

Service
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Via e-mail netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Assortiment
Ruime keuze en goede mogelijkheden te sorteren op prijs of mogelijkheden

Aanbeveling
De vlotte afhandeling van de bestelling en de correcte manier van bezorging [bezorger stond mijn netjes te woord en handelde alles vlot af] strekt tot aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECKARD GEKIERS 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep heel vlot

Service
je wordt op de hoogte gehouden van status bestelling.
Telefonisch vlot te bereiken en gepast vriendelijk

Assortiment
heel ruim aanbod

Aanbeveling
ben heel tevreden, evenwel heb ik geen ervaring in geval een toestel stuk is. Anders was het een 10 waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Heida 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren besteld, vandaag geleverd op afgesproken tijd! Oude apparaat meegenomen, en kon betalen bij aflevering, dat geeft vertrouwen!

Service
Telefonisch supergoed bereikbaar mbt maken afspraak/info voor aflevering!

Assortiment
Zeer ruime keuze met zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Tis dat ik uit het noorden kom, anders zou ik het van de daken hebben geschreeuwd. Maar zoals u wellicht weet zijn we hier iets gematigder in onze uitingen.....

Extra toelichting
Supertevreden zie bovenbeschreven van een nuchtere (doch zeer enthousiaste noorderling)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrika23 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het werkt perfect en ben er heel blij mee

Service
Zo snel dat je het niet geloofd binnen twee dagen en het ziet er prachtig mooi uit

Assortiment
heel blij mee en het werkt prima u hebt een heel goede winkel

Aanbeveling
omdat het snel gaat en het prima werkt en er heel verzorgd uit ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardhus 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
instalatie was perfect..winkelinformatie prima afspraken qua tijd goed opgebeld buiten de opgegeven tijd maar we waren thuis...alles voorbereid met vlies op de vloer voor evt schade aan parket voor uitvoer...invoer nieuwe vaatwasmachine alles oke

Service
service was oke erg goed

Assortiment
artikel is goed en werkt goed atikel bosch afwasautomaat

Aanbeveling
makkelijk... alles ging goed begeleiding in de winkel met goede informatie leveringsafspraak via meel goed en installatie uitstekend

Extra toelichting
alles staat hierboven al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gretha Berenst 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel te vinden waar je naar op zoek bent

Service
Snelle reaktie op mail met een uitstekende offerte!

Assortiment
Voor ons ruim voldoende. We wisten wat we wilden en dat was aanwezig

Aanbeveling
Geen klachten alleen goede snelle service

Extra toelichting
Ik raadpleeg voor een volgende grote aankoop eerst Keukenloods en hoop mijn product daar te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

schnauzer 15 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was zeer eenvoudig zoeken, bestellen.

Service
Snelle levering en duidelijke informatie gegeven per email

Assortiment
Zeer lage prijs vergeleken bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Niets verkeerds op aan te merken!

Extra toelichting
Makkelijk product uitzoeken.Lage prijs, gratis bezorgd en achteraf per pin betalen.En de Siemens inductiekookplaat doet het geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe bewoners Venlo 06-07-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt bijna alle modellen en types bekijken op internet zonder dat er domme vragen worden gesteld.

Service
Na mijn vraag werd er samen met ons aan gewerkt om een mooi set apparatuur uit te zoeken voor onze nieuwe keuken.
Tegen een goede setsprijs.

Assortiment
Zo goed als alles is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over aangekochte materiaal met een goede prijs.

Extra toelichting
In eerste instantie hadden we een set samengesteld via internet waar geen setsprijs op mogelijk was. Toen wij naar de fysieke winkel in Nederweert gingen werden we nadat we dit aangegeven hadden direct netjes geholpen en werd er een mooi set samengesteld met een mooie prijs, naar ons idee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.Dircks 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jongen die de levering bracht was zeer behulpzaam

Service
Snelle levering

Assortiment
Je kunt uit veel artikelen een keuze maken

Aanbeveling
Zie boven genoemde antwoorden en daarbij is het ook nog eens zeer goedkoop

Extra toelichting
Door de snelle levering en service,raad ik al mijn vrienden en bekende aan om bij jullie iets te koen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken princes roden 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook na zessen een bestelling doen is het gemak.

Service
Snelle afhandeling van de opdracht bevestiging

Assortiment
Ruime keuze en als niet op voorraad dan wordt het vlot geregeld

Aanbeveling
Vriendelijke bediening op keukloods vestiging Veendam. Vlotte afwikkeling van internet bestelling. Levering precies volgens vooraf opgegeven datum en tijd. Chapeau aan Keukenloods aan te bevelen aaneen ieder die z'n keuken wkl inrichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnold 1942 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet de Etna afzuigkap met dezelfde maat gevonden. Via de technische tekening was het wel even puzzelen, maar als persoon van 73 jaar die met zijn 65ste nog niets van internet afwist, is het allemaal toch gelukt.

Service
Omdat de koker te lang was en de afzuigkap perfect paste omdat het tegelwerk achter de oude afzuigkap niet doorliep was dit voor mij toch een goede optie. De kosten voor het inkorten kreeg ik als extra korting vergoed

Assortiment
De oven, inductie kookplaat, de vaatwasser, de koelkast en een nieuw aanrechtblad, kraan en spoelbak dit alles komt bij jullie "Keukenloods" vandaan! Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en hoop op jullie mooie prijs.

Aanbeveling
Doordat alles altijd perfect verloopt en de prijs/kwaliteit prima is, durf ik met een gerust hart andere mensen naar jullie toe te verwijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Educatief centrum Keulseweg 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Direct kreeg ik antwoord op mijn vraag zonder " moet ik even navragen en dat soort geneuzel"

Service
Na een belletje kreeg ik een goede aanbieding en werd door Mario prettig en direct te woord gestaan zowel telefonisch als per mail.

Aanbeveling
was voor mij goed dus waarom dat niet door geven aan iemand anders

Extra toelichting
Direct kreeg ik antwoord op mijn vraag zonder " moet ik even navragen en dat soort geneuzel" dus de directheid en de verantwoording die door de verkoper (Mario) werd genomen spreekt voor mij aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Marjon Ballast 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in 1 winkel

Service
Als jullie het niet weten bellen jullie naar de fabrikant. Word snel terug gebeld.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed geholpen, vriendelijk personeel.
Denken mee, adviseren.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petjuhdenhaag 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk te vinden en gelijk besteld. Netjes mails ontvangen, daarna met een paar klikken vd muis is de bezorgtijd te zien. Nette nederlandse bezorgdienst. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jootjuh 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was makkelijk bestellen op de site, betaling bij aflevering prima geregeld

Service
Als er iets was waren ze goed bereikbaar en ik werd meteen netjes en vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Alles wat ik wou hebben zat in get assortiment. Wel lang moeten wachten op de oven maar dat lag bij de leverancier Bosch.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de keukenloods

Extra toelichting
Bosch oven, Bosch koelkast, Bosch vaatwasser, Bosch inductieplaat, Bosch wandschouw, quooker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter_w2 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen ging vlot.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Assortiment
Goed aanbod en mijn specifieke voorkeur was beschikbaar.

Aanbeveling
Goeie prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

danie 2 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker thuis uitzoeken op een overzichtelijke site

Service
kom ik er niet uit dan bel ik en wordt correct geholpen.

Assortiment
waarschijnlijk hebben jullie alles wel ,maar in mijn geval moest ik een 23jaar oude inbouw koelkast vervangen,de keus was beperkt vanwege de maten.maar dat lijkt me logisch.

Aanbeveling
zelf ben ik altijd uiterst tevreden met de keukenloods.(ik kijk niet eens meer ergens anders)

Extra toelichting
Dit was ons 'zoveelste 'apparaat wat we bij jullie bestelden,altijd naar tevredenheid,vandaar deze beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Vleugel 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim assortiment en deskundige, vriendelijke voorlichting.
Afhandeling keurig volgens afspraak.
Nette monteurs.

Service
Afhandeling keurig volgens afspraak.
Nette monteurs

Assortiment
Ruim assortiment en deskundige, vriendelijke voorlichting.

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordelingen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen. Afspraak is afspraak, is niet meer zo gewoon tegenwoordig. Hiermee kan je je onderscheiden en Keukenloods doet het.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacobien2102 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Donderdags keukengrepen besteld zaterdags in huis top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor02 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ook telefonisch goed bereikbaar voor extra info.

Service
Denken mee in oplossingen, prima.

Assortiment
Vaatwassers: Voldoende keus in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit.

Extra toelichting
Vaatwasser Indesit DIFP 28T9 gekocht, prima prijs/kwaliteit. Lijkt qua materiaal iets minder dan mijn vorige (duurdere) Bosch, maar die ging ook kapot na 15 jaar.. Is stiller dan de Bosch. Kwaliteit moet zich op de langere termijn bewijzen, maar algemene indruk is goed. Ook installeren is zeer eenvoudig, goede handleiding. Minpuntje: Transporteur wilde mijn oude vaatwasser- lades niet meenemen en die zijn te groot voor de container, dus nog ff oplossen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas25292 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan makkelijk bestellen en wordt netjes gebeld door het montage team voor een afspraak

Service
Zeer goed makkelijk en denken mee

Assortiment
Je van alles vinden wat je nodig hebt

Extra toelichting
Zeer fijn bedrijf en alles is makkelijk te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.J. 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Na bestelling snelle reactie gehad. Voor de levering op de hoogte gesteld per mail en telefoon. Alle afspraken keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik1992 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles ging best makkelijk

Service
Gebeld over verkeerd levermoment. dit is direct voorkomen en aangepast.

en netjes teruggebeld

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Len Wing 06-07-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles in een keer gezocht en gevonden

Service
werd netjes afgeleverd op de dag van afspraak

Assortiment
wij hadden van alles nodig en in een keer geslaagd

Aanbeveling
omdat wij tevreden waren ga je dat toch rondvertellen.

Extra toelichting
wij waren blij dat we alles in een keer konden bestellen voor onze nieuwe keuken die we zelf aan het maken zijn. dus allemaal inbouwapparatuur nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Nieuwenhuizen 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik werd uitstekend en snel geholpen aan de telefoon.

Service
Ook bij de installatie vakwerk!

Assortiment
meer dan genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Buitengewoon vriendelijk en snel..precies zoals je wil!

Extra toelichting
Zie bovenstaande reviews. Ik ben buitengewoon tevreden over keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Meijer 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet besteld en geen problemen ondervonden, ook het betalingsgemak, in mijn geval met pin bij aflevering aan de chauffeur.

Service
Geen problemen ondervonden met service verlening, in tegendeel: het product dat ik besteld had was niet (meer) leverbaar en werd er in overleg een vervangend apparaat tegen dezelfde prijs geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Wegens gemak, service, assortiment en betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogtij153 06-07-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is een winkel waar je makkelijk binnenloopt

Service
De verkoper was een prettig
figuur en ook de montage was volgens plan waarbij de boel
keurig achter gelaten werd.

Assortiment
Waar wij voor kwamen was goed geregeld en de winkel ziet er met z'n assortiment goed uit.

Aanbeveling
Het is overzichtelijk, de ontvangst is goed en het is makkelijk te bereiken.

Extra toelichting
Al met al hebben wij er geen spijt van dat we ons product bij u gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houten2 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer behulpzaam, ook bij telefonische assistentie

Aanbeveling
absoluut aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariekehendrika 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat een super vriendelijk personeel! We werden keurig te woord gestaan en er werd echt de tijd voor ons genomen. Wij hebben een Showroomkeuken voor een scherpe prijs gekocht maar werden alsnog super goed geholpen. Ook kregen we een hele mooie tekening voor de installatie en daarbij een lijst met hoe alles aangesloten moest worden. Toen we de keuken nog niet thuis hadden hebben we regelmatig gebeld of gemaild met vragen en er werd direct actie op ondernomen. Wij zijn dik tevreden!

Aanbeveling
Zie kopje service

Extra toelichting
Zoals al eerder beschreven onder het kopje service. Vriendelijk, correct en snel. Ook de prijs was erg scherp en we zijn super blij met onze prachtige keuken!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

M. Stuyt 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb teleonisch bij Keukenloods een nieuwe ijskast besteld en dat ging uitstekend.

Service
Ik heb een paar keer met Keuekenloods gebeld en altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan. De levering van de ijskast is ook goed verlopen.

Assortiment
Het assortiment was prima en duidelijk. Daardoor heb ik een goede keus kunnen maken.

Aanbeveling
Ik ben in alle opzichten zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik ben in alle opzichten erg tevreden over Keukenloods, heb een paar keer met een medewerker gesproken voor advies en men was vriendelijk, deskundig en geduldig voor iemand zoals ik die geen ervaring heeft met de aanschaf van nieuwe apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda van der stelt 06-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijn dat je eerst even op de website kon kijken. Koelkast besteld op de juiste dag een lmailtje dat het binnen was. Keurig netjes in de auto gebracht. Super

Service
Zie boven

Assortiment
Precies het artikel wat wij zochten.

Aanbeveling
Fijne winkel.goed bereikbaar. Aardig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joliendemming 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Snelle levering op zelf gekozen dag. Ideaal.

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P. Simons1 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
De koffiemachine die we hadden besteld werd op het verwachte tijdstip geleverd

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wennepen 13 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis

Service
Ontzettend vriendelijke jongeman die de spullen levert.

Assortiment
Bijna alles kan je vinden voor een betaalbare prijs.

Aanbeveling
Genoeg keuze en snel geleverd.
En er werd netjes van tevoren gebeld dat hij eraan komt.

Extra toelichting
Snelle goede service zonder enige problemen en de apparatuur ziet er netjes uit en doet het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danny van loon 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel snel te bestellen via internet

Service
Gebeld vanwege een fout met bestellen, gebeld en gelijk opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bdvbeek 06-07-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Vanaf het eerste moment dat we wisten hebben we contact gezocht met Keukenloods Roosendaal. Vanaf moment één hebben ze met ons meegedacht over de apparatuur. Helaas bleek er een leveringsprobleem te zijn van een Siemens oven, ondanks dat we de oven waarschijnlijk pas in januari 2016 geleverd zullen krijgen heeft de Keukenloods een prima tussenoplossing kunnen bieden. Hulde voor de jongens aldaar !!

Extra toelichting
De mensen denken mee. Proberen absoluut naar beste eer en geweten problemen op te lossen, ook al is het de schuld van de leverancier (in dit geval Siemens die ovens aanbied die nog niet eens in productie zijn, zonder dit te vermelden aan de Keukenloods) Snelle levering Goede prijs-kwaliteit verhoudingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Konijn 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoe je begeleid wordt naar je product wat zoekt.

Service
er wordt een goed advies gegeven naar het te besteden budget

Assortiment
keuze in overvloed

Extra toelichting
Wat ik helemaal TOP vind is. De service toen ik een probleem had om mijn gekocht gasoven die bij de voordeur werd afgeleverd naar boven moest krijgen. Een belletje naar de winkel en binnen een half uur waren er twee medewerkers en binnen drie minuten stand de gasoven op zijn plaats. Dit vertel je graag tegen andere mensen over jullie service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddy1111 03-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk online prijzen vergelijken.
Genoeg keuze met de handige zoekfunctie.
En met de aanbiedingen scheelt het wel in je beurs.

Service
De service is prime ook de E-E-mails die je ontvangt van je bestelling zijn duidelijk.
Alleen de levertijd duurde iets langer dan aangegeven op de website ,blijkbaar is niet alles op voorraad zoals aangegeven.

Assortiment
Voor mij was er genoeg keuze voor mijn geplande budget.

Aanbeveling
Ze komen hun afspraken na en de klantenservice beantwoord duidelijk je vragen en laat er geen gras over groeien als iets aangepast moet worden qwa bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Muskee 02-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede overzichtelijke website
Keuze gemaakt andere dag in huis

Assortiment
Volgens mij is er voor iedereen wel wat te vinden bij jullie

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia-Echteld 02-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt super goed geholpen telefonisch of persoonlijk

Service
Ze luisteren naar je wensen, zochten voor een andere optie toen een koelkast niet in voorraad was en helpen je op een goede service levering was keurig optijd

Assortiment
Heel veel opties en duidelijk wat in voorraad is en wanneer deze geleverd kan worden.

Aanbeveling
Zonder twijfel

Extra toelichting
Ik vind het een leuke winkel en goede prijs voor de artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Everraert 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden welke apparatuur er is en direct contact

Service
Super snelle reactie via email en telefoon. Ook levering is razendsnel

Assortiment
Alle appartuur due we wildn hebben

Aanbeveling
Beter dan bestellen in de winkel

Extra toelichting
Mooie deal en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra06 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen binnen twee werkdagen bezorgd. In ons geval de volgende dag

Assortiment
Veel keus voor een goede prijs en service

Aanbeveling
Prima service! Goed assortiment, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Rick 30-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online uitzoeken en dan bestellen bezorging tot in de keuken ideaal

Service
Achteraf bij levering betalen

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Veel keus top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews