Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A de Vries 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk , goed te zoeken op productcodes

Service
Snelle en prettige klantenservice

Assortiment
Super veel diversiteit

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DIT 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten waren goed te vinden op de site al was dat niet wat we hebben besteld.

Service
Contacten verliepen goed. Ze reageerden snel en kwamen ook met alternatieve voorstellen. Levertijd werd helaas niet waargemaakt. Maar dit ligt wellicht aan de producent van het product. Wel lastig uit te leggen aan de klant als het 3 weken later wordt geleverd

Assortiment
Prijs is goed en scherp. Assortiment is divers en we hebben in het verleden al diverse artikelen besteld gehad tot tevredenheid.

Aanbeveling
Correcte adviseurs aan lijn en levering via expeditie-bedrijf verlopen zeer goed. Ook dit mag een compliment krijgen.

Extra toelichting
Zeg niet te snel dat iets geleverd wordt overtuig je eerst van alle gegevens. Nu kwam de oven enkele weken later dan beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bob Roos 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keus bepalen, bellen, bestellen, bevestiging ontvangen, leverdatum cq bezorging afspreken aankoopbedrag mobiel pinnen oude apparaat retour geven en alles is probleemloos geregeld

Service
Alle afspraken exact nagekomen

Assortiment
De merken die wij wilden vergelijken waren alle op voorraad en wij konden dus uit onze gemaakte voorselectie het gewenste artikel selecteren en bestellen

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande is een aanbeveling voor deze zaak niets anders dan logisch

Extra toelichting
Ja, het is niet de eerste uitstekende ervaring met deze firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede en snelle service.

Service
Kwam een onderdeel tekort en had het 2 dagen later in huis zeer goede service.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Aanbeveling
Snel goed en eerlijke prijs.

Extra toelichting
Zeer goede en betrouwbare web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 13-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles was overzichtelijk opgesteld in de winkel

Service
Goede en duidelijke uitleg over de ovens waaruit wij een keuze wilde maken.
De oven, die wij direct konden meenemen, werd keurig in de auto getild.

Assortiment
Uitgebreide keuze in inbouw ovens.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw T Gombra 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het contact is duidelijke en men doet wat men belooft.

Service
Snelle levering.
Nemen voor een redelijk bedrag het oude apparaat weer mee en installeren het nieuwe apparaat. Ik heb inmiddels een magnetron en vaatwasser op deze manier bij de keukenloods geregeld naar tevredenheid.

Assortiment
Het aanbod is voldoende. In alle prijsklassen is er aanbod.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keukeloods heeft een duidelijke site. Duidelijk zichtbaar welke medewerkers online zijn en naar mijn ervaring goed up-to-date (gemerkt aan de wijzigingen in levertijd)

Service
Ik ben zeer content met de afhandeling van mijn bestelling. Na een negatieve ervaring bij een ander keukenapparatuur bedrijf ben ik via internet terecht gekomen bij keukenloods.nl.
Na mijn online offerte aanvraag ben ik binnen een uur gebeld door een van de medewerkers. Hij gaf aan wat de prijs zou zijn en zorgde voor de verdere afhandeling van de bestelling.
Nadat bleek dat de door mij bestelde vaatwasser een levertijd kende werd mij direct een duurder alternatief tegen dezelfde prijs aangeboden. Aangezien ik niet wilde wisselen heb ik de levertijd afgewacht. Op de dag dat de vaatwasser weer beschikbaar was kon ik direct een afspraak maken voor levering en montage in dezelfde week.
Bij de montage bleek vervolgens dat het aansluitkraantje in mijn keuken stuk was. De monteur vroeg mij naar de dichtstbijzijnde bouwmarkt en heeft daar een nieuwe kraan gekocht en geplaatst. Hiervoor hoefde ik alleen de kosten van het kraantje te betalen.
Na de vaatwasser keurig uitgelijnd te hebben met de kastjes in de keuken en de rommel te hebben opgeruimd vertrok de monteur.

Assortiment
Qua vaatwassers (waar ik naar op zoek was) was het assortiment prima op orde.

Aanbeveling
Zie mijn motivatie bij service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schouten 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijker wordt het niet

Service
Alles netjes volgens afspraak

Aanbeveling
Reeds gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
De website is duidelijk en kon makelijk de product vinden.

Service
De medewerker zijn altijd bereikbaar per email en telefoon.

Aanbeveling
De prijzen zijn heel competitief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede, overzichtelijke site, uitgebreid assortiment, levering op afspraak. Zeer tevreden, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Angelique ter Haak 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk gewoon thuis op de bank een nieuwe afwasmachine uitzoeken

Service
snelle levering, duidelijke uitleg, super vriendelijke behulpzame chauffeur

Assortiment
ruime duidelijke keuze

Aanbeveling
al meerdere keren iets besteld en altijd meer dan tevreden

Extra toelichting
top winkel, super prijs kwaliteit verhouding, zeer vriendelijke chauffeurs, super goede apparatuur kortom top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorine Nelissen 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima! besteld en de 2 dagen later in huis!

Service
snel en goedkoop

Assortiment
snelle levering, in prima staat

Aanbeveling
goedkoopste!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara Offringa 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik wist welk artikelnummer ik moest hebben, dus dat was vrij makkelijk. Ook het onderling vergelijken van de artikelen.

Service
Op de website stond levertijd 1 a 2 werkdagen. Dit werden er echter meer. Dat was niet helemaal duidelijk.

Assortiment
Het was een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Het is een prima duidelijke website waar je alles goed terug kan vinden.

Extra toelichting
De bezorger liet bijna de bestelling tot twee keer toe vallen. Gelukkig ging dit net goed....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

A Stoffels 12-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Zwaag slecht,geen solomagnetron,geholpen door een jongeman die er niets van snapte.
Toen naar Alkmaar die er 40 in voorraad had maar niet heus, wel een opdringerige verkoper. Toe via Internet besteld omdat we geen zin hadden om ook nog naar Zaandam te rijden. Aflevering was prima!

Assortiment
In Zwaag geen solomagnetron aanwezig, toen wij erom vroegen keek de jonge verkoper ons aan alsof hij daar nog nooit van gehoord had.

Aanbeveling
Verkoper met weinig kennis, wilde ook niet bij andere filialen informeren. Daarna zelf naar Alkmaar gebeld waar wel solomagnetron zouden staan, maar daar probeerde een opdringerige verkoper ons ee combimagnetron aan te praten.

Extra toelichting
Winkels in Zwaag en Alkmaar vielen tegen. Eerder oven en koelkast in Zaandam uitgezocht en daar was volgens ons veel meer voorradig.

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-02-2016

Beste A. Stoffels,

Jammer om te lezen dat u zich niet goed geholpen voelde. Onze excuses hiervoor! Een bezoek aan de winkel zou natuurlijk juist een extra voordeel moeten opleveren (het product echt kunnen zien). Ik ben blij om te lezen dat u uiteindelijk in de webshop bent geslaagd en hoop dat u inmiddels met plezier gebruik maakt van de oven. Graag tot weerziens! Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Yvonne Spierings 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zij makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Bereikbaarheid is goed, wij hadden een probleem met het bestelde fornuis en binnen een dag stond de monteur voor de deur.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Geweldige service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Sanden 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt goed

Service
Nog niet echt ervaring mee, aan telefoon vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Website werkt prima,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gonnie 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kon meteen op site zien van het type dat ik had naar een vergelijkbaar type kookplaat

Service
stonden correct te woord wat ik als zeer prettig ervaar en alles duidelijk

Assortiment
de prijs die ik heb vergeleken met andere aanbieders kom je in een vrolijke bui en daarom deze dikke 10!!

Extra toelichting
zowel telefonisch en bezorger/plaatsing als heel prettig ervaren en bij volgende keer wat aan vervanging toe is geen twijfel waar gekocht wordt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Ruis 12-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Deskundig advies

Service
Eerste levering van contactdozen verkeerde afmeting t.o.v. koppelbare TL verlichting, is prima en snel hersteld. Inmiddels juiste producten ontvangen.

Assortiment
Zowel bij eerdere aankopen (inbouwoven en afzuigkap) als bij laatste aankoop (combi van TL verlichting en contactdozen onder keukenkastjes) naar tevredenheid keuze kunnen maken. Prijs kwaliteitsverhouding wat mij betreft Oké.

Aanbeveling
Winkel goed bereikbaar, deskundig en prettig personeel, breed assortiment en goede prijs kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima website met duidelijke informatie over en specificaties van het produkt.

Service
Het volgen van de bestelstatus op de website had geen meerwaarde.
De gegevens leken niet ge-update te worden. Een e-mail werd snel en adequaat beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze en grote varieteit in produkten.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Piet 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site, eenvoudig bestellen, scherpe prijs. Bovendien handige knop voor offerte.

Service
Levertijd was aanzienlijk langer dan de 1 á 2 dagen die op de site stond, plus dat in de bevestiging opeens stond dat het product niet teruggenomen werd, omdat het een zgn Maxiline vaatwasser betrof. Dit hoor je vooraf te kunnen zien. Werd overigens na klacht hierover keurig telefonisch opgelost, vandaar toch de 7.

Assortiment
Heel breed assortiment. Wel zou het netjes zijn meer duidelijkheid te geven over de te verwachten levertijd, deze wordt nu te rooskleurig voorgespiegeld.

Aanbeveling
Klantvriendelijke benadering, goede telefonische feedback,scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

A van der Weel 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ideaal via internet je kunt ze ook bellen voor meer info je wordt correct geholpen.

Service
Prima service tot en met bij je thuis.

Assortiment
grote uitzoek van artikelen, eigenlijk hebben ze alles. En nog voordelig ook!

Aanbeveling
een 10 hebben jullie echt verdiend. Super bedrijf.

Extra toelichting
Dit bedrijf heeft geen toelichting nodig in een woord alles is en wordt perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-02-2016 In de winkel gekocht
Via Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je stoel je bestelling doen en nog scherpe prijs ook.

Service
Alles perfect verlopen.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Van mij krijgen jullie een 10 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinses 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de webshop kiezen, vergelijken en bestellen! Supergemakkelijk..

Service
Super!De ene dag besteld, de andere dag geleverd, via de mail op de hoogte gehouden van de bestelstatus.

Assortiment
Hele ruime keuze, aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oostdijk 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed gesorteerd zodat je snel bij het gewenste product terecht komt.

Service
Snelle service, zowel telefonisch, per mail als qua levering.

Assortiment
Assortiment voldoet aan verwachtingen. Er staat duidelijk of het op voorraad is ja/nee en de verwachte levertijd, en het klopt!

Aanbeveling
Compleet, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne site makkelijk de producten te vinden

Service
contact met medewerker via mail erg vlot , telefonisch contact ook prima

Assortiment
alles gevonden wat ik wilde hebben

Extra toelichting
levering van de producten moest op het laatste moment ergens anders , werd goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke winkel

Service
Goede service, echter de medewerker waar ik mee te maken kreeg wist niet veel van de computer af en berekende in eerste instantie een te hoge prijs af

Assortiment
Ik had snel gevonden wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt goed.

Service
Er was een fout gemaakt en werd daar direct telefonisch van op de hoogte gesteld.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Veel keuze, niet te duur en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-02-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werden in de winkel gelijk geholpen en goed geadviseerd. Afhandeling ging super snel en konden gelijk de afleverdatum bepalen.

Service
Levering binnen enkele dagen op door ons gewenste datum. Kregen hiervan bevestiging per mail over hoe laat ze zouden komen.

Assortiment
De keuze is gigantisch op de site en in de winkel stonden een hoop showroom modellen zodat we eenvoudig een keus konden maken.

Aanbeveling
Zijn goed geholpen en erg tevreden met de vaatwasser.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
De levering van mijn product was veel later dan eerst aangegeven is tijdens het plaatsen van mijn bestelling. Hier ben ik verder niet over ingelicht door u.

Aanbeveling
Ik weet nog niet of ik deze winkel zou aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-02-2016

Beste Chris,

Dat valt natuurlijk tegen! U hoort hier altijd berichtgeving over te ontvangen van ons. Ik kan me niet anders voorstellen dan dat de vertraging in de order aan de aandacht van de Orderverwerking is ontsnapt. Onze excuses daarvoor! We hopen u toch nog eens van dienst te mogen zijn. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Keukenloods Zaandam 12-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid, grote en overzichtelijke showroom

Service
Denken graag mee en zijn zeer flexibel en transparant

Assortiment
Groot aanbod en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Voor de 2e keer een keuken helemaal naar wens gekocht met alle wensen en luxe die wij willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wojtek Aleksandrzak 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle replay snelle service

Assortiment
Zeer ruim, top!!

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van de site

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit verhouding , correcte service , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik had de koelkast met spoed nodig. Dit doorgegeven levering zou op tijd zijn. Werd echter toch later. Gebeld. Geen probleem werd in de avond met spoed geleverd. Top service en dit uit eigen initiatief van keukenloods. Chapeau👍

Aanbeveling
Denken echt met klant mee

Extra toelichting
Koop hier je produkten. Service is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Hopman 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim overzicht van de spullen

Service
Goede uitleg etc.

Assortiment
De opstelling van de producten was goed overzichtelijk

Extra toelichting
Door een klein probleem aangaande de levering is door afd.planning keurig onze wens uitgevoerd om de twee producten apart te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabienne 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan gewoon lekker rondkijken zonder meteen aangevallen te worden.

Service
Netjes geholpen met de keuze van mijn apparatuur.

Assortiment
Vooral op de webshop is er ruim dan genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lars 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, voorraad informatie en prijsvermelding,

Service
Vriendelijke klantenservice, service gericht, prettige monteurs die het weer netjes achterlaten

Assortiment
Heel veel keuze, in uiteenlopende prijsklassen

Aanbeveling
Prettig, compleet en dienstverlenend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr Wever 12-02-2016 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk

Service
netjes gebracht en de oude ijskast meegenomen

Assortiment
prima

Aanbeveling
gewoon een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ron Horsmeier 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk en meedenkend personeel in de winkels

Service
Wat betreft apparatuur worden ook de leveranciers ingeschakeld voor adviezen.

Assortiment
Eigenlijk kunnen ze alles voor je bestellen tegen hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gevoelsmatig geef ik een 10, maar je moet altijd ruimte houden voor verbetering.

Extra toelichting
Keukenloods is zonder enige twijfel een zaak die ik graag aanbeveel aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mixer 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website. goed zoekmenu

Service
keurig een e-mail dat de levering verlaat was

Assortiment
Kon kiezen uit voldoende modellen en kleuren

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polhuis 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te bestellen

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Mijn product was aanwezig

Aanbeveling
Niet een keer na hoeven te bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ging perfect en netjes geantwoord op de mail

Service
Ben niet in de winkel geweest maar telefonisch netjes te woord gestaan

Assortiment
Alleen inductie kookplaat nodig

Aanbeveling
gevoelsmatig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan van Dam 10-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bekijken op de website maar ook in de winkel.

Service
Afspraken met betrekking tot de levering werden netjes nagekomen. Het apparaat werd door correcte en vriendelijke monteurs keurig ingebouwd.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid.

Aanbeveling
Al met al een prima ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ojg kamer 10-02-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Met info naar winkel gegaan en was na 10 min weer buiten. Snel. Duidelijk en behulpzaam met goed advies

Service
Goede service. Levering op afgesproken tijd

Assortiment
Goed assortiment. Goede prijzen.

Aanbeveling
Al met al heel tevreden op elk vlak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, voldoende informatie.

Assortiment
Makkelijk de status van de order online te volgen.
duidelijke communicatie.

Aanbeveling
Alles prima volgens afspraak.
geen minpunten te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lammens 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus , goede prijzen,

Service
snelle levering, duidelijkheid via sms bezorging

Assortiment
veel keuze. prijsvariatie prima

Aanbeveling
alles prima. hebben ook prima aardige, professionele inbouwteams waar ze zaken mee doen

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles in één winkel en supergoedkoop

Service
prima aftersales

Assortiment
zeer veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Franke 10-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelf de producten zien en erover voorgelicht worden vinden wij gemakkelijker

Service
Prima service en contact later per email met de verkoper

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert Luiten 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kan niets noemen wat niet soepel verliep van selectie te service opdracht.

Service
Bij een klacht na ruim een week werd snel gereageerd en geschakeld om een op te lossen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Alles klopte en de prijs was absoluut concurrerend.

Extra toelichting
Ik kom de volgende keer zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website wat de bestelling eenvoudig maakt

Service
goede informatie.
goed bereikbaar voor vragen

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F en N 10-02-2016 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede voorlichting, prettige prijzen

Service
Duidelijke e-mails, alles loopt soepel.

Assortiment
Ass.is goed, mag wel iets meer zijn.

Aanbeveling
Goede hulp en voorlichting bij het uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ada 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
geen probleem tegengekomen, maar zag dat er constant mederwerkers online zijn

Assortiment
ik zocht maar 1 product, maar heb rest van de site nog even bekeken, leek me erg uitgebreid

Aanbeveling
alles duidelijk, van artikel tot prijs tot verzenden/ontvangen

Extra toelichting
alles is volgens afspraak verlopen, zelfs de postbode was op de afgesproken tijd, ook dank aan de kpn dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews