Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

keukenloods 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
juiste informatie bij het bestellen en afleveren.

Service
aflevering goed

Assortiment
verscheidenheid aan artikelen en merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim bisschop 09-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dichtbij goed parkeren

Service
Ik kreeg meteen hulp en duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evoboost 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle communicatie

Service
Goede en snelle communicatie

Assortiment
Bieden veel aan, als je iets specifieks zoekt, komen ze met een goed alternatief

Aanbeveling
Zeer goede (lage) prijs, voor kwaliteitsspullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Keuze model, specificaties, prijs etc. is overzichtelijk en compleet.

Service
Levertijd conform de belofte.

Assortiment
Groot en goed assortiment.

Extra toelichting
Indien apparaat niet meer aanwezig is of niet meer geproduceerd wordt, dan dient tijdig op de website aangegeven te zijn. Keuze op een niet leverbaarapparaat zou dan ook geblokkeerd moeten zijn. Koper dient van te voren direct op de hoogte gebracht te worden in die gevallen dat keuze gemaakt kon worden op een niet meer leverbaar apparaat, dat koper een alternatief kan worden aangeboden tegen zelfde of lagere prijs dan de oorspronkelijke keuze van koper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zoek uit wat ik wil hebben, betaal en daarna wordt het geleverd.

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
drukke website maar ik heb kunnen vinden wat ik nodig heb en de rest is keurig volgens afspraak geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

fam Vos 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te zoeken, ook voor ons ( oudere jongeren)

Service
supersnelle levering ,correct

Extra toelichting
Ik had nog nooit van jullie gehoord. Geattendeerd door monteur van apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Binnen een uur antwoord op mijn mail ;)

Assortiment
Voor ieders portomonnee toegankelijk.

Extra toelichting
Fijne koelkast,mooi geprijsd,snel en op de datum dat ik wilde bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis lekker winkelen en overzichtelijk

Service
Snelle levering en goede telefonische service

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling

Extra toelichting
Zal hem zeker aanraden bij vrienden en kennissen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een na een eerste aankoop heel tevreden klant 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uit een aantal producten - online bekeken - kon ik niet direct een onderbouwde keuze maken.
Een vraag gesteld online werd ik telefonisch snel benaderd.
Na dit gesprek wist ik wat ik wilde kopen.
Er werd snel gereageerd. Vakkundig geadviseerd.
Een heel goede klantvriendelijke service !

Assortiment
Op zoek naar een vervangende combi magnetron bleek er een ruimschoots en voldoende aanbod beschikbaar.

Aanbeveling
Uitgebreid aanbod van alle merken.
Goede online informatie.
Overzichtelijk website.
Heel goede telefonische klantenservice.
Adequate en volgens afspraak snelle (van te voren tijdig aangekondigde)levering van het bestelde artikel.
Retour meenemen van het oude apparaat.
Een winkel waar ik terugkom voor mijn volgende(noodzakelijke)aankopen.

Extra toelichting
Keukenloods een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Goedkoopste prijs voor apparaat wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede duidelijke website, soms was info niet helemaal compleet en moest ik naar website Atag, maar die was onoverzichtelijk. Keukenloods was duidelijker!

Service
Enorm behulpzaam aan telefoon, medewerkers hadden duidelijk verstand van zaken en wat ze niet wisten gingen ze navragen.

Aanbeveling
Goede service, verstand van zaken, goedkoop.
Monteurs waren ook prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis op de bank bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander de Dijcker 09-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede indeling alleen de koopjeshoek is een beetje rommelig voor als je zelf iets zoekt. Bijvoorbeeld een afzuigkap op een bepaalde maat.

Service
Meegaand, meedenkend en behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk en snel. De telefonische hulpdienst is efficient als je een vraag hebt bij het bestellen.

Service
De eerste levering duurde wat langer dan in eerste instantie toegezegd maar ik werd keurig geïnformeerd dat de bestelling een week later kwam. Mijn verzoek was om alles in een keer te leveren. Echter bij levering ontbrak nog een onderdeel. Na telefonische navraag bleek dat onderdeel niet direct leverbaar was hoewel het wel als zodanig op de website stond. Dat gaf verwarring omdat ik geen bericht ontvangen had dat er nog een onderdeel nageleverd zou worden.Uiteindelijk werd het laatste onderdeel alsnog spoedig bezorgd. Het zou handig zijn als de levering voorzien zou zijn van een pakbon. Ik had vooraf on-line betaald en had daardoor geen factuur ontvangen. Daaraan moest ik nog een telefoontje besteden. Vervolgens rolde hij een minuut later per mail binnen.

Assortiment
Groot aanbod, ook van nieuwe onderdelen die nog niet door anderen (via internet ) aangeboden worden.

Aanbeveling
Snelle service, levering afgezien van bovenstaande, verder keurig. Producten zijn stevig en zorgvuldig verpakt.

Extra toelichting
Ik ben tevreden en hoop dat mocht ik gebruik moeten maken van de garantie, de behandeling / afwikkeling daarvan ook zo vlot gaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eerst bij coolblue gedaan maar jullie zijn vele malen klantvriendelijker

Service
zowel aan de telefoon als de aflever en inbouw alles was dik voor elkaar

Assortiment
genoeg keuze en als er iets niet op tijd geleverd kan worden wordt er gezamelijk naar een alternatief gezocht

Aanbeveling
zie de andere antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de kieviet 08-02-2016 In de winkel gekocht
Gouda/Waddinxveen

Algemene score

6,5

Gemak
Is in de buurt. Makkelijk om te kijken.

Service
In de winkel in de buurt was bij het kijken een niet aardige meneer. Hij keek ons eerder de deur uit.

Assortiment
Op de website genoeg on uit te kiezen.

Aanbeveling
Telefonisch werden wij prima geholpen en hebben we de wasmachine gekocht

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

els jl 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden.Uitgebreide informatie over het product

Service
Snel mail contact. En aardige bezorger.

Aanbeveling
Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 08-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles met overzicht gerangschikt

Service
Bijzonder goed geholpen verstand van zaken wist mij goed te informeren

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ze doen wat beloofd word

Extra toelichting
Wij kopen al jaren bij Keukenloods, heb het gevoel dat de service beter is/ word zoals bij de laatste aankoop geholpen ben kom ik zeker terug voor de volgende aankoop en raad ook andere mensen aan om bij Keukenloods een aankoop te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van karsen 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en super snelle levering.

Service
Duidelijk en zeer vriendelijk top kwaliteit.

Assortiment
Top

Extra toelichting
Zeer goedkoop zeer betrouwbaar en super kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter van kooten 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een hele overzichtelijke site waar alles makkelijk te vinden is

Service
Goed geholpen en zeer content met het product

Assortiment
Is zeer ruim. En goede kwaliteit

Aanbeveling
Van alles gemakken voor zien en heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik heb de site aanbevolen bij meerdere mensen en die waren er zeer over te spreken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goed geholpen aan de telefoon. Bestelling geplaatst en op afgesproken tijd geleverd.

Service
alles volgens afspraak. Duidelijke informatie.

Assortiment
heb ik geen mening over. Ik was naar iets specifieks op zoek.

Aanbeveling
goede service en duidelijke info

Extra toelichting
prima zo! niet ellenlang shoppen maar gewoon bij de webshop bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bakker 08-02-2016 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kon eerst rustig rond kijken. zonder dat ze gelijk naar je toe komen.

Service
ben zeer goed geholpen, en vakkundig advies gekregen. en snelle levering. dus zeker een dikke pluim voor de service

Assortiment
zeer ruim assortiment. volop keuze.

Aanbeveling
de bovenstaande punten zeggen al genoeg over hoe ik over de goede zorg van de winkel vind. sjappoo

Extra toelichting
als ik meerdere apparaten nodig heb kom ik zeker weer naar deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Eerlijke prijs voor een mooi product

Aanbeveling
Winkel is goed te bereiken, voldoende parkeer-plaatsen, vriendelijk personeel

Extra toelichting
Besteld via de webshop, afgehaald bij de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rijnen 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en makkelijk

Service
geleverd volgens afspraak

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Makkelijk en veel keuze en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

M van den Breemer 08-02-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods- New Yorkweg 111 Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In de winkel ( Doemere in Almere) waren veel keukentoestellen naast elkaar zichtbaar.

Service
De advisering van van de verkoper was ronduit uitstekend.

Assortiment
Voor ons was er uitgebreid assortiment zichtbaar aanwezig.

Aanbeveling
Onze ervaring was uitstekend en daarboven op nog eens zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Niets dan lof voor service en (technische) informatie, kwaliteit en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulshof 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Webwinkel goed toegankelijk met een duidelijke menustructuur en snelle respons

Service
telefonische infovraag goed en duidelijk beantwoord

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle afhandeling en concurende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 08-02-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en vlotte bediening

Service
Werd goed geholpen

Assortiment
Ruim keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, goede hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mv 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Goede fijne service . Direct reactie via mail en zelfs ook telefonisch

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit, en de bezorging niet te vergeten was zeker goed volgende dag geleverd. Keurig in het tijd bestek wat per mail werd aangegeven . Netjes verpakt en schade vrij. Complimenten aan de chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Tevreden 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen, ruime keus, makkelijk afrekenen.

Service
Goed, er wordt met je meegedacht zodat je een betere keuze kan maken.

Assortiment
Werkelijk alle modellen zijn in huis, zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Een tien met een griffel!

Extra toelichting
Snel, mooie korting, goede communicatie, perfecte levering waarbij de chaufeur een kwartier van te voren mij op de hoogte bracht zodat ik makkelijk vanuit mijn werk naar mijn huis kon fietsen om de goederen in ontvangst te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
gewoonweg super service

Assortiment
meer als voldoende

Aanbeveling
al met al een perfecte online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Protops 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Artikel niet leverbaar. Upgrade van de apparatuur gekregen die wel leverbaar was voor de zelfde prijs.

Aanbeveling
Goed assortiment. Duidelijke site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 03-02-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het verliep allemaal erg soepel

Service
je kan zelf een andere bezorgdatum inplannen erg handig

Assortiment
alles kon in 1 keer worden geleverd

Aanbeveling
prettige behandeling door de verkoopster, goed geadviseerd

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig

Service
Prima

Assortiment
Genoeg te Koop

Aanbeveling
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Weliswaar veel keuze op de website, maar niet de filters die ik handig vond. Dus heb ik concullega sites gebruikt om mijn keuze te maken, en vervolgens bij jullie besteld.

Service
Ook telefonsich contact gehad met een verkoper en die was ter zake kundig en gaf goed advies

Assortiment
Op de website veel keuze. Ruim voldoende.
Helaas in de echte winkel veel minder. Zelfs in de XXL winkel
Wellicht logisch: er is ERG veel keuze.
Maar het zou wel iets beter aangegeven kunnen worden: dat ook in de XXL maar een KLEIN deel van het assortiment aanwezig is.
(Klein want ik zocht een 90cm keramische kookplaat. Op de site wel 15 a 20 modellen, in de winkel eentje...)

Extra toelichting
Ja, nog een opmerking: de verkoper in de Winkel kon de aanbieding van de oven die op de site stond niet vinden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

duska 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging goed

Service
ging goed

Assortiment
best tevreden

Aanbeveling
geen klachten, ging goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EOostra 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website ondanks giga aanbod.

Service
Gewild model niet op voorraad - voorstel ontvangen om opvolgende type te nemen voor dezelfde prijs

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Super eerste ervaring - snelle levering - vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens de Haan 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is zeer gemakkelijk door de zoekvelden en categorisering. Daarnaast is het communicatiesysteem d.m.v. een chat echt een super uitvinding. Werkt echt heel prettig als je met vragen zit.

Service
Kennen hun producten waardoor je zeer gemakkelijk, via een chat op de website, vragen kunt stellen waar ze ook echt het antwoord op weten. Maar ook via de telefoon goed bereikbaar. De bestelling kwam een paar dagen later. Dit proces kon je goed volgen op de website.

Assortiment
Goede prijzen ten opzichte van andere bedrijven. Ik heb zelf letterlijk alles kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zie weinig minpunten. Wat mij betreft de perfecte winkel om je keukenapparatuur te kopen.

Extra toelichting
Echt een kundig bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfs in de avond bereikbaar om telefonisch een bestelling te plaatsen en vragen hierover te kunnen stellen.

Service
Zelfs in de avond bereikbaar om telefonisch een bestelling te plaatsen en vragen hierover te kunnen stellen.

Assortiment
De vaatwasser welke ik wilde hebben was niet voorradig, zonder meerkosten een nieuwer model gekregen.

Aanbeveling
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Drukker 31-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat een verschrikkelijke grote keuze. Staat je vooraf gekozen type er niet bij, dan wordt je vakkundig en zonder no-nonsense geholpen tegen zeer redelijke prijzen. Al onze apparatuur bij de Keukenloods gekocht na beoordeling door de consumentenbond.

Service
Wat wordt afgesproken maken ze waar. Mocht een levering iets vertraagd zijn, dan wordt je snel op de hoogte gebracht. Wat een uitkomst dat plaatsing ook in de avonduren en in het weekend kan plaatsvinden. Zelfs in bepaalde gevallen op zondag. Chappeau Keukenloods, dat is meedenken.

Assortiment
Wat er niets is kan toch geleverd worden. Wat wil je nog meer. En dan die prijzen! Je voelt je nooit bekocht, dat is ergens anders wel eens anders.

Aanbeveling
Een 10 is net te hoog, want er zal gerust wel eens iets anders lopen dan gepland. Jammer dat je geen 9,5 kunt geven. Die hebben ze echt verdiend.

Extra toelichting
Deze winkel zeker meenemen in het uitzoeken van een keuken of apparatuur anders ben je een dief van je eigen portemonnee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer vriendelijk en behulpzaam uitstekende service

Aanbeveling
zeer goede service voor een heel aantrekkelijk geprijsd assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bruijgom 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een erg overzichtelijke en duidelijke webshop. Ik kom hier zeker terug!

Service
De weg naar de klantenservice is erg gemakkelijk, zo kan ik makkelijk terecht voor mijn vragen. Erg fijn!

Assortiment
Een ruim aanbod, veel top-merken en volop keus!

Aanbeveling
Met een tien! Na een aantal jaar was ons inbouw-koffiezetapparaat helaas kapot. Gelukkig hebben we hier een passende, juiste en goed betrouwbare nieuwe kunnen vinden met de juiste service voor de beste prijs!

Extra toelichting
Wij komen zeker eens terug en langs in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brompot 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer scherpe prijzen
Rond 21.00 besteld en gelijk bevestiging.Volgende dag geleverd.

Service
Keurig een mail met bezorgtijd en in tijdslot van drie uur geleverd

Assortiment
Ruime keuze van diversen merken en prijsklasse

Aanbeveling
Zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.Alles duidelijk en je blijft op de hoogte van bestelling.
Een pluim voor dit bedrijf.Top

Extra toelichting
Niks op aan te merken. En zelfs een beter product gekregen zonder bijbetaling aangezien bestelde niet op voorraad bleek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanL 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
snelle en accurate afhandeling order en levering

Assortiment
ruime en overzichtelijke keus

Aanbeveling
vrij uitgebreide keuze en gedetailleerde beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j de Geus 29-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed geholpen

Service
nagekomen afspraak

Assortiment
wij vinden voldoende

Aanbeveling
heel goed

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met veel informatie

Service
Bij vragen krijg je snel en een duidelijk antwoord

Assortiment
Groot assortiment met veel types per merk

Aanbeveling
Top winkel, veel gemak, thuis bezorgen of ophalen is allemaal mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kleobis 29-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
in de bestel procedure kun je aanklikken hoe je wil betalen met pin aan de deur of via het internet over maken.dit klopt niet gaat alleen via geld van te voren betalen via de bank.

Service
bestellen betalen en dan maar afwachten.binnen 24 geleverd helaas 9 dagen verder .zelf gaan bellen het lag aan de leverancier van het product,wel een beetje makkelijk het licht altijd aan een ander!!

Assortiment
veel en goede producten voor een hele goede prijs.

Extra toelichting
stel niet voor wat je niet beloven kan. ivm levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
Snelle bevestiging en nauwkeurige aflevertijd gekregen

Assortiment
Veel keuze in alle prijs klasses

Aanbeveling
Goed, snel en voordelig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Smeg 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
alles staat overzichtelijk in de winkel.

Aanbeveling
keurig-duidelijk-klantvriendelijk

Extra toelichting
duidelijker vermelden of het product op voorraad is in de winkel en of dit betekent dat het ook op voorraad is in het magazijn. Voor ons was dit niet duidelijk bij de orderbevestiging.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ph 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijkesite

Service
goede telefonische ondersteuning

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joep 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Alles conform afspraak geleverd. Snel en goed. Geen verrassingen.

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen en dat is best belangrijk voor een webwinkel. En goed bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews