Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
OVERZICHTELIJK

Service
bestelling GOED TE VOLGEN, BEZORGING VOLGENS AFSPRAAK.

Assortiment
WAT WE ZOCHTEN WAS TEGEN EEN JUISTE PRIJS AANWEZIG

Aanbeveling
bestelling EN VERDERE AFHANDELING WAS ZEER GOED.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E van den Broek 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op de webside alles goed te overzien

Service
Goede service vlot geholpen en keurige ( op Tijd ) bezorgd.

Assortiment
Zeer ruime keuzes

Aanbeveling
Zie voorgaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffieliefhebber 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke webwinkel

Service
Op afgesproken tijdstip geleverd en netjes binnen gebracht.

Assortiment
Duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Prima in orde😀

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joepie 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Online bestellen, snel geleverd

Service
Een duurder model ontvangen dan besteld

Aanbeveling
Service, snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Johan van Rootselaar 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en met alle gegevens

Service
snelle reactie en omdat de levertijd wat langer zou gaan duren is mij een andere (duurdere) voor de prijs van de bestelde aan geboden.

Assortiment
Uitgebreid, duidelijk en voor een goede prijs

Aanbeveling
Zie bovenstaande en heb er een goed gevoel aan over gehouden (heel belangrijk).

Extra toelichting
De levering ging ook goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KP 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Service
was in orde, niet heel veel contact gehad met personeel

Assortiment
genoeg maar duurt wel lang voordat we het kregen, niet alles op voorraad

Aanbeveling
een nette afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

J van Wijland 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige zoekmogelijkheden om naar product te komen

Service
Installatieservice correct en als prettig ervaren

Assortiment
Ruime keuze, we zochten een vaatwasser 45 cm breed, toch nog een goede keus mogelijk

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat we iets bestelden en zeer tevreden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle informatie zonder het huis uit te hoeven

Service
Keurig netjes een artikel omgeruild, jammer dat ik wel €35 bij moest betalen na een bestelling van bijna €7000.

Assortiment
Nergens anders zoveel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, indeling is goed afgestemd op de klant

Service
Medewerkers geven een goede duidelijke uitleg van de apparatuur en zijn in hun antwoorden onafhankelijk geen commerciële praatje

Assortiment
Ruim voldoende keus voor een ieder wat wils

Aanbeveling
Mooie winkel, kundig personeel ,goede service incl aftersales, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, en voor de volgende aanschaf kom ik hier zeker weer terug, top zaak!

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met de winkel en service want op deze wijze hou je tevreden klanten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed aanbod en handig met elkaar te vergelijken. bestellen is zeer eenvoudig en duidelijk

Service
Bestelling is zeer vlot en correct geleverd

Assortiment
Aanbod is erg goed en de prijs is een van de laagste op internet

Aanbeveling
goede winkel met goed aanbod voor een uitstekende prijs en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Broos 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop is zeer overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Service
Heel goed te woord gestaan, prima geholpen en perfect op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling

Assortiment
Groot assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
Vriendelijk, hulpvaardig en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen idee 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goed advies en snel

Assortiment
Ruime keus en overzichtelijk

Aanbeveling
Prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel om de hoek, toch wel prettig om het product fysiek te zien, maten na te meten etc

Service
snelle informatieve assistentie

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelijk ingericht

Aanbeveling
Winkel is overzichtelijk ingericht zonder overbodige toestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en de bestelling is snel gedaan.

Service
Snelle levering. Verdere service niet te beoordelen want het geleverde goed werkt prima.
Ik vind het altijd een plus als er een telefoonnummer direct zichtbaar is, dan wordt er geen verstoppertje gespeeld.

Assortiment
Voldoende keus in producten, afmetingen en prijsklasse.

Aanbeveling
Vanwege het bovenstaande, alles voldoet aan wat ik er van verwacht.

Extra toelichting
Ga zo door met de internetwinkel. En nog bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad de jong 26-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en duidelijk.

Service
goede en vakkundige mensen.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
het is er prettig winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sterling 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestelling afgehandeld. Top!

Service
Uitstekend, binnen 24 uur had ik mijn bestelling(wasmachine) thuis ontvangen. In 2 minuten met Keukenloods verkoper bestelling afgerond.

Assortiment
Groot assortiment, ik blijf bij Keukenloods apparaten bestelen.

Aanbeveling
Gewoon alles is TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 26-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel bood precies wat wij zochten en als we vragen over producten hadden werd hier snel en adequaat op gereageerd

Service
service in de winkel was super, de telefonische bereikbaarheid behoeft wel wat aandacht. soms minutenlang in de wacht of helemaal geen verbinding mogelijk

Assortiment
we vonden alles wat we zochten en als iets er niet was konden we het via een ander kanaal alsnog bij keukenloods bstellen

Aanbeveling
Over het geheel zeer goed geholpen

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ed 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en duidelijk. Heel overzichtelijk allemaal.

Service
Perfecte service. Vragen direct kort en bondig beantwoord!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam van Zijl 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis uitzoeken op de overzichtelijke website , en in de showroom na overig advies van een showroommedewerker beslissen

Service
Onze eerste bestelling zonder enig probleem geannuleerd (Omdat een gedeelte van de apparatuur niet meer te leveren was) we hebben juist daarom een paar weken later een andere order geplaatst,nadat we eerst uitgezocht hadden of dit wel te leveren was hierbij zijn we zeer netjes geholpen in Zaandam

Assortiment
Niet te koop bestaat bijna niet(moet wel door hun leveranciers te leveren zijn),voor hele nette prijzen.

Aanbeveling
Hier wordt je nog echt als klant behandeld

Extra toelichting
de montageservice is ook aan te bevelen werken heel netjes en vlot, en geven goede uitleg over de werking van de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederic Holaind 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er is voldoende voorraad aanwezig.

Service
We werden vriendelijk geholpen en kregen wat korting.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Prettige uitnodigende omgeving. Veel te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer overzichtelijke website, zeer behulpzame klantenservice

Service
Zeer behulpzame klantenservice

Assortiment
Breed assortiment, heel veel merken

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede service, goede producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wies 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
makkelijk zoeken op afmetingen en prijs.

Assortiment
meer keus dan andere webwinkels mbt de afmeting afwasmachine die ik zocht

Aanbeveling
Ben zeer tevreden met de keuze in het assortiment, de bestelprocedure en aflevering. Ook het inbouwen en afvoeren van het oude apparaat was goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mahmut 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een betrouwbaar en goede winkel heb meerdere producten daar gekocht en is goed verlopen

Service
Product is precies op tijd geleverd

Assortiment
Alles wat je zoekt voor keukens is te vinden

Aanbeveling
Hij is goed en heeft een van de scherpste prijzen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tiny de Visser 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk opzoeken welke vaatwasser bij ons past!

Service
Levertijd is perfect afgestemd met onze wensen, en direct aangesloten! Zeer vriendelijke monteur die de oude vaatwasser uitbouwde en de nieuwe plaatste. De oude werd met verpakkingsmateriaal netjes mee genomen!

Assortiment
Keus te over, en goede prijs / kwaliteit

Aanbeveling
Heel netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces via email, wij zijn dik tevreden!

Extra toelichting
Mochten wij nog apparaten nodig hebben, komen we zeer zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De mogelijkheid om vrij rond te lopen.

Service
Keurig geholpen zonder opdringerigheid. Een 10 is over4dreven.

Assortiment
Meer dan voldoend, gewoon goed.

Aanbeveling
Goed zegt genoeg.

Extra toelichting
Ga zó door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Godin 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en te vergelijken.

Service
Bij vragen of uitdagingen vrijwel direct een respons. Er wordt direct gezocht naar een oplossing of een alternatief geboden.

Assortiment
Alles heb ik kunnen vinden in de webwinkel, en er zijn nog meer artikelen in het assortiment die ik graag zou willen bestellen.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is goed. Service is uitstekend. Het assortiment is zeer compleet en de levertijden zijn heel snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Hoekstra 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijk winkel.

Service
Wij hadden de prijs van de afzuigkap op een online webwinkel lager gezien, ze hebben de prijs gelijk aangepast en wij kregen het voor dezelfde prijs als de webwinkel en uiteraard gratis en snel geleverd! Super service!

Assortiment
Ruime keuze aan keukens en apparatuur. Kan het allemaal gelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Amersfoort 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel te bestellen

Service
Niet al teveel nodig gehad

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Prijs prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Donovan Dahmes 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk, eenvoudig, doeltreffend.

Service
Heel goed geholpen door verkoper. Liep even weg zodat ik kon overleggen met mijn vrouw. Complimenten voor het aanvoelen van de klant!

Assortiment
Zocht eigenlijk ander typen, heb nu vergelijkbaar product gekocht omdat het type zelf niet aanwezig was.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans Kerdijk 26-01-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak van je aankoop ligt uiteraard ook bij jezelf. Als je weet wat je zoekt, vindt de verkoper absoluut een passende oplossing. Handig is het als je zlef goed voorbereid de maten neemt en kijkt wat je mogelijkheden zijn. De verkoper geeft je de oplossingen en mogelijkheden. Toen wij onze keus hadden gemaakt, werd het gekochte apparaat zoals afgesproken correct en netjes afgeleverd. Top hoor keukenloods, de complimenten.

Service
Wij kwamen voor een inbouw koelkast. Maar vonden de grote luxe amerikaanse koelkast orachtig. Wij hadden er ruimte voor in onze keuken en met de bijzonder aanterkkelijke prijsstelling van keukenloods besloten wij de koelkast te kopen. Gelukkig hadden wij een verkoper die ons niets heeft opgedrongen, hij gaf ons alle tijd om rustig zonder inmenging tot ins besluit te komen.

Assortiment
Mooie apparaten en veel keus. Alles kunnen zij (ook als het niet in de showroom staat voor je bestellen.

Aanbeveling
Aantrekkelijke prijsstelling. ruime keus.
Geen opdringerige verkooptechnieken.
Kortom het voelt goed en vertrouwd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis van der Wal 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Nette overzichtelijke winkel. Je moet wel zaken doen met de kerels en niet met de blonde jonge dame want die is weliswaar mooi en aardig, maar luistert niet goed en geeft ook geen korting (Kan niet. Kan wel. Nee kan niet. Oke, laat maar, ik bestel het wel via de website met het chatprograma (werd keurig teruggebeld en kreeg een mooie prijs)).

Service
Inbouwservice is top. Sympathieke en handige mensen. En goed geprijsd; net niet duur genoeg om het zelf te doen.

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles.

Aanbeveling
Zou ik de goedbedoelende mevrouw niet getroffen hebben dan zou mijn beoordeling nog iets hoger zijn geweest.

Extra toelichting
Ga zo door maar pas op dat jullie geen 'nee verkopers' in dienst krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Konings 25-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat we nodig hadden. uitgestald en goed geprijsd

Service
Snel en goed geholpen.

Assortiment
Heel veel te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan V 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
komt afspraak na mbt snelle levering

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ylangylang 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Goed bereikbaar, op tijd reactie en voorstel ontvangen en goed afgeleverd. Prettig om mail met tijd van levering te ontvangen. Tip: neem zaterdag ook als dag van levering mee zonder extra bijkomende kosten.

Assortiment
Konden prima vinden wat we nodig hadden en dmv de mogelijkheid "laagste prijs garantie" een scherpe prijs ontvangen. En koelvries kast werkt fantastisch.

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel altijd goede ervaringen gehad bij de Keukenloods. Vandaar ook de keuze om de amerikaanse koelkast (eerder gezien op andere site) bij jullie te bestellen.

Extra toelichting
In totaal zelf en binnen familie zeer goede ervaringen en service ontvangen voor de gekochte producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, zonder gedoe

Service
Prijs was inclusief gratis montage, levering en montage waren goed op elkaar afgestemd en zonder problemen gemonteerd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prima winkel en aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop van luijn 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de prijs is voor ons geweldig en daar bij zeer goede afleverings service

Service
zie boven

Assortiment
de kwaliteit gekoppeld aan de lage aankoop prijs

Aanbeveling
op mijn werk en kennisenkring jullie aan bevollen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 25-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam bij Rein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voldoende ruimte om artikelen neer te zetten en niet te veel op en in elkaar

Service
Erg behulpzaam op het moment dat de koeler die we wilde er niet stond maar wel een inbouw variant met dezelfde materialen binnenin de koeler en daar ging het om

Assortiment
Ruim voldoende keus in de winkel.

Aanbeveling
Werkelijk alles is gegaan zoals je verwacht bij een aakoop.

Extra toelichting
Ik zeg top winkel en een in mijn ogen eerlijke behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Drost 24-01-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Service
Prima met name de bezorgservice.

Assortiment
Alles voor keukens beschikbaar en onderdelen voor oude keukens zijn goed te verkrijgen.
De proef opstellingen nieuwste trends zijn 'aansprekelijk' op gesteld.

Aanbeveling
Locatie, parkeergelegenheid, assortiment en klantvriendelijkheid geven mij gevoelsmatig het cijfer 9.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle en tijdige levering

Service
Goed bereikbare service desk

Assortiment
Oorspronkelijk besteld artikel was niet meer leverbaar, voor dezelfde prijs een nieuwer (en duurder) model ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Keukenloods 24-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fysieke winkel geweest in Alkmaar, ruim schoon en overzichtelijk

Service
Goede communicatie afspraken worden nagekomen

Aanbeveling
Prijs concurrerend, goede uitleg in de winkel en installatie goed uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Lemmens 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel duidelijk én de goedkoopste

Service
Er is een goede communicatie i.v.m. leveringsdatum en tijd.

Assortiment
We wisten al wat we wilden , we hebben verder niet het hele assortiment na geplozen.

Aanbeveling
Wij gaan vanaf nu eerst bij keukenloods.nl snuisteren alvorens iets te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Hooiveld 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijke website met goede productinformatie .

Service
Prima service. Geselecteerde kookplaat was niet voorradig daarom voor zelfde bedrag luxere kookplaat geleverd gekregen

Extra toelichting
Goede service en snel antwoord door de serviceafdeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Otten 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
alles corect afgehandeld

Assortiment
zeer uitgebred

Aanbeveling
alles zeer goed afgehanded

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 5304 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig

Service
Gebeld en kreeg prima uitleg

Assortiment
Volop keus bij koop koelkast

Aanbeveling
Alles prima verlopen
Levertijdstip nagekomen enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online bestelling was snel en makkelijk

Service
Verwachtingen over levertijden werden goed gemanaged

Assortiment
Met name de prijs van de mixer was ten opzichte van andere aanbieders heel scherp

Aanbeveling
Snelle afhandeling van de bestelling en scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaak 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door een eenvoudige navigatie kan je snel en gemakkelijk de juiste producten vinden

Service
Ook avonds waren medewerkers beschikbaar om vragen te beantwoorden

Assortiment
een ruime keuze uit diverse merken

Extra toelichting
witgoed gemakkelijk te bestellen, niet alleen thuis afleveren maar ook in diverse winkels af te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie, goed overzicht van de producten en het bestelproces verloopt prima

Service
om 11 uur 's avonds besteld, website gaf aan volgende werkdag in huis. Volgende ochtend al bericht dat bestelling bezorg zou worden, aan het eind van de ochtend was ook al het tijdstip bekend. Bezorging kwam keurig in afgesproken tijdsperiode.

Assortiment
Veel verschillende (top)merken, prijzen zeer concurrerend. Kortom, goede prijs-kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Over after-sales service kan ik geen oordeel geven, maar het bestelproces is perfect verlopen. De winkel komt keurig haar afspraken na en de verstrekte productinformatie is duidelijk. Een bijkomend groot voordeel is dat de winkel vragen en antwoorden over producten op de site plaatst, zodat het voor anderen ook eenvoudiger gemaakt wordt om een productkeuze te maken. Kortom, top-winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaneel 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
altijd iemand online voor vragen

Assortiment
bijna te veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Ouwendijk 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is tot in detail fantastisch geregeld c.q. georganiseerd.
Daarbijkomt bij dat "Keukenloods" een groot vertrouwen schenk aan de klant.
Niet vooruit betaling, bravo!

Service
Aflevering in één wordt top, Pin betaling en de defecte vaatwasmaschine afgevoerd.

Assortiment
Alles wat op de markt is en dat zijn geen uitloopmodelen.

Aanbeveling
Zie het bovenstaande beoordelingen, dit is een voorbeeld voor de toekomst hoe op "nieuwe" wijze van aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 22-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon snel vinden wat ik nodig had en het was enorm snel afgehandeld

Service
De winkel was eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid
Het personeel is vakbekwaam en kan duidelijk uitleg geven over de producten

Assortiment
Er is een zeer uitgebreid assortiment en er wat ik zocht kon ik meteen meenemen

Aanbeveling
Ik werd snel en goed geholpen
Ik heb duidelijke uitleg gekregen en de keuze was dus snel gemaakt
Ik heb niet hoeven wachten en was dus zeer tevredenn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews