Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric de gier 18-01-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijne mensen die me goed te woord stonden!

Service
Goeie uitleg gehad over de machine en levering

Assortiment
Was beperkt bij ons aan ruimte toch geslaagd

Aanbeveling
Sta in het bestand heb meerdere apparaten gekocht via de keukenloods meestal direct leverbaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MD 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Levertijd ging niet helemaal volgens plan maar daar waren de feestdagen (oud en nieuw) ook deels oorzaak van.

Assortiment
Volop keus met ruim voldoende alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marten 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Assortiment
Bijna alles is verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede producten voor een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gep Snippe 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na advies in de winkel op de website een keuze gemaakt.

Service
Klant vriendelijk - goed advies- medewerkers met kennis van de producten!

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tol 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken op de website met veel info

Service
direkt antwoorden op vragen en bevestiging per mail bij bestelling, vooral de chatfunktie bij vragen werkt zeer goed.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Veel keuze voor scherpe prijzen en snelle leveringen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan daal 18-01-2016 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kan rustig rondkijken en alles is goed aangegeven

Service
Vriendelijk en voldoende kennis aannwezig. Advies is hulpvol.

Assortiment
Tot nu toe heb ik altijd kunnen vinden wat ik zocht met genoeg keus en vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Behalve goede keus vind ik het fijn dat erook monteurs aangeboden worden voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Groen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel kiezen en vergelijken

Service
Er werd telefonisch contact gezocht. Ging over leverdatum. Er werd een goede oplossing aangedragen

Assortiment
Sky is de limiet

Aanbeveling
Geen enkele klacht tot nu toe. We hebben de spullen pas 1 week in gebruik. Dus nog even afwachten.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service en deskundige uitleg. Alles keurig geleverd op afgesproken dag en tijd. Keuken zit er strak in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zoek- en bestel proces vond ik vrij gemakkelijk. Ik had enkel de maten van mijn kapotte combimagnetron en vond daarmee vrij rap een vervanger. De webshop is overzichtelijk en ik had al snel het idee dat ik een goede magnetron ging kopen dankzij alle reviews etc.

Service
Dat m'n oude combimagnetron gelijk meegenomen werd, vond ik ideaal. Precies wat je mag verwachten naast een snelle bezorging. Ik had wat vragen na bestellen, die werden ook snel beantwoord.

Aanbeveling
Mijn algehele ervaring was enkel positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrie Evers 18-01-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel geholpen na binnenkomst. Kwaliteit en kennis medewerker was prima. We kregen goede en nuttige tips

Service
Afspraken zijn netjes nagekomen. Tussentijdse informatie van de bestelling en levering was prima in orde. Vwb het plannen van de levering was ook prima en netjes in orde.

Assortiment
Alle producten die we zochten waren in de showroom aanwezig.

Aanbeveling
Samengevat: Afspraken worden nagekomen. Service prima in orde. Installatie van de apparatuur professioneel, kundig en netjes

Extra toelichting
Als we weer wat nodig hebben zullen we zeker weer naar de Keukenloods gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lane 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel duidelijk, overzichtelijk en compleet.

Service
Keukenloods is heel goed bereikbaar, dat is een groot voordeel als je op zoek bent en vragen hebt.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gevonden in exact de goede maat. Heel veel keus en de prijzen zijn net even lager dan elders.

Aanbeveling
Keukenloods is een zaak die staat voor wat ze zeggen, dat is gewoon zo. Ik ben een heel tevreden klant!

Extra toelichting
In feite verdient Keukenloods een 10, maar er zullen altijd verbeterpuntjes zijn, daarom van mij een 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk vindbaar en te vergelijken

Service
Snel antwoord op mijn e-mail

Assortiment
Veel keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
informatie over (deur)formaten (inbouwdubbeldeurs koelvriescombi) etc ontbreekt en moet elders opgezocht worden.Graag ook meer selectiecriteria voor sneller en beter kiezen.Ook betaling per creditcard zonder extra levertijd zou fijn zijn.Of creditcard betaling per pinapparaat. Dat geeft meer speelruimte en een verzekering voor de eerste 6 maanden. Bij de meeste internetwinkels is betaling per creditcard geen belemmering voor prompte levering.

Service
Levertijd was snel en correct. Ook de aangegeven tijd klopte. De medewerker aan de telefoon wist niet of het pinapparaat geschikt was voor creditcard betalingen.

Assortiment
Prijs en product zijn in orde, helaas maakt dit apparaat meer geluid dan zijn voorganger.

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JakeR 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk instructies

Service
Vriendelijke medewerkers die je snel helpen

Assortiment
zeer ruim assortiment. Voor ieders budget.

Aanbeveling
Duidelijke site, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
goed te vinden

Service
was niet duidelijk dat ik zelf product uit moest pakken etc.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mariken 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, prijzen netjes weergegeven en bestellen is eenvoudig evenals bezorgen.

Service
Alles gaat snel en wordt goed gecommuniceerd. Zelfs bij een kapot onderdeel wordt zonder gedoe een nieuwe binnen een week geleverd!

Assortiment
Redelijk uitgebreid assortiment. Alles kunnen vinden wat we nodig hadden en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Het kan natuurlijk altijd beter, maar een dikke negen is echt verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frieda 18-01-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alle apparaten netjes op een rij te bekijken

Service
er werd heel goed meegedacht en alles goed uitgevoerd

Assortiment
er mag ook nog wel keuze staan uit wat duurder segment

Aanbeveling
hulpvaardigheid en keuze prijsverhouding is prima

Extra toelichting
De koelkast is keurig ingebouwd en de kast veranderd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rocco Jansen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, kon alles vrij snel vinden en bestellen.

Service
Info over de levering was niet 100% duidelijk, kreeg een melding "in magazijn", maar bij het andere artikel geen info. Uiteindelijk wel alles op afgesproken tijd en dag geleverd.

Assortiment
Jammer, dat ik geen losse diepvries kon bestellen. Want dan had ik dat zeker gedaan.

Aanbeveling
Goed, prijs nivo is goed en snelle levering.

Extra toelichting
Zoals gemeld, kon geen losse diepvries vinden in jullie assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

novy 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
van de accessoires geen afbeeldingen

Aanbeveling
De acht kan nog groeien. Nog te weinig ervaring met de keukenloods. De eerste bestelling ging zonder problemen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk don 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker snel en het de informatie was duidelijk

Service
lever tijd is goed en de aflevering was correct.
De chauffeur was heel vriendelijk en correct.

Assortiment
assortiment was voor ruim voldoende.

Aanbeveling
Duidelijke informatie voldoende merken om te vergelijken dus alles OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke site

Service
leveren en mogelijkheid om in te laten bouwen

Assortiment
prima, onze keuze zat er bij

Aanbeveling
goeie service, aardige monteur en vlot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

K Tol 18-01-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is even zoeken

Service
zijn erg goed geholpen door de medewerkster

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
omdat wij goed geholpen zijn

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex van deursen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet besteld veel keuze lamimaat en binnen twee dagen van kampen geleverd in Helmond

Service
Enkele keren telefonisch contact en zelfs terug gebeld en geholpen met de bestelling

Assortiment
Ruime keuze in laminaat te veel om te kiezen

Aanbeveling
Degelijk en vriendelijk personeel aan de telefoon

Extra toelichting
Zeker een aanrader voor iedereen zeer goedkoop en kwalitatief laminaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane1982 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Duidelijke emails over voortgang & tracking van je bestelde artikel. Levertijd kwam overeen met informatie op website.

Assortiment
Zeer groot assortiment, duidelijke omschrijvingen, en vaak gunstigere prijs vergeleken andere aanbieders.

Aanbeveling
Uitstekende winkel. We hebben nu een Siemens koelkast besteld, maar ook een Bosch combimagnetron is nu besteld en onderweg. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 18-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk aangegeven.
Type,prijs en voorraad.
Evt een alternatief aangeboden met korting als product niet leverbaar is.

Service
Wij zijn naar de winkel gereden om het product eerst te bekijken.
Goed bereikbaar, gratis parkeerplaatsen.

Assortiment
Ruim assortiment, keurig opgesteld.
Voldoende keuze.
Prijs is prima.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Werd keurig geholpen en het product was op voorraad en konden we meteen meenemenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het bestellen via de webshop gaat gemakkelijk, maar het was een tijd onduidelijk op welke dag de producten bezorgd zouden worden. Ook werd het tijdstip van leveren pas een dag van tevoren doorgegeven. Je moet dus eigenlijk de hele dag vrij houden.

Service
Bezorging aan huis ging soepel, een opgewekte chauffeur belde op dat hij voorliep op zijn schema en iets eerder kon komen, wat erg fijn was.

Assortiment
Prima keuze aan producten.

Extra toelichting
Fijne koelkast en vriezer gekocht. Er was alleen wat onduidelijkheid over de snelheid van levering: op de website werd tijdens het bestellen genoemd dat de koelkast en vriezer in week 52 zouden worden bezorgd (wat perfect zou zijn ivm oud en nieuw). Dit werd helaas pas week 2. De koelkast en vriezer worden tot aan de drempel bezorgd (dit staat ook netjes op de website vermeld), je moet dus even hulp inschakelen om de spullen naar binnen te tillen, zeker als je in een bovenwoning woont. Het is dan wel onhandig dat er pas een dag van tevoren wordt gecommuniceerd over het tijdstip van bezorging. Wel kon ik via de klantenservice regelen dat ik een half uur voor de bezorging zou worden gebeld, wat erg fijn was. Al met al een prima manier om een koelkast en vriezer te kopen, maar het moet je niet uitmaken dat de datum van levering soms even op zich kan laten wachten.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

BB 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Alles verliep precies zoals op de website aangegeven.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans A 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snel antwoord op alle vragen

Assortiment
Ik kan door het enorme assortiment beter vergelijken en een keuze maken

Aanbeveling
Uitstekende brengservice met behulpzame vriendelijke mensen

Extra toelichting
In de fysieke winkel is het goed kijken en vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle duidelijke website.

Service
Goede snelle levering. Duidelijk wanneer er geleverd wordt d.m.v. email (in een kleine tijdspanne).

Aanbeveling
Prima. Makkelijk. Overzichtelijk. Snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vergelijkt en kiest op de site, zo gepiept.

Service
Op tijd alle info omtrent bestelling en levering, prima.

Assortiment
Erg ruim en makkelijk met elkaar te vergelijken, super.

Aanbeveling
Zeker doen. Prima service en groot assortiment. Bovendien een scherpe prijs.

Extra toelichting
Nee genoeg gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RSaarloos 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website gemakkelijk te bestellen

Service
Heel goed, afzuigkap, door ons besteld was niet meer leverbaar, samen passende andere gezocht, snelle levering, goed afgehandeld

Assortiment
Hel veel keus, bij ons ivm inbouw, afhankelijk van juiste maten, maar ook daar nog genoeg aanbod in

Aanbeveling
Zoals bovenstaand, goede service, website en natuurlijk de prijs

Extra toelichting
Geen verdere aanvulling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 18-01-2016 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar en de website werkt naar behoren

Service
Werd Heel goed geholpen bij mijn keuze's in de winkel in Zwaag door Jamie

Extra toelichting
Van bestelling tot bezorgen super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede updates van het bestelproces via email.

Service
2x een bestelling gedaan. Beide snel en goed geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk van Dijk 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
keuze was makkelijk te vinden en goed te bestellen

Service
Na een telefoontje kon men niet vertellen wanneer de levering zou gebeuren

Assortiment
Zeer ruim!

Aanbeveling
Goede ruime keuze, prijs en prestatie zijn in evenwicht!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

erna buil 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
koelkast stuk. Wat nu. Nieuwe uitgezocht en besteld. Zonder problemen hadden we met een goeie dag draaide de nieuwe mooie koelkast zonder problemen al bij ons in de keuken. Dit was de eerste keer dat we zoiets per internet hebben besteld. Geweldig zoals dat gaat. Hebben binnenkort ook nog een vaatwasser nodig, dan gaan we wel eerst bij de keukenloods kijken hoor!

Service
Alles geleverd volgens afspraak. Netjes en heel.

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
goede wijn behoeft geen krans

Extra toelichting
Zou niet weten hoe het beter zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet om half 8 besteld en om 11uur geleverd de zelfde dag en met pin betaald makelijker bestaat niet

Service
Geen klachten

Assortiment
Precies wat ik zocht ( erg veel keuze )

Aanbeveling
Goed goed goed super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
voldoende opstellingen

Service
zowel in Zwaag als in Zaandam is de service ok

Assortiment
Voldoende om een keuze te kunnen maken

Aanbeveling
zie hier boven

Extra toelichting
Keukenloods propaganeert met laagste prijs, maar maakt dat niet waar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jan jansen 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website gevonden door een kennis en voor jullie gekozen
kwaliteit /prijs verhouding . bestel procedure makkelijk

Service
verdere info over de artikelen . telefonisch na het vragen duidelijk uitgelegd

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
groot assortiment

Extra toelichting
zal zeker anderen jullie aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

harry kramer 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijk

Service
even bestellen en netjes thuis bezocht

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
alles wordt goed en duidelijk aangegeven

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Borst 16-01-2016 In de winkel gekocht
In Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als je je niet op je gemak zou voelen in de winkel dan koop je niets en zou ik deze vragenlijst krijgen en kunnen invullen.

Service
We kregen goede uitleg en suggesties.

Assortiment
Wat niet in de winkel stond werd voor ons opgezocht. We kregen er goede uitleg over

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om te gaan kijken. Als er een artikel niet is wordt het voor je opgezocht. Ze doen ook niet moeilijk over de prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rika maria 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website. Telefonisch direct bereikbaar en goed geholpen.

Service
Via telefoon goed geholpen met aanpasen van onze keuze

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Gemak, service, keuze, prijzen en snelheid. top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimon 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Word prima op de hoogte gehouden wanneer je product gebracht wordt. Bij het brengen van de nieuwe vaatwasser geen probleem om de oude mee retour te nemen.

Assortiment
Is prima maar het aanbod kan natuurlijk altijd uitgebreider zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dobber 16-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Plaatsing van apparaat werd op verzoek versneld, compliment!

Assortiment
Globale indruk

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding , makkelijk bereikbaar, grote gratis parkeerplaats

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Familie Veraart 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
netjes afgeleverd!!

Assortiment
ruim en goede kwaliteit

Extra toelichting
Praktisch door het te kunnen bestellen via de webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inbouwinductiekookplaat zanussi 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk te vinden

Service
gelijk diverse e-mails

Assortiment
een zeer ruime keuze

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
nee alles is prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indesiet 16-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet goed te zoeken.

Service
Het plaatsen van de vaatwasser door de techneuten van jullie zijn de monteurs zeer kundig en snel.
Mijn complimenten hier voor.

Assortiment
Het assortiment is voldoende en uitgebreid.

Aanbeveling
Goed geholpen en kundig en meewerkend mijn probleem oplossend.
Dit was zeer prettig.

Extra toelichting
Kundig en vriendelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Jacobs 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zaterdag namiddag besteld en de week daarna op donderdag geinstalleerd en werkend.

Service
Buitengewoon vriendelijke en servicegerichte verkoper, maar tevens een prima stel bezorgers/installateurs.

Assortiment
Spreekt voor zich, zie uw eigen site.

Aanbeveling
Zie ook hiervoor uw eigen site, dan zal het duidelijk zijn mag ik aannemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewenst product gemakkelijk gevonden en besteld.

Service
Afspraken keurig nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evert van Hal 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website.snel vinden van het artikel,uitgebreid assortiment.

Service
goede telefonische adviezen

Assortiment
zie boven

Aanbeveling
het geheel van service en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blankendaal 15-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed tot nu toe.

Assortiment
Vind het ruim voldoende

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews