Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rian Provoost 09-09-2016 Via de website gekocht

Boretti inbouw oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen via de website en de status van de order is makkelijk te volgen. Je wordt per email op de hoogte gehouden en telefonisch wordt de afspraak gemaakt voor aflevering en inbouwen waarbij met voorkeur data rekening wordt gehouden. Bij levering wordt alles netjes ingebouwd en verpakking en oude apparatuur mee terug genomen. Kort gezegd: super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kant 09-09-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Aankoop Indesit vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel met vriendelijk personeel en makkelijk bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. Wij komen zeker terug.

Pluspunten

  • Mooie winkel
  • veel keus

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f brekelmans 09-09-2016 Via de website gekocht

diepvriezer keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima in leveringen begeleiden van order en keurig on time afleveren. Ook de internet site is makkelijk benaderbaar en je kunt een prima vergelijk maken

Pluspunten

  • snelle reactie
  • goede vergelijkingen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 09-09-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben om 11 uur 's avonds een mooie SMEG koelvriescombinatie besteld, die netjes de volgende middag werd bezocht. Snelle bezorging en service voor de laagste prijs, een aanrader dus!

Pluspunten

  • Service
  • Snelle levering
  • Laagste prijs
  • Snel reactie op vraag
  • Oude koelkast retour

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 09-09-2016 Via de website gekocht

Prima koelkast, netjes en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben prima zaken gedaan met keukenloods.nl. De bestelde inbouw koelkast is exact op tijd en volgens specificatie geleverd.

Wij zijn prima tevreden. Bedankt.

Pluspunten

  • Levering volgens afspraak
  • Netjes verpakt
  • Zoals weergegeven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-09-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods waddinxveen

Service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en ze denken ook zeker met je mee. We hebben mooie kortingen gekregen. 1 product is nog niet geleverd, is nog in bestelling maar her was geen probleem om de rest van de apparaten alvast te leveren. Erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 07-09-2016 Via de website gekocht

Snelle service en goed georganiseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep snel en soepel: van verzoek om prijsopgave, tot overleg over mogelijkheden, wijziging van de order en levering. Ook de bestelling volgen via internet werkte prettig

Pluspunten

  • snelle service
  • online informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Pol 06-09-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde vaatwasser van het merk Bosch was niet op voorraad maar ontvingen een vaatwasser van hetzelfde merk met nog betere specificaties. Geweldige service en snelle levering. Vaatwasser bevalt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stainhegge 06-09-2016 In de winkel gekocht
Veendam

betrouwbare partner

Algemene score

9,0
personeel geeft goed advies, uitleg waarom zij voor bepaalde product zouden kiezen. De leveringsafspraken worden nagekomen en de prijs is concurerend

Pluspunten

  • locatie
  • assortiment
  • personeel

Minpunten

  • uitstraling pand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René 06-09-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Spijt dat ik hier een keuken gekocht heb.

Algemene score

1,0
In Augustus 2015 hebben wij een keuken gekocht bij de keukenloods, en na wat onaangekondigde veranderingen in het ontwerp die wij weer ongedaan hebben laten maken, is de keuken geplaatst op 4 en 5 November.

Tijdens het installeren bleek dat de bovenste deurtjes van de wasmachinekast greeploos waren, terwijl ze dat niet behoorden te zijn, de deurtjes van de hoekkast waren niet greeploos terwijl ze dat wel behoorden te zijn.

De deur van de koelkast was in de verkeerde kleur geleverd, de bovenplint was te kort, transformator van de verlichting was stuk en de besteklade was te klein. Tijdens het installeren van de afzuigkap kast is er een schroef door de plaat gegaan die ook vervangen moest worden, en de oven kan door een ontwerpfout niet vastgezet worden op de manier zoals de fabrikant het aanraad.

Kan gebeuren.

Vervolgens hebben wij een aantal weken moeten wachten op de nieuwe onderdelen, en toen uiteindelijk de afspraak was gemaakt en de monteur op de stoep stond bleek dat de bovenste deurtjes van de afzuigkap wéér greeploos waren, de hoekdeurtjes wéér niet greeploos waren, de nieuwe verlichting niet werkte en de plaat voor de afzuigkapkast vergeten was.

Kan gebeuren, maar is niet echt leuk omdat er weer een aantal weken gewacht moest worden voordat de keuken eindelijk helemaal af zou zijn.

Toen de monteur vervolgens weer op de stoep stond begin Januari waren de deurtjes van de bovenkast wéér greeploos geleverd, de deurtjes van de hoekkast waren dit keer wel goed, 1 van de lampjes was nog steeds stuk en de plaat voor de afzuigkap was weer vergeten.

Kan gebeuren.

Afgelopen week stond de monteur voor de 3e keer voor de deur, en tot mijn blijdschap bleken de deurtjes eindelijk niet greeploos te zijn geleverd, helaas waren ze 5 cm te lang, de afzuigkap plaat bleek 3mm te kort en had geen uitsparingen voor de scharnieren, de verlichting is nu wel werkend.

Dit mag toch niet zo gebeuren, wij moeten nu weer een paar weken wachten, en weer tijd vrijmaken om een afspraak te maken, hopende dat dit echt de laatste keer is.

Ondertussen weer een nieuwe afspraak gemaakt, en tot mijn grote verbazing waren dit keer de deurtjes wel in de goede maat geleverd ! Helaas bleken er dit keer de verkeerde scharnieren bij te zitten !
De deurtjes konden dus weer niet geplaatst worden.
Ook is er door de monteur de afzuigkap beschadigd tijdens het vervangen van een afdekplaatje, deze moet dus ook weer opnieuw besteld worden.

Na weken wachten hebben wij nu weer een orderbevestiging binnengekregen.
De hoop dat alles nu definitief opgelost gaat worden heb ik allang laten varen en ben benieuwd wat er de volgende keer weer fout gaat.
Ik heb alle vertrouwen in dit bedrijf verloren en adviseer dan ook iedereen 2x na te denken om hier een keuken te kopen en als je het dan toch bij de keukenloods koopt spreek dan af dat je eerst een deel betaald en de rest pas als de keuken geheel klaar is.

Wij zijn nu ruim een jaar verder na aankoop en nog steeds is niet alles goed.

Minpunten

  • Keuken nog niet af !!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 06-09-2016

Beste René,

Erg vervelend om te lezen dat het zo lang duurt. Onze verontschuldigingen hiervoor. Kun je mij je ordernummer en postcode sturen. Dan pak ik je gegevens erbij en kan ik je verder helpen.

Met vriendelijke groet,
Luuk | Keukenloods.n

Officiele reactie van Keukenloods 07-09-2016

Beste René,

Helaas hebben wij jouw ordernummer en postcode nog niet ontvangen. Graag ontvang ik alsnog jouw gegevens, dan kan ik je verder helpen.

Met vriendelijke groet,
Luuk | Keukenloods.nl

Reageer

Stijn 06-09-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een fornuis met een specifieke afmeting wat nergens meer te koop was. Via het serienummer kwam ik bij Keukenloods terecht, en heb alsnog het fornuis kunnen aanschaffen. Perfecte service, echt heel netjes geholpen.

Pluspunten

  • Service & vriendelijkheid
  • Contact per mail
  • Zorgvuldig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manenschijn 05-09-2016 Via de website gekocht

Aankoop combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, ik had een fout gemaakt bij de bestelling,een telefoontje en alles was hersteld, perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 05-09-2016 Via de website gekocht

Aankoop afwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb 's avonds gebeld over meer productinformatie. Na het opmeten van het voorfront teruggebeld en de bestelling is perfect de volgende morgen afgeleverd. Ook nog €200,- goedkoper dan op de site omdat er een nieuw type beschikbaar was.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering
  • Deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thora 05-09-2016 Via de website gekocht

keurig en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes te woord gestaan. Alle vragen beantwoord en snelle levering en op afgesproken tijdstip. Zelf order in de gaten houden.

Pluspunten

  • netjes te woord gestaan
  • snelle levering
  • keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Veenstra 05-09-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via keukenloods een vaatwasser besteld op aanraden van een kennis. Goede service, wat ze zeggen doen ze ook. Prima aflevering! Vaatwasser draait super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.T.Baars 05-09-2016 In de winkel gekocht
Den Doolaard

Wij zijn prima geholpen bij Keukenloods /den Doolaard

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijk,met alle mogelijkheden om een gelijkwaardig product, van internet,te laten zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vroo 05-09-2016 Via de website gekocht

Prima winkel die loods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon makkelijk te bestellen, men informeert prima en dan wordt de levering door het inbouw team gedaan. Prima vaklui.
Snel en vakkundig.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Service
  • snelle informatie
  • duidelijk
  • vaklui bij inbouw
  • goede prijs

Minpunten

  • Absoluut geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-09-2016 Via de website gekocht

Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik op zoek moest naar een nieuwe Combi-magnetron, aangezien de oude het begeven had, en uiteindelijk een mooi model gevonden had op internet, gezocht waar deze te verkrijgen was. Terwijl de prijzen bij sommige concurenten ruimt over de 700,- heen ging, bleef deze bij Keukenloods.nl netjes onder de 500. Dat scheelde dus ruim 200,- euro op hetzelfde apparaat.
De communicatie met betrekking tot de status van de order was niet helemaal perfect, daar ik pas een email kreeg met een status update, nadat ik hem al had opgehaald in de winkel. Wel kreeg ik netjes een belletje dat ik hem op kon halen. Bij het ophalen werd ik netjes geholpen het apparaat in te laden in de auto.
Bij het zelf ophalen ook nog een cadeaubon gekregen, dus ook dat is netjes geregeld.
Wel is het lastig navigeren op de website omdat je blijkbaar een nieuw order nummer krijgt als je bestelling wordt geleverd? Ik kan dus nu niet meer mijn orders bekijken, of mijn geschiedenis zien.

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Behulpzaam personeel

Minpunten

  • Tussentijdse statusupdate
  • Orderhistorie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gordana 05-09-2016 Via de website gekocht

Inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hebben inbouwapperaten in laten bouwen. Aardige monteurs die snel en vakkundig hun werk doen. Krijgen duidelijke uitleg over de werking ervan na installatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diederick 05-09-2016 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden. Ik heb een mooie kookplaat gekocht. Competitieve prijs en levering binnen 48 uur. Top!

Pluspunten

  • groot assortiment
  • scherpe prijzen
  • snell levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 05-09-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het benodigde keukenonderdeel snel op de website kunnen vinden tegen een goed prijs. Werd ook snel en goed geleverd. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 05-09-2016 Via de website gekocht

ijskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service, tot in de keuken afgeleverd, helaas was de ijskast niet op voorraad, dit was niet aangegeven, hoorde ik later, dus duurde het enkele weken langer

Pluspunten

  • service
  • bezorging

Minpunten

  • was niet op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Stephen 05-09-2016 Via de website gekocht

Goed contact, heldere afspraken en problemen snel opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn keukenapparatuur hier gekocht. Bij mij was er een lange periode tussen eerste contact en bestelling maar heb altijd goed contact gehad, continu nette en tijdige opvolging en wijzigingen waren nooit een probleem. Uiteindelijk 5 apparatenvan AEG besteld. Na de levering kwam ik erachter dat de afzuigkap niet paste in mijn situatie maar omruilen was snel en simpel geregeld. Al met al goeie service.

Pluspunten

  • zeer snelle service
  • heldere afspraken
  • hele goeie prijs

Minpunten

  • Kosten ruilen iets hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 05-09-2016 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods helpen ze de klant op een zeer vriendelijke manier. Je kan ze op verschillende manieren benaderen, via de chat, telefonisch, per mail. Ze doen hun uiterste best om je te helpen met de nodige professionele, maar persoonlijke benadering. Daarbij zijn ook nog de prijzen zeer gunstig. Als de producten niet in het assortiment verkrijgbaar zijn, worden die speciaal voor je besteld.

Pluspunten

  • communicatie
  • persoonlijk
  • scherpe prijzen
  • bestelling op afspraak
  • betalen bij bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.B.Snijders 05-09-2016 Via de website gekocht

Onze keuken renovatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle spullen bij u besteld kwamen op
tijd ,goed verpakt en zonder enige schade keurig thuis bezorgt binnen.
Heel fijn betrouwbare leverantie via internet. Prima!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 05-09-2016 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zondagmiddag een vaatwasser besteld en maandagochtend netjes ontvangen. Oude vaatwasser ook weer meegenomen. Goede en snelle service.

Pluspunten

  • Snel
  • Doen wat ze zeggen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie de boer 05-09-2016 Via de website gekocht

Aanschaf koelvries combinatie en combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over keukenloods.
Duidelijke site. Snelle service en goede en vriendelijke monteurs. Wij raden iedereen san om daar te shoppen. Ik zeg top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 05-09-2016 Via de website gekocht

Positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk geholpen aan de telefoon met solide advies en snelle levering. Product zat netjes in de doos en kwam 100% in orde aan!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed advies
  • Mooi product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack van Kleef 05-09-2016 Via de website gekocht

Ruime keuze, scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een combi magnetron stak de website van Keukenloods er stukken bovenuit. Veel keuze, ruime informatie, scherpe prijs en snelle levering. De keuze is dan snel gemaakt. Het gekochte apparaat voldoet tot nu toe aan de verwachtingen. Keukenloods is een aanrader!

Pluspunten

  • Uitgebreide website
  • Ruime keuze
  • Uitvoerige informatie
  • Eerlijke reviews
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik konradt 05-09-2016 Via de website gekocht

Koel Fries combo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen er al jaren met plezier
Ze hebben mooie aanbiedingen en een zeer goede sevice
Als er problemen zijn worden die snel en goed opgelost

Pluspunten

  • Snel
  • Netjes

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona 05-09-2016 Via de website gekocht

geweldige service bij aankoop

Algemene score

8,0
Wij hebben een afzuigkap gekocht bij Keukenloods. Helaas moesten we er iets langer op wachten omdat het niet meer voorradig was. Maar ik kreeg meteen tips om ervoor te zorgen dat zodra het bij keukenloods binnen was, ik het de volgende dag in huis kon hebben. Geweldige service noem ik dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaskoker 05-09-2016 Via de website gekocht

Goede service en uitstekende installatiemonteurs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering en installatie van het door ons aangeschafte fornuis verliepen vlekkeloos door de twee uitstekende monteurs. Kennis van zaken, ervaren en bovendien zeer prettig in de omgang, ondanks het feit dat het al na 18:00 was op vrijdagmiddag en ze na de installatie nog een uur moesten rijden. Zorg goed voor deze mannen, Keukenloods :-)

Pluspunten

  • Service
  • Monteurs
  • Prima product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Hendriks 05-09-2016 Via de website gekocht

Nieuwe keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En ja hoor dan houdt het ene na het andere apparaat in je keuken er mee op.... Dan zit je echt met je handen in het haar!! En wat ben je dan blij met de supersnelle bediening die je vanuit Keukenloods krijgt! Binnen enkele dagen konden wij weer heerlijk koken. Heldere afspraken en duidelijkheid en snelle service maken dat wij tevreden zijn!

Pluspunten

  • Snelle service
  • Duidelijke afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

George 05-09-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed website, messcherpe prijzen en eindelijk een bedrijf die opmerkingen ingegeven via de bestelling door geeft aan de chauffeur. Bestelling kwam op de aangegeven tijd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering op gevr tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-09-2016 Via de website gekocht

Een servicegericht, meedenkende webshop

Algemene score

9,0
Heb een koelkast en combimagnetron gekocht bij keukenloods. De koelkast was hier al in de aanbieding, maar de magnetron was bij een andere webshop goedkoper. Heb gewoon de prijs gekregen van de concurrent.
Werd ook niet moeilijk gedaan over het meenemen van de oude koelkast en magnetron!! Bij andere webshops, winkel (BCC) zou er 29,- euro voor betaald moeten worden.
De medewerksters waren vriendelijk en dachten vooral mee met de klant.

Pluspunten

  • Service
  • Onderhandelbaar
  • Spullen gratis retour
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Dictus 05-09-2016 In de winkel gekocht
Belder Roosendaal

zeer tevreden over, zeer correct , een topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb nu in totaal 4 producten bij Keukenloods gekocht, Na mijn eerste aankoop, die correct en deskundig is afgehandeld, afspraak word stipt na gekomen, was het voor mij duidelijk, al onze nieuwe keuken apparatuur is naar volle tevreden heid afgehandeld, gewoon een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Pepels 05-09-2016 Via de website gekocht

Fam. Pepels. Maastricht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is prima verlopen van bestellen t/m afleveren.Als we iets nodig hebben voor de keuken zullen we aan de keukenloods als eerste denken en kijken of zij ons kunnen helpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Coeverden 05-09-2016 In de winkel gekocht
Zaandam en Amsterdam Zuid-Oost

Prima bedrijf, goede bediening en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke showroom, uitgebreid aanbod, vriendelijk en deskundig personeel en verschillende installatie-teams die weten wat dienstverlening inhoudt. Sterker nog, ze doen meer dan je als klant verwacht. Of het nu om het afleveren van een koelvrieskast, een 6-pits fornuis of een vaatwasser gaat. Altijd vriendelijk, hulpvaardig ook bij zaken die niet tot hun eigenlijke werk behoren, staan ze voor je klaar, snel en efficiënt. Ongelofelijk in een tijd waar service naar de klant toe vaak in minder grote letters geschreven staat. Dus een verademing om ook weer eens met een bedrijf te worden geconfronteerd die ECHTE SERVICE verleend!
Ik vertel dit zeker door en als ik op dit gebied weer iets nodig heb dan hoef ik niet te zoeken, dan wordt het KEUKENLOODS!!
Een meer dan tevreden klant, ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toos van den broek 05-09-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser al naar 3 jaar stuk en fabriek failliet maar Keukenloods heeft een coulance regeling en heeft ons prima geholpen aan een nieuwe vaatwasser voor een leuk prijsje. We zijn helemaal tevreden.

Pluspunten

  • prima service
  • klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter en Mirjam 05-09-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Snelle service

Algemene score

9,0
Het winkelpersoneel wat ons hielp was vakkundig en door haar werden wij uitstekend geinformeerd over het apparaat van onze keuze. De afhandeling verliep vlot, de uitleg was duidelijk. Een week erna kwamen 2 uitstekende monteurs de vaatwasser inbouwen en konden wij van onze schone vaat genieten. Echt top!!! Wij komen zeker terug.

Pluspunten

  • Goede service
  • Lage prijzen
  • Uitstekende informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 05-09-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service en behulpzame en leuke verkopers ook erg deskundige verkopers goede website voordat k naar de winkel ging eerst deze website bezocht

Pluspunten

  • Deskundig
  • Vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

laura 02-09-2016 Via de website gekocht

inbouwinductieplaat van siemens

Algemene score

9,0
goede service, klantvriendelijkheid staat voorop, goede hulp bij keuze van product gehad en installatie was ook naar wens. fijn om te kunnen betalen bij de monteur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 01-09-2016 Via de website gekocht

Goede service en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker groot aanbod, fijn dat je online en in de winkels kunt kopen. Beide hebben we gedaan en is goed bevallen. Laatst had ik een oven aangeschaft die de avond daarna in de aanbieding ging en de prijs is na een melding van mij direct aangepast. En dat is natuurlijk fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 30-08-2016 Via de website gekocht

Klantvriendelijke winkel met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met een zeer ruime sortering, dus volop keuze. Keuze uit gerenommeerde bekende en onbekendere merken. Bij telefonische informatie wordt direct op een goede manier naar een antwoord gezocht. Kortom een prima winkel

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 30-08-2016 Via de website gekocht

Goed bereikbaar en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voordelige online shop, die goed bereikbaar is per telefoon en e-mail, voor vragen en acties. Heldere communicatie over flexibele mogelijkheden en betrouwbare bezorging.

Pluspunten

  • voordelig
  • stipte bezorging
  • goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Lindeboom 30-08-2016 Via de website gekocht

Heel content!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een vaatwasser, koelkast, diepvries en oven gekocht bij de keukenloods, wij zijn zeer tevreden over de service en de prijsafspraak. In eerste instantie niet alles kunnen vinden op de website, dus even gebeld met een van de medewerkers, die gaf zulk goed en duidelijk advies, zodat het juiste kiezen veel makkelijker was.

Pluspunten

  • goede kennis van zaken
  • bezorgservice
  • installatieservice

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bindels 30-08-2016 Via de website gekocht

eerst beetje wantrouwig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had een inbouwkoelkast bosch deur op deur had hem laat in de avond besteld maar toch volgende dag zoals beloofd geleverd grote klasse hoefde niet eens aantebetalen kon wanneer hij geleverd werd aan de chauffeur tot nu toe een uitstekend product werkt prima

Pluspunten

  • prijs
  • achteraf betalen
  • lever afspraak
  • oude mee
  • instal papier erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 30-08-2016 Via de website gekocht

Perfect verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit was mijn eerste aankoop via Keukenloods en ben erg tevreden. Goederen op tijd geleverd en goed verpakt aangekomen. Goede communicatie over tijdstip van levering en netjes tot in de keuken afgezet. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

guus 30-08-2016 Via de website gekocht

Guus

Algemene score

8,0
Goede service en prima bezorging!
Na vragen direct antwoord en ze zijn vriendelijk! Indeling is overzichtelijk en mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Nederhoff 30-08-2016 Via de website gekocht

Kanjers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bedrijf, duidelijke afspraken, vakbekwaam personeel.
Beter dan ik ooit heb gezien!
Keukenloods een echte aanrader !!

Pluspunten

  • Inkoop, duidelijk
  • Levering, op tijd
  • Montage, jeurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews