Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
De keukenloods heeft een duidelijke website. Via de app makkelijk te benaderen en te onderhandelen. Bestellen gaat simpel en het product word snel en goed geleverd. Monteren ging snel en vakkundig.
Keurig te woord gestaan en geholpen. Montageteam ging er netjes te werk,top!
Deze web shop is prima. Je kunt er gemakkelijk en snel spullen vinden. Ik heb telefonisch besteld en dat ging ook prima. Kreeg het product ook voor een lagere prijs met prijsgarantie, omdat de prijs elders lager was. Nog 1 aandachtspunt, ik kreeg geen factuur! Dat vond ik raar. Heb daar om gevraagd en kreeg 'm meteen toegestuurd. Verder alles prima. Mochten wij in de toekomst weer spullen nodig hebben, dan ga ik zeker weer naar Keukenloods om mij te orienteren.
Goede omschrijving ook na lelefonisch overleg met een goede prijs en snelle levering .
Heeft een goede service, ook geen probleem als je iets retour moet sturen.
Wat misschien nog wel een puntje van aandacht is om meer te letten op het meeleveren van perilexstekker aan een snoer bij een product waar je hem niet kan gebruiken daar je er alleen een stekker op kan zetten en geen snoer.
Verder allemaal perfect volgens afspraak afgehandeld.
Levering volgens afspraak. Gunstige prijsstelling. Prima communicatie met bedrijf is mogelijk.
Snelle afhandeling en levering; dus heel goede service!
En het bestelde was ook prima verpakt,
Perfecte behandeling e.d,wat tegen valt is het product zelf het draaien van de vaatwasser duurt erg lang soms 2uur.Dat viel erg tegen
De koelkast is snel geleverd en prima ingebouwd. Oude koelkast is meegenomen, net als alle dozen, dat scheelde afval.
Zeer vriendelijk geholpen van begin tot eind.
Duidelijke communicatie en netjes op de hoogte gehouden van de voortgang.
Zeker een aanrader hierdoor een dikke 10!!
Prima communicatie, ze hielden mij goed op de hoogte. Verder ook een goede service, goede prijs voor de vaatwasser en installatie ook prima verlopen.
Hoewel de eerste bestelling mis liep, is het allemaal prima opgelost. Heel tevreden over de monteur
Uitstekende website. Concurrerend aanbod en snelle levering. Goede reactie op een verzoek tot aanpassing van de aankoop. Vlotte Levering.
Zo veel keus! En een uitgebreide uitleg per product. Goede webshop met veel/juiste selectie mogelijkheden. Snel reactie bij vragen. Goede communicatie bij uitleveren. Top!
Super snelle levering en prima service. Vriendelijk personeel, kan ik iedereen zeker aanraden !!
Het was mijn eerste bestelling bij KEUKENLOODS.NL Een microwave oven. Het afhandelen ervan, via internet, verliep heel goed
en het bezorgen ook uitstekend. Het installeren werd goed gedaan.
Prima winkel in Almere had al eerder een aankopen gedaan in de winkel zelf maar nu moest alles via de telefoon en website worden geregeld i.v.m. Corona virus , werd goed geholpen website was overzichtelijk ! De heren van de inbouw team werken lekker door alle producten zijn keurig netjes geplaatst , ondersteunen elkaar echte professionals ! Alle producten zijn keurig netjes geplaatst .
Goede informatie op de website. Heldere communicatie over levering. Correcte inbouw van de vaatwasser door vriendelijke monteur. Heel tevreden met deze aankoop bij deze winkel.
Alles verliep vlekkeloos door een vriendelijke competente medewerker is mijn koelvriescombinatie geplaatst.
Oorspronkelijk zou de bestelde inductieplaat geleverd in de week na de week waarin mijn bestelling werd geplaatst. Omdat ik belang had bij een eerdere levering had ik als opmerking: Als eerdere levering mogelijk is heb ik daar geen bezwaar tegen. De volgende dag werd de inductieplaat afgeleverd. Toppie! Ookhet volgen van de inductieplaats via de "transporteur"was uitstekend te volgen. Bravo!
Product sneller verzonden dan voorafgaand op de website vermeld. Voldoet aan de verwachting
Heel erg tevreden over Akin die mij heel veel heeft geholpen van de aankoop van een oven. Ook de inbouw team is super goed! Bij mij was Mitchel en ben super tevreden.
Goede informatie, deze keer via app. Zelfs de technische info werd duidelijk uitgelegd. Goed meegedacht en geadviseerd! Kortom een bijzonder tevreden klant! Voor nu en nog eens! Dat in deze corona tijd, nog zulke persoonlijke adviezen en tips gegeven kunnen worden, bewijst Keukenloods!
Siemens Inductieplaat gekocht, wel een vervanger aangeboden gekregen omdat besteld type niet meer leverbaar was( tegen de zelfde prijs).
Snelle levering en ik had deze plaat ergens anders goedkoper gezien, dit via de mail gemeld en verschil netjes terug gehad. Top!
We zijn van gas nu naar inductie overgegaan en zijn daar zeer tevreden over mischien al veel eerder moeten overstappen.
Ruime keuze, makkelijk te filteren op wensen. Goede prijs, fijne service, goede levering en montage.