Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tobben 15-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het duurde toch even voor ik precies de juiste pagina's / producten beschrijvingen had.

Service
Zeer tevreden, gesproken met kundige persoon, winkel goed bereikbaar.
Terugzenden is niet van toepassing.

Assortiment
Tevreden over assortiment / product.
De prijs viel reuze mee.

Aanbeveling
Goede service zowel de medewerker die ons in de winkel te woord stond, als de monteur die het artikel bracht en installeerde, goede merken, redelijke prijzen.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xandra 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit was de 1e keer dat ik via internet iets heb gekocht ik wil eigenlijk eerst alles zien...
een oven zondagavond besteld en dan maandag al ik huis... chapeau

Service
snelle goede service, ook oude apparaat gratis retour!!
Vriendelijke/behulpzame chauffeur.

Assortiment
goede beschrijving van het assortiment

Aanbeveling
goed bevallen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Aken 15-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld en prima uitleg!

Service
alles was snel geregeld en duidelijke afspraken zonder poespas

Assortiment
was iets niet op voorraad dan heeft men wel een folder of kon je ter plaatse de website nog checken

Aanbeveling
overzichtelijk winkel met eerlijke medewerkers.
en bovendien een uitstekende en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Geleverd cf afspraak

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

P John 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product eenvoudig op de website te vinden

Service
Levering op gewenste tijdstip afgeleverd

Assortiment
Ruim assortiment, meeste modellen zijn te vinden

Aanbeveling
Prijzen van geleverde producten nergens goedkoper kunnen vinden. ( prijzen bij goedkopere sites zonder levering. Met levering zijn deze sites duurder)

Extra toelichting
Snel besteld en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijnands 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had nog een vraag over mijn bestelling. De medewerker beantwoorde de vraag correct en snel en heeft daarna de bestelling opgenomen, ik was ontzorgt.

Service
Super snelle levering en deskundig personeel.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid. Ik was op zoek naar een vaatwasser, overig assortiment niet bekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van goor 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Fijne shop met deskundige echte verkopers

Service
Snelle afwikkeling van mijn bestelling

Assortiment
Mis nog wat zaken zoals koop mobiele telefoons

Aanbeveling
Goed assortiment en eerlijke prijs

Extra toelichting
Kunnen onderhandelen online vond ik geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

anoniem 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een aanvraag werd ik goed geholpen en is er meegedacht in de keuze

Service
Netjes geleverd op een afgesproken tijdskader

Assortiment
Voldoende keuze in a-merken

Aanbeveling
goede dienstverlening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martien van der heijden 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel was makkelijk te vinden goed omschreven

Service
jongeman aan de telefoon dacht goed mee kwam met goede oplossing

Assortiment
als je niet precies weet wat je zoekt kun je hier goed uit de voeten er is keuze genoeg

Aanbeveling
ik had binnen 10 min artikel gevonden iemand aan de telefoon en artikel besteld beter kan bijna niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op trefwoord of artikelnummer zoeken en vergelijken waarbij je bij voorbaat al weet dat je voor een uiterst scherpe prijs kunt bestellen.

Service
Ik was door medische omstandigheden niet in staat de artikelen direct uit te pakken. Telefonisch contact gelegd. Men had begrip voor de situatie waarna in overleg een alternatief werd voorgesteld en vastgelegd. Helemaal super!!

Assortiment
Bleek dat 1 gewenst artikel niet meer leverbaar was. Er werd telefonisch contact met mij opgenomen en er werd mij, zonder extra kosten een duurder exemplaar aangeboden.

Aanbeveling
Compleet assortiment voor een hele scherpe prijs. Dan het gemak waarmee je kunt bestellen en het feit dat de medewerkers zich verplaatsen in jouw situatie. Waarbij ze advies geven, desgewenst een alternatief aanbieden en begrip hebben voor de situatie waarin een koper terecht kan komen.

Extra toelichting
Super behandeld. Ook door de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Handig vanuit huis

Service
Correct en op tojd

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Compleet genoeg, voldoende keus

Extra toelichting
Prima service, correcte chauffeur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carla 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Omdat je de producten kan vergelijken en omdat je rechtstreeks het personeel aan de lijn kan krijgen voor advies.

Service
Het word snel bezorgd en je kan duidelijk zien waneer en toelaat het aankomt.

Assortiment
Er is veel keuze voor verschillende prijzen bij merken.

Aanbeveling
Goede winkel zeker voor iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sjon 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
netjes aan de telefoon te woord gestaan. snel adequaat en eerlijk

Aanbeveling
heb bij anderen de site van keukenloods al aanbevolen. levering was sneller dan verwacht. werd netjes gebeld voor aflever afspraak, artikel stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goeie looproute

Service
Vriendelijk, behulpzaam personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam lastdrager 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via webshop gekocht en precies het artikel gevonden dat ik zocht

Service
ijskast de volgende dag ontvangen op de door jullie aangegeven tijd

Assortiment
een goed en ruim assortiment voor een niet te dure prijs

Aanbeveling
snelle en goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken, snel gevonden

Service
Besteld, snel in huis. En goede service betreffende afspraak maken voor de levering

Assortiment
Je kan van alles vinden op de site, betreffende verschillen apparatuur maar ook veel verschillende merken

Aanbeveling
Hele fijne winkel met goede service. Als we nog iets nodig hebben zullen we zeker gebruik maken van deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christien 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was erg simpel om via de site het gewenste product in ons geval een vaawasser te vinden. betaalgemak of via de site of zoals wij pinnen bij de chauffeur

Service
Na online de vaatwasser uitgezocht te hebben bleek deze toch niet beschikbaar, na telefonisch contact was ik top geholpen en een soortgelijke machine was op voorraad en de andere dag bezorgd geweldige service

Assortiment
ruim assortiment mocht het niet op voorraad zijn, krijg je direct alternatief aangeboden

Aanbeveling
Ik had telefonisch contact met de winkel in roosendaal en werd vriendelijk en correct geholpen! goede afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

familie Zelis 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk omschreven;mensen online zoeken de dingen uit en komen hier eventueel na afspraak op terug.

Service
afspraak=afspraak en geen gezeur!

Assortiment
prijs na overleg aangepast...goede handel mogelijk,super!

Aanbeveling
Wij zijn meer dan tevreden over over de keukenloods:ouderwets winkelen,goed advies,goede prijzen en genoeg keuze en gewoon pinnen thuis(niet vooraf betalen;je ziet thuis immers wat je gekocht hebt!).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cornelis 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer eenvoudig te vinden en gerangschikt

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ook de contact mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met voor elk wat wils.

Aanbeveling
Op deze manier is online winkelen heel aangenaam en zonder zorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Buskens 14-01-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst oriënteren op de site en dan de winkel goed worden geholpen.

Service
Vriendelijk geholpen in de winkel snelle levering, goede montage

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Niets meer aan toe de voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk shoppen zo!

Service
Vriendelijke klantenservice, duidelijke mails

Assortiment
Veel keuze, goede prijzen

Aanbeveling
Geen minpunten ontdekt, geen verbeterpunten of andere aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Gruters 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
google daar kwam de keukenloods, even kijken op de side en toen besteld

Service
was super, werd daarna gebeld door een medewerker voor de juiste aflevering datum.

Assortiment
grote sortering

Extra toelichting
aflevering was ook super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert wegener 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keuze eenvoudig kunnen maken op de web-site, daarna gewoon telefonisch de bestelling gedaan. Gemakkelijker kan het niet.

Service
Duidelijke mail m.b.t. levering ( tijdstip ) en zeer fijne monteur, die ruim de tijd nam om de nieuwe inbouwkoelkast te installeeren.

Assortiment
Heel veel keus op de web-site.

Aanbeveling
Meer dan tevreden!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieggie 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dmv duidelijk menu/filters snel bij de juiste productgroep

Service
Goed telefonisch advies. Anders een verkeerde inbouwmaat gekozen

Assortiment
Hebben nu al 3 verschillende apparaten via keukenloods.nl gekocht

Aanbeveling
Erg makkelijk, duidelijk en snelle leverig

Extra toelichting
We zijn weer blij met een werkende vaatwasser!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouves 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid en keuze mogelijkheden zijn prima.

Service
Gratis de betere versie van de oven ontvangen

Assortiment
Zeer uitgebreid. Enkel dat de gratis betere versie nog niet in het assortiment opgenomen was verbaasde me wel.

Extra toelichting
Bij de rekening was opgenomen dat de volgende betere versie geleverd zou worden. Dat was in eerste instantie bij het bestellen nog niet duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLW 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website was het zeer eenvoudig om deze Siemens koelkast te selecteren en te bestellen. Ondanks het feit dat de bestelling in de kerstvakantie werd gedaan verliep de bezorging heel vlot

Service
Met 1 telefoontje was de afspraak voor het bezorgmoment geregeld

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mijn volgende bestelling voor een inbouwapparaat zou ik weer bij de keukenloods doen

Extra toelichting
Betaling hoefde niet vooraf. Het kon heel simpel met de pinpas bij de chauffeur. De oude koelkast werd gratis teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelrip 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heldere website met brede keuze en de absoluut laagste prijzen.

Service
Vragen worden snel en inhoudelijk juist beantwoord. Alleen de in ons geval genoemde specificaties kwamen op verschillende punten niet overeen met die van de Samsung Europe site en met bleken na levering niet overeen te komen met de opgegeven werkelijkheid. Bijvoorbeeld andere uitvoeringsdetails, wel een compressor met 10 jaar garantie terwijl Samsung dit ontkende, geen centrale led lichtbalk en koelsleuven, geen flessenrek terwijl deze wel in de Samsung specificaties werden opgegeven. Dit is erg onplezierig.

Assortiment
Breed assortiment maar niet alles van elke fabrikant leverbaar.

Aanbeveling
Goede snelle service en beantwoording van vragen, absoluut beste prijs en snelle punctuele levering uitstekende informatie gedurende het gehele bestel en leverproces.

Extra toelichting
We hebben nu diverse witgoedapparaten besteld en zijn dik tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VS 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen klikken klaar

Service
fantastische snelle en volledige bezorging incl. upgrade !

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Uitstekende service en prima kwaliteit prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ingrid loef 13-01-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was tweede kerstdag toen we noodgedwongen een nieuw fornuis moesten kopen we werden prettig geholpen en kregen zelfs een fles wijn kado 😉

Service
Vlotte aflevering op oudjaarsdag geleverd👍

Assortiment
Ondanks de kleine maat voldoende aanwezig

Aanbeveling
Goede service vriendelijk personeel en snelle levering

Extra toelichting
Wij zij zeer tevreden dat je geen groot budget hoef te hebben

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

lilylz 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je wordt telefonisch prima geholpen

Service
De bezorgdienst is niet klantvriendelijk en gemaakte afspraken (op gebied van leverdatum) worden hierdoor niet nagekomen

Assortiment
ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Alleen de bezorging verbeteren en jullie krijgen een 10

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

goudk 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
eenvoudig dingen te vinden en bestellen

Service
goed geholpen en men is bereid klanten ook goed te voorzien van info

Assortiment
wat ik zocht hebben ze ;-)

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit

Extra toelichting
goede ervaring en fijne service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

H Meilof 13-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Georiënteerd op de website en besteld bij een keukenloods filiaal.

Service
Goed contact geweest met de verkoper van het filiaal. levertijd van het inbouw materiaal geleverd op de dag zoals afgesproken

Assortiment
Ruim assortiment aan keuken inbouwapparatuur aangegeven op leverancier en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars Verkamman 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website, zeer mooi!

Service
Had een vraag over de bijgeleverde voucher die bij de kitchen-aid zou zitten die ik wou aanschaffen. Heb gebeld met de helpdesk en werd gelijk goed, duidelijk en snel geholpen. Later wou ik de kitched-aid omruilen tegen een andere en dat ging ook allemaal heel soepel en snel.

Assortiment
Alle verschillende soorten kleuren kitchen-aids hadden ze en waren ook nog is leverbaar!

Aanbeveling
Allround een dikke 10 waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Zande 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snel gevonden wat ik zocht

Service
goed antwoord gekregen op mijn vraag, en een duurder exemplaar gekregen omdat het door mij bestelde niet op voorraad was

Assortiment
niet verder gezocht dan naar wat ik nodig had

Aanbeveling
goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan H 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrij duidelijke website.wel erg veel keuze nodig op de startpagina

Service
Prima service
No nonsense

Assortiment
Waarschijnlijk het grootste assortiment van Nederland e.o.

Aanbeveling
De 4e aankoop en nog steeds uitstekend

Extra toelichting
Maakt waar wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina raimondo 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk site. Goed en vakkundig aan de telefoon geholpen met het maken van de keuze. Ondanks dat het tijdens de feestdagen was. Toch snel geleverd en geïnstalleerd.

Service
Vakkundig geholpen aan de telefoon. De vaatwasser goed, snel en vakkundig geïnstalleerd.
Ongevraagd extra informatie gegeven.

Assortiment
Voldoende keuze van vaatwassers

Aanbeveling
Overzichtelijk site. Goed en vakkundig aan de telefoon geholpen met het maken van de keuze. Ondanks dat het tijdens de feestdagen was. Toch snel geleverd en geïnstalleerd.

Extra toelichting
Uiterst tevreden. Goede balans tussen service, prijs en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Akkermans 13-01-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
kon rustig rondlopen

Service
hele fijne verkoper

Assortiment
het fornuis was er niet in de zaak via de webshop samen met verkoer gekeken

Aanbeveling
klantvriendelijk klant gericht

Extra toelichting
blijf zo doorgaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan Ruiter 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Hou duidelijker de website, hoe beter iets vindbaar is!

Service
We hadden een machine in gedachten en toen werd er verteld dat er een betere en nieuwere machine voor dezelfde prijs te koop was.

Assortiment
Ja!

Aanbeveling
Gewoon goed geholpen met de aanschaf en het afleveren ook!
Netjes op tijd, werd van tevoren een mail gestuurd en een half uur van te voren gebeld.
Oude machine werd netjes meegenomen en dat op oudjaarsdag.

Extra toelichting
Ga zo door, gewoon niks op aan te merken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg over product.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden wanneer alles wordt geleverd.
Wordt afspraak gemaakt wanneer het gebracht wordt ruim van te voren.
De mogelijkheid om het te laten installeren.
Montage team is geweldig.
Gaan pas weg als alles prima in orde is.!

Assortiment
Ruime keus van verschillende merken.

Aanbeveling
Ik zou mijn volgende bestelling er zeker weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 13-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Het product wat ik zocht was makkelijk te vinden op e site

Service
Na het produkt (koelkast) te hebben gevonden op de site ben ik toch maar even naar de fysieke winkel geweest om te kijken of deze echt wel zou passen in de nis in mijn keuken. Daar werden wij direct en prima geholpen, na 5 minuten stonden we weer buiten en was de koelkast gekocht, geen aanbetaling oid maar pas bij levering betalen, perfect!

Assortiment
Ruime keuze aan (in mijn geval) koelkasten.

Aanbeveling
Ruime keuze en prima service

Extra toelichting
Een klein minpuntje...... het inbouwteam. Aardige jongens en ze hadden de koelkast snel geplaatst alleen ging in de dagen daarna de deur van de vriezer een paar keer spontaan open zodat alles dik onder het ijs zat. Deze deur bleek niet helemaal goed gemonteerd te zijn maar dit gebben wij zelf maar opgelost. U

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet kun je alles bekijken en bestellen. Ook telefonisch bestellen.

Service
De vaatwasser die we wouden, was er niet meer. Duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs! Middags 5 uur besteld en volgende dag al in huis! Top service! Dit is de 2e keer dat we hier iets gekocht hebben, en dat gaat zeker vaker gebeuren

Assortiment
Veel keus voor zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Je kunt altijd bellen voor informatie.

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed assortiment. Ook telefonisch goed bereikbaar. Komen afspraken na, en regelen alles top voor je!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Onno 13-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles van begin tot einde is geregeld. Ze bellen je zelf om een afspraak te maken, keurig een sms wanneer ze komen, je hoeft niets zelf te regelen.

Service
Alles werd me keurig uitgelegd, nog een overzicht gemaakt waarbij een aantal apparaten werd vergeleken om zo op de juiste vaatwasser uit te komen

Assortiment
Ik had een extra hoge variant nodig voor mijn vaatwasser. De meest winkels hebben da 1 hooguit 2 varianten om uit te kiezen. Ik on bij keukenloods uit een ruim assortiment de juiste vaatwasser kiezen.

Aanbeveling
Gewoonweg super tevreden. De installatie werd ook goed uitgevoerd door twee aardige monteurs. De keuken bleek niet helemaal recht te staan, toch een super resultaat afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anke 13-01-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en doeltreffend

Service
prima uitleg, en niet te opdringerig

Assortiment
veel verschillende merken en prijsklasses

Aanbeveling
topwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Feenstra 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk een bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed telefonisch te bereiken. Vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munnink 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk

Service
Zowel via chat als via telefoon prima geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Meester 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vriendelijk en adequaat geholpen in de winkel.

Service
Via de email binnen 10 minuten antwoord gekregen op mijn vragen.

Assortiment
Nagenoeg alles wat in de markt aangeboden wordt in de winkel gepresenteerd.

Aanbeveling
Vriendelijk en kundig personeel die je op fijne wijze door het aankoopproces heen leiden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Moon 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel eenvoudig te vinden en de bestelling plaatsen ging ook heel gemakkelijk. Ideaal voor mensen die niet gewent zijn online te bestellen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortimemt. Zijn maar weinig producten die ze niet hebben. En als ze iets niet hebben adviseren ze in een goed alternatief.

Aanbeveling
Makkelijk/overzichtelijk en snel!

Extra toelichting
Het enige minpunt is toen ik via de site aangaf teruggebelt wilde worden omdat ik een vraag had is dit tot op heden niet gebeurd. Ook niet nadat ik dit had aangegeven in de enquete.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boudewijn 13-01-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen

Algemene score

7,2

Gemak
goede service en uitleg

Service
klant centraal

Assortiment
uitgebreid genoeg

Aanbeveling
prima zaak!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan Rietveld 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Magazijn zaterdag geopend zodat artikel opgehaald kon worden

Service
Pin betaling mogelijk bij het magazijn.

Assortiment
Artikel wat ik zocht was op voorraad. Prijs is sterk concurrerend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christanne Delang 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreid assortiment, je kunt altijd contact opnemen met vragen in ruime tijden, lage prijzen en een supersnelle levering waarbij niet perse van te voren afgerekend dient te worden.

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Heel uitgebreid en in alle prijsklasses

Aanbeveling
geen toelichting, gewoon super tevreden!!!

Extra toelichting
Na een heel nare ervaring met concurrent-collega, werd ons gewezen op uw website. We stonden te kijken van het uitgebreide assortiment en de prijzen. Ook de mogelijkheid om bij levering te pinnen, ideaal. Dan ben je je geld niet (tijdelijk) kwijt voor als iets mis gaat. Dit was dus gebeurd bij de anderewinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews