Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carphunter 19-08-2016 Via de website gekocht

siemens vrieskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg duidelijk, prima advies en een zeer scherpe prijs levering is op de afgesproken tijd bij ons gebracht: kan het beter voor ons was het perfect en onze volgende aankoop doen we zeker weer bij de keukenloods.

Pluspunten

  • deskundigheid
  • prijs
  • afspraken perfect
  • telefonisch perfecte info

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 19-08-2016 Via de website gekocht

Mooie webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus en zeker niet duur.Levertijd was ongeveer een week, ook de levering thuis was netjes op tijd. Ik mis alleen een beter zoek filter.

Pluspunten

  • Veel keus
  • Zeker niet duur
  • Levering op tijd

Minpunten

  • Zoekfunctie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Renee 19-08-2016 Via de website gekocht

Super product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dame van de planning deed haar best onze bestelling op tijd te laten bezorgen wat ook lukte en de monteurs hadden binnen een uur de vriezer en vaatwasser vakkundig geïnstalleerd. Professioneel bedrijf waar ik heel tevreden over ben.

Pluspunten

  • Op tijd
  • Betrouwbaar
  • Professionele monteurs
  • Communicatief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ter 19-08-2016 Via de website gekocht

SMEG inbouwapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlot geregeld, prima back-office hulp en een service wat je tegenwoordig niet vaak vindt. Op tijd geleverd volgens afspraak! Mooie Smeg's!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nette 19-08-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser was stuk en we wilden z.s.m en nieuwe. De Keukenloods kwam al snel in beeld door hun service "vandaag besteld,morgen in huis". We wisten welke vaatwasser we wilden en dus snel besteld. Omdat we de dag daarna niet thuis zouden zijn hadden we afgesproken dat de vaatwasser 2 dagen later bezorgd zou worden. Dit ging even mis want de bezorger stond toch de dag daarna bij ons voor de deur. Toen wij het telefoontje kregen van de bezorger dat hij voor onze deur stond,waren wij onderweg naar huis. Omdat wij een busje bij ons hadden, hebben we de bezorger gevraagd of hij nog in de buurt was.Hij moest nog naar een laatste adres en hij zou daar aankomen op een tijd die wij vanuit onze route ook op dat moment konden bereiken. Wij zijn naar het adres gereden en hebben de vaatwasser overgeladen in onze bus. We zijn naar huis gereden, de vaatwasser geplaatst en aangesloten en hij doet het goed! (Het bovenstaande is natuurlijk ook in overleg gegaan met de klantenservice)

Pluspunten

  • Snelle service
  • Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nanno 19-08-2016 Via de website gekocht

aanschaf kookplaat en afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen duidelijke website met zeer veel keus, goede afhandeling.Levering keurig volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 17-08-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

uitstekende prijs en keurig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige combimagnetron begon slechter te worden, dus ik zocht een nieuwe. Op internet heb ik gezocht naar geschikte types. De keuze was voor mij niet groot want ik moest er een hebben met een naar links draaiend deurtje. Het model waar mijn keuze op was gevallen kon Keukenloods leveren voor de laagste prijs. Toevallig bij mij in de buurt, dus na bestelling kon ik de combimagnetron eenvoudig afhalen. Overigens ben ik in de winkel uitstekend geholpen of het door mij gekozen model inderdaad zou passen.

Pluspunten

  • prijs
  • hulpvaardig

Minpunten

  • beetje basic winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

I.M. Goedhart 16-08-2016 Via de website gekocht

Goede probleemoplossing bij Keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij de Keukenloods. Zij hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding.Ik had zeer snel een nieuwe inbouwkoelkast nodig. De avond ervoor besteld en de dag erna al geleverd! Via mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de vordering van de bestelling. Er was echter een probleem: het model dat ik besteld had was niet op voorraad. Keukenloods kwam zelf direct met de oplossing: Ik kreeg een vergelijkbaar kwalitatief beter en ook duurder model van een ander merk voor dezelfde prijs. Dat is nog eens een goede service! Keukenloods: Bedankt!

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs/kwaliteit
  • ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-08-2016 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bellen met de klantenservice leverde goede informatie op, welke direct is omgezet in een telefonische aankoop van een inductiekookplaat. Snel geleverd. Well Done!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Snelle levering
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia boot 16-08-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld maandag al in huis
Ze hebben de oude vaatwasser gelijk meegenomen
Duidelijke website Goede klantenservice

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Goede vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 16-08-2016 Via de website gekocht

Smeg koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en uitleg in de winkel, waardoor we een goede keuze konden maken. Thuis de kleur gekozen en met een telefoontje werd alles in gang gezet. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Franssen Amersfoort 16-08-2016 In de winkel gekocht
Internet

Aanschaf en installatie afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling en informatieuitwisseling liep vlot. De installateur kwam op de afgesproken tijd en leverde goed werk. Ik ben heel tevreden met mijn keuze en ik zou bij gelegenheid zeker weer een aankoop bij de keukenloods overwegen.

Pluspunten

  • Bestelgemaki
  • Goede installatie

Minpunten

  • Installatie 'pas' na week

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AdB 16-08-2016 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering, laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aankoop van koelkast en oven ben ik goed geadviseerd (via chat), bleek de keukenloods de laagste prijs te hebben en werd er vlot en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Beschikbaarheid adviseurs
  • Snelle levering
  • Breed assortiment

Minpunten

  • knop alt. deal werkte nie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-08-2016 Via de website gekocht

Bosch koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch besteld en aan huis geleverd. Snelle en prima service! De dag na de bestelling stond de koelkast er al. De oude is netjes meegenomen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 16-08-2016 Via de website gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp bij keuze van apparatuur,
snelle levering met duidelijke voorwaarden en een redelijke prijs.
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 16-08-2016 Via de website gekocht

Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor de oven via keukeloods gekozen omdat hij de voordeligste aanbieding had.De aflevering ging vlekkeloos.We kregen van te voren een Smsje hoelaat hij bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan33 16-08-2016 Via de website gekocht

Goede nette Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met een snelle bezorging. Alles was goed voorelkaar! Ik zou hier zeker nog eens weer bestellen. Top

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrunky 16-08-2016 In de winkel gekocht
Online

Aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfekte communicatie, prima service en mooi product voldoet aan onze verwachting.Dit is 2de keer dat we hier een bestelling plaatsten. Gaan zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri Kreijen 16-08-2016 Via de website gekocht

Ontzettend tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend goede Service en afhandeling van onze bestelling. Fijn dat we gebeld werden voor het afspreken van een leverdatum. Alles is soepel verlopen.

Pluspunten

  • Orderafhandeling
  • Afleverdatum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 15-08-2016 In de winkel gekocht
Almere

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser werkt naar wens. Precies zoals in de omschrijving werd beloofd. Oude afgevoerd en nieuwe keurig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 15-08-2016 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het lijkt makkelijk op de website en dat is het ook. Website werkt goed, veel informatie over het artikel. Levering was snel en correct als beloofd.
Klantenservice aan de lijn gehad en ook hier goede ervaring.

Pluspunten

  • snel
  • correct
  • veel informatie

Minpunten

  • geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. WESTRUS 15-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede bediening in de winkel en snelle service. Product word netjes thuisgebracht, en de prijs is de goedkoopste. Ik kom hier weer heel graag terug.

Pluspunten

  • Goede verkopers
  • Goede service
  • De goedkoopste
  • Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinna 15-08-2016 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een vriezer laten inbouwen en zag deze bij Keukenloods voor een scherpe prijs. Ik heb ook de montage via Keukenloods laten doen. De afspraak met de monteur kon op korte termijn gemaakt worden en de vriezer is keurig ingebouwd. Super simpel! Fijn ook dat ik niet vooruit hoefde te betalen.

Pluspunten

  • scherpe prijs
  • betalen bij levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga kuiper 15-08-2016 In de winkel gekocht
Veendam

Bestelling gedaan.2 dagen later al bericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus.en een snellehulp bij de bestelling van de kichenad..hun online besteld.2 dagen later al een mail. Daar binnen was gekomen.. super snell

Pluspunten

  • Snele levering
  • Vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. 15-08-2016 In de winkel gekocht

compacate oven siemens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie oven met super resultaat, alles komt er heerlijk uit. Pizza heeft een heerlijke bodem. Cake is lekker luchtig, stokbrood is ook heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Munster 15-08-2016 Via de website gekocht

Goed deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een erg vriendelijke man wist mij precies te vertellen welke koelkast ik nodig had om mijn kapotte inbouwkoelkast te vervangen

Pluspunten

  • Deskundigheid
  • Goede service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jab van Mourik 15-08-2016 Via de website gekocht

Snel, netjes, correct, duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een nette, keurige winkel waar je via het internet al kunt zoeken wat je wilt hebben, een maal in de winkel een snelle afhandeling en klaar is Kees.

Pluspunten

  • snel
  • duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alma van Langen 15-08-2016 Via de website gekocht

Klantiskoning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ontvangst in de showroom wat erg vriendelijk De gegeven informatie was helder en kon snel een keuze maken.
De aflevering werd goed aangekondigd en de plaatsing verliep is snel en goed verlopen

Pluspunten

  • Service
  • Klant gericht
  • Informatief

Minpunten

  • Snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HM 12-08-2016 Via de website gekocht

Behulpzaam, deskundig en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik diverse keukenapparatuur bij de keukenloods in Zaandam aangekocht. Bij bezoek aan de winkel werd deskundig advies gegeven. Men was behulpzaam, zonder opdringerigheid. De aankoop werd volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • deskundig
  • accuraat

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies.kempkens 12-08-2016 Via de website gekocht

Goed advies van Erwin filiaal Nederweert.....chapeau....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte levering...
Goed advies.....super blij met mijn inbouwapparatuur....
Indien ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer bij de keukenloods Nederweert bestellen.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-08-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser Siemens gekocht bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige winkel waar je goed losse onderdelen voor je keuken kunt kopen. Grote rij opgestelde vaatwassers, en ook veel keus in spoelbakken. Veeel leuker zo te kopen dan op internet!

Pluspunten

  • grote keus

Minpunten

  • app. niet aangesloten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton van Buggenum 11-08-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig personeel
Goede uitleg over de diverse mogelijkheden van keukenapparatuur. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede informatie omtrent levering

Minpunten

  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Geluk 10-08-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel goed en vakkundig geholpen bij de Keukenloods. Toen we er achter kwamen dat we een verkeerde koelkast hadden besteld, is dit gelijk opgelost. En wat zeker een groot pluspunt is, is de prijs! Ze zijn echt de goedkoopste.

Pluspunten

  • Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenette 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dat wat ik zocht was goed en snel te vinden.

Service
De meneer was vriendelijk, duidelijk en daardoor was de aankoop eenvoudig te beslissen.

Assortiment
De prijs was prima en de keuzes die ik had waren ruim voldoende.

Aanbeveling
Als alles wat je zoekt er is en de prijs is ok dan vertel je dat ook aan anderen.

Extra toelichting
Het feit dat bezorgen gratis was heeft mij mede laten kiezen voor de Keukenloods. Even dacht ik dat ze de oude koelkast niet mee zouden nemen maar dat was vanzelfsprekend en geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W H de Jong 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoef maar aan lijn te gaan en je besteld

Service
je hebt vragen en je belt je wort meteen geholpen

Assortiment
je hebt veel keuze

Aanbeveling
je word direct geholpen en ook de uitleg die er bij staat is voldoende

Extra toelichting
door dat er zoveel te koop is van dat gene wat je wil kopen en de uitleg die er bij staat kan je makelijk een keuze maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda en Otto 09-08-2016 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima zaak waar je deskundig wordt geholpen. Keuze uit veel merken en scherp geprijsd. Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop. Een sterk punt vond ik dat de verkoper bij elke keuze van ons, ook verwees naar andere merken die een vergelijkbaar apparaat hadden. Soms tegen een scherpere prijs.
Wat mij betreft is deze winkel een aanrader..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herrit 09-08-2016 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop met ruime keuze qua apparatuur,en snelle levering.
Uitgebreid assortiment,met duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joop van den Brink 09-08-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in de buurt incl. goed advies

Service
keurig de afspraken nagekomen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
alles snel en soepel verlopen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Beek 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten waren goed te vinden, voor bestelproces (i.v.m. bestelling 2 producten) gebeld, bleek 1 van de aangeboden product toch niet leverbaar. Tegen zelfde prijs echter wel een duurdere versie gekregen. Klasse.

Service
Service uitstekend, levertijd keurig nagekomen. Geen 10 omdat het eigenlijke uitgekozen product in tegenstelling tot wat werd aangegeven niet leverbaar was.

Assortiment
Prijzen assortiment zeer scherp, keuze ruim voldoende, echter 'maar' een 8 omdat onjuist was aangegeven dat product op voorraad en leverbaar was en dit helemaal niet geleverd kon worden.

Aanbeveling
Via de bestelservice keurig geholpen en op van alles gewezen en tijdens telefonische bestelling de inbouw van de producten uitvoerig besproken opdat er niet verkeerd zou worden besteld. E-mail verkeer after sales over levering keurig verlopen en alles netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brooshooft 08-08-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Dichtbij

Service
Keurig afgeleverd

Aanbeveling
Zeer goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugenie 08-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie, nette winkel met veel producten op voorraad

Service
De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee.

Assortiment
Van alle artikelen staan er een aantal waardoor je goed kunt vergelijken.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joyce jongebloed 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
site is duidelijk ook nog gebeld voor informatie werd goed geholpen

Service
ging voor snelle service uiteindelijk was de koelvriescombinatie die we uit hadden gezocht niet leverbaar dus duurde het uiteindelijk meer dan een week

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
ruime keuze personeel behulpzaam...ondanks dat goede niet leverbaar was werd het wel goed opgelost en ook toen de koelkast van binnen kapot bleek te zijn werd deze zo omgeruild voor een nieuwe

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Astrid 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vaatwasser heel goed door ervaren monteur ingebouwd.

Aanbeveling
Netjes en adequaat te woord gestaan bij telefonisch contact over inbouwmaat en info over twee type vaatwassers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vrolijk 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Gewoon een ruime keuze en ook voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Gewoon een betrouwbare zaak met schappelijke prijzen.

Extra toelichting
Alleen als je haast hebt, zoals in mijn geval met een defecte koelkast, dan heeft het door Keukenloods laten monteren geen zin, want die kunnen pas na een week. Achteraf was het zelf inbouwen van de inbouwkoelkast een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goede service en goede communicatie over voortgang order.

Assortiment
Prima prijs-kwaliteit-verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keus en snel in huis

Service
Goede communicatie

Assortiment
Veel artikelen op de site

Aanbeveling
Snel service goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mw CH 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keus, snel contact en advies

Service
Na bestelling,na 15 minuten terug gebeld voor afspraak levering en inbouwen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zie bivengenoemde

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede ziekfunctie

Service
Afspraken goed nagekomen, keurige afhandeling van n beschadiging

Assortiment
Totaaliverzicht van alle keukenapp

Extra toelichting
Fornuis afwasser afzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Weigl 08-08-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet alle modellen op voorraad, uiteraard!

Service
Ovenruit is eruit geknald, meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor het omruilen van de oven. Top!

Assortiment
Zelfs een Liebherr van 75 cm is geen probleem!

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamtam 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site en keuzemogelijkheden.

Service
Bericht van levering op tijd binnen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snelle levering en de mogelijkheid tot betalen bij afleveren is een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews