Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

visser 06-01-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede overzichtelijke website waar je je producten kunt uitzoeken en bestellen. uiteindelijk naar de winkel gegaan omdat deze dichtbij was maar het had ook via internet gekund

Service
de afhandeling verliep zeer prettig, ook de montage werd dezelfde dag nog geregeld. Betalen kon op verschillende manieren

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
goede service, goed advies en ruime keuze

Extra toelichting
prima service, scherpe prijzen en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Fritz 06-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel product gevonden, besteld in de winkel

Service
retourprocedure is goed, levertijd volgens afspraak, snelle en correcte hulp bij keuze bepaling.

Assortiment
assortiment is goed

Aanbeveling
Gewoon GOED !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 06-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was in de buurt

Service
Werden uitstekend geholpen

Assortiment
Diverse soorten apparatuur

Aanbeveling
Je kom ook onderhandelen over de prijs als meer dingen koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Makkelijk om het product te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Er werd een ander apparaat geoffreerd dan dat er besteld was. Direct gebeld en fijn dat ik zelfs in het weekend iemand aan de telefoon kreeg en dat werd uitgelegd wat er gebeurde.

Assortiment
Uitstekend uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Het product werd aangegeven als direct leverbaar (groen teken) en zelfs nadat bleek dat het product niet leverbaar was bleef dit zo op de site afgebeeld. Dit vond ik een beetje misleidend. Overigens kregen wij een duurdere uitvoering voor dezelfde prijs als het product wat we in de eerste instantie hadden uitgezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t dekker 06-01-2016 In de winkel gekocht
opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
info makkelijk te vinden

Service
we hadden schade aan het apparaat in de doos en door de servicelijn hadden we de volgende dag weer een nieuwe

Assortiment
werkt goed en gemakkelijk en een scherpe prijs

Aanbeveling
vlot geholpen en een goede hulplijn en prettige mensen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ED 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld, overzichtelijke site

Service
Netjes gebracht, verpakking ging mee en oude machine ook. Vriendelijke chauffeur

Assortiment
Zocht en vond wat ik nodig had. Bleek er achteraf niet te zijn kreeg o gevraagd upgrading van type afwasmachine

Aanbeveling
Prima en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 06-01-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk bestellen

Service
goed advies

Assortiment
breed

Aanbeveling
vriendelijk, deskundig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michèle 06-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Kwam voor een inbouwvaatwasser en de aankoop was zo gepiept.

Service
Werd door een keurige heer snel en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Omdat ik een integreerbaar exemplaar moest hebben was de keus niet groot. Wel groot genoeg. Het merk dat ik wilde hebben was aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon prima.

Extra toelichting
De monteur die het apparaat heeft ingebouwd wil ik absoluut een groot compliment maken. Een heel vriendelijke, hulpvaardige, correcte jongeman. Top. Deze is weliswaar niet van Keukenloods maar werkt wel namens Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch Vaatwasser 06-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Huidige Whirlpool ADG 9500 na bijna 4 jaar defect geraakt door een kapotte slang, mainboard en motor welke vervangen dient te worden voor een coulance bedrag van 225,00 bij keukenloods terecht gekomen en hebben een goed advies gegeven over een nieuwe vaatwasser. In Almere werd ik goed opgevangen.

Service
Afspraak is afspraak, komen het ook na. En sta versteld van de goede nazorg omtrent mijn aankoop. Kortom ik zal een ieder aanraden om naar Keukenloods te gaan.

Assortiment
Vaatwasser voor de kleine beurs tot een luxueuze hoogwaardige vaatwasser voor de man met een grote beurs. Ik had een gemiddeld bedrag om te besteden en heb een goed advies gekregen. Bosch vaatwasser

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en ruime keus.

Extra toelichting
Heb geen aanvullende opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilda 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk je eigen zoekcriteria aangeven. Zo selecteer je precies wat je nodig hebt.

Service
Goede service. Meerdere dingen besteld. 1 artikel was niet op voorraad. Direct een mailtje gehad om ons hierover te informeren.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 05-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Je kan eenvoudig bestellen via de telefoon en je hoeft pas te betalen als het bestelde thuis wordt geleverd.

Service
Worden netjes geholpen en een misverstand werd binnen opgelost en per mail bevestigd

Assortiment
ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Brons 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Post.NL gaf veel leveringsproblemen. Ondanks dat keukenloods.nl hier niets aan kon doen, kregen wij als service gratis een keukenmessen set aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede kwaliteit 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Product werd geleverd op de dag dat ik graag wou

Extra toelichting
Fijne webwinkel. Makkelijk en betrouwbaar en levert kwaliteit en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henssen 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er is zoveel aanbod dat het niet altijd eenvoudig is om te vinden wat je zoekt. Zeker als je niet precies weet wat je voorwaarden zijn waarop je beslist.

Service
Uitstekende service. Deskundig, snel, efficiënt.
Ook de after sales reageert alert.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en wat niet op de site staat is met hulp van de verkoopmedewerkers toch te bestellen

Aanbeveling
Niemand is perfect,en daarom geen 10. Ik zou zeggen een 9.5 ( dan valt er nog wat te verbeteren :-))

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marius 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk zoeken

Service
levertijd makkelijk te volgen. duidelijke afspraken over bezorging die worden nagekomen.

Assortiment
precies kunnen vinden wat ik wil voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Absoluut.Mijn ervaring: de Keukenloods is betrouwbaar en betaalbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mark Bomer 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke en eenvoudige internetsite!

Service
Er wordt snel gereageerd op vragen en goede verkoper aan de telefoon!

Zelfs levering nog een dag eerder als verwacht!

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert Punt 05-01-2016 In de winkel gekocht
Gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vestiging Gouda goed bereikbaar en duidelijke (kleine) showroom.

Service
Goede afwikkeling ter plaatse (2dagen voor kerst) en tijdige levering. Dankzij extra belronde door betreffende medewerker en distributiecentrum.

Assortiment
Ruim voldoende. Niet onderscheidend ten opzichte van de markt.

Aanbeveling
Goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martijn Engel 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het online bestellen ging erg snel en de betaalopties waren ruim voldoende.

Service
We hadden een vraag, wat deels meteen ('s avonds) werd beantwoord. De volgende dag kregen we keurig een definitief antwoord.

Assortiment
Voldoende keuze, maar wij zochten een specifiek product.

Aanbeveling
We zijn een erg tevreden klant en erg blij met onze KitchenAid Artisan voor een hele mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timo 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het gewenste product kunnen vinden

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaddict 05-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen, afrekenen en meenemen

Service
Product werd in de auto geplaatst door medewerker

Assortiment
Giga

Aanbeveling
Heb geen reden voor minder dan een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Ruim Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie van Zon 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is duidelijk en de verkopers zijn dat ook

Service
Gewoon goed, zoals afgesproken. Oude machine retour en de nieuwe afgeleverd. Betaling handig met mobiel pinautomaatje

Assortiment
Veel vanalles!

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, terzake kundige verkopers, een duidelijke website en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurens Lexmond 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede uitleg over alle apparatuur, ook doorverwijzingen naar de website van de fabrikant

Service
Uitgekozen apparaat was niet meer op voorraad en ik kreeg de luxere uitvoering voor dezelfde prijs, dat vind ik uitstekende service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie alle bovenstaande. Ook de aflevering prima gedaan en vriendelijk te woord gestaan. Oude apparaat werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabien luz 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en gemakkelijke website. Vooral fijn de technische tekeningen. Veel info over het produkt

Service
product was niet meer leverbaar en daarom duurder product zonder enig probleem gekregen. Fantastisch !

Assortiment
veel produkten en heel duidelijke uitleg zodat je goed kan kiezen

Aanbeveling
goede interactie via de telefoon. Zeer vriendelijk en het gaf je een goed gevoel dat je als leek niet lastig bent. Ik ben heel tevreden en heb daardoor al meerdere items gekocht

Extra toelichting
een website en winkel die presteert en begrijpt dat het om de klant draait. Ik beveel de keukenloods dan ook aan veel mensen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Baxewanos 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en ben zeer netjes geholpen.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korteweg 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen op het internet.

Service
De apparatuur werd vlot geleverd.

Assortiment
Er was volop keuze.

Aanbeveling
Ik had nog niet eerder van deze winkel gehoord, maar de kwaliteit en de service van deze winkel is prima!

Extra toelichting
Ik zou deze winkel aanbevelen aan mijn familie, kennissen en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Meijerink 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De vaatwasser die we zouden willen was niet meer op voorraad, daarom kregen we een vaatwasser met meer opties en luxe voor dezelfde prijs. Wat een service!

Aanbeveling
Volgende dag in huis...keurig verpakt.
Aan de telefoon ook netjes behandeld.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Jansen 05-01-2016 In de winkel gekocht
Centrale magazijn in Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, makelijk te zoeken. via kieskeurig snelop terrecht gekomen

Service
winkel zit bij mij in de woonplaats,eenvoudig te bezoeken

Assortiment
Wat ik wilde kopen hadden ze als showroom model staan.

Aanbeveling
vriendelijk personeel!

Extra toelichting
uiteindelijk heb ik het product gekocht en opgehaald bij het centrale magazijn in Opmeer. erg vriendelijke mensen, kreeg ook nog een beetje afhaalkorting en een fles wijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoektermen zijn helder, ik had in een minuut beet

Service
alles stipt op tijd, zelfs in de drukke decemberdagen. Petje af !

Assortiment
Als ik weer eens wat zoek ....

Aanbeveling
wat een qualiteit/prijs verhouding.
Lang leve internet (en Keukenloods natuurlijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E van der Linde 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie was duidelijk vermeld op de site. Echter twijfelse ik toch en heb ik met de klantenservice gebeld. Zij hebben mij supper geholpen met het maken van mijn keus.

Service
Afwasmachine keurig op de afgesproken dag geleverd. Levering tot in de keuken en pinnen bij de chaufeur. Top!

Assortiment
Te veel om zelf te kiezen. Hierbij goed geholpen door een medewerker!

Aanbeveling
Groot assortiment, lagere prijs is niet te vinden. Goede service en eerlijk en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Minnes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site staan alle mogelijke modellen en maten en je kan direct iemand iets vragen. Het zoeken naar het juiste model is ook heel makkelijk.

Service
Wat je vraagt krijg je ook geleverd

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
Alles staat heel overzichtelijk, goede zoekcapaciteit en het bestellen gaat van een leien dakje.

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk op je iPad alle info over de producten te vinden en te bestellen

Service
Netjes antwoord op mijn vragen over de installatie van het product.

Assortiment
Alle prijsklassen.

Aanbeveling
Heb alleen goede ervaringen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
goede informatie en snel

Assortiment
voldoende . misschien wel te veel

Aanbeveling
gewoon doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website

Aanbeveling
Ga zo door! Ik kan geen verbeteringen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een byzonder tevreden klant 04-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, personeel dat goed op de hoogte is van de mogelijkheden en een eerlijke voorlichting.

Service
Correcte afhandeling van de bestelling, keurig op tijd bezorgt door vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Wat wij zochten hebben we eerst gecheckt op internet,
daarna bij Keukenloods gekeken en gevonden!

Aanbeveling
Op het moment dat wij er waren was het rustig in de zaak, we werden niet direct bestormd door verkopers, dat was erg prettig! eenmaal het gas comfort gevonden prima geholpen.

Extra toelichting
Ik zou werkelijk niet weten hoe het beter zou kunnen, we zijn uitstekend geholpen voor een keurige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online product te vinden en te bestellen

Service
Klantenservice makkelijk bereikbaar per mail en telefoon. Reactie snel en volledig

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon van der Kolk 04-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk. Erg fijn om rond te kijken en ideeen op te doen.

Service
Het personeel van de Keukenloods is erg vriendelijk en doet er alles voor om de klant tevreden de winkel te verlaten. Bij ons is dat ook zeker gelukt. Bedankt hiervoor!

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid. Erg fijn, want ieder heeft zijn eigen smaak. Zo is er voor ieder doelgroep de juiste apparatuur/keuken.

Aanbeveling
Als vrienden of familie opzoek zijn naar een keuken. Is de Keukenloods de winkel die wij aanbevelen!

Extra toelichting
Bedankt voor uw klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri dijkshoorn 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Was duidelijk op website

Service
Levering was niet voorradig, keukenloods bood duurder model voor zelfde geld aan!

Aanbeveling
Goede service bij aankoop en soepele afhandeling op site

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Corné 04-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken omdat alle apparaten in categorien zijn verdeeld

Service
Vlotte verkoper die meedenkt in oplossi gen

Assortiment
In iedere prijsklasse apparaten op voorraad

Aanbeveling
Fijne eerlijke en oprechte winkel. Fijn om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

familie Vissers 04-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website duidelijk met tekeningen van afmetingen van de gekozen inbouwapparatuur. Netjes een offerte gekregen van de uitgekozen apparatuur. Na bestelling bleek een apparaat niet meer leverbaar waarna wij de vernieuwde opvolger kregen voor hetzelfde offertebedrag.
Het bestelproces werd via de mail en telefonisch goed belicht.

Service
We hebben al onze vragen kunnen stellen waar we mee zaten. Er werd een goede uitleg gegeven waardoor wij weer beter inzicht kregen in onze plannen en niet geheel onbelangrijk hebben wij aan de hand van dit advies onze plannen tijdig aan kunnen passen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment apparatuur in de winkel aanwezig. Wat wij zochten was voldoende keuze te vinden.
De prijzen waren ook zeer aantrekkelijk.

Aanbeveling
Er is veel kennis aanwezig onder het personeel van de winkel voor als je een nieuwe keuken gaat kopen of zoals wij gedaan hebben: het oppimpen van een bestaande keuken.
Bedankt!

Extra toelichting
Bezoeken aan de winkel als positief ervaren. Elke keer namen ze voldoende tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden. Gevraagde offertes zijn allemaal netjes gemaild en waren duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Dhaene 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Lekker overzichtelijk op internet

Service
Werd keurig te woord gestaan door x. Die heel duidelijk vertelde hoe ik zo snel mogelijk de vaatwasser geleverd kon krijgen. Erg plezierig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ronald van Loe 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie, overzichtelijke site. Makkelijk te filteren op prijs, merk, enz.

Service
Medewerker aan de telefoon dacht goed mee, kwam met een scherpe prijs en een goede afleverafspraak.

Assortiment
Zelfs als je niet weet wat je wil, slaag je toch bij keukenloods.nl!

Aanbeveling
Prima assortiment, mooie apparaten, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, op tijd afgeleverd met een duidelijk te volgen track&trace

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Boer 04-01-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goede voorlichting

Service
Alles wordt voor je geregeld en begeleid.

Assortiment
in de winkel beperkt in de web shop ruim

Aanbeveling
Service prima, er werd goed geluisterd en adequaat geantwoord. Zelfs de bezorging was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind de website heel gemakkelijk in gebruik.

Service
Ik had een artikel ergens anders goedkoper gezien en kreeg direct een nog betere prijs aangeboden en hij werd ook nog een tijdje voor ons opgeslagen.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BG 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijk

Service
bestelde niet op voorraad, hebben een luxer model geleverd

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RH 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Levering via winkel was trager als naar huis? Vreemd maar verder is alles prima gegaan.

Service
Uitstekend geholpen aan de telefoon nadat levering dus langer bleek te duren.

Assortiment
Alles wat ik nodig had en meestal de beste prijzen.

Aanbeveling
De laatste tijd alle keukenapparatuur vervangen met spullen uit de loods. Zegt genoeg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Ebbers 04-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kunt zien en voelen wat je wilt kopen

Service
in de winkel uitgezocht en de verkoper bestelde het direct en het werdt geleverd volgens afspraak.

Assortiment
wat we op internet uitgezocht hadden was ook in de winkel maar ook goed te vergelijken.

Aanbeveling
overzichtelijk,behulpzaam,vriendelijk.

Extra toelichting
ben prima geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Albert van Weenum 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niks op aan te merken

Service
goed geholpen, vriendelijke mensen

Assortiment
model wat ik wou was er niet, alternatief was prima

Aanbeveling
gewoon erg goed en prima geprijsd

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Telefonisch en digitaal goed bereikbaar, je krijgt helaas halverwege geen overzicht van het bestelde

Service
Werd een ander artikel opgestuurd maar dit werd flexibel weer opgelost

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maeike van Weringh 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik moest nog even achter de bestelling aanbellen, voordat hij werkelijk verzonden was...

Service
Mijn telefoontje werd zeer spoedig en adequaat behandeld

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en hulpvaardig

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews