Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e de bruin 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
kennis van zaken

Assortiment
ruimvoldoende

Aanbeveling
overzichtelijke web side

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joris Huberts 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Ruim assortiment en zeer veel direct beschikbaar.

Aanbeveling
Scherpe prijs en topproducten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 22-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed

Service
Goed geholpen, goede uitleg, geduld.

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Een algemene goede in druk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan Lohuis 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke site , alles makkelijk te vinden .

Service
Snelle levering ,oude vaatwasser meegenomen , goede service

Assortiment
Ruim voldoende , prijs/kwaliteit uitstekend .

Aanbeveling
Goede winkel zonder gedoe , eerste keer hier besteld ,
vanaf bestelling goede info over levertijden .

Extra toelichting
Volgende aankoop zeker hier weer bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Alle specificaties van de apparaten zijn aanwezig.
De keukenloods showroom is trouwens ook een bezoekje waard!

Service
Prima bereikbaarheid, kundige en vriendelijke klantenservice en goede communicatie d.m.v. orderstatus en aparte e-mails en je kunt zelf je bezorgdag bepalen.

Assortiment
Heeeeel veel inbouwapparatuur. Enorme keuze dus van alle merken en scherp geprijst.

Aanbeveling
Goede ( eerste) ervaring met de keukenloods en prettige afhandeling !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Theil 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en klaar, heerlijk.

Service
Keurig afgesproken tijd en vriendelijk

Assortiment
Heb eigenlijk maar op 1 artikel gezocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 22-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, geen gezeur. Snelle bediening

Service
Zeer prettig en kundig personeel

Assortiment
Bij meerder winkels geweest, hier het grootste assortiment aanwezig betreffende ons doel: een fornuis.

Aanbeveling
Zie boven, daarnaast erg scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Fost 22-01-2016 In de winkel gekocht
Hoorn/Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima, alles stond bij elkaar en was voorzien van prijskaartjes

Service
wij werden prima geholpen op het moment dat we ernaar vroegen (positief)
plaatsingsafspraak was uitstekend geregeld.
retour nvt

Assortiment
Assortiment was meer dan voldoende, wij vroegen naar een vaatwasser die niet in de showroom stond, maar men liet het ons uitgebreid op internet zien.
Prijs was heel concurrerend, dus prima.

Aanbeveling
Ondanks de verwachte verbouwing was de winkel erg netjes en overzichtelijk.

Extra toelichting
neem maar ik zou er beslist weer terugkomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website

Service
Goede vriendelijke service, zowel telefonisch als bij levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees sas 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel bestellen

Service
Goede terugkoppeling

Assortiment
alles is er en wat er niet is wordt besteld

Aanbeveling
top service

Extra toelichting
Ik blijf jullie als eerste keus bezoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pirro 22-01-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product uitzoeken en meteen meenemen

Service
Zo'n service hebben wij nog nooit gehad. Onze aankoop een gaskookplaat was beschadigd en wij mochten een andere naar keuze uitzoeken er werd niet op de prijs gelet en wij hoefde niets extra te betalen. ECHT TOP!

Assortiment
Zat keuze mooie merken.

Aanbeveling
Zie beoordeling Service. Het is erg fijn als je een winkel kan vertrouwen dat mocht er een probleem zich voordoen het dan ook daadwerkelijk opgelost wordt.
Van ons krijgt deze winkel een Warme douche zoals je bij radar vaak ziet.

Extra toelichting
Heel erg bedankt voor jullie goede service Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceylin 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg toegankelijk en overzichtelijk.
Betalingsmogelijkheden zijn zeer goed. Je kan kieren tussen gelijk betalen of pinnen bij de bezorging. Dat wekt vertrouwen.

Service
De afspraak wordt gelijk bevestigd en je krijgt een herinneringsbericht. Zo hoef je niet de hele dag te wachten.

Assortiment
Het assortiment is goed en de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 22-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
We zijn zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
De inbouwkoelkast die we zochten was op voorraad

Aanbeveling
Super!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloodsfan 22-01-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettig en goed, met kennis van zaken, geholpen

Service
Op alle vragen een antwoord en advies gekregen

Assortiment
Jammer dat niet alle types in de winkels ten toon gesteld zijn. Is ook haast niet mogelijk omdat het assortiment zo groot is

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden om eens te gaan kijken en je te laten informeren en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth van der Mee 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo duidelijk en gemakkelijk te kiezen en bestellen.

Service
Heel netjes gewerkt, alle rommel meegenomen en keurig op tijd.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Er is absoluut geen enkel minpuntje, echt alles alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nunes 22-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruim en overzichtelijk

Service
Prima advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Apparatuur is moeilijk te vinden, orienteren op de site is moeilijk

Service
Service is snel, levering ook

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
-

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Kikkert 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Mijn bestelde koelkast was niet op voorraad ondanks dat hij zo wel op de Side stond jullie hebben mij goed geholpen met een vergelijkbare koelkast.

Assortiment
Er is voor ieder een voldoende

Aanbeveling
Is mij goed bevallen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elly Ruizendaal 22-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kunt bijna alle app. ter plekke bekijken

Service
Je wordt snel geholpen en ze hebben er verstand van

Assortiment
je kunt kiezen uit heel veel kleuren.
Er zijn niet zoveel opstellingen maar een keuken is gewoon niet standaard die moet altijd ingemeten worden.

Aanbeveling
Goed geholpen en probleempjes goed opgelost

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nicolette 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Netjes binnen geplaatst.

Aanbeveling
Snelle levering top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia van Driel 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Sommige zaken zijn iets moeilijker te vinden.

Service
Er is meestal iemand bereikbaar, bij problemen word het netjes opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ivo 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen via een webshop is voor dit soort eenvoudige artikelen (afzuigkap) veel makkelijker.

Service
Bestelling op tijd geleverd, echter werd in de bevestiging aangegeven dat het artikel later geleverd zou worden. Positief dus dat dit eerder was uiteindelijk, negatief dat de informatie in eerste instantie niet klopte.

Aanbeveling
Snelle en juiste levering, informatie-voorziening kan dus beter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Diane 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en het gemak van thuis rustig vergelijken.

Service
Echt super,ik had een vraag over de levering en dat was binnen een uur opgelost,echt top!

Assortiment
Genoeg keuze om te vergelijken.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en service is prima dus een aanrader.

Extra toelichting
Top voor elkaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Meeuwsen 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om keuze te maken volop keuze

Service
Goed nette behandeling bij tel bestelling en mee denkend

Assortiment
zeer ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
aan te raden bij vrienden en kennissen

Extra toelichting
zal in de toekomst vaker bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Leusink 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super snelle levering

Assortiment
Echt veel goedkoper dan in een keuken zaak!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baartmans 21-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keurig en duidelijk geholpen

Service
Goed, tot aan het toestel in d auto zetten

Assortiment
Ruim voldoende toestellen in onze smaak

Aanbeveling
Kan de winkel en medewerkers iedereen aanbevelen. Zal bij eventuele aankoop jullie winkel weer bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brigitte de Graaff 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met 1 klik zie je direct het assortiment van hetgeen je zoekt, perfect!

Assortiment
Groot aanbod en echt scherpe prijzen, beter heb ik ze niet kunnen vinden!

Aanbeveling
Echt perfect, het enige iet wat jammere ( maar wel begrijpelijk) is sat bij levering de chauffeur het fornuis niet naar binnen wilde rijden, alleen tegen een kleine vergoeding....

Extra toelichting
Ben eerst in de winkel geweest en online gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Toornstra 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze

Service
Goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke website!

Service
Binnen24 uur geleverd, klasse!!

Assortiment
Bijna alles is te leveren.

Aanbeveling
Artikelen zijn scherp geprijsd.

Extra toelichting
mooie producten en vriendelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold Fillekes 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan gemakkelijk het product vinden

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Als de keukenloods het niet heeft zou ik haast zeggen heeft de concurrent het ook niet.

Aanbeveling
Gewoon goed !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Goede uitleg en advies. Geen verkooppraatjes.

Assortiment
Niet heel veel modellen vaatwassers in de winkel maar voldoende verschillende om een keuze te maken.

Aanbeveling
Goede communicatie per mail. Snelle levering en keurige installatie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Zeinstra 20-01-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Nadat wij de inductieplaat in de winkel hadden gezien en gekocht.....werd hij een paar dagen later netjes thuis afgeleverd op het afgesproken tijdsperiode

Service
Fijn geholpen en goede uitleg...

Assortiment
Wat wij zochten was er.

Aanbeveling
Prettige verkopers en we konden alles vragen.

Extra toelichting
Bedankt......

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dick 19-01-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
praktisch ingesteld personeel

Service
afspraken nagekomen

Assortiment
redelijk assortiment, maar via web of boekwerk veel voorhanden en te leveren

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Snel en duidelijk.
Doet wat er belooft wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stefan Langbroek 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met alles op de goede plaat

Service
Bestelstatus wordt keurig bijgehouden, telefonisch goed bereikbaar.

Aanbeveling
De door ons bestelde koelkast werd keurig op tijd en tot binnen gebracht en de oude werd gelijk meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel korsten 19-01-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles verliep zonder problemen en de verkopers waren heel gemakkelijk.

Service
Zie boven.

Assortiment
Royale keuzes in verschillende prijs klasse.

Aanbeveling
Alles verliep soepel, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wanders 19-01-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Lekker rustig rondlopen,en alles goed bekijken

Service
Koelkast stuk buiten garantie,keurig tegemoet gekomen.en de onkosten van monteur vergoed

Assortiment
Ruime keus en ze denken met je mee.

Aanbeveling
Keurige winkel ze nemen de tijd om je te helpen

Extra toelichting
Zeer aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De ene dag telefonisch een nieuwe vaatwasser besteld toen de onze er midden in de kraamweek mee ophield en de volgende dag kon deze al geleverd worden. De installatie enkele dagen later verliep zeer professioneel en snel.

Service
We werden telefonisch goed geholpen door een medewerker van de Keukenloods die duidelijk kennis had van het assortiment.

Assortiment
De door ons uitgezochte vaatwasser bleek niet leverbaar, de medewerker bood ons toen echter het luxere model aan voor dezelfde prijs. Goede service!

Aanbeveling
Goede, betrouwbare webshop. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HJ 19-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima bereikbaar; overzichtelijk

Service
lang wachten in outlet gedeelte

Assortiment
zeer veel keus; diverse verschillende merken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henno 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel telefonisch besteld, daarna gemakkelijk geannuleerd en vervolgens weer gereactiveerd. Geen enkel probleem.

Service
Zonder vragen gemakkelijk geannuleerd en weer geactiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken

Service
krijgt een luxer product als het niet in voorraad is

Assortiment
er kan wel iets niet in voorraad zijn

Aanbeveling
je kan er alleen maar beter van worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 18-01-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prettig om even deskundig advies te krijgen bij de aankoop die je doet.

Service
Prima personeel met deskundig advies.

Assortiment
Goed assortiment met zowel budgetproducten als topmerken

Aanbeveling
Gewoon een goeie winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hans 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
snelle levering, keurige afhandeling

Assortiment
prima

Aanbeveling
prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schulenberg 18-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid-oost.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima te bereiken winkel met voldoende parkeergelegenheid.

Service
Uitgekozen product zou een levertijd hebben van 4 wk. Was na 1wk al leverbaar, goede communicatie over de levering en bezorging van het product.

Assortiment
Niet alles staat in de winkel , maar is de meeste producten staan in een catalogus en leverbaar. Keus genoeg.

Extra toelichting
Wij hebben eerder een product bij de keukenloods gekocht. Tot nu toe een goede service en andere dit bedrijf aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim s 18-01-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website en winkel goed bereikbaar

Service
netjes geholpen en korte levertijd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website en goed assortiment

Service
Snelle reactie via site, maar de melding dat het product beschikbaar was kwam een paar dagen na de levering...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

B van Groesen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg waar nodig. De verfijning van het productfilter mag wel wat uitgebreid worden. De mogelijkheid om producten met elkaar te vergelijken is een handige functie en werkt prima!

Service
Het kopen van een product gaat vlot en overzichtelijk. Duidelijke bevestiging per e-mail.
Levering snel en volgens de afgesproken levertijd.

Assortiment
Groot assortiment met aantrekkelijke prijzen. Als je hier niet kan slagen dan lukt het nergens anders.

Aanbeveling
Gemakkelijk online shoppen zonder veel gedoe.
Duidelijke website, snelle en gemakkelijke betaalprocedure.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolter 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk terug te vinden welk model afzuigkap mijn oude kap kan vervangen.

Service
Snelle levering, zonder extra kosten.

Assortiment
Ruim assortiment. Voldoende alternatieven voor produkt beschikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Visscher 18-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ok

Service
Prima begeleiding van de order

Assortiment
Was niet veel te zien.

Aanbeveling
Order is prima afgehandeld, dus ik ben een tevreden kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alex 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Service
Goede service en goed telefonisch bereikbaar

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden deze winkel te bezoeken als je keuken apparatuur nodig hebt

Extra toelichting
Goede vergelijk mogelijkheid van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews