Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirjam 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt goed.

Service
Er was een fout gemaakt en werd daar direct telefonisch van op de hoogte gesteld.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Veel keuze, niet te duur en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 12-02-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werden in de winkel gelijk geholpen en goed geadviseerd. Afhandeling ging super snel en konden gelijk de afleverdatum bepalen.

Service
Levering binnen enkele dagen op door ons gewenste datum. Kregen hiervan bevestiging per mail over hoe laat ze zouden komen.

Assortiment
De keuze is gigantisch op de site en in de winkel stonden een hoop showroom modellen zodat we eenvoudig een keus konden maken.

Aanbeveling
Zijn goed geholpen en erg tevreden met de vaatwasser.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
De levering van mijn product was veel later dan eerst aangegeven is tijdens het plaatsen van mijn bestelling. Hier ben ik verder niet over ingelicht door u.

Aanbeveling
Ik weet nog niet of ik deze winkel zou aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-02-2016

Beste Chris,

Dat valt natuurlijk tegen! U hoort hier altijd berichtgeving over te ontvangen van ons. Ik kan me niet anders voorstellen dan dat de vertraging in de order aan de aandacht van de Orderverwerking is ontsnapt. Onze excuses daarvoor! We hopen u toch nog eens van dienst te mogen zijn. Met groet, Emma van Keukenloods.nl

Reageer

Keukenloods Zaandam 12-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, voldoende parkeergelegenheid, grote en overzichtelijke showroom

Service
Denken graag mee en zijn zeer flexibel en transparant

Assortiment
Groot aanbod en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Voor de 2e keer een keuken helemaal naar wens gekocht met alle wensen en luxe die wij willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wojtek Aleksandrzak 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle replay snelle service

Assortiment
Zeer ruim, top!!

Aanbeveling
Ik raad iedereen aan om gebruik te maken van de site

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit verhouding , correcte service , snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik had de koelkast met spoed nodig. Dit doorgegeven levering zou op tijd zijn. Werd echter toch later. Gebeld. Geen probleem werd in de avond met spoed geleverd. Top service en dit uit eigen initiatief van keukenloods. Chapeau👍

Aanbeveling
Denken echt met klant mee

Extra toelichting
Koop hier je produkten. Service is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Hopman 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim overzicht van de spullen

Service
Goede uitleg etc.

Assortiment
De opstelling van de producten was goed overzichtelijk

Extra toelichting
Door een klein probleem aangaande de levering is door afd.planning keurig onze wens uitgevoerd om de twee producten apart te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabienne 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan gewoon lekker rondkijken zonder meteen aangevallen te worden.

Service
Netjes geholpen met de keuze van mijn apparatuur.

Assortiment
Vooral op de webshop is er ruim dan genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lars 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, voorraad informatie en prijsvermelding,

Service
Vriendelijke klantenservice, service gericht, prettige monteurs die het weer netjes achterlaten

Assortiment
Heel veel keuze, in uiteenlopende prijsklassen

Aanbeveling
Prettig, compleet en dienstverlenend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mevr Wever 12-02-2016 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
overzichtelijk duidelijk

Service
netjes gebracht en de oude ijskast meegenomen

Assortiment
prima

Aanbeveling
gewoon een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ron Horsmeier 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk en meedenkend personeel in de winkels

Service
Wat betreft apparatuur worden ook de leveranciers ingeschakeld voor adviezen.

Assortiment
Eigenlijk kunnen ze alles voor je bestellen tegen hele scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gevoelsmatig geef ik een 10, maar je moet altijd ruimte houden voor verbetering.

Extra toelichting
Keukenloods is zonder enige twijfel een zaak die ik graag aanbeveel aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mixer 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website. goed zoekmenu

Service
keurig een e-mail dat de levering verlaat was

Assortiment
Kon kiezen uit voldoende modellen en kleuren

Aanbeveling
Niks op aan te merken!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polhuis 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel te bestellen

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Mijn product was aanwezig

Aanbeveling
Niet een keer na hoeven te bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ging perfect en netjes geantwoord op de mail

Service
Ben niet in de winkel geweest maar telefonisch netjes te woord gestaan

Assortiment
Alleen inductie kookplaat nodig

Aanbeveling
gevoelsmatig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan van Dam 10-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bekijken op de website maar ook in de winkel.

Service
Afspraken met betrekking tot de levering werden netjes nagekomen. Het apparaat werd door correcte en vriendelijke monteurs keurig ingebouwd.

Assortiment
Bijzonder uitgebreid.

Aanbeveling
Al met al een prima ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ojg kamer 10-02-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Met info naar winkel gegaan en was na 10 min weer buiten. Snel. Duidelijk en behulpzaam met goed advies

Service
Goede service. Levering op afgesproken tijd

Assortiment
Goed assortiment. Goede prijzen.

Aanbeveling
Al met al heel tevreden op elk vlak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen, voldoende informatie.

Assortiment
Makkelijk de status van de order online te volgen.
duidelijke communicatie.

Aanbeveling
Alles prima volgens afspraak.
geen minpunten te noemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lammens 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus , goede prijzen,

Service
snelle levering, duidelijkheid via sms bezorging

Assortiment
veel keuze. prijsvariatie prima

Aanbeveling
alles prima. hebben ook prima aardige, professionele inbouwteams waar ze zaken mee doen

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 10-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles in één winkel en supergoedkoop

Service
prima aftersales

Assortiment
zeer veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Franke 10-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zelf de producten zien en erover voorgelicht worden vinden wij gemakkelijker

Service
Prima service en contact later per email met de verkoper

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert Luiten 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik kan niets noemen wat niet soepel verliep van selectie te service opdracht.

Service
Bij een klacht na ruim een week werd snel gereageerd en geschakeld om een op te lossen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Alles klopte en de prijs was absoluut concurrerend.

Extra toelichting
Ik kom de volgende keer zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website wat de bestelling eenvoudig maakt

Service
goede informatie.
goed bereikbaar voor vragen

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F en N 10-02-2016 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede voorlichting, prettige prijzen

Service
Duidelijke e-mails, alles loopt soepel.

Assortiment
Ass.is goed, mag wel iets meer zijn.

Aanbeveling
Goede hulp en voorlichting bij het uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ada 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
geen probleem tegengekomen, maar zag dat er constant mederwerkers online zijn

Assortiment
ik zocht maar 1 product, maar heb rest van de site nog even bekeken, leek me erg uitgebreid

Aanbeveling
alles duidelijk, van artikel tot prijs tot verzenden/ontvangen

Extra toelichting
alles is volgens afspraak verlopen, zelfs de postbode was op de afgesproken tijd, ook dank aan de kpn dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop werkt prima, makkelijk verschillende criteria in te stellen.

Service
Ik had niet aangegeven bij de bestelling dat ik het op korte termijn wilde hebben - wat wel het geval was. Met 1 telefoontje was dit opgelost en zijn de producten alsnog direct geleverd. Heel fijn.

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Helder en ruim aanbod voor goede prijs en met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janus 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
op tijd geleverd en ze nemen de oude vaatwasser gratis mee terug

Aanbeveling
scherpe prijs. indien product niet leverbaar is bieden ze een beter alternatief aan voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken loods 09-02-2016 In de winkel gekocht
in gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
zeer snel

Service
de monteur was zeer kundig

Assortiment
een inductiekookplaat

Aanbeveling
het was zeer druk in de winkel toch snel geholpen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul Konings 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik vond heel gemakkelijk wat ik zocht

Service
Duidelijke mail wisseling , orderbevestiging en verloop order afhandeling

Assortiment
Ondanks dat ik iets speciaals zocht toch keus uit meerder modellen

Aanbeveling
Tweede keer dat we hier wat bestellen , keurig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieterse onbekend 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer over zichtelijke webshop
je kunt de apperatuur makelijk vinden

Service
Vragen worden snel beantwoordt
wordt goed op de hogte gehouden wanneer de levering plaats vind

Assortiment
Deze is voldoende de prijzen zijn scherp

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dini 09-02-2016 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig dat je gebeld kan worden door verkoper

Service
Zij kunnen snel leveren, alleen bij montage duurt het wat langer

Assortiment
Alle merken voorradig met diverse prijzen

Aanbeveling
Ik werd telefonisch heel goed geholpen met een scherpe prijs voor mijn vaatwasser die het perfect doet!!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb dan ga ik daar zeker weer heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda Koomen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Levering is een paar keer opgeschoven.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Netjes geholpen

Extra toelichting
3 pitten op het gasfornuis zijn niet goed aangesloten zodat er een monteur ingeschakeld moet worden. Deze moet nog komen terwijl we het gasfornuis al 2 weken hebben. Wel snelle actie voor het inschakelen van een monteur.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

K brandsma 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website

Service
Super geholpen

Assortiment
Genoeg te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouw en Klussenbedrijf Roffelsen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer corekt geholpen

Service
Prima

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
De verkopers zijn zeer gemotifeerd

Extra toelichting
Behoefd verder geen uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nettie 09-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is makkelijk om alles te vinden, zowel op de site als in de winkel

Service
Wij waren in de winkel. Ze namen de tijd voor ons. We kregen goed advies. Er werd goed geinformeerd naar de maten voor onze aankopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gert Jan 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het rustig thuis via internet bestellen is erg gemakkelijk en relaxed.

Service
we werden behandeld zoals we gevraagd hebben.

Assortiment
We hebben netjes bericht over aankoop, bezorging enz.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijssen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heerlijk om vanuit je luie stoel een bestelling te plaatsen en alles is goed te vinden op de site

Service
we hadden een zeer vriendelijke chauffeur die er was binnen de aangegeven tijd. Oude apparaat mee retour genomen.

Assortiment
alles wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Gooijers 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk om uit te zoeken

Service
Direct duidelijkheid ,en weten wanneer geleverd wordt

Assortiment
Zeer ruime keuze tegen hele goede prijs

Aanbeveling
Beter kon ik het niet wensen

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb uit het assortiment dan zal ik het zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Hulskemper 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Één keer telefonisch contact en onze wens was ingewilligd.

Service
Snelle oplossing

Aanbeveling
Zie eerdere motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
veel uitzoek, verschillende prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk te bestellen

Service
Niets verkeerd gegaan. Maar pas als iets verkeerd gaat dan kun je daar wat over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J vd N 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is eenvoudig in gebruik en wijst vanzelf

Service
Direct overzicht wat je hebt gekocht en welke randvoorwaarden gelden.
Vooraf alles duidelijk

Assortiment
Volledige assortiment van merk aanwezig

Aanbeveling
Een online winkel zoals het hoort!

Extra toelichting
GA ZO DOOR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed vind baar op internet ,overzichtelijke duidelijke werbsite

Service
telefonicsh goed bereikbaar , duidelijke antwoorden op mijn vragen

Assortiment
Ik zocht een bepaald product ,merk en type.deze kon ik bij keukenloods vinden. En zelfs de prijs was bij de voordeligsten;

Aanbeveling
mijn ervaring was enorm goed ,ook de levertijd kwam overeen met wat er afgesproken was.

Extra toelichting
ik geef in beoordelingen nooit hoger als een 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank1000 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en duidelijke navigatie en door Top 10 per productgroep is kiezen eenvoudig

Service
problemen gehad met een eerder bestelde vaatwasser van Samsung. na twee keer een monteur aan huis te hebben gehad konden we hem omwisselen voor een nieuwe Siemens. deze bevalt nog steeds

Assortiment
kan niets bedenken wat ontbreekt

Aanbeveling
meerdere collega';s naar Keukenloods verwezen

Extra toelichting
Wellicht uitbreiden met fronten voor Ikea keukens (eiken, RVS)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keukenloods 09-02-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan er eerst rustig zelf rondkijken en als je iets wil vragen, wordt je goed geholpen.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
goede sortering en goede kennis van zaken bij personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Snijder 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en snel bij bestelling.

Service
Had een vraag die direct beantwoord werd door een ter zake kundige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eleveld 09-02-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Denken heel erg mee

Aanbeveling
De hulp,die je krijgt is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broekhoven 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik werd keurig behandeld na een vraag aan de telefoon. Ze namen alle tijd voor alle vragen die ik had.

Assortiment
Het apparaat wat ik graag wilde ziet er uit zoals ik mij het voorstelde. Ik ben er heel erg blij mee en mijn eerste bakresultaat ziet er goed uit en is nog lekker ook.

Aanbeveling
Ga zo door zou ik zeggen.

Extra toelichting
Ook de bezorging verliep heel goed. De jongeman die het bij ons bezorgde was heel erg vriendelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website waar alles op staat. De telefonische ondersteuning is ook goed.

Service
Goed telefonisch bereikbaar en zeer behulpzaam.

Assortiment
Erg uitgebreid. Mocht er iets niet zijn dan wordt er gekeken of het toch geleverd kan worden.

Extra toelichting
Erg prettig zaken doen. Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berlinda 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Na een telefonisch contact wordt er gelijk gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvdB 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Service
Tot nu toe alles goed maar moet nog ervaren hoe het is wanneer er is mis gaat.

Assortiment
Ruim aanwezig

Aanbeveling
Alles is goed, duidelijk en soepel verlopen

Extra toelichting
Tijdens het internet shoppen had ik de behoefte om de vaatwasser van binnen te zien. dit miste ik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews