Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17584 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2290 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

giejoom 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de stoel bekijken en bestellen

Service
direct antwoord en bevestiging van order

Assortiment
gezien de gegevens op website een enorme keuze uit groot assortiment

Aanbeveling
makkelijker als op deze snelle wijze kan niemand zijn spullen krijgen

Extra toelichting
Ben op leeftijd en kan zo op een zeer eenvoudige wijze aan gewenste goederen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fbolier 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen via online. Duidelijke omschrijving van product

Service
Nog geen idee over service heb vaatwasser nog maar een week!heb alleen vraag gesteld online over aanwezigheid van aansluit slangen. Snel aantwoord gekregen op mijn vraag.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende bijna te veel om een goede keuze te maken. Maar je kan altijd vakkundig vragen per telefoon!

Aanbeveling
Zeker als je van plan bent nieuwe keukenapparatuur aan te schaffen.Raad ik mensen aan eerst eens te kijken bij keukenloods.

Extra toelichting
Goede prijs voor een mooie en goede vaatwasser. Makkelijk zelf te installeren met duidelijke gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

pvginneken1941 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op tijd geleverd dus niet hoeven wachten

Service
netjes binnen gezet zoals afgesproken en de oude retour zonder gedoe

Assortiment
geen verstand van

Aanbeveling
zo gemakkelijk en perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw Peters 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site en een ruime keuze in apparatuur en prijsklasse.

Service
Via mail direct op de hoogte de status van mij bestelling. Toen ik een vraag had werd ik snel en goed geholpen door de klantenservice.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Ik zou mijn goede ervaringen zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer tevreden. Keukenloods is al meerdere keren de beste keuze gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oemba 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
je mag kiezen spullen meenemen ophalen wanneer het gebracht wordt e.d

Service
zie bovenstaand

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
makkelijk vriendelijk en fijne prijzen

Extra toelichting
goed geholpen en ingelicht over dingen die anders liepen dan afgesproken in de winkel. Al met al zeker weer terug als ik weer iets nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Millscorner89 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor verhuizing snel op zoek naar juiste kookplaat

Service
Alles netjes afgehandeld

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad

Aanbeveling
Een van de betere webshops voor witgoed en accesoires

Extra toelichting
Alles perfect afgehandeld en geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrtt 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld, de bevestiging had ik binnen 10 minuten binnen!

Service
Zeer vriendelijk personeel, erg aardige, behulpzame en nette bezorger

Assortiment
Ruime keuze en zeer goede beschrijvingen bij de artikelen.

Aanbeveling
Gewoon pergect geregeld, goed telefonisch geholpen en perfecte communicatie

Extra toelichting
Na een slechte ervaring met een andere aanbieder hebben wij de koel-vriescombinatie besteld bij keukenloods.nl. Wat een wereld van verschil! Zo kan het dus ook! Gewoon zeer kundig en net geholpen en perfecte afhandeling van de bestelling. Hier kunnen een hoop bedrijven nog heel veel van leren! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaltje70 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van huis uit lekker bestelln.

Service
Netjes en op tijd afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreide collectie artikelen

Aanbeveling
Ben zelf zeer tevreden. Dus gun ik anderen ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jskooi 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In eerste instantie via de website een koelvries-combi gezocht. Het gezochte exemplaar was niet beschikbaar, maar er werd meteen een alternatief geboden.

Service
Via mail contact gehad en nadat ik na aankoop nog een vraag had over ijs aanslag werd ik nav mijn mail zelfs persoonlijk teruggebeld voor een toelichting.

Assortiment
Er worden voldoende koel/vries-combi's aangeboden in een markt waar je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Keurig behandeld, goede toelichting gehad, prima prijs en levering.

Extra toelichting
Nadat ik door de bomen het bos niet meer zag kwam ik via internet op de keukenloods.nl in de zoektocht naar een nieuwe koel/vries-combi. Getriggerd door de zinsnede dat ik zou moeten bellen voor een speciale prijs heb ik contact gezocht met deze onderneming en alles liep daarna op rolletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie1941 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te bereiken en parkeerruimte

Service
medewerkster bracht ons meteen naar goede afdeling

Assortiment
Veel mooie design spullen

Aanbeveling
Je vind alles op keuken en kookgebied

Extra toelichting
Wel een gebrek: Een smegg inbouw elektrische kookplaat gekocht, waarbij een boek met de gebruiksaanwijzing is geleverd en die is beneden pijl. Zeer slechte vertaling( wartaal) verkeerde tekens en moeilijk te begrijpen hoe de plaat werkt De plaat heeft tiptoetsen. Daar zouden we graag een oplossing voor zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Vroom 27-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis vanaf pc bestellen

Service
Bestelling was eerst verkeerd doch een telefoontje en binnen een uur prima herstelt.

Assortiment
Groot we hebben een vraag gesteld voor een alternatief voor onze oude inbouw koeler binnen een dag goed aanbod dus zullen deze bestellen.

Aanbeveling
zie bovenstaande erg tevreden

Extra toelichting
i.v.m bovenstaande en ook nog een winkel van Keukenloods in de buurt geeft veel vertrouwen voor volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca12 27-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon mijn product goed vinden op de website en het bestel proces verliep eenvoudig.

Service
Gratis verzending bij mijn online bestelling!!!

Assortiment
Groot assortiment met van alles wat. Ook wat ik zocht.

Aanbeveling
Keukenloods geeft goede service en vraagt een goede prijs voor hun producten. Wij hebben een vertrouwd gevoel bij Keukenloods.

Extra toelichting
Keukenloods geeft goede service en vraagt een goede prijs voor hun producten. Wij hebben een vertrouwd gevoel bij Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop graveland 27-02-2015 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede bereikbaarheid en parkeer gemak

Service
klant vriendelijk personeel

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wfj Veen 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen,betroubaar

Service
betrouwbare levering. erg prettig om de afleveringstijd binnen 3 uur te weten

Assortiment
ruime keus en vergelijkingen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert KATTOUW 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke en gebruiksvriendelijke website waardoor je een goede product keuze kunt maken.

Service
Goede afspraak m.b.t tot de levering

Assortiment
Ruime keuze van merken en verscheidenheid in type

Aanbeveling
Goede omschrijving van de producten op de website maken de service waar en zeker niet onbelangrijk een zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Hassing 25-02-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is in de winkel aanwezig en te bekijken, alleen de demo-artikelen van de keukenkastenwaren in een wat donkere hoek en moeilijker te beoordelen

Service
Goede voorlichting in de winkel en de check thuis of alle aansluitmogelijkheden er ook zijn. Punkte aflevering, waarbij alle ondedelen nogmaals worden nagelopen. Probleemloze nabestelling per mail voor een onderdeel dat niet voorzien was.

Assortiment
Goed assortiment met voldoende keuze.

Aanbeveling
Ik heb verschillende keukenleveranciers bezocht, die mij later weer hebben gebeld om nog weer te onderhandelen. Bij keukenloods hoeft dat niet, want de prijs ligt vast

Extra toelichting
Prettige mensen, die weten waar het over gaat. Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteitverhouding en niet achteraf het gevoel dat je niet goed genoeg onderhandeld hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert127 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Vriendelijk en gericht

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Zonder meer en heb dat ook al gedaan

Extra toelichting
Snel ,efficiënt en hulpvaardig. Fijne website

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jacqenpiet 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geode website, makkelijk bestellen

Service
gelijk mail met instructies

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
geode prijs, geode service, inbouwen ook zeer goed en betaalbaar

Extra toelichting
altijd gelijk goed bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam-38 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Kort maar secuur.

Service
Uitgebreid en duidelijk

Assortiment
Helaas geen aandacht aan besteed; vandaar de zes.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring wel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Chantal 1977 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnel! Donderdagavond 22.30 besteld volgende dag om 12.00 in huis!

Service
Pinnen bij de chauffeur! Service!

Assortiment
Veel keus en goede merken

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden. Wat een gemak en what you see is what you get!! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eusje 88 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer duidelijke website en het hele bestelproces ging als een trein

Service
goede service en snel antwoord per website

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
ik had wat problemen met een aantal producten maar dat is uiteindelijk heel goed opgelost

Extra toelichting
prima service en goede en goedkope artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin2015 25-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website. Process van offerte naar order was onduidelijk indien er meerdere offertes aangevraagd zijn.

Service
Winkel goed, echter om een weborder te completeren en rond te maken wordt je terugverwezen naar de website dan zou anders moeten.

Assortiment
Prima, niet alles is te bezichtigen in de winkel, maar dat is ook bijna onmogelijk. Om de juiste producten in de winkel te vinden is wel wat speurwerk/hulp nodig.
Zaandam XXL

Aanbeveling
Zeker!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert en Gera 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet bestellen, levering aan huis ev. met monteur

Service
Goed, je wordt aan de telefoon correct behandeld. En een monteur die er verstand van heeft.

Assortiment
Uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Geen negatieve ervaring, altijd goed om te delen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yol1959 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hebben alle keukenapparatuur in 1 keer aangeschaft. De verkoper was zeer service gericht. Was van allerlei zaken heel goed op de hoogte. Vooral de technische. Onze spullen hebben we een aantal weken later opgehaald. Dezelfde verkoper had opnieuw alle geduld van de wereld en hielp on de spullen in onze bus te laden.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Veel kan op elkaar worden afgestemd. Heel overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Uitgebreid assortiment. Voor elke budget iets te vinden en de prijzen zijn laag.

Extra toelichting
Wij zijn erg blij met de service in de winkel. Het is fijn dat je online al je keuzes kunt bepalen en kunt vergelijken, maar wij zijn nog van de generatie die het product ook wil zien. Voordeel is dat in de winkel ook onderhandeld kan worden over de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Trapman 24-02-2015 In de winkel gekocht
xxl zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
Na verkeerde levering van klein onderdeel onmiddelijk nieiuwe juiste besteld en om komen ruilen, Top

Assortiment
Ruime sortering.

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 7 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimphy Hagenaars 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dichte transparante laden Rn gemakkelijk in te stellen temp

Service
Bezorging was perfect

Assortiment
Wist welk type en merk ik wilde

Aanbeveling
Netjes geholpen

Extra toelichting
Ben erg tevreden over liebhner, vorige vriezer van liebhner is eenendertig jaar meegegaan en is vanwege verbouwing vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seesing 24-02-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Velden 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer toegankelijke site

Service
Bij niet leverbare producten werd een prima alternatief geboden

Assortiment
Ruim assortiment en goede product beschrijvingen

Aanbeveling
We zijn heel tevreden

Extra toelichting
Lage prijzen versus goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia Verdonck 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

onsprulleke 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ideaal, geen commentaar

Service
Perfect, netjes aan de telefoon, keurige email, komen gemaakte afspraken perfect na.

Assortiment
Ik heb niks gemist, genoeg keuze voor diverse prijzen

Aanbeveling
Ik heb zelfs al meerdere mensen getipt om eens een kijkje te nemen!!

Extra toelichting
Ik ben echt n supertevreden klant over jullie als bedrijf. Geen poespas, geen afspraken nakomen. Eerlijk! Ik ben alleen niet zo tevreden over de vaatwasser. Hij is inderdaad erg stil, dat is zeker een pre. Maar de vaat is niet altijd schoon, welk programma ik ook probeer. Ook al diverse malen gehad dat het blokje niet helemaal opgegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjir jacobs 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website; het te zoeken product was makkelijk te vinden.
Betaling bij levering is prettig.

Service
Levertijden en manier van levering is naar verwachting

Assortiment
Er is voldoende keuze binnen een productgroep en prijzen zijn zeker concurrerend.

Aanbeveling
Zeker aanbevelingswaardig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

advokaatje 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
van uit de stoel thuis besteld .

Service
voor 9 uur gebeld s"middags om 16.00 uur al thuis bezorgd.

Assortiment
goed is weinig aan toe te voegen zoek een inbouw maat en oke.

Aanbeveling
kennissen ,familie,vrienden.!

Extra toelichting
gewoon top snelle service.!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees ziemaar 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
online bestellen en ophalen

Service
even wachten voor de loods en met persoon in de auto
goed geregel

Assortiment
moest besteld worden twee dagen wacht het was er

Aanbeveling
goed service en snel online met vragen stellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ronald Teel 24-02-2015 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via site gevonden daarna goede afspraken kunnen maken

Service
Iets meer moeten betalen eur 25 dan afspraak.. reden was kast iets aanpassen.. viel erg mee.. 5 minuten werk. Wel goed geïnstalleerd

Assortiment
Goede site

Aanbeveling
Zie boven.. alleen jammer dat ik iets meer moest betalen.. tip van mij zou zijn om dit de volgende keer te melden bij de bestelling

Extra toelichting
Zie boven..

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Andre017 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is makkelijk om te zoeken en zaken te vinden

Assortiment
Er is een uitgebreide sortering van alle typen apparaten en accessoires

Aanbeveling
Makkelijk vinden, goede keuze, snelle afhandeling en goede communicatie over aflevering

Extra toelichting
Makkelijk vinden, goede keuze, snelle afhandeling en goede communicatie over aflevering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

renerakers 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Sneel bestelling en levering

Service
Kookplaat was nu 1 dag al defect en door siemens snel gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesHeeremans 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlavW 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk, helder en eenvoudig

Service
Snel, helder: doen wat je zegt

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Gemak, service en assortiment prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.J.Bouw 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met een paar klikken kun je een keuze maken

Service
Onze bestelde afwasmachine was niet meer leverbaar en we kregen zonder bijbetaling een nieuwer model geleverd!

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
We hebben al 2 keer bij keukenloods besteld en dit is beide keren perfect gelopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l. bennebroek Gravenhorst 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site en chat goed te bereiken en inzichtelijk
Eerste keer te lang moeten wachten tijdens chat met verkoper omdat deze meerdere tegelijk heeft maar vraagt daarbij wel om een moment
Dag erop wel gelijk geholpen

Service
Uitstekende service
Hebben navraag gedaan welke inbouwkoelkast het best de oude kon vervangen
Ook met vraag achteraf goede service en teruglaten bellen door aeg om vraag te beantwoorden

Assortiment
Blijkbaar ook mogelijk te.bestellen buiten assortiment op site in overleg

Aanbeveling
Uitstekende ervaring
ook goede prijs

Extra toelichting
Uitstekende service niet alleen voor verkoop maar ook achteraf voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jtfmeijlink 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig te bestellen na op internet gezien te hebben

Service
had hulp nodig en die werd per telefoon verstrekt

Assortiment
wel alles wat ik nodig had was beschikbaar wanneer ik het wilde afgeleverd hebben

Extra toelichting
klant vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fermke 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Kreeg netjes de juiste prijs :)

Extra toelichting
zeer goede zaak met snelle levering. Ben erg blij met mijn falcon fornuis. Netjes geholpen in de winkel en daarna online besteld voor de goedkoopste prijs in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbarella384 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst advies gevraagd, toen online besteld. Was binnen een paar uur geregeld.

Service
Top service en snelheid. Binnen een paar keer heen en weer mailen had ik een nieuwe magnetron besteld en was de afspraak voor de inbouw ervan geregeld.

Assortiment
Ruime keuzen, goede service.

Aanbeveling
Top service, kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
Ik vond het moeilijk om een nieuwe inbouw magnetron te bestellen maar met 1 mailtje naar Keukenloods had ik op maat advies en een eenbieding. De nieuwe magnetron werd zelfs binnen 4 dagen thuisbezorgd en ingebouwd. Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Rima 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen poespas. Duidelijke site.

Service
Mail en SMS melding over levertijdstip zijn ideaal. Zelfs een tijdvenster van 3 uur.

Assortiment
Ik vond bij u niet alle types ovens die ik in mijn vergelijkingstabel had opgenomen.

Aanbeveling
Vanwege de redenen onder Gemak en Service.

Extra toelichting
Een andere webwinkel bood dit product goedkoper aan maar het feit dat Keukenloods een vraag per e-mail snel en adequaat beantwoordde heeft ons doen besluiten om bij Keukenloods te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bob44444444444444444444444 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0

Gemak
het heeft mij 20 emailtjes gekost om tot resultaat te komen er word stomweg niet goed gelezen

Service
zie boven er is uiteindelijk wel een afzuigkap geleverd maar nogmaals u moet de aan vragen beter lezen en beantwoorden

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
ik heb al meerdere mensen naar u verwezen

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 24-02-2015

Beste Bob,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken welke verkoper uw e-mails heeft behandeld en waarom er zoveel mailverkeer is geweest.

Onze excuses voor het ongemak. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Rik Pa. 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelproces was eenvoudig. Het meeste contact liep via de fysieke winkel. Na een telefoontje was de bestelling gedaan. Erg fijn dat de betaling pas bij levering plaatsvond.

Service
De medewerker in de winkel gaf goed advies, nam de tijd en liet ruimte om ook later te beslissen.

Assortiment
Het assortiment is goed. Maar helaas voor de inbouwkoelkasten in de winkel wat aan de krappe kant. Ook wel logisch, aangezien het flinke units zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ARtFEAN58 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke omschrijving en concurrerende prijzen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zoals boven omschreven, ruim assortiment, concurrerend en goede service

Extra toelichting
Zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH5 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekfunctie op de website

Service
Telefonisch goed geholpen en medewerker had juiste kennis over producten. Levering was snel en alles keurig verpakt.

Assortiment
Prima assortiment met goede prijzen

Aanbeveling
Fijne webwinkel in zowel assortiment als prijzen en ondersteuning. Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil en Wim uit Zoetermeer 24-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Probleemloos kunnen bestellen

Service
Afspraak levering en inbouw zeer correct nagekomen

Assortiment
Assortiment vrijstaande vrieskasten wat beperkt.

Aanbeveling
Prijs en kwaliteit goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Keukenloods levert prima producten tegen goede prijs, komt de gemaakte afspraken na en er zijn geen kleine lettertjes. Kortom Prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews