Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 17963 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2429 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie Donkersteeg 13-04-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

8,3

Gemak
Goede voorlichting dus je kunt gemakkelijk je keus maken.

Service
Service is goed! Goede structuur van de offerte en duidelijke afspraken. De echte service weet je pas als er iets mis gaat tijdens de garantieperiode.

Assortiment
Voldoende opstellingen kastjes,bladen en apparatuur

Extra toelichting
Ik heb deze winkel al aan diversen aanbevolen en sommigen hebben zelfs al de keuken besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid van Pinxteren 13-04-2015 In de winkel gekocht
Almere Doe Mere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Wat we zochten was makkelijk te vinden op de site en de informatie was helder en duidelijk.

Service
We zijn na ons geinformeerd te hebben op de site naar een Keukenloodswinkel gegaan, hebben daar onderbouwing gevonden voor hetgeen we dachten na het raadplegen van de site.

Assortiment
Wat wij wilden hebben was weliswaar niet in de winkel op voorraad, maar heel veel anders wel.

Aanbeveling
De site geeft heel veel informatie, het persoonlijke contact in de winkel is een prettige aanvulling. De afhandeling en levering geschieden conform de gemaakte afspraken.
Prijstechnisch de voordeligste aanbieder van ons product !

Extra toelichting
Zie de laatste vraag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabella123 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Levering was binnen enkele dagen geregeld. Inclusief montageservice door twee vakkundige, vriendelijke en nette monteurs. Betaling bij levering met pin is goed geregeld. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Case11 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk, het online verkopersteam zeer deskundig

Service
De verkoper wist precies het verschil tussen twee combi-ovens en kon mij vakkundig een derde adviseren tegen een heel scherpe prijs.

Assortiment
Ik ken geen winkel of onlineshop met een groter assortiment.

Aanbeveling
Ik heb een beter product als dat ik zelf had uitgezocht tegen een zeer scherpe prijs. En zeer snel bezorgd. Helemaal top

Extra toelichting
Grote keuze, snel geleverd met kundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boiten88 13-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen is gemakkelijk en snel bezorgd!

Service
Via de mail word je goed op de hoogte gehouden, gewoon top!

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid, ik kon mijn vaatwasmachine gemakkelijk vinden.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbevelen en dat ga ik ook doen als ik iemand hoor die een nieuwe vaatwasmachine nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Savelberg 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke omschrijving product. Makkelijk en snel te bestellen.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling. Levering volgens opgave orderbevestiging.

Aanbeveling
Zie opmerkingen bij gemak en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creatieve keukenprinses 09-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel gemakkelijk te bestellen op de website en goede informatie

Service
Heel vriendelijk bij de levering en correct op de geplande afspraak

Assortiment
Ik heb toch al twee keer gevonden wat ik zocht, maar heb natuurlijk nog niet het volledige assortiment bekeken

Aanbeveling
Zeker, correct en zonder problemen geleverd gekregen wat ik wou, kon zelfs in belgië met pin betalen, al stond er van niet :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald de Goede 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de wijze van bestellen, leveren en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Positieve klant 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden
veel informatie

Service
goeie en snelle bestellings afhandeling en levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
is al aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaartenB1999 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website, het bestellen en de communicatie met medewerkers van de Keukenloods was prima.

Service
Een probleem met de aangeschafte keukenkraan is naar tevredenheid opgelost. Zelfs de kosten voor het terugsturen van de kraan kreeg ik terug.

Assortiment
Genoeg om keuzestress te krijgen :-)

Aanbeveling
Zie de bovenstaande punten. De keukenspullen die ik heb aangeschaft werken naar tevredenheid, problemen worden opgelost, geen extra kosten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob de Jager 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
eenvoudig op internet ( webwinkel ) de inbouw koeler en vriezer uitgezocht bestelling verliep ook goed evenals de de leveringsdatum als de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincent ensing 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had binnen een paar tellen gevonden wat ik wilde hebben.

Service
Mijn kookplaat werd binnen 24 uur geleverd terwijl dit er niet eens bij stond.

Assortiment
Er was een uitgebreide keuze die ik op andere sites niet kon vinden.

Aanbeveling
Snel, correct tegen een goeie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annabelstevens 06-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpele handeling op computer

Service
vlotte afhandeling snelle bezorging

Assortiment
genoeg te kiezen is de derde keer dat we gebruik maken van keukenloods

Aanbeveling
perfect

Extra toelichting
kortom goede service, makkelijk te bestellen en groot assortment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odenwald. 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken vanuit je stoel, ideaal. gode informatie.

Service
kreeg helaas een oven die niet goed werkte, werd snel geregeld.

Aanbeveling
Super service, snelle levering. problemen snel opgelost.Vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Had in de eerste instantie een zanusi oven gekocht, bleek het niet goed te doen. het probleem is snel op gelost, en het personeel was uiterst hulpvaardig. Heb nu een Siemens oven en ben er heel erg tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.v.overveld 05-04-2015 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je stap binnen en volop keuze

Service
nette behandeling en goede uitleg

Assortiment
zeeer ruime keuze van veel artiekelen

Aanbeveling
naar aanleiding van bovenstaande

Extra toelichting
zeer tevreden van aankoop tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schiedam80 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snelle levering en goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harskamp 53 04-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime keus

Service
netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
goede sortering

Aanbeveling
door ze te laten meegenieten van mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Triple68 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer ruim assortiment, zowel in de webwinkel als de 'real live' winkel

Service
Demo artikel werd keurig ingepakt en naar de auto gebracht

Assortiment
Heel, heel veel keus.

Aanbeveling
Kom al jaren bij de keukenloods en kom steeds terug

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede prijzen en nette service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Kraft van Ermel 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van uit je luie stoel vergelijken op prijs-kwaliteit verhouding en dan je keus maken.
Deugdelijke website.

Service
Bijzonder vriendelijke en adequate beantwoording van vragen, zowel technisch als de praktische zaken.
Wat opviel is de bezorging. Er was vertraging vanwege een grote stroomstoring. De vaatwasser werd desondanks toch nog afgeleverd, savonds om 22.00 uur.

Assortiment
Overzichtelijke website. Je kan er gemakkelijk je weg vinden.

Aanbeveling
Je word uiterst vriendelijk te woord gestaan. Op vragen wordt een bevredigend antwoord gegeven. Dit helpt enorm bij het maken van een uiteindelijke keuze.

Extra toelichting
Zie hier oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djaantje 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eigenlijk spreekt het voor zich,de ene dag besteld en de volgende dag geleverd.Top.

Service
Goede service.

Assortiment
Goed assortiment en prijs-kwaliteit super.

Aanbeveling
Ik heb de keukenloods al aanbevolen bij andere mensen!!!

Extra toelichting
Wij zullen zeker als we weer iets nodig hebben voor in de keuken,het Produkti weer bij de Keukenloods bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BWvD 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet al te ver weg van huis. Eerst op internet gekeken, toen naar de winkel.

Service
Goed advies, snelle levertijd, oude apparaat meegenomen. Komen afspraken op tijd na.

Assortiment
De keuze in de winkel is beperkt, maar als je van te voren op internet hebt gekeken, kun je gerichte vragen stellen, die keurig worden beantwoord.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij familie.

Extra toelichting
Heb er al eens een gas-op-glas kookplaat gekocht en nu een vaatwasser. Snelle levering, zijn helemaal happy.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Drew88 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle info over een product is op de site te vinden, van afmetingen tot verbruik.
Goede, eenvoudige zoekfunctie aanwezig.

Service
Gratis bezorging en telefonisch contact betreffende de levering.

Assortiment
Producten waar je bij een keukenwinkel 'nee' krijgt kan je vinden op de site.

Aanbeveling
Voordelig en niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Zutt 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke keuze-menu's (met plaatjes), uitgebreide productbeschrijvingen met vele technische gegevens, hoop filteropties.

Service
Goede telefonische bereikbaarheid, vriendelijke service, bezorgen makkelijk te regelen en ruime keuze in bezorgdagen/tijden, ook tijdelijke opslag nog mogelijk (aangezien onze vloer nog moest worden aangepast voor nieuwe keuken).
Top dat je bij bestelling van meerdere artikelen direct een offerte kan vragen voor wat extra korting, en dat met de scherpe prijs.

Assortiment
Alles wat ik zocht was beschikbaar.

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen

Extra toelichting
Goed bereikbaar, vriendelijk in contact, groot assortiment in overzichtelijke indeling. Scherpste prijzen op het web.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QRE SL 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snel en deskundig antwoord op vragen, heldere communicatie en de bezorging prima! Ook de prijsstelling is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Hollander 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk en het is daardoor makkelijk te navigeren naar het product van je keuze.

Service
Na on line bestelling bleek dat we ons vergist hadden in de breedte maat. Een telefoontje naar de service desk was voldoende om de order te wijzigen naar de juiste maat.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met keuze uit alle bekende merken. Heldere productinformatie.

Aanbeveling
Niet alleen keuze uit veel producten, maar ook snelle levering en vlotte installatie van het product. Wij zijn zeer tevreden.

Extra toelichting
Niet alleen keuze uit veel producten, maar ook snelle levering en vlotte installatie van het product. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

am6264 03-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Telefonisch vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede service met een uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Goede service met een uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArnauldHackmann 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke en duidelijke website.

Service
Onze bestelling was al snel leverbaar, maar we wilden graag wachten met de levering tot de keuken geinstalleerd werd. Nieuwe leverdatum afgesproken en die is probleemloos nagekomen. Helemaal goed!

Assortiment
Lijkt me OK, niet echt verder in verdiept.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen, dus waarom niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TonSchon 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel en keurig geïnstalleerd.

Aanbeveling
snelle service, goede prijzen, snelle levering en installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mw Boor 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is duidelijk, wel zou het vergelijken van items beter kunnen:
verschillende relevante categorieën definiëren per item en bijhouden.
Ook zou het beginnen van een nieuwe vergelijking beter toegankelijk kunnen worden gemaakt en de huidige vergelijking makkelijker moeten worden opgevraagd, ook na verder zoeken.

Service
Betreft alleen levertijd, overige nvt

Assortiment
Ik heb niet alles dat ik heb aangeschaft bij de keukenloods kunnen vinden, en ben derhalve daarvoor naar concurrenten uitgeweken.

Aanbeveling
Als ik iemand ken die apparatuur voor een keuken zoekt, zal ik diegene informeren over mijn ervaringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c.klaassen 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
bestelling geplaatst voor negen uur.om 1315 al bezorgd .
Supersnelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erem18 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid (auto) met ruime parkeergelegenheid

Service
Goed geïnformeerd en vlot afgehandeld. Geen extra of verborgen kosten.

Assortiment
De meeste apparaten uit onze preselectie waren in de showroom

Aanbeveling
Goede en vriendelijke verkopers, niet opdringerig en beslist niet duur.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de afhandeling van de transactie, de reactie op vragen en opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie1980 02-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik stuurde een mail met maten voor een vervangende afzuigkap en had binnen 2 min reactie met daarin een vervangend type ! Super !

Assortiment
Alles is te krijgen !

Aanbeveling
Gewoon goede betrouwbare service

Extra toelichting
Nog nooit ergens zo snel geholpen bij een internet aankoop ! Snel geholpen en snel geleverd ! Gewoon perfect ! Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Bolder 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
mooie grote showroom met veel opstellingen.Montage door vakkundige mensen

Service
werkelijke service is prima maar op zaterdag is er wat minder kennis bij zaterdag krachten

Assortiment
ontzettend veel keuze en het meeste is op voorraad

Aanbeveling
Prima service,breed assortiment,scherpe prijs en correcte afhandeling

Extra toelichting
We hadden zelf een heel prettige ervaring en zijn heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JanHLandsaat 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede check op de bestelling. Ik had iets besteld dat er niet bij paste! Werd gecorrigeerd! Goed zo!

Eergisteren is de afzuigkap gemonteerd. Bij in werkingstelling bleek een van de vier halogeenlampen niet te werken. Wellicht krijg ik nog een lampje vergoed. Verder constateerde ik slechts een paar lichte krasjes. Waarschijnlijk bij vervoer of inpakken veroorzaakt.

Extra toelichting
Ik heb slechts een maal een goede ervaring met de Keukenloods. Maar zoekwerk, prijsstelling en gemak waren goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annema52 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te benaderen (parkeren etc), snel besteld en meeste producten op voorraad, snel geleverd.

Service
Prima service, geode uitleg over diverse producten en vriendelijke behandelijk. Top

Assortiment
Genoeg producten, het maakt zelfs de keuze moeilijk.

Aanbeveling
Aan iedereen die nieuwe keukenapparatuur nodig heeft. De prijs is altijd de laagste in vergelijking met andere bedrijven.

Extra toelichting
Prima bedrijf. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniella1976 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super leuke, vriendelijke, kundige, toegankelijke service gehad. Denkt met je mee en heeft antwoorden op je vragen. Top! Ga zo door en in de toekomst kom ik zeker eerst hier shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reug 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Er is besteld telefonisch, verder was de site prima

Service
Prima service, alles op tijd en voldoende berichten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marc en Annick 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen probleem ervaren, alles verliep perfect

Service
Er werd de dag na de bestelling contact opgenomen om een afspraak te maken voor de levering in België.
De dag van de levering werd ik gecontacteerd om het juiste uur (ging iets later zijn) mee te delen.

Aanbeveling
Prijs was scherp. Bestelling en levering verliepen vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ninapina 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Toegangkelijke website, vlotte telefonische voorlichting en goed practisch en technisch advies. Spontane korting bij aankoop 3 inbouw keukenapparaten ( combimagnetron, gaskookplaat en recirculatieafzuigkap

Service
Zie hierboven!

Assortiment
Alle keukenapparaten die ik wilde waren voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koopmans1939 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te vindenen uit te zoeken

Service
snelle bezorging

Assortiment
overzichtelijk

Aanbeveling
goedkoper dan waar ook.

Extra toelichting
goede kennismaking met eerste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

itsabird 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betreffende technische details vaak aan een half woord genoeg. Tijdens gesprek en opmaken order wordt geen detail over het hoofd gezien. Communicatie verloopt in prima sfeer. Deze zaken gelden ook voor het opmeten thuis.

Service
Nog geen service/support op gekochte artikelen nodig gehad, maar bezorging en opmeten getuigen van een prima service gerichte instelling.

Assortiment
Voor ons voldoende keuze en uitstekende kwaliteit.

Aanbeveling
Zelf uiterst tevreden, dus voldoende reden om vrienden/kennissen hiermee bekend te maken.

Extra toelichting
Is ons gewoon prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen naam8 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob_S_ 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide keus, alles makkelijk te vinden en goede uitleg naar aanleiding van onze wensen

Service
Prima uitleg gehad, alles duidelijk en vlot afgehandeld. Levering keurig op tijd

Assortiment
Zeer ruim assortiment in heel veel merken en uitvoeringen

Aanbeveling
Prima service, ruime keuze en duidelijke uitleg. Prijzen zijn prima !

Extra toelichting
Zoals hierboven, prima service en ruime keuze. Goede uitleg bij keuze apparaat. Goede prijzen en vriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debbyta 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was even zoeken en navragen hoe je de kleurcodering voor de boretti fornuis moet doorgeven

Service
Service is goed maar bij het navragen hoe je een ral kleur in mat moet doorgeven kreeg ik geen duidelijk antwoord en heb vervolgens zelf boretti gebeld

Aanbeveling
Altijd de goedkoopste prijs en goede service/ bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zegers119499 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
de juiste info/advies gekregen via de site.

Assortiment
ongelofelijk veel keus

Extra toelichting
Vooral de monteur die de nieuwe Bosch koelvriescombi kwam inbouwen werkte zeer netjes nauwgezet en precies. Eerst moesten de scharnieren worden overgezet. Daarna werden de twee deurpanelen overgezet. En als laatste alles netjes opruimen en de oude koelvriescombi afvoeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco Sterkman 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteit en netjes bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p.leiseboer 31-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Alles goed, maar dat verwacht ik ook als klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bart allers 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
duidelijk internetside

Service
een telefoontje goed advies

Aanbeveling
prijs kwaliteit servies oke

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AlizeJ 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overzicht van de producten.

Service
Na telefonisch contact met enkele vragen, kreeg ik een goed advies en ik werd later op de dag nog teruggebeld met een vraag nav de montageprocedure.

Assortiment
Keus genoeg; ik kreeg zelfs een nieuwer model voor de prijs van een oude model

Aanbeveling
prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel1885 31-03-2015

Algemene score

7,0

Gemak
Ik had geen foto bij het onderdeel wat ik wilde bestellen.

Service
Ik moest er zelf achter aan bellen in week 14 terwijl ik een mail had gekregen dat ze week 12 het product zouden ontvangen. Maar dat is zeer netjes opgepakt en later werd ik wel op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Zeer ruim assortiment en ook nog eens goedkoop. Service is prima en ik ben altijd netjes behandeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews