Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 16437 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 13 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2576 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

syl64 03-11-2014

Algemene score

6,8

Gemak
heerlijk om zo snel de spullen in huis te hebben maar had een vraag gesteld via de mailen kreeg 36 uur later pas antwoord

Service
de bezorging was netjes op tijd, jammer dat degene die bezorgde al moeilijkheden ermee had om 10 meter met de steekwagen te lopen

Extra toelichting
mooie website via de telefoon zeer correct geholpen. nogmaals service minder de bezorger had niet een paar minuten de tijd om te wachten dat er hulp kwam om de koelkast met meerdere personen binnen te zetten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 03-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven er naar om alle klanten tevreden te stellen, dus bedankt voor uw feedback.

Helaas kan ik geen order in ons systeem vinden onder de naam syl64.
Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik uitzoeken welke chauffeur er in uw geval heeft gereden en het voorval bij hem voorleggen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Boven1977 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
fijne website

Service
snelle respons

Assortiment
groot en betaalbaar

Aanbeveling
gewoon goed! en veel producten en geen bezorgkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Wal-Breemer Beheer bv 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
in eerste instantie een kookplaat uitgezocht die niet geheel paste, daarna vrij gemakkelijk omgeruild voor ander type, met een kleine betaling voor omruiling

Service
zie bovenvermeld

Assortiment
er is een groot aanbod, mooi overzichtelijk.

Aanbeveling
gezien de positieve ervaringen zou ik dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen

Extra toelichting
Na de eerste lichte wrijving (ik had gedacht dat keukenloods de spullen zelf ook plaatste, en had ook verwacht dat zij het zelf zouden vervoeren- maar dit wordt uitbesteed; mogelijk dit van te voren iets duidelijker aangeven), alleen maar prettige ervaringen. Deskundig en goed advies Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ernst J. 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit thuis bestellingen doen; wat is gemakkelijker?

Service
De aflevering was vlot en correct.

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Gezien onze huidige ervaring zullen wij Keukenloods zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Geachte Lezer, De gedane bestelling tot de aflevering voldoet aan onze verwachtingen. Omtrent een eventuele nazorg hebben wij vertrouwen in uw organisatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

willem bouman 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam 28374619 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede plaatjes en informatie

Service
Het werd zelfs in de keuken gebracht

Assortiment
Er is genoeg keuze

Aanbeveling
Het is ons prima bevallen, dus zou ik het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Onze koelkast ging kapot. 's Avonds om tien uur een nieuwe besteld en deze stond de volgende middag al in de keuken. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Baak 03-11-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Afhaal mogelijkheid.Snelle bezorging met pinbetaling.

Assortiment
Goede voorlichting en transport begeleiding per mail.

Aanbeveling
Groote keuze mogelijkheden en prijs gunstige merkartikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Joan S. 03-11-2014 In de winkel gekocht
bij de arena bij dhr.Ron Schouten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis heerlijk shoppen en je keuze maken ,met de technische kennis van het team tot de uiteindelijke koop komen

Service
het team wat dagelijks voor je klaar staat met de nodige kennis was het voor mij niet moeilijk om bij de keukenloods te slagen

Assortiment
na het ontbreken van de juiste koel-vrieskast op de zaak heeft de keukenloods dmv een telefoontje bij siemens de juiste apparatuur kunnen bestellen

Aanbeveling
service ,showroom en de kennis

Extra toelichting
Ik heb al bij drie kenissen de keukenloods aanbevolen, zij zullen zeer binnenkort hier hun apparatuur uitzoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poetje3 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk thuis vanuit je luie stoel

Service
Snelle levering. Vrijdag besteld , maandag in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Snelle levering, prima !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John van Schijndel 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en rustig alles thuis achter de computer uitdokteren

Service
Nette en correcte afhandeling van de besteling.

Assortiment
Keuze is bijna zo groot dat je niet meer weet wat je wilt

Aanbeveling
overzichtelijk en makkelijk alles te overzien

Extra toelichting
Alles is makkelijk en vanuit je luie stoel te bekijken en te bestellen via de computer. Mocht je toch de artikelen zelf willen zien of beoordelen kun je nog altijd bij een winkel gaan kijken. Verder redelijk tot goedkoper als de meeste andere leveranciers.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom & Mieke 03-11-2014 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
snelle en accurate service.

Aanbeveling
Klantvriendelijk, scherpe prijzen, perfecte begeleiding van aankoop tot levering.

Extra toelichting
Voordat je het weet vernieuw je alle apparatuur zonder daar spijt van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke Gozeling 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is simpel om een bestelling te plaatsen ne betalen

Service
twee keer vraag gesteld en een prima andwoordt gekregen

Assortiment
genoeg om uit te keizen

Aanbeveling
simpel in vraagstelling duidelijk andwoordt makkelijk te bestellen en betalen levering goed en snel

Extra toelichting
simpel in vraagstelling duidelijk andwoordt makkelijk te bestellen en betalen levering goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Brands 03-11-2014 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
werden heel netjes te woord gestaan en nadat onze wensen bekend waren, hadden we snel een keuze gemaakt

Service
alles conform afspraak afgewikkeld en bezorgd

Assortiment
ruime keuze, maar nadat onze wensen bekend waren, konden we oplossingsgericht winkelen

Aanbeveling
wij komen in iedet geval terug en zullen deze ervaring zeker doorvertellen

Extra toelichting
Wij zochten een oplossing voor het combineren van een oven met een magnetron in de bestaande nismaat. Meeste combimagnetrons hebben dan een draaiplateua, maar zijn geen echte oven. Wij willen ook echt bakken, dus de aanbevolen oven/magnetron psate precies in ons wensenpatroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naam170d 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De te maken keuze was duidelijk

Service
Vriendelijke bezorgers en keurige benadering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima afhandeling met duidelijkheid

Extra toelichting
Ben echt super te spreken over deze online shop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby Deijs 03-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag in huid, ideaal!

Assortiment
Heel veel keus en goed weer gegeven.

Aanbeveling
Iedereen zou ik het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Groeneveld 03-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nette en duidelijke website.

Service
Netjes en op afspraak thuis gebracht en oude koelkast meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anique23 01-11-2014

Algemene score

6,5

Gemak
Prima.

Service
De keukenmonteur die bij ons is geweest heeft niet de juiste materialen besteld en op de juiste manier geplaatst. Al twee keer nu geweest, zeer ontevreden over zijn werk.

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Juiste winkel voor mooie materialen. Goede advies gekrege van verkoper
Service van monteur is waardeloos, hier zou beter naar gekeken moeten worden vinden wij.

Extra toelichting
De keukenmonteur die naar ons is gestuurd. Was de eerste dag al lang bezig met de keuken plaatsen van 8.00 uur tot 22.00 uur in de avond waar wij niet op gerekend hadden. Zelf had hij geregeld dat zijn zoon kwam, in gewone kleding. Op het laatst leek hij wat gehaast waardoor materialen kapot zijn gegaan (plank plaatsen door te hard slaan is deze gespleten) Ook bij de tweede keer plaatsen weer kapot gegaan. Tweede plaatsen zijn er afwerklatten geplaatst (verkeerde kleur en maten) Bij de ene kant is het te lang, andere kant te kort. niet de juiste kleur en materialen. Moest in dezelfde kleur en structuur als de keuken (met houtnerven). Service keukenloods Roosendaal, jammer dat we niet te woord worden gestaan met ons probleem. De levering van juiste materialen duurt te lang en hiervan werden wij niet op de hoogte gehouden, enkel door een monteur die de avond van te voren belt??

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 03-11-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.
Wij streven er naar om alle klanten tevreden te stellen, dus bedankt voor uw feedback.

Ik heb inmiddels begrepen dat er 2 nieuwe passtukken voor u zijn besteld en wij zorgen ervoor dat uw keuken perfect wordt afgeleverd.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Dean Mackay 30-10-2014

Algemene score

8,0

Gemak
lekker vanuit de bank

Assortiment
keuze genoeg

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

TJ 64 30-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website gemakkelijk te bekijken en bestellen

Service
correcte afhandeling bestelling

Assortiment
het assortiment is ruim

Aanbeveling
gezien mijn ervaring zal ik zeker keukenloods aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHMV 29-10-2014 In de winkel gekocht
zaanstad
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De indeling van de winkel kan overzichtelijker. Je bent op zoek naar een apparaat, vind iets en dan kom je later toch nog een en ander tegen. Plattegrondje?

Service
niet te opdringerig, maar wel to the point.

Assortiment
voldoende keuze

Extra toelichting
Ik ben tevreden! En heb gevonden wat ik zocht (keukenapparaten!) tegen een redelijke prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bongo66 29-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Aanbeveling
helaas, via de website aangegeven welke aflever dag (ma besteld wo leveren), is op voorraad, echter men wilde eerst nog tel contact en dat lukte pas wo, dus wordt het later, voor niets een vrije dag genomen....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 30-10-2014

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend dat u voor niets een vrije dag heeft opgenomen.

Indien u niet voor 24 uurs levering heeft gekozen dan wordt er altijd een telefonische bezorgafspraak gemaakt. Dit wordt bij de bevestiging van de bestelling op het scherm getoond en vermeld in de bevestigings e-mail en nogmaals in de orderbevestiging.

Heeft u deze misschien niet ontvangen?

Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Eikeren 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk, overzichtelijke site

Service
Gebeld over levering en kreeg gelijk antwoord

Assortiment
Groot en volledig assortimen

Aanbeveling
Prima verzorgd allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brijg 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site is overzichtelijk

Service
de mails en SMSjes over wanneer de levering plaatsvind is fijn

Extra toelichting
op zich alles zeer prima, alleen de levertijd viel tegen. de vaatwasser zou een levertijd van 2 tot 5 dagen hebben. Hij is na 2,5 week geleverd. Levering verder goed verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel van de Groep 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk thuisbezorgd

Extra toelichting
goede service, goede prijs, is de prijs hoger, dan bieden zij hem voor dezelfde prijs aan. Erg betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Smid 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vóór 23.00 uur 's avonds besteld, en de volgende dag in huis! Super

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 49 27-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
een goed en duidelijk overzicht van producten en prijzen

Service
prima maar goed

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad Roelofs 27-10-2014 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

9,0

Service
Wij hadden een afzuigkap gekocht die veel te lawaai maakt. Mijn vrouw heeft ernstige gehoorschade door bestralingen en kon daar niet tegen keukenloods heeft tegen een geringe bijbetaling een geluidsarme kap geleverd en gratis gemonteerd. Prima service (warme douche)

Assortiment
Groot en ruim assortiment

Extra toelichting
Prima assortiment en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de heer van den Bosch 27-10-2014 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ook de producten die niet aanwezig zijn wordt over geinformeerd.

Service
Perfect geholpen, duidelijke info, indien nodig werd informatie opgevraagd.

Assortiment
Zeer groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Bolleboom 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig alles bekijken op de website

Service
Na het maken van een bestelling wordt er netjes teruggebeld binnen een schappelijk tijd

Assortiment
Ruim assortiment,

Aanbeveling
Ja, service en het nakomen van de gemaakte afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

albert fokkens 25-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen

Service
Heel veel moeten mailen. Voortdurend werd maar op 1 vraag reactie gegeven terwijl ik toch echt meer wilde weten. Zelfs na een excuus dat hij te snel gelezen had, ging het daarna vrolijk verder. Snel is niet altijd beter. In de toekomst zal ik 1 vraag per mail stellen

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Ervan uitgaande dat je niet altijd hoeft te mailen zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Tancho10 25-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig via internet de juiste vaatwasser uit kunnen zoeken. Makkelijk door de gegeven info en de vraag/antwoordt van klnten die erbij staan.

Service
Wordt op tij via mail geïnformeerd van levering. Vwb garantie en nazorg nog geen ervaring

Assortiment
vwb gekocht product zeer veel t bieden.

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik bij keukenloods.nl heb gekocht. Op grond van deze ervaring heb ik dit beoordeeld en dit was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boon23 24-10-2014

Algemene score

9,0

Gemak
Wij werden heel vriendelijk en behulpzaam met goed advies geholpen

Extra toelichting
Wij hadden een monteur gevraagd om de vaatwasser te plaatsen. 2 hele vriendelijke rustige jonge mannen kwamen en hebben heel netjes en zorgzaam de oude vaatwasser uit het keukenblok gehaald en keurig de nieuwe geplaatst. Alle verpakking en oude machine meegenomen. Perfect gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Klijn 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je zoekt uit w,at je wil en aan de beschrijving kun je zien als je diverse artikelen bij elkaar zet wat de juiste voor je is. Zo easy als wat

Service
Als je iets besteld hebt en het is minder energie zuinig als een andere en goedkoper advieseren ze die.
Echte top service.

Assortiment
Ruime keuze aan diverse spullen.

Aanbeveling
in één woord een TOP winkel.

Extra toelichting
Goede service aan de telefoon erg vriendelijk. In één woord nogmaals geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie Augusteijn 24-10-2014 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kopen bij de keukenloods heb ik als positief ervaren, Informatie was prima en de afwikkeling vlot

Assortiment
Aan ons verlanglijstje werd helemaal voldaan

Aanbeveling
Ik kende het bedrijf niet.Kwam bij toeval in aanraking met keukenloods. In voorkomende gevallen zal ik zeker keukenloods aangevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wouter40 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in de buurt

Service
snel geholpen

Assortiment
ruime keus diverse merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cassanova-123 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige voorlichting en gemaakte afspraken heel goed uitgevoerd

Service
Zie vorige vraag

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Gemak en prijs bewust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trish de Zutter 24-10-2014 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kan vlak voor de deur parkeren.

Service
Geholpen en erg tevreden.

Assortiment
De winkel was bijna leeg maar dit kwam omdat er pas een veiling was geweest.

Aanbeveling
Tevreden.

Extra toelichting
Altijd goed geholpen en prima geregeld met inbouwen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Chris van der Haar 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Tijdstip van bezorging goed gedefinieerd in een interval van 3 uur. Niet hele ochtend of midsag.

Service
Elders goedkoper gezien en kreeg onmiddellijk korting

Extra toelichting
Zeer tevreden gezien bovengenoemde aspekten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NickK5 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Missend onderdeel snel nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.H.Arnold 24-10-2014 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat je het spul gelijk mee kunt nemen

Service
Goede service erg behulpzaam

Assortiment
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertrand 1 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde om 8.55 uur de persoon aan de telefoon zij ik wil het wel even in dan krijgt u de koelkast nog vandaag geleverd dat noem ik service.

Service
op tijd bezorgt en precies volgens afspraak

Assortiment
Rum genog voor mij.

Aanbeveling
Ik vond het zeer prettig zoals het is gegaan.

Extra toelichting
Overal een 10 geweldig zoals het gegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedrodenicolas 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig zoeken en filters, voldoende informatie

Service
bij eventuele vragen snel en direct bereikbaar (telefonisch)

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
zoek je graag zelf je apparatuur uit; voor een scherpe prijs...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris Cornelissen 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via internet is zo ontzettend makkelijk. Je vind gelijk reviews bij het product dat je bekijkt, zodat je weet hoe mensen het product in het gebruik ervaren. Top!

Service
Prima service, duidelijke emails, aardige klantenserive en super snelle bezorging die ook nog eens uiterst vriendelijk was!

Assortiment
Ik heb mijn complete bestelling bij jullie kunnen plaatsen en heb nergens anders nog onderdelen hoeven kopen. Dat doe ik het liefst, alles in 1x, tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Ik heb zelfs al een horecabedrijf naar jullie gestuurd! Ik ben erg te spreken over Keukenloods.nl. Ik zou jullie graag wat verbeterpunten geven zodat jullie wat met mijn feedback kunnen doen, maar die heb ik gewoon echt niet, mijn volgende bestelling plaats ik weer bij jullie!

Extra toelichting
Via google.nl bij jullie terecht gekomen omdat ik op zoek was naar de Smeg SNL90MFX7 en die was bij jullie uiteindelijk het voordeligst. De verdere afhandeling ging ook super! Een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxxx49 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
snel en accuraat te woord gestaan. Overzichtelijk en compleet assortiment

Service
snelle reactie op vragen en prima leverservice. Monteur was op tijd en ruimt ook op!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Dick 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via internet bestellen ging super makkelijk.

Service
Erg veel hulp via de mail gehad bij het uitzoeken van een apparaat dat precies zou passen. (denk wel 20 mailtjes heen en weer... en allemaal even vriendelijk en hulpvaardig).

Assortiment
Goede en ruime sortering.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietermeeder 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eerst in de winkel gekenen en ddarna via internet besteld

Assortiment
Altijd wel iets om een keuze uit te maken vooor elk budget

Aanbeveling
Makkelijk goede prijs flexibel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maru1900 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitermate snel contact en goed geholpen

Extra toelichting
Snelle hulp, daarna goede service bij brengen en monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam312009 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
je kunt vanaf de bank een goed artikeluitzoeken

Assortiment
ruime keuze in het gezochte artikel

Aanbeveling
ruime keuze snelle levering mooi artikel

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Moncootje 24-10-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is duidelijk, eenvoudig en snel

Service
Natuurlijk geef ik een 9 als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, echter.....
ik had bewust na 09.00 uur besteld zodat de levering de volgende dag zou zijn. We waren nl niet thuis op de dag van bestelling. Deze kwam toch nog dezelfde dag. Aangezien we niet thuis waren, is onze oude vaatwasser niet meegenomen...erg jammer. Ook moest de vaatwasser bij de buren neergezet worden, waardoor er onnodig gesleept moest worden met dat zware ding. Dus: Natuurlijk is het een super service als je bestelling dezelfde dag nog aankomt, maar dit was net iets te goed..

Assortiment
Een groot aanbod met uitgebreide toelichting per onderdeel

Extra toelichting
zie ook onder het kopje "service"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack de Goede 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk te bestellen

Service
Informatie vooraf voor aflevering is heel netjes

Assortiment
Keuze genoeg, met vergelijkingen en goeie prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden over keuze's en prijzen! Er is vaak een "winkel" in de omgeving.

Extra toelichting
goede keuze mogelijkheden en betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews