Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19406 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2781 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Lemmers 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Na mailcontact goed geholpen met mijn keuze

Assortiment
Misschien zelfs wel te veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, ruim assortiment

Service
Ondanks er een levertijd was van ruim EEN week heeft Mario het kunnen regelen dat er binnen 2 dagen de wasmachine voor mij klaar stond! Super service😄

Assortiment
Ruime keuze ook bij de aanbiedingen

Aanbeveling
Meerdere malen bij de keukenloods een electrisch apparaat besteld, tot op heden alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FT 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig bestellen, maar wat onduidelijke codering op de site waar je je bestelling kunt volgen.

Service
Het beelk niet mogelijk om het product in een fysieke winkel te laten bezorgen om de kleur voorafgaand goed te bekijken. Alternatief (aangeboden) was om via internet te bestellen en als het niet goed is, te retourneren. Het is jammer dat deze mogelijkheid niet werd geboden.
Overigens vriendelijk en behulpzaam personeel bij online helpdesk en fysiek in de winkel bij afhalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martin en Carina 20-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden via de site en bezocht in de winkel dus je hebt al een idee en informatie voor je daadwerkelijk gaat kijken en kunt zelfs checken of producten op voorraad zijn.

Service
Perfecte service van de medewerker, rustig en behulpzaam en met kennis van zaken.

Assortiment
Alles wat we wilden zien of weten was beschikbaar

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat je nog meer te wensen hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opdencamp 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie duidelijke website!

Service
Snelle levertijd zoals beloofd!
Product zeer degelijk en goed verpakt.

Assortiment
Voor mijn product ben ik vIa Google bij Keukenloods uitgekomen.

Aanbeveling
Goede prijs en betrouwbaar levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Thea 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker in je eigen tijd uitzoeken en er rustig over kunnen praten thuis.

Service
prima snel en correct

Assortiment
Uitgebreide keus goed omschreven

Aanbeveling
prettig dat je ook nog tel.contact hebt

Extra toelichting
Wat moet ik hier nu nog aan toe voegen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gedoe met winkelen lekker op je gemak thuis uitzoeken en de bestelling plaatsen

Service
Alle vragen worden duidelijk beantwoord, zelfs de vraag die men bij Pelgrim niet naar tevredenheid kon invullen voor me en waardoor in nu wel het onderdeel kon krijgen wat ik zocht.

Assortiment
Groot.... buiten verwachting

Aanbeveling
Ik geef geen 10 omdat ik denk dat er altijd ruimte moet blijven om dingen nog te verbeteren.

Extra toelichting
Snelle Prettige levering, mogelijkheid tot betaling bij levering, groot assortiment, fijne duidelijke klantenservice, goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn eenvoudig te vinden op de site. Duidelijke categorieën en goed sorteerbaar.

Service
Prima afhandeling, zowel van de order als van de bezorging

Assortiment
Volgens mij zijn alle merken vertegenwoordigt. Het merk dat wij in de keuken wilde ik bij de nieuwe apparatuur ook hebben.

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staals 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Ik heb telefonisch contact gehad en ben vakkundig geholpen

Assortiment
Van duur naar minder duur, voor ieders beurs wat

Aanbeveling
Duidelijke webshop, vriendelijk geholpen bij mijn vragen en zeer snelle levering, en door de chauffeur een half uur van te voren gebeld dat hij er aan kwam, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cadix 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de site

Service
Afspraak is afspraak. Jammer dat je langer moet wachten dan je zelf verwacht omdat er maar twee dagen per week geleverd wordt in onze regio

Assortiment
Groot assortiment en makkelijk te vinden. Echter niet altijd bij Keukenloods op voorraad dus moet je langer wachten op levering

Aanbeveling
Overzichtelijke site en goed te vinden

Extra toelichting
Prijzen lager als marktprijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Schoenmaker 20-10-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kunt er even rustig rondkijken en dan pas komt er een medewerker bij je.

Service
winkel is goed bereikbaar en het gekochte is op de aangegeven tijd geleverd

Assortiment
assortiment is behoorlijk groot, maar toch niet helemaal compleet

Aanbeveling
de keus is redelijk groot en wat ik heel belangrijk vind, de medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkM 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel te vinden in de webshop, duidelijke uitleg en zeker op tijd geleverd.

Service
Op tijd geleverd zoals je mag verwachten van een goede webshop. Top!

Assortiment
Van een heleboel zaken, meerdere merken en uitvoeringen. Dan krijg je wel een minpuntje, je weet niet wat je moet kiezen ...

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen, maken dit waar. Gewoon een recht voor zijn raap webshop zonder toeters en bellen. Dat bevalt me, en ik zal hier zeker terug komen, als ik wat nodig heb.

Extra toelichting
Vooral zo houden en niks meer aan doen! Bevalt goed zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans65dh 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele website, overzichtelijk en snel.

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Keuze genoeg!

Aanbeveling
prettig, snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer ruime winkel en alles goed te vinden.

Service
Bezorging top en later vragen gesteld via mail en zeer spoedig beantwoord.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Super winkel en kom er zeker terug voor volgende aankoop.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Stad Brantsma 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op je gemak, uitzoeken wat je wil. Staat er iets onduidelijk, 1 telefoontje en ze helpen je.

Service
Telefoon wordt snel aangenomen, vriendelijk en behulpzaam.
Ook via de chat

Assortiment
Ze hebben heel veel!

Aanbeveling
Weinig winkels hebben Smeg, hier kan je het gelukkig wel kopen tegen een leuke prijs

Extra toelichting
De bezorging is de andere dag en zelfs tot in de keuken. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website hoop specificaties

Service
Snelle levertijd. Goede en stevige verpakking

Assortiment
Groot assortiment met een goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-10-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
door eenvoudige filter was het makkelijk kiezen en bestellen

Service
ik wilde het fornuis fysiek even zien, winkel is goed bereikbaar en prettig en kundig personeel. De dag erna al levering en chauffeur behulpzaam.

Assortiment
de bekendste merken staan er en personeel hielp goed met de verschillen

Aanbeveling
Prettig en in alle rust geholpen bij de keuze

Extra toelichting
Ik vind het altijd prettig in tabelvorm de verschillen te zien van een selectie. Nu moet je per fornuis de beschrijving lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frans 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na telefonisch contact, gelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Assortiment
Veel keuze en anders wordt wel naar een oplossing gezocht.

Aanbeveling
Goede en snelle levering voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
altijd op de hoogte van je aankoop, correct afgehandeld

Assortiment
keus genoeg voor iedereen

Extra toelichting
al het gemak op de site te vinden, ook voor de inbouwmaten en aanvullende informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vaunit een luie stoel shoppen.

Service
Gewoon goed netjes thuisbezorgd. Ik had mail dat het later zou zijn maar was er toch veel sneller dan gezegd

Assortiment
Veel keus voor iemand die er weinig verstand van heeft.

Aanbeveling
Zeg ook tegen iedereen op keukenloods.nl moet je zijn net zoals ik ook die tip kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel keuze, heldere prijzen, makkelijk sorteren op bijvoorbeeld breedte fornuis ed.

Service
We hadden een erg korte deadline en keukenloods wilde de order splitsen voor ons zodat wat al op voorraad was direct geleverd kon worden. En wij de volgende dag konden beginnen met de inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Snel, groot assortiment en tot laat bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en to the point

Service
gelijk een afspraak en prima op tijd geleverd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig gebruik vd webshop

Service
goede en snelle service

Assortiment
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed werkende website. overzichtelijk en duidelijk.

Service
snelle levering.

Assortiment
door de hoeveelheid keuze was het moeilijk kiezen :-)

Aanbeveling
goed bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F Roos 17-10-2015 In de winkel gekocht
almere

Algemene score

5,0

Service
Het kostte onnodig veel moeite een defect aan de lamp van een nieuwe (!) afzuigkap te regelen. Eerst kregen we alleen een lamp. Moesten steeds bellen voor een monteur. Slechte service.

Aanbeveling
Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht. Zie bovenstaande klacht.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 19-10-2015

Geachte mevrouw Roos,

Ik heb even contact gehad met de winkel.
Zij geven aan dat, na contact met de leverancier van de afzuigkap, er een lampje naar u is opgestuurd. (Zodat deze op uw adres aanwezig was als de monteur langskwam).
De monteur was echter -per abuis- niet ingepland door de leverancier, waardoor het lampje wel bij u aanwezig was, maar de monteur niet. Dat vinden wij uiteraard heel vervelend. Onze winkel heeft er toen alles aan gedaan om te zorgen dat de monteur alsnog bij u langskwam. Afgelopen donderdag is deze bij u geweest om de reparatie te doen.

Wij hopen dat alles nu naar tevredenheid is opgelost.
Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

W. Wekker
Service Keukenloods.nl

Reageer

Victor 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen bleek dat op het tijdstip van bezorging het product goedkoper was dan tijdens de bestelling, heeft Keukenloods het verschil op mijn rekening teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boffert 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Werd prima geholpen bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 17-10-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk site, alles duidelijk

Service
Goed telefonisch bereikbaar, er wordt goed meegedacht.

Assortiment
Zeer ruime keus, waar je ook naar zocht op keukengebied. Overal maten en technische gegevens van kunnen vinden

Aanbeveling
We zijn prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het zag er allemaal goed uit.

Service
Alle email berichten kwamen goed van pas

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht en veel keuze

Aanbeveling
Alles ziet er verzorgd uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C Smits 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, overzichtelijk.

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Aanbeveling
Duidelijke website, overzichtelijk.
Snel geleverd. Kon zelf dag van levering kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil Gartsen 15-10-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en toegankelijke website

Service
Uiters correcte behandeling, zowel telefonisch als bij ons bezoek in de winkel te Gaanderen

Assortiment
Voor hetgeen wij zochten was de keuze ruim voldoende

Aanbeveling
Correcte bediening, wordt tijd voor je vrijgemaakt zonder dat de verkoper opdringerig wordt.

Extra toelichting
Zou de Keukenloods bij een ieder willen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vindbaarheid en compleetheid van de gewenste informatie, voldoet aan de verwachting

Service
Op de afgesproken datum en tijdsblok.

Assortiment
Voldoet prima.

Aanbeveling
Klantgericht, compleet en vindbaar.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 14-10-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen; goede informatie

Service
Goed geluisterd naar wensen

Assortiment
Niet alles mogelijk en aanwezig; wel veel

Aanbeveling
Goede inrichting; duidelijk waar wat staat

Extra toelichting
Ga vooral zo verder!!! Voor wat de levering betreft is het jammer dat Bosch niet snel kon leveren!!! De oven/magnetron op 09-04-1015 besteld en deze is helaas pas op 30-09-2015 geleverd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

wouter teske 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken van en naar het gewenste product

Service
Telefonisch contact uiterst vriendelijk vakkundig en snelle informatie

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding en gedegen kennis van zaken van de medewerkers.

Extra toelichting
Zal zeker indien nodig weer gebruik maken van Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en goed gespecificeerd wat het product allemaal kan

Service
Alles netjes nagekomen

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

juriaan van Woerkom 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel en overzichtelijk. Zou idee zijn om combinatie pakket aan te bieden online?

Service
kundig en vriendelijk. Goede tips gekregen

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
goede uitstraling. Betaalbaar en gevoel dat jullie de goedkoopste zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
helder inzichtelijk

Service
snel

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJL Verschoor 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Procedure van bestellen eenvoudig.

Service
Direct e-mail ontvangen met verdere procedure. Afspraak gemaakt voor bezorgen. Bezorger belde dat hij wat later zou arriveren (15 minuten). Heel netjes!

Assortiment
Goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Krom 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Web-side bezoeken kiezen klaar helder en duidelijk.

Assortiment
Voldoende mogelijkheden.

Aanbeveling
Na telefonisch een helder en duidelijk antwoord.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zwaagie 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met behulp van de filteropties snel het artikel te vinden wat ik wilde hebben

Service
Goed bereikbaar, netjes antwoord op mijn vraag en alles zoals besproken afgehandeld

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen een ruim assortiment van veel merken en types.

Aanbeveling
Gewoon goed, je krijgt naar verwachting geleverd.

Extra toelichting
Tot mijn verbazing bleek de kookplaat die ik kocht voor € 789,00 op de dagen erna ineens ruim € 1400,00 te kosten. Voor mij maakt het niet uit maar het heeft bij mij een vreemd gevoel achtergelaten over de prijs structuur bij Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Verbruggen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
na het intypen van artikel, komt het juiste artikel te voorschijn. chathulp als je na een aantal keren een typeopdracht hebt gegeven en direct reactie.

Service
Super adequate hulp, geen problemen ervaren. wel een paar keer teveel gebeld om na te gaan of ik wist dat de bestelling klaar stond ondanks de afspraak "bezorgen op afroep. Maar liever te veel dan dat je er zelf achteraan moet zitten.

Assortiment
Ik heb een fornuis en afzuigkap gekocht, antraciet, de RvS achterwand die daarbij hoort was zwart en peperduur. Ik heb deze dus niet gedaan, maar zoek dus dezelfde kleur achterwand. ik denk als ik bel dat deze er wel is, maar vond het toch jammer. verder zie je bij je artikel alles wat er bij hoort of past en dat is handig.

Aanbeveling
bovenstaande zegt genoeg lijkt me

Extra toelichting
g.b

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Heide 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, goed overzichtelijk

Service
Zeer snelle en nette afhandeling

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Het was voor ons de eerste keer dat wij iets bij jullie bestelt hebben, maar gaan dat in de toekomst zeker meer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik heb zo gevonden wat ik zocht. ook zonder dat ik klant was, telefonisch kunnen bestellen. medewerker maakte alles in orde.

Service
Toen bleek dat bestelde item niet meer voorradig was, werd er goed contact met mij opgenomen. Doordat de medewerker alle vestigingen nog na ging, heb ik toch het verjaardagscadeau voor mijn vriendin kunnen laten bezorgen.

Assortiment
een van de winkels die wel de aeg mixer in de kleur rood kon leveren voor mijn vriendin.

Aanbeveling
prima winkel, nette persoonlijke service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

E Witebol 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is vlak bij huis.

Service
We werden prettig geholpen. + gunstige prijs

Assortiment
Veel keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Geelen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, maar niet uit het oog springend. gewoon duidelijk

Service
Al diverse keren te maken gehad met kleine storingen die goed opgepakt werden door de medewerkers van het filiaal Zwaag (alleen daar heb ik mee te maken gehad)

Assortiment
Misschien niet de hele dure apparaten, maar daar heb ik toch geen interesse naar.

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en daar gaat het om.

Extra toelichting
Veel beter dan al die zaken die bij elkaar blijken te horen zoals Keuken concurent/ keuken gigant/ mandemakers etc. Daar voelden we ons gewoon opgelicht worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja van Gils 13-10-2015 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en overzichtelijk ingericht.

Service
Het ontvangst en advies was prima. Snelle levering en precies volgens afspraak. Het inbouwteam was deskundig en uitermate beleefd.

Assortiment
We kwamen met een specifieke vraag over een fornuis, keuze was toereikend.

Aanbeveling
Buiten de klantvriendelijkheid en goede service, doen ze een prijsvergelijking en bieden de laagste prijsgarantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B bank 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is een goede en overzichtelijke site en wat is er nou makkelijker om van uit je stoel een goed product te kiezen

Service
Het is fijn dat je bestelling terug gekoppeld wordt .en duidelijk wanneer en wat voor een tijd het bezorgt wordt .
En ik werdt netjes te woord gestaan op mijn vragen.en er werdt direct gebeld met de AEG of het product voorradig was erg fijn allemaal .

Assortiment
Meer dan voldoende keus een groot assortiment van goede merken

Aanbeveling
Alleen al voor de service en de duidelijkheid een goede zaak

Extra toelichting
De service van de bezorger die was heel vriendelijk ,en ook fijn dat jullie voor de dure artikelen een eigen bezorgservice hebben.en ik vond het erg prettig dat ik thuis kon pinnen,ik het product in huis en dan pas betalen net als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
zoekfunctie op specifieke attributen kan beter: ihb breedte, diepte en hoogte zoudenafzonderlijk maar ook qua interavl te selecteren moeten zijn (afmetingen kookplaat)

Service
Na telefonisch contact en tussentijds overleg bevredigend antwoord

Assortiment
voldoende keus

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dekker 13-10-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam z/o
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had website goed bekeken en had toch nog een vraag over het product en ben naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan en ik werd daar bijzonder aardig en buitengewoon adequaat geholpen

Assortiment
Het gekozene paste niet in mijn bestaande keuken en het personeel van keukenloods heeft net zolang gezocht tot zij de gewenste afmetingen betreffende het apparaat hadden gevonden.

Aanbeveling
In de winkel was geen wachttijd. Dit personeel wist gelijk wat je wilde hebben..

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Prima info

Assortiment
Grote keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Met deze aankoop en ook met een eerdere aankoop zijn wij uitermate content. Ook de bezorging verliep snel en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews