Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 21060 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3252 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liek 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk te vinden, snel in te loggen en te bestellen.

Service
Email mogelijk. Ik werd op tijd gebeld voor een afspraak.

Assortiment
Lijkt me voldoende. Ik zocht naar een speciaal product.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

seijts 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan eenvoudig zoeken en je keuze verfijnen.

Service
snel geleverd, oude apparaat retour.

Assortiment
ruim voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kokkie 20-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nadat ik gebeld had via i-net heb ik in de winkel duidelijkere toelichting en uitleg gekregen. De winkel had een duidelijke meerwaarde.

Service
Vriendelijke en duidelijke uitleg over product en procedure levering en installatie

Assortiment
Het was even zoeken, zowel op internet als in de winkel, naar mijn zoekrichting. Mijn zoekcriteria kon in niet helemaal plaatsen.

Aanbeveling
De deskundihgheid in de winkel biedt toch echt een meerwaarde boven website en telefonische ondersteuning

Extra toelichting
Deskundige en vriendelijke service, ook afspraak over levering is volledig waargemaakt. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 20-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel door hulp van de verkoper

Service
Kennis van zaken, zeer fijne en vriendelijke service

Assortiment
Groot en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cher Zwetsloot 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruijs 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling ging soepel

Service
Levering kwam veel later dan aangekondigd. En dat is erg vervelend als je met een kapot apparaat zit die vervangen moet worden

Extra toelichting
erg bijzonder dat er verschillende berichten kwamen vanuit verkoop en wat uiteindelijke levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard H 19-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar, genoeg parkeerruimte

Service
Goed en deskundig geholpen

Assortiment
Veel artikelen aanwezig, helaas niet de keuze die wij hadden gemaakt, daarom maar van een plaatje

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit, snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Ruiter 19-02-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in winkel geweest, hulp erg goed, voorraad in winkel valt tegen, voor de rest is afspraak is afspraak en goed personeel

Service
zie antwoord hierboven

Assortiment
assortiment in winkel onder de maat.
op website helemaal goed.

Aanbeveling
Snel, makkelijk, en kwaliteit.

Extra toelichting
ga zo door. wanneer ik weer wat nodig heb kijk ik zeker of jullie het ook hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han 18-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik wilde hebben

Service
Goed geholpen en duper snel geleverd

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Ik denk dat je er altijd wel iets vind wat je mooi vinf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke productomschrijving en recensies.

Service
Levering conform de gestelde termijn. Tegenwoordig op zich niet speciaal. Nog geen reden gehad om aanvullende service nodig te hebben (gelukkig ;-) )

Assortiment
Men had wat ik zocht en had 1 van de laagste prijzen. Gratis bezorging ook.

Aanbeveling
Tot nu toe zeer tevreden over Keukenloods!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c 18-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen

Service
Gebeld dat de spullen er waren.
Goede uitleg over de registratie.

Assortiment
Veel aanwezig in de winkel.

Aanbeveling
Goede site en goede winkel

Extra toelichting
Jammer dat we de afzuigkap niet konden zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 18-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam-zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima geholpen, ze dachten echt mee in oplossingen

Service
Prima, flexibel, telefonisch helaas soms niet bereikbaar

Assortiment
prima, van low budget tot high end

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ivonne 18-02-2016 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ben goed geholpen, alles was duidelijk

Aanbeveling
Duidelijk verhaal, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel te vinden wat je zoekt. Goed telefonisch advies.

Service
Via de mail helder geinformeerd over bezorging van de bestelling. Dat het in 2 afzonderlijke paketten zou komen. Afgesproken dag klopte.

Aanbeveling
Ruime keus, goede service, ook bij telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Aben 18-02-2016 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ben zelf om om uitleg moeten gaan vragen in de winkel

Service
Kon vrij rond lopen maar kreeg geen verzoek voor hulp bij het uitzoeken van apparatuur

Assortiment
Groot assortiment apparatuur in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
goed aanbod van apparatuur en na verzoek toch goed geholpen

Extra toelichting
minpunt:Hebben een vaatwasser uitgezocht met rvs binnenwerk,deze was niet meer te leveren, maar we kregen het nieuwere model(was niet aanwezig en konden deze niet bekijken) voor dezelfde prijs. Helaas heeft deze vaatwasser een gedeeltelijk kunststof binnenwerk. Omdat dit na het installeren pas bemerkt is hebben we de moeite niet genomen voor te reclameren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Suzanne 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces en in de winkel opgehaald. Mijn pakket lag daar voor me klaar.

Service
Mijn bestelling is netjes afgehandeld. Ik kreeg bericht wanneer mijn bestelling klaarlag, zodat ik wist wanneer ik de bestelling kon afhalen.

Assortiment
Er is genoeg keuze beschikbaar, en qua prijs was dit de voordeligste optie.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker weer bestellen de volgende keer.

Extra toelichting
Ik zou hier zeker weer bestellen de volgende keer. Prettige winkel en zelf de keuze hebben tot bezorging of zelf afhalen is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fred 17-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service

Assortiment
goede informatie en keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Peelen 17-02-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je loopt er naar binnen en wordt vlot en vriendelijk geholpen zonder opdringerige verkoop taal ik wist wat ik hebben wou

Service
je maakt afspraken met hen die netjes worden nagekomen en wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
weet ik niet goed heb alleen gekeken naar wat ik nodig had. zie op vraag 1

Extra toelichting
prettige winkel met goed personeel daar kan geen webwinkel tegenop !!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Vis 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
kreeg telefonisch een scherpere offerte

Assortiment
was wat bij winkels gaan kijken, hier een groter assortiment

Extra toelichting
nee, eigenlijk boven verwachting voor een internetwinkel. Afleveren en plaatsen conform de afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-02-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede snelle kosteloze levering

Service
Goede snelle kosteloze levering, vriendelijk personeel

Assortiment
Op internet ruim voldoende, in de winkel niet alle modellen te bezichtigen.

Aanbeveling
Fijne winkel komen voor de volgende aankoop zeker terug.

Extra toelichting
Goede winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marinus 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle zoek opties werken heel goed

Service
supersnel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Al jou wensen voor je keuken voor de beste prijs

Extra toelichting
9 jaar geleden keuken gekocht bij keukenloods nu nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk in gebruik en zoekacties

Service
Alles netjes afgehandeld

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Daad bij het woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vervelde 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afspraken nakomen

Service
correcte aflevering

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Omreden van de bovengenoemde argumenten

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Zelf 17-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Netjes op tijd geleverd.
Echter wordt de dag en tijd van levering pas gedurende de ochtend bekend.
Dit is niet handig voor werkenden, die er wel voor moeten zorgen dat er iemand aanwezig is.
Nodeloos een vrije dag nemen is ongewenst.

Assortiment
De voorraad indicatie in de filialen toont de voorraad inclusief de demo modellen in gebouwd in de demokeukens.
Deze zijn dus niet beschikbaar voor (directe) verkoop.
Hierdoor kunnen klanten nodeloos de reis naar een filiaal maken, terwijl het gewenste product niet beschikbaar is, maar wel als op voorraad getoond wordt.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

v bijnen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is te vinden op keukenloods..

Service
het product is op tijd geleverd.

Assortiment
is goed en overzichtelijk.

Aanbeveling
men wordt meteen geholpen met het gekozen product

Extra toelichting
met een goede toelichting en service heeft men een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 17-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Alles goed en netjes geregeld en besproken

Assortiment
Er is een erg ruime keuzemogelijkheid!

Aanbeveling
Fijne winkel met duidelijk en vriendelijk personeel! En erg scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 17-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar

Service
Ondanks dat er staat "mits op voorraad" werd mijn product een week verschoven. Geen probleem, maar een mailtje zou fijn zijn geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P Nies 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Na de aankoop wordt je goed begeleid met de verzendings procedure

Assortiment
Voldoende keuze van producten

Aanbeveling
In zijn geheel een goede ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Joep van Gijsen 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel zat bij mij om de hoek, dus het was via internet uitzoeken en dezelfde dag mijn apparatuur ophalen

Service
zie boven, keurig netjes te woord gestaan in winkel, niet pushen, maar gewoon open en eerlijk uitleg gegevens over kortingen die gegeven worden. Uitbater liep zelfs met m ij om de kookplaat in de auto te laden

Assortiment
ik ging voor een bepaalde kookplaat, maar kon uit vele modellen kiezen in de showroom. Voor mij was het belangrijk dat de door mij gewenste kookplaat in de winkel aanwezig was, en ik het product kon zien

Aanbeveling
alles klopte met mijn verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelproces verliep voorspoedig

Service
Goed uitleg. Men deed echt moeite om product geleverd te krijgen!

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel, makkelijk, overzichtelijk.

Service
Geen klachten gehad tijdens het bestellen. Netjes geinformeerd gedurende het bestelproces.

Assortiment
Ik heb alles wat ik zocht hier kunnen vinden voor de beste prijs.

Aanbeveling
Goede services tijdens het bestelproces en levering.
Alles redelijk snel geleverd. Overzichtelijke site om je bestelling te volgen als die in backorder staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 16-02-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
al meer keuken equipment besteld via website en winkel

Service
wordt gemaild en gebeld wanneer je de spullen kan ophalen

Assortiment
alle merken aanwezig

Aanbeveling
prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Wessels 16-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Website is duidelijk en bestelling was zo gedaan.

Service
Helaas ging er wat mis met de levering. Het gaat er echter niet om wat er mis gaat, maar hoe het opgelost wordt. Na het melden van de vraag/klacht direct een reactie met super oplossing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ivan 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De informatie voorziening is goed. Eventuele vragen werden snel beantwoord. Ook in de avonduren!

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid. Tevens wordt er gewezen op eventuele alternatieve producten die tegen een goede prijs ook verkrijgbaar zijn.

Aanbeveling
De winkel doet wat ze zeggen. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zanussi 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk uit te zoeken goederen op website

Service
Bezorging tot op de plaats van installatie

Assortiment
alles wat je nodig kunt hebben in een keuken te koop

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke specificaties in de webshop. Voor extra informatie gebeld en heel vriendelijk en uitgebreid geholpen.

Service
Helaas door drukte niet heel snel kunnen plaatsten (wanneer je vaatwasser stuk is kan het niet snel genoeg gaan), maar

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Zeer vriendelijk, duidelijk en keurig ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cor 16-02-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk alles te vinden

Service
ik kon hem zo omruilen

Aanbeveling
goede service en bellen zonder lang te wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janneke 16-02-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies gekregen.

Service
Medewerker heeft veel verstand van zaken en denkt mee met klant.

Assortiment
Veel verschillende merken.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pascal 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snellen juiste afhandeling.

Service
Achteraf een mail of alles goed was gegaan.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Alles is na behoren gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannah van beetz 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkellijk bestelbaar en pinnen is mogelijk bij aflevering

Service
Korfje was scheef van vaatwasser. Gebeld en het sturen van een foto gelijk een cc van mail aan fabrikant ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Baggerman 16-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruimtelijk en overzichtelijk

Service
Goed geadviseerd

Assortiment
Veel verschillende prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrie 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus,alles duidelijk en eenvoudig weergegeven.

Service
Telefonisch contact gehad, zeer vriendelijk.
De levering was zelfs een paar dagen eerder dan was toegezegd.

Assortiment
Zeer veel merken en producten.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden , en voldoet helemaal aan onze verwachting.

Extra toelichting
Nee, ik ben een super tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baas 16-02-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed overzichtelijk
Geen poeha

Service
Deskundig en vriendelijk. Denkt met je mee

Assortiment
Spreekt voor zich

Aanbeveling
Zie ook andere vragen. Prettig zaken doen. Veel keuze. Zaandam store.

Extra toelichting
Enige puntje wat sterker kan. De kinderhoek os een gouden vondst. Echter er was weinig dat de kinderen bezig hield. Dvd stuk. Geen speelgoed of tekentafeltje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn 16-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vriendelijke beholden door een bekwame medewerker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je stuurt een mail met de apparatuur die je zoekt en krijgt heel snel een goede en vrijblijvende aanbieding met extra korting als je veel besteld

Service
Alles is te regelen. Ze slaan de spullen op tot een jaar en je kan zelf de bezorgdatum afspreken. Je krijgt meestal binnen een uur reactie op je mails.

Assortiment
Als je iets niet op de site ziet kan je een mail sturen en dan gaan ze contact opnemen met hun leverancier. Je betaalt dan nog niet de hoofdprijs zoals bij veel andere (web)winkels

Aanbeveling
Keukenloods had al onze apparatuur en je kon je order elk moment aanpassen. Wat vooral erg fijn is dat ze zo snel reageren en je een hele goede aanbieding krijgt. De deur van onze oven sloot niet goed. Ze maken meteen een service melding voor je bij de fabrikant

Extra toelichting
De plek voor slim inkopen en een hele goede service voor een webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bergers 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel

Service
Een nieuwere uitvoering ontvangen dan we besteld hebben en het daardoor teveel betaalde bedrag binnen twee dagen retour ontvangen op hun eigen initiatief.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk om een keuze te maken, door ruim aanbod.

Service
Prima bereikbaar bij vragen, keurige installatie.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ruim assortiment en heel klantvriendelijk

Extra toelichting
Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gre Luyten 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
24 uur perdag telefonisch bereikbaar en makkelijk en overzihctelijke website. Product informatie is goed en uitgebreid.

Service
Bereiebaarheid is uitstekend, snelle en complete informatie over bestelling en aflevering (en betaling)

Assortiment
Tot nu toe was alles aanwezig wat ik nodig had.

Aanbeveling
Laagtste prijs en zeer goed service

Extra toelichting
Erg fijne behandeling en ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichardH 16-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De bereikbaarheid van de winkel is groot. De winkel in Zaandam waar wij geweest zijn heeft zeer veel modellen staan en je kan alles op je gemak zelf bekijken.

Service
Wij gingen voor een oven met combi magnetron functie zonder draaiplateau. Na het eerst zelf een en ander te hebben gezocht heeft de winkelbediende ons zeer goed en uitgebreid geholpen en gekeken naar onze wensen. Na dit advies hebben wij ook voor ons gevoel de juiste oven gekocht en zijn er zeer tevreden mee. 10 keer beter dan de magnetron/oven die we eerst hadden :)

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim in de winkel. Je kan heel veel apparaten vergelijken en ook tastbaar voelen in de winkel. Iets wat toch ook de voorkeur heeft over het online bestellen. Ook in combinatie met het contact van het personeel.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Tot nu toe heb ik al mijn witgoed bij Keukenloods gekocht (5 apparaten) en ben zeer tevreden over elke afhandeling die gedaan is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig te vinden en breed assortiment

Service
Eerst gebeld met de servicelijn over de compleetheid van het door mij beoogde artikel, goed antwoord en de volgende dag gelijk aan het artikel toegevoegd bij de omschrijving.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Sneel levering, ondanks niet direct voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews