Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1965 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch CMG656BS1 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig zoeken en complete informatie.

Service
Snelle levering en conform afsraak.

Assortiment
Zeer ruime keuze van de meeste merken.

Aanbeveling
Overal beoordeling is zeer goed, geen enkele reden om bij een andere winkel of site te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Migchelbrink 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is dichtbij en fijn geholpen

Service
Goede service en alles netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Grote keus en makkelijk op internet te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StB 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig en snel alles gevonden voor onze Ikea keuken.

Service
Ook de aftersales zijn prima, een technische vraag werd snel en professioneel beantwoord.

Assortiment
Alles van alle grote merken, prima!

Aanbeveling
Er is altijd ruime voor verbetering ;)

Extra toelichting
Nee, zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 04-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ondanks de kerstperiode, mijn koelkast binnen een week geleverd (levertijd was eigelijk week langer door de feestdagendrukte).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestelling loopt goed door. Alle info over het artikel is snel te vinden.

Service
Er was iets niet goed gegaan (door mijzelf). Dit is netjes hersteld ondanks dat het vlak voor de kerstdagen was.

Aanbeveling
Medewerkers was erg vriendelijk en geduldig. Deed alle moeite om alles te herstellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 04-01-2016 In de winkel gekocht
Weert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Wij geholpen door een vriendelijke dame met verstand van zaken.

Assortiment
Ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bos 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle spullen online te bestellen en specificaties duidelijk te vinden/filteren

Service
1 onderdeel niet leverbaar; hier hebben ze op tijd een passend alternatief voor geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Georg Lenssen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel veel keus

Assortiment
veel merken waar je uit kunt kiezen

Aanbeveling
goed geholpen door de verkoper

Extra toelichting
nogmaals veel keus goede hulp van de verkoper geen druk om iets te kopen en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Livia 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede bereikbaarheid, snelle levering van het product.

Service
Je wordt goed te woord gestaan, maar in mijn situatie is er even een misverstand geweest over het product maar dat is snel correct rechtgezet.

Assortiment
Redelijke keuze.

Aanbeveling
Vooral de telefonische bereikbaarheid is zeer prettig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Leo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, en prima internetsite

Service
snelle levering door "eigen personeel"korrekte persoon , thuis betaling per pin , prima!

Assortiment
we konden precies vinden wat we zochten, en voor een prima prijs!

Aanbeveling
Een prima adres , maar een 9, want het kan altijd beter :-)

Extra toelichting
Hartelijk aanbevolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website zit heel gemakkelijk in elkaar om te zoeken.

Service
Ik heb Vincent aan de telefoon gehad, en die heeft mij heel goed geholpen.

Assortiment
Jullie hebben een uitgebreid assortiment in allerlei prijsklasse!!
klantvriendelijk

Aanbeveling
Jullie krijgen van mij een dikke 10 voor alles!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
ik vond op de website snel wat ik zocht

Service
Vlotte en juiste levering, idem montage

Aanbeveling
mijn ervaring is gebaseerd op één aankoop, en dat was goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles duidelijk bekijken. Vond ook fijn dat de specificaties duidelijk was. En de reviews van andere klanten waren ook fijn.

Service
De tijd waarop het apparaat werd afgeleverd wat ruim van te voren bekend. Ze namen ook de oude machine mee.

Assortiment
Ik vond dat er genoeg keuze aanwezig was, ik kon makkelijk vergelijken.

Aanbeveling
Al eerder een apparaat hier besteld, zo het weer doen als het nodig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hs 04-01-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima site goede bediening in winkel gaanderen

Service
goede levering afvoer oude machine

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
zie vorenstaande

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mira 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijk geholpen aan alternatieve kleur voor mijn keukenmachine. Ik kreeg de keuze om te wachten totdat de door mij gekozen kleur weer binnen zou komen of een alternatieve kleur te kiezen met levering de volgende dag.

Assortiment
Gevarieerd aanbod dat aansluit bij mijn wensen.

Aanbeveling
Eerste ervaring van mij met deze winkel. Ik ben snel en vriendelijk geholpen ook nog ik drukke periode! Top.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mario Blanken 04-01-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuze uit diverse prijs categorieën

Service
Vriendelijke dame heeft ons geholpen met de aankoop namelijk Petra van Duyvenbode

Assortiment
ruime keus anders via website in de winkel te bestellen en te laten leveren.

Aanbeveling
goed en ruim opgezet en alle keuken apparatuur is aanwezig

Extra toelichting
Via een kennis kwamen wij achter de vestiging te Almere. De site was ons al enige tijd bekend. Maar door een bezoek aan de winkel hebben we snel een keuze kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees van Dongen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk vergelijken op de site

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteits verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De Website is goed

Service
Bestelling goed verlopen

Assortiment
Groot genoeg voor ons

Aanbeveling
Alles is goed gegaan en volgens planning verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist welk apparaat ik wilde en vond het direct

Service
De servicedesk stelde een paar goede technische vragen om te voorkomen dat ik een verkeerd apparaat zou kopen! Bovendien werd ik op de dag van de levering tijdig gebeld dat eea anders liep en werd ik goed op de hoogte gehouden!

Aanbeveling
Zie voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bulkmans 04-01-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was heel duidelijk

Service
her product werd volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yilmaz 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg handige site en makkelijk te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Heel vriendelijk personeel en goed geholpen met vragen door de telefoon.

Assortiment
Een bepaalde type vaatwasser van Siemens wilden wij hebben, kregen wij ook snel geleverd voor de beste prijs!

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Nergens anders verder zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel te navigeren, voldoende informatie wordt gegeven.

Service
Prima service, vragen snel beantwoord

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Prettige winkel, deskundig personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, producten zijn makkelijk te vinden, bestellen is een fluitje van een cent.

Service
Geen klachten gehad, vragen werden snel beantwoordt.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg, prijzen zijn goed.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede site, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden op modelnr.

Service
Vlotte levering volgens afspraak. Goede telefonische voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJFVO 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het is een overzichtelijke website met een goede zoekfunctie

Service
Ik heb snel een reactie gehad op mijn claim dat mijn product beschadigd was aangeleverd. Ik heb het product retour gestuurd en de verzendkosten voorgeschoten. Deze ontvang ik netjes terug. Misschien een idee om dit middels een postbus nr. op te lossen zodat de klant dit niet meer voor hoeft te schieten. Scheelt ook administratieve handelingen aan jullie zijde.

Assortiment
Ze hebben alles op het gebied van keuken apparatuur en accessoires

Aanbeveling
Een goede website met een groot aanbod voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Michel 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een keurig en net overzicht en zeer ruime keuze

Service
telefonisch een afspraak maken en alles word keurig netjes gemonteerd en de rommel word netjes opgeruimd

Assortiment
volop keuze in verschillende merken netjes op de site van goedkoop tot meer/prijs

Aanbeveling
zelf zou ik iedereen aanbevelen zodra uw witgoed ermee ophoud even een kijkje te nemen op keukenloods.nl daar vind u uw nieuwe apparaat en de service is enorm aldus mijn ervaring

Extra toelichting
zodra er weer iets kapot is of aan vervanging toe is speur ik snel weer op keukenloods voor nieuw apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 04-01-2016 In de winkel gekocht
keukenloods Almere

Algemene score

8,0

Gemak
Wijzigingen in de bestelling waren achteraf per mail in een handomdraai geregeld.

Service
Een leuke verkoopster die begreep wat wij wilde.

Assortiment
Er was wat ik zocht, verder niet in het assortiment verdiept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Afsprakenbureau is afspraak,super dat levering ook 's avonds kan,

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel, duidelijk, scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Looman 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
prima uitleg en orderverwerking

Extra toelichting
het gekozen product bleek niet snel leverbaar en er is een prima alternatief in de plaats voorgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Tommeleyn 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je hoeft niet buiten te komen

Service
telefonisch contact, vriendelijk

Assortiment
keuze voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Koomen 01-01-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website tel. offerte opgevraagde hebbend en komende de in winkel bleek artikel tijdelijk uitverkocht, kregen luxer model aangeboden voor bijna zelfde prijs als basismodel. top aanbieding dus voor onze koelkast.

Service
Doen wat ze beloven, keurig op tijd en goed vooraf geïnformeerd zowel via sms als e-mail ter bevestiging. m.b.t levering/plaatsing etc.

Assortiment
Ja prima, en mocht je iets van Siemens, Bosch Neff of Gaganau zoeken ga naar Hoofddorp en laat je daar verder inspireren bij het Siemens huis.

Aanbeveling
Sterk concurrerende prijzen naast prima service en begeleiding welk type koelkast als vervanger van onze 19 jaar oude koelkast en afzuigkap van Siemens kunnen dienen.
Keurig geholpen door medewerker in Zaandam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van dijk 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft er de deur niet voor uit en het aanbod is enorm.

Service
snelle levering

Assortiment
groot aanbod waar met telefonisch contact goed uit te komen was

Aanbeveling
gemakkelijk en handig

Extra toelichting
niet nodig gezien de reacties boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Heuvelman 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Eén telefoontje met de vraag naar de prijs van een specifiek product levert altijd een antwoord op.
Als de informatie niet direct aanwezig wordt je teruggebeld.

Assortiment
Niet alle producten zijn verkrijgbaar. Als de marge te klein is is er geen verdere informatie beschikbaar. Men is daar wel eerlijk over.

Aanbeveling
Het altijd antwoord geven op de vraag naar de prijs van een specifiek product, de levering via een eigen transporteur tot aan de voordeur en het mee terug nemen van oude of kapotte apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A Duisters 30-12-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
goede telefonische afhandeling
goede bereikbaarheid van de winkel
goede parkeergelegenheid
vriendelijke bediening telefonisch en in de winkel

Assortiment
uitgebreide assortiment in de winkel
concurrerende prijzen
voldoende keuze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk.

Service
Snelle reactie op onze vraag.

Assortiment
Breed assortiment kwaliteitsproducten!

Aanbeveling
Ik zou mijn familie en vrienden deze site zeker aanbevelen! Ga zo door!

Extra toelichting
Ga zo door in 2016! En wij wensen jullie team een gezond, gelukkig en liefdevol 2016!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kgeerts 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website
boeken lastiger door ontbreken mogelijkheid betalen aan chauffeur

Service
geen afspraak gemaakt voor bezorging

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gebr De Rooij 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Apparaten makkelijk te vinden, heldere info op de site

Service
In het veld opmerkingen aangegeven dat levering op ieder moment tijdens kantooruren kon plaatsvinden echter moet er dan nog steeds een afspraak gemaakt worden voor levering. Indien dit niet gedaan word, word er niet uit geleverd.
Het gekozen product had 2-3 dagen levertijd stond er oo de site. De orderbevestiging kwam binnen en ik checkte op factuurbedrag, dit klopte dus ik heb deze geaccordeerd. Na 1,5 week nog steeds geen levering. Ik heb gebeld waar mijn order bleef en de medewerker gaf te kennen dat mijn order "ge-upgrade" was; wegens uit assortiment hadden zij besloten een luxere uitvoering (tegen dezelfde prijs) af te sturen; kijkt u maar in uw orderbevestiging. Idd stond dit in de tekst onder het artikel vermeld. Echter was dit mij niet opgevallen aangezien ik alleen het artikel en de prijs had gecontroleerd. Hierdoor was een langere levertijd ontstaan. Aangezien dit apparaat voor zakelijke eindgebruiker besteld was wist ik niet of het een ander uiterlijk had nu er een ander artikel was afgestuurd en mijn planning liep hierdoor fors uit. Graag had ik alles vooraf gecommuniceerd gehad zodat ik mijn relatie op de hoogte had kunnen stellen. Het geboden alternatief was prima, echter de communicatie had beter gekund.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yanick 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere informatie omtrent product zoals de afmetingen, de specs etc.

Service
Prima. Communicatie omtrent levering kon iets beter. Mijn levering bleek een spoed shipment te zijn - wat ik niet wist en ook niet nodig was - waardoor er verwarring ontstond over de datum/tijdstip van levering.

Assortiment
Goed assortiment, geen verder opmerkingen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Janet 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg makkelijk. Alles wijst z';n eigen uit.

Service
De ene dag besteld , de volgende dag in huis. Heerlijk zo voor de kerst.

Assortiment
Niet alle merken zijn te bestellen maar wel de bekende en dat is voor mij het belangrijkst.

Aanbeveling
Het bestellen was super makkelijk maar vooral de 24-uurs service vond ik net zo voor de feestdagen ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ina 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke toegankelijke website

Service
Vriendelijk te woord gestaan en goede toelichting op het gekochte produkt

Assortiment
Met wat ik nodig had, uitgebreide keuze

Aanbeveling
Toegankelijk,vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en duidelijk, overzichtelijk

Service
Binnen 24 uur geleverd

Assortiment
Keuze is ruim

Aanbeveling
Compleet niets mis mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na een koelkast, vaatwasser, afzuigkap, inductie kookplaat nog geen problemen gehad met bestellen en leveren.

Service
Bij laatste bestelling zaten er geen vet filters bij de nieuwe afzuigkap. Na 1 tel. was alles opgelost.

Assortiment
Er is gewoon alles wat met keukens te maken heeft te koop. Ook complete keukens. Nu ook een keuken besteld, zonder apparatuur, want die hadden we al gekocht afgelopen jaar.
Keukens tegen zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Gewoon een top webshop. Tip: telefonisch bestellen wil wel eens wat extra korting opleveren.

Extra toelichting
Diep onder de indruk wat de prijzen betreft. Franke Afzuigkap met 40% korting op adviesprijs van Franke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Recht 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service met veel contactmogelijkheden.

Assortiment
Breed assortiment. Informatie kan soms wat uitgebreider.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede telefonische bereikbaarheid en goede reactie snelheid in het beantwoorden van emails.

Service
Bestelde model was niet meer voorradig, dus ik kreeg een duurder model aangeboden voor dezelfde prijs.

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Giesen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitermate gemakkelijk

Service
Persoonlijk en deskunig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Echt een aanrader. Nogmaals deskundig en no nonsens. Correct, vriendelijk en snelle service

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex en Willie 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en zonder moeite het product uitgezocht en besteld.

Service
Wat er staat ivm levertijd klopt. Ze sturen mail en bellen wanneer er geleverd word.klasse

Assortiment
We hebben nu een koelkast en een combimagnetron uitgezocht uit een breed assortiment.

Aanbeveling
Bevalt ons prima en als weer wat nodig hebben slaan we de website van Keuken loods niet over.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gretha Jochems 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb weinig moeite hoeven doen om het juiste product te vinden en in huis te krijgen.

Service
Ik werd keurig gebeld om te overleggen.

Assortiment
Veel keus, goede informatie.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen voor mooie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjb 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Beter advies dan ik wilde bestellen.

Assortiment
Juiste type meteen leverbaar uit voorraad

Aanbeveling
Beste zaak in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Janny 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijk

Service
Alles was perfect geregeld

Assortiment
Konden kiezen welke het beste voor ons paste

Aanbeveling
Bestelling en levering was fantastisch.

Extra toelichting
Hopen er nog lang plezier van te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews