Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PROFNIEK 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Prima, makkelijk, betrouwbaar. Ze doen wat ze zeggen! Uitstekende oven. Makkelijk zelf te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Romkes 05-01-2015 In de winkel gekocht
keuken loods zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gewoon eerst rustig op Internet alles bekijken en uitzoeken. Super overzichtelijke website met voldoende informatie. Hierna kun je in de winkel langs gaan om alles te bekijken. Super handig!

Service
Werden in de winkel uitstekend geholpen en er werd zelf nog een scherpere prijs voor ons berekend! Later bleek dat de vaatwasser die we gekozen hadden uit de verkoop was genomen. Toen kwamen ze gelijk met drie vergelijkbare vaatwasser van een duurdere klasse waar we uit mochten kiezen voor dezelfde prijs als onze vaatwasser. Dat is toch top!

Assortiment
Grote keuze uit Veel verschillende merken. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment met uitstekende service!

Extra toelichting
Super winkel die ik zeker nog eens bij iemand aan zal bevelen! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

enkhuijzer 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Hoef het huis niet uit.

Service
De mensen deden hun best en goed.

Aanbeveling
Het verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eha48 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
maten op de site meteen vergelijken met de maten in de keuken

Service
we hadden een vraag, welke binnen 12 uur beantwoord werd

Aanbeveling
keuze genoeg

Extra toelichting
Zowel klantvriendelijkheid van de keukenloods via de digitale weg is prima, maar ook de levering van een extern bedrijf welke werkt in opdracht van keukenloods was zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. de Boer1 05-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
al meerdere malen keuken apparatuur besteld voor Ikea keuken opgehaald in waddinxveen of thuis bezorgt. tot op heden goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

March346 04-01-2015

Algemene score

6,8

Gemak
Alles was makkelijk te bestellen.

Service
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst (waar 3 dagen lever tijd voor stond) kreeg ik na een week nog steeds geen bericht. Na een aantal keer bellen kreeg ik een onpersoonlijk mailtje met de mededeling dat de koelkast niet leverbaar meer was. Meer informatie kreeg ik niet en ik had al betaald. Ik moest zelf bellen voor een andere oplossing. Ik had graag meteen een andere aanbieding gehad.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-01-2015

Beste heer/mevrouw,

Ten eerste wensen wij u een goed en gezond 2015!

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u lang op uw product heeft moeten wachten.

Helaas kan ik op de naam March346 geen order vinden in ons systeem.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg dan kan ik voor u uitzoeken wat er in uw geval is misgegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

paulus 1956 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede website, overzichtelijk

Service
werdt goed op de hoogte gehouden van de bestelde artikelen. Het maken van de bezorg afspraak ging correct

Assortiment
groot, scherp geprijst

Aanbeveling
vlotte levering

Extra toelichting
vlotte levering en alles volgens afspraak. dit voor de toekomst blijven doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JWvRinsum 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
overzichtelijk, vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Lelystad 04-01-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
laagdrempelig, veel voorraad

Service
direct een afspraak voor installatie

Assortiment
ruim voldoende aanbod online/offline

Aanbeveling
eerder goed geholpen bij Keukenloods

Extra toelichting
what you see is what you get. Korte communicatielijnen en geen "gedraai".

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Brigitte F. 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk te bestellen producten via internetsite.

Assortiment
niet heel veel keus in magnetrons wel zeker goede prijs

Aanbeveling
goede prijzen, bestelling volgens goede afspraak. product oké.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan2015 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Super winkel, is flexibel, goed bereikbaar en komt afspraken na!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob7601 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelling is zo geplaatst.. afwikkeling gaat als vanzelf!

Service
Ondanks schade aan eerstgeleverde product.. vrijwel direct een nieuwe nageleverd.

Assortiment
Voldoende keuze tussen soorten en merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Thielens 03-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Hallo, gaskookplaat via internet besteld incl montage. Binnen 2 dagen krijg je een bevestiging dat deze op voorraad is en kun je een afspraak maken met een inbouw dienst. Precies volgens afspraak staan een week later twee super aardige jongens aan de deur en bouwen deze gaskookplaat perfect in. Betaling vindt ook dan op dat moment plaats en kannook electronisch. Perfect gegaan allemaal en zeker aan te raden. Fam Thielens Budel-Dorplein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sander2908 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede site

Service
had wat vragen is goed op gereageerd

Assortiment
lastige artikelen op voorraad

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Elst 02-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
kan thuis bestellen

Service
bereikbaar

Assortiment
groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-01-2015

Beste W. Elst,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u over dit onderdeel van de bestelling niet tevreden bent.
Helaas was er voor de door u bestelde afzuigkap een lange levertijd en ik begrijp dat u deze geannuleerd heeft. Onze excuses hiervoor.

Gelukkig kan ik terugzien de overige 9 apparaten van de bestelling op tijd zijn geleverd.

Wij wensen u veel plezier van deze apparaten.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Snakker14 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hedere en duidelijke site, waar het gwenste artikel snel kon worden opgezocht.

Assortiment
Groot assortiment, dat overzichtelijk is weergegeven. Selectie werkt snel en effectief.
Goede technische informatie op de website, zodat je goed op de hoogte bent met het te kopen produkt.

Extra toelichting
Een prima webwinkel met ruime keus, goede kwaliteit en interessante kortingen op de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Hakvoort 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gewoon heel gemakkelijk,duidelijke site waarop alles is te vinden

Service
helemaal geweldig

Assortiment
ze hebben dat wat je zoekt tegen een hele scherpe prijs

Aanbeveling
gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
zie de beoordelingen hierboven,dat zegt al genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Gerritsen 02-01-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma37 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was gemakkelijk om de bestelling te plaatsen

Service
De bestelling werd op de afgesproken tijd bezorgd en geplaatst.

Assortiment
Er was keuze genoeg uit diverse apparaten.

Aanbeveling
Alles is netjes aan- en weer afgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leo van herk 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke omschrijving en gemakkelijke handleiding om te bestellen.

Service
Snelle en correcte levering.

Aanbeveling
Goede service en de goed koopste.

Extra toelichting
De vaatwasser die ik besteld had was niet meer in voorraad maar kreeg toen voor het zelfde geld een duurder type toe gestuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

van Loenen14 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle levering

Service
Behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny_1955 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij ons in de buurt en snelle levering plus een scherpe prijs

Service
Na de bestelling naar twee dagen een mail ontvangen dat de spullen klaar liggen

Assortiment
Alle denkbare onderdelen voor de keuken is hier te krijgen

Aanbeveling
Is gewoon een goed bedrijf met een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanLeeuwen 134925 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
uitgebreide en gebruiksvriendelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr Bakker 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Vanuit huis rustig uitzoeken.
Aanbod van alternatief is prettig.

Service
Mijn eerste telefonische contact vind ik minder goed. Ik kreeg niet de indruk dat er mee werd gedacht. Een volgend telefoontje met iemand anders en met iemand van het klus team maakte het ruimschoots goed en kreeg ik weer vertrouwen.
De monteurs waren ook heel attent en vakkundig.

Aanbeveling
Snel nieuw apparatuur in huis!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Aline52 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende filialen om apparaten daadwerkelijk te zien.

Service
Goede informatie van het personeel

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Hebben we al gedaan in verschillende gevallen

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Cauteren 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker bestellen vanuit mijn luie stoel

Service
goed contact en zeer vlotte levering

Assortiment
zeer goed mijn vaatwasser was niet meer in voorraad en kreeg een duurdere voor de zelfde prijs

Extra toelichting
ik zo bij iedereen jullie aan prijzen gewoon zeer goed over heel de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Postma 02-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ideaal

Service
vlotte service. heb 4 jaar terug een nieuw composiet aanrechtblad gekocht. degene die het moest inmeten is eerst bij mij op het werk geweest om gezamenlijk de goede kleur uit te zoeken. Top!!

Assortiment
voldoende assortiment, keuze genoeg

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
Een woord KLASSE!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridSchuurman 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms lastig bestelling te plaatsen via internet. Werkt niet altijd. Dus telefonisch geregeld.

Service
Geen op of aanmerkingen. Prima.

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Als prima. Gewoon doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witteveen53 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hier wordt de telefoon ten minste nog snel opgenomen door een persoon en heb je ook het gevoel goed begrepen te worden

Service
De bestelling werd snel geleverd en geplaatst en ik vond de heren die het plaatsten snel en correct werken.

Assortiment
Er is veel te kiezen voor wat betreft spullen en merken

Aanbeveling
Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Wij vinden het prettig als je telefonisch geholpen wordt door iemand die direct weet waar je het over hebt en niet door een bandje waarbij je eerst drie keer een nummer moet kiezen voordat je überhaupt iemand aan de telefoon krijgt. Tevens wordt alles snel geleverd en netjes geplaatst. Overigens ook voor een nette prijs. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MA23 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Is gewoon goed

Service
Telefonisch goed geholpen

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene&Carin 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk vanuit huis vervangende apparaten uitzoeken.

Service
eenvoudige besteld, goede informatie rondom voortgang en vlot geleverd. Oude apparaten meteen afgevoerd.

Assortiment
Groot assortiment van vele bekende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Tibben 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Je hoeft niet meer naar een witgoed speciaalzaak, op de website goede keuze mogelijkheden in diverse prijsklasses.

Assortiment
Leveringen stipt op afgesproken dag en tijdstip

Aanbeveling
Heb 2 maal apparaten gekocht en ben met alles tevreden geweest

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jacobus Naaktgeboren 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel makkelijk om producten te vergelijken en kunnen kiezen.

Service
TOP Service. Een van de geleverde producten had een deuk in het paneel, misschien door transport, maar na 1 email met fotos te versturen heb ik binnen 2 uur reactie en vervanging aangeboden gekregen. Dit vind je nergens , echt proficiat !

Assortiment
Enorm assortiment voor alle smaken en portemonnees

Aanbeveling
Zeker aan te aanbevelen

Extra toelichting
Echt voor herhaling vatbaar, beste prijzen en zelfs na offerte aanvraag door grote hoeveelheid, nog een kleine korting er bovenop! TOP Service! Service is ook perfect. Één van de geleverde producten had een deuk in het paneel, misschien door transport, maar na 1 email met fotos te versturen heb ik binnen 2 uur reactie en vervanging aangeboden gekregen met volgende dag afspraak. Dit vind je nergens, echt proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Schiphorst 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was vlot te vinden; voldoende informatie

Service
De vragen die ik had werden prima beantwoord.
Ik werd correct, netjes behandeld.
Prima service dus.

Assortiment
Uitgebreid assortiment;
concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Hoef ik niet verder te motiveren, dunkt me. (zie bovenstaande)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Odd Jobs 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel bestellen In de winkel of telefonisch, gaat altijd goed

Service
Deze mensen denken met je mee, als iets snel geleverd moet worden en het is er niet beiden ze een passend alternatief. Leveren zelfs de tekeningen ter voorbereiding van het werk.

Assortiment
Eigenlijk is alles wel aanwezig

Aanbeveling
Zeker doen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rutten 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles online en telefonisch snel geregeld

Service
er was een onderdeeltje kapot en dat is snel en gratis nagestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mask 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke bestelprocedure. site is duidelijke en overzichtelijk.

Service
per mail en telefonisch goed bereikbaar en je wordt goed geholpen.

Assortiment
voldoende assortiment en laagste prijzen.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met mijn bestellingen.

Extra toelichting
Ik heb 2 producten gekocht en voor ik mijn producten kocht, heb ik met keukenloods gebeld en me laten adviseren zodat ik het juiste kocht en Keukenloods medewerkers hebben mij goed geholpen. Ik de beide apparaten in gebruik en ze doen het goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yadirah 31-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk en duidelijke website. Het assortiment was zeer uitgebreid en de informatie die vertrekt wordt is duidelijk en uitgebreid. Ik ben zeer tevreden.

Service
Ik heb een goede en vriendelijke service ontvangen van de medewerkers. Ook telefonisch contract gehad met een medewerker die mij heel goed en vriendelijk te woord heeft gestaan. Top!

Assortiment
Ruime assortiment om uit te kiezen. Ook de informatie die versterkt wordt is uitgebreid waardoor het maken van een keus makkelijker maakt.

Aanbeveling
Absolutely! Zal ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindley Fraai 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zoeken was niet zo moeilijk. Bij twijfel of je wel het juiste had ging men geduldig met je aan de slag voor de juiste keuze.

Service
Zie boven. De bereidwilligheid en klantvriendelijkheid sprak mij aan. Ook de levering plaatsing, installeren was op tijd en vlekkeloos.

Assortiment
Ruime keuze in het segment waarin ik zocht.

Aanbeveling
Met de voorgaande beoordelingen kan je alleen deze conclusie trekken.

Extra toelichting
Ik ben op alle fronten tevreden en hoop dat het altijd en bij iedereen zo is. Ik heb over deze levering geen enkel aanmerking, getuige de cijfers die ik gegeven heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Achter 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Adequate hulp voor keuze van artikelen via keukenloods Roosendaal

Service
Ondanks dat er met grote regelmaat een bestelling wordt gedaan is het niet mogelijk om op rekening te leveren. Hierdoor wordt er gewekt dat de klant blij moet zijn dat zij bij keukenloods mogen bestellen. Niet echt klantvriendelijk...

Assortiment
Voor onze branche prima aanbod

Aanbeveling
Al onze klanten krijgen deze aanbeveling gevoed door de service vanuit Roosendaal!

Extra toelichting
Bij vlagen een stugge houding, maar door een jaren oude relatie met daarbij de behorende gunfactor nemen wij producten af bij keukenloods. Let wel dat een klant krijgen makkelijker is dan een klant behouden!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

MaartenW1 30-12-2014

Algemene score

10,0

Gemak
Alles via de website te bestellen, snelle levering! Fornuis besteld, werd netjes op de afgesproken dag/tijd afgeleerd door de koerier.

Service
Op vragen binnen een uur antwoord

Assortiment
Heel veel verschillende producten aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kraan 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt niet zonder

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
reeds twee maal gedaan

Extra toelichting
besteld afgeleverd en betaald. En naar tevredenheid in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin Reinerie 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De koelkast die wij kochten stond prachtige te shinen in de showroom en de vriendelijke Eric-Jan hielp prima bij de informatievoorziening.

Service
Niet alles ging goed met de levering van de koelkast. Het ding moest door het raam en met een liftje naar de eerste verdieping maar dat bleek een beetje moeilijk. Toch heeft Keukenloods alles in het werk gesteld om dit uiteindelijk mogelijk te maken. En er was een leuk goedmakertje voor de overlast, naderhend!

Assortiment
We kwamen voor een koelkast en daarvan stonden er voldoende. Ook leek er ruim voldoende andere producten in de showroom te staan.

Aanbeveling
Het resultaat mag er zijn!

Extra toelichting
We wisten al dat de levering niet makkelijk zou zijn maar Keukenloods heeft écht geholpen dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden gezin 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
werd vaatwasser aanbevolen die niet meer voorradig was,maar nadat was besloten show model te kopen kregen we korting alleen en dag te laat geleverd

Assortiment
genoeg keus en voor ieders budget

Aanbeveling
genoeg keus voor ieders budget en deskundig en behulpzaam personeel

Extra toelichting
prima vaatwasser voor goede afgesproken prijs iets te laat geleverd na misverstand maar eind goed al goed

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Max Bl 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keukenloods biedt een groot assortiment waardoor er gemakkelijk vergeleken en gezocht kan worden.
Bij vragen biedt keukenloods het gemak ban goede servive per email of tekefoon.
Voor installatie biedt keukenloods het gemak van installatie (tegen betaling).

Service
Bij vragen over de producten en ook gedurende het bestel proces bood keukenloods stees uitstekende service.

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marguerite48 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als ik vragen heb, bel ik. Er komt altijd iemand aan de telefoon met kennis van zaken.
De bestelling wordt bezorgd op jouw dag en tijdstip. Beter kan niet.

Service
Die is gewoon het beste onder de internetwitgoedwinkels.

Assortiment
Alle grote merken zijn aanwezig en is het gewenste artikel er niet dan adviseert men een ander.
Aan den lijve ondervonden, prima.

Aanbeveling
De Keukenloods is mij ook aangeraden door vrienden uit Holten.

Extra toelichting
De Keukenloods biedt in alle aspecten de beste service. Zowel kiezen op de site als per telefoon. De afhandeling van de bestelling is bijzonder vriendelijk. Top, ga zo door! Wij hebben een jaar geleden een Siemens no frost inbouw diepvries gekocht en dit jaar een inbouw koelkast van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danweerdo 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Geen problemen gehad en mijn vaatwasser was er op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.sluis 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

famCornelissen 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vergelijken met andere vaatwassers

Service
Netjes geleverd op de afgesproken datum en tijd

Assortiment
Een breed assortiment om uit te zoeken

Aanbeveling
We zouden deze winkel zeker aanraden aan vrienden en collega,s

Extra toelichting
Over de gehele linie zijn we tevreden met het assortiment en de levering,het is een aanrader voor vrienden en collega,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoorl2014 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Wanneer je weet wat je wilt is het prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews