Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 17-03-2017 Via de website gekocht

Levering en info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google op zoek naar keuken apparatuur. prijs vergeleken met andere aanbieders waarbij bleek dat prijs concurrerend is. Verder goede info op de gestelde vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Pouleijn 17-03-2017 Via de website gekocht

Vakkundig advies, duidelijke site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenkoods geeft een deskundig advies. Correcte behandeling aan de telefoon. En levert snel. En levert tegen aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Groot 17-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en concurrerende prijzen. Goede service en snelle levering. Goede communicatie over datum montage. Prima montage. Netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Silvia. 17-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!!!

Algemene score

9,0
Prima service, snelle bezorging, aardige jongeman die de oven kwam afleveren. Jammer dat zo'n jongen alleen moet sjouwen, een oven is nog wel te doen maar wat met bv een grote koelkast? En ik snap ook wel dat het een koste plaatje is, maar op den duur lijkt mij dit niet echt gezond voor je rug. Maar verder alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 17-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed advies en snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en een vriendelijke bediening. Inderdaad de goedkoopste prijs gekregen die naderhand werd aangepast. netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas Bakker 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact gehad over een advies voor een vaatwasser, keurig geholpen en een snelle perfecte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eel 17-03-2017 Via de website gekocht

Goeie snelle service, alles netjes en snel afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie duidelijke website, goeie communicatie. Heb de aflever datum aangepast naar een week later en dit was geen enkel probleem. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 17-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
Makkelijke website. Goede telefonische bereikbaarheid , snelle levering.
Met een email een dag ervoor wordt de tijd van de levering aan gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Hermans te Kessel 17-03-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods in Nederweert

mooie winkels veel keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en horen vertellen van anderen was super goede service gekregen en advies, fijn en goed personeel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maureen 16-03-2017 In de winkel gekocht
zaandam

snel geleverd

Algemene score

8,0
Wij hebben in de winkel onze bestelling gedaan, dus niet online. We werden netjes en snel geholpen, duidelijke bon, geen aanbetaling nodig, werd ook niet om gevraagd. Hadden gekozen voor bezorgen inclusief monteren en afvoeren oude apparaat, dat gaat via extern bedrijf, keurig netjes op tijd en volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds voor 22.00 besteld en de volgende dag inderdaad in huis!
Via mail op de hoogte gehouden hoe laat de levering plaats vind.
Helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bremen 16-03-2017 Via de website gekocht

Geheel volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de Keukenloods een afzuigkap gekocht en door het inbouwteam laten inbouwen. Snelle levering en vakkundig ingebouwd en de oude afzuigkap gedemonteerd en meegenomen. Super! Geen negatief iets te verzinnen van verkoop tot montage door Paul van het inbouwteam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 15-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Perfect geholpen en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een verademing als je bij andere keukenbedrijven bent geweest: bij Keukenloods Roosendaal heel prettig geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de levering was op tijd en volgens afspraak.
Zoals altijd gaat er wel eens iets mis maar dat is snel en naar volle tevredenheid opgelost door de mensen in Roosendaal.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toetie Den Haag 15-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant: goede technische adviezen en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kreeg goede uitleg, service en heel klantvriendelijk benadering. Alles wat mondeling werd toegezegd is ook waargemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Venrooij-Langeberg 15-03-2017 Via de website gekocht

Keurige levering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima. Helaas is onze gasopglaskookplaat kapot. Gelijk gebeld en vandaag monteur geweest alleen had hij niet de goede dingen bij zich dus nu weer wachten tot donderdag. Ik was hier erg boos over want je moet alles doorgeven ser.nrs etc zodat ze spullen meenemen en dan heeft hij het nog niet bij zich. Nu weer halve dag wachten op monteur. Heb nog steeds niet kunnen koken sinds plaatsing woensdag 8 maart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 15-03-2017 Via de website gekocht

SNEL EN CORRECT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
PRACHTIGE NIEUWE WINKEL OP KANALENEILAND Vriendelijk personeel mooie keukens opgesteld. Ik zou hier zeker een keuken kunnen aanschaffen als ik er een nodig zou hebben

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.D. 14-03-2017 Via de website gekocht

vakkundig en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke overzichtelijke site, hier al goed georienteerd, hierna gebeld voor persoonlijk advies aangezien we diverse apparaten nodig hadden, hier kregen we van de tel. medewerker vakkundig advies en een scherpe offerte. ook bezorging ging keurig volgens duidelijke afspraak, aanrader wat mij betreft

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Berry 14-03-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Super bedrijf mooie en eerlijke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Gaatje in me koelkast binnen 2 dagen hadden ze het opgelost petje af voor dit bedrijf dit is service eerste klas
Levering is top ze zeggen niet tussen 9 en 14:00 gewoon optijd wanneer het komt
Dus gewoon lekker kopen zonder zorgen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 14-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Slechte installatie, maar goede nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In de shop wordt je vriendelijk en professioneel geholpen. De levering was ruim binnen de beloofde termijn, en alles was aanwezig.
De monteur die geïnstalleerd heeft was echter wel een beetje de weg kwijt.
Hij heeft de veeg plint te kort gemaakt, en bij een zwart blad met een zwarte plint lichtgrijze siliconen kit gebruikt. De afwerking op zich laat te wensen over. Van de keukenloods krijgen wij wel alle medewerking om alles in orde te maken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sigrid Butzelaar 14-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Algemene score

9,0
telefonisch goed te bereiken en deskundige hulp gegeven,
bij levering bleek dat we duurder apparaat gekregen hebben, omdat besteld apparaat pas in 41 dagen te leveren was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 14-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Netjes geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn in de winkel prima geholpen en goed geadviseerd. Goede prijs.
Medewerker nam alle tijd om ons te helpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fleur 14-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden over de verkopers van de winkel. Ze hielpen mij binnen mijn wensen aan een goede oven. Deze bevalt prima. De levering verliep ook vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DWB 14-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling werd keuring binnen de aangegeven tijd afgeleverd.
De chauffeur was bijzonder vriendelijk en service gericht; hij bracht
de wasmachine ook naar binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy 14-03-2017 Via de website gekocht

Goede service bij levering en duidelijke productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke aanwijzingen m.b.t. levering bestelling en meenemen oude apparaat.
Voorwaarden en facturering keurig verzorgd.
Ook productinformatie duidelijk en uitgebreid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van den Noort 14-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een inductiekookplaat gekocht. Omdat bestelde apparaat niet voorradig was is een opvolgend model geleverd. Wij vonden het jammer dat een bepaalde feature daarop niet meer aanwezig was. We kregen de keus om deze alsnog om te ruilen voor bestelde artikel of compensatie. Alles bij elkaar top service!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Wijkmans 14-03-2017 Via de website gekocht

Snel en vlotte service op afgesproken tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gekochte item-afwasmachine- is van hoge kwaliteit en zoals een Miele betaamt zal het zeker ook weer een lang leven beschoren zijn zonder veel mankementen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Sanne 14-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb het in de winkel gekocht van keukenloods Roosendaal. Super goede ervaring mee vooral door deskundige personeel. Ga altijd volmaakt gelukkig de winkel weer uit. Geweldig service.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Scheep 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goed contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd eerst goed geholpen in de winkel Watergang en heb daarna de maten doorgemaild van mij inbouw koelkast. Ik kreeg toen wat keuzes per mail door. Tipje: let wel goed op sleepdeur of deur-op-deur. Gelukkig in offertestadium opgemerkt, gemeld en een alternatief gekregen. Gekozen voor de Bosch. Besteld via internet en snel geleverd. De inbouwsservice erbij was perfect. Nette monteurs die snel, netjes en schoon hebben opgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Francis 14-03-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, door verkoper goed meegedacht wat bij mij wensen past. Aantal opties gegeven en zo keuze gemaakt. Binnen enkele dagen gebeld dat koelkast er was en netjes in huis, in keuken afgeleverd. Super tevreden over de koelkast en de service van Keukenloods!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hw Timmer 14-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben bij de keukenloods een aantal jaren geleden onze keuken gekocht en zijn daar nog steeds zeer tevreden over. De vaatwasser heeft het echter begeven en moest worden vervangen. Omdat wij beide werken, in de avonduren gebeld voor advies en er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen. Keurig begeleid en een goede aflevering. Fijn dat dit zo via de website, in deze uren, en persoonlijke advisering mogelijk is. Ik kon de vaatwasser zelfs de volgende dag al geleverd krijgen, dat ging mij iets te snel omdat de oude uitgebouwd moest worden en moest worden meegenomen.
Alles geen probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op vragen, keuze in aflevermomenten, gewoon heel prettig allemaal . Kortom een webshop die het aanbevelen waard is.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 13-03-2017 Via de website gekocht

UItstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen dinsdag om 09:15 uur een combi magnetron besteld. Diezelfde middag om 14:00 uur al bezorgd. Toch ruim 100 km vanaf de dichtbijzijnde winkel.
Vriendelijk geholpen zowel telefonisch als met de bezorging. een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maureen 13-03-2017 In de winkel gekocht
zaandam

snel geleverd

Algemene score

8,0
Wij hebben in de winkel onze bestelling gedaan, dus niet online. We werden netjes en snel geholpen, duidelijke bon, geen aanbetaling nodig, werd ook niet om gevraagd. Hadden gekozen voor bezorgen inclusief monteren en afvoeren oude apparaat, dat gaat via extern bedrijf, keurig netjes op tijd en volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jannie kikkert 13-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keukenloods: groot assortiment, van Basic tot luxe.
Super goede service!
En meldservice bij aflevering. Heb inmiddels al twee
keer een bestelling gedaan. Alles klopt tot in detail.
Blij verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 13-03-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn zaken gedaan. Duidelijke bevestigingen, aflevering en montage was op tijd en prima service. De vaatwasser is vakkundig en zorgvuldig door een attente monteur gedaan. Helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

GvG 13-03-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie, snel, keurig ingebouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met 3 verschillende personen contact gehad - iedere keer duidelijk en vriendelijk. Snelle levering, goede prijs, keurig ingebouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 13-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon heel goed en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel in selectiefase aan de telefoon behulpzaam en terzake kundig. Bij de levering een keurig en betrouwbaar proces. En dan ook nog eens een hele mooie prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke van Alphen 13-03-2017 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service, snel, vriendelijk en op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site prima, de monteurs zeer kundig en vriendelijk! Ze kwamen ruim op tijd, hebben de oude oven meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Roos 13-03-2017 Via de website gekocht

Keukenloods doet wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat je zoekt, is de beste prijs én goede service. We kregen beide. Levering volgens afspraak en installatie vakkundig en klantvriendelijk. Absoluut aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Dijk 13-03-2017 Via de website gekocht

Wat een feest!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top ervaring. Mid-life update van eigen keuken is goed uitgepakt. Versleten inbouwapparatuur vervangen en deurtjes vervangen is veel voordeliger dan een hele nieuwe keuken. Je stelt je eigen pakket samen en een paar dagen later staat het voor je klaar op de stoep. Volledig transparant en met een vriendelijke service voor inbouw en oplevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 12-03-2017 Via de website gekocht

Doen meer dan ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons bestelde type was niet meer beschikbaar waardoor we het opvolger model kregen. Bleek dat deze nog goedkoper was en we keurig binnen 2 dagen het teveel betaald geld teruggestort op onze rekening hadden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

??? Begrijp ik niet 12-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen met kennis van zaken.
Goed assortiment en leverafspraken correct en netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hansre 12-03-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, duidelijke website. Sympathieke professionals in de winkel in Roosendaal, die een duidelijk advies geven, en heel klantvriendelijk de klanten, ook achteraf, te woord staan en willen helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.van Ophuizen. 11-03-2017 Via de website gekocht

vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
was nog niet bekend met deze winkel.Na bestelling een vlotte levering.Het geleverde artikel was hier tevens de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 11-03-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle en heldere service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een nieuwe inbouwkoelkast via internet uitgezocht en deze bij Keukenloods besteld. De koelkast kon snel geleverd worden, met inbouwservice. Dit laatste was belangrijk voor ons.
Inbouwen is netjes gedaan en er werd ook iets anders in de keuken verbeterd.
Na aflevering en inbouwen viel er een element uit de koelkast (tot 2x toe), waardoor deze breuken had. Na aanlevering van foto's en uitleg van het gebeurde, werd ons binnen een week een nieuw element gestuurd. Dank aan Keukenloods voor het afstemmen met de fabrikant van de koelkast (Siemens).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marise 11-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service, ook telefonisch direct bereikbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste leverancier en goede service. Bezorgadres wilde ik op de bezorgdag wijzigen. Dit was geen probleem, ik wed telefonisch doed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochum 10-03-2017 Via de website gekocht

Uiterst correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na uitval van onze oude magnetron/oven gezocht naar een alternatief.
Als snel kwamen we op de duidelijke site van Keukenloods uit met een goede prijsstelling.
Betaling bij ontvangst (kas of PIN) maakte het voor ons risicoloos.
Hoewel de site vermeldde dat er 11 dagen levertijd zou zijn werden we al na 2 dagen gebeld: we willen vandaag leveren?!
De oude oven werd keurig meegenomen.
Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 10-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Erg vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel en erg vriendelijk en behulpzaam personeel, staan altijd klaar voor vragen. Heb hier een vaatwasser gekocht, de levering duurde ietsje langer dan gepland maar dat wist ik van te voren. Daarnaast heb ik een nieuw aanrechtblad en achterwand gekocht. In overleg wordt dit geleverd op een voor ons prima tijdsbestek.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark - Capelle aan den IJssel 10-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Snelle service, hele mooie prijs. Vervangend aanbod: TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder keukenapparatuur gehaald, dus nu ook als eerste op de website van keukenloods.nl gekeken. Daarna toch nog even bij kieskeurig en beslist. Maar nergens goedkoper en na een telefoontje gelijk 's middags op te halen. En ze helpen je tot in de auto... Volgende keer weer dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 10-03-2017 In de winkel gekocht
almere

vlotte afwikkeling en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
product opgehaald in de winkel, verliep vlot en correct. de medewerkers attendeerden ons erop of we wel een parkeerkaartje hadden aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews