Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jose 14-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede informatie over bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel is goed aan de prijs. Bezorging is prima geregeld, ook wordt goed aangegeven wanneer een artikel niet voorradig is. Artikel is helemaal in orde

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees nuiten 14-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed en snel door vakkundig personeel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig personeel en vlotte hulp wij zijn zeer tevreden.
Ondanks dat het vrij druk was in de winkel.
Hebben ze toch alle tijd voor ons genomen.

Reageer

Ron B. 14-12-2017 Via de website gekocht

Keurige levering

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een bepaald type koelvriescombinatie, de goedkoopste vond ik bij keukenloods.nl, na het lezen van verschillende beoordelingen heb ik voor keukenloods gekozen. Het was een duidelijke website, goede service en duidelijke afspraken, al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 14-12-2017 Via de website gekocht

Zeer klant gerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse medewerks aan de mijn gehad. Alle zijn deskundig en denken mee. Weten wat ze het over hebben en denken mee. Een prima prijs kwaliteit!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HANS 13-12-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer scherpe prijs en alles luid en duidelijk , geen verassingen achteraf ze doen wat ze beloven , kortom geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.frijters 13-12-2017 Via de website gekocht

vaatwasser

Algemene score

9,0
hele goede uitleg hoe het gaat ,product was verkocht terwijl wij aan het onderhandelen waren. Maar er was snel een oplossing gevonden voor bijna de zelfde prijs.
vond het heel top.

Reageer

Cees den Ouden 13-12-2017 Via de website gekocht

MEGA SLECHT!!!!

Algemene score

1,0
Ik had een afzuigkap besteld deze weer retour gedaan omdat mijn klant hem annuleerde dit was bij jullie geen probleem ik heb netjes foto's gemaakt van de verpakking en ik heb hem terug gestuurd naar jullie.
Alleen wacht ik helaas al 5 of 6 weken op me geld dat terug gestort moet worden dat is helaas nog niet het geval!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-12-2017

Beste Cees,

Wat vervelend dat het geld nog niet is terug gestort. Zou je een mail willen sturen naar emma@keukenloods.nl met daarin het ordernummer? Dan ga ik het voor je uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

NoraK 13-12-2017 Via de website gekocht

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op Black Friday een bestelling geplaatst voor de SMEG espresso apparaat die per ongeluk afgeprijsd was kort na middernacht en niet meer in de ochtend en toch van Keukenloods te Hoorn de korting gekregen, daar deden ze niet moeilijk over!! Helemaal blij uiteraard en nog blijer met de heerlijke cappuccino's en latte's dankzij dit Italiaanse espresso apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-12-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede kennis van zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In 1e op het web mijn combi oven opgezocht. Door een Black Friday aanbieding kwam ik bij de keukenloods terecht. Enige dagen later in de winkel geweest. Goede uitleg over het artikel en verschil met andere combi ovens.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Pieter Hulshoff 13-12-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De servicedesk was zeer behulpzaam bij het oplossen van een probleem welke ik zelf had veroorzaakt. Alle lof voor de klantvriendelijke inzet van de medewerkers en de bereidheid om met de klant mee te denken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter.klaarmond 13-12-2017 Via de website gekocht

Prima service, levering precies op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen via de telefoon omdat de oven nog niet leverbaar was 2 verschillende orders gemaakt top.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olga 13-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel van keukenloods in Hoorn geweldig geholpen en de inbouw ging ook vlotjes en soepel aardige mannen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ewi50 13-12-2017 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben de shop op internet gevonden en viel de goede waardering op. deze bleek terecht te zijn. we hadden een vaatwasser uitgezocht, maar keukenloods kon niet zeggen wanneer deze geleverd zou worden. ze kwamen direct met een alternatief. deze vaatwasser had meer mogelijkheden en was duurder, maar we mochten hem hebben voor de prijs van onze eerste keus. heel mooi gebaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper 13-12-2017 Via de website gekocht

webwinkelen zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie over product en levertijd, en levering stipt volgens afspraak. Na mijn bestelling (maar voor de levering) stuitte ik op een andere aanbieder die 1 van mijn bestelde producten goedkoper aanbood. Ik kon goed vinden op de site waar ik dat kon melden en kreeg snel een passende aanbieding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yiannis 13-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden dat ik dit hier gekocht heb.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit bij keukenloods aangeschaft omdat het goedkoop was.
Niet wetend dat ik zeer goed behandeld zou worden, vanaf het eerste contact tot aan de levering aan toe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 13-12-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Op een zondag besteld en dinsdag op het afgesproken tijdstip geleverd. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe aankoopprijs en duidelijke en vriendelijke klantenservice. Snelle en juiste aflevering van de koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 13-12-2017 Via de website gekocht

Goedkope apparatuur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goedkope winkel. Veel keus. Echter wel veel heen en weer gemaild over de offerte. Ook bleken later apparaten niet te leveren of op voorraad te zijn. Hiervoor werdt dan een alternatief apparaat aangeboden. Wat wij lastig vonden omdat je dan weer overnieuw moet kijken naar de kwaliteiten van het apparaat. Verder wel tevreden tot zover!

Levering van de apparaten ging verder goed. Bij ons is nog niet alles geïnstalleerd dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Françoise 13-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

slechte service!!

Algemene score

1,0
Kookplaat donderdag bij Keukenloods in de winkel besteld, zou maandag bezorgd worden kreeg daar ook een bevestigingsmail van met de bezorgtijden maar werd afgebeld want door de sneeuw werd het dinsdag. Dinsdag kreeg ik i.p.v. de bestelling een mail dat mijn bestelling compleet is en ik een bezorgdatum kan kiezen HUHHH???? de eerstvolgende gelegenheid is dan pas donderdag.....
Ook bleek dat de kookplaat in de aanbieding is voor 595,05 en hebben wij de normale prijs van 599 betaald.
Ik ben zeer boos en teleurgesteld over deze gang van zaken Keukenloods!!!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-12-2017

Beste Francoise,

Vanwege het slechte weer eerder deze week is er helaas vertraging ontstaan met de bezorgingen. Mijn excuses hiervoor. Zou je voor de prijs misschien een mail willen sturen naar emma@keukenloods.nl met daarin je ordernummer en IBAN? Dan ga ik het in orde maken voor je.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Nicole 13-12-2017 Via de website gekocht

Zeker tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij online prijsvergelijking bleek Keukenloods de voordeligste. Bestelling en aflevering verliep zonder problemen. Ik heb ervoor gekozen om de door mij gekochte inbouwmagnetron te laten monteren. Dat is ook prima gebeurd. De contacten waren allemaal zeer plezierig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Rombout 13-12-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Algemene score

10,0
Er zijn veel concurrenten onder de webshops. De Keukenloods onderscheid zich ten eerste door een prima en duidelijke website met veel info omtrent de apparatuur. Ten tweede vrijwel altijd de beste prijs en ten derde is de klantenservice goed te bereiken mocht je nog vragen hebben. Ten slotte, alle gemaakte afspraken of beloftes worden nagekomen. Dat betekent een snelle levering waarbij ook eventuele oude apparatuur gratis wordt meegenomen. Ik zou geen minpunten kunnen bedenken die een belemmering zou kunnen zijn om te kopen bij de Keukenloods. Perfect geregeld allemaal en dat voor de laatste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-12-2017 Via de website gekocht

chique keukenkraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst in een plaatselijke vestiging rond gekeken voor een nieuwe keuken, en daarbij ook een mooie kraan ontdekt. Personeel was erg behulpzaam en deskundig. Kraan via internet besteld bij Keukenloods omdat dat gemakkelijker was voor levering. Minpuntje: levering duurde langer dan aangegeven.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bosscher 13-12-2017 In de winkel gekocht
Veendam

100% tevreden

Algemene score

8,0
Zowel advies, verkoop en levering liep op rolletjes. Niks op aan te merken. Wij zijn heel tevreden.
Wij kunnen de zaak zeker aanraden om een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TMK 12-12-2017 Via de website gekocht

deskundigheid een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via internet ben ik aan het adres gekomen, na telefonisch overleg waarbij men goed meedacht en adviezen gaf, ondanks dat ik al wist wat ik wilde hebben. De volgende dag heb ik de bestelling definitief geplaatst en bij de nieuwe medewerker kreeg ik opnieuw aandachtspunten waar ik op moest letten.
Ik kon goed merken dat men wist waar men over sprak dat gaf veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ghost 12-12-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods XXL Zaandam

Top service.

Algemene score

10,0
3 Siemens ovens en 1 Siemens vaatwasser besteld. Veel informatie gekregen over de whats app informatie lijn. Super vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk de ovens in Keukenloods XXL besteld in Zaandam. Keukenloods in zuidoost waren ze niet echt klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cor van Egmond 12-12-2017 In de winkel gekocht
Opmeer

Geweldige service bij aankoop Bosch inbouwoven CBG835NS1/38

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een Bosch inbouwoven gevonden op het internet en kwamen daarna op de site van keukenloods.
Keukenloods gebeld en gevraagd of ze deze oven op voorraad hadden en wat hun prijs was.
Ze hadden de oven op voorraad en konden deze ophalen 1 euro onder de prijs waarvoor wij de oven gezien hadden.
Gelijk gereageerd dat wij akkoord gingen en dat we de oven direct zouden komen ophalen. Bij aankomst bij het bedrijf in Opmeer kwamen wij erachter dat er niet betaald kon worden met een creditcard en op de bank kaart stond niet voldoende saldo. De verkoper maakte met ons de deal dat we het restantbedrag later over konden maken. Wat een service en wat een vertrouwen!! Zo konden we de oven toch gelijk mee naar huis nemen. Vandaar als beoordeling een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 12-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koos voor Keukenloods omdat ze goede prijs/kwaliteit boden en ruime keuze. Bovendien een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 12-12-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Aanbod, prijs, levering en service, alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring in het verleden met Keukenloods, dus de keuze was snel gemaakt !
Een ruim assortiment , goed advies en fijne prijs !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a hoeksma 12-12-2017 Via de website gekocht

prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede shop overzichtelijk snelle levering allemaal duidelijk op de webshop verder geen onduidelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellis 12-12-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik bij Keukenloods.nl een vriezer gekocht. Zij boden de vriezer aan voor de laagste prijs in tegenstelling tot andere websites. De vriezer werkt prima, het enige minpuntje was de leveringstijd. Deze zou op maandag geleverd worden, helaas werd dat pas woensdag.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

martin 12-12-2017 Via de website gekocht

triple A

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, omvangrijk aanbod, eenvoudig navigeren en daardoor gebruikersvriendelijk.
Na bestelling en betaling volgde snelle levering. Niets dan lof!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alderliesten 12-12-2017 Via de website gekocht

Netjes geregeld,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijk shop, informatie voldoende, alle voorwaarden staan vermeld en de levering wordt per mail verzonden. Oude apparatuur wordt mee genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DaPo 12-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld, maandagavond in huis. Mailcontact vanuit winkel om te checken of er de juiste besteld hadden, helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 12-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snelle en zorgvuldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbaar, snelle levering, aardige bezorger, goede service, duidelijke website.......kortom prima bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Knops 12-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is goed was voor ons de dichts bij zijnde, product was niet zicht baar in de winkel ze hebben deze voor ons opzicht besteld. Voor het product wat wij wilden hebben was de site duidelijk. De levering was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P 12-12-2017 Via de website gekocht

na wat opstartproblemen netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service nadat er wat problemen waren met het veranderen van de configuratie maar dit is later netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ch 12-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede hulp bij keuze. Snelle levering. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilden goede kwaliteit oven. Keuze tussen 3 grote merken. Uitleg van de overeenkomsten en verschillen. Goede hulp bij keuze. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. Lagewaard 12-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze afzuigkap was in vlammen opgegaan. Via internet bij de keukenloods terechtgekomen aangezien hier de prijs het laagst was en er ook geen verzendkosten berekend werden. Ik kon aangeven wanneer ik de afzuigkap wilde ontvangen en ik kreeg netjes een mail met het tijdvak.
Er werd keurig op tijd geleverd, prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny jaspers 12-12-2017 In de winkel gekocht
roosendaal

heel goed ben er goed geholpen en staan gelijk voor je klaar

Algemene score

10,0
ik heb gekozen omdat het teneerste betaal baar is en goede uit leg en vriendelijk en goed apratuur echt een aan rader keukenloods roosendaal

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Izabela 12-12-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very happy with the product I bought - quality for a good price! Also the customer service was very helpful and assisted us quickly when we needed help. Recommend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blijebakker 12-12-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had nog niet eerder gekocht bij Keukenloods. Blijkt dat het moederbedrijf gewoon in onze regio zit. Goede telefonische bereikbaarheid, ook in de avonduren, scherp geprijsd, stipte, nette levering tot in de keuken, oude apparatuur wordt gratis meegenomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Joosen 12-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Snelle en vanzelfsprekende oplossing van vergissing

Algemene score

8,0
Tevreden! De omruiling van butaan/propaan naar aardgasmodel was na constatering van de
vergissing was in een mum van tijd geregeld.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nicodem 12-12-2017 Via de website gekocht

Aflevering was top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apparaat besteld en afgerekend via de site. Er werd kort daarna gebeld dat i.v.m. drukte en ziekte de aflevering een dag later zou zijn. Netjes in overleg ingepland en waren stipt op tijd! Oude apparaat meegenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Runge 12-12-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goed mee gedacht door verkoper en absoluut niet opdringerig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop is overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk op te zoeken. Via de online site vonden wij het prettig om ons alvast te oriënteren alvorens wij naar de winkel gingen. In de winkel werden wij heel prettig geholpen door verkoper C. Hij dacht goed met ons mee, en liet ziet wat mogelijk was, en daarbij verloor hij ons budget niet uit het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L. Vlak 12-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs voor product, levering niet volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goedkoopste aanbieder van ons artikel. Had ook ruim aanbod.
Bij bestelling van het artikel een bezorgdag en -tijd kunnen kiezen. We kozen in de ochtend tussen 08.00 en 12.00, echter kreeg ik een bericht van de vervoerder dat het artikel tussen 11.00 en 14.30 gebracht zou worden. Ik moest die middag gewoon werken en mailde dat het echt niet na 13.00 uur kon, hierop kreeg ik geen reactie, terwijl er bij het bericht stond dat als er problemen waren met de bezorgtijd je kon mailen. Heb dus iemand moeten regelen die de laatste uren nog bij mij thuis kon komen zitten! Helemaal niet handig!
Product dat we kregen was verder helemaal in orde en onze oude werd netjes mee terug genomen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

RvdHaak 12-12-2017 Via de website gekocht

Er is maar 1 Keukenloods

Algemene score

9,0
Goed werkende site met veel informatie en handige links naar betreffende fabrikant van het product. Wel enige uitloop in levertijd maar een zeer goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Milko 12-12-2017 In de winkel gekocht
hoorn

goede de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Je word netjes geholpen en van advies bediend en gekeken naar een oplossing als dingen niet gaan zoals het was afgesproken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 11-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, mooie aanbieding en via de mail werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. TOP

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H v d Hudding 11-12-2017 Via de website gekocht

goede afwerking order snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherp geprijsd,fijne site om artikelen te vinden,goede informatie en snelle levering,vandaar zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramon Deelen 11-12-2017 Via de website gekocht

goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de prijs en de levering van het product waren perfect.
ook de website was erg duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews