Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 06-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bestellen en volgens afspraak geleverd. Oude koelkast direct mee terug genomen. jammer dat het verpakkingsmateriaal niet mee kon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joyce 06-03-2017 Via de website gekocht

Aligned super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu al 3 apparaten bij de keukenloods gekocht. Service is top. Snelheid is goed. Inbouwteam is altijd vriendelijk en correct. Ik ga nooit meer ergens anders witgoed kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Vries 06-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

uitstekende service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het prijsbeleid gaf voor ons aanvankelijk de doorslag. Daarna aangenaam verrast door correcte en snelle afwikkeling en levering. Ook door personeel in Winkel Utrecht aangenaam geholpen. Nu al meerdere apparaten gekocht en zullen dat in de toekomst zeker weer doen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warson Filip 06-03-2017 Via de website gekocht

Alles vlot en zonder problemen verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online besteld,goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Iets te vroeg afgehaald, maar was geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 06-03-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na mijn vorige bestelling bij Keukenloods bleek ik nog een optioneel paneeltje nodig te hebben om het apparaat mooi in te kunnen bouwen. Telefonisch contact gezocht met een medewerker en samen met hem de benodigdheden uitgezocht. Deze zijn besteld en snel geleverd. Top service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 06-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Z.O.

Prima prijs en levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijzen via internet vergleken daarna showroom in Amsterdam Z.O. bezocht en apparatuur besteld, prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T.Kardel 06-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs , ruime assortiment ,
Alles op voorraad
Snelle levering
Geleverd zo als afgesproken.
Kortom prima service.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel Huijssen 06-03-2017 Via de website gekocht

Ergens anders goedkoper. Binnen half uur korting gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een Combimagnetron besteld had zag ik op een andere site dezelfde goedkoper staan. Dit direct gemeld en binnen een half uur kreeg ik een nieuwe factuur met de prijs zoals op de ander site. Geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis Scholten 06-03-2017 Via de website gekocht

Super geholpen!!

Algemene score

9,0
Eerst iets bij BCC besteld en super veel ellende gehad alles afbesteld en zo bij keukenloods terecht gekomen waar ze me super geholpen hebben! een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet K. 05-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s'Avonds om 21.40 uur telefonisch een bestelling geplaatst, de volgende dag om 18.00 uur geleverd!

Had eerst via de website geprobeerd te bestellen, maar kon daar de leverdatum niet invullen. Toch maar gebeld, werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker, die ook nog eens meedacht over bijv. de afmetingen van het kastje waar de vaatwasser in ingebouwd moest worden. En natuurlijk kon er de volgende dag nog geleverd worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel Schreurs 04-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf bestelling tot en met levering, gewoon goed! Gewoon zo als het heurt! Volledig inzichtelijk proces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon v d Nieuwenhof 03-03-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk winkelen, veel keus dat je kunt uitvogelen welke het beste past.
Thuis op de bank,
Prijsvergelijkingen en een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZZ 03-03-2017 Via de website gekocht

Alweer prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, goede service. Contact opgenomen met de webshop. Upgrade naar een nieuwer model, welke niet op de website stond, tegen zeer kleine meerprijs.
Weer prima ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 02-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop via Internet goed afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Voor definitief een bestelling op Internet te plaatsen heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker. Die heeft mij vriendelijk en goed geholpen. Nadat ik de bestelling heb geplaatst én betaald, kreeg ik keurig een bevestiging van de bestelling. Later bleek echter dat deze toch niet voorradig was en heeft de levering langer geduurd dan oorspronkelijk vermeld was. Wat ik vreemd vond in alle correspondentie t/m de levering, is dat er elke keer weer gevraagd werd om een betaling via de factuur, terwijl de bestelling al betaald was. Wat ook niet anders kon via Internet. Een bank betaling wordt wel als betaalkeuze vermeld, maar vervolgens niet aangeboden.
De bestelling is uiteindelijk compleet afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taskan 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn heel veel webshop winkels vermelden dat ze de item op voorraad hebben maar wanneer je ze gaat bestellen dan komen ze mer verhaal dat ze niet meer op voorraad hebben terwijl op hun website anders vermelden. Bij keukenloods was alles correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 02-03-2017 Via de website gekocht

ing. T.C. Struik

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een speciale inductiekookplaat gekocht voor onze slechtziende dochter. Ik werd goed geholpen en mij werd ook gewezen op de mogelijkheden die deze plaat extra biedt voor slecht zienden, zoals de Atag pandoer siliconenmat.
IK kreeg in een keer al hetgene het blindeninstituut had aanbevolen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Delvoux 02-03-2017 Via de website gekocht

Via Google bij Keukenloods gekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google bij keukenloods gekomen. Het artikel was goed koopste bij keukenloods. Bij eerder een bestelling bij Keukenloods weet ik dat ze goed zijn.

Kitchenaid expreso, gekocht.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tielrooy 01-03-2017 Via de website gekocht

Beoordeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, klant gericht, snel contact en een goede prijs. Dit alle maakt het een fijne website om je spullen te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlantHoogezand 01-03-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze Bosch vaatwasser die we 15 jaar geleden op kwaliteit en stilte hadden geselecteerd begon het de afgelopen tijd langzaam op te geven. Om het hem niet moeilijker te maken op zoek gegaan naar een vervanger. Eerst geselecteerd op dezelfde items als de vorige. Opnieuw uitgekomen bij een mooie, stille Bosch. Vervolgens gezocht naar een betrouwbare shop die het snel en goedkoop kon leveren. Mede op basis van de recenties bij Keukenloods uitgekomen. Volgende middag rond 17.00 is de machine in Hoogezand bezorgd door een vriendelijke bezorger uit Hoorn. Alles binnen een paar minuten afgehandeld, ook werd de oude machine direct meegenomen. Dezelfde avond de machine direct weer ingebouwd. Alles functioneert inmiddels weer naar tevredenheid.

Transactie bij Keukenloods dus precies zoals het hoort. Top!

* N.B. we hebben nog geen beroep op aanvullende service hoeven te doen en scoren dat item hier dan ook op een neutraal "goed"

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben Sonnemans 01-03-2017 Via de website gekocht

inbouwkoelkast

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit en werkt prima.
Op de bon graag vermelden dat men oude koelkast mee terug neemt.
Wist ik niet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Theo, Breda 01-03-2017 Via de website gekocht

Pelgrim afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/Kwaliteit verhouding ten opzichte van andere aanbieders, incl. rechtstreekse aanbieding van Pelgrim, is goed. Correspondentie na plaatsing van de bestelling is goed en afspraken over aflevering van product is flexibel, duidelijk en deze worden ook nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard d H 01-03-2017 Via de website gekocht

Aanschaf vrij staande vriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een prijsvergelijking was keukenloods de voordeligste. Bij de levertijd werd aangegeven dat dit 5 werkdagen was. Vervolgens van iedere handeling (bevestiging, binnenkomen artikel in hun magazijn, klaar voor verzending e.d.) netjes een e-mail gehad. Direct aansluitend werd ik gebeld door de expediteur welke dag en dagdeel mij het beste uitkwam voor bezorging. Vervolgens werd het netjes op het afgesproken moment geleverd. Top klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.scheffer 28-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke product omschrijving, jammer als een product stuk is,dat je de servicemonteur van dat product via keukenloods geaktiveerd moet worden, kan op een nieuw product een week duren

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

harkam 28-02-2017 Via de website gekocht

harkam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling, statusverloop bestelling, aflevering duidelijk te volgen via track en trace. De monteur heeft alles snel en goed geïnstalleerd en tips gegeven voor onderhoud.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snowytiger 28-02-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb telefonisch een koelkast besteld, deze werd conform afspraak keurig afgeleverd. Tijdstip werd met een marge van twee uur per mail kenbaar gemaakt waarbij rekening werd gehouden met mijn vookeur. De chauffeur belde netjes op om door te geven dat het ietsje later werd. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-02-2017 In de winkel gekocht

Jeroen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info tijdens bezoek winkel. Duidelijke uitleg. Geleverd volgens afspraak en prima installatie service, netjes en correct.
Machine werkt top hoop er weer vele jaren plezier van te hebben

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J v Dongen 28-02-2017 In de winkel gekocht

Aanschaf vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige ontvangst, alle aandacht voor de klant. Niet opdringerig maar luisterend naar de klantenwens. De afspraak en nakomen van levering verliepen zonder hapering. Installatie van onze nieuwe vaatwasser door een zeer handige en correcte monteur verdiende een kompliment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Hoekstra 28-02-2017 Via de website gekocht

Siemens inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima,zoals alles geregeld was. Snel en adequaat.
De bezorger bracht de koelkast op ons verzoek op de plaats waar we hem hebben wilden.
Alles ziet er zeer verzorgd uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robhouse 28-02-2017 Via de website gekocht

Bauknecht KRIE2182A++

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk bezorger en ondanks de - door omstandigheden - wat latere levering de installatie rustig en goed afgeleverd. Aardige bijkomstigheid is dat de oude kast inclusief alle verpakking van de nieuwe wordt meegenomen.
Door de grote van de koelkast is deze niet overal leverbaar ( 178 cm ).

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Boeve 28-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede medewerkers: denken goed mee, zeer correct en geven een scherpe en faire korting.
De levering was ook vervolgens ook top! Keurig op tijd, netjes binnen gezet en ook niet onbelangrijk: helemaal compleet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvain Vierstraete 28-02-2017 Via de website gekocht

Het wordt saai maar ja weer heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe vaatwasser aangeschaft. Ergens anders goedkoper gezien. keukenloods gaat zonder problemen mee met deze prijs. Binnen een week geleverd en geplaatst, prima werk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.de Kuijer 28-02-2017 Via de website gekocht

Hr Jm de kuijer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer correct te woord gestaan door medewerker keukenloods prima
informatie verstrekt over bestelde koelkasten en afzuigkap
plaatsing inbouw apparatuur keurig afgeleverd
goede prijzen dik tevreden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Fortuin 28-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig personeel en montage-team top. Nemen alle rommel en oude vaatwasser weer mee. Echt dik tevreden, al met al verdienen ze een dikke pluim.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L.Blankendaal 28-02-2017 Via de website gekocht

Lowie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, verstand van zaken. Vlotte levering. Prijs, kwaliteit perfect. Geven goede informatie en advies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 28-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling Kitchenaid Chopper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit eerder iets bij Keukenloods.nl besteld. Maar deze webwinkel had laagste prijs. De bestelling werd al de volgende dag geleverd en was keurig verpakt. Prima webwinkel dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 28-02-2017 In de winkel gekocht

Bianca

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods is de service uitstekend. Ze denken graag met je mee en zo kom je samen tot een uitstekend resultaat. Top!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-02-2017 Via de website gekocht

Top Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er werd ontzettend goed mee gedacht bij het maken van mijn keuze. En ik kreeg bericht toen bleek dat het apparaat wat we besteld hadden, niet meer leverbaar was en er een nieuw model werd toegezonden. Deze was goedkoper en kreeg daarvan het verschil terug.
Wij wilden toch het andere model graag hebben en er werd ontzettend goed geholpen en gezocht. Kreeg al snel bericht dat ze het gevonden hadden. Werd kosteloos toegezonden.

Service was boven verwachting. Super dat we zo geholpen zijn. Persoonlijke service zelfs op afstand, met klant hoog in het vaandel.

Klasse!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 28-02-2017 Via de website gekocht

Super geholpen met advies vis de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had mijn inbouw koelkast defect, naar lang zoeken op internet de keukenloods gebeld.door een paar simpele vragen te beantwoorden van maat en type deursysteem krijg je meteen een goed aanbod.
Het aanbod is zeer scherp geprijsd en ook van een goed merk Bosch.
Dit is de 2 de keer dat ik hier zeer tevreden over ben!
Voor een internetsite een goed te bereiken via telefoon met zeer goed advies!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 28-02-2017 Via de website gekocht

Top vriendelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel omdat ik netjes geholpen ben aan de telefoon om de juiste keuze te maken. Nu heb ik er iedere dag plezier van.
Dank je wel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Van Beek 28-02-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig advies aan de telefoon. Duidelijke afspraken. Afspraken worden ook nagekomen en geweldig nette aflevering en montage.
Ik ga niet meer naar een ander bedrijf en zal jullie ook aanraden bij familie, vrienden en collega,s

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 27-02-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en perfecte service!

Algemene score

10,0
Een product van onze keuze bleek niet op tijd leverbaar. Keukenloods heeft zelf bij de fabrikant een beter alternatief geregeld voor dezelfde toch al lage prijs. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Wienk 27-02-2017 Via de website gekocht

Bosch afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site gevonden via Google prettige site en goed product. Enige nadeel is het bellen voor de afspraak van het bezorgen steeds veel wachtende voor mij. Drie pogingen nodig om de afspraak te maken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johannes 27-02-2017 Via de website gekocht

Zou het zo weer doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En prima webshop. Opstellen offerte, levering en installatie was allemaal heel goed geregeld. Zou niet eens mee nadenken als ik weer apparatuur nodig zou hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted Schutte 27-02-2017 In de winkel gekocht

Keukenloods nr 1 met prijs, service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden al eerder besteld bij keukenloods en telkens viel ons op hoe klantgericht, vriendelijk en behulpzaam dit bedrijf is. Items kunnen bekeken worden in de winkel (in ons geval alkmaar) en daar direkt besteld worden.
De levertijd wordt waargemaakt en het trace en track systeem werkt perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Derks 27-02-2017 Via de website gekocht

Onze nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de tweede keer dat wij een apparaat bij de keukenloods kopen en dat is ons zeer goed bevallen, In beide gevallen hebben we deze ook laten monteren en dat is door de deskundige monteurs heel goed gedaan. Ze werken netjes en nemen de oude apparaten mee. Kortom een klasse zaak met uitstekende seervice en lage prijzen,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inside Solutions / R. de Vries 27-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan eigenlijk geen negatief punt bedenken vandaar het hoge cijfer.
Ik ben zeer netjes behandeld, ik heb een goede prijs kunnen bedingen en zelfs nadat ik diverse veranderingen heb doorgevoerd bleven de medewerkers behulpzaam en was geen moeite te veel. De pruducten zijn netjes geleverd volgens afspraak, en het later leveren (door uitstel bouw) was geen enkel probleem. Ik kan Keukenloods Online ten zeerste aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart Schrijver 27-02-2017 Via de website gekocht

Wij zijn tevreden nu u nog!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site om je bestelling te zoeken en te plaatsen. Na de bestelling een goed contact over de snelle levering en prettig personeel als bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. de Vries 27-02-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Hoewel de eerste actie telefonisch heel voorspoedig verliep - snelle offerte en aanvraag - plezierig om te 'zien' met wie je belt - leverde de bezorgdatum helaas wel oponthoud op, zonder dat ik geïnformeerd werd. Ik heb zelf twee keer moeten bellen om te informeren over de bezorgtijd. Er werd twee keer beloofd, dat de kap bezorgd zou worden op een datum. Gelukkig is deze uiteindelijk wel aangekomen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

D & L 27-02-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een geschikte vaatwasser, hebben we eerst online gekeken wat de mogelijkheden waren. Toen ontdekten we de keukenloods.nl. De website was heel duidelijk, toch gaven we de voorkeur om telefonisch informatie over het product aan te vragen. We kregen een vriendelijke en adequate medewerker aan de lijn die ons verblijde met een scherpe actie. De volgende dag stond de vaatwasser bij ons in huis en de oude werd netjes meegenomen.
Al met al een hele goede service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.G.Bouwhuis 27-02-2017 Via de website gekocht

voordelig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website is al prettig, en een lage prijs nog prettiger, maar je kunt heel gemakkelijk telefonisch contact krijgen met behulpzame en deskundige medewerkers. Zo viel de leverdatum ook precies vast te leggen, en nam de bezorger de oude oven zonder problemen weer mee terug. En ja, alles wat geleverd moest worden zat erbij, behalve dan de bestelbon voor het gratis kookboek. Ingewijd met een zeer geslaagde appeltaart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews