Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Egbert 02-12-2017 Via de website gekocht

correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na zoeken ontdekte ik de gezochte vlakschermkap voor de laagste prijs bij Keukenloods. Correcte informatie ontvangen. Een snelle en juiste levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosonnef 01-12-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Kende jullie niet, maar spreekt me erg aan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er ligt geen verkoopdruk op en dat merk je, advies is het advies Wat moet ik nog meer zeggen goed is goed

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

politbureau 01-12-2017 Via de website gekocht

chaotisch, onduidelijk, hinderlijk

Algemene score

2,0
een hele maand overgedaan om een product te kunnen krijgen, vele telefoons, winkelbezoek en emails. onduidelijke productomschrijving waardoor een niet-bijpassend product ontvangen. daarna al dagen bezig om het product terug te sturen; vervelende procedures en hinderlijke herhaaldelijke vragen van jullie kant. nooit meer bij Keukenloods.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 01-12-2017

Beste,
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Ben van Unen 01-12-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
houden zich goed aan afspraken, plaatsen van het artikel word volgens afspraak gedaan[ kortom goede service]

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke shop ergens artikel goedkoper gezien, krijg je het verschil teruggestort. Bij vragen over iets krijg je snel antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Tuinen 01-12-2017 Via de website gekocht

Gewleldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke page, direct beschikbaar voor vragen, bij elk artikel aangegeven wat wel en wat niet tot de levering behoort, kortom kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Bakker 30-11-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld, netjes, makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk telefonisch besteld en geregeld dat het meteen opgehaald kon worden in Opmeer zaterdags

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bens klussenbus 30-11-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles volgens afspraak perfecte prijs aardig personeel goed advies , gewoon een aanrader. voor iedereen die keukens of apparaten nodig heeft je hoeft niet verder te zoeken de beste prijs en goede levering is bij de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Bieshaar 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Moeiteloos produkt omruilen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site overzichtelijk. Veel keus. Artikelen zijn goed op soort gesorteerd. bij eventuele vragen over een produkt zijn de medewerkers makkelijk bereikbaar en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine Janssen 29-11-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaten werden netjes afgeleverd. Door misverstand met keukenleverancier was een verkeerde datum afgesproken. Een belletje was genoeg om alles de volgende dag al te leveren

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda B. 29-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel geweldig geholpen. Ook met een kleiner budget goed geslaagd. Installatie op de afgesproken tijd. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rohnny benaets 29-11-2017 Via de website gekocht

Service was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gemakkelijk om van thuis uit te bestellen. Alles was ook zeer gemakkelijk te doen. En alles was ook zeer duidelijk. Ook het leveringsproces was fijn op te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afzuigkap besteld online. Werd na t bestelproces super op de hoogte gehouden mbt de status van de levering.
Zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 29-11-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd geleverd

Algemene score

8,0
Het is op tijd binnen gekomen en de info over mijn gasfornuis was snel en makkelijk te vinden op de site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Uijtdehaag 29-11-2017 Via de website gekocht

helemaal tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden nog nooit zaken gedaan met Keukenloods.nl en werden aangenaam verrast met de aankoop van een nieuwe gaskookplaat en combi magnetron. Prima prijs en snelle levering. De vervoerder belde nog even dat hij helaas een kwartiertje later kwam.Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 29-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van de afzuigkap was een onderdeel kapot.
Niet bij hun gekocht maar ik kon het onderdeel bij hun bestellen en het was heel snel geleverd .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en kundige montage, prettige vakmensen!

Algemene score

9,0
Kende jullie niet, ben voor de prijs van de koel/vriescombinatie gegaan. had verwacht, dat de koelkast eerder geplaatst kon worden, maar de wachttijd was niet onoverkomelijk,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 29-11-2017 In de winkel gekocht
keukenloods Gaanderen

Verder denken dan alleen de service bieden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en hebben kennis van zaken. De site is makkelijk in gebruik en duidelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tekst is overzichtelijk en duidelijk. De getoonde foto’s op de site komen niet overeen met het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 29-11-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service en meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een fijne winkel met ruime keuze en een goede prijs kwaliteits verhouding. Zou de volgende keer weer terugkomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

gerard 29-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Inductie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en rustige begeleiding en uitleg.
Koffie was goed en het aan geprijsde artikel was er niet dus wij kregen een
andere voor de zelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekend 29-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb deze webwinkel gekozen om aantrekkelijke prijs en snelle levering, tevens keuze uit diverse
types van vrieskasten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 29-11-2017 Via de website gekocht

Mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie input en daardoor makkelijk te kiezen.
Top 10 is een goede keuze tool om uiteindelijk het juiste apparaat te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joop Heesbeen 29-11-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een inductie kookplaat besteld, maar was helaas niet op korte termijn te leveren, in overleg met verkoop een andere uitgezocht, deze was iets goedkoper, het verschil was binnen 2 dagen bij geschreven op mijn rekening!
De verdere afhandeling en levering was perfect.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Giorgio 29-11-2017 Via de website gekocht

snelle levering en uiterst correcte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inmiddels de tweede goede ervaring met keukenloods. Niet alleen in het bestelproces maar ook de aflevering geschiedt volledig servicegericht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Kraster 29-11-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Top service en uitvoering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel prima uitleg over de apparaten.
Snelle levering. Zonder enig probleem zijn de apparaten in de keuken geplaatst.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirjam en Gert 29-11-2017 Via de website gekocht

Goede service / uitstekende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevonden via internet, duidelijke site, goed afspraken te maken over bezorgtijden en de bezorgtijden kloppen en afspraken worden nagekomen. Klantenservice is ook 's avonds bereikbaar heel goed als je overdag moet werken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanel 29-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Hulpvaardige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voorlichting en over levering ben ik ook tevreden.. de producten hebben we nog niet geïnstalleerd dus daar kan ik nog niets overzeggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jay 29-11-2017 In de winkel gekocht
Almere

Top service!

Algemene score

10,0
Prima service en heel vriendelijk personeel.
Alles keurig netjes besteld en goed op afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schone vaat 28-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Ook een klein montagefoutje werd een dag later gecorrigeerd. Dus een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 28-11-2017 Via de website gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie prijzen, daardoor waarschijnlijk iets langere levertijden, maar gelukkig werd het eerder geleverd dan gedacht. Ook telefonisch contact gehad en ook dat was goed en vriendelijk, toen ik ophing omdat ik de wachttijd wat te lang vond, werd ik zelfs teruggebeld door de servicemedewerker. Bedankt voor de service en tot de volgende x.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els Wierenga 28-11-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site.
Bestelling was tip-top in orde! Van het moment van bestellen tot aan de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J. Schut 28-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment met goede uitleg over gebruiksmogelijkheden van de apparatuur, concurrerende prijzen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Roos 28-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was zeer gunstig. Voor de installatie heb ik even moeten wachten, maar ze hebben het goed gedaan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathe 27-11-2017 Via de website gekocht

Superservice !!!

Algemene score

10,0
Op internet een siemens vaatwasser bij de outlet in Zaandam besteld. Werd via de mail keurig op de hoogte gehouden en bij het ophalen werd het apparaat in mijn bijzijn nog eens nagekeken op eventueel ontbrekende onderdelen (geen) en het apparaat werd netjes ingepakt en in de auto gezet. Hier is de klant nog koning, ga zo door !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groningen 27-11-2017 Via de website gekocht

Snel, betaalbaar, coulant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik koos voor een uitgebreide keuze uit goed betaalbare gaskookplaten. Een flinke uitgave voor mijn portemonnee, vandaar dat ik onzeker was en diverse keren de klantenservice overviel met vragen. Alle keren direct een duidelijk antwoord en toen ik uiteindelijk een te korte gasslang koos, kon die zonder zeuren weer worden teruggestuurd. Fijne mensen, een prachtige gaskookplaat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Glas 27-11-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Doen wat je belooft!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 8 jaar geleden materialen gekocht bij de Keukenloods en het was voor mij een uitgemaakte zaak om weer naar deze winkel te gaan. Zeer goede, maar vooral ook deskundig personeel. Ik heb wederom materiaal bij hen gekocht en hen ook om een (toekomstige) oplossing voor een probleem gevraagd. Zij hebben mij uitstekend geïnformeerd naar de huidige mogelijkheden. En het bestelde?? Dat was binnen de afgesproken tijd op te halen bij het magazijn! Ik ben meer dan tevreden !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elke 27-11-2017 Via de website gekocht

De beste prijs en de beste service. Gewoon perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dat ik bij Keukenloods de beste prijs had kon ik zelf uitvinden maar service is altijd even afwachten. Ook dit was perfect, netjes conform afspraak. De nieuwe droger erin en de oude werd meegenomen. Ik had er geen omkijken naar, top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 27-11-2017 Via de website gekocht

Goede en adequate service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Getipt via de consumentengids site als een van de laagste prijzen met goede rating. Ook prettig dat bij het ontbreken van het gewenste product direct een alternatief is getoond incl vergelijk van de technische specificaties. Wat ook inderdaad een echt alternatief bleek te zijn met het aanbod tegen dezelfde prijs als het initeel gekozen product, Erg prettig en klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. de Bakker 27-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
helaas ging er van binnen een jaar toch al iets stuk van onze keuken, maar dit is uitstekend opgelost door de mensen van Keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 27-11-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had nog wat toelichting nodig. Gebeld en vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Getuigd van kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 27-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, en snelle levering van mijn koelkast. Maar bovenal een goede service. Ik had vooraf een aantal technische vragen over het deur op deur systeem, en die werden via whatsapp prima beantwoord, zelfs op zondag! Top service dus! En prima prijs ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ 27-11-2017 In de winkel gekocht
zaandam

toppie

Algemene score

10,0
goede magnetron voor leuke prijs in de outlet, goede service en advies,netjes afgehandeld, konden kiezen uit 3 apparaten,nuchtere verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 27-11-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe vaatwasser besteld, bleek hij niet meer leverbaar. Ik kreeg echter zonder meerkosten een nieuwer model aangeboden dat ook nog eens vakkundig werd ingebouwd in mijn keuken. Het oude apparaat en alle verpakkingsmaterialen werden netjes ogeruimd. Zeer tevreden! De enige reden om een negen te geven ipv een tien is dat het een paar weken duurde voordat de vaatwaser kon worden ingebouwd vanwege drukte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Voorst 27-11-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had snel een nieuw afzuigkap nodig. Maar de bijbehorende afstandsbediening had een langere levertijd. Om toch snel te kunnen leveren is de order in 2 shifts uitgeleverd zodat installateur geen vertraging opliep. Aflevering geschiedde door vriendelijke chauffeur die mij goed op de hoogte hield van levertijdstip. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 27-11-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een scherpe prijs voor inductiekookplaat werd op de website al keurig een verlate levering gemeld. Na bestelling werd ik hier via een aparte mail nogmaals op gewezen (en mocht dit problemen opleveren, waren alternatieven mogelijk) en uiteindelijk was de daadwerkelijke levering toch nog sneller dan eerder aangegeven. Een positieve meevaller!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matt Janssen 27-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk overzichtelijk. Prettig is dat je een foto van de medewerker ziet voordat je belt.
Je weet welke gezicht achter het telefoongesprek zit.
Je wordt prettig geholpen bij je vragen.
Bezorging was binnen de gestelde tijd en goed verzorgt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 27-11-2017 Via de website gekocht

Top bedrif

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 apparaten besteld. 1 was niet direct op voorraad maar omdat we het fornuis toch snel nodig hadden werd die de volgende dag gewoon geleverd. En de afzuigkap 2 dagen later. Perfecte service en scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Hoogendoorn 27-11-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen negatief punt te ontdekken. Bezorger keurig op tijd, apparaat tot zover ook prima. Kortom geen negatief punt te ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Been 27-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Correct afgeleverd, plezierige medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan, goede indruk en snelle levering.
Voelt vertrouwelijk.
We hebben de levering correct ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews