Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blom 17-02-2017 In de winkel gekocht

Inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Keukenloods een prettige winkel, zeer goed geholpen. Bij aflevering en plaatsing van het product zeer goed gedaan en netjes afgeleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H.Schlief 17-02-2017 In de winkel gekocht

bosch afzuigkap siemens kookplaat inductie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
dit hebben we bij keukenloods Gaanderen gekocht We zijn vriendelijk behandeld en de apparaten zijn netjes ingebouwd en niet vergeten de prijzen zijn heel concurrerend.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Roland 17-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je je een apparaat stuk hebt die snel vervangen moet worden, dan ben je hier aan het goede adres. Snelle levering, pin aan huis en oude apparaat meegenomen. Zoals het hoort. Thx!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Smook 17-02-2017 Via de website gekocht

Snel geholpen; geniet nu van de nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagavond een vaatwasser besteld en de volgende dag al afgeleverd. Voor aflevering keurig werd ik een half uur voor aflevering keurig gebeld, zodat ik op tijd thuis kon zijn. Vaatwasser werd afgeleverd op de woonverdieping en onze oude vaatwasser mee genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-02-2017 In de winkel gekocht

Gewoon erg goed

Algemene score

10,0
Het apparaat gezien op de prima website. Me laten adviseren in de winkel roosendaal. Uitstekend aankoopadvies gekregen door vriendelijk en bekwaam perrsoneel. Onverwacht probleemje met plaatsen in een mum van tijd opgelost. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 17-02-2017 Via de website gekocht

levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was netjes en correct zoals afgesproken, alleen jammer dat NEFF de levertijd niet kan nakomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 17-02-2017 Via de website gekocht

Fantastische servie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik na telefonisch overleg over de verschillende vaatwassers van Siemens een keuze gemaakt had en deze ook bestelde, bleek er bij levering een verkeerde vaatwasser geleverd. Dit bleek zeer snel geregeld want na telefonisch overleg met de klantenservices kreeg ik te horen dat bestelde vaatwasser niet op voorraad was en kreeg ik voor het ongemak een duurdere variant die wel direct leverbaar was als vervanging voor bestelde vaatwasser zonder extra kosten. Donderdag middag formulier ten behoeve van ruiling ingediend en vrijdag ochtend gebeld door keukenloods dat ze hem deze dag nog konden komen ruilen. Ik zeg twee woorden FANTASTISCHE SERVICE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mario 17-02-2017 In de winkel gekocht

AEG Inductiekookplaat HK874400FB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb alleereerst voor deze shop gekozen vanwege de prijzen. Ben ook erg goed geholpen (had een vraag gesteld via de website en werd netjes terug gebeld).

Heb uiteindelijk de inductie kookplaat in de winkel gehaald. Ben uiterst tevreden met de kookplaat

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ron Droomers 17-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods is helemaal top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch overleg keurig behandeld, en conform afspraak netjes op tijd afgeleverd. Ondanks het slechte weer van sneeuw en ijzel. Petje af keukenloods en natuurlijk bedankt! Ron.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerd 17-02-2017 Via de website gekocht

Gerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel (inbouwmagnetron) verkeerd door mij besteld, kon zonder problemen geruild worden voor juist exemplaar, snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 17-02-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een vaatwasmachine gekocht, was in de test de beste keuze en snel geleverd. De bezorgdienst kwam overigens veel vroeger dan aangegeven en daarom moesten ze voor de 2e keer langskomen. Toen wel goed.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GL 17-02-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voordelig en goede service. Apparatuur op voorraad en netjes op tijd bezorgd. Prijs in vergelijking met andere aanbieders concurrerend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 17-02-2017 Via de website gekocht

Rvs Fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop van ons rvs fornuis bij de keukenloods.
Heeft en duidelijke website. Snelle levering binnen 24 uur,telefonische vriendelijkheid. En een nette aflevering chaufeur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J.de Wit 17-02-2017 Via de website gekocht

Gekocht via de website een wasemkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een zeer goede ervaring via de website de orde is zeer snel afgehandeld en ook via de telefoon ben ik snel en netjes geholpen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Wieringa 17-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onduidelijkheid rondom prijs werd op een zeer correcte manier behandeld en naar tevredenheid. De levering van onze nieuwe aeg wasmachine op tijd en met de nodige hulp in huis gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurrien 17-02-2017 Via de website gekocht

SMEG Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk verdienen ze een 10. Top service, snel geleverd, aardige bezorger en de keren dat wij in de winkel zijn geweest zijn we zeer vriendelijk geholpen. Niet opdringerig, niet vervelend, vakkundig, niet proberen persé iets te verkopen, begripvol, allemaal zeer goed. Enige reden waarom ik geen 10 geef is omdat ik nooit een 10 geef aangezien dat betekent dat er NIETS meer veranderd hoeft te worden. En hoe perfect iets ook is, er is altijd ruimte om NOG beter te worden. Dus hierbij een 9 wat in onze ervaring dus eigenlijk een 10 is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Moeijes 17-02-2017 Via de website gekocht

Margo Moeij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na aankoop gelijk een reactie dat het even kon duren voordat de kookplaat geleverd zou worde. Geen probleem. Tot mojn vreugde bleek dat na een week de kookplaat zou worden geleverd. Ook keurig op de tijd die afgesproken was. 2e ervaring met Keukenloods en. Og steeds zeer positief.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjan 17-02-2017 Via de website gekocht

tevreden

Algemene score

8,0
Prima vrieskastje gekocht, fijn dat jullie ook in het weekend goed bereikbaar zijn. Ik vind alleen 79,- voor het plaatsen van een vrieskastje en het afvoeren van oud vrieskastje + verpakkingsmateriaal wel heel erg veel geld!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

P Christoffel 16-02-2017 Via de website gekocht

Atag HG 8571 mba met fusion fulcano brander

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke medewerkers en denken gericht mee met de klant. Levering was keurig netjes op tijd en alles was netjes verzorgd! Ik weet zeker dat mijn volgende apparatuur hier vandaan gaat komen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary Steijvers 15-02-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vanwege de prijs voor deze shop gekozen. Ze doen wat ze beloven. Ook telefonisch contact gehad en prima te woord gestaan. Ook na het wijzigen van de bestelling (achteraf geen monteur nodig om combimagnetron in te bouwen). Dit kon zonder problemen geannuleerd worden. Levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Tulden 15-02-2017 Via de website gekocht

tevreden koper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door ons gekozen afzuigkap was ergens anders goedkoper. Na melding hierover doormiddel van een mail werd ik diezelfde dag op zaterdag avond hierover opgebeld en kon ik voor dezelfde prijs de afzuigkap ook bij keukenloods kopen .Hiervan kreeg ik via de mail een offerte die 14 dagen geldig was en voor die service zeg ik verkocht en hartelijk dank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. J. Schroijen 14-02-2017 In de winkel gekocht

Keuken is geen loods maar een vakwinkel

Algemene score

9,0
Vriendelijke bediening, behulpzaam en kwaliteit. Ik zou er zeker weer naar toe gaan in Nederweert. Ziet ee perfect uit in de showroom.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

keukenloods / Gaanderen 14-02-2017 In de winkel gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De verkoper bij de keukenloods was uitermate behulpzaam, maar kon in eerste instantie geen antwoord geven op mijn vraag: wat is een warmtepomp voor een droger. Het geeft nogal een prijsverschil. Het antwoord kwam, nadat hij het opgezocht had op internet.
De bezorging was correct, maar onvriendelijk en stug.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Bram 14-02-2017 In de winkel gekocht

Prima zaken doen bij keukenloods. Goed en deskundig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Natuurlijk is de prijs belangrijk maar ook de afspraken zijn goed nagekomen. De apparatuur werd keurig ingebouwd, tegen meerprijs. De verpakkingsmaterialen en oude apparaten werden meegenomen, geen rommel dus. Echt tevreden met de aankopen en over de afhandeling.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jody 13-02-2017 Via de website gekocht

Keuken voor rijksmonument

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
E heeft me super goed geholpen en heel veel geduld gehad met alle wijzigingen. Door de regels van monumentenzorg moest er steeds veel gewijzigd worden en daarin werd ik goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 13-02-2017 In de winkel gekocht

Aankoop kraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd een prettig ontvangst, je wordt goed geholpen of geadviseerd en scherpe prijzen. Dus ik kom graag bij de Keukenloods!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P.Vos 13-02-2017 Via de website gekocht

Goed en goed bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de koop en na de koop was via de webshop snel telefonisch en met de mail informatie te krijgen. De levering en installatie was vlot en goed. Helemaal prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ricky Setroirono 13-02-2017 Via de website gekocht

dht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
webshop was overzichtelijk en ik makkelijk vinden wat ik zocht.
levering ging ook erg snel en vlot.
bestelling op afgesproken datum en tijd geleverd en mijn oude koelkast ook meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen B. 13-02-2017 In de winkel gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bedrijf, goede no-nonsense service! Ik kwam voor een tweedekansje, maar liep weg met een nieuwe voor dezelfde prijs...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim Vermeij 13-02-2017 Via de website gekocht

fantastisch apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke webshop. heldere prijzen, snelle levering. een aanrader voor iedereen die apparatuur nodig heeft voor de keuken. hetzij nieuw hetzij vervanging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Betty 13-02-2017 Via de website gekocht

Kopen van een inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Precies op afgesproken tijd afgeleverd. Werd van te voren gebeld van over een half uur ben ik bij u. Correcte afhandeling...op bepaalde plaats neer zetten is geen probleem. Vriendelijke chauffeur. Alles ok dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E&A 13-02-2017 Via de website gekocht

E&A

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijke medewerkers, goede service.
Levering snel en goed.
Producten zijn goed te vinden op de site en te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerd 13-02-2017 Via de website gekocht

vriendelijk prof personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles van bestelling tot levering was goed geregeld, daarbij was het personeel ook vriendelijk en hebben mij goed geholpen met het bestellen van de juiste apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 13-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle levering. Ook goed verpakt. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker terug naar keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van den Berge 13-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser

Algemene score

8,0
De site was op zich al redelijk duidelijk maar om mijn keuze bevestigd te krijgen heb ik toch nog even gebeld met de Keukenloods en heb daar een vergelijkbaar ander aanbod van een machine gekregen welke tot op heden perfect functioneerd. Uiterst correcte info en de levering en vooral ook de montage naar volle tevredenheid uitgevoerd. Proficiat en ga zo door!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 13-02-2017 Via de website gekocht

Inbouw koelkast

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering. Goede website en van tevoren gebeld dat het binnen
En een 0.5 uur geleverd gaat worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank Henneke 13-02-2017 In de winkel gekocht

inductieplaat

Algemene score

9,0
goede snelle service, ik had eerder via internet een inductie kookplaat gekocht en tot mijn grote verbazing na het produkt te hebben besteld bleek mijn oude inductieplaat het weer te doen. Ik heb toen contact gezocht met de Keukenloods en ik kon zonder problemen de inductieplaat annuleren en kreeg binnen drie dagen mijn geld teruggestort. Wat bleek de inductieplaat begaf het binnen 1 week en was ik alsnog genoodzaakt een nieuwe kookplaat aan te schaffen waar ik inmiddels met veel plezier gebruik van maak

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 13-02-2017 Via de website gekocht

Super service, geweldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een hele nette prijs de koop rond gemaakt.
De levering was zoals afgesproken en exact op tijd. Aardige chauffeur nam zelf de defect oude apparatuur mee. Geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 13-02-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en correct geholpen. Op de website stond 'bel voor een nog scherpere aanbieding' en dit zijn ze ook nagekomen. Goede informatie voorzienin g over status en aflevering. Aanrader.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van 't Hof 13-02-2017 In de winkel gekocht

Ontzettend tevreden!

Algemene score

10,0
Naast de hele goeie prijsstelling nog eens een ontzettend goed bedrijf in Alkmaar. Vanuit de fabriek was er iets niet correct geleverd (geenszins de schuld van Keukenloods). Nog dezelfde avond werd ik gebeld voor een afspraak en nog dezelfde week is het kostenloos verholpen! De service van de medewerkers is subliem! Nog voor de levering van mijn fantastisch mooie smeg oven moest ik de maat doorgeven. Op zondag de maten per mail opgevraagd en zelfs nog de zelfde dag antwoord! Keukenloods Alkmaar is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick K. 13-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service tegen scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor onze nieuwe huis waren we op zoek naar nieuwe keukenapparaten. Via wat zoek- en vergelijkingswerk en mooi lijstje met 6-tal Siemens apparaten samengesteld. Bij diverse aanbieders een offerte laten maken en bij Keukenloods het scherpste aanbod gekregen. Tijdens het samenstellen ook nog meegedacht met eventuele voorraadproblematiek.
Na ongeveer een kleine week waren alle apparaten in het magazijn op voorraad en een afleverafspraak gemaakt. Op de dag van levering werd alles netjes en op tijd in huis geleverd. Achteraf bleek dat er een stroomkabel ontbrak van een van de apparaten. Dit werd keurig opgepakt door het serviceteam en enkele dagen later was de ontbrekende kabel bezorgd.
Al met al een prima levererancier om je kurkenzakken mee te doen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonia 13-02-2017 Via de website gekocht

Bosch oven CMG656B.1

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website terug gebeld. Ik heb prima inlichtingen gekregen en een goede aanbieding.
Vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag de oven reeds in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SvH 13-02-2017 Via de website gekocht

Verschrikkelijk slechte communicatie inbouwteam

Algemene score

4,0
Het bestellen van de vaatwasser bij Keukenloods zelf ging prima en ook het inbouwen door het Inbouwteam ging prima. Bij het inbouwen was alleen de greep van het inbouwpaneel kapot gegaan. De monteur heeft dit keurig gemeld, heeft foto's gemaakt van het paneel en originele factuur van de keuken (die ook bij Keukenloods vandaan kwam), en zei dat een van zijn collega's van de planning contact met me op zou nemen om de greep te komen repareren. So far so good.

Inmiddels zijn we twee maanden verder en heeft het Inbouwteam fout na fout na fout gemaakt. Ik heb inmiddels vier keer moeten bellen en elke keer was het dossier blijven liggen. Nu zouden ze vandaag tussen 9-12 uur langs komen om het eindelijk te maken. Natuurlijk zijn ze niet gekomen. Voor de vijfde keer gebeld: de afspraak is bij hun intern ingepland tussen 16-18 uur (terwijl tegen mij aan telefoon was gezegd tussen 9-12 uur). Dit is de zoveelste fout en interne miscommunicatie. Nooit meer Keukenloods!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 13-02-2017

Beste SvH,

Wat vervelend dat niet alles goed is verlopen. Heb je voor mij een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Ineke 13-02-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website inductie kookplaat gezien die uitverkocht was, toen naar de winkel in Roosendaal gegaan en daar hebben ze de bewuste kookplaat bij Siemens besteld zonder vooruitbetaling (dat zie je tegenwoordig nergens meer).
Zodra de kookplaat binnen was kreeg ik bericht en na een afspraak met de installateur kwam die de kookplaat brengen en installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvia 12-02-2017 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigkap gekocht, vooraf nog telefonisch contact gehad voor advies, niets op aan te merken. Snelle en goede levering. Ik ben tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tevreden klant 11-02-2017 Via de website gekocht

aankoop siemens combi-oven+schouwdampkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verschillende sites te hebben bezocht alvorens over te gaan tot een aankoop zijn wij na een tijdje bij keukenloods terecht gekomen. Het grote aanbod , de aantrekkelijke prijs-kwaliteits verhouding en de goede communicatie ( one-line diensten) heeft ons kunnen overtuigen om bij keukenloods te kopen. Na de aankoop ( one-line ) is alles perfect verlopen vanaf het plaatsen order tot het leveren aan huis. Wij kijken als tevreden klanten terug en raden andere kandidaat kopers aan om zekers eens bij jullie langs te komen.
Bedankt aan keukenloods en zijn team.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annalise 11-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods heeft mij Top begeleid.in mijn wensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk contact . .adviseerde mij goed in mijn wesen Namen hier de tijd voor. Ik werd met al mijn vragen serieus genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.G 11-02-2017 In de winkel gekocht

Inbouw apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs was onze magnetron overleden en moesten op zoek naar een nieuwe en uiteraard een bijpassende inbouw oven. uiteraard op het net gezocht naar de mogelijkheden en daar kwam De keukenloods vaak het goedkoopst uit. Toch even naar de winkel van keukenloods gereden om de producten in het echt te bekijken. In de showroom hebben ze veel apparatuur staan zodat je goed kan vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fets 10-02-2017 Via de website gekocht

Candy Domino gasbrander

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben tevreden over de snelle levering. Het afhaalpunt in alkmaar is goed te bereiken. Het personeel is vriendelijk en deskundig.
Het product voldoet aan de verwachtingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willems 10-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de bezorging goed en binnen de juiste tijd. Volgende bestelling weer via de keukenloods!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews