Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 08-02-2017 Via de website gekocht

Zullen zeker weer kopen via Keukenloods.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en prima afspraken maken over de levertijd.
Onze bestelde vaatwasser was niet leverbaar en Keukenloods heeft een luxere geleverd voor hetzelfde bedrag.
Zal jullie zeker aanbevelen bij wie dan ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel Dijkman 08-02-2017 Via de website gekocht

mevrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de shop gekozen omdat ze ook installeren en aangezien ik een gaskookplaat, oven en vaatwasser moet hebben was het aantrekkelijk omdat je niet voor alles de volle pond betaalt. Keurig afgeleverd en het monteren was prima en daar werd echt alle aandacht aan besteed en meegedacht. Ik zou het zeker aanraden. Ook bij de aankoop ben ik goed geholpen door een medewerker.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolkrose 08-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser was kapot. Dus we moesten snel een nieuwe hebben.
Op de website gekeken en gefilterd. Dan komen er een paar kandidaten uit. De gene naar keuze heb ik ook elders goedkoper gezien. Contact formulier in gevuld en binnen half uur een beter aanbod en nog een alternatief.
Levering bijna te snel omdat de oude nog uitgebouwd moest worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging voor een combi magnetron inbouw. Het gevraagde type was niet direct leverbaar maar de opvolger wel. Deze was een stuk duurder bij de concurrentie in Ridderkerk (E999,-) Deze zaak kon mij hem aanbieden voor dezelfde prijs als de lagere uitvoering (E779,-) Ook het bezorgen op zaterdag was geen enkel probleem. Dus, beste mensen....Koop uw product hier!! U wordt geheel ontzorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmen 07-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods meldt op de website een laagste prijsgarantie te hanteren en dat hebben ze in ons geval helemaal waar gemaakt! Een door ons gewenste combimagnetron bleek door een andere webaanbieder lager geprijsd te zijn. Keukenloods kwam prompt met een scherper aanbod! Hulde!
Vervolgens vlotte aflevering, zoals we dat van Keukenloods gewend zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Peuten 07-02-2017 Via de website gekocht

D. Peuten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week een nieuwe vaatwasser gekocht incl. montage. Duidelijke foto's, de juiste specificaties, een review van de vaatwasser en de prijs zijn voor mij belangrijk. Keukenloods voldeed aan het complete lijstje, dus de keuze was snel gemaakt.
Klein minpuntje: men belooft op de website direct antwoord te geven via whatsapp, helaas kreeg ik geen reactie op een vraag.
Het inbouw team was top. Zij belden de volgende dag voor het plannen van een afspraak. De heren waren keurig op tijd en hebben de vaatwasser goed en snel ingebouwd. Binnen een uurtje was de klus geklaard! Het aankoopbedrag kon gepind worden en de oude vaatwasser ging mee terug.
Top service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 07-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop inbouw oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en overzichtelijke webshop , zeer snelle levering van het product en laagste prijs. Goed verpakt en zonder beschadigingen aan gekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meint 07-02-2017 Via de website gekocht

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat op de website getoond is komt zo ook bij je thuis.
Ook de telefonische informatie is goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Pellicaan 07-02-2017 Via de website gekocht

Prima bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat de apparatuur nog niet uitgepakt is - de keuken wordt pas over twee weken afgemonteerd - zijn de eerste ervaringen met de Keukenloods super to noemen. Niet alleen scherpe prijzen maar ook bekwaam en zeer klantvriendelijke medewerkers die je te woord staan. Het kunnen benaderen in het weekeinde to 20.00 uur is helemaal top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred van Mameren 07-02-2017 Via de website gekocht

Dhr. Fred van Mameren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en eenvoudig te gebruiken Side van de keukenloods.
Het is voor ons de eerste aankoop die we bij de Keukenloods deden en zijn zeer te spreken over prijs/kwaliteit , de verdere afhandeling van de bestelling en een dikke 10 voor de expediteur.
Alles precies volgens afspraak gegaan!
Het zal zeker niet onze laatste bestelling bij de keukenloods zijn.
Vr.groet, Fred van Mameren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabien 07-02-2017 In de winkel gekocht

Snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten snel wat we nodig hadden: een oven en een gasplaat. In de winkel konden we alle opties snel vergelijken. Dankzij advies de juiste oven gevonden. Binnen drie dagen kon er worden ingebouwd, dat deed het team heel snel en netjes. Oude apparaten afgevoerd, alles bleef schoon en mooi achter: ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Sturms 07-02-2017 Via de website gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een Smeg waterkoker gekocht bij Keukenloods. Al googelend kwam ik al snel bij keukenloods terrecht, een komplete en makelijke site. In een oogopslag zie je of het betreffende artikel op voorraad is en wat de levertijd is.
Het was in mijn geval een snelle en correcte levering. De waterkoker was goed verpakt zodat er geen transportschade kon ontstaan. Kortom een goede winkel om iets te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 07-02-2017 In de winkel gekocht

Keuken apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en goede service.
En laagste prijsgarantie is ook echt zo wij hadden ergens op internet een aanbieding gezien van een Borretti gasfornuis en ook al was keukenloods niet duur hij was op de andere plek toch weer een stuk goedkoper maar ze pasten de prijs wel aan voor ons, super!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willem 07-02-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website duidelijk goed overzichtelijk je kunt makkelijk vinden wat je zoekt.
Snelle levering en een goede prijs.
Heb hier al vaker wat gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas K 07-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling keuken apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Via de webshop mijn aankoop gedaan van Vaatwasser, Fornuis, Afzuigkap, Combi-Oven, Koelkast en Quooker. De webshop is functioneel, ook voor mensen die minder affiniteit hebben met de computer. Prijzen zijn concurerend met andere webshops. Tevens is de levering prima verlopen. Chauffeur was op afgesproken tijdstip bij me aan de deur. TOP!

Pluspunten

  • Webshop
  • Service
  • Bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 06-02-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een inbouw vaatwasser besteld en super snel geleverd. De volgende dag kon ik direct bellen voor het maken van een afspraak en hebben we de datum vastgelegd, hier zat maar een kleine week tussen. De monteur heeft de oude er keurig uitgehaald en de nieuwe erin geplaatst hij had iets meer werk als gehoopt maar heeft dit keurig opgelost zonder enige meerkosten.
Al met al een top bedrijf met een waardige en uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Klaver 06-02-2017 In de winkel gekocht

Aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de telefonische aankoop van een koelkast werd ik goed geadviseerd en werd er goed naar mij geluisterd. De afhandeling van de aankoop en ook de levering was vlot en duidelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 05-02-2017 Via de website gekocht

Goede service, duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke communicatie, heldere prijzen, alles prima!! Zowel via de website als telefonisch goed bereikbaar. Bezorging was prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 05-02-2017 In de winkel gekocht

De beste winkel voor keukens en keukenapparatuur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend voorgelicht welke vaatwasser wel of niet een juiste koop is.
Ook nog een mooie korting gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbe 04-02-2017 Via de website gekocht

Inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede/ scherpe prijs, snel en goed geplaatst. Plaatsing via keukenloods. Monteur stelde als service ook nog even een keukenkastje. Top!👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 04-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, goed advies, snelle levering, leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, goed advies, snelle levering, leuke prijs.
Afzuigkap defect en zelfde model niet meer leverbaar. Keukenloods heeft vergelijkbaar type opgezocht dus was het een kwestie van kapje wisselen en klaar. hartelijk dank

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debbie 04-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser en droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, goede prijs. Echter wel iets later geleverd dan verwacht. Aardige mensen van bezorging. Vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Thissen 04-02-2017 Via de website gekocht

Voor kwaliteit en service ga je naar De Keukenloods!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf je computer, thuis, "wandel je door de site" en maak je je eerste keuze. Overigens zeer gebruiksvriendelijk en helder. Bezoek je aansluitend de showroom, dan wacht je een warm onthaal. Open en deskundig wordt naar je geluisterd door uiterst vriendelijk en vakkundig personeel. Hun is niets te veel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-02-2017 In de winkel gekocht

Mooie keukenkraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kortgeleden een afzuigkap bij keukenloods gekocht en nu dus een prachtige rvs keukenkraan. Goed advies van de verkoopster ! gemakkelijk te monteren.
Wij zijn erg blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Ende 04-02-2017 Via de website gekocht

Inductie kookplaat Keukenconcurent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is duidelijk. Medewerkers helpdesk professioneel. Absoluut niet duur. De levering extreem snel. Zal zekerKeukenloods aanbevelen aan vrienden en bekenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, goede prijzen, levering en een betaalbare montage service.
Ik had wat moeite om de juiste producten te kiezen en werd per email uitstekend geadviseerd. Alle apparatuur werd vervolgens snel geleverd, de oude apparaten verwijderd en de nieuwe vakkundig geplaatst. Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees de Mooij 03-02-2017 Via de website gekocht

C. d M

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden met Keukenloods , makkelijk kiezen in de webshop , advies en plaatsing super
Dit was voor ons de tweede keer , kan iedereen hen aanbevelen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alles conform afspraak 03-02-2017 Via de website gekocht

Alles conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede advisering, op website en in de winkel in Zaandam.
Goede levering, met alles in prima conditie, in het toegezegde tijdvak.
Aflevering en weer meenemen oude spullen prima.
Alles bijeen: prima dienstverlening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 03-02-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet bij de Keukenloods terecht gekomen, omdat ze de laagste prijs hadden. Ook een vestiging in de buurt. Heb eerst mailcontact gehad over de kookplaat en kreeg snel en netjes antwoord. De bestelling en de afhandeling daarvan was ook erg goed. Ik zou de Keukenloods zeker aanraden bij vrienden en bekenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 03-02-2017 In de winkel gekocht

Apparatuur gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een vrijstaande koelkast. Heb deze gevonden bij keukenloods, het meedenken of eea zal passen vond ik goed. De levering snel en zonder problemen, vriendelijk personeel (niet te opdringerig maar dat vind ik top).

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leny en Frans 03-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop inbouw koelkast en afzuig instalatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bekijken site een keuze gemaakt van apparatuur. Overleg gehad met inbouwer en vond de keuze goed inbouwbaar. Ging bestellen via web-site maar twijfelde of het wel goed was. Contact gezocht met call center. Voortreffelijk en beleefd geholpen. Nam goed de tijd voor je. Na wat vragen van de call center medewerker kwam ik er niet uit en kon hem doorverbinden met de inbouwer. Na overleg bestelling geplaatst en alles is daarna prima afgewerkt en snel geleverd. Zelfs binnen de afgesproken tijd van de transporteur. Prima via mail en sms op de hoogte gehouden van tijdstip levering. De apparatuur is geplaatst zonder problemen en functioneert. Na levering zelfs een mail ontvangen of alles correct is geleverd en naar tevredenheid.
So far so good.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. van Urk 03-02-2017 In de winkel gekocht

Dé perfecte aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is gemakkkelijk. Bij al onze aankopen voor een compleet nieuwe keuken werden wij goed geadviseerd bij aankoop van onze keukenbladen, fornuis, afzuigkap, vriezer en koelkast en alle toebehoren. De prijs was tot stand gekomen in goed overleg en daarmee waren wij zeer tevreden. De levering van alle aankopen was helemaal op tijd en voldeed volledig aan onze wensen. Bij al onze vragen die we tussentijds hadden werden wij vriendelijk en zeer behulpzaam te woord gestaan. Kortom, voor ons was de keukenloods dé keukenzaak die volledig voldeed aan de verwachtingen die we van tevoren hadden.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 03-02-2017 Via de website gekocht

een merk koelkast voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De internetshop van de Keukenloods geeft goede informatie. In ons geval ging dat over een inbouw koelkast waarbij je verschillende systemen hebt om de deur te monteren. Omdat het om een vervanging ging moesten we er eentje hebben met hetzelfde deur systeem. Dat was op andere websites niet mogelijk of heel moeilijk te vinden. Over de levering zou ietsje beter gecorrespondeerd mogen worden, ik heb zelf 2 x moeten bellen om er achter te komen wanneer de monteurs zouden komen. Het werd iets later dan verwacht. Niet erg, maar lastig als je vrij moet nemen...De montage is verder naar tevredenheid verlopen en ze hebben de oude koelkast meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 03-02-2017 In de winkel gekocht

Echt goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods biedt een compleet assortiment artikelen van heel veel merken. Ik heb al mijn keukenapparatuur hier gekocht, werd direct geïnformeerd over status van artikelen. Ik wilde apparatuur iets eerder geleverd hebben, werd vriendelijk te woord gestaan en alles werd op tijd geleverd. Tijdens transport had ik kleine schade aan oven en ook hier werd kundig op gereageerd en is tot tevredenheid opgelost.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Elina 03-02-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik een nieuwe wasmachine nodig had, had ik geen idee welke ik wilde. Op de site van de keukenloods kon je de specificaties van meerdere wasmachines naast elkaar leggen. Hierdoor kan ik makkelijk vergelijken en een keuze maken, de vraag die ik vervolgens stelde via de mail, kreeg ik binnen een uur beantwoord (op zaterdagmiddag). Ik kon zelf een bezorgtijd kiezen en de chauffeur belde netjes 15 min. van tevoren. Al met al een super fijne service. Ook een volgende keer kom ik weer naar de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 03-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasmachine aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waanzinnige service. Ik had vaatwasmachine besteld, levering ging allemaal volgens planning, maar bij aankomst bleek dat ik hoe stom het ook klinkt de verkeerde maat had besteld. Keukenloods gebeld en zij hebben alles perfect opgelost. Moest wel 50,- aan monteurs betalen voor een niet uitgevoerde klus, maar deze is later verrekend met de nieuwe machine. Bij 2e bezoek ging alles echt perfect. Super installateurs bedrijf, die zeer bekwaam werken. Ook hebben ze keukenkastjes weer bijgesteld, die hingen een beetje uit verband. Ik raad keukenloods daarbij heel erg aan. Ook hanteren zij echt de scherpste prijzen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 03-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering , goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop met veel keus en mogelijk heden en tegemoet komen aan de klant.
Denken mee met een eventueel ander product of prijs om de klant tevreden te stellen en een volgende maal te mogen verwelkomen voor een aankoop.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 03-02-2017 Via de website gekocht

Super site, en correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site eenvoudig, ik belde voor uitleg, echt iemand met vakkennis van de verschillende merken aan de telefoon, echt super. Levering correct, eerst een mail, dan een afspraak, echt duidelijk. top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Smit 03-02-2017 In de winkel gekocht

T. Smit, Levering Inbouwkoelkast Zanussi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste hulp in de winkel aan de Transportweg nummer 62 in Veendam, snelle levering aan de deur!

SMS-berichten duidelijk en zeer handig, tevreden, goed verzorgd
gr Tom

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Ven 03-02-2017 Via de website gekocht

Levering liet lang op zich wachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De bestelling liep zeer vlot en ben ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Maar het apparaat was niet op voorraad en moest besteld worden.
Ook dit ging snel. Het apparaat echter afleveren in België duurde wel twee weken na dat het bij de winkel binnen was. Dit vindt ik echt te lang.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 03-02-2017

Beste...,

Bedankt voor uw feedback. Normaal gesproken zou het niet twee weken moeten duren om iets te leveren in België. Zou u mij uw ordernummer kunnen geven? Dan ga ik even kijken wat hier misging.

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Een ontevreden klant 02-02-2017 Via de website gekocht

Zeer onbetrouwbaar

Algemene score

1,0
Als ik een product bestel en meteen betaal (wellicht dom, maar is tot nog toe altijd goed gegaan overal), verwacht ik een orderbevestiging. En die kreeg ik ook. Maar ze hadden mijn bestelde vaatwasser doodleuk vervangen door een "beter" alternatief: een opvolger! En dat zonder meerkosten! Dat de adviesprijs van Siemens stukken lager was dan de oorspronkelijk bestelde vaatwasser en dat de kuip in plaats van RVS nu van kunststof is moet ik dan maar accepteren?????
Dit kan toch niet zomaar zonder enig overleg? Zo ga je toch niet met je klanten om? S.C.H.A.N.D.A.L.I.G. ! Maar echt Keukenloods... dit zijn geen frisse praktijken zo. Want de oorspronkelijk door mij bestelde vaatwasser is nu nog gewoon te bestellen (en die hebben jullie helemaal niet), en dan lever je zeker snel weer een goedkopere kunststof versie...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 03-02-2017

Beste...,

Bedankt voor uw beoordeling. Begrijpelijk dat u dit niet accepteert. Heeft u misschien een ordernummer voor mij? Dan kijk ik of ik nog wat voor u kan betekenen.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Mark 03-02-2017

Ik heb al contact gehad met jullie klantenservice. Geen enkel excuus werd er gemaakt, alleen dat de website van jullie nog moest worden "aangepast"Ik moest mijn order dan maar annuleren. De oorspronkelijk door mij bestelde vaatwasser is volgens jullie website gewoon voorradig en sterker nog voor 9.30 u besteld, vandaag in huis.... Misleiding is dit, en oneerlijke concurrentie met andere webshops die wel tijdig het bestelde product kunnen leveren.
Keukenloods, doe snel wat aan je klantvriendelijkheid, want het mooie 8,9 cijfer is anders niet veel waard.

Reageer

Wendy 02-02-2017 Via de website gekocht

Handige site, en duidelijke levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site en service per chat of telefoon,verrast hoeveel ze me konden vertellen over de verschillende soorten apparatuur ! Dankzij hen kon ik nu een extra hoge vaatwasser kiezen die ik wilde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Stiegelis 02-02-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap DWB097A51

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En goeie en snelle levering van de kap. Goed verpakt binnen 2 werkdagen bezorgd. Een zeer duidelijke handleiding voor de montage. Een kind kan de was doen. Deze kap werkt uitstekend en zou ik iedereen aanbevelen. Ook mooien te zien Dus deze vervanging is een juiste aankoop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 02-02-2017 Via de website gekocht

Gaskookplaat gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site
snelle levering
Goed verpakt
Goed produkt
Mooie prijs
Zeer tevreden !!!
Aanrader voor anderen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.M. 02-02-2017 Via de website gekocht

Positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Keukenloods gekozen omdat de producten (oven en magnetron) snel leverbaar waren. Het ene product werd verkocht voor de laagste prijs, het andere product niet, maar in combinatie met de leveringsvoorwaarden kwam ik heel gunstig uit bij Keukenloods. Ik heb gekozen om de producten zelf af te halen en heb daarvoor een voucher ontvangen à €25 te besteden aan keukengerei bij een webshop. De verkoper heeft geholpen met het laden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-02-2017 Via de website gekocht

Vastwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden
Vaatwasser eas supersnel geleverd
Kreeg wel een andere die ik had besteld maar die was zelfs nog beter en zuiniger
voor de zelfde prijs
Ik ga zeker mijn andere keuken aparaten ook bij de keukenloods bestellen zeer goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J. Fuit 02-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle service. Goede informatie vooraf.
Het zou alleen prettig zijn, om aanvullende informatie te geven dat aflevering van het product ook 's avonds kan. Misschien de koper zelf laten aangeven of de levering 's morgens, 's middags of 's avonds komt? Dan hoeft er geen moeite gedaan te worden om te zorgen dat er overdag iemand thuis is en die dan ook nog de kans loopt dat het bestelde product 's avonds wordt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Best 01-02-2017 Via de website gekocht

bestelling herzien

Algemene score

10,0
Zeer klantgericht, en professionele plaatsing van een inbouwkoelkast. Bij een vervolgbestelling van een vaatwasser kon ik zonder probleem na de bestelopdracht mijn keuze nog wijzigen, klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tony moens 01-02-2017 Via de website gekocht

dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
kan geen enkele tekortkoming vinden , vanaf bestelling werd alles zeer correct opgevolgd en zeer correct afgehandeld .
reeds een volgend product besteld en dit dankzij deze geweldige ervaring .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Oskam-Schraa 01-02-2017 Via de website gekocht

koel-vriescombintie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Zonder moeite zochten de medewerkers een passende koel-vriescombinatie voor mijn bestaande keuken. Jammer was, dat ik graag een botercontainer wilde bestellen die te leveren was bij de koelkast. Ook na twee mailtjes vond ik geen enkele medewerking, ik wilde ook gewoon betalen.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-02-2017

Beste E. Oskam-Schraa,

Dat is vervelend dat het niet gelukt is om de botercontainer te bestellen. Is het inmiddels wel gelukt of kan ik daarin nog iets voor je betekenen? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews