Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 20-11-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enige jammer was dat we wat erg lang hebben moeten wachten totdat de monteurs tijd hadden. Levering en montage waren verder super goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van den Berg 20-11-2017 Via de website gekocht

Prima bezorgservice en makkelijke betaling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle onderdelen en materialen waren uitstekend verpakt, zodat beschadigingen tijdens transport bijna ondenkbaar zijn. Tevens een zeer duidelijke handleiding aanwezig, zodat installeren een fluitje van een cent was, zelfs voor mij als 76-jarige. Uiteraard voldoet de afzuigkap uitstekend, maar hij is ook nog eens €300,00 goedkoper dan in de winkels!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke 20-11-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Almere.

Goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie en vriendelijk geholpen. En de plaatsing is ook keurig gedaan. Ook de aflevering is volgens afspraak verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 20-11-2017 Via de website gekocht

Komen afspraak zeker na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Web shop, ziet er duidelijk uit, had nog gebeld voor vragen, goed geholpen!! Zeker aan bevelen aan andere mensen

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietronella 20-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is echt super, telefonisch besteld en.het was al onderweg voordat mijn betaling binnen was bij keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 20-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs!
Vlotte levering na duidelijke bezorgafspraken!
Ook handig dat bij bezorger kan worden gepind.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 20-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Scherpe prijzen echter reactief met de levering

Algemene score

6,0
Prima advies in de winkel te Rotterdam, scherpe prijzen.
Helaas later geleverd dan afgesproken , dit gezien 1 onderdeel van 7 niet tijdig op voorraad was.
Dit kan gebeuren maar hier moesten we zelf achteraan gaan, waarbij ik in deze tijd pro-actief een bericht van Keukenloods had verwacht.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 21-11-2017

Beste Frank,

Wat vervelend dat de communicatie over het ontbreken van dit onderdeel niet goed is geweest. Mijn excuses daarvoor! Ik hoop dat je desondanks tevreden bent over de aankoop!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

A. van Nierop 20-11-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Twee keer teleurgesteld

Algemene score

7,0
Uiteindelijk voor de Keukenloods gekozen omdat wij via het info-nummer zo prettig zijn geholpen. Levering een week te laat omdat, en dat in tegenstelling tot de informatie bij de aankoop, de koel/vries-combinatie niet op voorraad bleek te zijn. Verder bleek het niet mogelijk deurdraaiing (van rechts naar links) te (laten) wijzigen. Tweede teleurstelling: emballage werd niet retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Benny 20-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

perfect geholpen en afgerond

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is uitstekend en overzichtelijk en keuze in overvloed en toch nog steeds de goedkoopste
Wat de winkel betreft als je een afspraak hebt voor een keuken uitzoeken is het perfect en word je prima geholpen
Maar als je ze telefonisch nodig hebt is het een drama om ze te bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaan Slootweg 20-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie, vlotte levering, vriendelijke bediening, goed advies.
Beste prijs, voormiddag besteld, middag geleverd. Daarna gemonteerd. In een dag defect en vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Schaar 20-11-2017 Via de website gekocht

Binnen 24 uur een nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fantastische service. Binnen 24 uur is onze koelkast geleverd.
Vriendelijke personeel en duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Loodam 20-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Grandioos geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel.
Wij zochten keukenapparaten.
Deze winkel in Zaandam heeft alles keurig opgesteld in rijen.
De verkoper weet waar hij over praat en gaf goede uitleg en advies over de apparatuur.
De bezorging was zeer vlot.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Curvers 20-11-2017 Via de website gekocht

Keukenloods ontzorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan de telefoon overleg met mensen die normaal terugpraten. Communicatie prima.
Het inbouwteam heeft geweldig werk gedaan. Wasmachine naar boven via smalle trap. Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G@zeelandnet.nl 20-11-2017 Via de website gekocht

Iets anders gekregen dan besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
De gebruiksvriendelijkheid van site is goed, alleen zeggen ze spullen in voorraad te hebben, maar ze geven iets anders. Jammer dat dit niet vooraf gemeld is.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 20-11-2017

Beste,

Wat vervelend dat er een ander model is geleverd. Wij zullen deze review bespreken en bekijken hoe we hier in de toekomst nog beter over kunnen communiceren. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

M.Westmaas 20-11-2017 In de winkel gekocht
Schepenbergweg 34A - 1105 AT Amsterdam zuidoost

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop ziet er heel leuk uit en overzichtelijk. De service is heel goed en je krijgt uitleg en goede advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bret Immerzeel 20-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kwalitatief goede merken, tegen zeer scherpe tarieven. Tijdens bestelling werd ik zelfs nog gewezen dat voor het model wat ik al had gelecteerd ik de keuze had om tegen dezelfde prijs een duurdere uitvoering (Siemens vaatwasser) te kiezen. Dit model had meerdere wasprogramma,s en in decibel,s iets stiller en was dus op andere webwinkels maar ook bij de Keukenloods zelf meer dan 100,00 duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Uitstekend advies en zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen in mijn keuze voor nieuwe apparatuur. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en de opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine van der Helm 20-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service bij ruilen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De combimagnetron uit de outlet deed het niet goed. Dezelfde week mochten we hem komen ruilen. Aangezien dit model niet meer voorradig was kregen we een duurdere, nieuwe in de doos mee voor dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Zwaan 19-11-2017 In de winkel gekocht
zaandam

dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service, ook al gaat er wat mis het wordt opgelost.
hoe de apparatuur werkt is nog niet te zeggen, moet nog geplaatst worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KeGr 19-11-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Goede voorlichting en lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, lage prijzen en goede informatie tijdens aankoop. Installatie keurig en professioneel op geplande datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Atmadinata 19-11-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede kwaliteit!

Algemene score

8,0
Mooie prijs - kwaliteit verhouding. Precies juiste product wat ik zocht inductie plaat met metalen zij strips.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kees 19-11-2017 Via de website gekocht

keukenloods is groots

Algemene score

9,0
snelle vriendelijke service en een keurige afhandeling, het product was niet op voorraad maar ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd kon worden ,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Kroes 18-11-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak. Wat ze zeggen doen ze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraak is afspraak. Levering en montage alles in 1 keer goed. Netjes afgeleverd. Kan geen min puntje aangeven dan is dit voor ons een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 18-11-2017 Via de website gekocht

Miele keuken onderdeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle actie en ook nog netjes op de vraag teruggebeld. Betaling bij aflevering cq. plaatsing Miele apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 18-11-2017 Via de website gekocht

Top Service, kwliteitsmerken en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar een Kitchenaid koffiebonenmolen gekocht als Kerstcadeautje voor mijn vrouw. Regeren is vooruitzien, vier weken voor de Kerst in huis gehaald, papiertje erom en op zolder gezet. Bleek er nog iemand hetzelfde idee gehad te hebben: nóg een molen, ook van Kitchenaid. Hoewel de site heel duidelijk is over retourzendingen binnen 2 weken, toch contact gezocht met Keukenloods. Die begrepen de situatie, deden er niet moeilijk over en namen de machine zonder probleem terug, de retourbetaling was direct afgerond. TOP! Dat vergeet je niet. Dit jaar een nieuw Kitchenaid-apparaat nodig. Naast het feit dat de prijzen zeer scherp en de leveringen supersnel zijn is, zoals hiervoor vermeld, de service prima, dus uiteraard weer gekozen voor Keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 18-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was vergeten de greeplijst bij te bestellen bij afzuigkap en kreeg mooi uitleg van waarom je die apart moest bestellen en dat het ook op de site staat en idd dat staat er mooi onder.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 18-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar,duidelijk en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop. Mijn vragen werden duidelijk en goed beantwoord. Levering kwam op de afgesproken tijd. Prijs was heel scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel klous 17-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Met weinig woorden top service ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede service
Goede prijs voor de producten
Groot assortiment in producten
Kland vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Wijnhoven 17-11-2017 Via de website gekocht

Levering volgens toezegging, Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk, bestelling en betalings voorwaarden zijn oke, er word geleverd volgens de gemaakte afspraken.

Enige minpuntje is dat de verpakking niet retour word genomen als er door een andere transporteur word geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Dekker 17-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

8,0
Ik heb denk ik per ongeluk denk ik een verkeerd model combi magnetron besteld en ben nog via de mail met jullie in contact en hoop er snel uit te zijn of ik hem om kom ruilen voor een ander model maar wacht nog even de laatste reactie af op een vraag die ik gestuurd heb dit die heb ik vandaag verstuurd dus daar heb in natuurlijk nog geen reactie op terug gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede uileg via de website, in de winkel waardeloos.

Algemene score

10,0
Goede webshop, had wat vragen over de maten van inbouw en modellen en kreeg daarbij goede uitleg.
Daarvoor in de winkel in Gaanderen geweest en daar waardeloos geholpen. Gaan aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluim 17-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst navraag of ik inderdaad wel bewust de afwijkende specificaties nodig had. Daarna correcte levering binnen enkele dagen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan S 17-11-2017 Via de website gekocht

Snel kontakt, goede informatie, veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met veel verschillende producten tegen lage prijzen. Deskundige ondersteuning van goed te bereiken personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kate 17-11-2017 Via de website gekocht

Op afspraak en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website, goede telefonische informatie en fijne hulp bij het juiste te zoeken. Ook de levering is oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra van Buuren 17-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was op voorraad. We konden het dezelfde of de volgende dag ophalen in het magazijn.
Betalen bij aflevering in het magazijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

vanAart 17-11-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak, vooraf een melding met een tijdsindicatie.
Product zoals beschreven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 17-11-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen werd duidelijk daf het door mij bestelde apparaat niet meer op voorraad was. Ik kreeg een luxer model aangeboden voor de prijs van het bestelde model.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter M. 17-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat onze bomvolle vriezer rare geluiden begon te maken, wilden we op zondag snel een nieuwe bestellen. Deze werd op maandag bezorgd en nadat de chauffeur de vriezer binnen had gezet, konden we het bedrag gemakkelijk pinnen. Wij zijn hier heel tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helen 17-11-2017 In de winkel gekocht
Almere

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg. Personeel met goede kennis! Duidelijk via de mail de bevestiging van de bestelling. Er werd netje telefonisch contact opgenomen voor tijd en datum mbt de bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Boereboom 17-11-2017 Via de website gekocht

Leuke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Winkel met scherpe prijzen . Correcte service mbt garantie afhandeling. Jammer dat 3x artikel geleverd moest worden voordat deze goed was. Tevens artikel besteld maar ander geleverd die 2x zo duur was. Na veel gebeld te hebben alsnog correct pgelost.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Wesselbeek 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service; duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een korte zoektocht op het web de keukenloods gespot. De overzichtelijke site met duidelijke maten gaf de doorslag nadat zeker was dat de oude koelkast weer werd meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Zunnebeld 17-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind deze shop prima mijn buurvrouw had er goede ervaring mee en ik nu ook dus ik zou het een ieder aanrader die een inbouw apperatuur willen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, prima alternatief zanussi koelvriescombinatie ZBB28465SA gekregen, (besteld ZBB28441SA), koelt zoveel beter als onze oude (16 jaar) zanussi! Scherpe prijs. Duidelijke website. Vriendelijke chauffeur! Kortom zouden voor een keukenapparaat weer voor de keukenloods kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.A. De Looff 17-11-2017 Via de website gekocht

Een bijzonder goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na één belletje de volgende dag het gemiste stuk in huis . Men deed alle moeite dit te verwezenlijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch goed. Merkproducten veel keuze goede webshop goede online service goede levering komen alle afspraken na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvR 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede oven voor een zeer goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een oven besteld die niet op tijd werd geleverd, vervolgens hebben we een betere en duurdere oven voor hetzelfde geld gekregen. En daar zijn we zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkelien 17-11-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht koolstoffilters voor mijn afzuigkap, en ben hier van via de mail op de hoogt gebracht welke ik moest hebben. Inc een link wat erg handig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Aveloo 17-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is geordend, en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Dus al met al goede service. Installeren van het apparaat ging ook erg vlot pr door de installateur. Zeer vriendelijke heer.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aad Versteeg 17-11-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld en netjes de afspraken na gekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en door de chaufeur netjes binnen gebracht.
Betaling ging ter plekke nog via internet omdat de pin het niet deed.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eelco 17-11-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Opnieuw prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweede keer alles gekocht via Keukenloods.nl en weer uiterst tevreden. Goed geholpen en goed advies gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews