Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 29-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Oven gezien, gelijk gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb eerst verschillende sites vergeleken. Vooral voor Keukenloods gekozen omdat het de goedkoopste was en in de buurt. Ik heb al eerder een apparaat in deze winkel gekocht toen het nog Kookwereld heette. Fijn dat alle magnetrons bij elkaar stonden, ik kon ze zo goed vergelijken. Op websites is het vaak moeilijk het interieur te zien. Dat vind ik toch wel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard 29-03-2017 Via de website gekocht

perfecte onderhandeling!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfecte service! bezorgafspraak wel 4 x moeten verzetten door vertraging huis. geen enkel probleem vanuit keukenloods. viel goed te onderhandelen over de prijs.

erg blij met de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Woonhuys Vianen 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was er een levertijd op hetgeen ik had besteld. Keurig ingelicht via de mail. De uiteindelijke levering was zelfs een paar dagen eerder dan vermeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.westerman 29-03-2017 Via de website gekocht

De service is prima de bezorgers waren erg netjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het product wat is zocht bij de keukenloods het goedkoopste uit de bus kwam en ook meteen geleverd kan worden service is gewoon geweldig voor de volgende aankoop ga ik voor keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

weltevreden 29-03-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Aandacht voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
men neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. De service is goed. ik heb tot nu toe goede en prettige ervaringen in deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 29-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede pre-sales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods terecht gekomen vanwege de beste prijs voor onze koel/vries combinatie. Erg te spreken over de service waarbij Keukenloods ons op eigen initiatief benaderde om te controleren of we het juiste model hadden gekozen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex 29-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruikersvriendelijke website en snelle reactie op vragen en uitleg over de werkwijze en afhandeling van onvolkomenheden.
Monteurs vriendelijk en beleefd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriel 29-03-2017 Via de website gekocht

Aflevering op afgesproken tijd

Algemene score

8,0
duidelijk, overzichtelijk en goede website! Goede produktomschrijving en duidelijke foto's.
Makkelijk bestellen, fijne communicatie en uitgebreid via de mail

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rien 29-03-2017 Via de website gekocht

Levering en paatsing vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel. Accuraat. Vriendelijk
Keurig op tijd
Kleine aanpasingen keurig gedaan
Alles weer opgeruimd
Pris en kwaliteit is goed

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas van Dijk 29-03-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijzen en goed advies. Ze komen hun afspraken na en snelle levering. Het bedrijf dat ze inhuren voor de inbouw is ook top! Doen netjes hun werk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 29-03-2017 Via de website gekocht

Prijs goed, service goed, beter kan je het niet hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt perfect en een makkelijke selectie van de producten.
Prima inbouwservice en beleefd personeel

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 29-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

geweldige

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I did not know so much about kitchens device, I did my research on Internet, when my mind was clear and I knew what I want, I went to the shop in Zandaam, full of questions and doubts, they give me very good advice and at the went I could get I want for the best "sharp" price. Good quality for the best Price. The delivery was on time. I highly recommend Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rosanja 29-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website ,duidelijk en levering was snel en netjes geregeld.Zelfs de oude koelkast werd meegenomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Spek 29-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Attent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
service in de winkel is prima! daarna is er "radiostilte", ook als de aangegeven levertijd van in week 6 langzaam maar zeker steeds meer opschuift naar uiteindelijk week 10!
alleen door zelf te bellen wordt er actie genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob de Nooy 29-03-2017 Via de website gekocht

Aan te bevelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze een goede prijs hadden voor het type apparaat wat ik zocht. Daarna de service desk opgebeld om zeker te zijn dat de gekozen machine ook paste in de beschikbare inbouw ruimte en na wat heen en weer geloop met een centimeter kwamen we tot de conclusie dat het allemaal zou moeten lukken. Apparaat was op tijd beschikbaar , maar er was wat vertraging bij de plaatsing want er waren nogal wat monteurs ziek. Na de datum geprikt te hebben verscheen de monteur op tijd en was binnen een uur klaar met het plaatsen en de afwasmachine functioneert naar tevredenheid.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helena1 28-03-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb naar een nieuwe inbouw oven en kookplaat gezocht op internet.
Ik kwam bij deze winkel terecht.
Er is veel keuze, maar ook een showroom redelijk dicht in de buurt, in Watergang.
Daar werd ik deskundig geholpen. Prettig, zonder 'verkooppraatjes'.
Gewoon duidelijk.
Beide producten daar gekocht.
Werd snel geleverd. En alles past precies!
Ga daar zeker weer heen als ik iets nodig heb.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Hebben 28-03-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Een prima uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie winkel met een groot assortiment aan keukenapparatuur. We zochten een afwasmachine en kregen een goede uitleg over het groot assortiment aan afwasmachines. Wat me erg charmeerde was dat ze heel eerlijk waren in hun verkoopaanbevelingen. Ze gaven de voor en nadelen aan van het assortiment. Het was niet zo dat ze je een dure afwasmachine wilde verkopen. Ze lieten de keus helemaal aan de klant zelf over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woerdenbach 28-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Verkoper voelde ons prima aan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop in Roosendaal was voldoende uitgerust in de keukenmachines om dat te vinden wat we zochten, de verkoper stond ons te woord pas nadat wij wat hadden rondgekeken en op onze vraag voor advies.
Wij hebben het al dan niet terechte gevoel dat hij aardig wist wat we bedoelden, maar dat dit voor ons budget niet haalbaar was.Hij heeft ons ervan overtuigd om iets meer geld uit te geven voor een betere en recentere machine.
De bezorging was wat minder, de bezorger was met twee personen en vroeg toch of ik kon helpen met tillen.
Dat heb ik geweigerd, want ik liet hem niet zomaar bezorgen, daar was een reden voor.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F.van de Kamp 28-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben goed geholpen, website deed niet helemaal wat hij moest doen, telefoon gepakt en direct prima geholpen.
Zelfs vragen over afmetingen gesteld of ik wel de juiste vaatwasser bestelde.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo verhoeven 28-03-2017 Via de website gekocht

Redelijke service

Algemene score

4,0
Goede toegankelijke web shop. Jammer dat de aankoop is geleverd zonder bevestigingsmateriaal en wat nog erger is zonder instructie. Kan en wil ook wel worden opgelost door de service desk maar dat duurt weer enkele dagen en kan je de aankoop in dit geval de afzuigkap niet gebruiken. Persoonlijk zou ik dit soort aankopen
Niet meer via deze site aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 29-03-2017

Beste Theo,

Wat vervelend dat het allemaal tegen heeft gezeten. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik even voor je kijken of ik nog iets kan betekenen!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Crispinus 28-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vlotte levering en plaatsing, volgens duidelijke afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, goede prijs, duidelijke afspraken en vlotte levering en plaatsing.
Een duidelijk overzicht vanaf de bestelling tot plaatsing via Mail en traceerbaarheid van de zending.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emrotskir 28-03-2017 Via de website gekocht

Alles perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn gezocht toestel stond niet op de site. Na een snel antwoord op mijn mailtje werd mij een gunstige prijs voorgesteld voor het toestel dat kon binnen de week geleverd worden. Dit gebeurde dan ook door hun behulpzame en attente bezorger op het afgesproken uur, na telefonisch contact.
Was onze eerste aankoop via internet van meer dan 20€.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 28-03-2017 Via de website gekocht

Korte lijnen. +Snel, kundig en vriendelijk inbouw-team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot aanbod, fijn om te kunnen bellen, 's avonds bereikbaar, montage team beschikbaar, korte lijnen, gratis upgrade ivm onbeschikbaarheid gewenste model, afspraak is afspraak.
Enige minpunt is dat montage team na 1,5 week plaats had. Inbouw team was uiterst vrolijk, kundig en op tijd (zelfs 30 minuten te vroeg)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 28-03-2017 Via de website gekocht

Keurige en duidelijke orderafhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een koelkast, inductiekookplaat en combioven aangeschaft. Het hele ordertraject, van prijsafspraak voor deze aankoop, als offerte, orderbevestiging en levering waren duidelijk en correct. Was over het geheel zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend 28-03-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed de inductieplaat en oven ingebouwd met een goed instructie daarbij.
Zal een ieder aanraden om hier keuken apperatuur te kopen.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-03-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier een prima service.
Het product werd snel bezorgd.
De inductiekookplaat is eeg mooi precies zoals op het plaatje en dit alles voor een goed prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindaelisa 28-03-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. We hadden een vaatwasser besteld maar die bleek niet voorradig en toen kregen we een nieuwer en duurder model aangeboden voor dezelfde prijs. Ook ging het mailverkeer erg fijn. Na het plaatsen van de bestelling kregen we het verzoek om de maten door te geven zodat de juiste vaatwasser geleverd zou worden. Top service.
Ook de levering was top. Tot in de keuken werd de vaatwasser gebracht. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bregje 28-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Erg klantvriendelijk én snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bezoek website tevens telefonisch contact gehad en zeer klantgericht geholpen. Fijn dat men zo meedenkt. Blij met de persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joltje Oosterloo 28-03-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede advies in de winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel artikelen te zien in de zaak in Almere. Goede uitleg. En afspraak van levering was keurig.
Mijnheer die het bracht was vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stan 28-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, Snel, Betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle benodigde apparaten voor onze nieuwe keuken besteld bij Keukenloods.

Oven, koelkast, fornuis, afzuigkap, vaatwasser en alle toebehoren / accessoires

De prijs bij keukenloods is goed, de levering was snel geregeld en eveneens de betaling was zeer makkelijk te voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van der Lelij 28-03-2017 Via de website gekocht

Prima services. Zeer scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeker vanwege van een zeer scherpe prijs en goede montage een aanrader.
Monteur van het inbouw team was kundig meer wel een beetje chagrijnig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 28-03-2017 Via de website gekocht

Slechte afhandeling bij retour

Algemene score

1,0
€ 50 berekenen ze voor het ophalen als je het product niet wil, vind ik een wel heel hoog bedrag. Staat in de voorwaarden die naar mijn mening heel weinig mensen lezen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Rob 27-03-2017 Via de website gekocht

Supergoed geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samenwerking met het inbouwteam is ook heel goed! Machine uitgezocht op de site en deze is omgeruild omdat ik de verkeerde maat had uitgekozen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K,Warringa 26-03-2017 Via de website gekocht

als kwalitet voorrang heeft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online hulp en perfecte nagekomen afspraak.
overzicht en navigatie op de site zijn zeer goed.
ook chat over problemen netjes en goed beantwoord

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marchel 26-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijke afspraken top !! Ook goede uitleg via de telefoon voor als je vragen hebt. Al met al een aanrader. Ik moet nog meer keuken apparatuur aanschaffen en doe het dan weer via keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 25-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de service.

Algemene score

9,0
Snelle reactie na aankoop van een wasmachine om af te spreken wanneer het apparaat geleverd en geplaatst kon worden. Wasmachine werd ingebouwd door kundige en nette monteurs. Ik ben zeer tevreden over hoe dit gegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede levering met kleine minpuntjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De Bosch kookplaat bevalt prima. Bij de levering heb ik 2 minpuntjes; ik heb moeten bellen over de leverdatum. De genoemde datum bleek niet de leverdatum, maar de verzenddatum. Dat had ik liever eerder geweten. Tweede puntje: op de doos zat een sticker van post-nl met de mededeling dat de doos open was gegaan en zij hem weer hadden dichtgeplakt. In de doos van de kookplaat was de meebestelde gasslang gewoon erbij in gepropt. Dat hoeft geen probleem te zijn, alleen was de zaak kennekijk niet voldoende dichtgeplakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Duisters 25-03-2017 Via de website gekocht

Veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel keuze,goede prijzen,geen fijne site kan makkelijker, ben in de winkel geweest, vond het rommelig en de verkoper weinig kennis.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-03-2017

Beste Duitsers,

Jammer dat je niet zo tevreden bent over Keukenloods.nl. Zou ik je misschien nog kunnen helpen ergens mee zodat de zoektocht makkelijker wordt? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bart 25-03-2017 Via de website gekocht

Wederom snel geleverd voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn Siemens inbouw oven heeft een lelijke inkijk aan de onderkant. deze afwerk strip is een prima oplossing. De strip was nergens goedkoper !

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Offerte aanvraag gedaan. Heel snel al een keurige prijs binnen. Ook na een paar dagen telefonisch contact gehad en dat verliep ook prettig. Na daadwerkelijke bestelling hadden we de apparatuur binnen 2 dagen in huis. Erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Hink 24-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruim en overzichtelijk, de bezorging ging mis maar dat werd ruimschoots goedgemaakt, de order werd dezelfde middag door een personeelslid persoonlijk gebracht, goede service! Vriendelijk personeel, en de prijzen zijn gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cpkwhs1 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima service - correcte bezorger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke info en goede afspraken met een on-time delivery.
Straffe prijzen en zeer groot aanbod. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2017 Via de website gekocht

Mooi spul en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net zoals onze eerdere ervaring met Keukenloods ook dit keer weer mooie apparatuur gekocht. Zowel de warmtepompdroger, de oven als de afzuigkap zien er glanzend uit en werken prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j verschuren 24-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ben erg tevreden over Keukenloods en als het voor zou komen dat ik iets nodig
kocht ik weer bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goed 24-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb de shop op internet gevonden.
Alles liep prima vanaf bestellen tot en met het plaatsen.
Als er weer iets kapot gaat weten we jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrisje de Roo 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en een zeer correcte behandeling gehad !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles was precies na behoren gegaan ! En zeer klantvriendelijk behandeld door de medewerker , toen ik telefonisch contact opnam, Super , Toppie , Geweldig !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tauladan 24-03-2017 Via de website gekocht

Omruil garantie, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na levering bleek dat de kraan bij openen tegen de vensterbank aankwam. Voor Keukenloods geen probleem, retourneren en vervangend artikel wordt verstuurd. Tevens worden de retourskosten vergoed. Binnen 4 dagen is alles geregeld. Met uitstekende communicatie vanuit Keukenloods. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima advies voor de keuze van een machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Diverse keuzes werden voorgelegd, met duidelijk advies welke machine voor welke prijs.
Goede afstemming inzake de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wies 24-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettige bediening, super uitleg, groot assortiment, goede afspraken die allemaal nagekomen zijn, prima prijzen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgmdegraaf 24-03-2017 Via de website gekocht

goede gerichte info, geen budget gezeur, goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet gevonden, fijne winkel, nette mensen, geen gedram maar goede voorlichting, geen hemelhoge prijzen waarop je dan met de helft moet afdingen
Via website gekocht, maar eerst in winkel Roosendaal product bekeken en vooral goede info over gekregen, aardige mensen die meedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews