Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Y.Reijns 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bekwaam personeel zeer goede service zeer redelijke prijs voor producten,ruime keus ,zondag open vaak spullen in huis.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Wirtz 14-04-2017 Via de website gekocht

Niet helemaal goed

Algemene score

5,0
Koel vriescombinatie geleverd met krassen en deuken om 20.30 s avonds.
Volgende dag gebeld en kon omgeruild worden mits in de verpakking. Dat gaat dus niet omdat ik dan al het ingevroren eten had moeten weggooien.
Dan de koelkast compleet reinigen en zal worden omgeruild of 10% korting.
Voor het laatste gekozen omdat het een inbouw betreft.
Helaas heeft de Keukenloods niets over gemaakt.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-04-2017

Beste Harry,

Wat vervelend dat het mis is gegaan. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik het voor je uitzoeken en zorgen dat het wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Lubbert Hakvoort 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen door verkoopmedemerker Ben in filiaal Almere. Goede communicatie en alles zeer zorgvuldig geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Zwart 14-04-2017 Via de website gekocht

Super snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk te woord gestaan ,telefonisch contact gehad en enkele vragen gesteld ,
Goed uitleg en hulp waar nodig was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans Olejek 14-04-2017 Via de website gekocht

alles wordt geleverd zoals afgesproken..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gunstige prijs, alle afspraken worden bevestigd en zodanig uitgevoerd.
Er moest een extra stukje kabel worden geplaatst en een verbindingsdoos (mof) voor de keramische kookplaat, er werden geen extra kosten gerekend.
Volgende keer weer naar de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Aydin 14-04-2017 Via de website gekocht

Zeer professioneel bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via website besteld, snel telefonisch contact gehad. goed geholpen en geadviseerd. Communicatie en levering keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans van uden 14-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering en vakkundig geplaatsd.

Algemene score

9,0
goed telefonisch overleg en zeeer breed assortiment ook zeer goed contact en geen lange wachtijden zoals er zijn nog twee wachtenden voor u.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede webschop en fijne prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij Keukenloods een Combi Magnetron gekocht. Laagste prijs op internet, gratis bezorging. Levering volgens afspraak. Allees prima geregeld. Zelfs het oude apparaat is meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.molenaar. 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service,zeer behulpzaam.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een afwasmachine laten leveren,top gedaan,en een afzuigkap precies naar wens en prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 14-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tevreden over de goede service en vriendelijke ontvangst.
Zeer snelle levering.
Goede uitleg gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Schipper 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering in een normale verpakking ingepakt. Denk dat t wel handig is om aan te geven dat het product per twee wordt geleverd. Maar ik was erg tevreden over de verwerking van de bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van Zee 14-04-2017 Via de website gekocht

Door drukte duurde de montage in dagen langer dan was gezegd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deze is oké de service via de telefoon was correct alleen de tijd voor de montage was later dan was afgesproken met de shop. Dit kwam zij men dat het erg druk was

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Henk van V 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en communicatie, prima aanbod. Blij met onze aankoop! Nadat bleek dat ze niet de goedkoopste waren (scheelde €10,00 op €205,00) hebben ze de prijs aangepast en ons de goedkoopste prijs berekend. Dat is service en meedenken!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 14-04-2017 Via de website gekocht

geïntegreerde vaatwasser Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf. Ze belden na mijn geplaatste bestelling op of ik de goede maat had besteld. Dit bleek niet zo i.v.m hogere keuken. Dus een andere uitgezocht. De vaatwasser die ik daarna had besteld was niet meer leverbaar. Ik kreeg toen een duurdere luxere versie geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fwolterinck@citobenelux.nl 14-04-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze t.a.v. koelkast was in 1e instantie niet de juiste. Systeem was niet het zelfde als die van de diepvries.
Binnen 2 dagen werd de juiste afgeleverd en de 'foutieve' opgehaald !

Duidelijk advies en een snelle service!!

Verder een goede prijs/ kwaliteit!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronny 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een andere (artikelnummer) besteld maar een vergelijkbare en misschien wel betere gekregen. Top. De aanpassing in het afleveradres op de afleverdag is prima geregeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thomas 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke afspraken. Goede communicatie En niet geheel onbelangrijk de prijs. Snellere levering dan aangekondigd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 14-04-2017 Via de website gekocht

Keurig advies en laagste prijsgarantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig advies en deskundige hulp voor alternatief. Alleen jammer dat de installatie werkzaamheden pas na een week is uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

FM 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levertijd en zondags open!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige website om onderdelen en accessoires te bestellen. Een winkel dichtbij huis, doe ook zondags open is om het online bestelde op te halen. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monika 12-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekende en vooral snelle service

Algemene score

9,0
Keukenloods reageert snel op vragen en denkt mee in de oplossing.
Bij het plaatsen ging het aanrechtblad door een ongeluk stuk. Het blad werd al tijdens plaatsing hersteld zodat we toch de keuken konden gebruiken en binnen 3 weken hadden we een nieuw blad en is de keuken helemaal nog een keer nagelopen. Top service.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

René Meijer-Kramers 10-04-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Gewoon kopen en ervan genieten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige informatie, doen veel voor de klant, helpt waar nodig, goede monteurs en correcte aflevering van de goederen op de afgesproken tijden

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard056 08-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede Keus gedaan gekocht bij keukenloods

Algemene score

8,0
nieuwe AEG vaatwasser gekocht bij keukenloods, in het filiaal snel en vakkundig geholpen , volgende dag al in huis prima keus gedaan we zijn er blij mee, vorige keren online gekocht ook nooit geen probleem mee geweest.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mia en Pim Hekking 08-04-2017 In de winkel gekocht

Deskundig , klantvriendelijk advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van onze dochter kwamen wij bij jullie terecht. De shop ziet er verzorgd uit met een ruime sortering. Zeer klantvriendelijk en deskundige medewerker. Aflevering volgens planning.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Delil 07-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods is gewoon super, van bestelling tot levering en montage!!!
Vooraf ook een telefonisch gesprek gehad, ook erg behulpzaam...gewoon super!!!
Zal de volgende keer hier zeker terugkomen, echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service, bij nalevering telefonisch geholpen door een vriendelijke dame
en ook de volgende dag in huis, duidelijke track en trace code, super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima prijs, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden al eerder iets bij Keukenloods besteld en hebben er daarom opnieuw voor gekozen. Ze zijn steevast de goedkoopste en ook de levering is snel en volgens afspraak. Hoewel, in dit geval was het zelfs iets eerder dan afgesproken. Maar dat vond ik niet heel erg..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 07-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Supersnel

Algemene score

8,0
Snel , vakkundig en vriendelijk geholpen. Bezorgopdracht was al gemaild voordat ik de winkel uitwas. Bezorgd op afgesproken tijd en zeer duidelijke communicatie.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteitverhouding. M-systemfornuis en afzuigkap gekocht via webshop, was niet voorradig zoals vermeld op de website echter dit was voor ons geen probleem. Informatievoorziening rondom levering was netjes. Aflevering tot in de keuken, netjes verpakt en op het afgesproken tijdstip. Meer dan tevreden over Keukenloods.nl!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foodlover 06-04-2017 Via de website gekocht

Zo kan het ook! Snel, goed, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn vrouw een kitchen aid mixer besteld. Deze was hier het voordeligst en kwam de volgende ochtend(!) al met de (gratis!) bezorging. Was netjes verpakt, en uiteraard werkend en compleet. Dit mag een voorbeeld zijn voor alle webshops. Ik heb hier nog geen ervaring met retourzenden en geld terug, maar ga er van uit dat dat ook wel goed zit...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 06-04-2017 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is geweldig, heb voor deze site gekozen omdat er veel keuze is.
En dat voor een betaalbare prijs
En daarbij zeer gebruiksvriendelijk.
De levering van het Fornuis is prima verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 06-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Persoonlijk en professioneel advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de veelzijdige keus aan apparatuur, goede service en advies. Snelle levering, nette en vlotte bezorging. Laagste prijs garantie en afhandeling met de aankoop van ons apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, goedkoopste van alle sites, snel, zeker een aanrader ik ben super blij met me aankoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Boom 06-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Klantvriendelijk, vlot geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak, goed bereikbaar, personeel kan je goed informeren. Prijs is goed te op zichten van kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gabriel 06-04-2017 Via de website gekocht

Soepel snel en makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijstechnisch en gebruiksvriendelijk wat wil je nog meer, tevens installatie service die goed heeft geholpen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-04-2017 Via de website gekocht

Verkoper in Gaanderen had er geen zin in, dus online gekocht

Algemene score

2,0
In de winkel in Gaanderen had de verkoper er duidelijk geen zin in om mij een fornuis te verkopen. Dat deed mij besluiten om het online maar eens te proberen. In een winkel verwacht ik meer service dan online, echter was het juist omgekeerd. Helaas blijkt na levering dat alle knoppen scheef zitten. Dus nu moet er service verleend worden om dit te verhelpen. Verplicht een dag thuis blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 07-04-2017

Beste Pascal,

Wat vervelend dat je niet goed bent geholpen in de winkel en dat er iets mis is met het fornuis. Ik hoop dat het probleem snel verholpen is. Als ik nog iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Ruud 06-04-2017 In de winkel gekocht
Veendam

prima zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Keukenloods altijd goed geholpen en scherpe prijsstelling. Duidelijke en heldere afspraken.
Volgende keer weer zaken doen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andre Visser 06-04-2017 Via de website gekocht

Service echt goed. Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie leverden als een van de weinigen/enigste de door ons gezochte 4kg machine. Goede prijs en prima service

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonneke 06-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast en combi-magnetron gekocht en ook laten plaatsen. Werkt perfect. Netjes gedaan met nog een beetje extra uitleg. Snel ook. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.wolters 06-04-2017 Via de website gekocht

super service

Algemene score

10,0
zeer snelle en nette levering werd nog netjes na gevraagd of ik het goede product had besteld zodat je niet dubbel betaald mocht het verkeerd zijn prima oplettend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn koopman 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, makkelijk keuze maken, simpel te betalen en snelle levering...
Ik heb gewoon niets te klagen....

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 06-04-2017 Via de website gekocht

Top service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is perfect, duidelijke websiten en super snelle levering. Zeker aan te bevelen! Erg tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aydin 06-04-2017 In de winkel gekocht
Amersfoort

Jammer dat het niet 100% was

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Tijdens de koop vaker gecommuniceerd dat we de keuken op een bepaalde moment wilden hebben en dit werd toegezegd maar echter na tekenen toch uitgesteld. Tip: zet alle afspraken zwart op wit.
Beschadeging op deurtje - geen idee wanneer dit wordt vervangen
Verkeerde verbindingsstukken geleverd: toch jammer dat het niet compleet is.
Niet goed ingelicht over lades: - lade 1 is kleiner dan lade 2 dit is nooit gecommuniceerd.

Verder was contact via email en telefoon altijd netjes.
Kwaliteit is perfect

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

A. Moesafier 06-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop kwam ik op internet tegen, toen ik nieuwe inbouwapparaten zocht. Ik heb op de site gekeken en besloot liever naar 1 van de winkels te bezoeken. Ik werd goed ontvangen en uitgelegd over de apparaten waarin ik geïnteresseerd was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marlies 05-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super goede uitleg gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst zijn we in de winkel geweest voor oriëntatie vaatwasser, super goede uitleg gehad over inbouw vaatwasser en verschillende machines.
daarna op de site gekeken, maar toch om de goede uitleg en service in de winkel daar gekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canninga 05-04-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is ons aangeraden door een kennis
En we werden goed geholpen ,en ook telefonisch daarna werden we vakkundig ten woord gestaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Swolfs 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, kwalitatief materiaal( inductie kookplaat) en geweldige monteurs( aansluiten en afvoeren verpakkingsmateriaal en oude kookplaat)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 04-04-2017 Via de website gekocht

Fijne website, met uitgebreide keuze

Algemene score

7,0
Goede, betrouwbare en overzichtelijke website, waar veel mogelijk is. Snel het juiste apparaat gevonden. Foto's van het apparaat zouden wel iets duidelijker/uitgebreider mogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 04-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect georganiseerde organisatie ,professionele adviseurs , goede communicatie en afspraken worden nagekomen.
Duidelijke informatie betreffende aflevering / installatie via e-mail
Installatie door vakmensen en uitvoerige uitleg van bediening van aangeschafte artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Timmerman 04-04-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke web shop, makkelijk zoeken en belangrijk de mening van andere kopers over de producten.
we zijn wezen kijken in de winkel om toch tastbaar aan te voelen wat we willen kopen.
ook hier uitstekend ontvangen en eerlijke informatie verkregen over de producten.
ook alles wat we wilden hier gekocht en ook over de prijs is eerlijk te praten.
We hebben alles gelijk betaald en de chauffeur die bezorgde was hier zeer content mee en beweerde dat dit bij deze firma heel goed kon daar het een prachtbedrijf is om voor te werken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W.Ooms 04-04-2017 In de winkel gekocht
Opmeer

Goede afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Sinds enkele dagen is de kookpaat geinstalleerd en werkt naar behoren.
Wij hebben dit apparaat opgehaald in Opmeer waar we goed werden behandeld.
Wellicht kan de procedure bij het zelf ophalen verbeterd worden.
dank

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews