Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lous 19-04-2017 Via de website gekocht

Super advies !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies,goede prijs en prettig aan de telefoon.
Bezorging erg goed geregeld en de orderstatus op de site is fijne info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita en Niels 19-04-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Goed advies en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van koop tot plaatsing van onze vaatwasser verliep alles vlekkeloos. De uitgekozen vaatwasser was niet meer in voorraad en toen werd er een alternatief voor hetzelfde bedrag aangeboden. Fijn dat afspraak nog afspraak kan zijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ryan 19-04-2017 Via de website gekocht

Deskundig advies & top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben telefonisch contact gehad met de verkoper, die heeft ons deskundig geadviseerd en ons diverse mogelijkheden aangeboden. Uiteindelijk via de webshop besteld en kregen direct per mail een bevestiging. Daarnaast afspraak gemaakt en in dezelfde week hadden wij onze nieuwe inbouwkoelkast.
Kortom geweldige service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venema 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie op online aankoop. Men wilde nog even verifiëren of de maten correct waren voor de vaatwasmachine ( inbouw )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Hendriks 19-04-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht en deze site sprak mij erg aan, wat besteld en vlug bezorgd, maar zelf niet goed opgelet zodat ik de verkeerde keuze heb gemaakt, het artikel terug gestuurd en binnen een paar dagen was het geld ook weer teruggestort op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Groot 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service met een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is prima. De levering wordt snel en correct uitgevoerd. Regelmatig wordt per e-mail de klant op de hoogte gehouden van de leveringsstatus. In de winkel vriendelijk en goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine 19-04-2017 Via de website gekocht

service is fijn en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb rond gekeken op internet en kwam op keukenloods terecht. Goede referenties en goedkoper in de prijs..telefonisch contact gehad om te bestellen vond ik zelf wat fijner..

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Meij 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Buitengewoon goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper van Keukenloods Zaandam heeft ons niet alleen een heel goede prijs berekend voor een combi aankoop van LG wasmachine en droger. Maar ook uiteindelijk eem duurdere droger geleverd voor dezelfde prijs omdat LG het gekozen model niet meer kon leveren. Als klap op de vuurpijl heeft hij ook nog 50 euro cashback overgemaakt op onze rekening toen dit op de LG website niet lukte!!! Hulde voor deze topservice!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ron 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Houd zich aan de afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de afgesproken tijd ijskast afgeleverd. Vriendelijke chauffeur. En de nieuwe ijskast werkt boven verwachting. Na onderhandeling op een goede prijs uit gekomen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, ook telefonisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt goed vergelijken via de webshop. Helaas kon de betaling niet bij levering, dit was onduidelijk via de website maar dit is telefonisch prima uitgelegd waarom. Fijne behandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikolai 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Top winkels!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service! Ruim aanbod in goede apparatuur tegen scherpe prijzen. Reageren snel op wijzigingen en komen afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 19-04-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service lijkt alsof alles mogelijk is. zo is Keukenloods 2x langs gekomen om alles te bezorgen, aangezien we anders 3 weken moesten wachten op 2 artikelen. Uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Smeg MP6322x Combi magnetron uitstekende aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor vervanging van de Combi magnetron zijn wij naar Keukenloods XXL Zaandam gegaan. Een winkel met grote keuze mogelijkheden. Wij zijn geadviseerd door Dhr R. Oisterwijk. Aangezien wij de juiste afmetingen nog wilden nameten hebben wij later contact opgenomen. Dit bleek Dhr. R. Oosterwijk nogmaals te zijn. Deze heeft ons een mooie aanbieding gedaan waarop wij de Smeg besteld hebben. Vanaf de bestelling en aflevering zijn wij telkens op de hoogte gehouden en gelijktijdig bij de bezorging is de oude Combi magnetron mee afgevoerd. Nu na de inbouw en aansluiting van de Smeg MP6322X kunnen wij alleen zeggen dat deze boven verwachting is. Zodoende kunnen wij niet anders dan
Keukenloods XXL Zaandam en Dhr. R. Oosterwijk
de vermelding geven van ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Beiden zijn zeker aanbevelens waardig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Schipper 19-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend advies gekregen voor de vervanging van mijn oude defecte koelvries inbouw combinatie in bestaande keuken. Telefonisch de juiste maten bepaald en daarna prima advies. Ook levering en onstallatie helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 19-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch geholpen van A tot Z

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is erg toegankelijk. Kom je er niet uit dan heb je snel iemand aan de telefoon om je vraag aan te stellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awg albers 19-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er was voldoende keus en de levering was prima
verder was de prijs kwaliteit verhouding prima
echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edhop 19-04-2017 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk personeel telefonisch en montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden. Zeer prettige behulpzame medewerkers en helemaal top geïnstalleerd. Alleen jammer dat ik een week moest wachten tot ze de vaatwasser konden plaatsen. Het was erg.druk die week

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiefbeen 19-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, duidelijke correspondentie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, vragen kunnen meteen gesteld worden dmv chat. Eventueel wordt de prijs aangepast als deze elders lager is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige artikelen voor extreem lage prijze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb enkele weken verschillende sites in de gaten gehouden voor de prijs. Keukenloods zat hierbij met haar aanbiedingen steeds het laagst.

Uiteindelijk een 5-tal apparaten van boretti besteld voor net iets meer geld dan wat ik bij bijv. IKEA kwijt was geweest. De prijzen lagen dus ook tot soms wel honderden euro's per apparaat lager dan boretti of andere winkels op de websites als prijzen aangaven. Ontzettend tevreden dus.

Daarnaast was ook de service top. Voor het bezorgen ben ik nog gebeld en de apparatuur was dermate goed verpakt dat beschadiging ook echt niet mogelijk zou zijn.

Wanneer ik binnenkort bog een nieuwe koelkast ga bestellen kom ik hiervoor zeker terug bij keukenloods.nl!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima service 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een vaatwasser gekocht bij keukenloods en zowel qua advies als de bezorging en ook uiteindelijke montage ben ik uitermate tevreden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website, goede communicatie, goede service. je krijgt duidelijk door wat de bestelstatus is, vervolgens is het duidelijk wanneer het bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Gudde 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had als aanvulling op de site het advies van de klantenservice nodig om de juiste keuze te kunnen maken. De informatievoorziening over de aflevering was uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gier4 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede contact mogelijkheden. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een prachtige kitchenaid artisan gekocht bij keukenloods waar ik nog dagelijks blij mee ben. Voor de aankoop super geholpen via de goed bereikbare chat. Op vragen wordt snel geantwoord. De prijs en de manier waarop ik geholpen werd gaf de doorslag bij keukenloods te kopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Stiphout 19-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product is prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het personeel is vriendelijk. De monteur kundig. Echter het was in de winkel niet duidelijk dat het product met de monteur mee zou komen. Schepte enige verwarring.

Reageer

Julie 18-04-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een bepaald model combi magnetron oven en na wat internet bespeur kwam ik bij keukenloods en ze hadden de beste aanbieding.
Werd snel geleverd, netjes binnen gezet en zag er goed uit. Goed gecommuniceerd over de levering, dus ik zou keukenloods zeker aan raden en ook weer een optie voor een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede service duidelijk afleverblok en op de dag sms met werkelijke aflevertijd, naar de 6e verdieping gebracht, keurig gedaan jongens

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Arentsen 16-04-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prima verkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne verkoper, snelle service en vlotte levering. De winkel kan wel meer uitstraling gebruiken maar goede producten en prima verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

eddy 16-04-2017 In de winkel gekocht
keukenloods in roosendaal

magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we zijn snel geholpen. bijna tegen sluitingstijd. op een zaterdag middag. alleen jammer dat we de beloofde koffie niet kregen. ondanks ons ritje van 90 km.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 16-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen in de winkel door vakkundig personeel. Men neemt ook de tijd om e.e.a. te laten zien en geeft de klant een goed gevoel. Wij zijn zeer tevreden over de aflevering en inbouw. De Keukenloods is een aanbeveling en wij delen dit ook met onze vrienden en bekenden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

laura both 15-04-2017 Via de website gekocht

geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een goede en overzichtelijke website. binnen enkele dagen was de nieuwe vaatwasser geleverd en gemonteerd en de oude is meegenomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m.keulen 15-04-2017 In de winkel gekocht
nederweert

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn er goed behandeld en geholpen genoeg parkeer gelegenheid dus aan te raden voor iedereen die in de keukenbranche wat nodig heeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sako 15-04-2017 Via de website gekocht

Goed product en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, scherpe prijs, snelle levering en prima communicatie , al met al echt top.
Ook de telefonische bereikbaarheid tot 22 uur is ideaal, jan ge snel en goed geholpen worden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cb 15-04-2017 Via de website gekocht

Hier kun je gewoon probleemloos bestellen hoor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed telefonisch geholpen, perfect geleverd, we moeten de Smeg nog plaatsen maar nu al lust voor t oog!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.legen 14-04-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over keukenloods zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Siemens inductiekookplaat gekocht bij keukenloods zeer tevreden over de service en de prijs ga de keukenloods zeker aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamp 14-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
van de aankoop t/m het thuis bezorgen prima kunnen volgen, en het gasfornuis ziet er geweldig uit, en doet het prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik-kook 14-04-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder bericht kreeg ik een nieuwer model afzuigkap. Best bijzonder!!
Wat als ik dat type besteld zou hebben?
Had ik zo 300€ meer betaald!!
Mooi meegenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.a.m. verberkt 14-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden zeer na tevredenheid geholpen bij onze bestelling, de prijs was goed en de aangeboden service was super, aflevering en alles wij hadden niks te klagen, binnenkort moeten we nog een nieuwe koelkast, die hebben we al uitgezocht op de site van keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Bruin 14-04-2017 Via de website gekocht

Super spullen tegen goede sprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ieder budget is er wat te koop. Goede uitleg en ook prettige aftersales. In ons geval een oven besteld welke schijnbaar niet meer leverbaar was. Voor hetzelfde geld het opvolgende luxere model gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 14-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

snelle service; misschien iets te snel.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
zocht vervanging voor mijn vaatwasser, in de outlet gekeken en later thuis in alle rust. Uiteindelijk gekozen voor een AEG uit de outlet (scheelde uiteindelijk maar 20 euro met nieuw via andere aanbieder maar hoefde dan niet te wachten op levering). Per mail verzekerd dat hij compleet was maar bij installatie bleek hij toch wat zaken te missen. Eerst reserveonderdeel ontvangen per post maar nu ook nog wachten op monteur... 2 weken later hopelijk alles opgelost en kan ik weer naar hartenlust laten afwassen.... Dus advies bij outlet producten zelf ook goed controleren of alles erbij zit...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

W. Harzing te Doetinchem 14-04-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen

Ze doen wat ze beloven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ander huis gekocht, teleurstelling en tegenvaller, want uiteindelijk bleek de keukenapparatuur of kapot of niet te werken. Op naar de Keukenloods in Gaanderen. Veel over gehoord, maar nog nooit geweest en na onze teleurstelling werden we daar helemaal blij! Goed advies, prettige prijs voor mooie Etna apparaten. Afhandeling correct, levering volgens afspraak en de monteur die de apparatuur ingebouwd heeft was een top kerel!! Alle lof voor de Keukenloods!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 14-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vakbekwame monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima advies bij aanschaf Bosch vaatwasser. "Monteurs" van Whirlpool kregen het niet voor elkaar om minder diep apparaat in te bouwen. Keukenloods Roosendaal garandeerde plaatsing en stuurde een vakman met 37 jaar ervaring. Machine zit er keurig in. Strakke oplossing voor afwijkend frontmaat. Fluisterstille werking!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nell Ruiter 14-04-2017 Via de website gekocht

Super tevreden met mijn Smeg fornuis en afzuigschouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, en op mijn moment.
Een mooi product. Ik reed wat ik voor ogen had.
Prima bezorgers.
Betaling mogelijk bij levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-04-2017 Via de website gekocht

uitrstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling werd snel en correct geleverd, via de post
alles via de website, was duidelijk welk artikel ik moest hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwolle 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel, compleet en geen gedoe achteraf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel internet aanbieders bekeken. Qua kwaliteit was de keuze een Siemens inductieplaat.
De aanbiedingsprijs in combinatie met de snelle levertijden gaf de doorslag om te kiezen voor Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 14-04-2017 Via de website gekocht

Wederom goede service!

Algemene score

9,0
Handige website. Goede informatie over produkten. Goede bestel en montageservice. Heldere communicatie. Heb om die redenen al meerdere keren een bestelling geplaatst bij de Keukenloods. Ieder keer naar tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 14-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle communicatie
Bij alle inbouwapparatuur staan ook de bouwtekeningen. Vriendelijk personeel en levering verliep probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Dijk 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Een hele prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden prima geholpen in deze winkel. Niet opdringerig maar echt relax.
De verkoper heeft voor ons het betreffende merk (voor de apparatuur) opgezocht en een mooie prijs gemaakt !! Daarna zijn we nog naar een paar andere winkels gegaan ......maar keukenloods kwam er toch qua prijs en deskundigheid het beste uit de bus.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 14-04-2017 Via de website gekocht

Top service levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste levering snelle reactie op vragen omtrent artikelen prima afhandeling via telefoon en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vd broek 14-04-2017 In de winkel gekocht
Neerweertt

Snel, vlot en eerlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductie plaat was defect moest e
Snel een nieuwe hebben. Ik kreeg een eerlijk advies ( de goedkoopste) en de plaat was op voorraad.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede service ,goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving wat je koopt en een goede prijs. Veel keus en levering op de dag dat het mij uitkomt.top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews