Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lindy 16-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Mooie smeg koelkast voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wisten welke koelkast we wilde hebben, een mat zwarte Smeg. Bij Keukenloods de laagste prijs gevonden. Snelle levertijd!

Reageer

C. Maas 16-01-2018 Via de website gekocht

Attente service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede inhoudelijke ondersteuning, vlotte afhandeling, mooie aanbieding. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 15-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goede kwaliteit keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om te beginnen goed geholpen bij het inrichten van mijn keuken, wat kan waar, hoe groot enz. Bezorging was netjes, op tijd, jongens waren erg voorzichtig met de spullen.
Een 8 omdat de oven niet past vanwege het stopcontact van de oven dit had achter de plint moeten liggen ipv achter de oven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gea 15-01-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden met de supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede prijzen (de goedkoopste in Nederland) en supersnelle levering (hoewel de levertijd langer zou zijn toch heel snel geleverd, heel erg blij mee)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nijdam 15-01-2018 Via de website gekocht

verkeerd fornuis geleverd

Algemene score

6,0
prima winkel, maar we kregen een ander apparaat dan we hadden besteld, met een wat grotere oven en dus meer stroomverbruik, de prijs van dit fornuis was dezelfde. Volgens bezorger was ons model niet meer leverbaar, maar het was beter geweest om ons daar van tevoren over te informeren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-01-2018

Beste Nijdam,

Wat vervelend dat jullie niet van te voren zijn ingelicht over het andere model. Dat is niet de manier waarop het zou moeten gaan. Ik hoop dat jullie desondanks veel plezier beleven aan het fornuis.

Groet, Emma

Reageer

Jose orbons 15-01-2018 Via de website gekocht

Vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede om schrijving van t apparaat
Snelle levering en goedkoop
De gene die hem bracht was vriendelijk en nam meteen het oude apparaat mee gewoon geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 14-01-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie

Algemene score

1,0
Zeer slecht. Niet gehouden aan afspraken die gemaakt zijn. 29 december koelkast besteld via internet. Zou 3 januari bezorgd worden. Vrij genomen. Inmiddels 14 januari, diverse telefoontjes verder. Wordt steeds beloofd dat de koelkast de volgende dag geleverd gaat worden. Mensen aan de telefoon zijn niet bij machte om enige invloed uit oefenen wat betreft de levering. Heeft geen enkele zin om dan beloftes te doen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 15-01-2018

Beste,

Wat vervelend dat de koelkast nog niet geleverd is en dat je niet tevreden bent over onze communicatie. Ik zou je graag willen helpen. Kun je het ordernummer naar emma@keukenloods.nl kunnen mailen? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Gertieneke 14-01-2018 Via de website gekocht

Fijne communicatie met de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit Artikel is exact zoal op de website staat , ben er zeer tevreden over Had er wat vragen over en ben deskundig te woord gestaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-01-2018 Via de website gekocht

Professioneel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goed aanbod. Wel wat traag met levering, maar wel stipt met leveren. Vakkundig en snel gemonteerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.hunter 14-01-2018 In de winkel gekocht
gaanderen

zeer goede service en oplossingsgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doordat mijn zoon al een keer een keuken bij deze firma had gekocht en dit goed had ervaren zijn wij hier ook naar toe gegaan. Ondanks dat de levering niet geheel op tijd kon komen werd er naar een snelle en goede oplossing gezocht waarmee we erg tevreden waren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dhr Persie 14-01-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Top, duidelijk en geen nonsens !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij de keukenloods in Rotterdam naar onze apparaten wezen kijken voor onze huidige keuken. Na eerst op internet te hebben rond gezocht wilde we de apparaten in het echt zien. Bij binnenkomst al zeer prettig ontvangen! We hebben rustig rond kunnen kijken waarna een van de medewerkers ons eerst koffie aanbood ipv meteen te willen verkopen. We hebben daarna een uitgebreid advies gekregen! Heel fijn! Na onze apparatenlijst te hebben samengesteld een mooie en scherpe prijs gekregen! top Keukenloods Rotterdam !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 14-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

7,0
Goede overzich op de apparatuur van wat je wil kopen en een snelle levering binnen de afgesproken datum en ook op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DML Jansen 14-01-2018 Via de website gekocht

Keurig, duidelijk en conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, prijs is echt laag en de installatie was goed aangekondigd en netjes uitgevoerd. Kortom, goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnhem 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime selectie van apparaten, goede site om te vergelijken, prima prijzen en snelle levering (conform afspraak).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

margriet 13-01-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods te Waddinxveen.

Alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na uitstekende en eerlijke voorlichting in de winkel gekozen voor een Atag oven.
Deze werd geheel volgens afspraak bezorgd en de oude oven werd zonder mankeren mee genomen zodat we daar geen omkijken meer naar hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erg tevreden 13-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs en prima afhandeling. Door ziekte van personeel op andere dag afgeleverd dan afgesproken.
Via de mail op de hoogte gebracht en nieuwe afspraak gemaakt. Koelkast werd door de bezorgster keurig in de keuken neer gezet erg fijn!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Kom steeds terug bij de keukenloods
Daar communicatie zeer goed is
In dit geval had een stoom oven op het
Oog en wou er een bijpassende magnetron bij ,per mail gevraagd en direct reactie en ook nog een perfectie
“Staffel” korting levering gaat ook goed
Gecoordineerd super kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Harmsen 13-01-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame en vriendelijke medewerkers, snelle reactie op vragen, vlotte levering en montage. Alles wat men tegenwoordig wenst, als men iets aanschaft via een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden wat ik zocht, daarna telefonisch goed en duidelijk uitleg gekregen, besteld via de website en opgehaald waar ik zelf wilde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h wolfs Beckers. 13-01-2018 Via de website gekocht

snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
d uidelijk overzichtelijk.bij het uit zoeken hadden we genoeg overzicht. De prijs was ook goed en de beschrijving van de kap was leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Goudsblom 13-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service, flexibele bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods doen wat ze zeggen, dit bedrijf is betrouwbaar en flexibel bij omzetten van verkeerd geplaatste 1e order. Snel en accuraat geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Melis 13-01-2018 In de winkel gekocht
Almere doe mere

Keurige verkoper, met goede uitleg van het apparaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus, en sortering, op de website eerst een goede keuze kunnen maken.Wij hadden eerst een andere uitgezocht, maar de verkoper attendeerde ons op het geluid van de vaatwasser, die duidelijk lager lag bij die wij nu hebben aan geschaft.Heel erg blij mee !!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Huisman (Zuid-Holland) 12-01-2018 Via de website gekocht

Geleverd en vakkundig geïnstalleerd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteit verhouding! Kookplaat werd snel en kundig geïnstalleerd. Tijdig geleverd. Oude kookplaat mee teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima gedaan ik had er nog nooit iets gekocht. 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd netjes geplaatst oude vaatwasser meegenomen kregen van ons E 10.00 fooi.
Prima gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering ook na de feeestdagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke webshop goede prijzen en snelle levering
gemakkelijk betalen en duidelijk via email wanneer het geleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Laros 12-01-2018 Via de website gekocht

Goedbedoelde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Aantrekkelijke website met ruime keuzemogelijkheden waar goede merkmachines voor lage prijs worden aan geboden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Hendrik mennega 12-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prima tevreden over jullie zaak en het gemak van online bestellen en de thuislevering en de status daarvan. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik de verkeerde had besteld maar dit was een fout van mij zelf. Voor de rest ben ik prima tevreden. Dikke duim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werd netjes binnen geleverd en de oude gelijk meegenomen. Gezellige en aardige bezorger die even een praatje maakte. We kregen een gratis upgrade naar een beter model vaatwasser omdat die we besteld
hadden niet meer leverbaar was. Dat is pas geweldige klantenservice! En natuurlijk werkt de vaatwasser perfect!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Den Haag 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste aanbieder. Levering zeer snel en nauwkeurig. Waarom de oude slangen niet mee retour genomen werden is wat vaag.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 12-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede service en goed meedenkend personeel bij aankoop en plaatsing van een keuken onderdeel en het netjes hebben geplaatst.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van der Krabben 12-01-2018 Via de website gekocht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site!
Bestelling plaatsen, volgen perfect!
Wij hebben een vaatwasser gekocht, kreeg daarna nog een mailtje om te checken of de maten kloppen zodat deze ook werkelijk past. Dat was hartstikke fijn! Bezorgers vriendelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berends 12-01-2018 Via de website gekocht

weinig op te merken, volgens afspraak geleverd

Algemene score

8,0
Smeg koelkast (grote koelkast) besteld. Deze op het aangegeven moment (smorgen tussen 07-09.30u levering, om 07.30u stond de bezorger voor de deur) geleverd op een houten mini-pallet. De oude koelkast netjes mee genomen.

Enige puntje, als ik toch iets moet noemen, van kritiek: de koelkast werd 'as is' neergezet. We mochten deze zelf uitpakken en installeren, waarbij de bezorger weg was terwijl het verpakkingsmateriaal er nog omheen zat (waar moet je er mee heen?). Waardoor eventuele beschadigingen dus niet duidelijk werden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mussche 12-01-2018 Via de website gekocht

sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede beschrijving product en filmpje ,makkelijk te vinden wat je zoekt. snelle levering.goed contact met klant via mail,

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekende klantvriendelijkheid 12-01-2018 Via de website gekocht

correcte en snelle installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwaliteit en prijs is in prima verhouding. Levering op tijd en juist tijdstip. Snelle installatie, correcte mensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janet 12-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al eerder apparatuur bij Keukenloods gekocht via de website en dik tevreden! Alles wordt keurig vervoerd en tot in de keuken bezorgd. Erg plezierig en de producten zijn allemaal van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Brouwer 12-01-2018 Via de website gekocht

Zelfs goed tijdens de feestdagen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben oudejaarsdag (op zondag) twee Siemens ovens besteld via de website. Geheel volgens afspraak zijn de ovens de woensdag daarna op tijd afgeleverd. Perfect geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitram 12-01-2018 In de winkel gekocht
Afhaalcentrum Opmeer

vriendelijk, vlot en zakelijk telefonisch contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaskookplaat gezocht via website Keukenloods, scherp geprijsd, echter op bestelling.
Telefonisch besteld, vlot gesprek, meteen bevestiging van deze bestelling per email ontvangen.
Binnen 3 dagen was deze binnen, opnieuw keurig bevestigd per email.
Inmiddels gaskookplaat (Indesit) in gebruik, tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Co Appelman 11-01-2018 Via de website gekocht

duidelijke uitleg, juiste informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer hulpvaardig bij de juiste keuze en hulpvaardig.
Service team was daarna nodig, is ook door hen korrekt geregeld.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van Dongen 11-01-2018 Via de website gekocht

Alles goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is voor mij duidelijk, maar uw technische mensen van de order opvolging zijn onvoldoende thuis in technische gegevens en inbouwmaten, jammer.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Huizing 11-01-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldige bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima in orde, de levering prima, duidelijk via mail,
Wil toch even kwijt dat de bezorger een topper is! Enthousiast zoals je maar weinig ziet! Hij krijgt zowieso een 10+

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

h.potters 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima servicegericht bedrijf

Algemene score

9,0
In deze winkel wordt niet alleen verkocht er wordt ook meegedacht. Prima service. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lein1981 11-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld en geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Zelfs tussen kerst en oud en Nieuw, terwijl ik in oktober de bestelling al had gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Kitchenaid koffiemaachine 5KCM0802EER besteld met levering voor week x. Tot onze verbazing de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emile hartholt 11-01-2018 In de winkel gekocht
nederweert

aanschaf keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inmiddels heb ik meerdere keren keukenapparatuur aangeschaft bij uw filiaal te Nederweert.
Het betreft een winkel met keurige bediening door aller-aardigste medewerkers,
Op enig ogenblik had ik een verlenging nodig voor een afzuigkap,
Een aardige medewerkster leidde mij naar het magazijn waar een aantal van de ze kokers waren klaarblijkelijk overgebleven.
Mijn maat zat erbij, wat kost dat ?? Gratis meennemen,
Dat had ik niet verwacht......
Dus ze bieden meer dan je verwacht....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeannette 11-01-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

De winkel was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, maar wat er ècht uitsprong was de installatie service. Dat was een dikke 10. Erg zorgvuldig, tot in de kleinste details. Aanrader !,

Review criteria:

Goed

Reageer

J.C.Hoving 11-01-2018 Via de website gekocht

Een heel snel en accuraat bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan online bestellen zonder dat je voor verassi gen komt te staan en alles is heel duidelijk om te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 11-01-2018 Via de website gekocht

Aantrekkelijke prijs en op tijd geleverd en geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaggenau koelkast besteld. Werd op afgesproken dag geleverd en ingebouwd. Je krijgt bevestigingsmail en dag vantevoren nog een SMS met herinnering.

Prima.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Meijnen 11-01-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Niet helemaal goed voorgelicht

Algemene score

6,0
Wij hadden een model uitgezocht. Nu zei de verkoper dat dit model precies hetzelfde was alleen de nieuwste uitvoering. Thuis bleek dat er dus GEEn pizzablik bij dit model zit en GEEN plek om een temperatuurmeter in te steken. Had er wel bij vermeld mogen worden want ik wil graag een pizzablik!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-01-2018

Beste A Meijnen,

Wat vervelend dat jullie niet goed zijn voorgelicht over het apparaat. Onze excuses daarvoor, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik hoop dat jullie desondanks veel plezier beleven aan de aankoop.

Groet, Emma
Keukenloods.nl

Reageer

Peter 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe koelkast kreeg ik via de Keukenloods een teaser dat ik ze moest mailen voor een speciale aanbieding. Binnen een uur had ik die in mijn mail en het was inderdaad een mooie aanbieding. Bestelling ging snel. Vanwege de feestdagen was de inbouw niet meteen mogelijk waardoor we enkele weken zonder koelkast moesten doen. Het inbouwen gebeurde door een deskundige en bijzonder sympathieke jonge man waardoor de vertraging snel vergeten was. De oude koelkast werd meegenomen net als al het verpakkingsmateriaal. Er is zeer netjes en vakkundig gewerkt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 11-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs van de vaatwasser was voordelig,bestellen ging snel en soepel,levering netjes volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews