Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op aanraden van een kennis hebben we voor keukenloods gekozen , en we zijn goed en vriendelijk behandeld en dus, tevreden.
Levering compleet en op tijd! Prima aankoop! Snelle service en vlot antwoord bij vragen!
Goede service van medewerker in de winkel . Veel info gekregen over de inductie kookplaat.
Bezorging ook goed geregeld
Zelden de service en informatie voorziening meegemaakt als bij keukenloods. De snelheid van leveren en de prestatie van hun koeriersdienst zijn voortreffelijk!
Makkelijk bestellen via de website, en snel geleverd door middel van ophalen 😁
Product , afhandeling en bezorging is heel goed. Ik ben erg tevreden en ik zal zeker deze winkel wat vaker bezoeken.
Groot assortiment voor een scherpe prijs.
Goede voorlichting over levertijden en eventuele alternatieven.
Afleverdatum gaat in overleg.
Zeer tevreden met deze winkel.
Levering was mooi optijd, chauffeur vriendelijk.
Levering was helemaal top en in orde!
Super vriendelijk medewerkers met veel geduld!
Keukenloods heeft een gebruiksvriendelijke site waar alles duidelijk is, maar mocht je toch vragen hebben erg vriendelijk en behulpzaam geholpen wordt door een van de medewerkers.
Het is een fijne winkel, ze helpen je prima bij het uitzoeken van een inbouw koelkast wat bij mij thuis paste,ze hebben een goede alternatief aangeboden en de prijs viel reuze mee, dus wat mij betreft een prima winkel.
Snelle levering en een uitstekende deal, zelfs de volgende dag al geleverd en voor een zeer concurrerende prijs!
Deze keer tevreden over de aankoop.
Goed advies bij het zoeken naar een alternatief van een slecht leverbaar product…
Hopen dat bij eventuele problemen de service beter is dan de vorige keer…
Goede service en een top monteur. Hij heeft alles in overleg gedaan en netjes achtergelaten. Heel blij mee.
Snelle en goede service en goede prijs
Telefonisch telkens goed bereikbaar en prettig geholpen
De naam "keukenloods" komt ietwat verwarrend over. Het is een pracht showroom en de apparatuur staat ook los opgesteld met de prijzen er bij.
Vier mooie apparaten gekocht en keurig op tijd bezorgd. Het personeel is super vriendelijk.
Zeer goed geholpen in winkel bij keuze inductiefornuis .
Alle afspraken perfect nagekomen .
Plaatsing fornuis was top .
Correct, op tijd, en goeie service na afloop!!
De volgende aankoop zal ik weer overwegen bij Keukenloods!
Top, goede prijs en volgens afspraak geleverd. Wij kopen graag bij Keukenloods
Goede prijs. Mooi aanbod.
Snel en keurig geleverd.
Oude koelkast meegenomen.
Snelle levertijd, goede service, mooie artikelen , zeker een winkel waar we vaker gaan kopen
Netjes de bestelling afgehandeld, vriendelijk personeel, goede service, komen hun afspraken na.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam en ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop.
Prachtig product en verzending prima verlopen.
Het gasstel van Beko ziet er top uit.
Vriendelijke ervaring, snelle verkoop omdat we ook al wel ongeveer wisten wat we wilden.
Over de prijs niet gesproken, gun de fysieke winkel de prijs echter via website al gezien dat ze een nette prijs aanbieden.
We komen er vaker en blijven dat doen,