Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacques Molenaar 23-01-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Goeie spullen van prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel . Je wordt goed en vakkundig geholpen. Duidelijk wordt er uitgelegd hoe de apparaten zullen werken met daarna een passend advies.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ben Drost 23-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Plotseling begaf onze Keramieke kookplaat het.Snel gegoogeld en kwam na enige vergelijking bij Keukenloods.
Gebeld en zij konden mij binnen 2 dagen een prima inductieplaat leveren met dezelfde afmetingen als van de oude plaat. Het enige wat ik moest doen de plaat plaatsen en de stekker aan het snoer maken.
En....ja het werkte perfect!! We zijn er nu alweer twee weken zéér tevreden over. En dus blij dat we met Keukenloods in 'zee ' zijn gegaan .Kortom blij en tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doom 22-01-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte communicatie & geen reactie op klacht!!

Algemene score

2,0
Voor bestellen, telefonisch geïnformeerd of product op voorraad was. Toegezegd dat dat zo was. Echter dit was duidelijk NIET het geval. Na bijna 2 maanden wachten (van mijn kant bellen etc) uiteindelijk ONJUISTE product ontvangen.
Medewerkers lijken totaal niet met elkaar te communiceren. Steeds opnieuw moeten informeren naar status. Op het einde klacht ingediend over hele proces, vanuit Keukenloods niet eens een reactie of verontschuldiging gekregen. Zeer slordig en onfatsoenlijk Keukenloods!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-01-2018

Beste Doom,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken wat er precies mis is gegaan. Je kan mij mailen via emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Jo 21-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Keurig en Goeie Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had even een paar keer een probleem met een apparatuur en het werd netjes voor mij opgelost. Ik ben tevreden, binnenkort weer langs de winkel om iets anders te bestellen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

W.Celie 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service. Goede aftersale.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Als je een nieuwe keuken koopt krijg je de inbouw apparatuur er vaak gratis bij. Maar ohwee wanneer je een inbouw apparaat nodig hebt voor een bestaande keuken, dan betaal je de hoofdprijs! Bij Keukenloods is dit niet zo. Tevens goede nazorg, na de bestelling werd er nog eens extra geverifieerd of de maat en het deur systeem de juiste was, gelukkig maar want ik had het verkeerde deursysteem besteld! TOPPIE!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo van Marion 21-01-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klantvriendelijk en goede service mooie kwaliteitsproducten voor een fair prijs
dus kom hier beslist in de toekomst weer.
Heb vorig jaar drie producten van Siemens gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top bedrijf! 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben hier de beste prijs voor de mooiste producten! Heb al vaker hier besteld en ben echt tevreden over hoe snel en netjes ze leveren.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjun van der Dussen 19-01-2018 Via de website gekocht

Op tijd en op de juiste plek bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een van de weinige bezorgers dat ons moeilijk vindbare adres op tijd wist te bereiken. Het zij na telefonisch contact, maar toch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.N 19-01-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk site, snel gevonden wat ik zocht en aan een zeer goede prijs! Zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berkhout 18-01-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Alkmaar

Verrassende aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er zijn grote ketens en kleinere zaken en zo liepen we binnen bij de Keukenloods en die had verrassend veel in huis en met een kundige eerlijke adviseur waren we er snel uit.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G Tellegen 18-01-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed te volgen via track en trace een volgende keer zal ik zeker op de site van keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 18-01-2018 Via de website gekocht

Van begin tot levering top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en een zeer goede prijs! Levering ook prima geregeld, kwamen op de afgesproken tijd.Volgende keer weer via Keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kichenaid 18-01-2018 In de winkel gekocht
Opmeer

kitchenaid keukenmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en probleemlose levering tegen een zeer gunstige prijs'van machine en extra onderdelen (glazenroerkom).

Reageer

Miranda 18-01-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelling is netjes en snel afgehandeld, mede gezien de feestdagen. montage ook prima geregeld, volgende keer weer bij jullie hoor. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 18-01-2018 Via de website gekocht

Geen loze beloftes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 9.30 uur gebeld zou dezelfde dag nog geleverd worden: mijn beoogde Bosch combimagnetron. En zelfde avond rond 20.30 uur was deze afgeleverd en in gebruik genomen. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 18-01-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke website. Ook de locatie is fijn. Je wordt op een prettige manier geholpen. Ook de informatie via email is helder en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Utengeltje 18-01-2018 Via de website gekocht

keurige respons en service en afther sales oplossingen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en duidelijk, goede contacten te leggen ook als er ooit fout gaat. je wordt teruggebeld en het probleem wordt meteen opgelost, althans is mijn ervaring.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcus 18-01-2018 Via de website gekocht

Top service bij Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods leverde onze Smeg oven op de afgesproken tijd af.
Wanneer wij een beschadigd onderdeel in de verpakking vond, stuurde Keukenloods een vervangend onderdeel direct op.
Helemaal top!

Reageer

Tiny van Empel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was het dichts bij en we zijn daar prima geholpen. Ruime keuze ook. En de prijs was voor ons zeer aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M van Driel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

PRAchtige zaak met prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze , klant vriendelijk personeel. En denken graag met je mee .Levering op tijd. Voor ieder een betaalbaar budget met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 18-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte bezorging, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkelsite is zeer goed, ruim opgezet met veel en duidelijke info omtrent het produkt. Je kunt zelf een betaalwijze selecteren, vooraf of tijdens levering. Tijdens levering tegen geringe kosten pin bij chauffeur .
Levering geschied tot 23.00 uur! Ideaal, niet de gehele dag voor thuisblijven!
Mijn produkt ( oven) werd keurig afgeleverd door Florissant van Reysen, keurig in onbeschadigde gesloten fabrieksverpakking.......TOP!
Ik kan niet anders zeggen, ALLES VOOR EEN GLIMLACH is hier ook gewoon te kop voor en betere prijs.........aanbevolen!

Cees.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van Dessel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerdere goede ervaring met deze winkel. Ook bij deze aankoop zijn we weer prima geholpen. Levering volgens afspraak en vakbekwame monteur voor het installeren. Kortom we zijn weer tevreden !!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 18-01-2018 Via de website gekocht

Dit kan je makkelijk doen, uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijk wat je wilt bestellen en de communicatie is ook goed.
Goed ingepakt wordt het bij je thuis bezorgd, totaal niets op aan te merken.
Prima!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r hilders 18-01-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Ontspannend en ontspannen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel na 10 minuten een goede keus kunnen maken, plezierig behandeld en keurig op tijd bezorgd. Wat valt er dan nog te zeggen?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaap 18-01-2018 In de winkel gekocht
Etten-Leur

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service en uitleg bij vragen. Ook na bestelling goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. Alle apparatuur netjes ontvangen voor de montage van onze keuken op de afgesproken tijd.

Reageer

Cas 18-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop, snel en perfekt afgeleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afzuigkap was hier verreweg het goedkoopst. Verder is alles snel en goed geleverd. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Connie 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke webwinkel.
Erg ruime keuze en beduidend goedkoper in vergelijking met andere soortgelijke webwinkels.
Levertijd was binnen 2 dagen.
Betaling kan vooraf, contant of ter plekke met pin.
Zeer fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balk 17-01-2018 In de winkel gekocht
almere

prima service zelf op 2e kerstdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld met de shop, super geholpen door keukenloos en mooie aanbieding gekregen levering was snel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.wenker 17-01-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website ,ook in de winkel Zijn veel artikelen te zien en de bediening is goed hulpzaam en geven goede adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kuik 17-01-2018 Via de website gekocht

Service goed / bezorgtijd en aflevering prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze shop prijs verhouding. Contact over afleveren zelfs nog 1 dag eerder !
Levering ging goed ...zelf gemonteerd !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blommers 17-01-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf komt zijn afspraken na toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is heel duideluk ook voor iemand die niet zo makkelijk met de computer om kan gaan.
De prijs.
Duidelijke bevestigingen en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden door niet goed opletten een verkeerde vaatwasser besteld. Te hoog. Zonder moeite kon deze geruild worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 17-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service met een supersnelle levering!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop staat voor zeer goede service en maken waar wat je van hun vraagt. Goede service en correcte levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaskookplaat als vervanger van onze defecte gekocht, verkoper was erg behulpzaam toen bleek dat het showroom model waar ik voor kwam al verkocht was uiteindelijk een nieiwe kocht en later ook nog een nieuwe inbouw koelkast die netjes thuisbezorgt is (ook complimenten aan de chauffeur, is ook wel eens anders) zou hier zeker vaker een aankoop doen. Prijs kwaliteit is meer dan goed

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Han Brouwer 17-01-2018 Via de website gekocht

Nette prijs en goede service.

Algemene score

7,0
Goede prijs en meedenken en aanbieden van passend alternatief als product niet meer leverbaar is. Eerste zending had transportschade maar het product werd zonder morren vervangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 17-01-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Enorm lang wachten in de winkel

Algemene score

6,0
Ik ben twee keer langs geweest en ben twee keer niet geholpen en heb toen maar zelf een vaatwasser uitgezocht en uiteindelijk 'mocht' ik die betalen en daarna werd ie overigens keurig naar de auto gebracht maar ik kreeg beide keren geen aandacht, geen koffie terwijl ik duidelijk verkoopsignalen afgaf ...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-01-2018

Beste Marco,

Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat jammer dat je niet op de juiste manier bent geholpen in onze winkel. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik hoop dat je desondanks veel plezier hebt van de aankoop in onze winkel!

Groet, Emma.

Reageer

Cor 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering super prijs!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige webshop snelle levering prima kwaliteit.
Laagste prijs en wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivb 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede, prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aanbieding en daarmee de goedkoopste :) Er werd vooraf gebeld wanneer het pakket afgeleverd werd. Prima communicatie. Met klantenservice bellen duurde een kwartier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert Plat 17-01-2018 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen nadat de koelkast was geleverd bleek dat een verkeerd type te zijn. Zonder problemen is het omgeruild.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keukenloods was duidelijk de goedkoopste met de Indesit kookplaat. De beschrijving, ook in de orderbevestiging was volledig, inclusief de waarschuwing een aparte groep te gebruiken. Bestelling was probleemloos en de follow-up van het bestelproces werd via email gemeld, zodat we zelf konden uitkiezen wanneer de levering zou plaatsvinden, bijv. overdag of 's avonds.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatiana 17-01-2018 In de winkel gekocht
waddinxveen

boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
hebben de beste prijzen! de bezorging was echt veel sneller dan aangegeven. is de tweede keer dat we daar apparatuur kochten. twee keer een goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Celia 17-01-2018 Via de website gekocht

Geen klachten maar service kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn bestelde inbouw combimagnetron is keurig, goed en snel geleverd. Niets te klagen. Qua service vind ik de prijs voor installatie erg hoog (95,-) en dat voor het meenemen van het oude apparaat verwacht wordt dat het al buiten staat is erg onhandig. Het is begrijpelijk maar niet erg gemakkelijk.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Fred 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd. Bij uitpakken was een filter beschadigd. Na een paar dagen werd een nieuwe toegestuurd. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door iemand attent gemaakt op Keukenloods , zeer deskundige en nette jongens kwamen hem installeren , rommel opgeruimd , vaatwasser doet het goed , alles OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 aparte bestellingen gedaan, allebei goed geregeld. Scherpe prijzen en veel keus. Zelfs op vrijdag avond laat nog bezorgd. Enige wat wat mij betreft beter kan zijn de filterfunctie's op de site. Dit werkt niet zo handig.
Verder een prima webshop!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig apparaat is een aanrader

Algemene score

9,0
Ik had een offerte aan gevraagd de zelfde dag al binnen gekregen.
Die vaatwasser besteld en snel binnen gekregen.
En het oude apparaat meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 16-01-2018 Via de website gekocht

Veel keuze en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop vanwege de gunstige prijs, snelle levering en uitgebreide keuze. Vooraf goed geïnformeerd over de levering en blij met het product! Prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sjaak Bosch 16-01-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk vriendelijke hulp bij keuze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en goede prijs, leverings- en betalingsvoorwaarden gecombineerd met vriendelijk deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, goede terugkoppeling over de bestelstatus. Enige opmerking, wanneer het verpakkingsmateriaal meegenomen zou worden dan was het een 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering met goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via via van Keukenloods gehoord, en ik ben zeer tevreden, bestellen, bezorgafspraak, alles verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews