Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nancy 04-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs voor de ovens, zeer goed dat de website overzichtelijk is, wel had ik nog graag gewilt dat je de artikelen had kunnen vergelijken met elkaar. De levering kon ik zelf bepalen echt heel goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-04-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering van de juiste producten. Makkelijk uit te zoeken en selecteren via de website, contact via email verliep vlot. Alles geheel volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 04-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze tegen nette prijzen, uitstekend geholpen door bekwaam en vriendelijk personeel in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique 04-04-2017 Via de website gekocht

Heel snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accessoires voor mijn kitchenaid keukenmachine besteld... keukenloods de goedkoopste van 5 winkels ! Dus keuze was makkelijk..top service...binnen een dag geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede oven, goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aabieding van Bosch combioven met alles eropaan. Gratis bezorgd. Netjes mail van tevoren en betalen bij aflevering. Superzaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaakie 04-04-2017 Via de website gekocht

Goed meegedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inbouw koelkasten hebben 2 verschillende soorten deuren. Door een extra mail werd ik gedwongen om daar nog eens over na te denken. Maar goed ook, want anders had ik toch de verkeerde kast besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvdH 04-04-2017 Via de website gekocht

Fijne service, vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site was overzichtelijk. Vriendelijk geholpen aan de telefoon bij extra vragen. Levering ging snel en ook het plaatsen was zo gedaan door een servicegerichte monteur.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexanderdh 04-04-2017 Via de website gekocht

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
voordelige prijs en vlotte levering. De website is overzichtelijk en het aanbod is uitgebreid. zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ina 04-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijke medewerkers die je 'op maat' adviseren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke site en na het het achterlaten van een vraag krijg je vrijwel direct een reactie, zelfs op zindag! Klantvriendelijke medewerkers die je 'op maat' adviseren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 04-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Super fijne zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tervreden, super service, prettig personeel, goed advies, alles op tijd geleverd en naar boven gebracht, zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 04-04-2017 Via de website gekocht

Juiste concessie voor klacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nav advies van Keukenloods een vaatwasser besteld. Ondank het advies paste de front niet op de voordeur.
Zij gaven mij de keuze om te retourneren of een ander model vaatwasser.
Keukenloods gaf mij zo een goede aanbieding dat ik deze niet kon afslaan. Goede en snelle Service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toos 04-04-2017 Via de website gekocht

Grote teleurstelling

Algemene score

1,0
Pakje op verkeerd adres bezorgd. Ik heb foutievevpostcode ingegeven maar juist adres er was geen controle postcode met adres Onmogelijk om het terug te halen. Zelf 8x aan de deur geweest. Geen enkele medewerking van keukenloods of dhl. Nu heb ik en geen kadootje en mijn geld kwijt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-04-2017

Beste Toos,

Dat is vervelend! Heb je voor mij misschien het ordernummer van je bestelling? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Karma 04-04-2017 Via de website gekocht

Nette snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijzen, nette communicatie en perfecte levering met pinnen bij de bezorging!! Fijn om pas te betalen als ze netjes in je huis staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert v L 04-04-2017 Via de website gekocht

gewoon goed, precies wat ik wilde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd, info op website perfect, ook de vragen van kopers goed beantwoord. De levering was wel wat onverwacht eerder dan gepland.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 03-04-2017 Via de website gekocht

zeer snel en coorrect geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen gaat prima , verzocht om een levering binnen 2 dagen, helemaal voor elkaar. Blijkbaar kun je aangeven dat je van de 24 uurs levering gebruik kunt maken, dat is helaas niet helemaal duidelijk bij de bestelprocedure.

Even contact gezocht met het filiaal in Alkmaar, of ik de bestelling in het filiaal of bij mij thuis geleverd zou krijgen, dit om verzend kosten te voorkomen, hier werd mij verteld dat er geen verzendkosten worden berekend, niets blijkt minder waar, bij de bestelling werd wel degelijk apart de verzendkosten aangegeven, jammer !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Noorderbloem 03-04-2017 Via de website gekocht

Keukenloods maakt belofte helemaal waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice is tot 22.00u bereikbaar en er wordt alle tijd genomen om een advies op maat te geven. Vervolgens blijkt de belofte van altijd de laagste prijs geen loze kreet. Ik vond een site waar de Bosch oven van mijn keuze E 154,- goedkoper was en na hiervan melding te hebben gedaan werd de prijs die ik moest betalen onmiddellijk aangepast. De installatieservice is ook erg goed. Bovendien konden we meteen de defecte oven meegeven. Als ik weer apparatuur nodig heb voor de keuken, dan is Keukenloods wel het eerste adres waaraan ik denk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 03-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop ATAG CX 4511D oven-combi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede beschikbaarheid verkoper, vlotte verstrekking offerte, scherpe prijs, eenvoudige bestelwijze en levering volgens afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid Selgert 03-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi opgezette winkel. Men beschikt over een enorm assortiment en het personeel is uiterst vriendelijk en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Koert 03-04-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede deal!!!... top service!!!... uitstekende garantie voorwaarden (7jr!!!) levering en plaatsing door professionele vakmensen...

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT 03-04-2017 Via de website gekocht

Klantenservice: goed meegedacht. Snel en goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantenservice: goed meegedacht. Snel en goed geregeld.
Eén onderdeel paste niet goed (niet goed gemeten), deze kon inderdaad retourgezonden worden.
Komt vast en zeker ook prima in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 01-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service ....begrijpt het !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week geleverd (volgens afspraak) een glaskookplaat van Bosch. Afgelopen dinsdag geplaatst en aangesloten.

Erg blij mee.....totdat ik gistermiddag zag dat een pootje van de keramische wokdrager was afgebroken, maar ook nergens het afgebroken stukje te vinden.

Direct gebeld en prettig te woord gestaan door Ronald (filiaal Utrecht)

Vandaag een positief bericht ontvangen dat de wokdrager bij Bosch is besteld en spoedig wordt geleverd.

Service & langere termijn denken heeft men hier goed begrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LC 31-03-2017 In de winkel gekocht
roosendaal

oké

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige behandeling. Afspraken nagekomen. Levering aan huis en betaling met pin mogelijk. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peter cuypers 31-03-2017 Via de website gekocht

super

Algemene score

10,0
Handig en snel. Goede presentatie op de website. Goede beschrijvingen en beeldmateriaal. Verder een goede prijsvorming.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E de Boer 31-03-2017 Via de website gekocht

heb nog niet gebruik gemaakt van de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede site makkelijke keus, goede en vriendelijke bezorging, handleiding is wat minder vooral uitleg oven,
en gebruik klok, maar verder zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Roosendaal 31-03-2017 Via de website gekocht

IJzersterke Loods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goede producten en klantvriendelijke benadering door Keukenloods is prima te noemen. Scherpe prijzen en vergeet niet de inbouwservice. Klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Willigenburg 31-03-2017 Via de website gekocht

Vrijwel vlekkeloos verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze shop vanwege de snelheid van levering en goede prijs voor de afwasmachine. Vrijwel vlekkeloos verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 31-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt op de site alles snel, makkelijk en duidelijk vinden,
en de prijs kwaliteit verhouding klopt, en dat is belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Hekers 31-03-2017 In de winkel gekocht

zeer goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via kieskeurig kwam ik bij de keukenloods terecht dat geeft aan dat zij de goedkoopste zijn. en ze hadden een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Struik 31-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden. Na levering krijg je een mail of alles naar wens is gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 31-03-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods was veruit de goedkoopste aanbieder van de KitchenAid. Zondag besteld, woensdag in huis. Prima!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 31-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs vaatwasser gekocht wederom bij de Keukenloods. Aantal jaren geleden nieuwe keuken bij ze aangeschaft. Goede adviezen en vriendelijk personeel. Service is top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marit 31-03-2017 Via de website gekocht

Alle afspraken nagekomen, goed contact en meedenken. Keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods biedt de juiste service voor ons. Ik had een prettig telefonisch en email contact met dit lokale bedrijf.
Ik wilde een inbouwvaatwasser en ze belden me na voor de juiste maten, zodat ik zeker niet een verkeerd product had besteld.
Dus dat was erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen was de bestelling rondom perfect, maar de monteurs die het afleverde en installeerde waren meer dan een 10 waard - zulke werknemers zijn voor een bedrijf goud waard, want elke klant wil graag top professionele, buitengewoon vriendelijke monteurs in dienst. Beloon ze volop en koester dergelijke werknemers!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob groot 30-03-2017 In de winkel gekocht
zaandam

goede service ,vriendelijk persooneel

Algemene score

9,0
word vriendelijk te woord gestaan,hulpvaardig ook met de lift gaan ze mee naar boven daar mijn vrouw minder valide is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bongarts 30-03-2017 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
Geweldige Service .Goede uitleg .Mooie apperaten.We zijn er erg blij mee.
Na 53 jaar op gas gekookt te hebben bevalt t priema.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-03-2017 Via de website gekocht

Belofte waargemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon gedaan wat beloofd werd. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Hier koop ik de volgend keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lindy 30-03-2017 Via de website gekocht

Handmixer Kitchenaid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt, de volgende dag bezorgd, een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Vijftien euro goedkoper dan bol.com, dat is snel verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian 30-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De grootste reden om bij keukenloods te kopen was voor ons de prijs. De ene dag hebben we besteld en de volgende dag was het al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 30-03-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Allemaal zo gegaan als dat je verwacht en zoals het hoort te gaan. Van aankoop tot levering en montage! Ben dus zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thomas 30-03-2017 Via de website gekocht

schade snel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling was snel geleverd maar bleek een onderdeel helaas beschadigd, na een telefoontje een link per E-mail ontvangen, gegevens ingevuld met een paar foto's erbij verzonden, via fabrikant Novy zijn de onderdelen vlot en kosteloos thuis afgeleverd en kon ik de werkzaamheden afronden, snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernice 29-03-2017 Via de website gekocht

Professionele service

Algemene score

10,0
Op de site van keukenloods uitgekomen na prijsvergelijkingen met andere aanbieders van producten van mijn keuze. De site is ook prettig in gebruik. Ik ben vooral onder de indruk van de professionele ondersteuning van de medewerkers die ik aan de telefoon heb gesproken. De service is vriendelijk, vlot en uiterst correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. N 29-03-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed klantencontact. Goede deal gekregen en stip en snel geleverd! Zou weer doen en kan ik anderen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ben Krook 29-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via een collega op het werk aan bij de Keukenloods beland. Hij heeft mij jullie sterk aanbevolen.
Voor mij was dit de eerste kennismaking en ik moet zeggen : alle lof voor de goede communicatie , snelle levering en verdere afhandeling van de opdracht. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie , kennissen enzovoorts.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meer dan tevreden klant 29-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Zeer tevreden ! Uitstekende expertise van de verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering! Perfect op tijd, je moet wel voet bij stuk houden als de levering op eind van de dag kan plaats vinden.
Uitstekend inbouw team, zeer correct. Duidelijke internet site.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janny van den Bergh 29-03-2017 Via de website gekocht

prima leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging makkelijk, werd goed op de hoogte gehouden over status order, prima prijs voor mooie apparatuur.
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siem 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet gezocht naar specifiek merk vaatwasser bij keukenloods gevonden voor goede prijs.
's avonds nog gebeld om de bestelling te plaatsen en twee dagen later thuis afgeleverd. Prima, ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John1948 29-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service en een scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanbeveling van familie deze shop gevonden en daar geen spijt van gekregen. Het gesprek in de winkel verliep erg prettig,
Er wordt je niets aangepraat. Tip: Maak van te voren een afspraak.
De laagste prijsgarantie is een prettige bijkomstigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 29-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Oven gezien, gelijk gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb eerst verschillende sites vergeleken. Vooral voor Keukenloods gekozen omdat het de goedkoopste was en in de buurt. Ik heb al eerder een apparaat in deze winkel gekocht toen het nog Kookwereld heette. Fijn dat alle magnetrons bij elkaar stonden, ik kon ze zo goed vergelijken. Op websites is het vaak moeilijk het interieur te zien. Dat vind ik toch wel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard 29-03-2017 Via de website gekocht

perfecte onderhandeling!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfecte service! bezorgafspraak wel 4 x moeten verzetten door vertraging huis. geen enkel probleem vanuit keukenloods. viel goed te onderhandelen over de prijs.

erg blij met de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Woonhuys Vianen 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was er een levertijd op hetgeen ik had besteld. Keurig ingelicht via de mail. De uiteindelijke levering was zelfs een paar dagen eerder dan vermeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews