Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam cara 27-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service en behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat de verkeerde kookplaat was geleverd en het ontbreken van de vaatwasser werd dit de volgende dag netjes nageleverd ... ook toen bleek dat de andere kookplaat compleet aan diggelen lag in de doos werd er gelijk naar een oplossing gezocht en werd ook deze wederom opnieuw geleverd in goede staat zonder gezeur en discussies . Hiervoor dank .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liza 27-06-2018 Via de website gekocht

Slecht geïnformeerd

Algemene score

1,0
Telefonisch een bestelling gedaan voor een inductiekookplaat die wij met spoed nodig hadden. Met montage zou de levering langer duren dus hadden we gevraagd of het ook zelf te monteren was. Dit kon volgens de verkoper.. Helaas ging dit dus niet en toen ik belde om het verhaal uit te leggen werd het juist afgeraden zelf te monteren en een elektricien te laten komen. Jullie wilde alleen een monteur inplannen voor de kosten van 95 euro. Dit is natuurlijk geen tegemoetkoming of service wanneer je verkeerd geinformeerd bent en verwacht het zelf wel te kunnen monteren. Inmiddels kunnen we nog steeds niet koken..
Jammer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2018

Beste Liza,

Wat vervelend! Zou je mij een ordernummer kunnen sturen via emma@keukenloods.nl. Dan ga ik even kijken wat ik voor je kan betekenen!

Groet, Emma

Reageer

Dennie 27-06-2018 Via de website gekocht

BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht, waar hij het een paar tientjes goedkoper was dan bij bv de Mediamarkt. Ik kende het bedrijf niet, maar de website maakte een goed indruk en na wat reviews gelezen te hebben toch maar besteld. Alhoewel je op de website de status van de bestelling kon inzien, was dit niet heel duidelijk: er stond een voor mij nietszeggende status code. Na zo'n 5 dagen werd hij in goed staat bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlita 27-06-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductieplaat gekocht , elders goedkoper maar geen probleem ! Ook hier voor dezelfde goedkopere prijs gekregen . Dag later al opgehaald en zelfs netjes in de auto gelegd voor me. Prima service en goede prijzen !!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Daal 27-06-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Ook het verschuiven hiervan was geen probleem! Alles werkt naar behoren. Tot nu toe geen klachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

9,0
Kon op de site gemakkelijk vinden wat ik zocht. Via de telefoon besteld in Veendam. Vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Vlotte levering. Alleen het pinnen lukte niet bij de chauffeur. Vis iDeal betalen wel meteen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inductiekoker 27-06-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel benaderbaar (je kunt gewoon bellen) en de webwinkel goed op orde. Zonde dat de stekker die bijgeleverd werd toch niet de goede was, maar verder tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoover 27-06-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Hoover stofzuiger besteld zou de volgende dag geleverd worden.4 weken achtereen een e-mail ontvangen uitgesteld naar week later ,tenslotte geannuleerd na ruim 2 weken nog geen geld terug ontvangen als je belt word je van alles beloofd vervolgens hoort men niets meer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 27-06-2018

Beste,

Wat vervelend dat de stofzuiger niet geleverd is en dat je nog moet wachten op je geld. Zou je mij je ordernummer willen sturen via emma@keukenloods.nl? Dan ga ik even voor je kijken!

Groet, Emma.

Officiele reactie van Keukenloods 27-06-2018

Beste,

Inmiddels hebben wij contact gehad en is het probleem opgelost. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Jeroen 26-06-2018 Via de website gekocht

Goed geadviseerd, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google gevonden. Overzichtelijke site. Telefonisch contact gehad met een medewerker, zeer goed geadviseerd. Levering volgens afspraak. Ik ben een zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel klous 26-06-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Top servies

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel en besteden veel aandacht voor je product
Snelle levering en je krijgt per email te horen dat je je bestelling kan op halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede website met veel keuze en goede uitleg, klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, keurig geplande levering en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 26-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Fijne medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoeg te zien, fijne medewerkers en een heel goede service. Zeker een aanrader voor iedereen die keukens en keukenapparatuur aan wil gaan schaffen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plafondunit met Recirculatie unit besteld. De recirculatie unit bleek elders goedkoper te zijn. Na al reeds de betaling gedaan te hebben. Dit is achteraf zonder problemen financieel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogendoorn 26-06-2018 Via de website gekocht

Zeer nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en snel geholpen bij het afhandelen van mijn koelkast waar schade op zat. Binnen een week had ik een nieuwe.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Misdom 26-06-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima

Algemene score

8,0
Duidelijke afspraken, snelle behandeling, lage prijzen. Duidelijke afspraken, snelle behandeling, lage prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

1,5 week in gebruik 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede webservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op website een eenvoudig model vaatwasser uitgekozen. Aanklikken en betalen en op de afgesproken dag (en tijd) geleverd zonder mankementen. Oude retour en nieuwe zelf aangesloten. Hij draait nu precies een week en stil dat hij is.
Zo hoort het ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 26-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service: Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kozen voor Keukenloods omdat we daar al goede ervaring mee hadden. Toen onze vaatwasser het opeens na 21 jaar begaf kwamen we weer op Keukenloods uit omdat de service uitstekend is en er zeer snel geleverd kan worden. Over prijs en product zijn we zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-06-2018 Via de website gekocht

Snel en klantvriendelijk !

Algemene score

9,0
Op zoek naar een afwasmachine op zondag waren zij de enige die hem de volgende dag ook konden leveren.
Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs met een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de beste prijs voor een product wat elders vele malen duurder was dan bij de keuken loods! De levertijd was 2 dagen langer maar dat was de 39 euro minder bij hen meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Mobers 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en er wordt meegedacht met de klant.

Algemene score

8,0
Ons derde artikel gekocht bij de keukenloods. Op vragen van ons nadat we het artikel hadden uitgezocht in de web winkel kwamen duidelijke antwoorden waarmee onze keus bevestigd werd. Helaas is de leverancier DutchNed niet zo meedenkend daar ze de levering tweemaal een week later wilden zetten, na contact met de keukenloods werd hierop het artikel als spoedbestelling aangemerkt. Desondanks toch weer een telefoontje van DutchNed om toch die week later te leveren en alleen door standvastig te blijven het artikel nog in de afgesproken week ontvangen. Helaas is dit wel een reden om waarschijnlijk niet meer bij de keukenloods te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marielle 26-06-2018 Via de website gekocht

Super service en goed contact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De communicatie met de Keukenloods is top, bij een vraag krijg je binnen een uur antwoord. Keurige medewerkers. De levering ging ook super, de medewerker die kwam leveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik zou de Keukenloods zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 26-06-2018 Via de website gekocht

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf telefonische bestelling t.m levering . Snel, correct en keurig afgeleverd . Degelijke verpakking waarbij de plaatsing snel was gebeurt. Duidelijke montage handleiding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de blijde kok 26-06-2018 Via de website gekocht

Goh, dat deze service nog bestaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker op de website van de Keukenloods gekeken. Hoe het kan, weet ik niet maar het prijskaartje valt altijd mee! En dan ook nog op de dag van aflevering een ander adres door kunnen geven is helemaal top. Waar vind je dat nog???

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima services goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juist omdat ik meer wilde weten over het produkt ben ik op zoek gegaan naar een winkel en uiteindelijk bij de keukenloods terecht gekomen omdat ik hier wel netjes geholpen werd en omdat hier een goed advies heb gekregen. Hierdoor heb ik voor mij de juiste keuze kunnen maken waar ik nu met plezier gebruik van maak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laura Hertel 25-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie overzichtige webshop, ik was op zoek naar een bepaald merk koelkast welke ik via de keukenloods heb gekocht. Prima service en aan de telefoon goed geholpen en prima uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berkel 25-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en communicatie koelkast goed geinstallerd en al het verpakkingsmateriaal os meegenomen. Prima

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Linden 25-06-2018 Via de website gekocht

Ondanks problemen met de levering een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze fabrikant van de inductiekookplaat had problemen met leveren. We zijn ondanks dat uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grada 25-06-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Met vakmanschap geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment aanwezig in Keukenloods. Alles gaat zoals afgesproken. Monteurs keurig op tijd, vriendelijk en beleefd en met zorg gewerkt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim uit Best 25-06-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment. Directe levering, correcte prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment. Betrouwbare webshop. Prijzen zijn ongeveer de laagste. Diverse merken. Nauwkeurig wordt de levertijd aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.a.heins 25-06-2018 In de winkel gekocht
nederweert

goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede voorlichting in de winkel
afspraken over de levering worden nagekomen
prijs kwaliteit verhouding is optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth 25-06-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en keurige levering, gratis nog wel, ruime keuze producten. Fijne webshop ook. Jammer dat je hier zoveel tekst moet inzetten.

Reageer

Hans 25-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede informatie produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is goed overzichtelijk. Er wordt goede informatie gegeven, omtrent het produkt. De monteur die kwam monteren was kalm en vakbekwaam en heeft alles tot in de puntjes gemonteerd. Mijn complimenten voor hem!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marja 24-06-2018 Via de website gekocht

Prima chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op aanraden van mijn zwager bij jullie een koelkast gekocht ook vanwege het feit dat jullie de oude retour nemen.
deze stond in de schuur de chauffeur wilde echter hiermee niet door de huiskamer maar ging een blokje om, zelfs door de regen, om de koelkast combinatie in de vrachtwagen te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan den Elzen 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, defect toestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Keukenloods levert snel en adequaat. Personeel is bij aflevering vriendelijk en hulpvaardig.
Bestelde appsraat, BOSCH combimagnetron, bleek direct bij eerste gebruik defect. Bij aanzetten magnetronfunctie sloeg zekering door. BOSCH stuurde snel een monteur. Apparaat bleek te moeten worden vervangen. I.o.m. BOSCH besloten om te ruilen voor ander model.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Margriet 23-06-2018 Via de website gekocht

Snel een nieuwe afzuigkap in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze shop/site gekozen omdat de monteur van Siemens hier erg over te spreken was.
Het gaat super snel en hadden binnen 24 uur onze afzuigkap in huis! Keurig thuis afgeleverd binnen de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Breukenesser 23-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en verzorgde website en concurererende prijzen gekozen product was niet op voorraad. Voorstel voor luxere uitvoering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty Rietveld 22-06-2018 Via de website gekocht

Moet wel mee leren omgaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en goede voorlichting.
Het pasta apparaat geeft veel mogelijkheden. Pastadeeg moet vrij droog zijn voor goed resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nebulosus 22-06-2018 Via de website gekocht

prettige hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een nieuw onderdeel voor mijn koelkast, en werd door de mensen van de keukenloods hierin perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juliëtte 22-06-2018 Via de website gekocht

Vakwerk zoals de vaatwasser geplaatst en geïstalleerd is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allereerst de afbeeldingen van de medewerkers van de shop. Door XXX goed geadviseerd! Keukenloods kwam
meteen via Google op toen ik zocht op goedkope vaatwasser. Intussen draait de machine geluidloos de vuile vaat weg. Ik
heb de naam Keukenloods doorgegeven aan vrienden, collega’s en kennissen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 22-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten een vaatwasser om onze kapotte te vervangen. Deze werdt volgende dag geleverd s’avonds onze kinderen waren enthousiast en pakte hem uit. Papa zou hem volgende dag instaleren. Volgende dag bleek de vaatwasser niet te passen en mochten wij hem zonder verpakking omruilen met als betaling de verzendkosten. Zeer goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie uit Soest 21-06-2018 Via de website gekocht

Beste bedrijf van Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenspullen besteld in februari, kreeg online goed antwoord op vragen. Wat spullen zonder probleem veranderd. Bestelling paar weken laten vertragen door vertraging met de bouw. Uiteindelijk vertraagd met 4 maanden, zonder extra kosten uitstekend bezorgd op afgesproken tijdstip. Toen bleek dat de groentelade van de ijskast gebarsten was. Ik kon niet bellen maar wel bij de online factuur aangeven dat er iets kapot was. Ik kreeg geen mailbevestiging en was bijna teleurgesteld daarover toen de volgende ochtend de bel ging en daar een jongen met een nieuwe groentelade stond!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 21-06-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles verliep soepel! Van bestelling tot levering. Alle stappen via de mail ontvangen en netjes op de hoogte gehouden van de (aangepaste) levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christa 21-06-2018 Via de website gekocht

Keukenloods, een dikke aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google gevonden, wat een geweldige shop. Super service, zeer klantvriendelijk en een cadeautje toe ook nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, zeer vriendelijk, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een onderdeel voor de afzuigkap besteld. Weet niet of deze nodig is, adviseur zei van wel, mocht blijken dat ik het niet nodig heb mag ik het alsnog retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C williams 21-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Gevelgige en snel srvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
There were not so many large cooking ranges on view in the shop and none with an induction hob, but there was very good assistance from the personnel. We bought exactly what we wanted and the delivery was within a week. Excellent service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Lokker 21-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen ondanks dat wij veranderd zijn van kookplaat,alles op tijd en prima geïnstalleerd,zagen bij kichen goedkoper maar kregen bij jullie voor zelfde prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Daalman 21-06-2018 Via de website gekocht

Vaatwasser voor scherpe prijs en gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser die wij gekozen hadden was er niet. Gelukkig werd ons een super-alternatief geboden. Nog een luxer model dan die wij hadden uitgezocht. Ik moest van mijn vrouw gelijk terugbellen, dit kan niet voor die prijs zei zij nog. Wel dus.
Heel tevreden en er is "lekker" met ons meegedacht.
Nogmaals bedankt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 21-06-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vakkundig personeel wist gelijk wat voor ons de beste oplossing was en nu heel erg tevreden met de nieuwe afzuigkap

Reageer

Rosenboom 21-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg en niet opdringerig. Kundig personeel, goede prijs / kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Zwartewaalsloot 21-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoende keus en gratis bezorgen dat zie je niet overal terug,we hebben nu een oven en een vaatwasser gekocht voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews