Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miranda Peterse 11-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een niet al te dure maar wel goede afzuigkap, naar wat afzoeken kwamen we terecht bij keukenloods. Top! Snelle levering duidelijke site, zou er zo weer wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nap 11-07-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Mee denken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In overleg met verkoper juiste product aangeschaft, goede opstelling producten, zeer te vrede met de oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 11-07-2018 Via de website gekocht

Heldere communicatie, goede prijzen en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten precies wat we wilden hebben en hebben daarbij enkele leveranciers vergeleken. De communicatie bi Keukenloods was helder en we kregen goed advies. Goede prijsonderhandeling gehad en daarna alles volgens afspraak verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MZ 11-07-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima ervaring - vriendelijke klantenservice, duidelijke informatie over de levering en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede keus 11-07-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom is er geleverd wat besteld was op het afgesproken tijdstip. Makkelijk om vooraf producten qua uiterlijk, technische gegevens en prijs met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

smeets 10-07-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service ,duidelijke productomschrijving en een snelle en keurige levering van de producten en vriendelijke bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Tamis 10-07-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service en vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi overzichtelijk. Niet duur en in de winkel waar ik was behulpzaam en vriendelijk. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ananda Yoga Hilversum 10-07-2018 Via de website gekocht

Prima Quooker kraan en snelle levering voor een goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de Keukenloods heb ik onlangs een Quooker kraan gekocht. Ben er erg blij mee en hij werkt naar volle tevredenheid. De filmpjes op de site waren heel duidelijk maar ik had wel hulp nodig van een service medewerker voor het kiezen van het juiste model kraan met juist type bolier. De info op de site kan daarover nog duidelijker. Dat heb ik ook doorgegeven aan de medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Léon Puts 10-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles super geregeld, vriendelijk mensen, goed logistiek. Goed advies. Prijs kwaliteit is oke. Veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.F. van den Broeke 09-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site van Keukenloods een vaatwasser gekozen. Bij vergelijkingen was keukenloods ook nog goedkoop. Levering volgde binnen 48 uur, waarbij het oude apparaat ook meegenomen werd.
Ik zou niet weten hoe dit beter kon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germ booi 09-07-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een nieuwe inductie oven 90 cm gekocht en zijn zeer tevreden vanaf bestellen tot levering in ons geval savonds geleverd wat een geweldige service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schade aan koelkast na levering en direct 2 mogelijkheden geboden om dit samen met Lg op te lossen. Binnen 1,5 week alles opgelost.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 09-07-2018 Via de website gekocht

Binnen 6 uur vervangende inbouw koelvries combinatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via site gezocht en daarna met medewerker perfect passende inbouw koelvries combinatie geregeld.
Met een snelle levering binnen 6 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Verhoeven 09-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor keukenloods vanwege groot assortiment, snelle levering en advies, mogelijkheid tot levering van alle keukenapperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobus 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Heel tevreden. Bestellen ging goed. Communicatie ging goed. Levering ook volgens afspraak. Plaatsen van de nieuwe vaatwasser ging heel kundig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service en alles klopt.

Algemene score

8,0
Makkelijk online besteld. Goed overleg in verband met levering bestelling en inbouw door inbouwteam. De bestelling voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Makkelijk via de app te bereiken, vind ik persoonlijk heel fijn. Levering zoals vermeld stond op de site dus keurig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco netz 09-07-2018 Via de website gekocht

Beter laat dan nooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website was duidelijk en overzichtelijk. De levering was netjes qua 24 uurs levering alleen Was het de bedoeling dat het product tussen 19.15 En 22.15 geleverd zou worden maar werd om 23.00 gebeld met de vraag of de bezorger nog moest langskomen of dat het een andere keer kon, bezorging gewoon laten komen 23.45 was deze aan de deur netjes alles verder afgehandeld.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daan Post 09-07-2018 Via de website gekocht

Veel mogelijkheden in service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij keukenloods.nl zijn veel mogelijkheden te bespreken met betrekking tot de leveringen van de goederen. Er is veel keuze in soorten en merken. En daarnaast hebben ze altijd de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaJo 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, telefonisch contact was ook prima, goede technische uitleg over apparaat........

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nettie de Bruijne 09-07-2018 Via de website gekocht

Meedenken en prima advies .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via derden bij Keukenloods terecht gekomen.Bij telefonisch contact prima advies gekregen. De afhandeling van de bestelling is ook snel en goed verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 09-07-2018 Via de website gekocht

persoonlijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer uitgebreide keuze van diverse keuken apparatuur, goed advies, er is voldoende kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan B 09-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alleen jammer dat er nog afbeeldingen van goederen in de website staan die er niet meer zijn. Het is wel goed opgelost door de KeukenLoods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Per telefoon meer informatie gevraagd over mijn gewenste product. Kreeg goede uitleg en het juiste bestelnummer voor de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trea 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede service keukenloods denkt echt mee als je vragen hebt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wisten niet zeker of de koel vrieskast wel paste Keukenloods heeft dat heel nerjes uitgezocht en het vaatje bier is ook nog heel netjes na gestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaan 04-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper stelde zich open en toegankelijk op. Hij heeft aan ons geen moeilijke klant gehad omdat wij er vrij snel de keuze gemaakt hadden. Ook de nabestellingen van de apparatuur, die wij later geplaatst hebben, zijn allemaal samen met de keuken in 1 x geleverd. Ook de nazorg, achterwandje, zat niet bij de oorspronkelijke bestelling wordt keurig geregeld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eric 04-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Een zeer tot zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede medewerkers, die met je mee denken en je daardoor heel goed kunnen adviseren. En als je achteraf toch niet tevreden bent, word er samen met jou naar de beste oplossing gezocht. Kort gezegd het is gewoon een TOP!!!!!! zaak

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco van Maaren 03-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een nieuwe inbouw koelkast gekocht als vervanging. Keukenloods heeft mij duidelijk geïnformeerd over het bestelproces. Ze hebben mij gemaild om te vragen hoe de koelkast aan de deur bevestigd moest worden. Kortom goed meegedacht en duidelijk geïnformeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 03-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd keurig eerlijk en correct geholpen. Daarom zal ik zeker terug komen om weer een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 03-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede uitleg gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft verscheidenemodellen staan waardoor het makkelijker is om te kiezen. De verkoopadviseur Daan was heel duidelijk en correct.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thomas 03-07-2018 Via de website gekocht

Koelkast defect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Helaas een defecte koelkast, maar het personeel was erg behulpzaam en dacht mee in de juiste oplossingen. Binnen 4 dagen komt er een monteur en hopelijk last hij het op...

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-07-2018

Beste Thomas,

Wat vervelend dat de koelkast kapot is. Ik ga er vanuit dat de monteur het probleem kan verhelpen. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

S Kruter. 03-07-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft snel gereageerd,ik had snel mijn bestelling in huis, de prijs is ook zeker te waarderen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Isa 02-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, alles goed op te zoeken en duidelijk wat er wel en niet is. Makkelijk te bestellen voor een goede prijs. Wanneer t klaar zou staan om opgehaald te worden was niet helemaal duidelijk. Na bellen was t wel duidelijk en werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koevermans 02-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam-Zuid

Geweldige ontvangst, service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd i.v.m. de zogenaamde lage prijs, 40% korting en een barbecue ontvangen bij een offerte op Hemelvaartsdag maar helaas niets van waar. Veel beloofd maar niets gekregen. Voor de laatste offerte naar KEUKENLOODS en inderdaad voor meer de laagste prijs, Over alles valt te praten en tevens meegedacht over bepaalde mogelijkheden en suggesties waar je als klant niet bij stilstaat. Wij zijn zeer tevreden over het geheel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A&E 02-07-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie, prijs en installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was goed, laagste in de vergelijking. En vakkundig gemonteerd in onze keuken (oven) waar nog wat aanpassingen nodig waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeist 01-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nieuw bestekbakje nodig voor indesit vaatwasser. Even gebeld en was snel geregeld. Via mail werd ik op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 30-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! De medewerkers van Keukenloods zijn niet alleen erg vriendelijk. Ze hebben ook echt verstand van zaken en zoeken voor alles een oplossing. We hebben al onze keukenapparatuur hier gekocht. Als ik weer eens iets nodig heb, dan koop ik het zeker bij Keukenloods! De service is super, net zoals de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 29-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig besteld, pro-actieve houding Keukenloods (checken of het het goede product was, snelle inbouwafspraak) en vakkundig geïnstalleerd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 29-06-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik de bestelling geplaatst had nam de winkel per mail contact op om te vragen naar de maten van onze keukenkast en de maat van ons frontpaneel. Zo konden zij checken of de door ons bestelde vaatwasser ook daadwerkelijk zou passen. Heel netjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Verhelst 29-06-2018 Via de website gekocht

aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering tegen de laagste prijs. duidelijke omschrijving van apparaat. Is keurig volgens afspraak afgeleverd en oude apparaat is retour genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RBluh 29-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en advies bij bestelling bleek noodzakelijk.

Algemene score

8,0
Keuze gemaakt op basis van gunstigste aanbieding. Keukenloods controleerde mijn aankoop en toen bleek dat het toch niet ging passen. Na advies andere koelkast besteld en die is keurig geplaatst.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan van hassel 29-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik koop bij Keukenloods van wegen de snelle service en het grote aanbod, tevens prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoover 29-06-2018 Via de website gekocht

Hoover

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Brobleem met bestelde stofzuiger is naar volle tevredenheid opgelost dikke pluim voor de medewerkers van Keukenloods.nl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bart en Maureen 29-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Flexibel, grijs kunnen denken, meedenken en alles zonder morren! Ook bij annuleren in 1e instantie geen enkel probleem. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 28-06-2018 Via de website gekocht

24 uur levering??

Algemene score

5,0
Vaatwasser besteld via de website. De website gaf aan: Indien voorradig is levering binnen 1 à 2 dagen mogelijk. Vervolgens geklikt op de winkelvoorraad van de betreffende vaatwasser. In elke winkel ruim voorradig. Een voorkeur aangegeven voor levering 3 dagen na bestelling. Dat lijkt dus geen probleem. Vervolgens wordt het stil en hoor je niets meer. Ik heb toen 3 dagen na bestelling zelf gebeld met een medewerker. Vaatwasser was nog niet binnen (?) en kon dus niet worden geleverd?? Na het weekend weer gebeld met een andere medewerker. De vaatwasser was nu wel binnen en ik werd verzocht contact op te nemen met het transportbedrijf om een datum af te spreken voor levering. Vreemd, dat ik dat zelf moet regelen. Kortom, niet tevreden over de service maar wel met de vaatwasser.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2018

Beste Erik,

Wat vervelend dat je langer hebt moeten wachten op de vaatwasser. De winkelvoorraad staat echter los van de voorraad bij ons in het magazijn. Wij moeten de vaatwasser namelijk bestellen bij de fabrikant. Hierdoor kan het soms als het tegenzit wat langer duren. De dagen die vermeld worden zijn richtlijnen. Ik ben desondanks wel blij om te lezen dat je tevreden bent over het apparaat zelf!

Groet, Emma

Reageer

Ron de Kleijn 28-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

De service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is overzichtelijk je wordt vriendelijk geholpen door deskundig personeel. De levering is snel en je wordt goed geïnformeerd over de voortgang. De aflevering is uitstekend door vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 28-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Vriendelijk personeel en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al tijden op zoek naar een kookplaat. Tevens meerdere winkels bezocht, waaronder keukenspeciaalzaken. Deze hebben vaak maar enkele modellen op voorraad, en de rest moet dan uit een boekje. Bij keukenloods was dit anders. Hier een fijne grote voorraad, allemaal naast elkaar, en duidelijk qua verschil. Uiteindelijk doe je vooronderzoek thuis, en wil je toch het product even in het echt zien. Dat is gelukt bij Keukenloods, en al snel was de keuze gemaakt. Met nog een extra korting doordat 't product bij een andere winkel goedkoper was, was de deal snel rond. Topservice! Voor toekomstige keukenapparatuur gaan wij hier zeker weer naar toe (vaatwasser en oven).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam cara 27-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service en behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat de verkeerde kookplaat was geleverd en het ontbreken van de vaatwasser werd dit de volgende dag netjes nageleverd ... ook toen bleek dat de andere kookplaat compleet aan diggelen lag in de doos werd er gelijk naar een oplossing gezocht en werd ook deze wederom opnieuw geleverd in goede staat zonder gezeur en discussies . Hiervoor dank .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liza 27-06-2018 Via de website gekocht

Slecht geïnformeerd

Algemene score

1,0
Telefonisch een bestelling gedaan voor een inductiekookplaat die wij met spoed nodig hadden. Met montage zou de levering langer duren dus hadden we gevraagd of het ook zelf te monteren was. Dit kon volgens de verkoper.. Helaas ging dit dus niet en toen ik belde om het verhaal uit te leggen werd het juist afgeraden zelf te monteren en een elektricien te laten komen. Jullie wilde alleen een monteur inplannen voor de kosten van 95 euro. Dit is natuurlijk geen tegemoetkoming of service wanneer je verkeerd geinformeerd bent en verwacht het zelf wel te kunnen monteren. Inmiddels kunnen we nog steeds niet koken..
Jammer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2018

Beste Liza,

Wat vervelend! Zou je mij een ordernummer kunnen sturen via emma@keukenloods.nl. Dan ga ik even kijken wat ik voor je kan betekenen!

Groet, Emma

Reageer

Dennie 27-06-2018 Via de website gekocht

BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht, waar hij het een paar tientjes goedkoper was dan bij bv de Mediamarkt. Ik kende het bedrijf niet, maar de website maakte een goed indruk en na wat reviews gelezen te hebben toch maar besteld. Alhoewel je op de website de status van de bestelling kon inzien, was dit niet heel duidelijk: er stond een voor mij nietszeggende status code. Na zo'n 5 dagen werd hij in goed staat bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews