Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henri 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden en ook een goede site waar je alles tegen elkaar kunt afwegen. Snel en goed contact gehad in een zeer prettige sfeer. Van mij een dikke 9 verdient. Het inbouwen van de vaatwasser ging snel en professioneel en was het extra geld meer dan waard en als ik hun mag beoordelen krijgen ze ook een dikke 9

Reageer

Willy 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel klant vriendelijk, goede voorlichting en niet duur! Bij bestelling keurig op de hoogte gehouden! Overzichtelijke winkel.

Reageer

Peter Jansen 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte service en snelle levering heel blij met het apparaat volgende apparaat wordt zeker aangekocht via Keukenloods

Reageer

P. De Graaf 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine gekocht. Heel mooie prijs, levering volgens afspraak. Geen problemen. Let op: levering tot aan de deur als je woning niet gelijkvloers is (onze woning ligt een halve verdieping omhoog) maar dat geldt tegenwoordig overal, geloof ik.

Reageer

Ray 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig netjes geholpen, via de telefoon .
Ondanks de lage prijzen, toch zeer goede hulp.

Reageer

Erna 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods had de scherpste prijs en vlotte service! Zeer tevreden met mijn Kitchenaid standmixer!

Reageer

Cor Haver 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijsstelling en veel keuze tussen meerdere leverancier/fabrikanten maken de Keukenloods een goede keus. In de winkel zijn wij goed geholpen bij de keuze voor een koelkast, vriezer en inductie kookplaat.

Reageer

Dhr Van Rooij, Milheeze 05-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed deskundig advies, beste prijs en levering volgens afspraak, top.
Na een eerste keer bellen al maar als je terug moet bellen weet de desbetreffende verkoper precies wat er besproken is in het eerste gesprek. Welke kookplaat en prijs er besproken is, telefonisch super, niet 3 keer profiel aanmaken etc

Reageer

Nico 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hallo mensen.
Deze winkel doet precies wat je mag verwachten.
Hebben meermaals kontact gehad voor de levering of de afgesproken tijd uitkwam.
Ook het pinnen bij de chauffeur maakte mij blij.
Geen rompslomp op voorhand.
Gewoon perfect geregeld en zeker een aanrader👍👍

Reageer

Bas Russcher 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie duidelijke services, de verkoper luisterde en kwam met een goeie suggestie. Niet de duurste maar wel een hele goeie vaatwasser. Niet opdringerig.

Reageer

L.R Lans 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar eerder aankoop van een vaatwasser die na tevredenheid is geleverd volgen afspraak En nu weer een nieuwe aankoop gedaan van een droger en die is ook volgen afspraak geleverd .Dus wij zijn zeer tevreden met keukenloods en onze eerst volgende aanschap kom dus ook daar vandaan.

Reageer

alam 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg tevreden ,snelle levering en plaatsing.
ook super montage service,vriendelijk en behulpzaam personeel.

Reageer

AE 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en advies in de winkel. Erg prettig om via je eigen inlog te kunnen volgen wanneer de aankoop geleverd werd en geplaatst. Tevreden klant!

Reageer

Cees 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies zowel online als in de winkel en snelle levering van scherp geprijsde oven.

Reageer

Eelke Kloosterman 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering,goed verpakt, en precies wat we er van verwachten. De beschrijving die er bij was is niet helemaal duidelijk. Er moest toch een elektricien bij komen en die kwam tot de conclusie dat er een kleur draad verkeerd was aangegeven.

Reageer

Richard 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met een mooie collectie.
Bestellen en levering gingen soepel en probleemloos.
Zeer tevreden.

Reageer

Tony Heeren 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keus goed geholpen en levering precies volgens afspraak!!! TOP volgende keer zeker weer

Reageer

JPdH 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en vriendelijk klantgericht.
Prijs kwaliteit goed en gratis bezorgen!

Reageer

Ron 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben ontzettend goed geholpen , in eerste instantie door de telefonische klantenservice/ verkoopster die mij precies wist te vertellen welke vervangende inbouw afwasmachine ik nodig had voor mijn keuken. Vervolgens kwam de monteur op het afgesproken tijdstip de inbouw afwasmachine plaatsen. ik kan niet anders zeggen dat ook deze monteur erg deskundig en klant vriendelijk was. Al met al ben ik erg tevreden over mijn aankoop en nog meer over de manier waarop ik behandeld ben.

Reageer

C. 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, vriendelijke medewerkers, goed geholpen en uitgebreide uitleg. Aanrader om hier iets te kopen!

Reageer

Bert Doetinchem 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijsopgave en heldere en duidelijke uitleg omtrent levering en offerte.

Reageer

Jan-Willem 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering. Na overleg kon de levering aangepast worden. Netjes binnen afgezet en oude apparaat meegenomen.

Reageer

Riekje Meijering 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte service, goed bereikbaar bij vragen met duidelijke antwoorden. Ook de bezorgtijden, hoewel dat lastig was werd aangepast. Een prachtig fornuis wat het uitstekend doet. Dus zeer tevreden. Ik ben een kritische consument maar dit keer verdient een 10.

Reageer

Rene 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website netjes en goed overzichtelijk, mooie prijs en netjes afgeleverd. ook levering in de avond uren

Reageer

A. Doom 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goede levering, duidelijke communicatie. Product in goede staat ontvangen.

Reageer

Sandro 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies gehad in de winkel.
Bestelling van onze nieuwe inbouw koelkast is vervolgens in orde gemaakt door de medewerker die ons vakkundig geadviseerd had.
Chauffeur stond volgende dag op de stoep met de nieuwe koelkast en heeft de oude volgens afspraak meegenomen.

Reageer

Luc B 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima communicatie, groot aanbod, scherpe prijzen, snelle levering.
Wat wil je nog meer !? Absoluut tevreden.

Reageer

Raymond 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment, vriendelijk geprijsd. Handig dat je kunt aangeven wanneer je je apparaat geleverd wilt hebben.

Reageer

Cor 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods komt zn afspraken na
Goede communicatie met de helpdesk.
Nette monteur die zakendeskundig is.

Reageer

Jet Willems 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering , goede communicatie via de mail
Tevreden over de koelkast

Reageer

Rodger Molenaar 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser die wij besteld hadden kon niet optijd geleverd worden, keukenloods kwam met een goede alternatief die wel optijd bezogt kon worden, fijn dat er mee gedacht wordt.

Reageer

IreneHN 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten voor een zeer scherpe prijs. Nette afhandeling van de bestelling. Mijn bestelling bleek enige vertraging te hebben, waar ik direct een keurige e-mailnotificatie van kreeg, waarin ik verschillende opties kreeg voorgelegd (vertraging afwachten, bestelling annuleren of veranderen in ander product). Product werd na korte vertraging netjes bij mij afgeleverd op een afgesproken dag en tijd. Erg tevreden, geen op- of aanmerkingen.

Reageer

Alex 04-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service geven aan wanneer ze precies komen en zijn er dan ook! Nemen ook gelijk de oude machine mee

Reageer

François Ficheroux 03-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en deskundige hulp. Elke vraag werd op een rustige manier uitgelegd en beantwoord.
Ons oorspronkelijke idee wilden we graag realiseren en is met hulp van de mensen in de winkel er nog beter uitgekomen.

Reageer

Paul 02-02-2019

Algemene score

9,0
Prima advies Goed behandeld zeer tevreden wij komen zeker terug voor aankopen

Reageer

Simon Jan 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit prima in orde,verkeerde levering snel in orde gebracht.
Hier kom ik nog wel vaker denk ik.

Reageer

Marieke 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Apparaten online besteld en in Utrecht opgehaald. Medewerkers daar hebben geholpen met inladen in de auto. Heel tevreden

Reageer

B.A. Tooren 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een inductiekookplaat besteld. Alles verliep soepel. Toen ik telefonisch contact had om te bezien of er eerder geleverd kon worden, werd direct meegedacht en een oplossing gevonden. Helaas was de kookplaat bij aflevering beschadigd, maar ook de gratis vervanging kon eenvoudig en snel verholpen worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat Keukenloods een zeer prettige ervaring is geweest en een echte aanrader. De reden dat ik geen 10 geef is puur vanwege de schade, maar voor de rest TOP!

Reageer

Maarten 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snelle levering, prijs kwaliteit is goed
tevreden over feedback v.w.b. de levering.

Reageer

D van Breugel 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste en duidelijk met bestellen en levering via fabrikant op kortste termijn 2 dagen. Ideaal en goede service.

Reageer

Herman van den Berg 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via consumentenbond test. Heldere en vlotte afhandeling. Duidelijke productinformatie. Verkoopteam en installatieteam deskundig en klantvriendelijk.

Reageer

Paul 31-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb telefonisch besteld en het pakket zelf opgehaald...Snelle levering voor een scherpe prijs.

Reageer

Jantien Kramer 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel contact gehad en elke keer goed geholpen. Goede tips en uiteindelijk een prachtig pakket aan apparatuur gekocht.

Reageer

Ferenc Weisz 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen, goed advies gekregen.Houden zich netjes aan de terugbel afspraak.

Reageer

Gerrit en Betsie. 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klant vriendelijk personeel. De artikelen waren snel geleverd en ook dezelfde dag gemonteerd.Door een meetfout van ons paste de kookplaat niet maar na een paar weken is alles goed afgehandeld.
Wij zijn heel tevreden!

Reageer

Marja en Peter 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige winkel, uitstekend geholpen, prima advies en super prijzen. Kortom een heerlijke winkel.

Reageer

joke 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne winkel met perfect personeel .Ik zou hem iedereen aanraden,om daar iets te kopen.

Reageer

Koos 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en ervaren klantenservice-medewerker met verstand van zaken. Goed advies en daarop volgende online-bestelling werd vlot afgehandeld. Het allergrootste compliment gaat echter naar de monteur die de kookplaat kwam installeren: wat een topper! Hartelijk dank en graag tot de volgende bestelling!

Reageer

tr 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles rond het bestellen en monteren van een inbouwkoelkast is geheel naar wens en volgens afspraak verlopen. Het monteren was vwb elektriciteit aansluiting niet eenvoudig omdat de bestaande keuken eromheen bleek gebouwd. De monteur bedacht een slimme oplossing en voerde deze correct uit. Naar extra benodigde tijd werd niet gekeken. Top gedaan!

Reageer

dhr. g.e.wissink 30-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service keurigeafwikkeling van de bestelling goed inzicht wanneer het afgeleverd wordt.

Reageer

Toon meer reviews