Joke
Roosendaal
Goed geholpen
Een fijne winkel om te gaan shoppen. We zijn er erg goed geholpen en we zullen vast nog een keer terug gaan.
F.Hensen
Super service
Service echt super.
Had zelf eerst een combi-oven besteld waar ik zelf mijn twijfels over had,deze zonder problemen om kunnen ruilen.
Toen op aanraden van keukenloods een andere besteld maar kwam er na 6 weken (door vakantie er pas zo laat achter)achter dat deze niet de functie had waar ik hem voor wilde gebruiken.
En na melding zonder problemen om kunnen ruilen en een extra attentie gekregen.
Heb nu de juiste en ben er erg blij mee!
Peer
Zwaag
Duidelijke informatie tijdens het aankoopproces.
Goed product voor een faire prijs. Men probeerde niet een duurder product te verkopen. Jammer alleen dat men zelf geen kontakten heeft met installateurs voor de aanpassingen op het net. Er zit nota bene een installateur tegenover.
Maarten Broekhuizen
Via de website gekocht
afspraak = afspraak doen wat we zeggen.
Duidelijke website en goede informatie bij vragen via een medewerker van keukenloods wij blijven gebruik maken van de keukenloods producten indien nodig.
van leeuwen
snelle levering, ruime keus
gebruiksvriendelijke website met een ruim aanbod tegen betaalbare prijzen en een snelle levering tot in de keuken
Wijnberg
Goode services
Good geholpen per telefoon heb spijt dat ik Mijn wasmachine niet bij Jullie gekocht iswas bij jullie €80.00 goed koper dus de volgen keer Allen nog keuken loods
Stefan
Amsterdam
Snel en goede service en scherpe prijs.
Vriendelijk en kennis van zaken. Veel keuze, altijd lastig, deze werd snel terug gebracht door de kennis van de verkoper waardoor de keuze een stuk makkelijker werd.
M. Jansen in de Wal
Kitchenaid nespresso
Eerst een keus gemaakt bij de nespresso winkel. Vervolgens gaan shoppen op internet. Keukenloods was de goedkoopste. Zaterdag besteld, dinsdag in huis.
Burn@
Alkmaar
Vakkundige, eerlijke service.
Vakkundig en eerlijk advies.
Er werd echt tijd genomen voor en persoonlijke aandacht besteed aan onze vragen, wensen en opmerkingen.
top winkel
Hele prettige webwinkel
Erg prettige service zowel verkoop als service afdeling. Laagtste prijzen en bijzonder snelle levering
Willem van der Bent
Roosendaal
Prima medewerking gehad tijdens de aankoop
Lekker rustige zaak zonder dat er direct een verkoper achter je staat je krijgt op die manier de kans om rustig rond te kijken
En als je een meetlint nodig hebt is dat geen probleem op het moment dat je vragen hebt krijg je ook direct antwoord
Sam
Geen praatjes gewoon prima
Ff telefonisch besteld had de medewerker toch aan de lijn. Wist precies wat ik wilde weten en gelijk de bestelling op de goeie dag geregeld.
Prima toch.
Jan Boes
Via de website gekocht
Goede service en kwaliteit.snelle levering.
Goede overzichtelijke site.grote keus.goede en snelle levering.grote voordeel.bij levering betalen.geen vooruit betalen.
Jos Hebdriks
Via de website gekocht
Snelle service en bovendien zeer goed bereikbaar
Duidelijk goede website met uitgebreide product beschrijvingen. Zeer beschaafd en net personeel aan de telefoon. En niet onbelangrijk met verstand van zaken.
Marianne
Zaandam
Prima service, hele goede voorlichting gehad.
Fijn personeel dat naar onze wensen luisterde, de verkoper zocht mee voor een passende oplossing. Piroma gedaan.
GenW
Veendam
prima service
aflever moment verkeert gepland, maar geen probleem en geen extra kosten ondanks dat ze de eerste keer voor een dichte deur kwamen.
Mirjam
Snelle levering!
In de shop van de Keukenloods was het artikel wat ik wilde hebben goedkoper dan bij andere (web)shops. Dan is de keuze snel gemaakt en het werd ook snel geleverd!
Sonja
Almere buiten
Super geholpen
Goed advies ontvangen en vriendelijk geholpen er werd alle ijs genomen en mee gedacht. Ik ben erg tevreden
Gerjon Otten
Top Service
Bosch vaatwasser besteld, volgende dag geleverd. De door ons bestelde vaatwasser was niet leverbaar en stond wel als voorraad te boek. Hierdoor een 'upgrade' gekregen voor dezelfde prijs. Geen gedoe, gewoon top!
coos
Via de website gekocht
hulp gekregen bij keuze Perfect propaan inbouw gastoestel
Groot assortiment gastoestellen. Goede hulp gekregen van medewerker bij het maken van de keuze. Goede snelle levering.
Pascal
Via de website gekocht
Prijs / kwaliteit is prima in orde en was voor mij de primaire reden om mijn bestelling te doen bij keukenloods
Jonky
Snelle en goede service
Apparaat was op voorraad voor een goede prijs kwaliteit verhouding.Goede en snelle levering en oude apparaat werd gelijk meegenomen.
Bvdv
Via de website gekocht
Zelfde product voor minder!
Doe je zelf een lol en kies het product in een winkel uit en bestel deze bij de keukenloods. Onze vaatwasser was 525 euro bij een media markt en 400 euro bij de keukenloods.
Nette bezorging en correcte communicatie hierover.
De wasmachine en droger zijn de volgende aankopen, ook hier zijn ze makkelijk 100 euro per machine goedkoper.
harrie
Via de website gekocht
Goede uitleg, meedenken en perfecte service
Goede en duidelijke uitleg/makkelijk via telefoon alles regelen en snelle levering. Goede kwaliteit.
Marinus lindhout
Via de website gekocht
Echte een top service, goed geholpen door de medewerkers
Ze beweerde dat ze de goedkoopste waren, elders de kookplaat goedkoper gezien en aangegeven en gelijk een tegenbod gekregen.
Dus gekocht!
Jan Limbeek
Gaanderen
Goede behandeling
Goede behandeling erg vriendelijk en makkelijk dicht in de buurt en genoeg apparatuur en het bedrijf ziet er mooi uit
Remco (van ingrid)
Zaandam
Geweldig! Maar logisch ook. van mn top moedertje geleerd hah
Geweldige service! Goed spul voor een leuk prijsje! Echt een aanrader, vraag naar xxx voor het mooiste en beste apparatuur dat er op dit moment te verkrijgen is!
Anita Mailoa
Goede service. Uitstekend.
Al eens eerder iets gekocht . Was toen ook prima geregeld . Mijn eerste keuze vaatwasser was helaas niet voorradig . Kreeg een andere aangeboden , duurder maar kreeg deze voor de prijs van mijn 1ste keuze. Dank.
eef
prima service
kreeg gratis een upgrade omdat de koelkast die ik bestelde er niet (meer) was. Snelle levering op volgende dag. oude koeler netjes mee teruggenomen.
bianca
Via de website gekocht
geweldige service en snel....
ik heb mijn fornuis zelf opgehaald ivm andere bedrijven die niet hun afspraken na kwamen .. Maar hier fantastisch binnen een kwartier had ik mijn fornuis in de auto..en met hulp ..
Van Dijk
Utrecht
Vakkundig geholpen
Klantvriendelijk en kennis van zaken. Echt goed geholpen. Verkoper nam de tijd, luisterde goed naar wat je wilde en kwam met en passend aanbod met een mooie prijs. We komen hier zeker terug!
Harry van Velsen
professionele service
Vlotte en professionele afhandeling van bestelling en plaatsing koelkast. Respectvolle bejegening door medewerkers.
Roy
Lekker vlot
Duidelijk website, geeft gelijk een goed en vertrouwt gevoel voor evt een grote online aankoop. Echt een aanrader
Daveyn
Via de website gekocht
Heel goed geholpen anders verkeerde diepvries
Na mijn bestelling heeft keukenloods me gevraagd voor de maten en tekeningen van de keuken zodat ze konden bepalen of ik de juiste apparatuur had gekocht. Maar goed anders had ik een diepvries gekocht waar ik problemen mee zou krijgen. Diepvries geanuleerd en geld terug gekregen. Goede service
Sjaak
21-07-2018
Snel en betrouwbaar
Overzichtelijke webside met scherpe prijzen. Snelle levering en volgens afspraak. Productfout was snel opgelost.
S.V.
Via de website gekocht
Snelle service, vriendelijke en kundige klantenservice
Snelle service, vriendelijke en kundige klantenservice. Wij hebben een afzuigkap besteld, deze werd binnen no time geleverd. Ik had wat vragen mbt de recirculatieset, hier werd ik goed geholpen door de klantenservice.
A. Lubbers
Zaandam
Geweldige service. Snel geregeld en n prettige bezorging
Prima winkel veel keuze
En prettig geholpen.makkelijk bereikbaar.
En verzorging is optimaal
Aanrader.
zeer tevreden evenals 5,5 jaar geleden.
Via de website gekocht
Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen en vlotte levering
Evenals 5,5 jaar geleden gemakkelijk te bestellen en snelle levering, duidelijke website met veel keuzes.
benBen
Prima geregeld.
Na een mislukte terugbelafspraak zelf maar even gebeld. Kreeg snel een vriendelijke jongeman aan de lijn die prima hielp. De volgende dag al kwam er een aardige bezorger hier een prachtig fornuis afleveren! Helemaal tevreden
Maria
Via de website gekocht
Ontzettend geweldige service, ik ben heel tevreden.
Jullie zijn een voorbeeld, met name omtrent klantvriendelijkheid voor veel bedrijven. Pro-actief naar de klant toe, beloftes worden nagekomen, ik heb echt niets op jullie aan te merken !
Bedankt, ik zal jullie zeker voor een volgende bestelling benaderen.
M.Saarberg
Via de website gekocht
Goed bedrijf wat met de klant meedenkt
Na de bestelling even bellen wat de maat van het voorfront was.
Om te kijken of de vaatwasser wel zo passen, zo ben je als klant ook zeker van je zaak.
Radius interieurbouw
Zaanstad
Niet tevreden omdat er onderdeel mist in het app aub reactie
Prima shop goede en vakkundige bediening en een ruim assortiment zeer klantvriendelijk makkelijk parkeren.
Piet
Prijs / kwaliteit
De vaatwasser is besteld door mijn dochter via de website .
Dit ivm de goede prijs/kwaliteit verhouding .
Hoelang we mogen genieten van deze Bosch vaatwasser weten we nog niet .(heel lang hopen we)
Barend
Utrecht
redelijk normale service
Goed opgestelde apparaten zodat de keus wat gemakkelijker is. Prijzen zijn aantrekkelijk en de service is naar mijn mening voldoende.
Fam. Dissel
Via de website gekocht
Prettige en betrouwbare firma!
Leveringen worden keurig en snel volgens afspraak bezorgd, ondanks dat wij per ongeluk een verkeerde
maat vaatwasser hadden besteld, kon deze netjes worden omgeruild! Zeer tevreden!!!
Klaas
Via de website gekocht
Super service en super prijs
Super service en super prijs. Kan ik iedereen aanraden. Super service en super prijs. Kan ik iedereen aanraden.
Huub Paffen
Uiterts tevreden.
Leuke aanbieding. Snelle reactie en levering. Top. Besteld en de dag erna geleverd. Overzichtelijke website en bestellen gaat probleemloos.
Schepers
Service prima??
Overzichtelijke site. Komen beschreven afspraken na, goede/snelle levering en van alle aanbieders de voordeligste.
Rien Siervogel
Via de website gekocht
Klant is koning staat in het vaandel
Door verkoper in de winkel gewezen op gebruiksgemak van de webshop. Lekker thuis verder geshopt en rustig onze keus bepaald.
Wouter
Via de website gekocht
Lage prijs en goede inbouw!
Keukenloods had de door mij bestelde vaatwasser tegen één van de laagste prijzen en ook voor de inbouw waren zij goedkoop. Wel kon de vaatwasser niet direct worden geleverd, zodat ik even heb moeten wachten. Door het bedrag wat ik bespaarde, vond ik dit geen enkel probleem. Inbouw ging probleemloos. Erg nette monteurs. Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden.
Toon meer reviews