Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Frank06-02-2024
Makkelijke koop, snelle installatie, topmonteur! website is duidelijk, om een afspraak te maken is super gemakkelijk
Julia04-02-2024
Snel geleverd en gemonteerd! En superr blij met de inductie. Van gas naar inductie.
Bob Esmeijer04-02-2024
Komt afspraken na, duidelijk mail verkeer, uitstekende monteur, nette prijs.

Gerard04-02-2024
Bij de aanschaf duidelijk kennis van zaken door de verkoopster, communicatie over levering was heel duidelijk en de installatie door hun team was prima. Er werd ook de tijd genomen om zowel de bouwtekeningen als de oude situatie te bekijken en te zien of alles idd passen zou. De installateur was heel kundig, snel werkte keurig.
Rob03-02-2024
Mijn magnetron werkte niet goed. Eén belletje was genoeg en 2 dagen later werd de vervangende magnetron al afgeleverd!
Cees03-02-2024
Een prima webshop om apparaten te kopen voor de keuken. Geleverd volgens afspraak,super snel een mooie grote koelkast en ook nog voor de goedkoopste prijs die er te vinden is. Dus helemaal super.
H. Warnars03-02-2024
Prima geholpen en snel geleverd, maar onzin dat ik minimaal 75 karakters moet gebruiken!!!!!!
Klinkhamer Michel03-02-2024
Goed geholpen met uitzoeken van apparatuur . Alles moest in een bestaande keuken terug geplaatst worden.
Hans03-02-2024
We zijn heel plezierig geholpen in onze zoektocht voor een nieuwe kookplaat. Ook de after sales was geweldig.
Annieke02-02-2024
Wasmachine is goed afgeleverd op afgesproken moment. Prima ………………….,……,..,,,
BJ02-02-2024
Prettig geholpen, ook telefonisch Informatie over apparaten goed. Informatie over maten inbouw kan duidelijker.
Ronald02-02-2024
Geweldige service en vakmensen! Ikben erg goed geadviseerd en heb nu een geweldige inductiekookplaat.
May van den Hout01-02-2024
Goed advies, fijne behandeling en snelle levering. Goede kwaliteit en we zijn erg tevreden.
Ton01-02-2024
snelle levering, en alles duidelijk, scherpe prijs , kortom prima organisatie
Olivier01-02-2024
Keurig en snel het bestelde product geleverd. Kon zelf een bezorgmoment aangeven.
Zeer ruime keuze in keuken artikelen01-02-2024
Op zoek naar een afzuigkap maakt een bezoek aan de winkel in Zaandam, met zijn ruime opstelling van diverse merken afzuigkappen ,een goede keuze snel gemaakt.
Jeanine01-02-2024
We werden super goed geholpen, niet opdringerig nam.goed de.tijd, legde alles bijzonder goed uit!
Fam. Marchal01-02-2024
Wij vinden het een super zaak. Wij werden zéér netjes en vakkundig te woord gestaan. Wij hebben een Bosch inductieplaat met 5 zones gekocht voor een heel nette prijs. Top. Wij kunnen de Keukenloods zeker aanbevelen.
Gina01-02-2024
Inductiekookplaat gekocht. Het hoefde gelukkig niet online, maar heb dit in de winkel in Alkmaar na een goed advies door een zeer vriendelijke medewerker laten doen. Bestelling was verder via de mail makkelijk te regelen, plannen bezorg afspraak en betaling ging heel eenvoudig. Bezorging vond volgens afspraak plaats. Ik ben heeel tevreden met mijn 1e inductiekookplaat en voor de volgende keukenonderdeel aankoop kom ikeerst naar de keukenloods.
Johannes Dekker01-02-2024
Het was eenvoudig om onze aankoop te doen en alle informatie betreffende onze combi magnetron oven klopte ook met de werkelijheid. Bij het ophalen werden we vriendelijk te woord gestaan en was de medewerker zeer behulpzaam bij het laden in de auto ondanks de kou. Al met al zeer tevreden.
leo van de wouw01-02-2024
Mooie aanbiedingen en deskundig advies zowel in de winkel als in de online shop
Marianne01-02-2024
Keurig netjes en uiterst vriendelijk geholpen in de winkel in Doemere in Almere Buiten Zijn al vaker geweest onze keukens komen er ook vandaan en al ons apparatuur ook Dus ja dan is de keuze makkelijk naar Keukenloods Doemere als je nw apparatuur nodig hebt
Fred01-02-2024
Alles ging eigenlijk voortvarend en vooral het contact, geduld en duidelijke uitleg van de medewerker van de klantenservice was opvallend goed. Als dan ook de prijsstelling uitstekend is dan heb je geen klagen. De installatie ging van een leien dakje. Voor dat geld moet je niet tobben.
Theo01-02-2024
Prima product en stipte aflevering Ook het bestellen en betaling gaf geen problemen dat geeft bij andere firma,s nog wel eens problemen.
Marian de Haan01-02-2024
De site werkt prettig en de prijzen zijn nóg prettiger, zeker vergeleken met anderen. Helaas was het door ons gekozen model niet meer leverbaar en kwam Keukenloods met een ander, duurder voorstel. Wij hadden het coulant gevonden als de prijs was aangepast naar onze eerste keuze. De levering en installatie gingen naar wens.