Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HM.Buter 02-08-2018 Via de website gekocht

specialisten in inbouw

Algemene score

8,0
nogal warrig aan de telefoon i.v.m. bestellen en afspraak maken verscheidene mailtjes om afspraak te maken met monteur voor inbouw terwijl de afspraak allang staat, slechte communicatie tussen monteur- winkel en kantoor??

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

W Kouwenhoven 01-08-2018 Via de website gekocht

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en duidelijk. Er is een goed vergelijk mogelijk. Bovendien maken de, volgens mij eerlijke reviews, de keuze voor aankoop makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De inbouwvriezer is keurig op tijd geleverd. De monteurs hebben de oude vriezer uitgebouwd en de nieuwe er keurig ingezet. Ze werken zeer professioneel en efficiënt. 2 hele vriendelijke jonge mannen, die keurig werk hebben geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram en tineke 01-08-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Top zaak zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp en advies.
Keurige levering en uitstekende kwaliteit.
Ze denken goed mee en komen eventueel met alternatieven

Reageer

A. Blaak 01-08-2018 In de winkel gekocht
Veendam

De voorlichting was prima, de afspraken klopten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plezierige winkel en vriendelijk personeel. De informatie was ter zake doende, geen 'slim verkooppraatje, aan ons de keuze, er werd ons niets opgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cor en Carla 31-07-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Keukenloods gekozen omdat ze het goedkoopst waren. Eerst telefononisch contact gehad, waarin we vriendelijk en gelijk werden geholpen. Vervolgens werden we gebeld dat op de dag dat er geleverd zou worden de chauffeur niet op onze route lag. Er werd keurig overlegd of het ook een dag later kon, dit was geen probleem. De apparatuur werd geleverd door een keurige en behulpzame chauffeur, complimenten voor hem. We zijn dan ook dik tevreden over de prima en snelle servICE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

begrijp vraag niet 31-07-2018 Via de website gekocht

interessant als leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
toevallig gevonden op internet. goede presentatie, goed contact, snelle levering, bestelling € 100 goedkoper dan elders. niet alle beloftes nagekomen, maar zal weer kiezen voor deze leverancier.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

Ineke 31-07-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Uitstekend!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop werden we hartelijk ontvangen. Na bekend maken van onze wens en ons budget werd er mee gedacht en kregen we een goed advies en een eerlijke verwijzing nasr een gele mooie aanbieding. De meneer die ons hielp was keurig en zeer correct!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Keukenloods 31-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Samen een goede keus gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid, samen een goede keus gemaakt ,en voor een mooie prijs ,daarom kom ik er al jaren .Geweldige service, zoals het hoort,en zo prettig om te shoppen daar.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 31-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ruime keuze en behulpzaam bij de aanschaf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door een fout in het bestelsysteem kon de door ons bestelde combi van AEG niet geleverd worden, verkoper kwam zelf met de oplossing een alternatief te vinden dat de ochtend erna geleverd werd.

Zo een nog betere set wasmachine en droger ontvangen. Tegen toch al de laagste prijs die er is.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Edith 31-07-2018 Via de website gekocht

Veel voordeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geadviseerd mbv telefonische ondersteuning.
En prima prijs overeengekomen.
Ik heb de nieuwste apparatuur kunnen aanschaffen , met behoorlijke korting.
Ook de levering thuis verliep geheel
volgens planning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaak 31-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. makkelijk om bestelling te plaatsen, Kwam via een vergelijking er als goedkoopste uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 31-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service.

Algemene score

8,0
Vreemd dat als je de keuze maakt voor zelf ophalen je niet van te voren weet waar en vervolgens moet ophalen in Opmeer terwijl er een keukenloods in mijn woonplaats zit. Dit alsnog geregeld en ging toen goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rtalanjouw 30-07-2018 Via de website gekocht

Flexibel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en goed meedenken. Ondanks dat de chauffeur pech had, toch alles in het werk gesteld om de producten op tijd te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SMITS 30-07-2018 Via de website gekocht

In één woord; geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel, duidelijk, goed geprijsd en geweldige inbouw!
Contacten verliepen soepel, afspraken foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 30-07-2018 Via de website gekocht

goede service en correcte levering

Algemene score

7,0
Goede keuze voor een goede prijs. ivm verkeerd mailadres contact gehad met klantenservice. Dit contact met klantenservice is prettig verlopen en probleem was snel opgelost zodat wij onze nieuwe koelkast toch nog op tijd binnen hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacob 30-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam bij kees

Zeer vriendelijke medewerkers top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel , prima voorlichting ,
op aanraden van kennissen die al meerdre keren door xxx waren geholpen ,top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Brouwer 30-07-2018 Via de website gekocht

Fantastische Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn nieuwe keuken heb ik bij de Keukenloods een inductieplaat van AEG besteld. Dit ging erg soepel en in tegenstelling tot webshops waar je besteld en ontvangt, kreeg ik hier heel netjes de mogelijkheid om een later tijdstip aan te geven. Ter bevestiging van de levering werd ik een dag van te voren nog gebeld dat ik de inductieplaat de daaropvolgende dag kon ontvangen en de bezorger zelf belt van te voren ook even dat ze met 30 minuten bij je zijn. Tevens is het personeel snel in het reageren op mail en geven zijn passend en helder advies. Het pakket dat werd bezorgd was goed ingepakt en alles werkt naar behoren. Geen moment spijt gehad van mijn keuze voor Keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 30-07-2018 Via de website gekocht

Prima producten voor lage prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden ook al inbouw apparatuur gekocht dat is prima bevallen vanwege de goede service en kwaliteit van de producten en de lage prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke 30-07-2018 Via de website gekocht

Héél erg tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De monteur die onze afwasmachine heeft ingebouwd was echt super kundig. Hij heeft zelfs nog meegedacht en een oplossing voor mijn los zittende handvat bedacht en uitgevoerd. Afwasmachine werkt perfect; zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en montage!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 30-07-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is zo besteld .Wij hebben het zelf opgehaald.Het is ook prettig dat je geen bezorgkosten betaald.Dit is ook een reden om vaker bij keukenloods te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 29-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, bellen na als er twijfels zijn over de maat. Wordt goed mee gedacht. Fijne samenwerking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gravoad Rotterdam 29-07-2018 Via de website gekocht

Afzuigkap snel in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond hier snel de juiste inbouwkap; die de vorige moest vervangen. Bij ATAG zelf kon ik hem zo snel niet vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 29-07-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service! Duidelijk, netjes verpakt en snel geleverd. Ook een volgende keer zullen we hier onze producten bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 29-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Snel en goede service en scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en kennis van zaken. Veel keuze, altijd lastig, deze werd snel terug gebracht door de kennis van de verkoper waardoor de keuze een stuk makkelijker werd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis van der Velden 29-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goedkoop,goed en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, goed geholpen en snel geleverd, wat wil je als klant nou nog meer?
Personeel in filiaal Rotterdam is zeer vriendelijk en helpen goed.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 28-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk en behulpzaam personeel een hele goede service en een concurerende prijs. Webshop en winkel zijn overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HMH 28-07-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers zijn klantvriendelijk ingestelt, geven goede en aanvullende informatie en nemen er de tijd voor.

Review criteria:

Goed

Reageer

Henk Snelders 28-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik mijn bestelde combimagnetron , na aflevering uit pakte , bleek de glazerdeur in diggelen tezijn .?
Het apparaat zat onderste boven in de doos en er zat maar een spanbandje om .
Manet meldingsformulier en een mailtje gestuurd te hebben , werd erde volgende dag een nieuwe geleverd ,
Ik had de chauffeur verzocht om even te blijven tot hij weer uit de doos was en er zo niets aan te zien was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 28-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik in de buurt woon van de showroom en het afhaalpunt was de keuze makkelijk omdat ze dezelfde prijs (soms zelfs lager) hanteren dan de concurrent.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 28-07-2018 In de winkel gekocht
Almere

Na leven van afspraken en top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klant vriendelijk en goed uitgebreid uitleg, zeer tevreden met de aankoop en zou iedereen willen aanraden voor huishoud apparaten bij keukenloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hdu 28-07-2018 Via de website gekocht

inbouw was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
aankoop was eenvoudig te doen, goed assortiment. inbouwen was echt top, snel efficiënt en helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda van Tuil 27-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld om een koelvriescombinatie te bestellen. Kreeg goed advies en diegene die ik wilde, was niet op voorraad. Maar omdat de onze het begeven had, kregen we een iets duurdere voor toch dezelfde prijs. Binnen een week geleverd en netjes geplaatst. Blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 27-07-2018 In de winkel gekocht
zaandam

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede voorlichting en prijs en leuk personeel mooie omgeving en een heel grote keuze dus soms is het moeilijk kiezen maar door de goede voorlichting was de keuze eenvoudig

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alise 27-07-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt ze bellen voor uitleg. Zo vaak koop ik geen inbouw apparatuur. Ik heb niet overal verstand van. De Keukenloods helpt me over de streep om voor mijn gevoel zelfstandig het juiste apparaat te kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 27-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Super en vlot , deden niet moeilijk om fornuis die best wel zwaar was naar binnen te loodsen . Erg vriendelijk en behulpzaam was de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-07-2018 Via de website gekocht

Goed product, op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende kwaliteit en een heel goede prijs, netjes geleverd op de afgesproken datum, reeds verschillende keren bestellen gedaan en elke keer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teggelove 27-07-2018 Via de website gekocht

TOP!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi overzichtelijk, fijne gebruiksvriendelijke site met een mooie prijs voor haar producten.
Daarnaast wordt je telkens op de hoogte gehouden van de status bestelling.
De Koerier was snel in communicatie en het product stond snel bij ons in huis.

in een woord heb ik alles gevangen TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Dane 27-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden heel snel een nieuw gasfornuis en vonden dit bij hoe kan het ook anders bij de keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guillermo 27-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles ging soepel, winkelpersoneel vriendelijk, professioneel, bestelling werd zeer snel geleverd en het laten inbouwen ook volgens afspraak gelopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 27-07-2018 Via de website gekocht

Goede magnetron voor de juiste prijs.

Algemene score

8,0
Goede service, geen opengemaakte spullen en terug gestuurdespullen geleverd.
Website overzichtelijk. .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouke 27-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onverwachts werd de oplevering van mijn woning een paar weken uitgesteld dat was geen probleem met de levering van mijn inductie fornuis de afspraak was makkelijk te verzetten ook de monteur kwam netjes optijd en legde het product nog netjes uit na installatie betere service kun je niet wensen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c v drongelen 27-07-2018 Via de website gekocht

op.tijd geleverd. mooie service bij retourzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij de bestelling goede telefonische ondersteuning gekregen.
ook bij retourzending van niet passend onderdeel goede.begeleiding via klantenservice

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Myrthe 27-07-2018 Via de website gekocht

Goede service , snelle levering , nette installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service vooraf via email gekregen.
Diverse informatie over verschillende vaatwasmachines opgevraagd en leuke korting gekregen.
Na bestellen nog een extra check via mail of alles wel zou passen en vervolgens konden ze een aantal dagen al leveren.
De installatie was snel gedaan en alles is super verlopen.
Ik raad Keukenloods zeker aan!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 27-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies, goed alternatief aangeboden, goede service en snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer levering plaats gaat vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hommert 27-07-2018 Via de website gekocht

Super service, heel goed begeleidt naar soort koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zie boven, heel goed geholpen met nieuwe koelkast om een hoop ellende te voorkomen zijn we apart gebeld of de keuze klopte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Combi magnetron 27-07-2018 Via de website gekocht

Verhouding prijs kwaliteit goed .Snel en duidelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en snel te woord gestaan door de telefoon artikel prijs kwaliteit verhouding goed.De volgende dag netjes bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Basie 27-07-2018 Via de website gekocht

23,45 uur op bed besteld de volgende dag geleverd top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede aanbieding en erg communicatief gedurende het gehele leveringstraject.
Vriendelijke behandeling bij gestelde vragen
Organisatie zit goed in elkaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartijnK 27-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een koelkast en een combi oven besteld in de ochtend en in de loop van de middag stonden ze bij mij op de stoep. Voor 10 uur besteld is zelfde dag geleverd. Ze zetten de dozen in je huis neer waar jij wil en als je je oude apparatuur uit hebt gebouwd en buiten hebt gezet, nemen ze deze mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Kalsbeek 26-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

goede service

Algemene score

8,0
goede informatie. de aflevering en bezorging liep precies volgens afspraak. we zijn tevreden met de aankoop en overwegen bij een volgende aankoop eerst bij Keukenloods te gaan kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews