Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede service wordt netjes gebeld als het niet geleverd kan worden wordt netjes vervolg afspraak gemaakt top bedrijf
Duidelijke website met goede keuze en informatie. De goedkoopste prijs op internet en prima service! Snel thuisbezorgd en mooi en goed apparaat. Kortom top.
Deskundig advies in de showroom, snelle levering en het plaatsen was zo gepiept, door uiterst vriendelijke en netjes werkende monteurs!
Hele snelle levering en mooie producten tegen een hele schappelijke prijs. Meerdere malen besteld op Keukenloods.nl en nooit teleurgesteld. Aanrader!
Prima bedrijf alleen maar lof voor het contact en de hulp word snel op mail gereagerd en actie ondernomen dus alleen maar lof voor de keukenloods
Snelle en correcte reactie op mails.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede service bij de aflevering.
Prima website waar je makkelijk kan vinden wat je zoekt. Daarbij als je gaat vergelijken met andere aanbieders vaak een concurrerende prijs op de producten. Levering gaat ook prima binnen de tijd die je in de mail krijgt ( nu 2x wat geleverd gekregen).
Top service en advies in de winkel. Goede aanbiedingen. Snelle levering en hele goede inbouw. Apparaten werken prima. Top!
Vriendelijk en goed geholpen . Werd tijd genomen om uit te zoeken wat de juiste keuze voor ons zou zijn. Werd meegedacht en kwam professioneel over. Kortom keurig en netjes geholpen .! Erg tevreden, alweer !!!😀
Deskundig en zeer klantgericht!
Meer dan voldoende tijd genomen om antwoord te geven op de door ons gestelde vragen. Chapeau!!!
Gewoon prima, geen echte bijzonderheden. Kraan besteld, nog niet geïnstalleerd maar dat komt wel goed.
Ik ben tevreden. Ze zoeken een oplossing als een product een langere levertijd heeft dan aangeven was. En het tweede product met een langere levertijd kwam juist iets eerder. En er word keurig een afspraak gemaakt wanneer ze komen leveren.
Ondanks de schaarste bij andere leveranciers onze spullen sneller dan verwacht geleverd. Duidelijk de status in te zien via de site en goede communicatie voor levering zodra de order compleet is
Prima webshop, goed geholpen om een keus te maken. Reageren snel. Netjes ingebouwd.
Erg goed geholpen met de juiste selectie van de oven. Daarna een snelle, vriendelijke service.
Altijd prima hulp via de telefonische helpdesk en snelle afhandeling van de order. Uiteindelijke leverdatum werd overigens pas na twee wijzigingen bereikt (eerst verkoop op beloofd snelle leverdatum, vervolgens fiks uitstel en uiteindelijk maar één dag later). Eénmalig probleem? Ik heb al eerder bij Keukenloods een speciale koelkast en vaatwasser besteld en daar trad dit niet bij op
Een goed bedrijf waar je goede afspraken mee kunt maken. Keurig de tijd van levering aangegeven, en net voor levering nog gebeld dat ze met een kwartiertje bij ons zouden zijn om de oven af te leveren.
Heel vriendelijk mensen daar die werken, we werden goed geholpen niks te klagen,voortaan ga ik alleen maar daar we zijn bij keukenloods in Roosendaal 👏👏👏👌👌
Heel Prettig en soepel samengewerkt. Het team denkt met je mee, ze hebben productkennis en afspraak is afspraak.
Prima webshop, scherpe prijzen, correcte levering! Wij hebben een nieuw wasmachine en wasdroger bij Keukenloods vandaan. We werden keurig geholpen en er werd duidelijk gecommuniceerd over de levertijden.
Zeer netjes en snel geholpen met kennis van zaken!
Goede service en snelle levering.
Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!
Keukenloods biedt scherpe prijzen. Ook werd ik goed geïnformeerd over de bezorging en de bezorging verliep conform afspraak .
Top behandeling en perfecte levering. Heb eerder aankopen gedaan bij Keukenloods
Ruime sortering.
Prettig voorgelicht.
Vriendelijke adviseurs.
Ook aflevering en montage vlekkeloos verlopen.
Het is gemakkelijk zoeken op de website en ook in de winkel is het personeel heel behulpzaam zodat je goed een keuze kunt maken.