Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bob 13-04-2018 In de winkel gekocht
utrecht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen bij de keuze van onze nieuwe gasfornuis en ook de bestelling is goed en vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

fam. P. van Meggelen 12-04-2018 In de winkel gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
Prima shop,
waren opzoek naar nieuwe magnetron, was niet eenvoudig ,omdat de maten van onze oude “Miele” van 35 jaar oud, niet overeen komen met de maten van nu.
Gelukkig kregen we het adres van keuken
loods en adres bij ons in de buurt.
Wij werden daar super geholpen door een mijnheer Cees in Uw zaak in Gaanderen.Hij heeft het prima opgelost.
De magnetron / combi is al in bedrijf als magnetron. De andere functie heb ik nog niet geprobeerd.
De magnetron past geweldig en is prima in de plaats van de oude gekomen. met dank voor de goede
uitleg en service van mijnheerxxx

Reageer

Fred 12-04-2018 Via de website gekocht

Op de gewenste tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon op dat moment de scherpste prijs. Enige minpunt is dat men bij bezorging de machine niet uitpakt (niet uit mag pakken), zit je met een boel verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berd 12-04-2018 Via de website gekocht

Fijne oven. Goede informatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over onduidelijkheden in de omschrijving van de oven werden we, nadat informatie was ingewonnen bij de fabrikant, perfect geïnformeerd.
Wij zijn vol lof!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 12-04-2018 Via de website gekocht

Kundige, behulpzame en aardige medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had hier eerder een apparaat gekocht, toen al goede service. Dat is de reden dat ik hier weer heb gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 12-04-2018 Via de website gekocht

Hernieuwde uitstekende ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder aankopen (incl montage) gedaan in verleden. Snelheid, service en prijs meer dan ok. Alleen maar goede ervaringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 12-04-2018 Via de website gekocht

Heel goede en vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en uitgebreid aanbod van producten. Duidelijk en overzichtelijk website, wat goed en gebruiksvriendelijk is

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edorta 12-04-2018 Via de website gekocht

Alles verliep perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bekwame en vriendelijke verkoper aan de telefoon gehad, snel tot zaken gekomen, en direct de volgende dag een zeer goede koel/vries-combinatie bij mij thuis afgeleverd. Oude kapotte koelkast mee retour genomen. Ook de bezorger was erg vriendelijk, en behulpzaam. Kortom, gewoon een uitstekende ervaring met dit bedrijf. + Prima produkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Kuiper 12-04-2018 Via de website gekocht

Ongekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle communicatie, zelf coulance krijgen waarom je niet hebt gevraagd, ook de bezorger heeft a een glimlach op zijn gezicht ook al is het om 20.00 uur. Kortom chapeau voor KEUKENLOODS Ik heb mijn vriend verteld die een nieuwe vaatwasser nodig had direct naar Keuken loods te gaan vanwege de ode ongekende service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van heemskerk 12-04-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was op tijd en van te voren goed gecommuniceerd!!! Hebben het goed gemonteerd en goed werk afgeleverd!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

René 12-04-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes uitleg gehad voor dat ik de aankoop ging doen ik de winkel en snel antwoord per mail.
Van uit Siemens was er de koffiebonen bak gescheurd al denk ik tijdens fabricage is snel vol

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G brouwer 12-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige website goede producten en service Is top!! Zou het iedereen aanbevelen om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D J KORTSMIT 12-04-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

prima uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed overzichtelijke shop behulpzame mensen nemen de tijd voor je vragen en geven eerlijke voorlichting dat je weet waar je aan toe bent prima toch

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martijn 12-04-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goed advies snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Absoluut no nonsense advies, meneer in de winkel heeft ons goed geholpen en zin van onzin gescheiden. Erg verfrissend om noet per se de duurste artikelen aangeprezen te krijgen maar gewoon een goed maatadvies. Inbouw werdt netjes en vlot gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dori 12-04-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering en hulp bij het in huis zetten. De levering was iets later dan gepland maar toch prima in orde

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aanrader 12-04-2018 In de winkel gekocht
Zaanstad Pieter Cijsenlaan 18a

Tevreden over de service en levering van mijn bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het druk was op dat moment is ons vriendelijke hulp bij het bedienen van de lift geboden omdat mijn vrouw met haar rollator geen trappen kan lopen.nadat we onze keuze bepaald hebben nam de verkoper voldoende de tijd om ons voor te lichten en de verkoop verder af te ronden.
De levering van onze bestelling is even eens naar volle tevredenheid verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans 12-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering volgens afspraak.

Algemene score

8,0
Duidelijke informatie op de website . Bij een eerdere aankoop van een afwasser goede ervaring op gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan en Paulien van der Tuin 12-04-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het begin hebben we bij de aankoop van een volledige set keukenapparatuur een uitstekend advies gekregen. We hebben we een mooie prijs kunnen bedingen. Na de oplevering van ons huis is de uiteindelijke levering is zorgvuldig verlopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

2fast4u2 12-04-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ouderwets goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezellig goede service. Er was Tijd voor ons als klant. De medewerkers zijn Vakbekwaam en er wordt oplossend mee gedacht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oedsen van der Kooi 11-04-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Meneer kwam op tijd, legde alles goed uit. Jammer dat meneer een trolleij bij zich had waar olie uit lekte met als gevolg dat er vlekken op de vloer zitten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 12-04-2018

Beste Oedsen,

Fijn dat je tevreden bent over onze service, maar wat vervelend dat er vlekken op de vloer zijn gekomen. Ik hoop van harte dat dit inmiddel is opgelost en anders hoor ik het graag via emma@keukenloods.nl. Dan kan ik kijken wat ik nog voor je kan doen.

Groet, Emma.

Reageer

Fam. Gommers 11-04-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Maakt laagste prijsgarantie meer dan waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie afzuigkap gezien op de website. In de winkel geweest en diverse modellen bekeken. Op internet toch nog elders een lagere prijs gezien, dit was totaal geen probleem. Zelf kwam men een nog lagere prijs tegen tot onze grote verrassing werd deze prijs zonder meer door de verkoper toegepast. Binnen een week geleverd. Wij vonden het een fijne service die we niet meer zo vaak tegenkomen. Voor ons een dikke verdiende 9!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ben 11-04-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

late levering

Algemene score

5,0
onze koelkast werd 3 weken later geleverd bij verkoop was dit 2 werkdagen en de bezorger wilde de tempex verpakking niet mee retour nemen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-04-2018

Beste Ben,

Wat vervelend dat de koelkast later geleverd werd dan dat de bedoeling was. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van wanneer een fabrikant een bepaald model kan leveren. Dit kan soms wat later zijn dan in eerste instantie verwacht of gedacht. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent over de aankoop en de koelkast!

Groet, Emma

Reageer

Wim Duindam 11-04-2018 Via de website gekocht

Goed produkt, snelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam via Google op uw site. Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen, snelle levering en een prima produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. de Swart 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtige site en wat ze beloven doen ze ook.
Levering binnen 24 uur is ook levering binnen 24 uur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 11-04-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima, webshop is zeer uitgebreid echter vinden wij het prettiger om in een winkel te shoppen en gelukkig kan dit ook bij de keukenloods. Heel fijn personeel zeer kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

K. Lam 11-04-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede advies en meedenken welke apparaat het best bij ons past. Siemens combi oven is van top kwaliteit, makkelijk te bedienen. heb veel plezier mee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hobbykoks 11-04-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Genieten van de oven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij wilden een bepaald type inbouwoven en zagen op de site dat hij in Amsterdam uitgepakt te zien was.
We zijn dus naar de Keukenloods in Amsterdam gereden (65 km.) en zijn daar goed geholpen, we hebben de oven meteen besteld. Door de Paasdagen was de levertijd iets langer dan verwacht, maar de levering was prima.
Inmiddels is het genieten van de oven!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eric 11-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfect geregeld via website besteld en met een dag geleverd volgens afspraak, en keurig binnen neer gezet en vriendelijke bezorgers,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nisse 10-04-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat er bij stond levering tot aan de stoel het zware fornuis netjes in de keuken afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 10-04-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima uitleg.
Snelle bezorging.
Veel keuze
Aardig personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maessen 10-04-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en in de showroom veel apparatuur staan om te bekijken. In webshop is het ook makkelijk om te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manning 10-04-2018 Via de website gekocht

Mevrouw

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke webshop. Snelle service. Veel aanbod. Er is een alternatief aangeboden toen de oven er niet was. Prima!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Haarlem 10-04-2018 Via de website gekocht

Goede vriendelijke ervaren monteur

Algemene score

10,0
Wij waren opzoek naar een inbouw koel systeem van evt. een ander merk, maar onze voorkeur ging uit naar M-System en wij vonden de opvolger op uw online shop!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 10-04-2018 Via de website gekocht

Slechte klachtafhandeling, rommelige service

Algemene score

5,0
Verkeerd geadviseerd en verkeerd product geleverd. Vervelend, maar kan gebeuren. Maar daarna geen enkele compensatie voor de ondervonden problemen, erg slecht. Vriendelijke en behulpzamen klantenservice, maar uiteindelijk niet naar tevredenheid bediend. Levering was een uur te laat zonder waarschuwing vooraf en ik heb er zelf veel tijd aan moeten besteden om uiteindelijk de juiste vaatwasser geleverd te krijgen.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 10-04-2018

Beste Jolanda,

Wat vervelend dat je verkeerd geadviseerd bent. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij proberen iedereen altijd zo goed mogelijk te adviseren, want dat is uiteindelijk onze specialiteit. Jammer dat je uiteindelijk niet tevreden bent over de geboden hulp van onze klantenservice. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor je kan betekenen vai emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma.

Reageer

ztoth123 09-04-2018 Via de website gekocht

Slecht service

Algemene score

2,0
The installation has a very poor quality in terms of the physical placement.
The water or other food can go under the 'gaskookplaat' as there is a gap between that and the 'Bedekkingspaneel'.

The gas pipe connection was carefully done.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-04-2018

Best,

I'm sorry to hear you're not satisfied with the installation. Have you already had contact with our service department about this issue? I like to hear it when I can do something for you. If so, you can send an e-mail to emma@keukenloods.nl.

Thanks in advance.

With kind regards, Emma

Reageer

Leo de Vaal 09-04-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Conform afspraak. De bestelling is op tijd afgeleverd. Het beoogde typenummer was correct.
Alle onderdelen nodig om de afzuigkap te monteren waren aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peppuzzo 09-04-2018 Via de website gekocht

geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast geleverd op tijd en netjes geïnstalleerd. Prima communicatie via email, duidelijk afspraken met levering en installatie. Duidelijk website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 09-04-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Niets op aan te merken.

Algemene score

9,0
tweede aankoop gedaan. net zoals de eerste aankoop niets op aan te merken. Alles is zoals afgesproken. Prima prijs. Personeel met verstand van zaken, en prima advies. Eerste aankoop was online via de webshop, tweede in de winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 09-04-2018 Via de website gekocht

Ik ben helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruikers vriendelijk en zeer attent. Goede hulp en een goede regeling voor het inbouwen. Dank je wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W. Overeem 09-04-2018 Via de website gekocht

Voldoet aan alle verwachting.

Algemene score

10,0
Correcte verwerking en informatieverstrekking. Tijdstip en moment aflevering helder gecommuniceerd. Correcte bezorging en afhandeling.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prima 09-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering / prijs apparatuur .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor keukenapparatuur meestal de goedkoopste en snelle levering .
geweldige service . Aardig personeel .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zonnebloem 09-04-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het advies was goed en de aanschaf van het KitchenAid keukenapparaat verliep naar wens. Prijs is concurrerend.

Reageer

Frank Stroop 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering na bestelling. Eerst m.b.v. chatfunctie extra informatie ingewonnen en en die werd snel en vakkundig verstrekt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EVAB 09-04-2018 Via de website gekocht

Goed en Goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de 1e maal, volgende maal weer..................kijken en hoplijk kopen bij de Keukenloods
Goed en Goedkoop

Reageer

Letschert 09-04-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goedemorgen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben meerdere aankopen gedaan in de laatste periode en een goede service ervaren. Bij de laatste aankoop hebben wij alleen langer moeten wachten zonder dat daar van te melding over was gedaan. Bij levering voldoet onze aankoop wel zo als geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Muttie 08-04-2018 In de winkel gekocht

Zeer prettig geholpen door nieuwe medewerkster aanStadionweg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zij heeft veel uitzoekwerk gedaan om de beste koel/vries combinatie te vinden voor mijn situatie zodat de deuren van mijn inbouwkeuken behouden konden worden in de oorspronkelijke situatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P.H.Nielen. 08-04-2018 Via de website gekocht

Service

Algemene score

7,0
De chauffeur die het gasfornuis kwam brengen was heel vriendelijk en heel netjes met het afleveren van de spullen.

Hij heeft ook heel netjes en correct de oude meegenomen.
Alleen een nadeel is dat dit bedrijf niet het verpakkingsmateriaal meenemen, zo kan je pas achteraf je spullen op eventuele beschadigingen of mankementen nakijken, dit vind ik persoonlijk niet prettig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Patricia 06-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hetzelfde produkt is een stuk goedkoper als de dichtsbijzijnde winkels! Vlotte service goede communicatie !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 06-04-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Algemene score

8,0
Online gekocht.Op afspraak geleverd door 2 nette aardige mannen. Kookplaat is er snel en vakkundig ingezet. Netjes gewerkt en de rommel (karton) en oude kookplaat zijn gelukkigeegenomen. Nog een demonstratie gehad ook. Dit is me uitstekend bevallen net als de online begeleiding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hijmen 05-04-2018 Via de website gekocht

snelle levering, scherpe prijs, goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Titel zegt het al. Vaatwasser had het begeven, dag daarna stond de nieuwe al in de keuken klaar om in te bouwen. scherpe prijs en snelle levering.
Enige minpunt was dat voor de inbouwservice er 3 weken wachttijd stond, maar zelf inbouwen bleek niet ingewikkeld.

Oude vaatwasser werd ook netjes afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews