Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mariël Aeissing 08-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een foutje bij levering is dit keurig opgelost!
Eerst ontzettend balen maar het is goed gekomen uiteindelijk!
Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vera 08-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Correcte afhandleing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg overzichtelijk en geeft duidelijk en goed leesbare technische informatie. Het bestelproces was duidelijk, snel en simpel. De aflevering binnen de toegezegde termijn en de bezorger was erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jampie 08-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

goede service en prettige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles was prima in orde , zoals was afgesproken.ook de planning voor het bezorgen klopte precies.Keukenloods beveel ik aan bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margje 08-08-2017 Via de website gekocht

Prima werk geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via via werd mij Keukenloods aangeraden en ik heb er absoluut geen spijt van. Alles telefonisch geregeld en aan mijn wensen voor een extra factuur werd zonder gemor voldaan. Spullen werden op afspraak geleverd en goed gemonteerd. Nadat bleek dat de afzuigkap te veel geluid gaf, is er niet zolang gezocht tot het probleem was opgelost. Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant die Keukenloods ook aan anderen zou aanbevelen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrizia 08-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit, snelle service en persoonlijke aanpak en contact. Het gasfornuis met oven ziet er mooi uit. Ik had hem binnen een dag in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiX 08-08-2017 Via de website gekocht

goede levering

Algemene score

8,0
correcte behandeling, snelle levering alleen de plaatsing was niet helemaal correct maar ook dit wordt op korte termijn opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nikki 08-08-2017 Via de website gekocht

Internetservice is top! Winkel helaas niet

Algemene score

7,0
Ik geef het cijfer 7 voor de goede service die wij hebben gehad via de website en de levering hiervan! Echter, wij zijn ook naar 1 van de winkels geweest (Nederweert) en zijn hier zo onvriendelijk behandeld dat we de winkel verlaten hebben. Wij wilden namelijk graag wat meer informatie over een werkblad en een prijsopgave hiervan. Na meer dan een kwartier wachten, terwijl er verder geen enkele klant aanwezig was in de winkel, zijn wij door 1 Vd medewerkers erg onvriendelijk te woord gestaan. Wij moesten maar wachten en ze wist niet hoe lang , zij en collega waren bezig. De toon was bot en geïrriteerd. Wij hebben besloten de apparatuur dus gewoon online te bestellen en het werkblad maar elders. Via internet zullen wij dus zeker aanraden om bij jullie te bestellen, maar wij zullen niet meer naar deze vestiging gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TIneke Slokkers 08-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vriendin adviseerde mij hier naartoe te gaan voor een nieuwe afwasmachine. Super geholpen. Snel geslaagd. Goed geïnstalleerd. Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van Bers 08-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Eindelijk mijn droomhuis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauwwwww! Vanaf het 1e moment dat je keukenloods binnenstapt word je vriendelijk geholpen -onder het genot van een heerlijk bakje koffie.
Vervolgens nemen ze echt de tijd, denken goed met je mee en dringen niets op.
Dus, denken jullie over een nieuwe keuken na, stap eens binnen bij keukenloods en kijk je ogen uit!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Spek 08-08-2017 Via de website gekocht

Ook in het weekend !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag (23 juli jl.) begaf mijn afzuigkap (21 jaar oud) het definitief !! In de week voorafgaand viel eerst de verlichting uit- 2 dagen later de afzuiging - einde oefening dus - mocht ook wel na 21 !! jaar.
wat nu: goede raad was duur - het was tenslotte weekend - internet zoeken: gevonden Keukenloods - Opmeer - bellen - en ja hoor contact - nieuwe afzuigkap besteld - mazzel ook nog was in de aanbieding - de klantenservice gaf goede informatie en wist waar ik het over had - op 29 juli jl. werd de afzuigkap geplaatst door het 'Inbouwteam' - alles prima in orde - medewerker inbouwteam servicegericht - vriendelijk en leverde prima werk - inclusief de reiniging/ontvetting klep !! en dat alles tegen een zeer redelijk tarief - ik was vergeten nog even een demonstratie te vragen v.w.b. het vervangen van lampjes etc. - was geen probleem - de medewerker inbouwteam kwam op de maandag na montage langs om mij e.e.a. nog even te demonstreren - nogmaals prima service !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne 08-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Nadat de bestelling en betaling was voldaan kwam ik er achter dat het verkeerde product was besteld. Ik had niet goed gelezen (820 ipv 840). Na een kort telefoontje kon dit nog gewijzigd worden en werd het goede product de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FHW 08-08-2017 Via de website gekocht

Mooie prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling volgende dag al in huis en oude koelkast is weer meegenomen. En dat voor een prima prijs. wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Peters 08-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser snel en accuraat, mooie prijs juiste info, thuis gebracht oude weer mee retour, € 50 van Siemens binnen een week op de rekeing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Zwart 08-08-2017 Via de website gekocht

Gemaakte afspraken prima nagekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk. Gemaakte afspraken zijn nagekomen zoals type vaatwasser,kregen zelfs voor hetzelfde geld een duurder type en de levertijd is nagekomen. Vriendelijke chauffeur vaatwasser keurig binnen gezet en oude meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruigrok 08-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met onze keuze. Prima prijs (goedkoopste via internet) en alles netjes in de keuken geleverd!
We zijn er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

connie tode 08-08-2017 Via de website gekocht

geweldig bedrijf goed geprijsd en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig geholpen door een zeer vriendelijke meneer die ook nog een met ons meedacht en goed adviseerde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.water 08-08-2017 Via de website gekocht

Super service, en geweldig meegedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen, en kreeg zelfs nog een email of het wel echt de goede bestelling was. Bezorger ook behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-08-2017 Via de website gekocht

Soepeltjes voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De reden om hiervoor te kiezen was de prijs; die was het laagst.
Maar de site was erg toegankelijk en de service was prima.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Verbunt. 08-08-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Nederweert.

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop even naar de 'echte winkel' in Nederweert geweest. Prima advies gekregen. Daar heeft de medewerkster voor ons de bestelling geplaatst en is alles correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Blok 08-08-2017 Via de website gekocht

vriendelijke uitleg over het product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker snel zijn mijn vragen beandwoord zo kon ik het juiste product voor mijn situatie kiezen.
Mijn kookplaat moest besteld worden maar is toch heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Schreur 08-08-2017 Via de website gekocht

Keukenloods: Bestelling en levering groots!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de eerste keer dat wij een aankoop bestelden via internet. Ook de eerste keer dat wij bij de Keukenloods een bestelling plaatsten. Alles is ons 150 % meegevallen. Zeer snelle reactie en levering. De plaatsing door een goede en ervaren monteur. De prijs helemaal super.
Niets dan lof voor de Keukenloods!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-08-2017 Via de website gekocht

Vreemde prijsstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Er worden verschillende prijzen gehanteerd, als je rechtstreeks op de site zoekt betaal je veel meer dan via Google. Je zou denken dat dit toeval is maar ik heb dit met meer artikelen gedaan en tot mijn verbazing is dat meestal zo. Dus nooit op de site rechtstreeks bestellen maar via Google het artikel zoeken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

C.J Daalmeijer 08-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste contact de juiste voorlichting.
Goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van de gehele order. Tot en met het installeren fantastisch geregeld. Alles precies zoals afgesproken. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannus Goris 08-08-2017 In de winkel gekocht
keukenloods amsterdam

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima afhandeling en plaatsing en goede monteur met passie voor de juiste installatie. Vriendelijke sfeer in winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerald 08-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en perfect verpakt echt een aanrader. Binnen 1 dag afgeleverd zoals beloofd was dus zeker voor herhaling vatbaar. En goedkoper als andere aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 08-08-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service op de site stond een andere prijs dit aangegeven en de prijs werd direct aangepast in mijn voordeel.
Goed op de hoogte gehouden betreft levering via mail .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ada 08-08-2017 Via de website gekocht

Prima service en concurrerende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Inbouwdiepvries die 25 jaar oud was, functioneerde niet goed meer. De maat was bijna niet meer te krijgen. Keukenloods kon er nog een vinden. De levering was zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smissen 07-08-2017 Via de website gekocht

Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn geld teruggave

Algemene score

1,0
Las goede recensies over keukenloods, dus hier maar bestellen. Ik krijg een afzuigkap met krassen en we komen een schadebedrag overeen op 21 juli. Nu 7 augustus nog steeds geen bedrag teruggestort gekregen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Sebastiaan 06-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel. De kookplaat is wel een dag later geleverd. Dit kwam doordat de bij hun geleverde kookplaat defect geleverd was.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 06-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder afspraak de showroom binnen gelopen, rustig rond kunnen lopen en kijken en toen keurig geholpen om een eerste schets van een keuken te maken (met grove prijsindicatie). Vervolgens bij een tweede bezoek de tekening aangepast en apparatuur en materiaal uitgezocht. Daarna geweldige service tijdens het hele proces, het inmeten, het aansluitschema voor onze aannemer en de installatie. We werden op tijd gebeld voor alle stappen. De installatie was binnen een dag. Aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 05-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect meegedacht bij de inbouwkoelkast. Zeer nette levering! Ze hanteren goede prijzen! Ik ben erg tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van bokhoven 05-08-2017 Via de website gekocht

top bedrijf zowel in deskundigheid als service en prijs

Algemene score

10,0
zeer klantvriendelijke website , uitstekende prijs , groot assortiment en snelle levertijd . ook de wachttijd aan de telefoon is heel kort en je krijgt direct een bevredigend antwoord.
de levering ging ook op de afgesproken tijd zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Z.O.

Goed loodswerk door woud van apparatuur

Algemene score

9,0
Alles klopt: dienstverlening gepaard met heldere voorlichting, vlotte afwikkeling van de koop en aflevering volgens het boekje.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex 05-08-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Algemene score

9,0
zeer makkelijke web shop, goede response op meerdere emails en snelle levering, kortom een echte aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijk 05-08-2017 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke afspraak over levertijd en correcte levering, scherpe prijs en heldere duidelijke website. Artikel was niet op voorraad , maar wel binnen een week geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 04-08-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Vaatwasser bleek niet leverbaar en kregen kosteloos (behoorlijke) upgrade op de vaatwasser die werd geleverd op de gewenste leverdag. Oude vaatwasser zonder probleem retour. Fijne service en scherpe prijs, absolute aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-08-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en als er iets niet op voorraad is wordt een duurder product voor de lagere prijs aangeboden. Je krijgt wat je bestelt voor de prijs die je afspreekt en wordt geleverd wanneer het je uitkomt. Niets mis mee dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-08-2017 Via de website gekocht

Service is perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tot grote tevredenheid, precies conform afspraak. Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik kan de keukenloods van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Anders 04-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Geweldige service, komen na wat is afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, toch even naar de winkel in Waddinxveen. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
Apparatuur ( combi oven magnetron en vaatwasser ) voldoen aan onze verwachtingen, of zijn nog beter in de praktijk. De installatie verliep professioneel en vlot, goede en vriendelijke monteur, Franz Tijssen, een pluim voor hem.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 03-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Ga langs voor maximale korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een nieuwe oven nodig. Nadat we eerst de prijzen online hadden bekeken zijn we naar keukenloods xxl in Zaandam gegaan om daar ons nog beter te laten adviseren. Tot onze verbazing wist de medewerker ter plaatsen ons een nog mooiere prijs aan te bieden dan de prijsvechters op internet.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

A Fokker 03-08-2017 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede site en ruim aanbod van witgoed . een min punt is dat ik met twee houten kratten en een hoop plastic en piepschuim bleef zitten.
Waarom niet buiten uitpakken en verpakking meenemen???? zo doet het gros van de leveranciers het. vandaar voor levering een onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

J.W.Bekkering 03-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede producten, goed advies voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder goede ervaring met winkel gehad en aanbevolen door vrienden. Goed toegankelijke website met de resente aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 03-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijke mensen en proffesioneel advies!
We zijn er meerdere keren geweest en worden altijd fijn geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M Veraart 03-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al meerdere bestellingen gedaan altijd een zeer goede en snelle service wij konden dezelfde dag onze bestelling bij het magazijn in Opdam ophalen. Wat erg prettig is als de oude kookplaat er plots mee stopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering een keurige installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een quooker besteld en laten inbouwen. Zowel de bestelling als de levering als het inbouwen zijn zeer vlot en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Logtens 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke webshop, je kan
meteen zien of het product op voorraad is enwat de verwachte levertijd zal zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!!! 100% tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Had elders product goedkoper gezien. Contact gehad met Keukenloods via WhatsApp, dat ging super. Meteen reactie. Ze konden het product ook leveren tegen lagere prijs. Ik werd netjes door hun gebeld om de bestelling te plaatsen. Levering is ook super gegaan. Er wordt een tijdsindicatie gegeven van 3 uur. Dat is super, hoef je geen hele dag zitten wachten. Ze kwamen netjes op tijd. Producten wat ik heb gekocht werken super. Ik ben dus super tevreden!!!! 100 % ok!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Breimer 03-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door de snelle levering en installatie hebben wij maar heel kort zonder fornuis gezeten. Fijn dat dit zo kon.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel geholpen door een vakkundig persoon.
Goede uitleg en een goede service.
Dus zeker de moeite waard om weer eens te shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gene dat we besteld hebben klopt met de gegeven info op de website.Het voordeel is dat je meteen weet of het product leverbaar is. En dat er duidelijke info is als het product aan huis geleverd wordt. Snelle levering en in mijn geval geen gebruik hoeven te maken van de service die verleend wordt als er iets mis zou zijn met de levering of het product. En zal je toch gebruik moeten maken van de service zal dat naar mijn mening ook wel positief worden ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews