Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenapparatuur online kopen? Ja, hier wel! 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een afzuigkap online bestellen... leek mij niet handig. MAAR... we zijn ontzettend goed en prettig geholpen en hebben de juiste aankoop gedaan bij dit juiste bedrijf!

Reageer

Geert van der Laan 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn bij het kopen van een fornuis prima voorgelicht wat de mogelijkheden zijn wat betreft een toestel die bij ons geschikt is Qua stroom gebruik. Afspraken over levering zijn correct uitgevoerd.
Tevens kon ik afrekenen na levering met de pin bij de bezorgers.

Reageer

Fam. A. stam 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de offerte te hebben ontvangen ( met zeer scherpe prijs ) direct besteld en de andere al geleverd.
En is nog dezelfde dag ingebouwd.
De inductie kookplaat van Siemens werkt uitstekend we zijn er heel blij mee.
Fam A. stam

Reageer

Conny 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site met goede informatie over de artikelen. Een snelle en goede levering, zelfs zonder extra kosten in de avonduren.

Reageer

Arie 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer concurrerende prijzen en goede (telefonische) koop ondersteuning. Leveren op afgesproken tijdstip.

Reageer

Diane Klerks 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door ons uitgekozen vaatwasser was niet op voorraad en er werd een beter en luxere variant aangeboden voor dezelfde prijs. De levering was super snel (binnen2 weken) en de montage was helemaal top! Wat een aardige monteurs en zo vakbekwaam.

Reageer

Irma 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top service keukenloods Nederweert.Na levering van kookplaat, deze bleek niet te passen ( teveel vermogen). Gebeld en er werd gekeken naar een oplossing.
De medewerker had een andere kookplaat gevonden met zelfde functies die wel past. Meteen werd er geregeld dat deze geleverd zou worden en de andere werkt opgehaald.

Reageer

Ingrid 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk heid is altijd erg netjes en snelle levering ik heb nooit klachten gehad

Reageer

S Rademakers 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden prima geholpen bij keukenloods in Nederweert. Vriendelijk, behulpzaam.

Helaas bleef de koelkast van Smeg piepen en kon dit pas na een week verholpen worden door een monteur.
En het fornuis was iets meer dan 90 cm. breed vooraan, waardoor we tegels hebben moeten verwijderen. Maar dit is wat bij de informatie van Smeg stond.

Reageer

Esther 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben op deze site gekomen door Google en heb meerdere site vergeleken. Na mijn keus ben ik langs de winkel geweest heb daar juiste info gekregen en een machine besteld, prijs technisch was aantrekkelijk op dat moment.Wat ik jammer vindt van de site dat de prijzen bijna allemaal op aanvraag is.

Reageer

J Hosli 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site geeft een goed inzicht van wat er te koop is, minder het vergelijk tussen gelijksoortige apparaten. Het geleverde apparaat voldoet aan de verwachting. De tijdsduur van installatie is veel te traag. Bij niet telefonisch bereikbaarheid is de termijn van installatie gelijk 7 dagen later.

Reageer

Huizer 20-12-2018

Algemene score

8,0
Veel verschillende merken die ook nog tegen een redelijke prijs worden aangeboden.

Reageer

Jan Kuipers 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer gebruiksvriendelijke site. Binnen een paar minuten had ik het artikel wat ik zocht gevonden, besteld en tegen een scherpe prijs afgerekend. De volgende werkdag was het artikel geleverd....Top

Reageer

Jolanda 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods.nl was de goedkoopste aanbieder van onze Etna oven. Vlotte levering door erg vriendelijke chauffeur!! Zoals gevraagd belde hij ons een half uurtje van te voren. De combi-magnetron werd netjes binnen neergezet zonder enige beschadiging van de verpakking.

Reageer

Theo V 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie korting voor 1e klas Siemens vaatwasser.
Het installatieteam was mooi op tijd en de vaatwasser was binnen een half uur ingebouwd.
Bovendien verliep de inbouw zeer plezierig door een vrolijk inbouwteam.

Reageer

Dennis The Menace 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste prijs van Nederland die zelfs werd aangepast toen ik in dezelfde browser een goedkopere winkel had gevonden.
De bestelling is makkelijk te plaatsen en de product / instructie video's zijn top.
Snelle levering.

Reageer

L.Berrevoets 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de keukenloods
Al veschillende apparaten gekocht en laten
Inbouwen door het inbouw team .
Zonder problemen.

Reageer

Fam Claessen - Lenaerts 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is prijsvrienlijk en goede kwaliteit ,alles is ook zeer vlot verlopen ,afspraken worden perfect nagekomen klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon als je vragen hebt en de persoon die ons artikel afleverde was ook zeer vriendelijk ,dit is zeker een aanrader,

Reageer

Peskens 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte service, prima info lopende order per mail. Levertijd klopte exact.

Reageer

Patrick 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding helemaal prima. Goeie service en netjes optijd gebracht en het oude apparaat meegenomen. Dus prima👍🏻

Reageer

Math de Bruijn 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel aan de telefoon. Al 3 keer gekocht bij jullie. en altijd de levering op tijd Vervoerder is vriendelijk en attent. Bij niet in voorraad goed advies voor alternatief. Correct en niet drammerig .

Reageer

Paul 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle en correcte levering van de bestelde filters t.b.v. de afzuigkap.

Reageer

Andre Bergwerf 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Oude produkt netjes meegenomen
Klein puntje: verpakkings materiaal werd niet meegenomen

Reageer

Bas van de Werf 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb snel mijn bestelling binnengekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Met hulpvaardige verkoop adviseur. Jammer dat er bij kookplaten geen duidelijk aansluit advies zit. Dus aansluitibg met 2 of 3 are is zeer handige en bruikbare info. Die heb ik gemist.
Verder werkt mijn Bosch inductie dikke prima! Aanrader.

Reageer

Ronald 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment. Makkelijk vergelijken.
Veruit de goedkoopste. Zeer gebruiksvriendelijke site

Reageer

W. Peeters 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, komen afspraken na en denken mee en de prijzen zijn ook goed.

Reageer

Jasper 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over Keukenloods, kon om persoonlijke redenen het toch niet zelf ophalen en is zeer goed opgelost door de Keukenloods.

Reageer

g.hooijman 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ja nog steeds klasse indeling van de zaak en klantvriendelijkheid erg behulpzaam .en kennis van de koopwaar. waren er voor de tweede keer

Reageer

Jo 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen tot laat in de avond zelfs. Bij een volgende aankoop kom ik zeker terug. Ook de prijzen zijn goed en een snelle levering.

Reageer

Ike 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijk en goede prijs. Ook levering was netjes verzorgt en vriendelijk.

Reageer

Guus 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De solo magnetron waas een simpele één-op-één vervanging. Met het brede aanbod van apparaten, redelijke alerte verkopers, scherpe prijs en prima logistiek ging dat allemaal goed.

Reageer

M.v.Helden 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser zeer tevreden, zuinig met energie en water heel weinig geluid tijdens de vaat. Inbouwservice van keukenloods is zeer goed en kundig met prima uitleg door de monteur.

Reageer

Wim Kers 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en levering op tijd. Lekker vroeg zodat je daarna naar je werk kunt.
Levering zoals verwacht en goed spul. Prijzen zijn echt scherp.

Reageer

Rita Absen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd geleverd
Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling 👍👍
Eerdere ervaring is weer bevestigd en ik zal in de toekomst zeker weer gebruik van jullie diensten maken als dat nodig is

Reageer

van Binsbergen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product voldoet aan de beschrijving.
De bezorging was ook erg duidelijk qua tijdsbestek. De chauffeur was uiterst vriendelijk.

Reageer

Kitty Meijer 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb 2x telefonisch contact gehad en werd zeer correct geholpen.Hele vlotte levering.Ook waren wij zeer verrast door het kado wat wij bij onze magnetron kregen.Dit was een aktie die al een paar dagen afgelopen was.Zonder te vragen kregen wij dit kado er nog bij.Keukenloods heeft er een zeer tevreden klant bij!

Reageer

Andre Kranendonk 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. Bezorging lukte niet op afgesproken dag door ziekte chauffeur, maar dit werd snel en goed gecommuniceerd.

Reageer

Alexander Shopov 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Really great service and lowest prices for the goods. We got a fridge and are very happy.

Reageer

Kuster 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is goed, we zijn te vrede met de manier waarop we behandeld zijn. En prijs was zeer aantrekkelijk.

Reageer

Mart 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende advisering in de keuze voor onze apparatuur. Apparaten cfm afspraak geleverd en werken uitstekend.

Reageer

N Groenewegen 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige ervaring, alle apparatuur laten vervangen. 1 apparaat pastte niet, monteur ging meteen een andere regelen die wel past, en die werd een week later alsnog geplaatst. Wederom top service! Bedankt :)

Reageer

Sylvia La Haye 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online gekocht en ondanks dat ik contact hebt gehad met 5 verschillende medewerkers is mijn Boretti goed in Spanje aangekomen en kook ik nu met heel veel plezier op dit prachtige kookstel.

Reageer

Stephan 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle beschikbaarheid na bestelling online en vriendelijk personeel op het filiaal te Zaandam.

Reageer

JW 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed contact hierover en een behulpzame koerier. Goede prijs, nu nog even wachten tot het gemonteerd wordt.. erg benieuwd naar het product

Reageer

Y. Bakker 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, aantrekkelijk geprijsd en snelle levering.
Telefonisch goed bereikbaar.
Kortom, een perfecte deal.

Reageer

Anneke 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en netjes op tijdgeleverd
Prijs netjes veel keuze
Als ik andere dingen nodig heb is het weer bij jullie

Reageer

René 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met transparante informatie.
Prijzen zijn aantrekkelijk.
Uiteindelijk de spullen besteld en zelf gehaald. Netjes en servicegericht geholpen.
Keukenloods kom ik zeker weer.

Reageer

Henk Engels 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen alle afspraken na zoals ergens anders goedkoper bij de keukenloods krijg je hem dan ook voor de zelfde prijs

Reageer

RdG 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige en goede winkel met veel keus. Goede opvang en begeleiding en afwikkeling van de aankoop.
Ook veel lof voor de monteur van jullie. Uitstekende service.

Reageer

M. Paas 19-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering conform de gemaakte afspraak. Was voor mij de eerste keer bij de keukenloods en ben zeer tevreden over de prijs en de service

Reageer

Toon meer reviews