Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bos 14-07-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost

Goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er moest apparatuur vervangen worden in een bestaande keuken . We werden goed geadviseerd .alles werd geduldig uitgezocht . Heel erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter ziel 14-07-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Even goed en goedkoop shoppen ??

Algemene score

8,0
Alles duidelijk te bekijken en goed personeel met verstand van de apparatuur en ruime keuze uit apparatuur

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 14-07-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven en was nog goedkoper ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering zoals beloofd precies wat er op de website staat voor 12 uur besteld de volgende dag in huis apparaat werkt goed doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende de Keukenloods niet. Ze zijn vlot, je kunt het proces van afleveren en plaatsen goed volgen, de prijzen zijn echt concurrerend en het plaatsen van de koelkast met inbouw ging erg vlot en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schors 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige site, tevreden over het product en een hele snelle goede levering!
Wij raden keukenloods zeker aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jkolker 14-07-2017 Via de website gekocht

vlugge aflevering en mooi op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zal deze winkel aan bevelen alles over zichtig om te kijken wat je nodig heb duidelijk e beschrijving en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Topp 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima geholpen. Alleen het vervoersbedrijf ben ik niet kapot van. Hebben ons eerst laten zitten en dan nog beweren dat ik lieg! Gelukkig pakte Keukenloods het wel goed op. Maar zou zelf geen zaken meer doen met Dutchned.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert Wolters 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie over levertijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor keukenloods gekozen vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding en de communicatie over de levertijden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hoff 14-07-2017 Via de website gekocht

Super fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hebben een zwarte 5pits besteld bij keukenloods. geweldige snelle service.
betalen bij afleveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Hess 14-07-2017 Via de website gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sowieso werkt de website super, daarnaast kun je voor je bestelling zelf een afleverdatum doorgeven en was de verdere communicatie omtrent de bestelling en levering voorspoedig, snel en vriendelijk. Wij raden dan anderen ook zeker aan hier te shoppen en aankopen te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering Whirlpool vlakscherm afzuigkap

Algemene score

8,0
Ruime keuze bij keukenloods. overzichtelijke site, scherpe prijzen. Duidelijke afhandeling van de bestelling, ook erg gemakkelijk. Ik ben tevreden over mijn aankoop van de Whirlpool vlakscherm afzuigkap. Had weinig keuze vanwege mijn keukenkast indeling. Wanneer nodig neem ik beslist weer een kijkje op hun site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent Röben 14-07-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede begeleiding en advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima ontvangst in de winkel door het personeel. Duidelijke uitleg ook aangaande het aantal decibellen van de afzuigkappen.
Het voorstel om een Plasmamade filter te nemen was in eerste instantie zeer kostbaar maar de verkoopster overtuigde ons van de voordelen. We zijn blij met dit besluit.
Er werd 20 minuten voor aankomst keurig gebeld door degene die de aflevering verzorgde. Ook hier een prima afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon van Sundert 14-07-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service, en fijne professionele medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, en fijne professionele behulpzame medewerkers. Groot assortiment aan producten van hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Plezier 14-07-2017 In de winkel gekocht
Watergang

aankoop Bosch inbowkoelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima zaak en heel goede service en ook uitleg betreffende de verschillende produkten was uitstekend

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 14-07-2017 Via de website gekocht

Fantastisch zoals er werd meegedacht met alternatieven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site om te vergelijken. Je kunt makkelijk de juiste criteria vinden en selecteren. Ook het door linken naar de leverancier werkt optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week donderdag in de outlet in Zaandam een Bosch vaatwasser gekocht. Voor een erg mooie prijs later toch even op internet gekeken en de goedkoopste was 75 duurder. Gewoon nieuw in de verpakking en 2 jaar garantie.

Personeel zeer vriendelijk nemen de tijd voor je. En lopen zelfs mee naar de auto om de vaatwasser er in te tillen.

Ik moet ook nog een nieuwe combi magnatron deze ga ik ook zeker daar halen. Ik was positief verrast!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f 14-07-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product werd gewijzigd en dit had duidelijker gecommuniceerd kunnen worden (ook als is het een nieuwere versie). Status overzicht van webshop verwerkt betalingsgegevens te traag en dit leidt tot verwarring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 14-07-2017 In de winkel gekocht
Genderingen

#aanrader2017enz.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super afwikkeling van onze wensen en er werd snel geschakeld om een prijs samen te stellen waarbij 2 tevreden kanten elkaar daarna de handen hebben geschud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Huib en Rory 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima service en uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen op basis van assortiment en positieve reviews van andere kopers. Keukenloods is goed en op meerdere manieren bereikbaar en afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neal 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webshop, duidelijk en snel. Nette communicatie. Niets op aan te merken. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imara 13-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en helpdesk medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijzen, verstand van apparatuur, snelle en goede levering. Communicatie omtrent levering top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Dijk 13-07-2017 Via de website gekocht

Service zeer goed..met alles 100 procent tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden wel honderd procent. Prijs en service zeer goed. Zal het indien nodig zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra penson 13-07-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was gewezen op keukenloods omdat ze daar snel leveren, nou dat klopt en ook fijn contact gehad met de mensen die er werken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Gelder 12-07-2017 In de winkel gekocht
Magazijn Opmeer

IK werd zeer netjes en behulpzaam geholpen bij keukenloods.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site van de keukenloods stond een Siemens volgeintegreerde vaatwasser maar deze bleek niet meer te leveren, ik mocht een duurder type voor dezelfde prijs bij hun bestellen en dit beviel mij natuurlijk wel. Deze meteen dezelfde dag opgehaald in Opmeer en thuis gelijk zelf geïnstalleerd, 's avonds meteen afwassen wat met die nieuwe vaatwasser geweldig goed ging, alles goed schoon, droog en zeer geringe afwasgeluiden, wij zijn ZEER tevreden!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 12-07-2017 Via de website gekocht

prima service met prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contacten met Keukenloods verliepen prima, goed bereikbaar. Daarnaast snelle levering, goede service, scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Arnoud 12-07-2017 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gekozen model vaatwasser was niet leverbaar. De keukenloods heeft een prima vervanger voorgedragen voor een super scherpe prijs. Klasse !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2017 Via de website gekocht

snel, gemakkelijk en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was aangenaam verrast over het gemak waarmee ik een bestelling kon plaatsen, de snelle levertijd en de zeer scherpe montagekosten. Monteurs waren vriendelijk en kundig. Keukenloods heeft er een vaste klant bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nardy 12-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
duidelijk en overzichtelijke site waardoor er snel in is te werken, producten zoeken en bestellen. Super service bij levering en prachtige producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.H.j. Halderman 11-07-2017 Via de website gekocht

aankoop afwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kregen het advies van mijn zuster om te kijken op jullie site. Wat ons betreft is de prijs - kwaliteits verhouding prima. Goede indeling van de machine. De projectie op de grond vonden we eerst iets te overdreven, maar achteraf zijn wij er erg blij mee. Ook vind ik het fijn dat hij automatisch uitschakelt. De tiptoets om de machine te laten starten werkt niet altijd meteen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dmitry 11-07-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, handige website, redelijk snel bezorging =)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, handige website, redelijk snel bezorging. In een winkel ook is het mogelijk dingen te kijken, maar in andere webwinkel moet het "blind" gekocht worden.
Dus goede combinatie van voordelen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klantgerichte service 11-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en zorgvuldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Juiste produktinformatie, goede prijsklasse en snelle/zorgvuldige levering. Mooie acties en makkelijke keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M.L.Noordzij 11-07-2017 Via de website gekocht

Heel goed contact onderhouden via mail en telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele goede service, ook was er goed overleg i.v.m. levering en er werd nog een bedenktijd ingesteld ( was onzeker of ik echt dit gasfornuis met 5 branders wilde of met 6 branders). Ook daarin hebben ze mij tijd gegund.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Jongejans 11-07-2017 Via de website gekocht

Zoals besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding met een levering zoals afgesproken. Meer kan je niet wensen. De volgende keer weer als ik keuken apparatuur nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos Hennissen 11-07-2017 In de winkel gekocht
Nederweert.

Een zeer klantvriendelijke verkoopster.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare zaak, vlakbij. Waarom zou je dan verder gaan shoppen! Wij werden goed te woord gestaan. Kregen van diverse merken brochures mee. Konden thuis in alle rust, alles goed vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 10-07-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd en goede artikel geleverd met aankoopservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk merkbaar dat ze met klant meedenken. Inbouwvaatwasser gekocht via internet. Er wordt door een medewerker per email gecheckt of je zeker weet of je de goede vaatwasser hebt besteld. Ik was zeker van mijn zaak, maar ik denk dat het bij sommige klanten vooraf fouten voorkomt. In ieder geval positief opvallend, nog nooit eerder meegemaakt via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 10-07-2017 Via de website gekocht

Goed advies en heel snel geplaatst door monteur.

Algemene score

8,0
Via de website met telefonisch advies. Ook een monteur geregeld op advies verkoper. Was erg gemakkelijk via de website en kon tot 22.00 uur bellen met adviseur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Internet 10-07-2017 Via de website gekocht

Top service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen met het uitzoeken van een inbouw koelvriescombinatie. Er werd nejes gebeld of de maten klopte en hoe de deur bevestigd moest worden. En de monteur die langs kwam om te monteren was top, nam oude koelvriescombinatie mee en al het verpakkingsmateriaal 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeertevreden terugkomende klant sinds2jaar 10-07-2017 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top goede afspraken maken en na komen op de hoogte houden via mail nette jongens en vriendelijk ik laat altijd door keukenloods installeren en open mijn spullen goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan V 10-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en snelle levering op aangegeven plaats. Werd netjes gevraagd of er nog een oude mee terug moest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dunja 10-07-2017 In de winkel gekocht
Almere buiten

Zeer snel, accuraat en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De dame in de winkel had oor en oog voor mijn wensen, kon meedenken, was ook bereid om mee te denken, heeft meerdere alternatieven aangeboden. Geduldig en vriendelijk en zeer snel stond ik met mijn bestellingen weer buiten. Erg prettige ervaring

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Lelystad 10-07-2017 Via de website gekocht

Service op basis van productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede productkennis van oude te vervangen apparatuur. Goed advies op basis van deze kennis. Keukenloods is de verkopende partij met een afzonderlijke installatie afdeling, te weten het INBOUWTEAM.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert 10-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en vlot geholpen bij het kiezen en aanschaf inbouw diepvrieskast. Telefonisch goed geadviseerd en levering was vlot en vakkundig uitgevoerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 10-07-2017 Via de website gekocht

Geen valse belofte, geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wordt precies verteld hoe men werkt bij Keukenloods betreft de service en levertijden zodat eigenlijk niets meer een verrassing is. Als zeer goed ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Hoekveld 10-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Aankoop van de combi magnetron Siemens.

Algemene score

10,0
Een deskundig advies. Ook het aankoop bedrag was een meevaller. Mijn advies: Eerst naar de showroom van de Keuken Loods is zeker de moeite waard. Inmiddels zijn wij een zeer tevreden gebruiker van de aankoop van de Combi Magnetron.

Reageer

W Zwiers 10-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne,ruime en overzichtelijke zaak. Personeel vriendelijk, behulpzaam maar niet opdringerig. De prijzen zijn altijd iets lager dan bij andere zaken maar dat gaat niet ten koste van service. De levering is ook vrij snel, gratis en keurig. Het aanbod is groot zodat er genoeg keuze is. Kortom, wij gaan altijd eerst naar deze zaak.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.J.A.M. Kokke 10-07-2017 Via de website gekocht

Correcte en op de afgesproken tijd afgeleverd

Algemene score

9,0
Alles is perfect gegaan, gemakkelijk via de site besteld. Keurige melding wanneer het de koelkast geleverd zou worden. Ook een e-mail ontvangen of de maten van de deur van de keuken klopte met de maten van de bestelde koelkast. Deze e-mail was voor mij eigenlijk niet nodig omdat het een vrijstaande koelkast betroft, maar toch! De koelkast werd ook netjes en vriendelijk afgeleverd. De oude koelkast kon ik mee terug. Alles Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IT 10-07-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Qua prijs geen goedkopere kunnen vinden voor de vaatwasser die ik heb aangeschaft. De levering liep wat uit maar dit werd netjes gecommuniceerd per mail en telefoon. Prima service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Bloemendaal 10-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service, flexibele uitvoering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkoper vriendelijk en heel erg behulpzaam, goed de opties en mogenlijkheden besproken. Tijdens installatie werden de punten die niet goed waren meteen meegenomen. Onze tweede keuken in 2,5 jaar (door verhuizing) ook weer naar grote tevredenheid!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gonny 10-07-2017 Via de website gekocht

Een betere service kun je niet krijgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was perfect geregeld...tijdstip van brengen en plaatsing zelfs op zaterdag, betaling en heel vriendelijk personeel. Wat wil een koper nog meer. Bij een keukenbedrijf zou ik in dit geval zelfs 300e duurder uit zijn.
Voor mij dus in de toekomst altijd via keukenloods...!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjvdsr 10-07-2017 Via de website gekocht

Prima service, uitstekende klantgerichtheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen; accuraat werkende medewerkers aan de telefoon; bereid en in staat om bij voorkomende (deel levering) gevallen een snelle oplossing te vinden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews