Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. De Fost 14-03-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Uitstekend bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen alle electrische apparaten bij de Keukenloods. Uitstekende service, alle aandacht voor de klant en prima voorlichting. Niets is hen teveel. Daarbij komt dat de prijs/kwaliteitsverhouding.... Kortom een TOPPER.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Verlinde 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede uitleg bij producten, snelle levering mogelijk, goede concurrende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.Sittrop 14-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en lage prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en lage prijzen.Je krijgt een duurder product voor de prijs van het product die niet meer leverbaar is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pappie 14-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelde fornuis werd op de juiste datum/tijd geleverd en de communicatie omtrent levering en betaling zijn prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bakens 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en deskundig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden eerder besteld, en was toen zeer tevreden. En het product wat ik zocht was bij de keukenloods zo gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G,Beenen 14-03-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen

Geweldig en kundig geholpen en vooral klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al heb aangegeven, we zijn geweldig klantvriendelijk en vakkundig geholpen,we zullen iedereen die
iets voor een keuken nodig heeft keukenloods aanbevelen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre de Bruijn 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gunstge prijs, snelle levering. Fornuis meteen op juiste plek gezet door de chauffeur. Ik bestel alles bij keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-03-2018 Via de website gekocht

Snel, Beste prijs, TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd door servicemonteur verwezen naar Keukenloods omdat die een goede aanbieding had. Bleek dat hij elders goedkoper was. Melde dit aan Keukenloods en had heel snel een offerte met een aangepaste prijs, net zo goedkoop als elders.
TOP

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ghislaine 14-03-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop was overzichtelijk. Aanvullende vragen werden keurig beantwoord door de klantenservice. Het product is netjes binnen het tijdvak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 13-03-2018 Via de website gekocht

Service zoals bedoeld is.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had twijfels over de afmetingen, wist niet zeker maar ze deden alles om een passende Inductieplaat voor me te vinden met de afmetingen waar ik naar zocht. Met een motivatie erbij waarom en waarvoor.
Ik heb wel nog een kleine aanpassing moeten doen. Maar hij zit erin.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

piero 13-03-2018 Via de website gekocht

alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat goed is van de keukenloods.nl het is snel, goede service , en het betalen aan de deur is makkelijk maar ook voor dat ik de bestelling deed de uitleg over de maten van de deur van de vaatwasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theet 13-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding.
Aeg apparatuur, en zeer veel keus in andere merken.
En de mogelijkheid om apparatuur aan te laten sluiten.
En nemen alles mee retour.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nicole 13-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service en duidelijke orderstatus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop overzichtelijk, bestellen duidelijk en snel, orderstatus wordt steeds netjes bijgewerkt zodat je weet wanneer de bestelling er zal zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim de vos 13-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service, mooie apparatuur, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site hebben wij een vaatwasser besteld, die bij ophalen keurig klaar stond, Zodat wij nog even tijd hadden om door de zaak te lopen.
En de vaatwasser werkt perfect.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duijvenvoorde 12-03-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Wat een goeie service zeg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was niet helemaal in orde, maar dat is zeer snel en accuraat opgelost, ook is het prettig dat je een duidelijk mailtje van te voren krijgt met de juiste tijd van bezorgen/omruilen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno 12-03-2018 Via de website gekocht

Perfect, no issues

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Good shop but no internet payement for belgium, which is a bit pity.
Maybe add this and it will be geat.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boone Willy 12-03-2018 Via de website gekocht

We zijn zeer tevreden over keukenloods nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben er via mond reklame eraan geraakt , en moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben .
Vriendelijke verkopers aan telefoon en behulpzaam goede uitleg gekregen ben zeer tevreden.
Levering goed geregeld en op datum en uur . En netjes afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 12-03-2018 Via de website gekocht

super zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
lekker makkelijk vinden alles ,overzichtelijk .
als ze ook de levertijd nog weten te verkorten is het zeker een 10

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 12-03-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en heldere service. Website overzichtelijk. Gemakkekijke en ruime keuze in assortiment. Levertijd viel mij iets tegen. Was noet direct van belang maar zou ee issue kunnen zijn indien direct het artikel snel nodig is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

L. Huppertz 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijk personeel goed overzichtelijke website Levering snel en correct afgeleverd Kort gezegd een bedrijf om aan te bevelen

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petra uit Amsterdam 12-03-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie.

Algemene score

4,0
Het lijkt leuk, goedkope keukenspullen. Echter, de levertijd die op de site bij bestelling staat klopt absoluut niet. Ik heb uren aan de telefoon gezeten met medewerkers om mijn bestelde produkten geleverd te krijgen. Er komt bij dat ze een intern communicatieprobleem hebben: de ene medewerker beloofd levering dezelfde week, uiteindelijk blijkt dat dan niet het geval te zijn, en moet je weer weken wachten. Mijn laatste bestelling was een koelkast: die werd gewoon op straat neergezet, en de bezorger reed weg zonder iets te zeggen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 13-03-2018

Beste Petra,

Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van onze leveranciers wanneer wij iets kunnen leveren. Hierdoor kunnen de levertijden afwijken.

Verder betreur ik het hoe de laatste bestelling bij jou is afgeleverd. Het kan zijn dat van te voren is gecommuniceerd dat het product tot de deur wordt bezorgd, maar dit moet natuurlijk wel op een nette manier. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets voor je kan betekenen. Dan kan je mij mailen via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

Jim 12-03-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een webshop die prima werkt en communicatie die voldoet en betrouwbaar is.
Alles wat je mag verwachten van een webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Huig van der Plas 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie over de aflevering en goede aftersales. Ben tevreden met het geleverde product en de afhandeling.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekocht via de website supersnelle levering en duidelijke afhandeling over bezorgtijden. Echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert Witlox 12-03-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak! Snel, betrouwbaar en top communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen gewoon wat je mag verwachten maar eigenlijk nog iets meer!! Ze houden je continue op de hoogte van de levering. Super klantvriendelijk ❣

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Steenbergen 12-03-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies en montage snel geholpen en alles netjes volgens afspraak. Zowel levering als de Montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Heshof 12-03-2018 In de winkel gekocht
Watergang

Verkoopadviseur die de tijd voor je neemt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de magnetron gekocht in filiaal Watergang . Was een beetje moedeloos geworden omdat er voor mijn keukenkastje de inbouw magnetron te groot was, althans dat werd mij verteld door andere leveranciers.
Uiteindelijk geslaagd ( ik had het al opgegeven ) in Watergang.
De verkoper naam mijn maatvoering zorgvuldig door en er werd een uitstekende magnetron gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na levering kregen we direct een duidelijke bevestiging en gemakkelijke link voor de betaling. De telefoondienst was goed bereikbaar om de levering naar wens aan te passen. Verder een goede en betrouwbare serviceverlening.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

André van Gemert 12-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden een verkeerde vaatwasser, niet van keukenloods, stonden in Rotterdam en hebben gebeld of ze een juiste type hadden en hebben ons daarmee geweldig geholpen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Okanzo 12-03-2018 Via de website gekocht

Snelle, op aangegeven tijdstip levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met de juiste info, maten etc.
Heb een keuze gemaakt voor een vervangend apparaat van een ander merk aan de hand van deze info.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed begeleid met mijn bestelling. Geduldige verkoper die mij betere apparatuur voorstelde dan ik in eerste instantie uitgezocht had. Alles van hetzelfde merk en met een heel gunstige prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JanB 12-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en een scherpe prijs gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser was kapot en wij kregen bij keukenloods een scherpe aanbieding.
De eerstvolgende werkdag werd de machine geleverd. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judy 11-03-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenapparatuur tegen een scherpe prijs met een snelle levering. Geen onnodige extra dozen. De keukenloods raad ik zeker aan.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tjeu 10-03-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Deskundige informatie en behulpzaam gedurende de levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden zeer goed geholpen bij de aankoop van de elektrische oven combi, de inductie kookplaat en de afzuigkap van AEG maar ook gedurende de levering werden alle vragen netjes beantwoord.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Anta 10-03-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Inductiekookplaat van Bosch gehaald. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar. Overzichtelijk. Informatief geholpen door medewerkers. Gemak van een winkel, voordeel van een loods.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

carine 09-03-2018 In de winkel gekocht
weert

Pretttige medewerkster, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles tip top in orde. Valt niets meer aan toe te voegen. Eerder al producten gekocht. Was toen ook prima advies en aflevering .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Sluijter 09-03-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop bij een prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden een inductie kookplaat besteld. Later bleek deze niet meer op voorraad en kregen wij een vergelijkbare plaat wel van een duurdere categorie. Alles kwam keurig verpakt binnen. We zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman Kater 09-03-2018 Via de website gekocht

Snelle probleemloze levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heb reeds eerder via Keukenloods goederen besteld. Na een Online vergelijking bleken jullie toch de goedkoopste en de beste service te hebben. Inderdaad vandaag besteld... morgen geleverd. Ondanks het zeer koude weer van toen een goed gemutste bezorger.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Lunenborg 08-03-2018 Via de website gekocht

Kopen zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder problemen is het product geleverd, het was goed te volgen via internet wanneer het pakket bezorgd zou worden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos 08-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel. Koelkast online besteld. Het bezorg moment kon gekozen worden (wel zo handig) en werd ook netjes bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 08-03-2018 Via de website gekocht

Super niks te klagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via onze dochters die al bekend mee waren
En hebben ons hier op geattendeerdt
Zo doende maar echt super tevreden
Ga weer nieuwe apparaten bestellen voor onze keuken zijn deze namelijk aan het renoveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman en Erna 08-03-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prima totaalpakket!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat wij losse keukenapparatuur wilden aanschaffen adviseerde een erkende keukenwinkel ons, dat we hiervoor het beste naar Keukenloods konden gaan. Prima producten en goede service in een goede prijs- / kwaliteitverhouding. Hierop hebben we een bezoek gebracht aan de Keukenloodswinkel in Gaanderen. Goede ontvangst met koffie door de jongste bediende. Bij het uitzoeken van de apparatuur kreeg hij begeleiding van een ervaren medewerker, waardoor we een goed beeld kregen van een nieuwe vaatwasmachine, een nieuwe koelkast, een nieuwe inductieplaat en een nieuwe oven. Uiteindelijk kochten we deze 4 i.p.v. de geplande 3 losse apparaten voor een goede pakketprijs. De installatie werd via het serviceteam van Keukenloods geregeld. Hierna waren er even wat hobbels in de uitvoering van de bestelling, die adequaat door de klantenservice en de winkel werden opgelost. De planning van de installatie was mede door deze hobbels in de knel geraakt, maar ook dit werd goed opgepakt en met voorrang ingepland. De installatie op het afgesproken tijdstip was perfect. De oude apparatuur werd vakkundig gesloopt en afgevoerd. De nieuwe apparaten werden perfect geïnstalleerd door de twee uiterst correcte medewerkers. De koelkastdeur heeft in de voorgaande 22 jaar niet zo perfect gepast als nu. Hulde voor die gasten. Kortom: uitstekend gedaan!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Zijlstra 08-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hadden een vaatwasser gekocht. Bleek niet meer voorradig te zijn. Kregen een duurdere versie voor de zelfde prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 08-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Allerte shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen bij Keukenloods uit omdat het hier goedkoper is dan bij andere winkels. de levering was snel en niets op aan te merken. over de koelkast werden we nog gemaild om te kijken of het echt wel de juiste keuze voor ons was qua maten en deur type.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CdG 07-03-2018 Via de website gekocht

Klantgericht en dienstverlenend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling is de levering snel uitgevoerd en compleet.
Bestelde product bevalt goed.
Een vraag aan de service is binnen 1 dag beantwoord, Sjappoo!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob Kuiper 07-03-2018 Via de website gekocht

Een deskundige monteur en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze Itho vlakscherm moest worden vervangen door eenzelfde vlakscherm qua afmetingen. Door een medewerker van Keukenloods telefonisch uitstekend geholpen. Aan de hand van zijn vragen op de vervanger van onze Itho uitgekomen waardoor het kruidenrekje zonder aanpassing teruggeplaatst kon worden. Een monteur (optie met meerprijs) had de nieuwe bij zich en drie kwartier later met de oude onder de arm weer de deur uit. Keurig netjes alles achter gelaten. Compliment voor deze monteur. Erg blij met onze keuze dit door Keukenloods uit te laten voeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Lakeman 07-03-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Keurig geplaatst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na 15 jaar begaf onze keramische kookplaat het. Nu gekozen voor een inductiekookplaat van Siemens. Heel veel keuze online, maar toch even" ouderwets "naar de winkel in Zaandam gegaan..
Na even rondgekeken te hebben (het is er heel groot) vlot geholpen en de keuze bevestigd wat wij eigenlijk al op internet hadden uitgezocht.
Keurige montage door Keukenloods monteurs,die gelijk zorgden voor extra ventilatieopeningen achter het keukenmeubel ivm koeling van de kookplaat.
Wij zijn heel erg tevreden over de Keukenloods,en de werking van de Siemens inductieplaat.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sylvia de With 07-03-2018 Via de website gekocht

Super service en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik via google hier terecht kwam. Ze hadden de machine die ik zocht voor een mooie prijs te koop. En na een vraag van mij, kreeg ik al snel antwoord en een mooie offerte, waarmee ik zo mijn bestelling kon doen. En paar dagen later mijn super mooie Kitchenaid in huis!! Ga ik vast veel plezier van hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 07-03-2018 Via de website gekocht

Nieuwe Vaatwasser binnen 24 uur in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Oude machine gelijk retour. Binnen een dag levering met een optie voor een bepaalde tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RL54 07-03-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service, informatie en afhandeling in de winkel was vriendelijk en duidelijk. Geen overbodige verkooppraatjes.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews