Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 26-02-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, heldere communicatie, goede service en inbouw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop met goede aanbiedingen er wordt helder gecommuniceerd via de mail. Ook de afspraak met het inbouwteam verliep prima! Netjes en snel gewerkt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rich 26-02-2018 Via de website gekocht

Helemaal super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘S avonds na 21:00 telefonisch besteld, de volgede dag stond hij ‘s middag al zijn werk te doen. Geweldig geholpen zowel telefonisch als met de bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick en Michelle 26-02-2018 Via de website gekocht

Ouderwetse (keuken) oplichters! Ze bestaan nog.. KEUKENLOODS

Algemene score

1,0
Afzuigkap wordt vol deuken geleverd. Op geen enkele wijze medewerking of service om dit probleem netjes op te lossen. Ja, € 50,- retour.... die mogen ze houden natuurlijk...

Mensen - doe het niet - koop bij een goede partij!

Tip voor keukenloods, ga ook in badkamers handelen... 'Koude Douche' verkopen lukt jullie prima!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 26-02-2018

Beste Rick,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Wij hebben eerder ook contact gehad over deze klacht. Ik ga er vanuit dat ik je daarmee voldoende heb geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Bert Buts 26-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en daarna snel en deskundig geholpen. Ook de levertijd was kort en keurig volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Geerts 25-02-2018 Via de website gekocht

Goede adviezen; goede service en prima op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies om de keuze te bepalen en goede service (meedenkend); keurig op tijd bezorgd + geweldige apparatuur. Makkelijke instructie voor de montage.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-02-2018 Via de website gekocht

Slechte nazorg

Algemene score

2,0
Bij uitpakken was er een onderdeel stuk gegaan. Gemeld bij Keukenloods, en er zou zo snel mogelijk een oplossing worden gezocht. Drie keer achter aan gebeld, ge-apped en uiteindelijk te horen gekregen dat ik het maar met Siemens moest regelen. Terugbel beloftes werden nooit nagekomen en ik heb nooit enige actie gezien van ofwel de Keukenloods ofwel Siemens (als die er al van weten). Na 2 dagen zelf onderdeel besteld via internet bij een andere site (18,95) en met 5 minuten zelf het probleem opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 27-02-2018

Beste Hans,

Wat vervelend dat je niks van ons hebt gehoord, mijn excuses daarvoor. Als ik nog iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

Petra 25-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Order via de site besteld. Site bleef in eerste instantie hangen na de betaling. Gebeld of de bestelling wel goed was doorgekomen. Werd al aangegeven dat het soms kan duren voordat de bevestigingsmail binnen komt. En dat klopte ook. Ze had e.e.a. nagekeken en tijdens het gesprek liep de bevestiging binnen. Keurig telefonisch geholpen. Snelle aflevering. Keurig op tijd ook voor de zaterdag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 25-02-2018 Via de website gekocht

keurige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website is duidelijk en goed benaderbaar. Heb je vragen dan kan je bellen en je wordt vlot geholpen. De medewerkers weten je heel goed te woord te staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tina Marques 24-02-2018 Via de website gekocht

Prima service, prettig persoonlijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle afspraken keurig nagekomen, goed advies en alle apparatuur keurig volgens afspraak op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 23-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede bejegening verkoopmedewerkster in Utrecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De communicatie kan wel wat makkelijker, er wordt nogal heen en weer geschoven van Utrecht naar Almere. Maar uiteindelijk hebben ze alles prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harry waijers 23-02-2018 Via de website gekocht

Grootste assortiment voor je keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, ruime keuze en zeer voordelige prijzen. Ook de nieuwste modellen. Zelf een inbouw koeler aangeschaft. Zeer goede communicatie met de winkel gehad. Zeer prettig. En alsnog veel eerder geleverd dan verwacht. 1 puntje van kritiek. Vraag eerst na of je wel in hun bezorggebied voor zaterdag woont.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J.Tijmensen 23-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service! Fijne hulp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en overzichtelijk en door familie aanbevolen en ook op tijd bezorgd. Prijzen Keukenloods aan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rene Collaris 23-02-2018 Via de website gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling van een vaatwasser werd een nieuwer model geleverd voor dezelfde prijs. Ja wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb in de outlet een apparaat gekocht. Heb eerlijke informatie gekregen over de staat van het apparaat. Het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Heb dus zeker geen kat in de zak gekocht. Bij afhalen stond het keurig voor mij gereserveerd en werd tot aan de auto bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJWolf 23-02-2018 Via de website gekocht

prima voorlichting en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prime voorlichting, prima service, top levering
Kortom helemaal goed
.................................

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus.Groeneveld. 23-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Stadionweg.

Zeer goede service.

Algemene score

10,0
Op internet de prijzen vergeleken en daarna bij de Keukenloods in de winkel gekocht alwaar we deskundig en vooral prettig werden geholpen. Daarna snel en vakkundig door aardige monteur geinstalleerd. Kortom , bijzonder tevreden over gehele gang van zaken en voor iedereen aanbevolen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 23-02-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Prima service, tot nu toe. Maar is nog niet af.??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, goede service, duidelijke uitleg. We werden goed te woord gestaan, maar de keuken moet nog worden geïnstalleerd, dus verder afwachten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Westelaken 23-02-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

vriendelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na wat kookplaten op de website vergeleken te hebben hadden we toch nog een aantal specifieke vragen, deze zijn kundig, afdoende en vriendelijk beantwoord. Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van dijk 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte afhandeling. Wij zijn zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben bij de keukenloods in 2012 een keuken gekocht. Zeer tevreden met de aankoop dus een logisch vervolg voor de koop van een vaatwasser.

Duidelijke webshop.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oven010 23-02-2018 Via de website gekocht

Bezorger was niet zo sterk

Algemene score

6,0
De oven ziet er super uit, nog niet in gebruik. We wachten even op de rest van de keuken.

De bezorger was alleen niet erg handig. Hij wist niet precies hoe hij de oven naar binnen ging krijgen. Mijn vriend en de bezorger tilde de oven naar binnen, toen viel hij zelf op de bank met de oven half op de grond.. ik vind de oven ook erg zwaar, maar stuur dan een sterke bezorger die weet hoe hij moet tillen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-02-2018

Beste,

Ik ben blij om te lezen dat de oven naar wens is! Vervelend dat de bezorger de oven niet goed naar binnen kreeg. Sinds kort hebben wij de beschikking over een sportschool dus we zullen de bezorgers daar wat vaker naar toe sturen ;) Als ik nog iets voor jullie kan betekenen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Louis 23-02-2018 Via de website gekocht

Gelukkige ouderwetse goede service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en gebruiksvriendelijke website
Zeker ook belangrijk de prijzen en de lage kosten voor het plaatsen van de apparatuur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby 23-02-2018 Via de website gekocht

Nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Was de shop met de beste prijs. Levering duurde iets langer dan verwacht maar dat kan gebeuren bij aanbiedingen denk ik dan maar!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Moller 23-02-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er werd meegedacht, onze oven had geen standaard maat.
Er was maar 1 merk dat paste als inbouw, nl M system
Oude oven was 14 jaar😊

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erwin Cleeren 23-02-2018 Via de website gekocht

....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hallo,

ik ben tevreden over de installatie van mijn afzuigkap. dit hebben jullie nu al drie keer gevraagd, ook daar kun je in door slaan vind ik. 1 keer is toch wel genoeg denk ik..........

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yves 23-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit/prijs is dit bij uitstek de beste elektroshop die er is, geweldige service, duidelijke afspraken en voldoende informatie zodat je als klant enkel nog maar de producten hoeft te ontvangen!
Zelden meer tevreden over een onlineshop!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 23-02-2018 Via de website gekocht

De juiste keuze geweest. Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Toevallig op het internet gekeken. Gebeld met een medewerker, die mij vriendelijk te woord stond en zei, dat ik gelijk kon bestellen. Na 2 weken is mijn afzuigkap vakkundig door de monteur geinstalleerd. Ik ben heel erg tevreden. Mijn volgende aankoop doe ik zeker bij keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Huisstede 23-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kozen voor de keukenloods omdat de prijs van de koelkast gewoonweg de laagste was.
En bezorgen moet elke winkel, dus dat maakt geen verschil.Het product is prima en het werd netjes en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.Jansen 23-02-2018 Via de website gekocht

Goed verzorgt ,en komt zijn afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel gevonden via de webside, geen spijt van en alles is goed geregeld volgens de afspraak.Volgende keer als ik wat nodig heb kom ik weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plantinga 23-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk op de site en voldoende keuze,goede uitleg over het apparaat en goedkoper dan in een winkel, en snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Types van de oude oven en afzuigkap per mail doorgegeven aan keukenloods en zij hebben er passende nieuwe apparaten voor gevonden met exact dezelfde afmetingen. Ideaal, heb zelf niet alles uit hoeven pluizen en zo via internet besteld. Levering was volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 22-02-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Personeel weet waar ze het over hebben!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting gekregen over stoom- bakoven, van een relatief jonge verkoper, die zeer goed op de hoogte was van de mogelijkheden van de apparaten. 2 Werkdagen later stond ie in huis! Volgens afspraak afgeleverd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fire54 22-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld, prima service, toppie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op de afgesproken tijd, ondanks de grote afstand. Zeeuws Vlaanderen behoort bij Nederland zoals sommigen wel eens anders over denken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerd 22-02-2018 Via de website gekocht

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij dat ik deze keuze heb gemaakt heb. Jullie klanten service heeft een mooie prijs samen gesteld voor een groot aantal benodigde aparte voor onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique den Otter 22-02-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Een loods vol keukenjuweeltjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service! Zeer scherp geprijsd en er wordt door Keukenloods heel goed meegedacht welke apparatuur voor jou het meest geschikt is in welke prijsklasse je ook zoekt! Ook de nazorg is fantastisch! Keukenloods is top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima service; ben heel tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk over wat je kunt verwachten. Prima, snelle antwoorden op vragen mijnerzijds.
Vriendelijke monteur die keurig werk leverde.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martien Zuurbier 22-02-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De inbouw monteur franz is echt een topper. geweldig.!
Ook bij de aankoop van onze koelkast ( Keukenloods) in Alkmaar zijn we geweldig geholpen.
Echt een aanrader. Top service

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nens 22-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Afspraak = afspraak!

Algemene score

9,0
Heel vakkundig en zonder druk geholpen. De service van een speciaalzaak voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf 21-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is overzichtelijk met voldoende informatie over het betreffende artikel. Daarnaast erg aantrekkelijk geprijsd. De mogelijkheid om het artikel af te halen in de winkel was voor mij een groot pluspunt. Na het plaatsen van je bestelling wordt je per e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. In eerste instantie zou mijn artikel wat later worden geleverd omdat deze bij de leverancier niet op voorraad was, maar uiteindelijk had ik 'm toch veel eerder in huis. Dus alom, helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Joosten 21-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor keukenbenodigdheden e.d. kun je mijn inziens in alle opzichten het beste bij Keukenloods.nl terecht. Voor de prijs, kwaliteit en perfecte levering. De website is overzichtelijk en geeft uitleg over de producten, en zo nodig kun je voor advies bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPetervdB 21-02-2018 Via de website gekocht

Komen afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden via Google, prijs/ kwaliteit verhouding goed. Snelle levering. Goede reviews gelezen!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie de Kok 21-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Gemakkelijk bestellen, top service en snelle levering!

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor Keukenloods vanwege het grote aanbod, perfecte service en de goede prijs! In de winkel in Zaandam zijn wij goed geholpen door de verkoper en voorzien van passend advise voor onze nieuwe keuken. Ook het inplannen van de levering ging erg soepel en de bestelling werd exact geleverd op de geplande tijd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe fornuis, koelkast en Quooker! Hartelijk dank voor de service Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond 21-02-2018 Via de website gekocht

Alles netjes zoals belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet de snelste maar wel alles netjes geregeld en van te voren afgesproken en door gegeven
Omruilen was ook geen enkel probleem netjes en snel geld terug en nieuw product besteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 20-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prijs kwaliteit verhouding top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekwame verkoop medewerker er werd goed mee gedacht keuken goede kwaliteit en ook de service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak. Koelkast eerst verkeerd besteld. Tegen kleine vergoeding omgeruild. Bleek de laatste goedkoper. Geld netjes terug gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo de Groot 20-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb U snel kunnen vinden op internet, het apparaat kunnen zien in Uw winkel in Utrecht en prettig geholpen door een medewerker.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan Staal 20-02-2018 Via de website gekocht

Goed geïnformeerd over de aankoop en aandacht voor details.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon gezocht naar een magnetron die in een bestaande opstelling past. Wel bijzonder want voorgaande pogingen bij concurrenten leidden niet tot een 'match'.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c.koehoorn 20-02-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en snelle service plus klantvriendelijk weer bij de medewerkers deskundig advies gaven over de bestelling

Reageer

Mevr M Yue 20-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service! Het contact is persoonlijk en men denkt eerlijk met je mee! In alle dingen zoals hoe krijg je het snel geleverd en wat kunnen wij daarin betekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edi 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, goede oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede deal, goede oplossing geboden toen bleek dat het product niet op voorraad was. Uiteindelijk even moeten wachten, maar dit was meer als de moeite waard. Top!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Donthuis 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima vervangende vaatwasser tegen een lagere prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede witgoed leverancier, ook voor wat minder courante apparaten. Gezien de gewenste semi-geintegreerde inbouw van een vaatwasser in een bestaande keuken, kwamen nog maar enkele modellen in aanmerking, die elders al niet meer leverbaar waren. Keukenloods leek een siemensmodel ook niet meer te voeren, maar kon ons een qua inbouwmaten gelijk, maar nieuwere uitvoering leveren tegen een zelfs lagere prijs. Ook onze eerste kennismaking met Keukenloods een aantal jaren terug betrof een speciale inbouweenheid (koelkast met circulatiekoeling) die overal elders niet leverbaar bleek

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews