Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RL54 07-03-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service, informatie en afhandeling in de winkel was vriendelijk en duidelijk. Geen overbodige verkooppraatjes.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Vink 07-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, goede service, zeer vakkundige monteur, alleen hebben wij de verkeerde keus gemaakt de dragers van de gaskookplaat zijn te dun en erg onstabiel maar dat is onze fout. verder alleen maar lof . gr Tom Vink

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam.de Bruin 07-03-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Zanussi inbouwkoelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Alkmaar een koelkast uitgezocht, besteld en dezelfde dag werden we gebeld voor een afspraak om in te bouwen. De dag voor inbouw keurig bericht gehad welk tijdvak de vlg. dag gepland stond. Inbouw keurig gedaan door aardige mensen. We zijn dus heel tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Niels 07-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling gedaan aan het begin van de week, en vrijdag geleverd! Pakketdienst wou maandag leveren maar klantenservice heeft er voor gezorgd dat dit voor het weekend gebeurde! Nu zat ik niet zonder friteuse in het clubgebouw!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LvA 07-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service met echte kennis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor Keukenloods.nl omdat het aanbod groot is. Door telefonisch uitgebreide vragen te kunnen stellen over de producten hebben wij het perfecte fornuis gevonden. Bij levering klopte alle informatie, bijvoorbeeld betreft kleur, plaats gasaansluiting en vooral de opbergruimte onderin. We zijn erg goed geholpen voor de aankoop. De weg naar levering ging ook super, ik had een verkeerde leverdag opgegeven en kon die nog makkelijk wijzigen zonder gedoe en binnen 3 min geregeld. De dag zelf bracht de jongeman het product tot exact de plek waar wij dat wilden. Netjes, geen troep in huis en zo'n groot apparaat zonder beschadigingen binnen in huis.
Van begin tot eind, perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 07-03-2018 Via de website gekocht

Slechte levertijd niet volgens afspraak!!!

Algemene score

4,0
Heel jammer levering zou 1 a 2 werkdagen zijn! Daarom ook bij jullie gekocht. Was teleurgesteld en had daardoor ook een probleem ivm verjaardag van mijn zoon. Heb diversen keren hierover gebeld. Maar de bon was nergens te vinden van de levering van Siemens naar jullie. Jullie probleem is dus mijn probleem geworden!
Heb de koelkast besteld op 13/2 werd geleverd op 21/2 .

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 07-03-2018

Beste Saskia,

Wat vervelend dat je problemen hebt gehad met de levering. Mijn excuses daarvoor. Helaas zijn wij in dit soort gevallen ook afhankelijk van de leverancier. Ik hoop dat je desondanks veel plezier hebt van de koelkast. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Eric 07-03-2018 Via de website gekocht

Super voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekocht Kitchenaid aid voor huwelijkskado , scheelde ruim 300 euro met concurrent. Echt scherp geprijsd. Keurige aflevering in uitstekende verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Socrates 07-03-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen. Voor mooie prijs alle apparatuur voor mijn nieuwe keuken gekocht. Ik zou volgende keer weer hier kopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

edward de jong 07-03-2018 Via de website gekocht

geweldige levering op tijd service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed te vinden op internet geweldige winkel makkelijk te vinden en netjes afgeleverd bij mij op het werk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bart haring 07-03-2018 In de winkel gekocht
zwaag

snel, simpel, goed

Algemene score

9,0
Geen gedoe, goed advies, goede prijs, snelle levering. Voldoende keus op de website en in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

jeannette van de merwe 06-03-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
webshop is overzichtelijk, snelle afhandeling en snelle en keurige levering. monteur was vriendelijk en had duidelijk kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerritsen 06-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zochten vervanging van onze circa 20 jaar oude afzuigkap uit een keuken van de Keukenloods toen in Gaanderen. Op de website heldere beschrijving, ruime keuze voor scherpe prijzen. Besteld, binnen de asngegeven termijn geleverd, goed ingepakt en compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 06-03-2018 Via de website gekocht

Zeer slecht retourbeleid

Algemene score

3,0
Na ontvangst bleek product niet aan mijn kwaliteisteisen te voldoen. Ondanks het feit dat je zonder opgaaf van reden zou kunnen retourneren heeft het bijna 2 weken geduurd voor ik een retouradres kreeg. Steeds weer werden excuses aangevoerd. Ondanks meerdere toezeggingen dat het retouradres gemaild zou worden. Het product kon onder geen enkel beding aan Keukenloods zelf geretourneerd worden.
Vervolgens heb ik weer zelf moeten bellen, omdat mijn geld (€ 450,-) niet terug gestort werd. In de voorwaarden staat dat dit uiterlijk binnen 14 dagen plaatsvindt, maar oom dat heeft langer geduurd.
Alle communicatie vanuit keukenloods loopt via mails in zeer gebrekkig Nederlands. Door steeds weer zelf te bellen en aan te dringen is de doorlooptijd niet nog langer geworden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 07-03-2018

Beste Caroline,

Wat vervelend dat er enkele zaken tegen hebben gezeten. Mijn excuses daarvoor. Ik zal deze review doorsturen naar de juiste afdeling, zodat dit in de toekomst kan worden voorkomen. Mocht ik je nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan hoor ik dat graag.

Groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bmeijer 06-03-2018 Via de website gekocht

Inderdaad de goedkoopste en erg hulpvaardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is erg overzichtelijk. Nadat ik met verschillende bedrijven heb gecorrespondeerd over een offerte heeft Keukenloods mij een nog scherper aanbod gedaan. Daarnaast hebben ze mij op bepaalde keuzes gewezen waardoor de offerte toch nog iets aangepast werd (magnetron en oven zelfde lijn gekozen). Daarnaast is de service prima. Producten werden nog even achtergehouden totdat in ruimte had om deze te ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-03-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na verschillende optie te hebben bekeken kwam keukenloods met de beste aanbieding, voor elke vraag hadden de verkopers tijd ! Na aflevering bleken wij de verkeerde vaatwasser te hebben besteld, werd zonder enige moeite omgeruild. Super !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zuidjes 06-03-2018 Via de website gekocht

Echt Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
echt super service mijn bestelde vaatwasser was niet meer op voorraad. Maar kreeg een duurder exemplaar optijd geleverd. Echt super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 06-03-2018 Via de website gekocht

Superieure kwaliteit in aanbod en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods heeft een geweldige hoeveelheid voorraad van alle apparatuur wat wordt aangeboden, het is tevens erg gemakkelijk zoeken op de site van keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 05-03-2018 Via de website gekocht

Prima service en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar via de telefoon en deskundig advies met meedenken vanuit de klant. Levertijd langer dan verwacht, maar goed gecommuniceerd met evt alternatieven. Oude apparatuur wordt zonder probleem meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 05-03-2018 Via de website gekocht

Super service - ook in de avonduren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke duidelijke toelichting. Geen verkoopmaffia praktijken, maar gewoon meedenken en je vragen duidelijk beantwoorden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 05-03-2018 In de winkel gekocht
Opmeer

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden snel geholpen in de winkel, ondanks dat we niet besteld hadden via internet, maar we waren in de buurt en we wisten welk type inductiekookplaat wilden hebben.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-03-2018 Via de website gekocht

Super service van de Keukenloods.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fantastisch bedrijf de Keukenloods, de manier hoe ze je te woord staan is helemaal super.
En ze zijn scherp met de prijs en nooit moelijk doen fantastisch bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartje 05-03-2018 In de winkel gekocht
veendam

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na een eerdere aankoop wederom gekozen voor keukenloods, nu laten leveren alle produkten zonder schade afgeleverd en op zijn plaats gezet door de bezorger
alles vooraf duidelijk gecommuniceerd per mail dus wat wil je nog meer
ik zou zo zeggen gewoon zo doorgaan hier zouden vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny Pouwels 05-03-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een afwasmachine besteld.en kregen zelfs nog een betere gekregen.en de prijs is prima.400 € gespaard.topppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW 05-03-2018 Via de website gekocht

Foute bezorging, maar snel gecorrigeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoeken en bestellen gaat vlot via de duidelijke website. Helaas werd me prompt een verkeerd model combi-oven bezorgd. Na telefonisch reclameren bood een uiterst vriendelijke medewerker van Keukenloods excuses aan en werd twee dagen later de goede oven bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dyanne 05-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site en snelle levering. Ook het plaatsen van de afzuigkap was goed en netjes.
Ben ook zeer tevreden met de afzuigkap.
Mocht ik weer iets moeten dan weer hier, top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 05-03-2018 Via de website gekocht

Fantastische service+ruim assortiment+laagste prij=Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel graag bij Keukenloods vanwege het grote assortiment en daarbij de uitstekende service. Telefonisch contact was erg goed. Ik werd snel teruggebeld en kreeg het artikel wat ik elders goedkoper had gezien bij Keukenloods voor een nog lagere prijs. Vervolgens was het product de volgende dag in huis en dat goed verpakt.
Keukenartikelen nodig? Bij Keukenloods kan ik altijd terecht! Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van den Berg 05-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs voor de apparatuur, maar bovenal geweldig meegedacht, waardoor de keuze snel gemaakt was. Bovendien ook nog een super (inbouw)service en eenvoudig afspraken te maken die ook nog geheel nagekomen worden! Top👍🏼

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 05-03-2018 In de winkel gekocht
Watergang

Goede prijs en snelle aflevering

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteitverhouding was de aanleiding. Goed geholpen en snelle levering is waarom ik bekenden naar deze winkel stuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Raymon 05-03-2018 Via de website gekocht

Prijs is goed en service is perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat we wisten welke afzuigkap we wilden hebben zijn we vervolgens via zoekopdracht via Google bij de keukenloods terecht gekomen die toevallig deze afzuigkap in de aanbieding hadden.
Na mijn ervaringen van de vorige bestelling is mijn indruk niet veranderd, nog steeds goede service en prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wezelman 05-03-2018 Via de website gekocht

Prima op tijd bezorgd oude app. Mee. Klasse

Algemene score

9,0
Prima prijs en gemakkelijk uitzoeken en bij vragen telefinish keurig geadviseerd. Bezorgen en oude app.mee. gemakkelijker kan jet niet.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 05-03-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Prima prijs en afhandeling, snelle levering/installatie

Algemene score

9,0
Hoewel de meneer achter balie in Zuid-Oost bepaald niet erg toeschietelijk was (voor de review: Slecht. Maar ik liet me niet afschrikken!), heeft de uiteindelijke verkoper alle tijd voor me genoemen en me uitstekend (voor de review ook uitstekend) geholpen. Wat ook wel mag voor een oven van bijna 1.000 euro. En wat overigens niet duur is vergeleken met andere winkels/webshops.
De levering en plaatsing was een fluitje van een cent. De twee Vrolijke Fransjes die kwamen hadden binnen no time de oude over eruit en de nieuwe erin.
Hoppakee en bakken maar!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Harry Schuiling 05-03-2018 Via de website gekocht

Goed, goedkoop en prima vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Siemens inductie kookplaat besteld en binnen 2 dagen geleverd. En dat tegen een perfect lage prijs, dit zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en garantie. Top!

Keukenloods.nl is een echte aanrader voor iedereen die snel, gemakkelijk, maar vooral ook goed en goedkoop keukenapparatuur zoekt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 04-03-2018 Via de website gekocht

Zeker niet alleen 'uitgepakt'

Algemene score

3,0
Afgelopen week een outlet model gekocht bij keukenloods waarbij stond vermeld dat deze alleen was uitgepakt. Poot stond echter scheef en zat beschadiging aan de zijkant (meerdere pitten)

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 05-03-2018

Beste Martijn,

Wat vervelend! Ik hoop uiteraard dat het probleem nu is opgelost, maar hoor het graag via emma@keukenloods.nl als ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Alex 03-03-2018 Via de website gekocht

Snelle leverding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik de bestelling plaatste stond er dat de levertijd tussen de 45 en de 50 dagen zou duren omdat het niet meer op voorraad was maar 4 dagen later werd het al bezorgd. Top dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

n.baars 03-03-2018 Via de website gekocht

overzichtelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk gevonden wat ik zocht, goed overzicht , netjes afgeleverd, wij zij zeer tevreden met de vaatwasser

Review criteria:

Reageer

kuil 03-03-2018 In de winkel gekocht
zaandam

prima geholpen ein de winkel, levering perfect.

Algemene score

9,0
prima uitleg over de producten, erg vriendelijk. goed op de hoogte van de producten naar aanleiding van onze vragen. waren erg tevreden of de geboden kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees milort 02-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel over gehoord zelf op onder zoek gegaan en ja alles heel duidelijk en als je belt helder en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Christiaens 02-03-2018 Via de website gekocht

www.Keukenloods.nl is een betrouwbare en eerlijke site.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat wij via jullie site gekozen hebben voor de keramische kookplaat, kregen wij zeer snel de heldere bevestiging van onze aankoop. Ook de levering, ondanks de zware storm in die periode, is perfect gecommuniceerd en goed afgehandeld.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lagje 01-03-2018 Via de website gekocht

fijne medewerkers op de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkope outlet. Wij hadden hele vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Ze dachten echt vanuit de klant.
De bezorging was iets minder. De bezorger kwam twee uur te laat en kon niks laten horen omdat hij zijn telefoon vergeten was. Dus van 9 tot 14.30 zitten wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jan 01-03-2018 Via de website gekocht

Duurder model voor dezelfde prijs gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak. Bij aflevering een duurder type gekregen dan ik besteld had voor dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Valerie Verschoor 01-03-2018 Via de website gekocht

nieuw kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer behulpzaam met mijn keuze ( telefoon gespreek ) , zeer goed prijs, en de monteur was heel aardig , snel, efficient .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 01-03-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen zijn gunstig, het contact met de medewerkers was prettig en de levering/ afhandeling was volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P v/d Maagdenberg 01-03-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en goede bezorging aan huis.
Ga volgende keer weer hier bestellen
Vriendelijke mensen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-03-2018 Via de website gekocht

Prachtig Kitchenaid product voor gunstige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een broodrooster van Kitchenaid. Via wat zoeken kwam ik op deze website en zag dat hij hier in de aanbieding was en daarmee goedkoper dan op andere plaatsen.
Liep allemaal prima. Wel erg beperkte info over voortgang bestelling (leverstatus bleef op " onbekend" tot het product afgeleverd was). Gelukkig ging het allemaal heel snel.
Alleen jammer dat de broodrooster in de originele verpakking werd verzonden. Daardoor zag mijn vrouw (die het pakket aannam) meteen haar verjaardagscadeau, dat later in de week een verrassing had moeten zijn. Dat was eigenlijk niet de bedoeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vullings 28-02-2018 Via de website gekocht

Zeer nauwkeurig geplaats

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer duidelijk en keuze was snel gemaakt deskundig personeel dat onze vaatwasser heefd geplaatst was in een half uurtje klasr en opgeruimd

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Breukelen 26-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed website met prima uitleg over de apparaten,snelle levering koop hier al jaren mijn apparatuur.
ook per telefoon prima uitleg over mijn vragen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J B 26-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig goed contact tussen klantenservice en mij.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond KEUKENLOODS.NL op het internet en ben met hen in zee gegaan omdat ze zeer concurrerend waren met andere aanbieders van keukenapparatuur. Ik heb dan ook bij hen een inductiekookplaat besteld welke dan wel niet op voorraad was maar zo spoedig mogelijk zou worden geleverd, wat dan ook na enkele weken gebeurde. Ik was ook erg tevreden over het contact met de klantenservice waar ik heel netjes en goed te woord werd gestaan en die me van informatie voorzagen waar nodig. Het product werd geleverd en we zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 26-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet op de site gekomen. Prima levering en montage, dik tevreden. Wordt een hele opgave voor de reguliere winkeliers om hier tegen op te boksen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Akl 26-02-2018 Via de website gekocht

Afspraak = Afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanaf de aankoop t/m de levering zijn alle afspraken helder gecommuniceerd en nagekomen. Met 2 monteurs werd mijn oude inbouw koelkast weggehaald, afgevoerd en de nieuwe ingebouwd!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 26-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering , zelfs een dag te vroeg .
Maar was in de avond dus maakte het niet uit.

Ook de hulp aanbde telefoon was zeer nuttig .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews