Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van der neut montage 07-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt top geholpen door X, alles werd snel geregeld en er is meegedacht. Ik zal hier in de toekomst zeker vaker zaken mee doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prima geholpen en voldoende keuze vriendelijk personeel wat je op een uitstekende manier je van dienst is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AEG Luchtafvoerdroger 07-06-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Op zondag een droogmachine besteld met als afleverdag de woensdag. Dinsdag eind van de dag toch maar eens gebeld hoelaat deze ongeveer geleverd gaat worden, de medewerkers gaf aan dat ik deze dag nog een mail zou krijgen. NIET gekregen dus. Woensdag in de ochtend wederom gebeld en nu was het verhaal dat ik tussen 10 en 11 en mail zou krijgen met de exacte tijd. NIET gekregen dus toen eind van de middag toch maar weer gebeld en toen was de smoes dat ze gebeld hadden en de voicemail hebben ingesproken. NIETS gehoort of ontvangen dus. Toen gaf de medewerker ook nog aan dat het aan mij lag en niet aan zijn collega kan liggen aangezien deze heeft ingevuld contact te hebben gehad met mij hierover.
Complete order direct geannuleerd !

Doe hier dus geen zaken mee !!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 07-06-2017

Beste,

Wat vervelend dat de communicatie over de bestelling niet vlekkeloos is verlopen en dat het uiteindelijk noodzakelijk was om de order te annuleren.

Ik heb zojuist contact gehad met de desbetreffende collega en begrepen dat hij inderdaad de voicemail heeft ingesproken. Waar het vervolgens mis is gegaan, kan ik helaas niet achterhalen. Ik vind het jammer dat wij je niet naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Martine 07-06-2017 Via de website gekocht

Filter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door Google kwam ik bij keukenloods terecht voor een filter voor de afzuigkap. De service was super met behulp van Whatsapp. Zij zochten het een en ander uit voor me en kreeg de volgende dag al bericht. Gelijk met het bestelformulier kon ik mijn bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rawien 07-06-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service en scherpe prijs. Het product werd snel geleverd en oude vaatwasser werd meegenomen.. prima.. geen verbeterpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.w.Lieftink 07-06-2017 Via de website gekocht

zeer goede en duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben veel online geshopt maar kwamen toch steeds weer bij Keukenloods terug
Was alles heel duidelijk ook de maten erbij zodat we konden controleren of het paste

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 07-06-2017 Via de website gekocht

Onverwachte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb onlangs een 6-pits fornuis aangeschaft. Tot mijn grote vreugde bleek dat er een mogelijkheid bestond om voor een redelijk bedrag een verhuislift in te kunnen zetten. Dit was nodig omdat ik in Amsterdam op 2 hoog woon zonder lift. De verhuislift arriveerde ca. 10 minuten nadat het fornuis was gearriveerd. Mijn oude fornuis werd meegenomen en het nieuwe uitgepakt en op zijn plaats gezet. Na ca. 2 uur kwam de monteur langs om hem op de goede hoogte te zetten en hem aan te sluiten. Klasse!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timothy 07-06-2017 Via de website gekocht

Perfecte service en goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte service!!!! Er was schade aan de combi-oven tijdens transport. deze was pas gezien bij aankomst thuis. Heb een mailtje gestuurd met de foto's van de schade. Er werd direct een nieuwe lever afgspraak gemaatk en het toestel werd een week later geleverd en gewisseld met de beschadigde. kan niet anders zeggen dan een perfecte service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaan 07-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle in huis en goede service aan de telefoon. Eerst een koelkast besteld en de volgende dag een afzuigkap konden beide op dezelfde dag door de monteur geïnstalleerd worden zonder extra kosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaan 07-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle in huis en goede service aan de telefoon. Eerst een koelkast besteld en de volgende dag een afzuigkap konden beide op dezelfde dag door de monteur geïnstalleerd worden zonder extra kosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Visser 07-06-2017 Via de website gekocht

Goed en duidelijk te woord gestaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijk te woord gestaan en snelle levering, oude apparaat wordt direct meegenomen en aan huis betalen ook lekker makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marloes 07-06-2017 Via de website gekocht

Vlot en hulpvaardig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een vriendin bij de Keukenloods uitgekomen, voor het kopen van een oven. Wat een keuze. Dus toch maar gebeld. Telefonisch toch prettiger en makkelijker. Vlot en vriendelijk en behulpzaam geholpen. Kon meerdere keren weer contact opnemen met vragen en de mensen bleven vriendelijk en duidelijk. Goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Stubbe 07-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keus en een prima prijs kwaliteitsverhouding. goede service en snelle levering. goede afspraken wat betreft
met de monteur om het product te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Lackin 07-06-2017 Via de website gekocht

Heer

Algemene score

9,0
Zondagavond besteld en maandag het product al in huis. Vlotte afhandeling. Fijn telefonisch gesprek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Brakel 07-06-2017 Via de website gekocht

Service zoals je verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en verwachtingen goed gemanaged. Omdat artikel niet direkt leverbaar was, kreeg ik daar een berichtje over- ging overigens maar om 2 extra dagen- maar weed keurig vermeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service, mooi op tijd??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zonder problemen bestelling kunnen plaatsen. Bezorger netjes op tijd en thuis via pin kunnen betalen.
Vooralsnog tevreden dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 06-06-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Pap, doe jij de afwas...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gegoogeld ter oriëntatie en gebeld met Keukenloods Nederweert.
Goede service: mijn vragen werden concreet beantwoord en ik kreeg een helder en beargumenteerd advies.
Plussen en minnen van enkele vaatwassers evenals de prijs-kwaliteitsverhouding kwamen aan de orde.
Vriendelijke en kundige expert die me naar een, voor mij, goede keuze loodste.
Snelle correcte bezorging.
dus
Tot nu toe dik tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peeters Joop 06-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima service denkt mee aan oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afspraken worden nagekomen. Werktekening duidelijk. Vragen worden correct beantwoord. Prijs kwaliteit uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 06-06-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO

Nieuwe vaatwasser binnen een dag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlak voor sluitingstijd binnengelopen.vlot en correct geholpen. Nette prijs. Verkoper stelde voor de volgende dag al te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Charlene 06-06-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijs voor het product waar ik naar op zoek was. Probleemloos via de website besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

blom 06-06-2017 Via de website gekocht

Goede service snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan de telefoon een goed advies gekregen en tijdens het hele proces van bestellen t/m plaatsen werd ik goed op de hoogte gehouden van de status levering/plaatsing

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machteld 06-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Klantvriendelijk en erg behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk en doortastend. Aantrekkelijke prijzen en goede service. Er was iets verkeerd geleverd en werd gelijk hersteld en omgewisseld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sanna 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen door de combinatie van prijs (was de goedkoopste die ik kon vinden) en de snelle levering (next day delivery). Plus punt vind ik het feit dat er een fysieke winkel is.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wimmie 06-06-2017 Via de website gekocht

beste bedrijf van Europa

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dit bedrijf is de beste van europa omdat de service niet alleen fantastisch is maar ook de bezorging en de garantie die je op je product krijgt. Bovendien is de levering zeer snel en perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 06-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Snelle levering en vragen worden goed beantwoord door de klantenservice.
Een aandachtspuntje is wellicht om niet met een anoniem tel.nr te bellen tijdens het bezorgen. Dan kan de bezorgservice nog beter verlopen (als bezorger het juiste adres niet kan vinden).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.van Vuure 06-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

1511

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de informatie was 100 procent, we werden zeer goed geholpen bij onze vragen. Ook de levering is op de afgesproken tijd geleverd. Dus voor allen een grote pluim.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 06-06-2017 Via de website gekocht

Geheel conform afspraak en verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toch nog even telefonische contact gehad over de inbouw. Dat verliep heel netjes. Daarnaast keurig ingebouwd en alle verpakking e.d. werd keurig meegenomen. Wat ons betreft dus een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 06-06-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd ongeveer 1 uur van te voren gebeld was zelf niet thuis, overleg chauffeur achter mijn huis laten plaatsen, netjes, moet nog wel de inbouw gasfornuis plaatsen dan weet ik ook of alles werkt, tot nu toe top, Mario

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FvL 06-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Super kwaliteit prijsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
À merken voor een scherpe prijs. Kleine aanbeveling om apparatuur op plaats van bestemming te zetten. Dan is de service geheel compleet! Daarnaast zeer prettig geholpen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Benny 06-06-2017 In de winkel gekocht
gaanderen

uitstekend geholpen aanrader bij uitstek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen goede service en de spullen ook nog in de auto geplaatst wat een service
Wij hebben binnenkort een nieuwe keuken nodig dan gaan we absoluut naar gaanderen de keukenloods topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 06-06-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Keurige service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden keurig en snel geholpen in de winkel. De verkoopster hielp ons zeer vriendelijk en kundig. Ook de levering van de koel-vriescombinatie en de magnetron verliep prima en netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline van Dongen 06-06-2017 Via de website gekocht

super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat afgesproken was is nagekomen. 's morgens krijg je bericht wat de geschatte aankomsttijd is, heeeel handig. Kwaliteit van het product helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikolas 06-06-2017 Via de website gekocht

alles goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een afzuigkap bestelt. Ze is binnen 10 dagen geleverd worden omdat de inbouw team geen andere termijn gehad heft. Alles was goed, ook de inbouw. Allen de 10 dagen wachttijd was niet mooi.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

kees 06-06-2017 Via de website gekocht

goede service ,slimme vragen bij de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had mijn reguliere leverancier gebeld ,maar nam na 3x bellen niet op en belde niet terug.
Vervolgens maar een op internet rondgesnuffeld en kwam via de prijs op de keukenloods.nl terecht.
Ik heb zelf niet alle verstand van keukenapperatuur,hoewel ik in de bouw zit,dus keukenloods gebeld over hoe en wat en wanneer,kreeg direct goed gevoel en ook direct besteld.
Wat mij opviel dat er nader werd doorgevraagd zodat de vaatwasser ook werkelijk zou passen bij aflevering.
vervolgens vaatwasser besteld en ook laten plaatsen(mooi bedrag van 79 euro)oude rommel gelijk meegenomen.

Zou volgende keer hier absoluut weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS 06-06-2017 Via de website gekocht

Alles prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en kunnen vinden wat ik zocht. Aanvullende informatie nodig en die kreeg ik door deskundige medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Cox 06-06-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijk shop, met makkelijke manier van zoeken. Daarbij is het aanbod heel erg divers met de juiste kosten, kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Herrijgers 06-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede informatie ook in winkel keurig geholpen.
Plaat is keurig geplaatst door inbouwteam.
jammer dat we geen nota of pinbon hebben gekregen van het plaatsen,dit i.v.m. garantie

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian Overmeer 06-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien je oo deze site alles online koopt is iemand die met je meedenkt heel belangrijk. Ik heb meerdere keren gebeld voor een advies en iedere keer werd ik zeer prettig geholpen. Dank jullie wel. Ook de prijs die jullie aanhouden was zeer scherp, kortom, Dank jullie welvoor de prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 06-06-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid Oost

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelvriescombi geregeld voor ons, waarvan geen levertijd stond aangegeven. Na het weekend werden we gebeld en gemaild door Keukenloods. 2 dagen later in huis op gewenste tijdvenster van 2 uren. Nette chauf bracht het monster binnen. Ook nog eens tegen nog scherpere prijs dan aanbiedingsprijs van de "goedkoopste" concurrent!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bouma Lollum 06-06-2017 Via de website gekocht

Via de telefoon advies gekregen en geholpen. Uitstekend !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, zeer goed advies en snelle levering. Beter kan toch niet,,,...
ohhh, natuurlijk de lage prijzen. Hierdoor konden we een beter merk kiezen voor het budget dat we hadden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelissen 06-06-2017 In de winkel gekocht
In Nederweert

Fijne snelle bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel licht in de buurt en heb hem al verder aanbevolen verder snelle bezorging winkelpersoneel was heel behulp zaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 06-06-2017 In de winkel gekocht
almere.

goede service - no nonsense

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel. Vooral de nazorg met duidelijke order en leverings emails wekt vertrouwen. Ook de bezorger deed zijn werk goed en leverde af in de keuken. Afrekening na aflevering vind ik een prettig systeem.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

E. H. Lier 06-06-2017 In de winkel gekocht
veendam

ontvangst in de winkel was uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik mag graag zien wat ik koop en dat was in de winkel in veendam mogelijk. ik had alle keus en die heb ik gemaakt.
de levering was uitstekend en volgens afspraak. het was de derde levering en ga er steeds weer heen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Annika 06-06-2017 Via de website gekocht

Snelle complete levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering waarbij je zelf kunt bepalen op welk moment het product wordt geleverd. Een dag van te voren krijg je netjes een bericht met de exacte levertijd. Fijn dat het binnen een tijdsbestek van 2 uur is en niet een hele dag. Zij kwamen er zelf mee om de oude oven mee te nemen maar die was helaas nog niet losgekoppeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cramer 06-06-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam ZO

Prima bedrijf !

Algemene score

9,0
Zowel op internet als in fysiek winkels aanwezig.
Advies is echt nodig, ook omdat de specificaties van in ons geval een koelkast, op de site niet altijd even duidelijk zijn.
Goed advies, snelle service en dito installatie. Tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marinus 06-06-2017 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website waar alles tot in de puntjes is omschreven. Duidelijke afbeeldingen. Zeer scherpe prijzen. Hele proces van bestellen tot afleveren is erg duidelijk en nauwkeurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 06-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

wauwwwfactor !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij verrast door de keukenloods!
Ik was op zoek naar een nieuwe inbouw combi magnetron (60x60). Bij de overbekende winkel waar ik keuken heb aangeschaft, konden ze mij niet helpen ....
Allereerst verrast door de nieuwe winkel zelf, overzichtelijk, schoon, licht en uitnodigend.
Kennis en vriendelijkheid van medewerkers is top. Door middel van juiste vragen wist hij wat ik wilde en zocht!
Prijs zeker concurrerend voor het A merk dat ik gekozen heb.
Vlot leverbaar ! Perfect ingebouwd door hun inbouwservice.
(Jammer dat je ondanks lift toch €15 moet betalen ...).
Binnenkort voor inbouw vries combi en vaatwasser is er voor mij nog maar één adres: keukenloods utrecht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedwich Peper 06-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, vlotte en accurate service, zowel door de klantenservice als bij de levering. Vriendelijke bejegening door medewerkers. De site geeft een handig en volledig overzicht van het volledige aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E Schouten 06-06-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en adequate service, zeer goed geholpen aan de telefoon, extra uitleg. Nette levering en de extra montageservice werkt ook prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wind 06-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op offerte aanvraag, en open voor vragen en/of aanpassingen. Voor de tweede keer besteld bij Keukenloods.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews