Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijzen en duidelijkeinformatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede bereikbare informatie en overzichtelijke site. Levering keurig conform afspraak en met de nodige zorg. Volgende bestelling zeker weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 14-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geholpen om een goede keuze te kunnen maken voor een nieuwe vaatwasser. In eerste instantie een goedkopere vaatwasser uitgekozen, maar twijfelde of de maat overeenkwam met de maat van het frontpaneel. De service was helemaal in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 14-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect. Gekozen model was niet op voorraad. Kregen duurder model tegen zelfde prijs. En de prijs was al zo scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Ramakers 14-02-2018 Via de website gekocht

Verwachtingen voldaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel aanbod, duidelijk, goede prijsstelling. Leverafspraak nagekomen. Precies de service die je mag verwachten van een webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 14-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi en overzichtelijke website, bij alle producten een volledige beschrijving De levering was een dag na de bestelling en zeer correct behandeld door de chauffeur en bijrijder. Wil iedereen de keukenloods aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene N 14-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van oven, kookplaat en afzuigkap. Voldoen geheel aan de verwachting. ook de deskundigheid van het personeel was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kookplaten 14-02-2018 Via de website gekocht

kookplaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allemaal snel en goed geregeld. De platen zijn binnen 4 dagen geleverd en geplaatst. Alles werkt prima en is zeer netjes achtergelaten. Vriendelijke monteur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syl 13-02-2018 Via de website gekocht

netjes geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, makkelijke webshop, gevonden doordat we op Google een goedkope vaatwasser zochten, die ook nog eens snel geleverd kon worden. Wel ging er iets mis met de afgesproken leverdag maar dit was na een telefoontje met de klantenservice snel opgelost!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Familie Groen 13-02-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, netjes afgeleverd, prijs kwaliteit, goed in verhouding! Bij volgende aankoop ga ik zeker weer op de site van de Keukenloods kijken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goede keuze 13-02-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Komen afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site veel info en keuze assortiment
Concurerende prijzen goede verkoper met ferstand van zaken en nam ook de tijd voor ons

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hoi 13-02-2018 Via de website gekocht

Top nakomen afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top voorbeeld voor andere internet winkels, vlot en nakomen van gemaakte afspraken en zeer scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bennie 13-02-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prettige verkoper goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbod voor een scherpe prijs t.o.v. andere aanbieder, zeer fijne en duidelijk voorlichting en goede ervaringen in het verleden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lambour 13-02-2018 Via de website gekocht

Voor je `t weet, klaar is Kees.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld, geleverd, geplaats zonder één hindernis door heel vriendelijke monteurs. Geen omkijken aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diepke 13-02-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Blender besteld, keurig andere dag bezorgd. Site is niet duidelijk over wanneer je NIET bij ontvangst kunt betalen. Heb ik over moeten bellen. Verder prima, ook prima prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anke Reessink 13-02-2018 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden over de keukenloods, vriendelijke mensen ,goede en juiste informatie. Ruime keus en goede beschrijvingen op de site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Schonewille 13-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed contact gehad en super geholpen!! Vestiging Veendam gebeld. Mevrouw.... kwam met een goede deal. Product besteld en direct een mail met uitleg. Afgesproken om het product op te halen in Veendam. Stond al snel klaar daar. Ik ben helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Derks 13-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site zag er verzorgd en betrouwbaar uit. Verder was de site erg overzichtelijk. Door deze kenmerken was ik overtuigd om een aankoop te doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 13-02-2018 Via de website gekocht

aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site, goede aftersales (ze namen contact op om te kijken of de inbouwmaten correct waren. Levering was zeer goed.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roland 13-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen duidelijke uitleg ondanks dat ik exact wist wat ik wou hebben.
Ook gelijk laten zien wat er voor alternatieven waren.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 13-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij bestelde model was uitverkocht en ik kreeg (zonder overleg) het duurdere en luxere model geleverd. Van de ene kant prima en netjes al was overleg van tevoren prettiger geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 13-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zes jaar geleden kochten wij een complete keuken plus apparatuur bij De Keukenloods. Omdat alles nog uitstekend voldoet en er ook nog als nieuw uitziet besloten wij voor een extra oven opnieuw te kiezen voor De Keukenloods, ook al vanwege de gunstige prijs en de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart en Bianca 13-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, goede uitleg en nette levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een paar lastige vragen maar werden goed geholpen en kregen duidelijk antwoorden. Levering op afspraak en volgens planning . Goed verpakt, nette chauffeurs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 13-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam zuid

Geweldige en super vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft super interessante aanbiedingen voor een mooie en goede kwaliteit nieuwe merk producten /apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 13-02-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Ik ben zeer vriendelijk en vlot geholpen. Top.

Algemene score

8,0
Deze winkel heeft een goede prijs en bij zoeken op de website wordt er goede informatie gegeven met ook nog een mooie aanbieding..

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 11-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Altijd netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoeg keus en zeer netjes geholpen. Ze nemen de tijd voor je en denken mee. Niet voor niks komen we weer terug als we wat nodig hebben. De winkel is overzichtelijk en als ze het niet in de winkel hebben, geen probleem dan bellen ze naar een ander filiaal en zorgen ze ervoor dat het zo snel mogelijk in hun winkel is.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 11-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima eerste ervaring. Online genoeg assortiment en keuze, in de winkels kunnen ze je aantal opties laten zien.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. van Buuren 10-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online een KitchenAid keukenmachine besteld voor de beste prijs. Goede communicatie en service na bestellen, eerder afgeleverd dan verwacht. Later nog een vraag gesteld via de chat. Dat had wel iets vriendelijker gekund maar verder heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

levering combimagnetron 09-02-2018 Via de website gekocht

levering combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Aflevering was prima, maar ik had uitdrukkelijk aangegeven dat levering alleen in de middag mocht plaatsvinden; kreeg ik toch een dag van te voren een mailtje dat levering tussen 9-12 zou plaatsvinden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 13-02-2018

Beste,

Wat vervelend dat de levering uiteindelijk op een ander tijdstip heeft plaatsgevonden. Ik hoop desondanks dat het goed is gekomen en dat je tevreden bent over de aankoop!

Groet, Emma.

Reageer

A 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via andere keukenleverancier bij Keukenloods terecht gekomen. Ik heb goed contact gehad via mail en telefoon. Er werd goed meegedacht en de prijs maakte het aantrekkelijk om te bestellen. zeer goed contact gehad over levertijd en deze was ook nog eens aan te passen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 08-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld en snel geleverd. Keurig aan huis bezorgd en zelfs binnen neergezet.
Prijs is goed, heel concurrerend!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joost van der Werf 08-02-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webwinkel wat een KitchenAid besteld. Daar de kleur niet direct leverbaar was werd dit keurig aangegeven en voorgesteld om wellicht een andere te kiezen. Geen gebruik van gemaakt maar dat je daar nog even op wordt gewezen is gewoon fijne service. Verder keurig geleverd. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. Basaran 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor het eerst wat bij jullie besteld. Wel jammer dat je product niet in een gesloten doos komt.
Maar het belangrijkste is de inhoud en die was oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop gekozen omdat de prijs van de koolstoffilter zeer scherp is. Verder een snelle en uitstekende service. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-02-2018 Via de website gekocht

Sneller dan verwacht

Algemene score

7,0
Ik heb voor keukenloods gekozen, omdat zij de beste prijs boden voor hetgeen ik zocht. Daarnaast bleel dat mn product vier weken sneller geleverd werd dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R. Aardenburg 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit prijs verhouding is goed, de site is overzichtelijk en het is handig de beoordeling te gebruiken voor ee keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Hos 07-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vriendelijke, behulpzame en vakkundige verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel grote sortering, scherpe prijzen en niet zover van mijn woonplaats.
Heb hier al meer gekocht, kreeg toen ook goede adviezen m.b.t. vervangende apparatuur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Ruime keus en scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na veel 'zwerven' over internet, bij de KEUKENLOODS.NL blijven hangen.
Later toch ook nog in de winkel gekeken en uiteindelijk daar gekocht.
Goede hulp bij de aankoop van vakkundige verkopers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hugo en Paula 07-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

10,0
tijdens het kiezen en bestellen hadden wij enkele malen contact met diverse medewerkers van Keukenloods. Steeds werden wij vriendelijk (en geduldig!) geholpen. Alles werd goed uitgelegd. De leveringsdatum werd in overleg bepaald op begin februari: geen probleem.
De levering verliep vlekkeloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Keularts 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super gaskookplaat besteld bij keukenloods.nl, snelle levering en was ook nog de goedkoopste voor dit product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 07-02-2018 Via de website gekocht

Alles prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We kozen voor Keukenloods omdat de koelkast hier een heel stuk goedkoper was dan bij anderen. Levering duurde wel vrij lang, maar dat was in ons geval geen probleem.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meijer 07-02-2018 Via de website gekocht

nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De diepvrieskast die we hebben is snel en volgens afspraak geleverd. we zijn heel tevreden met het geleverde product. een dikke pluim voor Keukenloods!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J J Schipper 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, monteur ook prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles keurig voor elkaar, ook heldere en duidelijke site.
Eerlijke voorlichting bij contact.
En goedkoop adres.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-02-2018 Via de website gekocht

Super service en de volgende dag inhuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods had een scherpe prijs zelfs terwijl de concurrent de BTW dagen had. En dan ook nog gewoon de service dat het de volgende dag geleverd werd. Netjes tot in de keuken geleverd en ook je oude kapotte apparatuur mee terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandrine 07-02-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en duidelijke communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods kon mij een scherpe prijs bieden voor een setje apparatuur waardoor ik heb besloten de bestelling hier te plaatsen. De communicatie over de order en de planning voor de levering verliep erg duidelijk en soepel. Ik zou deze winkel aanraden indien je een eerlijke prijs wilt ontvangen voor één of meerdere apparaten. De apparaten staan inmiddels werkend in de keuken. De stoomoven was aan de onderkant iets beschadigd (verbogen) bij levering, maar de monteur van de keuken heeft dit inmiddels aardig recht kunnen krijgen. Ik heb hiervoor dus (nog) geen serviceverzoek ingediend.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sim 07-02-2018 Via de website gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb veel via keukenloods gekocht voor mijn keuken altijd oplossend gericht viel nu wat tegen
Ik vind een maand wachten voor een keukenmachine te lang

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marja 07-02-2018 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopte, de service aan de telefoon, de prijs, de levering, het monteren. Dat hebben we toch heel vaak anders meegemaakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende prijs/kwatiteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewenste apparatuur is snel en makkelijk te vinden. De top 10 in de apparatuur van keuze geeft een prima overzicht van prijzen en globale mogelijkheden. Per uniek apparaat snel de specifieke specificaties te vinden. De klantenservice is zeer behulpzaam in het beantwoorden van de overblijvende vragen. En tenslotte, een snelle levering....
Het gekochte product voldoet geheel aan onze wensen en was d.m.v. de bijgeleverde instructies, snel ingebouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garmt 07-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam en Rotterdam

Altijd vertrouwd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods is eigenlijk nu de enige keukenshop waar ik mijn producten koop, voor zowel mijzelf als voor mijn klanten. Het voelt altijd vertrouwd en de prijzen zijn altijd scherp en wanneer er problemen zouden zijn staan zij altijd voor mij klaar.
Tevens is er veel kennis in huis, wat altijd helpt bij het maken van de juiste keuzes. Locatie Veendam is mij het meest bekend, maar onlangs ook in Rotterdam geweest en ben daar ook super geholpen!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.K. 07-02-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

zeer goed in gebruik.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mbt het geheel best goede service en klantenservice daar je met mensen te maken hebt is de klandizie GOED

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cvanderm 07-02-2018 Via de website gekocht

goede prijs, minpuntje in bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, ook makkelijk dat je voor een paar euro extra ook bij levering kan betalen.
Wat ging minder:
- bij navraag naar een tijdstip van levering bij de expediteur bleek dat we de enige in de regio waren voor die dag en om die reden niet op die dag bij ons bezorgd werd... Goed dat ik belde.. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt
- bij de bestelling heb ik gevraagd of er een bijna nieuw apparaat retour genomen kon worden. Hier heb ik geen enkele reactie op gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews