Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. van Stralen 06-06-2017 Via de website gekocht

Flitsende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een betaalbare versie van een Siemens combi-oven kwam ik op een zondag op de site van Keukenloods.nl
Ook al was het zondag, ik kon direct telefonisch overleg plegen met Keukenloods. Prima advies en op de eerste voor mij haalbare dag werd de oven op de afgesproken tijd geïnstalleerd. Prijs, advies, informatie over bestellen en plaatsen en plaatsen, allemaal 100%!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ 06-06-2017 Via de website gekocht

prima service maar een plint is niet goed geinstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Een prima winkel om een goed vaartwasser te krijgen. Uitleggen over de maat is goed gelopen. Een plint is niet goed geinstallerd door de monteur. Anders zal ik erg tevredent zijn. Jammer.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel de Bruijn 30-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik besteld had (ca. 475,- euro) las ik een artikel over nep webshops en was bang dat mijn bestelling niet geleverd zou worden. Ik bestelde donderdagavond en ontving mijn artikel zaterdagochtend. Op diverse site's was het artikel uitverkocht en zou levering enkele weken duren maar hier is dus snel geleverd. Complimenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karel van Gurp 30-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige aankoop!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben laatst bij de keukenloods een Kupperbuschoven gekocht tot volle tevredenheid de prijs was zeer gunstig en wij zijn tevreden met deze zeer mooie oven hij is mooi om te zien en werkt super.(veel mogelijkheden en de bereiding van gerechten is super)..nee ik heb geen aandelen bij de keukenloods maar het is echt waar.. Bij onze volgende aankoop denken we zeker aan de keukenloods....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 29-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, goed advies gekregen en snel geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een oven besteld en een kookplaat via de telefoon. Ik kreeg goed advies. Een week later was de oven er en kon ik een afspraak maken om het te laten plaatsen op een dag dat het mij schikte. De oven en kookplaat waren snel geplaatst door een vriendelijke monteur. Kortom, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 27-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder goede snelle service: op zaterdagavond bijv binnen 3 min een reactie! Sowieso hele scherpe prijzen en goede gebruiksvriendelijke website: makkelijk de status van je order checken en volgen. Ook de betalingslink is erg handig. Wij hebben het hele internet afgezocht naar de beste site voor keukenapparatuur en dit is hands down de beste. Aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybren 25-05-2017 Via de website gekocht

Service monteur netjes en snel werkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk,goed te vinden wat je zoekt en genoeg keus voor wat je op wilt zoeken op de site of het nu voor inbouw of niet inbouw.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schutte 25-05-2017 In de winkel gekocht
Almere

Alles volgens verwachting

Algemene score

9,0
In de winkel in Almere besteld op zaterdag. Inbouwkoelkast en een inbouwoven. Levering op afspraak binnen een week. Gratis bezorgd op afgesproken tijdstip. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 25-05-2017 Via de website gekocht

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service goed product , Kan het iedereen aanbevelen ook het monteren was top. Levering was volgens schema en afspraken werden nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 24-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is gekozen omdat ze snel leveren en ook de service van inbouw van het apparaat en afvoeren van het oude apparaat kunnen verzorgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P Noppert 24-05-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Nette zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heeft goed naar onze wensen geluisterd waardoor wij zeer tevreden zijn met het apparatuur ondanks dat het verschillende merken zijn.
Verder een nette zaak met vriendelijk personeel op het moment dat je binnenkomt voel je je welkom.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Rozema 24-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal "TOP"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor Keukenloods gekozen omdat het type inbouwoven dat wij zochten voor een scherpe prijs kon worden geleverd. De service was uitstekend. Toen wij telefonisch kontakt opnamen met een vraag, werd ons zelfs tegen dezelfde prijs een iets uitgebreidere versie aangeboden door een vriendelijke en hulpvaardige medewerker! De volgende dag werd de oven op de afgesproken tijd geleverd.
Dit was heel prettig zaken doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 24-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en korting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor Keukenloods gekozen omdat de artikelen scherp geprijsd zijn en omdat er soms korting mogelijk is. Omdat er een artikel niet geleverd kon worden kreeg ik korting op een soortgelijk artikel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cornelis 24-05-2017 Via de website gekocht

Snel, en probleem supersnel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelde een ijsmaker, volgende dag geleverd. Een onderdeel bleek na gebruik kapot te gaan, binnen 24 uur herleverd! Service desk klonk wantrouwend, maar nam direct actie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. de Waal 24-05-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed materiaal, ruime keuze, maar slechte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We wilden graag een nieuwe diepvries/koelkast kopen. De informatie verstrekking was heel goed en helemaal niet opdringerig. Klantvriendelijke verkoper. Alleen de aflevering (GEEN uitpakken en plaatsing) werd niet gedaan. Gezien onze leeftijd (78 en 72) kunnen we zelf niets uitpakken en aansluiten. We gingen er van uit, dat dit gedaan werd door het bedrijf, zoals we ons hele leven gewend waren. Jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 24-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor vervanging van apparatuur is het eenvoudig zoeken en vinden op de site. Het vervolg, montage door Keukenloods, werd zeer nauwkeurig uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 24-05-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Alles perfect geregeld!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuken gekocht, goed geholpen, goed meegedacht, levering volledig in orde en alles keurig netjes gemonteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Geerlings 24-05-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Groot assortiment, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een 6 pits gasfornuis, kwam ik op de site van de keukenloods terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Omdat we grote aankopen liever niet via internet doen, zijn we naar nederweert gereden. Hier zijn we heel vriendelijk geholpen. Alles is netjes en volgens afspraak verlopen en we zijn enorm blij met ons nieuwe fornuis.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 23-05-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je herkent een goede winkel het beste aan het oplossen van problemen.
Tussen koop en installatie zat bijna 2 weken, maar bij het uitpakken door de installateur bleek de afzuigkap gedeukt en bekrast. Bij de Keukenloods was dit met 1 telefoontje opgelost en kon ik een uurtje later probleemloos ruilen.
Zodoende zat dezelfde dag de afzuigkap op zijn plek.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M 22-05-2017 Via de website gekocht

Slechte ervaring

Algemene score

1,0
Bestelde een stoomoven die op voorraad was en nieuw leek te zijn. deze was echter en beschadigd en al reeds eerder bij een andere klant geleverd. verpakking was al open geweest. Weer een vrij dagdeel moeten nemen om het apparaat op te laten halen, want ze hebben geen ander exemplaar meer. Weer zo'n aanbieding die te mooi is om waar te zijn. Het retour betalen gaat ook niet automatisch

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 23-05-2017

Beste M,

Wat vervelend! Kunt u het ordernummer mailen naar Emma@keukenloods.nl. Dan ga ik het direct voor u uitzoeken!

Alvast bedankt!

Groet, Emma.

Reageer

Daniel Kraaij 21-05-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en ingebouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen was er eenvoudig. Ook mooi dat er nog een follow-up was over de maten. Uiteindelijk bleek het gelukkig allemaal te kloppen. Maar wel erg netjes dat dit nog even gevraagd werd voordat de vaatwasser werd geleverd. Met de inbouw service is ook alles goed gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Molijn 20-05-2017 Via de website gekocht

Onverwachte upgrade

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze oude AEG vaatwasser had de keuken blank gezet, dus waren we wel toe aan een nieuwe.
Heb als eerste de laatste test van de consumentenbond bekeken en de Bosch kwam als beste uit de test das deze besteld bij de Keuekenloids!
Werd de volgende dag geleverd zoals op de site word belooft, en netjes in de kamer neergezet.
Toen de bezorger weg was viel ons pas op dat het type nummer anders was dan wat wij besteld hadden.
Een beetje gepikeerd de telefoon gepakt en kreeg direct een medewerker aan de lijn, dus ik het verhaal gedaan verkeerde type geleverd.
De medewerker die mij te woord staat , kijkt in hun systeem en komt dan met het volgende , het type dat wij hadden besteld is niet meer leverbaar en dit type is de opvolger.
Dit type is niet alleen de nieuwe versie van de vaatwasser , maar ook nog eens veel beter met allerhande extra functies en dit is ook nog een duurder model, maar er worden geen extra kosten gerekend. Wij waren blij verrast !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 20-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google op deze shop gekomen om dat ik een apparaat besteld had in de winkel en deze niet op voorraad was na bestelling was het apparaat na 3 weken nog niet te leveren dus geannuleerd en gaan googelen met veel plezier de volgende dag in huis netjes en geheel volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B.A.J. Le Belle 19-05-2017 In de winkel gekocht
Eerst gekeken op de website en daarna naar Zaandam de bestelling gedaan.

Wij zijn super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat bij de keukenloods je netjes te woord wordt gestaan en ze alle moeite doen voor jou. Ze houden zich ook aan de afspraak en zoeken de voordeligste en goede oplossing.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-05-2017 Via de website gekocht

Prima hulp bij het uitzoeken en keurig geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is een belangrijke factor, nl zeer concurrerend. Ik kon goed terecht met mijn vragen over het product en om een keuze te maken. De installatie door InbouwTeam was zeer goed, vakbekwaam en echt moeite gedaan om het netjes te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havermans 19-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijs, afspraken worden perfect nagekomen. Wij gaan volgende keerzeker weer bij de keukenloods bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.verberk 19-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service/informatie en alles op een rustige en klantvriendelijke manier. Verkoper dacht mee in het maken van een keuze ,vooral door de voor en nadelen te benoemen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marchel 18-05-2017 Via de website gekocht

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leveringen zoals afgesproken.
Bezorging gaat ook prima.
En bij een defecte levering super snel en zonder gezeur omgeruild. Veel bewondering hiervoor. Ga zo door!!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-05-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prettige klantgerichte benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig ontvangen en geadviseerd zodat ik mijn keuze kon maken en een bestelling kon plaatsen. De apparatuur was ter plekke te bezichtigen en dat vergemakkelijkt de keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petra 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en vakkundige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is dit mijn eerste inductie kookplaat na jarenlang op gas te hebben gekookt.
Heb ton contact gezocht bij de Keukenloods.
Bij het maken van een keuze werd ik ontzettend goed geholpen door de Keukenloods. Ik kreeg uitvoerige informatie over de voor en tegens van de verschillende inductie kookplaten.
De levering en service was erg snel!
Het werkblad moest nog een klein stukje uitgezaagd worden voor de kookplaat en werd bij levering door het montageteam perfect gedaan
Ben zéér tevreden met de geweldige service van de Keukenloods en kan het iedereen aanbevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede service,op alles wat ik wilde weten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer netjes behandeld,niks op aan te merken en goede uitleg gehad wat ik ook gevraagd had over de keukenprodukten waar ik wat wilde weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seb 18-05-2017 Via de website gekocht

scherpe prijs, en een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze tweede koop bij Keukenloods alweer, en net als de vorige keer hebben we de aankoop laten installeren. Wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ItS 18-05-2017 Via de website gekocht

Flexibele opstelling, scherpe prijs en prima kwaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vonden hier de laagste prijs voor afzuigapparaat, gaskookplaat en oven. Persoonlijke afstemming over prijs. Flexibele opstelling bij levertermijn en keurige aflevering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ampie.sr 17-05-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima geregeld....petje af!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klantvriendelijke advisering, scherpe prijs en alles conform afspraak geleverd. We zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aswin 17-05-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie, en duidelijke antwoorden op gestelde vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website.
Mogelijkheid tot vergelijken en zoeken op alternatieven.
Snelle reactie op per email gestelde vragen.
Denken goed mee in oplossingen en bieden daar een passend produkt bij aan.
Aflevering keurig binnen afgesproken tijdstip bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C de Moor 17-05-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima geholpen en goed advies ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij jullie gekomen op advies van onze dochter.
Ondanks dat we slechts op zoek waren naar een gaskookplaat, zijn we zeer voortreffelijk geholpen en wij hebben ook goed advies gekregen voor een mogelijk nieuwe keuken.
Een aanrader.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedwig de Wit 17-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service , snelle levering.
Zeer nette en beleefde mensen namen ook de tijd om je te helpen.
Goede uitleg over de apparatuur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon geregeld door Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 2x via MediaMarkt een mislukte levering te hebben gehad kon Keukenloods dezelfde afzuigkap wel in 1x goed bezorgen en installeren. Fantastisch goed gedaan heel blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 16-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week had ik een Kitchenaid gekocht bij Keukenloods. Mijn keuze,om mijn bestelling daar te plaatsen bleek wel heel goed.Wat een service!!Ik kon er met al mijn vragen terecht en achteraf bleek ook nog eens dat ik mijn kneedhaak (die ik er apart bij besteld had,omdat ik niet wist dat hij al standaard bij de machine zat)kosteloos terug mocht sturen.Klasse!Ik weet wel dat ik bij Keukenloods mijn eerstvolgende bestelling zou plaatsen.En beveel dit,bij deze, iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora Cornelissen 16-05-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen en ruime keus, ook de prijs is echt laag. Er is ruime keuze en helpen je met de maten door dit voor je op te zoeken. Ook de installatie was zeer goed en professioneel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, conform afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na telefonisch contact, goede afspraken kunnen maken. Ook de levering was dik voor elkaar. Prettige en snelle berichten over de levering welke goed was te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H. 16-05-2017 Via de website gekocht

Na wat problemen heeft Keukenloods alles goed afgehandeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet bij dit bedrijf beland en ben -na wat problemen- zeer tevreden over de snelle en goede oplossing en afhandeling. Ook zeker mijn waardering voor het InbouwTeam v.o.f. dat het apparaat goed heeft geïnstalleerd en de 2 monteurs waren zeer vriendelijk. Ook belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duckietm 16-05-2017 Via de website gekocht

Netjes snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering en service bedankt voor deze, ik kon hiermee gelijk aan de slag.
Ook was deze nog het goedkoopste op het internet !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanny Theunissen 16-05-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Algemene score

10,0
Vorig jaar koelkast gekocht. Zeer tevreden. Nu vaatwasser gekocht.goede prijs/kwaliteit verhouding .vriendelijke bezorger en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.b.m.pouwels 16-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles is geweldig afspraken die je maakt alle papieren zijn in orde monteren is geweldig en netjes dus alles is prima geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Curfs 16-05-2017 Via de website gekocht

Goed advies, goeie prijs, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google Shopping zag ik steeds weer dat Keukenloods de goedkoopste was.
Toen ik eindelijk alle apparatuur voor onze nieuwe keuken uitgezocht had, zat ik met wat vraagjes die snel en correct beantwoord worden.
Bij de levering achteraf kon ik zelfs nog het afleveradres van 1 artikel aanpassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shery 15-05-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vaatwasser besteld deze zou op voorraad zijn maar is pas na 14 dagen binnen gekomen. Maar de klantenservice heeft zijn best gedaan om ons zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering.
ook bij navraag is er snel contact te krijgen met klantenservice en bellen zowaar terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monique 15-05-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goed advies en tevreden over product, wel lange levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We kregen goede adviezen, mooie prijs en goed product. De levertijd zou 1 á 2 werkdagen zijn. We kregen na 5 dagen pas telefoontje dat de koelvriescombinatie binnen was. De montage die we hadden afgesproken, kon pas een week later plaats vinden. Gelukkig deed onze koelkast het nog, maar dit is wel een aandachtspuntje. De montage is heel zorgvuldig, netjes en deskundig gedaan. Dit was de €79,- zeker waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronald 15-05-2017 Via de website gekocht

Goede vaktechnische ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website met een ruim assortiment.
telefonische bereikbaarheid is goed met een uitstekende vaktechnische kennis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erna Beerendonk 15-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere artikelen gekocht. Alles tot volledige tevredenheid. Goede apparaten en vakkundige mensen die de aansluitingen verrichten. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews