Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Netjes telefonisch geholpen door de medewerker, goede service, vandaag besteld, morgen geleverd. Keurig geleverd tot in de keuken.
goede website makkelijke bestelprocedure en een scherpe prijs, tegenvaller was dat de zijkant een grote deuk had, na contact met keukenloods had ik keuze omruilen of korting
goede service, in de winkel en bij het bezorgen.
heb er al eens eerder wat gekocht
We moesten heel snel een nieuwe keuken bouwen. Voorzien van nieuwe apparatuur. In deze bizarre tijden waarbij de prijzen per dag konden stijgen en producten slecht leverbaar zijn had ik een keuze gemaakt voor alle nieuwe apparatuur. Tijdens een telefonisch onderhoud werd mij duidelijk gemaakt dat ze me best alles wilden verkopen maar dat ik dan rekening moest houden met een levertijd van langer dan een half jaar. Ter plekke hebben we gezamenlijk gezocht naar goede alternatieven die vrijwel direct leverbaar waren, en ook kunnen vinden. Tijdens dit proces is één product verkeerd in order gezet. Of ik of de medewerker van Keukenloods daar debet aan was is niet te achterhalen. Ik kreeg de producten in huis en hebben daar nog even gestaan alvorens ik deze kon inbouwen. Toen bleek de fout boven water te komen. Buiten de ruiltermijn, maar er werd direct actie ondernomen door Keukenloods en het artikel is direct geruild voor het juiste product. Chapeau Keueknloods voor de coulance.
Was al een tijdje aan het wachten tot een winkel de Bosch PIV851FC5E in huis zou hebben, maar nergens leverbaar. Keukenloods bleek m wel te hebben en nog 100 euro goedkoper ook. Eerlijk gezegd deed de naam ‘loods’ mij terugdeinzen. Ik wilde zekerheid over de installatie, dacht dat het een dozenschuiver was, maar het bleek dat ze werken met kundige installateurs. Degene die het fixte, X, was niet te beroerd om even snel een stukje keukenkast dat in de weg zat weg te zagen. Supervriendelijk en vakkundig. Communicatie met Keukenloods was uitstekend.
Keukenloods Utrecht. Vriendelijke geholpen. Werd ook gelijk gezegd dat de levering lang kon duren. Maart gekocht en vijf maanden later geleverd. De koelvriescombinatie zou nog veel langer duren maar kreeg een mooi alternatief aangeboden. Wie ik ook aan de telefoon kreeg voor informatie, iedereen had begrip voor de situatie en ook bij hun is het natuurlijk overmacht.
Ben heel tevreden over de geleverde apparatuur.
Jammer dat de koelkast welke ik had besteld niet leverbaar was op een korte termijn.In goed overleg en met hulp van de medewerker van keukenloods ben ik alsnog geslaagd.
Snelle levering van de Inventum iki6010.
Werkt goed en snel.
Geheel plug and play.
Fijne dienstverlening via de klantenservice.
Besteld via internet. Makkelijk om te bestellen, snelle levering, goed ingepakt.
Very good service. they solved all our questions about the products We are very satisfied
Al meerdere keren goed geholpen met de aanschaf van diverse extra voor onze keuken.
Ruime keuze in producten, goede omschrijving duidelijke uitleg!
Vlot en prettig geholpen.
Blij met mijn aankoop van een Quooker kraan een Bosch oven en Bosch vaatwasser
Snelle levering doen wat ze beloven top.zeker van plan om ook bij de volgende aanschaf weer te bestellen bij keukenloods
zoals eerdere ervaringen met keukenloods ook deze keer snel en correct geleverd. De vaatwasser werkt naar volle tevredenheid.
Prima product, goede voorlichting/informatie. Faire prijs , zeker concurrerend met andere aanbieders. Levering ging exact volgens planning. Dus betrouwbare partner
Prima service
A lles prima op tijd geleverd en ingebouwd.
Alle oude apparatuur meegenomen.
Goed personeel day weet wat ze moeten doen dus heel bekwaam en vakbekwaam winkels zojn echte aanrader
Duidelijke site. Goede service. Alleen ze namen de vaatwasser niet mee terug. Dat was een beetje onhandig.
Goed en duidelijke uitleg als je belt. Goede connectie met inbouw team. Inbouw team was geweldig !
Netjes terug gebeld om onze reservering te bevestigen, vriendelijk te woord gestaan
Alles werd netjes op tijd geleverd en werkte gewoon zoals verwacht. Ook de website is makkelijk in gebruik.
Goede service en als je in de stad groningen bij keukenboeren gaat kijken voor losse kookplaat of inbouwonderdeel dan wordt je door verwezen naar keukenloods dus vandaar dat we bij jullie terecht zijn gekomen. De jongeman die ons heeft geholpen heeft ook mee gedacht en ook eerst de goedkopere platen aangedragen .Super tevreden tot nu toe.
Snel en goed Snel en goed Snel en goed Snel en goed
Snel en goed Snel en goed
Goede en snelle service met vriendelijke medewerker die verstand van zaken hebben. En makkelijk tussentijds te wijzigen
Doen wat ze zeggen en prima op maat advies doe graag zaken met ze, ook de bezorg aansluit los staande service werkt echt heel goed, super tevreden