Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G 18-06-2018 Via de website gekocht

Goed overleg mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede afstemming mogelijk wat betreft bv de levering. Tijdsbestek levering van 3 uur werkt goed. Prima website dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-06-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering . Goede ondersteuning . Er werd nog keurig nagegaan of de bestelde inbouw vaatwasser echt paste .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bredanaar 17-06-2018 Via de website gekocht

Meedenken, oplossen en vakwerk afleveren: prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De helpdesk heeft met inzet en vakkennis meegedacht en ook in de avonduren goed meegeholpen. De installateurs zijn eveneens vakmensen die een keurige montage afleveren. Goed gewerkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 17-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk, behulpzaam bij omruilen, snelle reacties op e-mails en telefonisch goed bereikbaar. Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helene Eijkhout 16-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes geholpen en stond binnen 5 min alweer buiten! Verder een prima fornuis ! Echt een blikvanger!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pegasos4all 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, en goede afterservice!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe oven, door goed te zoeken naar een specifieke oven kwam ik algauw bij de keukenloods terecht!.

Wij hebben inmiddels de oven bijna een maand in ons bezit en zijn er zeer tevreden over.

In de toekomst wanneer wij weer iets nieuws nodig hebben ga ik zeker eerst bij de keukenloods kijken!.

Dit was onze eerste aankoop bij de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 16-06-2018 Via de website gekocht

Prima verlopen, prima telefonisch advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Quooker combi, online gekocht. Werd heel attent teruggebeld om te controleren of dit inderdaad de juiste kraan voor mij was. Daarna uitstekend en zorgvuldig gemonteerd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriana Vermeulen 16-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer gunstige prijzen??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zag een groot fornuis op jullie site voor een zeer goede prijs. Besteld en aangegeven wanneer ik hem wilde laten bezorgen en monteren . Alles was super geregeld. Mijn volgende aankopen gaat zeker weer bij jullie gebeuren. 😁 een zeer tevreden klant😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 15-06-2018 In de winkel gekocht
Schouw

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf op de site informatie opgezocht. Duidelijk overzicht , en in vergelijking met anderen vergelijkbare bedrijven zeer scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rene Hermans 15-06-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Amsterdam Zuidoost

Geweldig advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pas een een nieuwe koelvriescombinatie van Samsung gekocht. Top apparaat. Top advies en service geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-06-2018 Via de website gekocht

Topbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp bij het uitzoeken van produkten. Levering zonder op- en aanmerkingen. Iedereen aan te raden. Geeft rust in een verbouwing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel blom 15-06-2018 Via de website gekocht

goede zaak snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel ,snelle bezorging en als er iets nemen ze keurig contact met je op en word er iets geregeld .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernardus Wolf 15-06-2018 In de winkel gekocht
Afzuigkap

Een tevreden klant. Zoals vanouds prima en betrouwbaar adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede wijn behoeft geen krans een oud spreekwoord. Snelle directe en vakkundige bediening. Voldoende apparatuur aanwezig om keuze te maken.

Reageer

Roni 15-06-2018 Via de website gekocht

Super service ook in het weekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met de service via telefoon en via mail. Goed advies gekregen en alles wordt snel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 14-06-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze en goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals de titel al omschijft, ruime keuze en een goede prijs kwaliteit verhouding. Hiernaast ook een overzichtelijke website en nemen bij twijfel over een bestelling contact met je op. Goede sevice omdat een foutje is zo gemaakt met het plaatsen van een online bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline van Haaften 14-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig service snelle levering ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had en koelkast besteld, snelle levering,goede service, klantvriendelijk top bedrijf een aanrader voor iedereen 👌👌👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 14-06-2018 Via de website gekocht

Top service met een scherpe aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij keukenloods een nieuw fornuis gekocht 2e binnen een jaar. Het oude fornuis was overleden na blikseminslag. Bij het eerste fornuis was ik al goed geholpen en een zeer strakke prijs gekregen. Dat was bij de aanschaf van dit fornuis. Zelfde merk nieuwer type niet anders. Goede communicatie en nette levering op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franfran 14-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Warm bad!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een zeer slechte ervaring in een ander winkel kwam ik bij keuekenloods in een warm bad.
Er was duidelijkheid, er werd mee gedacht en alle afspraken werden helemaal nagekomen.
De levering met een verhuislift naar 4 hoog ging feilloos.
De plaatsing was snel en perfect.
Ik ben heel blij met het resultaat!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kopco 14-06-2018 Via de website gekocht

Enorm behulpzame medewerkers, prima service

Algemene score

9,0
We werden geholpen door fijn mee denkende medewerkers. Aflevering keurig op tijd. Alles tiptop in orde

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de witte 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle probleemloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een perfecte shop met een snelle helpdesk bij vragen met goede info en tips.
Het aanbevolenproducte werkt uitstekend en voldoet aan de verwachtingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 14-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kreeg een duurder type oven magnetron voor de prijs van de oudere en goedkopere type. Er werd gezegd dat koelkast tot eerste drempel gebracht zou worden, gelukkig tot in de keuken afgeleverd!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Marloes 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en top advies tegen zeer scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige snelle levering en top advies tegen zeer scherpe prijs! Goed geholpen via de telefoon. En alle afspraken keurig na gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-06-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt wat je vraagt voor een heel mooie prijs. De levering is vlot en goed te volgen via internet.

Reageer

Rca 14-06-2018 Via de website gekocht

Apparatuur nodig voor je keuken? Vraag een offerte aan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn nieuwe keuken heb ik afgesproken met de keukenboer de apparatuur zelf aan te leveren. Dit omdat Keukenbedrijven bizarre prijzen vragen voor al het benodigd apparatuur. Aan de hand van artikelnummers heb ik alles na gezocht en de beste prijs kunnen achterhalen. Na een simpel telefoongesprek met keukenloods heb ik een offerte aangevraagd en een zeer scherpe prijs kunnen krijgen. Dit is dus dezelfde apparatuur die ik bij de keukenboer kon krijgen maar dan duizenden euro's goedkoper aan de hand van de catalogus waarde. Levering was prima en op tijd. Geen schade aan de dozen en producten. Samengevat een prima bedrijf voor de juiste prijs en levering van keuken apparatuur!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce Jaspers 14-06-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Alles is heel goed geregeld! Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft mij heel goed geholpen van begin tot eind. Ik kan ze zeker anbeveleden! Mijn keuken is fantastisch.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hazenberg 14-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, flexibel in leverdatum en keurig afgeleverd. Goed verkoopster, herkende ons nog van een half jaar eerder.
Gewoon een fijne winkel .

Review criteria:

Goed

Reageer

Els krooswijk 14-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service,zeer vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gevonden op het internet en een snelle levering,ben zeer tevreden ,de site is zeer duidelijk,ook al heb je een verkeerde bestelling geplaatst lossen hun het op

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs voor product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor het product, echter door niet op voorraad bij leverancier waardoor de levering langer duurde dan gezegd. *Tip aan de Keukenloods om ook bij vertraging van de levering dit aan de koper bekent te maken.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Erik Gottemaker 14-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en een hele goede webshop en leuke mensen aan de telefoon, ga zo door zou ik zeggen, jullie zijn op de goede weg

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Odekerken 14-06-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Zoals van ouds

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service en kwaliteit. Veel knowhow en expertise.
Van binnenkomst in de showroom tot na het leveren en plaatsen altijd vriendelijk en bereikbaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Afke 14-06-2018 Via de website gekocht

Keukenloods goedkoop en goede service

Algemene score

9,0
We hebben al onze keuken apparatuur bij Keukenloods besteld. De magnetron had bij aankomst een kapot frontje. Bij melding werd er direct een nieuw front opgestuurd. Ook bij telefonisch contact wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. Zeer tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 14-06-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Utrecht

Keukenloods is voordelig en levert goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een uitgebreide website. Mocht je artikel elders goedkoper zien dan bieden zij eveneens het artikel aan voor dezelfde prijs. Zij denken ook met je mee wat je het best zou kunnen aanschaffen. In ons geval een vaatwasser waar twee types van waren, maar beiden met een andere afmeting.
Mocht artikel niet leverbaar zijn of uit omloop gaan dan bieden zij zonder problemen een alternatief aan ook is deze duurder.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sabine 13-06-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aanwinst voor Drunen en een nette winkel. Medewerkers hebben verstand van de producten en zijn eerlijk over de merken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

f.ballegooij 13-06-2018 In de winkel gekocht
keukenloods

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service en goede begeleiding welk product, je moet nemen
ook de prijzen zijn goed. ik heb prima kunnen verhandelen

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Freijzer 13-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website en makkelijk alles te vinden, goede service en oude apparaten worden met gemak mee terug genomen.
Dank voor de goede service

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin de Groot 13-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouw vaatwasser besteld. Makkelijk en duidelijk bestelproces. Top dat er na de bestelling nog een mail met checkvraag wordt gesteld mbt maatvoering en paneelsoort. Zo weet je zeker dat je de juiste hebt besteld. 8k geb gekozen voor de montage service. Ook dat is prima gegaan. Kortom: een tien met een griffel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lins 13-06-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super! Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij de winkel in Roosendaal al mijn apparatuur gekocht en ben daar uitstekend geholpen! Alles werd super goed en duidelijk uitgelegd. Ook snel geholpen. En er werd steeds contact gehouden wanneer wij het geleverd wilde hebben. Ook dat is super goed verlopen!! Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden/familie!!👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

willemcj 13-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service met laagste prijs garantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had hier al eens eerder keukenapparatuur besteld en was daar zeer tevreden over. Nu begaf in het weekend mijn vaatwasser het en ik wilde snel een nieuwe hebben. Het moest een Bosch uitvoering met Zeolith zijn en die verkochten ze daar met laagste prijs garantie. Zondagmiddag telefonisch besteld en de woensdag daarop kon ik 'm bij de dichtsbijzijnde winkel afhalen, precies wat ik wilde, perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-06-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Korte lijnen en ze maken waar wat ze beloven. Ik ben heel tevreden. Goede communicatie en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith venema 13-06-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed gelopen van bestelling tot levering perfect. Goede komunikatie vrindelijke mensen . Goed berekbaar alles goed ingepakt met een woord zier tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 13-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is de 2e keer dat wij hier wat hebben besteld. De eerste keer is ons zo goed bevallen, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling! En snelle service. Ze doen wat ze je beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariëlle 13-06-2018 Via de website gekocht

Hele goede afwikkeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop had precies wat we zochten. Het is best wel een beetje moeilijk om op afstand te zien wat je koopt, maar in ons geval is het prima uitgevallen en we zijn dan ook echt tevreden. De installatie-info was een beetje mager, maar het is toch gelukt om de kraan te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ilse 13-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond besteld, volgende dag geleverd en ondertussen is er ook nog geverifieerd of we ons ervan bewust waren dat er een onderbouw koelkast was besteld. Too!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Otten 12-06-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd

Algemene score

5,0
De prijs was prima maar de levertijd voor de kookplaat die op site stond aangegeven klopte niet. De kookplaat was op dinsdagavond besteld en ik kon kiezen dat deze dezelfde week bezorgd zou worden. Hij werd echter pas de volgende week op donderdag bezorgd. Heel erg vervelend wanneer je geen werkende kookplaat meer hebt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Joke roes 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een butaan gaskookplaat voor de caravan. Via internet kwamen we deze site tegen . Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 12-06-2018 Via de website gekocht

Netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door ons bestelde artikelen zijn netjes op de afgesproken tijd tot in de keuken geleverd, de oude apparatuur is gelijk meegenomen, top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-06-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je het gekozen product vergelijkt met andere sites dan ben je bij keukenloods het beste uit.
Verder duidelijke informatie en communicatie betreft bezorging. Ben zeer tevreden met zowel mijn aankoop als ook de bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e. beker 12-06-2018 Via de website gekocht

gewoon alles super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voordelig en super goed en zeer goede informatie om tot een goede keuze te komen. weten zeer goed waarover ze het hebben. hebben veel geduld ( best moeilijk toch)

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Douwe 12-06-2018 Via de website gekocht

Service is naar verwachting erg netjes en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk netjes en overzichtelijk
Er voor gekozen om reden van aanbod, kevertijd en prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasR 12-06-2018 Via de website gekocht

Ze denken mee en helpen me echt verder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze denken mee en helpen me echt verder!. Bestelde product hadden ze niet meer. Ipv dat kwamen ze met een duurder en beter alternatief waar ik niks voor hoefde bij te betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews