Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevredenjaap 23-08-2017 Via de website gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling via internet verliep feilloos en de levering was snel en compleet. De website is overzichtelijk en de prijsstelling is transparant en duidelijk

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 23-08-2017 Via de website gekocht

Onduidelijke handleiding en slappe ovenplaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De shop is oké en de levering was volgens afspraak. Echter, de chauffeur was alleen en moest dus met hulp van ons (maar vaak ook zonder hulp) het loodzware fornuis tillen. Dit lijkt mij niet conform de ARBO-wet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 23-08-2017 Via de website gekocht

Prima transactie, vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop had wat ik zocht en lag prijstechnisch goed in de markt, geen moeilijke keuze.
Deze shop had wat ik zocht en lag prijstechnisch goed in de markt, geen moeilijke keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 23-08-2017 Via de website gekocht

Voldoet aan de verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site. Na telefonische vragen over afmetingen perfect geholpen. En snelle levering (binnen 24 uur)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 23-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Geweldige service en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service was zeer goed, ik had op internet even iets opgezocht en dacht ik bel even voor verdere informatie en kreeg meteen iemand aan de telefoon met alle vriendelijkheid de gewenste info gaf. Ook bij aankomst om he toroducct op te halen alle vriendelijk tot het product brengen naar en in de auto plaatsen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maks 23-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs-kwaliteit verhouding is nergens beter. Wat Keukenloods op haar site aangeeft wordt voor 100% waargemaakt.
De communicatie is helder en bijzonder snel. Een aanrader.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Lavrijssen 23-08-2017 Via de website gekocht

Beste website voor kopen van witgoed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede telefonische bereikbaarheid bij vragen over de apparatuur. Snelle en correcte aflevering op afspraak. Erg goede prijsstelling. En perfecte service b.v. bij een omruiling van een verkeerd geleverd apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Eshuis 23-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel producten te zien, scherpe prijzen, allerte reactie op mijn wensen goed advies en uitstekende service.
Product werdt naar de auto gebracht.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 23-08-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit en vakmanschap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Snelle en correcte afhandeling ook v.w.b. montage van de gekozen afzuigkap en glaskookplaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte Vermeulen 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt makkelijk het product vinden wat je zoekt. Ik ben eerst naar een winkel geweest en omdat het artikel wat ik zocht via de website besteld moest worden, heb ik dat zelf gedaan. In de winkel kreeg ik deskundig advies en op de website kun je ook nog gericht zoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 23-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website. Alles is goed en duidelijk omschreven. Ik heb daar de vaatwasser besteld omdat hij daar het aantrekkelijkst geprijsd was. En bij de bevestiging van het order bleek ook nog dat ik de luxere versie kreeg. Waarom is onduidelijk maar ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hjb 23-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was goed, de aflevertijd werd van tevoren gegeven en klopte. De aflevering van de nieuwe koelkast, in perfecte staat, en het weghalen van de oude ging heel efficient. Het personeel was vriendelijk, hoffelijk en voorzichtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Menge 23-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige monteurs vakmensen en vriendelijk winkel personeel.
Alles keurig afgeleverd en opgeruimd en gemonteerd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorien 23-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon Goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service: eerlijk, oprecht, goede informatie.
En dat op alle fronten. Een apparaat kon niet geleverd worden, maar de medewerker van de keukenloods droeg er zorg voor dat een vergelijkbaar apparaat aan dezelfde prijs geleverd werd. Dat noem ik eerlijke handel.
Kan aanraden om installatie er bij te nemen, dit was echt ook helemaal top: nauwkeurig, vriendelijk en alles opgeruimd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric Wildeboer 23-08-2017 Via de website gekocht

Vollledig ontzorgd! Dat is wat een klant wil. Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb nu 3 maal bij Keukenloods besteld. Altijd naar volle tevredenheid. Bij 1e levering was product niet meer voorradig. We kregen zonder extra kosten het nieuwe model. Vorige week koolstoffilter besteld. Keukenloods nam kontakt met ons op om te checken of deze echt bij onze afzuigkap past. Dat is meedenken en ontzorgen van de klant!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jch 23-08-2017 Via de website gekocht

Snel en probleemloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle communicatie bij vragen over geschikte modellen/types. Idem over levering. Inbouw ging probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekend 22-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn Factorij

perfecte service

Algemene score

9,0
Wij vinden het een geweldige shop mijn man had het koffiezet machine ergens anders goed koper gezien en jullie gingen er in mee .Dus wij kregen hem ook voordat geld dat vinden wij nou service

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 21-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie, levering volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede aanbieding bij afname meerdere producten. Snelle terugkoppeling en goed advies.
Alles volgens afspraak geleverd en op de afgesproken tijden.
Erg tevreden over de complete transactie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henriette 21-08-2017 Via de website gekocht

snelle en zeer goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de web shop heeft een enorm assortiment , goede beschrijving en heel belangrijk een hele goede prijs kwaliteit verhouding!
en de levering was sneller dan verwacht , echt TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 21-08-2017 Via de website gekocht

Goede aanbiedingen snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser op vrijdagmiddag besteld en zaterdag ochtend in huis.
Bij aankoop gekozen voor bekijk alternatief welke zeer voordelig was tov andere webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexander 17-08-2017 Via de website gekocht

Snel schakelen. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het retourneren van een afzuikap van Ikea ivm echt heel veel lawaai, kwam ik bij keukenloods de Bosch DWB097A51schouwkap tegen. Super scherpe prijs, alleen ik had hem snel nodig. Vrijdag middag even een telefoontje naar een van de winkels (Utrecht in dit geval) en daar werd ik goed geholpen door Akin. Juiste advies, inspanning verricht om de juiste kap voor mijn situatie te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jarno 17-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer goede ervaring met de Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben diverse apparatuur aangekocht en deze waren keurig op afgesproken leverdatum geleverd en de oude apparatuur retour genomen.
Ook hebben wij een lichte kras fabriek foutje....? waar keuken loods niets aan kon doen, echter zij hebben zonder probleem binnen enkele dagen kosteloos een nieuw artikel geleverd en de andere retour.
Top service tegen een goede prijs perfecte prijs en kwaliteit (hoogstaande service)

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 17-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost

Perfect geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben naar de winkel gegaan waar ik prima en eerlijk advies kreeg. Er werd met alles meegedacht.
De koelkast werd besteld en prima afgeleverd.
Dus dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Groot 16-08-2017 Via de website gekocht

Kundige monteurs, slechte planning

Algemene score

5,0
Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon en kundige en vriendelijke monteurs. Helaas liet de planning te wensen over. Waar me eerst was verteld dat de wasmachine in een week geleverd kon worden, bleek dat toch niet te kunnen. Toen een keukendeurtje moest worden aangepast -top dat de monteurs dat regelen!- en ik gebeld zou worden voor een nieuwe afspraak, heb ik na tien dagen wachten zelf maar gebeld en daarna vier dagen later weer. Nu staat er een afspraak voor eind volgende week.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Imke 16-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service en betrokken medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker dacht goed mee met onze wensen en ons budget.
De kleine ruimte van de keuken wist hij zo efficiënt mogelijk in te delen.
We kijken uit naar onze keuken!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie Vos 16-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede prijs maar de levertijd was langer dan aangegeven

Algemene score

7,0
Wij hebben de koel-/vriescombinatie in de winkel aangeschaft. Hier krijgen wij een goed advies waardoor wij een keuze konden maken. Echter de afgesproken levertijd is niet nagekomen. Ook de op website aangegeven levertijd is niet correct. Keukenloods geeft op de site de levertijd weer vanaf het moment dat de koel-/vries combinatie bij hun in bezit is en houdt dus geen rekening met levering van de oorspronkelijke leverancier naar de Keukenloods. Dit was wel een domper aangezien onze oude combinatie kapot was.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen Taillie 15-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Slechte levering en dramatische aftersales

Algemene score

2,0
Een mooie keuken besteld met A-klasse aparatuur voor een goede prijs. Tot zover tevreden. Echter de levering:
- werkblad beschadigd geleverd. 1 maand later nog geen voorgestelde oplossing, ondanks directe melding bij levering
- verkeerde schouw geleverd, correct vervangen na een week
- in de keuken zat geen enkele lade voor bestek. Na 1 maand nog niet geleverd
- in 6 van de 12 frontjes waren gaatjes voorgeboord voor de greepjes
- sparing voor kraan niet groot genoeg voor de geleverde kraan.

Nu zijn al deze punten vervelend, maar op te lossen. Helaas is de respons/informatie en follow up vanuit keukenloods bedroevend. Geen support, inleving of met name een vorm van terugkoppeling, tenzij je er zelf meerdere keren er week achteraan blijft bellen/mailen.
Maar dan nog na 1 maand helaas geen resultaten.
Voor ons dus een zeer slechte ervaring en kunnen hen dus duidelijk niet aanraden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-08-2017

Beste Jeroen,

Wat vervelend dat na een maand de problemen nog niet verholpen zijn. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Deze mag je ook mailen naar emma@keukenloods.nl. Dan ga ik het even voor je uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

J.P. Verbaarendse 15-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

De moeite waard om te gaan bezichtigen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prachtige showroom en perfecte service. De moeite waard om te gaan kijken. Bezorging gaat precies volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goha5 15-08-2017 Via de website gekocht

no nonsense shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zonder de twijfel is dit de goedkoopste winkel, maar met levering en service hoort hij bij de beste. Ik zou deze winkel bij iedereen willen aanbevelen, zoals ik ook de aanbeveling van iemand anders heb gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen vanwege de lage prijzen. Jammer dat het artikel niet op het afgesproken tijdstip binnen was. Ik kreeg toen echter wel zonder probleem een leentoestel mee. Ze hadden alleen wel even mogen laten weten dat het artikel niet binnen was op het afgesproken tijdstip.
Desondanks toch een aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 14-08-2017 Via de website gekocht

Aflevering perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is erg gemakkelijk, aflevering TOP, reactie bezorgen was ook uitstekend. Alleen jammer dat niet goed zichtbaar was dat de koelkast een iets langere levertijd nodig had.
Verder TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 12-08-2017 In de winkel gekocht
Almere

Zeer goede service, alles conform afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel is men vriendelijk, en probeert je niets iets duurs aan te smeren, maar wat past bij je behoefte. Levering, betaling, installatie verloopt soepel zonder problemen. Komen afspraak na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cock 12-08-2017 Via de website gekocht

Alles zeer goed verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is goed verzorgd. De bezorger was zeer netjes en vriendelijk. De tijd van de bezorging klopte precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Clement 12-08-2017 Via de website gekocht

Prima service op tijd geleverd en netjes in gebouwd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goed online bedrijf met goeie mensen aan de telefoon. Eerst gebeld over het product.
En toen besteld gasfornuis en Oven.
Betalen pas bij het plaatsen prima geregeld. En het inbouwen ook niet te duur.
Goeie website.
Voor elke beurs een goed product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Hekkers 12-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser was niet leverbaar en ik kreeg een mooie upgrade, heel erg blij mee. Zaterdag besteld maandagochtend al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.J van Diemen 12-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Nog nooit meegemaakt !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jaren geleden voor het eerst een koelkast gekocht bij de keukenloods, dat was een positieve ervaring dus besloot ik toen mijn vriezer het begaf weer naar de keukenloods te gaan. Mijn verwachting werd overtroffen bij het tweede bezoek, de vriezer die ik kocht uit de outlet bleek niet in orde te zijn. toen ik daar melding van maakte werd er zonder enige weerstand een hagelnieuwe vriezer voor mij besteld en spoedig geleverd. De service die hier geleverd wordt is van ongekende klasse en kan menig ander bedrijf nog van leren. Hierbij bedank ik dan ook het hele team van de keukenloods en in het bijzonder X die dit allemaal mogelijk maakte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

h schutten 11-08-2017 In de winkel gekocht
terborg

goede servers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
een goede servies en goede informatie naar de klant toe de levering van de bestelde artikel was binnen de aangegeven tijd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 11-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Vriendelijke service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn in de winkel geweest omdat we graag apparatuur "live" willen zien. Op de webshop staat veel info en foto's, maar er gaat niets boven zien met de vingers.
Aantal modellen in de winkel (vaatwasser) viel tegen, maar werd ruimschoots gecompenseerd door kennis en aandacht van de "verkopert".
Nadat we een model hadden geselecteerd en wilden kopen, kwam keukenloods uit eigen beweging met een luxer model tegen hetzelfde geld. Achterdochtige Nederlanders als we zijn, hebben we dit nog even gecontroleerd via andere aanbieders, maar er was geen addertje onder het gras. Integendeel: top deal!
Levering ging ook prima. Keurig SMS'je over wanneer...
We hadden al eerder wat via keukenloods gekocht, maar dat was via webshop. Ook prima en zeker toen bleek dat we wat probleempjes hadden (fabrikagefout). In no time opgelost!
Waarom een 9 en geen 10? Geen bakje koffie van de verkopert :-)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van Santen 11-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

goede voorlichting, prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Gaanderen de producten gekocht, deskundig, en prettig geholpen, men nam echt de tijd voor je.
Men heeft daar verstand van keukenproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.b.tordoir 11-08-2017 In de winkel gekocht
Hoofdkantoor

Helaas het vie tegen

Algemene score

4,0
Keuken werd geleverd met deuk in de voorkant van het keukenblad
Er zou een speciaal bedrijf komen om deuk eruit te halen .
Dus nieuwe afspraak.
Keuken zou worden geleverd met aansluiting op aan/ afvoer.
Monteur wist van aansluiting aan en/ afvoer niets af. Dus nieuwe afspraak
Monteur heeft een kitrand gemaakt die er niet uitzien dus nieuwe afspraak
Officiele reactie van Keukenloods 11-08-2017

Beste P.b.tordoir,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Uit de review begrijp ik dat er een afspraak ingepland staat. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Klaas 11-08-2017 Via de website gekocht

Snel, simpel en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak van een duidelijke website, goede informatie en natuurlijk scherpe prijs. Email met koop etc en contact voor inbouwteam. Ook probleem met de kookplaat werd direct en goed opgepakt en afgehandeld. Zeker aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wisa 11-08-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webshop, duidelijke foto's je krijgt wat je ziet, prima service en snelle levering en we hebben voor paar tientjes meer de koelkast laten inbouwen en dit is heel mooi gedaan. strak werk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wico 11-08-2017 Via de website gekocht

Goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne webshop die veelzijdig is ......
En een goede betrouwbare service heeft.....
Overzichtelijk en makkelijk te vinden artiekelen in de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe apparaten 11-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Nieuwe apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen, voldoende tijd voor persoonlijke aandacht bij het maken van keuzes die voor jaren prettig gebruik moeten zijn

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende kwaliteit en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kookplaat is vakkundig ingebouwd. Oude materialen werden meegenomen. Ben erg blij met de kookplaat en de uitstekende service die geboden is. Was tevens een geweldige aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmo Tolsma 10-08-2017 Via de website gekocht

Prima winkel waarmee je goede afspraken kunt maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze winkel een prima prijs-kwaliteit leveren. Reeds meerdere inbouwapparaten bij deze winkel aangeschaft en tot volle tevredenheid geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 10-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze aankoop vond 'ouderwets' in de winkel plaats omdat we de kraan even in het echt wilden aanschouwen. We werden erg vriendelijk geholpen. Het advies was open en eerlijk, of althans zo goed gebracht dat het eerlijk aanvoelde ;). We kregen nuttige tips over de installatie en de verkoper heeft ons geholpen met onze keuze. De levering was keurig, kort telefonisch contact voor de aankomst was prettig. We waren net de deur uit maar in overleg met de bezorger kon worden geregeld dat het pakket bij de buren werd bezorgd. Heel prettig. De prijs was ook zo laag als we 'm konden vinden, dus er valt eigenlijk niets te klagen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

thijs 09-08-2017 In de winkel gekocht
Zaanstad

scherpste prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitleg en begeleiding in winkel was deskundig en gewoon goed. Ter plekke werd check gedaan of uitgezochte artikelen idd de goedkoopste waren op internet. leverde toch mooi nog wat extra voordeel op. overtuigende service!

Jammer is dat doorgegeven adres wijziging niet terecht kwam bij de chauffeur. een kleine smet in een verder perfect functionerende winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Molenaar 09-08-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods in Zaandam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een ruim assortiment maar is wel overzichtelijk,
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 09-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders dan deze onderneming een 10 geven! Ik had via de website een afzuigkap besteld en zelf! de fout gemaakt door een verkeerd model te bestellen. Contact opgenomen met de klantenservice en zij dachten zo goed met ons mee! We kregen een beter model voor dezelfde prijs en spoedlevering omdat we er eigenlijk op zaten te wachten. Dat vind ik echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews