Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P B. 14-09-2017 Via de website gekocht

Een hele duidelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de shop een verscheidenheid aan verschillende huishoudelijke artikelen hebben . de leverantie is prima geregeld en het bestelde , in mijn geval een NOVY afzuigkap ziet er prima uit , en met de aanwijzingen ook heel goed zelf te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 14-09-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid-oost

Perfecte service ook als je wat wilt omruilen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wordt bij jullie altijd zeer goed en vriendelijk geholpen. De mensen die komen leveren aan de deur zijn ook erg vriendelijk en klant gericht

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 14-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, goede showroom waarin alles zichtbaar is (en afzuigkappen werkend te zien en horen!), helderheid t.a.v. competitieve prijzen, zeer snelle levering tot op 2 hoog. Kortom: zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

William 14-09-2017 Via de website gekocht

Kan Keukenloods aan iedereen aanbevelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser die wij hadden uitgezocht was niet leverbaar. Direct kregen wij een alternatief aangeboden. Meerprijs voor rekening Keukenloods. Levering snel en volgens afspraak. En we zijn heel blij met de vaatwasser.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-09-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser was defect. S'morgens besteld en s'avonds in huis, echt top. Mijn oude machine volgens afspraak weer mee genomen. De keuze voor de keukenloods was de overzichtelijkheid van de webshop en natuurlijk de prijs. Kortom een aanrader om hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloes 14-09-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service, duidelijke uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen, ruim meedenkend en niet opdringerig. Ook laten zien hoe alles werkt en de verschillen van de aparaten laten zien.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. J.N.Huige 14-09-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

mooie en handige elektrische kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zochten een nieuwe kookplaat. Bij een zoektocht kwamen wij deze winkel tegen en zijn meteen geslaagd.
Daarnaast was deze plaat van Etna in de aanbieding en was dus mooi meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siem Hoogervorst 14-09-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

klant vriendelijk en goede bediening en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede schop maar ten opzichte van de wepsite zijn er weinig inductie platen in de schop aanwezig.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jaap 14-09-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goed advies, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen en daarna tot een goede prijs gekomen. Ruime keus in de showroom. Zakelijk èn vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans Vinken 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima geleverd en geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over het Product en de medewerkers, zowel per telefoon als bij de installatie.
Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 14-09-2017 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product is conform afspraak geleverd! Ivm met verbouw van het huis nog niet in gebruik genomen. gebruikerservaring heb ik dus nog niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heeft de beste prijs en een snelle levering. Producten zijn duidelijk en overzichtelijk beschreven op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F Hardy 14-09-2017 Via de website gekocht

punctueel

Algemene score

9,0
primair gekozen voor het merk app (Siemens( daarnaast gaf de prijs doorslag.
dag van levering was de bode keurig op tijd, binnen de tijd, die vooraf was opgegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Emke 14-09-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aanschaf combi-oven.

Algemene score

8,0
Ruime keuze in een rustige omgeving. We werden deskundig te woord gestaan. Goed geholpen en geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.C.L. van der Made 14-09-2017 In de winkel gekocht
De Factorij 63 A 1689 AK Zwaag

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor deze shop gekozen n.a.v. positieve reacties van kennissen. Klantvriendelijk, goede kwaliteit en een uitstekende services v.w.b. het plaatsen. Zelfs tot het verwijderen en afvoeren van de oude koelkast. Tot het laatste schroefje. Ik had de oude koelkast reeds van zijn plaats gehaald, maar dat was ook niet nodig geweest. Indien ik een apparaat moet vervangen, dan ga ik weer naar Keukenloods in Zwaag.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

familie Udema 14-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

De KEUKENLOODS loodst je naar het juiste product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast de ruime keuze in apparatuur wordt meegedacht om in de persoonlijke situatie tot een weloverwogen keuze te komen. De inbouwkoelkast voldoet prima en we zijn erg tevreden

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 14-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekend servcice

Algemene score

9,0
Wij hebben niet via de website gekocht maar in de winkel in Zaandam waar wij uitzonderlijk prettig zijn geholpen door een actief meedenkende medewerker. Zeer prettig en zo zeldzaam.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 14-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, alles op tijd en correct gelveerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, veranderingen doorgeven geen probleem, goed telefonisch bereikbaar, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick keizer 14-09-2017 Via de website gekocht

Goedkoper bestaat niet dan keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs , goed koper bestaat niet , goede service , en bezorgen geen probleem , ze nemen ook je oude aperaat mee ,

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 14-09-2017 Via de website gekocht

mooie prijs /kwaliteit en vlotte service

Algemene score

9,0
Goede na kontrole qua afmetingen alvorens te leveren en mooie prijs voor kwalitatieve produkten.
Ook levering netjes volgens afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 14-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie was het verkeerde type koolstoffilter geleverd. Na een belletje en een mail met foto's ter veduidelijking wer dit keurig opgelost. Verkeerde opgestuurd naar een antwoordnummer, en het juiste werd daarna geleverd. Zelfs 's avonds tot 22.00 uur service bereikbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 14-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goed advies en perfecte aflevering aan huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste in keuken apparatuur, breed assortiment en snel geleverd. Tevens snel en goed advies via de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 14-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service snel en goed geregeld zou zo weer bestellen.goede levering en ophaal oude machine was ook goed geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de bruin 14-09-2017 Via de website gekocht

Goede service! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering, telefonisch ook goed advies gekregen. We hadden een vaatwasser besteld die achteraf niet op voorraad bleek. Dit werd zonder woorden eraan vuil gemaakt te hebben goed opgelost doordat men een andere maar betere versie opstuurde. Dat zie je niet vaak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Wezel 14-09-2017 Via de website gekocht

Nooit gedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via surven op het internet KeukenLoods gevonden. Zocht een aantrekkelijke prijs en tevens goede voorwaarden. Deze heb iik bij KeukenLoods gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 14-09-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat er na miscommunicatie een verkeerde koelkast was bezorgd , werd dit keurig opgelost en een andere koelkast geplaatst

Reageer

Sander 14-09-2017 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering en kundige montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, snelle levering en kundige montage. Zeer tevreden! Tevens een scherpe prijs, dus ik kom in de toekomst zeker terug bij Keukenloods!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.d.nijhuis 14-09-2017 Via de website gekocht

Dat het even fout ging, werd perfect telefonisch opgevangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verpakking van ons nieuwe 6 pits gasstel was behoorlijk gemolesteerd door KPN die dat bekende middels een sticker op de gesloopte en aan elkaar geplakte verpakking. Na telefonisch overleg met de Keukenloods de verpakking geopend, omdat Keukenloods beloofde direct een nieuwe te versturen in geval van schade aan het product. Dan kun je dus weer verder. Prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ales 14-09-2017 Via de website gekocht

Quick service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The service was super quick, exactly as promised. The item had some minor cosmetic damage but we kept it as we needed it quickly.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 14-09-2017 Via de website gekocht

Matig

Algemene score

2,0
Afzuigkap besteld met 2 koolstoffilters, kwamen een week later, bij montage bleek dat de filters niet pasten, bij de winkel in zuid osot geweest en daar de juiste filters besteld, 2 dagen later filters opgehaald en nu was het er nog maar 1 en nu na 4 dagen weer een filter opgestuurd gekregen inmiddels wel 3 keer in de winkel geweest voor een paar filters moet toch beter kunnen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-09-2017

Beste Michel,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat de levering van de koolstoffilters wat moeizaam is verlopen. Wij zullen deze aantekening bespreken. Ondanks dat veel plezier met de nieuwe afzuigkap.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Handige Harry 14-09-2017 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afwasmachine gekocht, Kreeg nog een mail om de maten te controleren, om er zeker van te zijn dat ik de goede besteld had.
Een ding heb ik fout gedaan, ik kon de machine laten plaatsen voor € 80.- dat had ik moeten doen.
Na ca. 4 uur op de keuken vloer gelegen te hebben had ik het eindelijk zelf klaar, dit gebeurt me nooit meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WDK 14-09-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vrijdagochtend voor 12.00 uur besteld, zaterdagochtend al geleverd. Snelle en correcte levering. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

10,0
Mooie inbouw vaatwasser gekocht voor een goede prijs!
In verband met vakantie en ziekte, waardoor ik de installatie te lang vond duren,werd er meegedacht om installatie bedrijven bij mij in de buurt te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 14-09-2017 Via de website gekocht

Voor mij een snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een goede overzichtelijke site prijzen zijn goed en mooie producten en een snelle levering
En de producten komen heel aan bij de klanten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Mulders 14-09-2017 Via de website gekocht

Kan niet beter.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte aan mijn bestelling voor 'n nieuwe afzuigkap de service en montage was in een woord voortreffelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 14-09-2017 Via de website gekocht

Goed aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en gevarieerd aanbod in verschillende prijsklassen. Duidelijke omschrijvingen. Vlotte levertijd en goede service (artikel langere levertijd dan verwacht: net bericht en opties om vergelijkbaar artikel te bestellen).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vergeer 14-09-2017 In de winkel gekocht
utrecht

algemene indruk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Tijdens de aankoop werden we goed en vriendelijk geholpen, en er werd met ons meegedacht. Dat is ook belangrijk. Ze namen de tijde voor ons en het onderlinge contact was goed te noemen. Helaas vonden we de service, nadat de keuken was geplaatst, iets minder oke. We moesten lang wachten op een monteur en op een telefoontje en een onderdeel was verkeerd besteld. Duidelijk een minpunt!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 14-09-2017

Beste Vergeer,

Bedankt voor de review. Wij zullen de punten van kritiek intern bespreken. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Anne 14-09-2017 Via de website gekocht

Super, maar levertje anders dan afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levertijd was 10 dagen. Dit kwam perfect uit met onze geplande vakantie. Bij thuiskomst bleek de levering al na 3 weken te zijn. Heel fijn, maar niet met onze vakantie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ad 14-09-2017 Via de website gekocht

Degelijke service en vriendelijk

Algemene score

9,0
Kon telefonisch nog het eea kortsluiten. Met je meedenken. Dat waardeerde ik. Omdat het een afwijkende maatvoering bleek te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Basappie 13-09-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Keukenloods doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlak voor onze zomervakantie begaf de koelkast het. Via Keukenloods een nieuwe besteld. In de winkel werden we vakkundig en vriendelijk geholpen. De volgende werd de koelkast volgens afspraak geleverd. Met bijbehorende inbouwhandleiding is de installatie gelukt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L. Emmerzaal 13-09-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Zomertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vlotte bediening in de winkel, veel en gevarieerd aanbod (diverse merken) , personeel is behulpzaam bij de keuze, lage prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Cor 13-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Superieure leveringsinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een redelijke prijs de afzuigkap bij Keukenloods gekocht ( helaas twee weken te vroeg, want het apparaat kwam in de aanbieding, maar dat heeft overigens niets te maken met de service) . Opvallend gunstig was de informatie die steeds werd verzorgd tot aan de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 13-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijke bestelsysteem! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keus, snel geleverd en een prettige afhandeling.Bij een volgende aankoop zijn jullie mijn eerste keus 👍.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Louwers 13-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en fijne site, maakt alle beloftes waar!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een vervanger voor onze defecte combimagnetron, tijdens de zoek toch op het web kennen we iedere keer qua prijs, levering en product beschrijving uit op Keukenloods. Dit zegt denk ik wel genoeg! Bezorging was ook erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 13-09-2017 Via de website gekocht

Mooi Artikel, maar ... communicatie laat nog te wensen over!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De Website was duidelijk, bestellen betalen alles was goed duidelijk. Jammer genoeg was de informatie over de verzending "vreemd" . Levering niet via eigen bezorgdienst, bezorgdatum= leveringsdatum aan TNT (pakje komt dus een dag later). Toen ik belde over het pakje was de melding. "De website moet nog worden aangepast".
Gelukkig weten we dit nu, want ik zou nog een keer bestellen als we wat nodig hebben.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zenon 13-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldig koelkast en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie service, aardig personeel en een prijs garantie. Ik ben er blij mee, een koelkast wordt voor de deur afgeleverd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Annebertie 13-09-2017 Via de website gekocht

Super goede service, hele scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu voor de 3e keer een bestelling gedaan en wederom alles vlekkeloos verlopen. Ze pretenderen de goedkoopste te zijn en maken dat ook echt waar. Is de prijs elders lager, krijg je het product voor dezelfde prijs (moet wel aantoonbaar zijn uiteraard). Ze hebben een ruime sortering en bestellen gaat heel eenvoudig, via de website maar ook telefonisch. De medewerkers zijn erg deskundig, ze weten waar ze het over hebben dus altijd een goed advies. Levertijden zijn erg snel, meestal de volgende werkdag in huis. Producten worden netjes en goed verpakt afgeleverd. Oude producten worden desgewenst mee retour genomen. Je kunt er ook nog voor kiezen om de apparaten aan te laten sluiten (tegen betaling) En als je online kopen geen optie vindt, ze hebben ook nog een aantal fysieke winkels waar je terecht kunt!
Wij zijn uiterst tevreden en kan Keukenloods aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ot 11-09-2017 Via de website gekocht

Ander type geleverd dan besteld

Algemene score

2,0
De Keukenloods levert op eigen initiatief een ander type dan besteld. Hierover word de consument niet van tevoren geinformeerd. Wij hadden na grondig onderzoek besloten een Bosch vaatwasser aan te schaffen. De reviews waren goed en er zaten een aantal specifieke opties op die ons aanspraken. Na levering door de Keukenloods heb ik de vaatwasser ingebouwd waarna na inbouw bleek dat er een aantal opties niet op het apparaat zitten. Vervolgens de afleverbon bekeken en vergeleken met de bestelling en wat blijkt...er is een ander type geleverd. Dit blijkt ook op ergens op de bon te staan. Van het nieuwere type zijn er uiteraard nog geen reviews echter zitten hier ook niet de opties op die op het door ons bestelde apparaat wel zitten. De beslissing van de Keukenloods om zonder aankondiging een ander type te leveren vind ik behoorlijk arrogant. Hoe weten zij nou wat ik wil! ik zal waarschijnlijk het apparaat wel mogen omruilen maar om nou weer de vaatwasser uit te bouwen, een halve dag te zitten wachten op een nieuwe levering en weer een nieuw apparaat in te bouwen heb ik geen tijd voor. Inmiddels wacht ik een kleine twee weken op een reactie van de door mij gestuurde email. Voor mij geen Keukenloods meer aangezien ik graag zelf beslis waar ik mijn geld aan uitgeef...daar heb ik de Keukenloods niet voor nodig.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2017

Beste Ot,

Wat vervelend dat de communicatie over de bestelling niet goed is geweest en dat je nu ook al een tijdje wacht op een reactie vanuit ons. Zou je misschien jouw gegevens en ordernummer willen mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik dat even voor je uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

wout 04-09-2017 Via de website gekocht

eerlijke antwoorden op je vragen, wat ze beloven komen ze na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na het geven van de bestelling , krijg je netjes alles bevestigd op de e-mail. geven ook aan wanneer je de bestelling kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 31-08-2017 Via de website gekocht

Prima informatie gekregen per mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop op internet is prima in het gebruik. Heb al meerdere malen in de fysieke winkels van Keukenloods aankopen gedaan.
In mijn huidige woonplaats is dat niet mogelijk. De webshop is een uitstekend alternatief met veel keus en interessante aanbiedingen. En staat je artikel er niet bij dan is men bereid dat voor je te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews