Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 25-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service, hele goede voorlichting gehad.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn personeel dat naar onze wensen luisterde, de verkoper zocht mee voor een passende oplossing. Piroma gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

GenW 25-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aflever moment verkeert gepland, maar geen probleem en geen extra kosten ondanks dat ze de eerste keer voor een dichte deur kwamen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Mirjam 25-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de shop van de Keukenloods was het artikel wat ik wilde hebben goedkoper dan bij andere (web)shops. Dan is de keuze snel gemaakt en het werd ook snel geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 25-07-2018 In de winkel gekocht
Almere buiten

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies ontvangen en vriendelijk geholpen er werd alle ijs genomen en mee gedacht. Ik ben erg tevreden

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Gerjon Otten 24-07-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bosch vaatwasser besteld, volgende dag geleverd. De door ons bestelde vaatwasser was niet leverbaar en stond wel als voorraad te boek. Hierdoor een 'upgrade' gekregen voor dezelfde prijs. Geen gedoe, gewoon top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coos 24-07-2018 Via de website gekocht

hulp gekregen bij keuze Perfect propaan inbouw gastoestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment gastoestellen. Goede hulp gekregen van medewerker bij het maken van de keuze. Goede snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 24-07-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit is prima in orde en was voor mij de primaire reden om mijn bestelling te doen bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jonky 24-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaat was op voorraad voor een goede prijs kwaliteit verhouding.Goede en snelle levering en oude apparaat werd gelijk meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bvdv 23-07-2018 Via de website gekocht

Zelfde product voor minder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doe je zelf een lol en kies het product in een winkel uit en bestel deze bij de keukenloods. Onze vaatwasser was 525 euro bij een media markt en 400 euro bij de keukenloods.

Nette bezorging en correcte communicatie hierover.

De wasmachine en droger zijn de volgende aankopen, ook hier zijn ze makkelijk 100 euro per machine goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

harrie 23-07-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg, meedenken en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke uitleg/makkelijk via telefoon alles regelen en snelle levering. Goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus lindhout 23-07-2018 Via de website gekocht

Echte een top service, goed geholpen door de medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze beweerde dat ze de goedkoopste waren, elders de kookplaat goedkoper gezien en aangegeven en gelijk een tegenbod gekregen.
Dus gekocht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Limbeek 23-07-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede behandeling erg vriendelijk en makkelijk dicht in de buurt en genoeg apparatuur en het bedrijf ziet er mooi uit

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco (van ingrid) 23-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldig! Maar logisch ook. van mn top moedertje geleerd hah

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Goed spul voor een leuk prijsje! Echt een aanrader, vraag naar xxx voor het mooiste en beste apparatuur dat er op dit moment te verkrijgen is!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Mailoa 23-07-2018 Via de website gekocht

Goede service. Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eens eerder iets gekocht . Was toen ook prima geregeld . Mijn eerste keuze vaatwasser was helaas niet voorradig . Kreeg een andere aangeboden , duurder maar kreeg deze voor de prijs van mijn 1ste keuze. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eef 23-07-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kreeg gratis een upgrade omdat de koelkast die ik bestelde er niet (meer) was. Snelle levering op volgende dag. oude koeler netjes mee teruggenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bianca 23-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service en snel....

Algemene score

9,0
ik heb mijn fornuis zelf opgehaald ivm andere bedrijven die niet hun afspraken na kwamen .. Maar hier fantastisch binnen een kwartier had ik mijn fornuis in de auto..en met hulp ..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Van Dijk 23-07-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en kennis van zaken. Echt goed geholpen. Verkoper nam de tijd, luisterde goed naar wat je wilde en kwam met en passend aanbod met een mooie prijs. We komen hier zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry van Velsen 23-07-2018 Via de website gekocht

professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en professionele afhandeling van bestelling en plaatsing koelkast. Respectvolle bejegening door medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 23-07-2018 Via de website gekocht

Lekker vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website, geeft gelijk een goed en vertrouwt gevoel voor evt een grote online aankoop. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daveyn 23-07-2018 Via de website gekocht

Heel goed geholpen anders verkeerde diepvries

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na mijn bestelling heeft keukenloods me gevraagd voor de maten en tekeningen van de keuken zodat ze konden bepalen of ik de juiste apparatuur had gekocht. Maar goed anders had ik een diepvries gekocht waar ik problemen mee zou krijgen. Diepvries geanuleerd en geld terug gekregen. Goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 21-07-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webside met scherpe prijzen. Snelle levering en volgens afspraak. Productfout was snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S.V. 20-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service, vriendelijke en kundige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, vriendelijke en kundige klantenservice. Wij hebben een afzuigkap besteld, deze werd binnen no time geleverd. Ik had wat vragen mbt de recirculatieset, hier werd ik goed geholpen door de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Lubbers 20-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige service. Snel geregeld en n prettige bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel veel keuze
En prettig geholpen.makkelijk bereikbaar.
En verzorging is optimaal
Aanrader.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

zeer tevreden evenals 5,5 jaar geleden. 20-07-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Evenals 5,5 jaar geleden gemakkelijk te bestellen en snelle levering, duidelijke website met veel keuzes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benBen 20-07-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een mislukte terugbelafspraak zelf maar even gebeld. Kreeg snel een vriendelijke jongeman aan de lijn die prima hielp. De volgende dag al kwam er een aardige bezorger hier een prachtig fornuis afleveren! Helemaal tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maria 20-07-2018 Via de website gekocht

Ontzettend geweldige service, ik ben heel tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie zijn een voorbeeld, met name omtrent klantvriendelijkheid voor veel bedrijven. Pro-actief naar de klant toe, beloftes worden nagekomen, ik heb echt niets op jullie aan te merken !
Bedankt, ik zal jullie zeker voor een volgende bestelling benaderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Saarberg 20-07-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf wat met de klant meedenkt

Algemene score

9,0
Na de bestelling even bellen wat de maat van het voorfront was.
Om te kijken of de vaatwasser wel zo passen, zo ben je als klant ook zeker van je zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Radius interieurbouw 19-07-2018 In de winkel gekocht
Zaanstad

Niet tevreden omdat er onderdeel mist in het app aub reactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima shop goede en vakkundige bediening en een ruim assortiment zeer klantvriendelijk makkelijk parkeren.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 20-07-2018

Beste ...,

Vervelend dat er iets mist in het apparaat. Wat is je ordernummer? Dan ga ik het even uitzoeken.

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Piet 19-07-2018 Via de website gekocht

Prijs / kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De vaatwasser is besteld door mijn dochter via de website .
Dit ivm de goede prijs/kwaliteit verhouding .
Hoelang we mogen genieten van deze Bosch vaatwasser weten we nog niet .(heel lang hopen we)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Barend 19-07-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

redelijk normale service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed opgestelde apparaten zodat de keus wat gemakkelijker is. Prijzen zijn aantrekkelijk en de service is naar mijn mening voldoende.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam. Dissel 19-07-2018 Via de website gekocht

Prettige en betrouwbare firma!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveringen worden keurig en snel volgens afspraak bezorgd, ondanks dat wij per ongeluk een verkeerde
maat vaatwasser hadden besteld, kon deze netjes worden omgeruild! Zeer tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 19-07-2018 Via de website gekocht

Super service en super prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en super prijs. Kan ik iedereen aanraden. Super service en super prijs. Kan ik iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Paffen 18-07-2018 Via de website gekocht

Uiterts tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke aanbieding. Snelle reactie en levering. Top. Besteld en de dag erna geleverd. Overzichtelijke website en bestellen gaat probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schepers 18-07-2018 Via de website gekocht

Service prima??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site. Komen beschreven afspraken na, goede/snelle levering en van alle aanbieders de voordeligste.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Siervogel 18-07-2018 Via de website gekocht

Klant is koning staat in het vaandel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door verkoper in de winkel gewezen op gebruiksgemak van de webshop. Lekker thuis verder geshopt en rustig onze keus bepaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wouter 18-07-2018 Via de website gekocht

Lage prijs en goede inbouw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods had de door mij bestelde vaatwasser tegen één van de laagste prijzen en ook voor de inbouw waren zij goedkoop. Wel kon de vaatwasser niet direct worden geleverd, zodat ik even heb moeten wachten. Door het bedrag wat ik bespaarde, vond ik dit geen enkel probleem. Inbouw ging probleemloos. Erg nette monteurs. Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 18-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare leveringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geïnformeerd over de producten. Bijna zelf een verkeerde keuze gemaakt maar omdat ze doorvroegen i.p.v. order noteren de juiste keuze gemaakt.
Levering was keurig en op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 17-07-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle levering ! Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs- werd aanbevolen door installateur en idd goede levering. Dank ! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens Frings 17-07-2018 In de winkel gekocht
Stadionweg Rotterdam

Super geholpen door bekwame verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door verkoper. Goede tips zonder je naar een merk of type te pushen. Koel/vrieskombinatie, combi oven en kookplaat gekocht. Snel en goede installatie , is inbouw. Alles top !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gerda Pietersen 17-07-2018 Via de website gekocht

onduidelijke leveringstijd op de website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had al goede ervaringen met keukenloods en heb daarom hier weer voor gekozen. Via de telefoon product gekocht . Hierbij werd aangegeven dat het niet voorradig was en over enkele dagen via de leverancier binnen zou komen. Na 4 dagen zag ik op de site staan. Voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis. Toen dit er op bleef staan (en ik nog steeds geen levering had) heb ik weer een telefoontje gepleegd. Er werd aangegeven dat het een foutje was en inderdaad nog niet leverbaar was op dat moment. Enkele dagen hierna heb ik het product alsnog geleverd gekregen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 17-07-2018 In de winkel gekocht
Almere

Kippevel van mijn aankoop ! ( een koel/ vries combinatie).

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stel je duidelijk wat je wilt kopen? Krijg je een goed(koopte) advies. Niet iets duurs aansmeren. Breed scala wat mogelijk is. Niet in standaard leveringsprogramma? Geen punt. Wordt opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H.r. van bruggen 17-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed personeel. Uitstekend geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel heeft uitstekend assortiment en leuk personeel die je met goede argumenten aan de juiste spullen helpt.

Reageer

Blondie 17-07-2018 Via de website gekocht

keurig bezorgd,Top ga zo door !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed geen klagen. Alleen losse keukenkastjes bestellen is niet mogelijk in de winkel terwijl er aan de telefoon word gezegd dat dit wel kan dus moesten we naar Ikea.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rick 17-07-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aantal keer wat besteld. Snelle levering en klantenservice is ook prima voor elkaar. Site is gemakkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Otto Doevendans 17-07-2018 Via de website gekocht

Deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop een scherpe prijsstelling. Bovendien kun je telefonisch overleggen met een medewerker overleggen of jouw keuze past bij jouw keuken. Uitleg in gewone mensen taal, zonder technische termen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vaatwasser had transportschade. Pas gezien na het uitpakken. Gemeld bij keukenloods en heel goed door hun opgelost.
Ben zeer tevreden over de service en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

heel tevreden 17-07-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en eenvoudig te bestellen en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Evenals 5,5 jaar geleden gemakkelijk te bestellen en snelle levering, duidelijke website met veel keuzes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Superrrrrr 17-07-2018 Via de website gekocht

In 1 woord SUBLIEM ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mijn motivatie was. In eerste instantie de vriendelijke prijs. En nu alles zo snel en perfect is afgehandeld ben ik meer dan tevreden over het professioneel advies en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-07-2018 Via de website gekocht

perfecte info en levering

Algemene score

10,0
Ervaring uit het verleden was aanleiding om opnieuw te orienteren en informeren bij dit bedrijf en opnieuw tot volle tevredenheid werden al mijn vragen beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Bongers 16-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam stadionweg

Een zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel met uiterst vriendelijk en zeer vakkundig personeel. Dit is in 2e aankoop bij de Keukenloods en zeker niet de laatste.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews