Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis Mulder 16-07-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Top service, zéér tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel besteld en afgesproken de koelkast te laten bezorgen op afroep. Dit was geen enkel probleem! Een belletje om een bezorgafspraak te maken was voldoende. Na het maken van de afspraak netjes een bevestiging via email. De prijs van de koelkast bleek in de tussentijd iets gedaald te zijn, het verschil werd van de initiële prijs afgehaald. Super netjes, top service! Bij bezorging heeft de bezorger zelfs even geholpen de koelkast op zijn plaats te zetten, iets wat normaal gesproken niet tot het takenpakket hoort. Kortom; alleen maar tevreden over de gang van zaken!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boerema 16-07-2018 Via de website gekocht

Prettig zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de offerte, keurig teruggebeld om aantal zaken door te spreken. Medewerksters denken goed mee en hebben veel product kennis. Prijzen zijn scherp.
Wij kunnen iedeeen de Keukenloods aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molly Verbeek-Schiesser 15-07-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had nog nooit van deze shop gehoord, maar hij kwam op internet als goedkoopste naar voren.
De plaatselijke winkel was 500,00 euro duurder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j v d kruijs 14-07-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Worden netjes te woord gestaan prima uitleg en service de aflevering was mooi op afspraak en opde juiste tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer, Bant 13-07-2018 Via de website gekocht

Goede service en prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn nieuwe woning had ik 2 weken geleden een nieuwe combi-oven en inductie kookplaat (beiden Siemens) besteld.
Deze werden netjes op de afgesproken dag geleverd door de vervoerder die ook de oude apparatuur weer mee retour nam.
2 dagen later laat prompt de vaatwasser het afweten en ik bestel op zondag avond een nieuwe. De volgende ochtend werd ik gebeld door een medewerker van keukenloods met de mededeling dat het door mij bestelde apparaat (AEG) voorlopig niet te leveren is en of hij met mij samen kan kijken naar een alternatief. Dus samen hebben we gekeken naar de alternatieven en uiteindelijk dan ook een Siemens vaatwasser besteld. Deze werd donderdags afgeleverd en staat inmiddels al weer een week mijn afwas te doen. Wat een genot. Ik ben erg tevreden met het feit dat men mij netjes gebeld heeft om een alternatief te bestellen, daar waar andere bedrijven je gewoon lang laten wachten en dan alsnog met bericht komen dat er lever problemen zijn.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 13-07-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde artikel was niet leverbaar, vanuit Keukenloods een beter product voor dezelfde prijs geleverd gekregen. Hiermee ons totaal positief verrast !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Only 13-07-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede prijs kwaliteit aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een van de weinige winkels waar je nog losse apparatuur kan kopen. Tevens een mooi aanbod en heldere website.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Gaby 13-07-2018 In de winkel gekocht
VEENDAM

Top koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben super geholpen met het uitzoeken van mijn nieuwe koelkast . Bij binnenkomst werd ik gelijk vriendelijk ontvangen door de werknemers en die lieten mij eerst zelf door de winkel kijke wat ik erg prettig vind en met vragen kon ik gelijk terecht. Nu heb ik een hele mooie lichtblauwe smeg koelkast. Zeer te vreden mee , top service en erg vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HD 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier vaker iets besteld, ze zijn zeer vriendelijk. Daarnaast mijn extra complimenten voor Paul!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myrna 13-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede prijs en keurig precies op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service. Van alle bezorgers voor mijn nieuwe huis waren zij de enige die precies op de afgesproken tijd kwamen😁. Ook een goede prijs voor de apparatuur. Nergens goedkoper gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Tait 13-07-2018 Via de website gekocht

Snel service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was verkeerd maar netjes opgelost en binnen een dag weer geleverd.
Website is makkelijk kon alles vinden wat ik zochte. Goed assortiment met goed produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede technische uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot en een overzichtelijk assortiment en een geduldige met kennis uitleg over het te kopen product

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Serge 13-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed product,

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies tussen de aangegeven momenten. Binnen 1 dag. En de DOC bevalt super goed. Prijs van product nergens goedkopen kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teelke Brouwer 13-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekend geadviseerd en geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon zoals je wilt, maar nog een beetje meer. Alles verliep op rolletjes. Personeel erg geschikt. Vanaf
de vraagstelling T.m. De installatie: Alles prima!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en dienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebeld voor wat extra info, werd deskundig te woord gestaan met alle hulp. Meteen bestelling gedaan en de volgende dag bezorgd. Topservice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 13-07-2018 Via de website gekocht

Fantastic pre-sales service; delivery ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
I have gone with Keukenloods for 3 purchases so far. Great prices (usually the lowest around) and fantastic sales assistance on the phone in order to try and set up a delivery lift so that my oven, dishwasher, and now new refrigerator didn't have to be brought up the steep stairs. Delivery took much longer than I thought and it was disappointing that this time they would not unpack the refrigerator nor take any of the packaging away with them when I unpacked it.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lian 13-07-2018 Via de website gekocht

Doen wat er beloofd word

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon heldere site fijne telefoonmederwerkers geen smoesjes maar doen wat gezegd word...kortom zo hoort het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 13-07-2018 Via de website gekocht

Keukenloods , goede prijs en levert een perfekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en betalen en een snelle levering . Dit is vooral handig als er een belangrijk huishoudelijk apparaat defekt geraakt is .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Idz 13-07-2018 Via de website gekocht

Goed alternatief aanbod bij niet vooradige kookplaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens het niet voorradig zijn van een kookplaat op de website direct een nieuwer type aangeboden gekregen voor dezelfde prijs als onze eerste keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Mulder 13-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Prima service

Algemene score

8,0
Nemen de tijd en denken mee. Zelfs na de officiële sluitingstijd werd de telefoon nog bemand en werden
onze vragen beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W. de Brouwer 12-07-2018 Via de website gekocht

Rutte kan van Keukenloods leren v.w.b. waarmaken beloftes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder iets besteld en net als toen, ging het ook deze keer weer prima.
Men maakt waar wat men beloofd. Rutte zou wat dit betreft nog veel van keukenloods kunnen kleren.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 12-07-2018

Beste W.,

Bedankt voor het compliment, leuk om te lezen en fijn dat je zo tevreden bent. Zou je mij misschien een mail willen sturen met hierin je ordernummer? Dit mag naar emma@keukenloods.nl.

Alvast bedankt!

Groet, Emma.

Reageer

Bert 12-07-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon alles heel duidelijk en goed geregeld!!!
De website is duidelijk en overzichtelijk en het bestellen en bezorgen gaat ook heel makkelijk en snel!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Soum 12-07-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Heel vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Per toeval uitgekomen bij Keukenloods. Goed geholpen en vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daan Post 12-07-2018 Via de website gekocht

Veel mogelijkheden in service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij keukenloods.nl zijn veel mogelijkheden te bespreken met betrekking tot de leveringen van de goederen. Er is veel keuze in soorten en merken. En daarnaast hebben ze altijd de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 12-07-2018 Via de website gekocht

Pech gehad met de bestelling maar alles kwam goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd ontzettend vriendelijk en geduldig geholpen .En de service voor 9.30 besteld zelfde dag in huis geweldig het kan echt .Jammer dat het bij mij mis ging met de verkeerde kleur maar dat werd goed opgelost met een messenset en wat ik ook heeeel fijn vond dat ik het prijsverschil terug kreeg .Echt een dikke vette pluim

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henk 12-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goed geregeld en op tijd geleverd en oude koelkast retour. .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 producten besteld , vriendelijk personeel en goede service en retour nemen van oude apparaten is eveneens geweldig.

Reageer

René 12-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zowel bezoek aan showroom en montage zijn prima verlopen. Afspraken zijn nagekomen en een scherpe prijs. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nettie de Bruijne 12-07-2018 Via de website gekocht

Meedenken en prima advies .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via derden bij Keukenloods terecht gekomen.Bij telefonisch contact prima advies gekregen. De afhandeling van de bestelling is ook snel en goed verlopen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Peterse 11-07-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar een niet al te dure maar wel goede afzuigkap, naar wat afzoeken kwamen we terecht bij keukenloods. Top! Snelle levering duidelijke site, zou er zo weer wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nap 11-07-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Mee denken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In overleg met verkoper juiste product aangeschaft, goede opstelling producten, zeer te vrede met de oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 11-07-2018 Via de website gekocht

Heldere communicatie, goede prijzen en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten precies wat we wilden hebben en hebben daarbij enkele leveranciers vergeleken. De communicatie bi Keukenloods was helder en we kregen goed advies. Goede prijsonderhandeling gehad en daarna alles volgens afspraak verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MZ 11-07-2018 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima ervaring - vriendelijke klantenservice, duidelijke informatie over de levering en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede keus 11-07-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom is er geleverd wat besteld was op het afgesproken tijdstip. Makkelijk om vooraf producten qua uiterlijk, technische gegevens en prijs met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

smeets 10-07-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service ,duidelijke productomschrijving en een snelle en keurige levering van de producten en vriendelijke bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Tamis 10-07-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Geweldige service en vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi overzichtelijk. Niet duur en in de winkel waar ik was behulpzaam en vriendelijk. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ananda Yoga Hilversum 10-07-2018 Via de website gekocht

Prima Quooker kraan en snelle levering voor een goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de Keukenloods heb ik onlangs een Quooker kraan gekocht. Ben er erg blij mee en hij werkt naar volle tevredenheid. De filmpjes op de site waren heel duidelijk maar ik had wel hulp nodig van een service medewerker voor het kiezen van het juiste model kraan met juist type bolier. De info op de site kan daarover nog duidelijker. Dat heb ik ook doorgegeven aan de medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Léon Puts 10-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles super geregeld, vriendelijk mensen, goed logistiek. Goed advies. Prijs kwaliteit is oke. Veel keus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.F. van den Broeke 09-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site van Keukenloods een vaatwasser gekozen. Bij vergelijkingen was keukenloods ook nog goedkoop. Levering volgde binnen 48 uur, waarbij het oude apparaat ook meegenomen werd.
Ik zou niet weten hoe dit beter kon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germ booi 09-07-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een nieuwe inductie oven 90 cm gekocht en zijn zeer tevreden vanaf bestellen tot levering in ons geval savonds geleverd wat een geweldige service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Schade aan koelkast na levering en direct 2 mogelijkheden geboden om dit samen met Lg op te lossen. Binnen 1,5 week alles opgelost.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 09-07-2018 Via de website gekocht

Binnen 6 uur vervangende inbouw koelvries combinatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via site gezocht en daarna met medewerker perfect passende inbouw koelvries combinatie geregeld.
Met een snelle levering binnen 6 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Verhoeven 09-07-2018 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor keukenloods vanwege groot assortiment, snelle levering en advies, mogelijkheid tot levering van alle keukenapperatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobus 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Heel tevreden. Bestellen ging goed. Communicatie ging goed. Levering ook volgens afspraak. Plaatsen van de nieuwe vaatwasser ging heel kundig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-07-2018 Via de website gekocht

Prima service en alles klopt.

Algemene score

8,0
Makkelijk online besteld. Goed overleg in verband met levering bestelling en inbouw door inbouwteam. De bestelling voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Makkelijk via de app te bereiken, vind ik persoonlijk heel fijn. Levering zoals vermeld stond op de site dus keurig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marco netz 09-07-2018 Via de website gekocht

Beter laat dan nooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website was duidelijk en overzichtelijk. De levering was netjes qua 24 uurs levering alleen Was het de bedoeling dat het product tussen 19.15 En 22.15 geleverd zou worden maar werd om 23.00 gebeld met de vraag of de bezorger nog moest langskomen of dat het een andere keer kon, bezorging gewoon laten komen 23.45 was deze aan de deur netjes alles verder afgehandeld.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daan Post 09-07-2018 Via de website gekocht

Veel mogelijkheden in service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij keukenloods.nl zijn veel mogelijkheden te bespreken met betrekking tot de leveringen van de goederen. Er is veel keuze in soorten en merken. En daarnaast hebben ze altijd de laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaJo 09-07-2018 Via de website gekocht

Goede services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, telefonisch contact was ook prima, goede technische uitleg over apparaat........

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nettie de Bruijne 09-07-2018 Via de website gekocht

Meedenken en prima advies .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via derden bij Keukenloods terecht gekomen.Bij telefonisch contact prima advies gekregen. De afhandeling van de bestelling is ook snel en goed verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 09-07-2018 Via de website gekocht

persoonlijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer uitgebreide keuze van diverse keuken apparatuur, goed advies, er is voldoende kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews