Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

assiebo 21-09-2017 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Algemene score

8,0
De koelkast werd helaas niet op z'n plek gezet (en uitgepakt) maar de oude koelkast werd wel meegenomen.
Aardige en beleefde bezorger.
De bestelling verliep vlot.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

welters 21-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam via mailcontact. Geven juiste advies (typenr en maat).
Komen hun afspraken meteen na.
Bezorging gaat snel en op afgeproken tijdstip.
Je weet zeker dat je de goedkoopste prijs bij hun betaald. Verder zoeken is zonde van je tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 21-09-2017 Via de website gekocht

Voordelige keus, vlot bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam na vergelijking op Keukenloods uit als voordelig alternatief voor de gewenste inbouwkoelkast. De bestelling werd vlot geleverd, de oude werd netjes meegenomen. Ik had gehoopt dat de bezorger wel het verpakkingsmateriaal zou meenemen, maar dat was niet het geval. Het betrof een zogenaamde onderbouw-koelkast die prima zelf in te bouwen was. Daarvoor was materiaal en een duidelijke beschrijving aanwezig. Al met al ben ik heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dinos_39_ 21-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige en zeer snelle service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Absoluut tevreden met deze webwinkel die eene dag besteld en de volgende dag naar huis gebracht in de afgesproken tijdstippen, die chauffeur heeft tot binnen in het huis gebracht het was niet echt nodig maar om dat hij zag mij nog met krukken lopen heeft hij het gedaan en snel was die weer weg.
Heel veel bedankt voor deze service.
Het gaat om een vrieskast van ZFT11114WA Zanussi vriezer hellemaal in zijn originele verpakking geleverd, verpakking weggehaald en de volgende dag in werking gezet, inmiddels iets méér dan 2 weken in gebruik en alles gaat prima tot nu toe heel stil voor zijn klasse, absoluut tevreden.
Het bedrijf verdient een grote compliment van mijn, goed werk !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 21-09-2017 Via de website gekocht

Zeer professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne webshop en een super service. Ik heb een onderbouw vriezer en koelkast gekocht en bij levering was er een apparaat beschadigd. Ik kreeg meteen netjes een email dat ze dit zo niet aan mij konden leveren en dat zij met spoed een nieuw apparaat hadden besteld en dat ik bericht zou krijgen zodra deze binnen zou komen. Op het moment dat hij binnen kwam ben ik keurig gebeld om een bezorgafspraak te maken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Koot 21-09-2017 Via de website gekocht

Niks mis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alleen maar positief, heb niet eens naar een andere aanbieder gekeken. Volledige inkoop, vervoer, aflevering en betaling (PIN) onder controle en herleidbaar. Alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie Dirkx 21-09-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service en topapparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel zelf goed en snel geholpen met al onze inbouwapparatuur. Vervolgens via de mail de offerte definitief gemaakt. De apparaten kwamen op de afgesproken dag en tijd en zijn echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 21-09-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam ZuidOost

Goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke personen en niet opdringerig. Ruime keuze in de winkel. Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M 21-09-2017 Via de website gekocht

Gewoon top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk webshop, goede prijzen goedkoper als andere met zelfde garantie,snel contact en snelle levering op de dag die je zelf bepaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 20-09-2017 Via de website gekocht

Laagste prijs, prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, prima service. Op verzoek werd half uur voor levering gebeld. Veruit de laagste prijs. Ben erg tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 20-09-2017 Via de website gekocht

Goed meedenken

Algemene score

9,0
Site nodig uit tot vergelijken van verschillende modellen inductieplaten, geeft goede installatie tekeningen erbij en komt na een keuze (soms) met een mooie extra aanbieding (= leuke verrassing!). Het telefonisch consult wat alsnog nodig was, is snel, vriendelijk en tot tevredenheid afgerond. Levering precies conform afspraak en montage ook snel en vriendelijke afgehandeld, ook rondom betaling.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jerel 20-09-2017 In de winkel gekocht
Almere

Persoonlijke service en scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke aandacht door verkoper in de winkel en goede service voor vaste klant. Afspraak =afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Witsen 20-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding, vriendelijk personeel en een snelle levering! Er wordt geen onnodige informatie verstrekt en geen onnodige verkoop praatjes gehouden. Ook de levering was prima op de afgesproken tijd en de chauffeur erg vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.Roffel 20-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Keurig geholpen en prima uitleg over de combi oven .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk uitleg gehad ,ook over andere ovens .
Maar toch voor de zanussi gegaan . Top
De levering werd ook keurig afgeleverd en binnen gebracht . Prima service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 20-09-2017 Via de website gekocht

prima webshop

Algemene score

10,0
gaskookplaat besteld met afleverdatum. Alles keurig op datum en afspraak bezorgd.
prima verzorgd. aanbevelimg!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 20-09-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop en snel binnen de afgesproken tijd geleverd. Voldoende keuze op de site. Keuze uit afhalen of bezorgen

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bodde 19-09-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vonden de keukenloods in Gaanderen een geweldige winkel we werden goed geholpen door de verkoper, hij had ons goed geadviseerd voor ons nieuwe inductieplaat .Pluimpje voor het team van de keukenloods Gaanderen. De inductieplaat werd op tijd afgeleverd zoals afgesproken was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janny beumer 19-09-2017 Via de website gekocht

Eind goed al goed

Algemene score

8,0
Na een foute start is alles helemaal goed geregeld verkeerd product besteld is retour genomen en na wat informatie het juiste besteld en geleverd binnen paar dagen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Prontoship 19-09-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De koelkast werd door een bijzonder vriendelijke jongeman geleverd. Ondanks de trap, die prima te doen was, maakte hij geen enkel probleem en bleef heel vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard WK 19-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en foto's. Het geleverde product is geheel naar wens en de beste prijs met de langste garantie. 1 jaar langer dan standaard.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G M Bos 19-09-2017 Via de website gekocht

Dhr. Bos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze Shop heeft mij / ons grote klasse getoond , direct al bij onze eerste aankoop .
zouden we weer apparatuur nodig hebben dan is deze Shop weer ons nummer 1.
Klasse , een echte aanrader !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enspijk 19-09-2017 Via de website gekocht

Super meegedacht !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ons fornuis kwam aan in een kapotte doos en de vestiging Utrecht belde ons op vakantie op om te melden dat ze uit zichzelf een nieuwe besteld hadden.

Top service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert Los 19-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed advies, zeer goed meedenken, zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen op aanbeveling schoonzoon. Kundig geholpen een goed alternatieven aangegeven. Meegedacht met onze wensen. Installatie goed verlopen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noordt 19-09-2017 Via de website gekocht

Goed en op de afgesproken tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ijskast die ik bestelde is prima afgeleverd en doet het uitstekend. De bezorging is op de afgesproken tijd gebeurd. Er is alleen geen aflevering binnen 24 of 48 uur. Men heeft de spullen namelijk niet altijd op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Teevanha 19-09-2017 In de winkel gekocht
Nederweert.

Goed advies en snelle levering met montage.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt online een keus maken uit de vele aanbiedingen, en daarna eventueel toch fysiek naar een winkel gaan. Ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen aan familie en vrienden. ( Heb ik al gedaan trouwens )

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea Albers 19-09-2017 Via de website gekocht

Top vriendelijke klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte uitleg produkt snel bereikbaar!Fijn om met technische vragen goede oplossingen en snel handelen tot en tevreden resultaat te komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van ZUTPHEN 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact, via mail besteld.
Alles verliep zonder problemen.
We kunnen de keuekenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geurt-Jan 19-09-2017 Via de website gekocht

Van SMEG tot Miele

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel ik in 1e instantie een SMEG had gekocht en bezorgd gekregen zag ik een aanbieding van een Miele. Die paste ons nog beter. De Miele werd bezorgd en de andere machine weer mee terug. Top geregeld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnvdl 19-09-2017 Via de website gekocht

Zo het hoort ! Met plezier besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs, kwaliteit verhouding zijn de reden van mijn bezoek !!
Beleefdheid en accuratesse maken het hele plaatje af !!
Het geintje tussendoor mag er zijn ! Dat geeft aan dat men er met plezier werkt !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanHu 19-09-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser gekocht bij keukenloods. Type welke ik had uitgekozen was uitlopend, maar ze hadden een nieuwe serie (duurder) welke tegen het zelfde bedrag geleverd kon worden. Volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eurojojo 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop met goede service bij aflevering. Bestellen ging prima op heldere site. Beste prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemiensiebers 19-09-2017 Via de website gekocht

goede service duidelijke site

Algemene score

8,0
Al enkele dingen besteld goede service als iets het niet naar behoren doet ook snelle levering en bij telefonisch contact ook prima en prijzen laag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Frank 19-09-2017 Via de website gekocht

Even wachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op maandag een BGS5A33S Bosch Bagless stofzuiger besteld (vanwege de laagste (actie) prijs), deze is op de donderdag er na afgeleverd, waarschijnlijk heeft Keukenloods veel artikelen niet op eigen voorraad, waardoor de levering iets langer duurt, maar in ons geval was de scherpe prijs het belangrijkst!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w m willems 19-09-2017 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website, goed overzichtelijk, zeer veel keus en snelle levering.
Ik heb al vaker wat besteld bij Keukenloods.
Prima en perfect.

Review criteria:

Reageer

Laurens 19-09-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam

Goede deal en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bezoek aan het Bosch inspiratiehuis een mooie oven van Bosch gevonden. Deze bij de Keukenloods in Zaandam besteld nadat we goed geïnformeerd waren. Dit deden wij bewust omdat als er problemen zijn wij dan bij een fysieke winkel kunnen aankloppen met een goede service.
We moesten even geduld hebben omdat de fabrikant hem moest leveren. Eenmaal geleverd en geïnstalleerd krijg ik nu de meest fantastische maaltijden voorgeschoteld door mijn vrouw😃! Ik had haar geen beter kado kunnen geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-09-2017 Via de website gekocht

Klasse dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige dienstverlening zoals je die hebben wilt. Meedenken, goed advies, super dienstverlening! Ook na de verkoop eeg goede opvolging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeneerAart 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, product oke

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
On line inbouwkoelkast van bosch besteld. Bestellen en levering waren goed (levering de volgende dag).

Voor wat betreft het product: de handleiding is gemaakt voor een groot aantal koelkasten en kwam wel heel weinig overeen met de koelkast die ik gekocht heb. Ook werden er veel meer en andere schroeven meegeleverd dan de handleiding aangaf. Dit zorgde voor veel onduidelijkheid bij het inbouwen. Ook zitten er bepaalde attributen bij de koelkast als een eierhoudertje, de afmetingen zijn onhandig waardoor het (bijvoorbeeld) niet in de deur past.

Al met al: website was redelijk duidelijk, levering was goed, product zelf werkt goed, alleen de handleiding laat nogal wat te wensen over.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v/d Heiden 19-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site bood direct het gevraagde tegen een redelijke prijs. De levering was binnen een paar dagen en was. compleet en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Bakker 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site. Nette levering die echt binnen het afgesproken tijdsblok kwam. Bestelling te volgen en een medewerker belde nog om aan te geven tussen welke tijden de chauffeur kwam, zodat je zo kort mogelijk thuis hoeft te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Ceresa 19-09-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede deal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles vakkundig en volgens afspraak geïnstalleerd. goed advies bij aankoop. Meer kan ik er niet over zeggen. Is slechts een kookplaat als vervanging van een andere.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ck 19-09-2017 Via de website gekocht

Fast and friendly customer responce, sharp price offer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
My overall experience with Keukenloods is good. Very fast and friendly customer support. Due to reasons I had to delay the apparaten delivery date many times. Keukenloods helped a lot. Although some mistake was made on final delivery date, luckily all when fine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via kieskeurig.nl op deze website gekomen en ik heb telefonisch contact gehad omdat ik een aantal vragen had. Prima geholpen dus meteen telefonisch besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Putten 19-09-2017 Via de website gekocht

Overleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb goed, snel en een duidelijk verhelderend telefonisch overleg gehad met keukenloods Veendam om tot aankoop te kunnen overgaan. De koelkast was aan mij al door Pelgrim medewerkers aangeboden als mogelijke vervanger maar ik moest eerst technisch overleg met uw mensen in gang zetten omdat de maten toch iets anders waren als bij mijn vorige koelvrieskast ( inbouw ) en bovendien was de aankoop via keukenloods veel gunstiger van prijs dan wat pelgrim mij had geboden, maar dat had ik reeds via website uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk en Annemieke Smeele 19-09-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
keukenloods is in één geweldig, goede service en er wordt goed meegedacht, ondanks dat je via internet bestelt, wordt er gebeld of je de maten wel goed heb gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Meeren 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Had een kookplaat besteld en voor dat hij binnen was al weer telefonische afgemeld. Omdat de huidige kookplaat nog goed te was.
In het gesprek afgesproken dat ik hem bij de bezorgen gelijk terug te geven en een mail te sturen dat ik de order zou cancelen.
Zo is het ook gebeurd! en 2 dagen later was het bedrag al terug gestort op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol 18-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop met een geweldige keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een enorm aanbod voor alles wat je nodig hebt in de keuken. De site is erg gebruiksvriendelijk. De klantenservice maakt zijn naam waar! De levering kwam in de afgesproken week.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle 18-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn prima geholpen en ook het afspreken is heel goed gegaan. Is super op tijd afgeleverd. We hadden een budget en daar hebben ze zich keurig aangehouden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Constant 18-09-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

4,0
Bestellen en bezorgen ging heel vlotjes. Alleen bij bezorging is wat schade ontstaan. En klantenservice denkt bij eerste mail niet na over oplossing en reageert helemaal niet meer op vervolg mails. Zonde.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 19-09-2017

Beste Constant,

Wat vervelend dat er schade is ontstaan bij de bezorging en dat er niet gereageerd wordt. Zou je mij misschien jouw gegevens + ordernummer toe willen sturen op emma@keukenloods.nl. Dan ga ik het even uitzoeken. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

John 18-09-2017 Via de website gekocht

Super geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kookplaat gekocht bij Keukenloods. Bleek uiteindelijk niet de goede. Zowel bij aankoop als bij retour zending zeer correct en vriendelijk geholpen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mieke van Soest 18-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen en ook betalen van een door mij verkeerd besteld artikel werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Bestelling werd zonder meer geannuleerd en het geld werd binnen een paar dagen teruggestort. De nieuwe bestelling werd helemaal naar wens geleverd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews